תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
במחשב שלי היתה מותקנת מערכת חלונות WINDOWS 98 לא מזמן החלפתי לWINDOWS XP ואני צריך תוכנה שתעבוד בWINDOWS הכרטיס שליח FLY 2000 ויש לי תוכנה טובה אך היה לתקופת ניסיון ואני לא מבין למה יצרני החברה לא מספקים תוכנה טובה גם לחלונות XP אז רציתי הצלצות או קישורים לתוכנות טובות או שמות מה שיש לך תודה..................
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש עם תוכנות וירטואליזציה. התחלתי עם התוכנה VMware Player וכל מערכת הפעלה שיצרתי קיבלתי את החלון הבא: אולי מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי מה אני צריך לעשות בכדי לראות את המערכת הפעלה. תודה רבה מראש, ושבוע מוצלח לכולם.
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הנרו 7 עושה לי בעיות מעצבנות וזה לא פעם ראשונה אני צריך תוכנה אחרת לצריבה יש לכם המלצות? חוץ מנרו6....
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שאלה: אם אני רוצה שמחשב יהיה מוגן מפני האיום הידוע "בלאסטר", לדוגמא, האם הגנה מפני תולעות כאלה מצויות בVD? או האם מצויות בRT? ולפי מה שהבנתי הגנה מפני תולעות כללו לא מצויות באפאחד מבין השניים - כך שאין "הגנה מראש" לתולעות כאלה, האם הבנתי נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת אם מישהו רוצה להתחיל לערוך סרטי וידאו ומוזיקה בתחילת דרכו,מה הוא צריך לקנות קודם ובאיזה עדיפות? יש אפשרות להשקיע במחשב נייח וחזק עם מקלדת ועכבר+לוח גרפי של וואקום-יהיה הכי נוח,אבל אפשר גם לקנות מחשב נייד יקר יחסית עם מסך מסתובב שעליו אפשר לצייר... מישהו מבין בדברים האלה?מה עדיף לעשות וכיצד לייחס הכול למישהו בתחילת דרכו שלא מבין הרבה בתמיכה בתוכנות עריכה? תודה
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני משתמש הרבה בתוכנה להשתלטות על המחשב (שלי) רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שמסוגלת לשלוח אס אמ אס עם הכתובת החיצונית לפלאפון? כלומר בשעות מסויימות שאני ארצה או משו בסגנון..
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתהיה אנטיוירוס ופיירול וחשוב לי שני דברים: 1) אני משתמש מתקדם ולא רוצה פיירול שיחסום אותי וייתן לי להגדיר אותו בדיוק כמו שאני רוצה 2) והכי חשוב!!! שיהיה קל ולא יצרוך הרבה זיכרון, SYMANTC שיגעו לי את החיים וכיום אני משתמש בZONEALARM שגם הוא מתחיל לעצבן. המלצתכם בבקשה. והמוווון תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Geforce4 MX440. לא משנה איזה גירסאת דריוורים אני מתקין, אני לא יכול לקרוא מה שכתוב בתוך ההגדרות של הכרטיס (סתם מאפיינים של התצוגה אפשר לקרוא כמובן). יש לי עוד ווינדוס מותקן על המחשב במחיצה שונה, ושם הבעיה לא קיימת. משמע, חסר לי פונט. ניסיתי את כל הגירסאות, international, uk english, וכו', ושום דבר לא עוזר. רעיונות? תודה מראש, צום קל וגמר חתימה טובה.
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
http://www.deviantart.com/deviation/22766892/ צילום "אומנותי" ראשון שלי. לא היתי בטוח ם זה שייך לפה או לצילום, אבל אני מעדיף את זה פה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיים Gadget לויסטה שמציג את הטמפרטורה של המעבד ושל הכרטיס מסך? :
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
משהו אמר לי על תוכנה אחת בשם: Everest home edition אבל אני בכל מקרה לא מצאתי מאיפה להוריד אותה אז אפשר בבקשה לינק לתוכנה הזאת או לכל תוכנה שמראה כמה מהץ יש לי בזכרונות תודה עריכת המודר: הוסרו סימני השאלה המיותרים בכותרת. בפעם הבאה לא אטרח לעשות זאת ואנעל מייד את הת'רד.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 25 וירוסים של adware על המחשב... אין לי מושג איך הם הגיעו.. בכל מקרה... 2 מהם רצים בצורה קבועה על המחשב.. ניסיתי להוריד אותם בmsconfig ואחרי שניה זה מחזיר אותם.. ניסיתי לעשות end task והם פשוט נפתחו אוטומטית מחדש- אז מן הסתם שלמחוק אותם ידנית אי אפשר. סרקתי באנטי וירוס והוא מצא את כולם (אני ידעתי רק על איזה 2, הוא מצא 25) ואז ניסיתי למחוק אותם דרך האנטי וירוס והוא כתב לי על כולם delete failed יש למישהו מושג איך אני יכול למחוק אותם?
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לפני איזה חודש הורדתי כמה קבצים בביטורנט, הייתי צריך להעביר את התוכנה לכונן אחר ולפני כמה ימים החזרתי לכונן שבו זה היה בהתחלה וכל הקבצים התחילו את ההורדה מחדש.(הקבצים נמצאים עדיין בתקייה בגודלם המקורי). מה לעשות?יש איזה דרך להוריד מאותו המקום שהפסקתי?
