תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
רוב הסרטים דווקא בסדר, אבל מידי פעם אני נופל על קבצים עם סאונד חלש, שאני צריך להגביר עד המקסימום בוינדוס בתוכנה וגם ברמקולים, וגם זה לא תמיד מספיק בשביל לשמוע בכיף... השאלה אם יש תוכנה שמתקנת את זה... הבנתי לפני כמה ימים שאולי יש חלק ב ffdshow שמתקן את זה, אבל בתוכנה לא מצאתי שום פתרון לבעיה (לא מצאתי בכלל לשונית בשם אודיו\סאונד), תיקון: עם המקודד שמותקן לי (klite) הותקן לי אוטומטית גם: ffdshow build 2005-12-22 ffdshow VFW interface נדמה לי שזאת הגירסא האחרונה... תודה (:
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגיד אני מוריד כמה סרטים..אז התוכנה שומרת את הקבצים של כולם תחת תקייה אחת של alt movies למשל.... ניסיתי כל מיני דברים וזה לא עוזר....חוץ מdownload wizard שאם אני משתמש בו ההורדה בכלל לא מתחילה... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
מחקתי את כל הקבצים שהייתי צריך לעשות להם seeding, ואני רוצה לאפס את הרטיו בתוכנה. זה אפשרי? (אל תדאגו זה טורנטים חופשיים, אני לא מרמה) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי הלך לעולמו, ואני צריך להציל ממנו קבצי ישומים של מיקרוסופט. מישהו יודע היכן ממוקמים הקבצים הבאים: קבצי דואר ומידע של OUTLOOK; קבצי "מועדפים" של IE (ובאותה הזדמנות, קבצי "מועדפים" של מוזילה וגוגל-כרום); קבצי כתובות ותכתובות של MSN (אלה חשובים לי במיוחד). האם בויסטה היו מקומות מיוחדים להם?
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
איך אפשר לבדוק לאן הילד שלי גולש ומה הוא מדבר בצ'טים(הרגילים ותוכנות דוגמת ICQ) ועם מי? תודה מראש זה מאד חשוב לי...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברס! הרבה פעמים יוצא לי לגלוש באתרים כגון ספורט5 וכשאני צופה בוידאו פתאום הוא נעצר בגלל שהדף מתרענן ואז צריך להתחיל לצפות מחדש וזה באמת לא נעים לי ... איך אני יכול אם בכלל להפסיק את הרענון דפים שאני לא בוחר לעשות אותו בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מכירים את התופעה המעצבנת כשאתם באמצע קריאה של כתבה באתר hwzone או ב- ynet ופתאום הדף "מתרענן \ ניטען מחדש ? איך לעזאזל מבטלים זאת ?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקן עליו אופיס 2007 ואיבדתי את הדיסק ואת הסידיקיי שלו, האם אפשרי לבצע גיבוי של האופיס במחשב הבעייתי ולהתקין את האופיס מחדש כשהוא חוקי במחשב החדש?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אפשר לגבות את הווינדוס אבל גיבוי פרפקט שהגיבוי יהיה כולל את הקבצים (תמונות שירים וכל הבלה בלה בלה) , הגדרות , רג'סטרי וכל זה? אפשר ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני רוצה לגבות את כל ההגדרות שיש לי כולל אתרים \תוספים וסיסמאות בגלל שאני עושה פירמוט והתקנה מחדש
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני צריך להתקין על ארד דיסק חדש (כמובן גם התקנה מחדש של מערכת ההפעלה ) ואני רוצה לדעת איך אפשר לגבות אותו סיסמאות לינקים וכו ? פירפוקס 4 דרך אגב
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
פשוט אני לא היחיד שעובד על המחשב הזה ולא נראה לי הרעיון שיוכלו לראות מה אני עושה...
