עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אם יש בכלל דבר כזה... אני רוצה לבדוק עד כמה טוב מצב המחשב שלי מבחינת קבצי "זבל" ושאריות למיניהם... וגם למדוד את רמת ביצועיו... זאת כאמור לאחר שזמן רב כבר לא ישבתי על המחשב כמו בנאדם והוא פעל 24\7 בשביל הרשת הביתית והיות ושאר בני הבית לא ממש מתמצאים אני פשוט משאיר פתוח תמיד כדי שלא יתעסקו במחשב שלי שהוא המרכזי, בכל מקרה תוכנה שתיתן לי מושג על מצב המחשב שלי בכמה שיותר מישורים. *נ.ב כדי שאציין, כרגע יש לי את התוכנות הבאות: AD AWARE REGCLEANER REGSEEKER JV16 POWER TOOLS כל פרק זמן של בין שבוע לשבועיים המחשב עובר סריקה מקיפה של כל הארבעה. תודה !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי הורדתי סרט מהאימיול ואחרי שהסט הושלם ניכנסתי לתיקייה כדי להתחיל לצפות בו.... אבל אין סרט :kopfpatsch: בדקתי אם אני משתף את הסרט הזה וגם לו... אבל מקודם אנשים הורידו ממני אותו.... איפה הוא יכול להיות?? (עשיתי כבר חיפוש)

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אפילו סרטון של חצי דקה בfraps לוקח 140 מגה!!! וגם זה לא מצלם את כול המסך אלה רק 80% ממנו בערך איך אפשר להוריד את משקל הקובץ? (גם אם זה להפוך את הקובץ לפורמט אחר,או לקודד אותו בdivx? ואם כן אז איך מקודדים?) ואיך אפשר לעשות ככה שfraps יצלם את כל המסך? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם, שיחקתי קצת עם המצלמה והפוטושופ והגעתי לתוצאה הבאה: הקובץ מצורף (מסתבר שImageShack לא ממש עובד כרגע) אשמח לשמוע את דעתכם. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by gll,

כל פעם שאני מנסה להתחיל סרטון מYOUTUBE או לא משנה איזה אתר הוא נתקע לי לאיזה 15 שניות מה יכול להיות הבעיה? תודה ;)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי XP עברי, אי לכך ובהתאם לזאת הטקסטים שנפתחים ב-Notepad מתיישרים אוטומטית לצד ימין, זה בסדר גמור מבחינתי, אך אני מעוניין שקבצים מסוג Nfo ו-Diz יתיישרו לשמאל, לכן עשיתי העתק של ה-Notepad למקום אחר במחשב והגדרתי לקבצי Nfo ו-Diz שייפתחו בעזרת ה-Notepad המועתק, כמובן שעדיין הטקסט מיושר לימין אז אני מעוניין לערוך את ה-Notepad.exe ולגרום לו ליישר אוטומטית את הטקסט לשמאל בלי שאני אצטרך כל פעם ללחוץ על Ctrl+Shift השמאליים. אפשר לעשות את זה איכשהו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by kobibo,

מהי הגירסה הטובה ביותר מבחינת אופציות ומהירות ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by naoriko,

יש לי פאלפון נוקיה ושאני מחבר אותו למחשב כדיי להעביר תמונות ושירים אז חסר דרייבר.....ל-USB NOKIA 6101

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Astrix-D,

שזה יהיה קבוע כאילו,שאני יפעיל את הסרט והכתוביות כבר מובנות בפנים,אןם תוכלו לעזור לי אני ישמח!!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Dante_9,

לא ברור למה אבל כמה שניות אחרי שאני מתחיל בתהליך ההמרה של DVD9 ל- DVD5 כל המחשב קופא. בדרך כלל זה קורה בשלב של באנליזה ולא של האנקודינג. יש למישהו רעיון? הבעיה התחילה לצוץ לאחרונה בלי שום קשר לכלום.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by StorM FighteR,

אני צריך שתתנו לי אי פיי וסיסמא של ערוצי של פאבליק בונטרילו אני לא מוצא שום שרת פאבליק