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
התקנתי קספרסקי אנטיוירוס ושאני מנסה להכנס לאינטרנט הוא עושה לי מסך כחול כזה של השגיאה בחומרה... אני חושב הגירסא הייתה 5.5 (מחקתי כבר) אז מישהו יודע מה עושים בנידון?
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בדמו של anytoicon, אבל אני צריכה תוכנה קבועה. תודה
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני עכשיו אחרי פירמוט ויש כמה דברים (לא נזכיר בפורום הזה ) שאני רוצה להוריד מתוכנת שיתוף טובה חבר שלי המליץ לי על שראזה איזה הכי טוב? נ.ב הקרטיריונים שלי הם: מהירות, כמה שפחות ווירוסים (ובלי קבצים שקריים), בלי ספיוור ושאשפר יהיה למצוא קבצים בעיברית
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה Windows XP SP3. בדרך כלל, כאשר נכנסים לאתרים מסוימים עם שם משתמש וסיסמה, מופיע חלון המאפשר למשתמש "לשמור" את הסיסמה לפעם הבאה, כך שלא יהיה צורך להקישה בכל פעם באותו מחשב. לצערי אצלי זה משום מה לא עובד, ואני לא זוכר מהיכן ניתן לאפשר את הפונקציה הזו. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקלדת כזאת http://ivory.co.il/uploadimages/163465.JPG אני לוחץ על prtscn הולך לצייר וזה לא מדביק זה לא עובד יענו זה לא מצלמם מה עושים ? ו f lock דולק !
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מתחיל להימאס לי לשאול שאלות - מרוב הבעיות שבאות לי. והזוכה הפעם: יש לי סורק של genius עם חיבור lpt 1 וכשאני מחבר את הסורק ומתקין את התוכנה, המחשב לא מזהה את הסורק. הוא אומר שאו שהסורק לא מחובר לחשמל(והוא מחובר) או שהכבל Lpt לא מחובר או לא מופעל(והוא מחובר), אז מה לעשות מה זה האופציה של מופעל?(ממתי צריך להפעיל כבל lpt)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! כל פעם שאני מפעיל את האימיול המחשב שלי מתחיל להגיב נורא לאט. לפעמים הוא מתאושש והמחשב מתפקד כרגיל ופעמים האמיול נתקע ובעקבותיו המחשב. טריק שגיליתי זה לכבות ת ההגנה האוטמוטית של נורטון אנטיוירוס ואת ZONE ALARM ואז להפעיל את אימיול... לחכות זהתוכנה תעלה, להפעיל את האנטיוירוס, לחכות 5 דקות ואז להפעיל את ZA. בדרך כלל זה עובד אבל לפעמים לא. מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה זה קורה ולהציע פתרון? באותה הזדמנות אבקש לינק תקין ועובד ל LSD EMULE מכיון שהלינקים שתקלתי בהם עד עכשיו לא עבדו. (גם מודים טובים אחרים יתקבלו בברכה) אם זה עוזר אני משתמש כרגע באימיול הרגיל גרסא 0.44B ובווינדוס XP SP2 תודה רבה לכל מי שקרא ובמיוחד לאלה שעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את תוכנת עריכת הווידאו Avid על מערכת ההפעלה winXP 64bit. משום מה אי אפשר להתקין את התוכנה על מערכת ההפעלה הזו.... לא הצלחתי למצוא patch או גירסה מיוחדת של התוכנה... מישהו מכיר את הבעיה? יש פיתרון???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי התקנתי פוטושופ CS2 כונן D אחרי כמה עידכונים הוא לבד התקין לי אותם ב C ושאני עובד על תמונה הוא עושה הכל דרך C הבעיה שאין לי בכלל מקום שם ואני רוצה שהכל יעבוד דרך D יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
MusicMatch התחילו עם שירות הורדות בתשלום בסגנון של אפל (1$ לשיר 10$ לאלבום) חיפשתי באתר של אפל אם זה קשור אליהם ולא מצאתי אבל זה ידוע ש MusicMatch עובדים עם אפל בתחום ה PC אני אישית חושב שזה דבר מעולה מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא ידוע למה האימיול אצלי נהיה בעייתי ביותר, עשיתי REINSTALLים אינסופיים בגלל בעיות ועד שעכשיו הוא פועל איכשהו בסדר אז הוא לא מוצא שום קובץ שאני מחפש פשוט כלום, ריק !! לא ידוע אם זה קשור אבל למטה זה מראה שהקדמליה במצב תמידי של "connecting" כלומר לא מחוברת אז אולי זה יכול להיות איזה קצה חוט. חייב את עזרכתם נמאס לי כבר שאין לי אימיול או איזו תוכנת הורדה נורמלית על המחשב. המון תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי קבצי VOB של DVD, ועוד כמה קבצים. באיזו תוכנה ואיך צריך לצרוב את הקבצים האלה על מדיה DVD-R X8, כך שניתן יהיה לנגן את הסרט בכל נגן DVD רגיל? האם אני פשוט צריך לצרוב את כל הקבצים כ-Data במהירות מקסימלית (המהירות צריבה משנה משהו?), או שצריך לצרוב את הקבצים בשיטה שונה?
-
- 7 תגובות
- 5.6k צפיות
-