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, *למרות שהפורום הוא לחומרה בלבד, לא מצאתי שום פורום מתאים אחר כדי לפתוח בו את השאלה שלי ואני מקווה שתבינו אותי ותנסו לעזור.. לפני מספר ימים התקנתי תוכנה בשם MATLAB שאני צריך ללימודים שלי.. לאחר אותה התקנה שמתי לב שהמחשב שלי מתנהג לא במיטבו ולוקח לו שנים לעשות כל פעולה, במיוחד כאשר הווינדוס עולה - המחשב נעול (ממש נעול) למספר דקות עד שהוא יוצא מהשוק שלו ואפשר להמשיך לעבוד איתו.. בנעול הכוונה שלי שאי אפשר לעשות כלום. פשוט כלום. לא משנה מה עושים ועל מה לוחצים או מנסים להפעיל - זה פשוט לא קורה. להכנס להוספה או הסרה של תוכנית לקח לו משהו כמו 6 דקות ואני לא מגזים. באמת 6 דקות.. שמתי לב שה MATLAB מעלה את עצמה בכל פעם שאני מעלה את המחשב ואז מתחילה לשאוב זכרון .. מתחילה …
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 800 - מודם CREATIVE BLASTER, כרטיס קול SBLIVE 5.1 במודם אין אפשרות לחבר אותו לכרטיס קול (TAD IN). שאלתי היא האם אפשר לדבר ולשמוע ולהקליט שיחות טלפון באמצעות המחשב שלי ? האם זה דורש תוכנה מיוחדת (אם כן איזה?) או דריבר, או חומרה מיוחדת. אני זוכר שבמחשב הישן שלי Packard Bell pentium 75, הכרטיס קול והמודם היו על אותו כרטיס וזה עבד.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי קובץ זיפ שאני רוצה לדעת איזה תוכנה כיווצה אותו כולל הגרסה שלה תודה
-
- 10 תגובות
- 690 צפיות
-
-
המחשב הוא שלי ויכול להיות שהתקינו לי תוכנה שרושמת את כל המקשים במקלדת והיא חבויה ורק צירוף מקשים מסויים מעלה אותה, תוכנות כאלה גם מוסתרות מהPROCCES LIST. האם יש תוכנה שמגלה כאלה תוכנות? תודה רבה! בדחיפות!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי היה ב"מעצר" למשך כמה זמן באגף ממשלתי מסוים, היה אצלהם למשך שבוע... איך אני יכול לדעת שלא התקינו לי שמה תוכנות ריגול משלהם שמדווח להם כל מה שאני עושה? איך אפשר לדעת אם אין התקן פיזי מסוים שהותקן שאומר להם את זה? ושאלה לא קשורה, באיזה צבע הכי טוב אם בכלל לצבוע הכסוף שיש על המחשב נייד? כי הוא קיבל שריטה שהוא היה שם, שטחית אומנם אבל כזאת שאפשר ליראות בבירור...
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
משום מה אני מוריד קובץ אחד על 7-25 ולפעמים קצת יותר אבל כל הזמן המהירות משתנה וממש לא יציבה מציפים 35 , בסוגרים יש כ 110 משתפים 64, בסוגרים 555 אז למה אני מוריד לאט? יש לי הרבה מפיצים ומשתפים? אז מה הסיבה שאני מוריד לאט? אולי low id?איך אפשר לדעת? ד"א החלפתי פורט ל 49122 ומהירות האינטרנט שלי היא 1.5 מגה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
יש לי תחושה לא טובה בעניין. מלבד לסרוק ע"י אנטי וירוס. מבקש עזרה אם אפשר לדעת אם פרצו ואיך לסדר את זה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברגע שמסירים אותך בסקייפ יש סימן שאלה ליד איש הקשר אבל במסנגר אין שום חיווי כזה. איך אפשר לדעת שהסירו אותך במסנגר ?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום! אשמח לעזרה... איך אפשר לדעת שקיבלתי באן ביוטורנט? האם אפשר לקבל באן מהטרקר של the pirate bay ? נגיד שקיבלתי באן, האם שינוי הכתובת ה-ip שלי עוקפת את הבאן? אגב, אני שואל שאלות אילו כי לאחרונה יש לי בעיה קשה עם יוטורנט שנראה לי קשורה להורדות מ- the pirate bay. פתאום התחילו להופיע לי חצים אדומים מכוונים למטה, שאני מבין שזה אומר שישנה בעיה בתקשורת עם השרתים. אני בעיקרון מוריד רק מהאתרים the pirate bay ו- Mininova. אם מישהו יודע על בעיה גלובלית בנושא או הסברים לפתרון הבעיה הספציפית שלי אשמח לקצת מידע... בתודה מראש! אופיר
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
איך אפשר לבטל לגמרה את הUPLOAD מהמחשב שלי? אם אני עושה את זה לא יוכלו לפרוץ לי? או מה המשמעויות של זה על דברים אחרים במחשב (מה לא יפעל?) תודה
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, יש אימיול מגירסה :V 0.45B עכשיו זה מוריד ממש לאט, ואני לא ממש מבין בתוכנה. בקיצור מה אפשר לעשות ,שהורדה תהיה יותר מהירה. תודה- גיל
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-