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ZigZag,

למהההההההה ?????? וסגרתי הכל הכל הכל

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי לכולם.. לאחר שהסתנן לי משהו אתמול למערכת שברוב טיפשותי אישרתי בפיירוול, הותקנו לי כמה תוכנות שמשתלטות לי על הדפדפן. לאחר מלחמה עיקשת ניצחתי את המערכה אבל עכשיו כשאני לוחץ על חלונית חדשה ורוצה שיפתח גוגל למשל או המסך עם החלוניות של הדפים המועדפים שלי, נפתח נתיב עם ההודעה קובץ לא נמצא. איך אני מחזיר את זה ? תודה מראש לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by mostwanted,

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. פתאום משום מקום זה תקף אותי. 3+ popup unders אחרי כל שינוי דף, או אחרי זמן מסוים. גם מוסיף לדפים Ads משלו והופך מילים רנדומליות בתוך הדפים לקישורים לADS, עם הכיתוב מתחת Ad OptionAds by FreeHDSport%20TV%20V9.0 זה לא מתגלה בשום סריקה. ניסיתי להסיר היסטוריה, COOKIES וכו', לא עזר. הייתי פותר את זה לבד, אבל אני כבר לא בקיא בכל הדברים האלה כמו בעבר.. מחכה לשמוע מכם. windows 8.1 firefox 30.0 ללא אנטי וירוס צד שלישי. IObit Malware Fighter v2.4

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by sleep_walker,

שלום! יש לי בעיה אך אני לא מצליח להסיר אייקונים מלוח הבקרה משהו יודע אך עושים זאת?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Kalen,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3948962,00.html http://www.google.com/chrome/intl/en/landing_chrome.html?hl=en פרט לשיפור ביצועים, התוספת הבולטת לדעתי, היא האפשרות לסנכרן גם extensions בין מחשבים שונים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Kukishin,

אם יש למישהו אודה לו מאוד.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שאלה בכותרת

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by MooShoo,

מישהו יכול לתת בבקשה קישור לקודקים לויסטה 32 ביט? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by PHoneiXeR,

הכנתי מודל בתלת מימד למארז...... את התמונות לקחתי מהגלריה של האתר וקרדיט לאלה שיצרו את המודינג הזה!! הסברים ומדריכים איך להכין אחד משלכם נמצאים כאן http://www.nockout.net/index.php?showforum=87 מי זרוצה יכול להיכנס וללמוד קצת..... ובבקשה קצת תגובות.....! תמונה:

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, אני משתמש כבר המון זמן ב Avant Browser ומאוד התרגלתי אליו ובמיוחד למנגנון התזוזה של הטאבים בעזרת לחיצה על הכפתור הימני של העכבר והזזת הגלגלת. אני מחפש תוסף שמוסיף את האפשרות הזאת ל Chrome או אפילו ל firefox מכיוון שיש שם המון דברים אחרים שהייתי רוצה להשתמש בהם. תודה מראש - - - תגובה אוחדה: - - - מצאתי משהו למרות שהוא קצת מגמגם בפעולה שלו https://chrome.google.com/webstore/detail/tabwheeler/dhnmobobhmhfglpooaceblmodafejbfc

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן. אני מחפש תוכנה שתדע לנהל לי את הstartup של כל התוכנות שעולות במערכת ההפעלה. כלומר, אם אני מסמן לה לא להריץ תוכנה מסוימת, זה לא יריץ, גם אם התוכנה המסוימת הזאת תרצה להפעיל את עצמה (אהמ.. steam.. אהמ) יש כזו תוכנה? תודה לעוזרים! וזה רק אני או שעם שנה ושנה כל מתכנת חושב שהתוכנה שלו הכי חשובה ודוחף אותה לstartup ובשנת 2013 לא רק שהמחשב צריך להריץ איזה 10 תוכנות כבדות, כל אחת מהן גם דופקת לכם אלף הודעות

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by nesber,

ניסיתי ליצור צל לכוס הקולה על ידי גזירתה מהרקע, שמירה כשכבה חדשה ואז שימוש בDROP SHADOW בLAYER STYLE. שיחקתי עם כל האפשרויות ועדיין יוצאת לי זווית שלחלוטין לא מתאימה לי, כפי שרואים בתמונה הראשונה. התמונה השניה נילקחה מאתר וזה מה שאני רוצה לדעת לעשות... מישהו יכול להסביר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.