עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Arturh87,

חבר'ה אני רוצה לצרוב דיסק (CD) עם פורמט VCD שיעבוד בתוך הDVD אבל אני רוצה שזה יעבוד בDVD עם כתוביות, איך אני עושה את זה? בלי להצמיד את הכתוביות לסרט לפני הצריבה... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  2. יש לי דיסק מוסיקה שניסיתי לצרוב במחשב שלי ובמחשב של אחי וקיבלתי שגיאה שנכשלה הקריאה מהדיסק למרות שהדיסק תקין וחדש, ניסיתי דיסק אחר והצלחתי לצרוב, כנראה הדיסק מוגן בזכויות יוצרים או משהו (למרות שחיפשתי על העטיפה ולא מצאתי). עכשיו אני אנסה להפוך את הטראקים ל-Wav ולצרוב את ה-Wav, אך אני מעוניין לדעת אם יש דרך אחרת (Tweak או משהו...) שמאפשר לצרוב דיסקים מוגנים בזכויות יוצרים ללא הפיכתם ל-Wav וצריבת ה-Wav... תודה.

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by TimoTy,

טוב אני רוצה לצרוב AUDIO CD ואני לא רוצה שאנשים (מדובר באנשים עם ידע בסיסי במחשבים) לא יוכלו להעתיק אותם למחשב שלהם בשום דרך שהיא... איך אני עושה את זה ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  4. ??? תודה לכל העונים מורוזס ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מקווה שקשור לפה... הכוונה שברגע שאני יכניס אותו ויעשה שהבוט הוא מהסידי הוא יעלה לי את התפריט הזה עם ה3 אפשרויות...

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  6. Started by ORANGEJUICED,

יש לי צורב NEC 3500 A ואני רוצה לנסות לצרוב דיסק של DUAL עם איזה תוכנה אני צורב את זה וכמה עולה דיסק של זה בכלל ?!?!

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  7. איך אני צורב משחק חינמי לXBOX ? בדיוק כמו ל PS2 ?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  8. שלום יש לי כונן DVD רגיל לא DIVX. איך אני צורב בנרו סרט (ובנוסף לו את קובץ הכתוביות שלו) ולראות אותם ב DVD? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  9. אני רוצה לצרוב לחבר סרט שהוא XVID עם כתוביות שהוא יוכל לראות את זה בדיוידי שלו שלא תומך ב DIVX אז אני עושה בנרו VIDEO IMAGE אבל לאן אני מכניס את ה SUBTITLES ?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  10. אין מה להוסיף, השאלה בכותרת. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by naknir,

אהלן חברים, הורדתי לאחרונה איזה משחק ובקובץ המכווץ היו שני קבצים: Bin ו-Cue. כתוב לצרוב אותם בתוכנת Nero אז צרבתי אותם כ-Data CD אבל מה זה נתן לי?! זה נתן לי דיסק עם שני קבצים... מה עשיתי לא נכון ומה עושים עם קבצים כאלה? אשמח נורא לקבל עזרה מכם, כמו תמיד. תודה מראש, ניר.

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  12. אני מת כבר לשחק GTA ;D

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי תוכנה (וזה לא חייב להיות דווקא לא חוקי) שמותקנת במחשב אך אני כדי שהיא תפעל אני צריך לצרוב אותה על דיסק ולהכניס את הדיסק כול פעם שאני ארצה להפעיל אותה (לא CRACK)... איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  14. בשתי התוכנות לא הצלחתי.... אני לא יודע גם איך לשנות את ההגדרות באף אחת מהתוכנות הנ"ל כך שיצרוב על דיסק של 800 מגה..... עשיתי חיפוש אבל לא הצלחתי למצוא משהו שיעזור לי.. תודה רבה לעוזרים ! aaaaaa32

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by blackbimer,

אף פעם לא נתקלתי בדבר הזה... זה פשוט לא נותן לי לצרוב אותו לא ב MP3 ולא באודיו... מישהו יכול לעזור לי??? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by SUBX2,

כאשר אני רוצה ליצרוב את הקובץ בNERO כדי ש ה DVD יקרה אותו הוא מחזיר אותו לMPG 2 מקודד מחדש מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  17. ??

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by desert,

שאני יוכל לראות אותו בדיוידי גם.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by gshhar,

כי שמתי לב שאין SVCD כשאני בוחר בנרו DVD ושאני בוחר CD יש SVCD אבל בדיסק מזוהה כקטן ולא 4.7 ג'יגה.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  20. Started by t-macc,

היי זה 6 גיגה וזה לא נכנס בדיסק הקובץ הוא ווינרר איך אני מפצל לשתיים ? תודה

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני זוכר שאיכשהו ב NERO 6 היתי מצליח לצרוב קבצים גדולים כאלה, אבל ב NERO 8 אני לא מצליח . יש למישהו רעיון איזה הגדרות צריך לשנות ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  22. מישהו יכול לעזור????? יש לי את התיקיה VIDEO_TS והיא שוקלת 3.92 GB ואני רוצה שהדיסק יהיה בפורמט של dvd שכך יתאים לכל dvd אפשרי. תודה.

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by oren500,

כאשר עבדתי עם WINDOWS XP בכדי לקבוע מאיזה כונן המחשב יקרא קודם הייתי פשוט עושה ריסטרט ולוחץ על DEL ואז הייתי מקבל את התצוגה הזו שבה אני יכוללקבוע את ה-1st BOOT. כעת קניתי מחשב חדש ויש בו WINDOWS 7. האם גם ב-WINDOWS 7 אני מבצע את זה באותה צורה (כי ניסיתי ולא הגעתי למסך הרצוי) או ששם יש דרך אחרת לעשות זאת?

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. אכן כן , שאלה דיבילית לחלוטין , אבל כרגע התקנתי איזה תוכנה , שלקחה קרדית על הדפדפן שלי ועכשיו כל הפעלה הוא נכנס לשמה , בימקום לגוגל שאני רושם בשורה גוגל , הוא נכנס לי לאתר , אבל למטה לא רשום ''קבע את גוגל כדף הבית'' אז מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 6.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים