עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by zolder,

תודה.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  2. Started by Gilberto,

אהלן יש לי קובץ התקנה של MAC OS X בקובץ עם סיומת .DMG ואני רוצה לצרוב את זה אבל אני צריך קודם להעביר את הקובץ ל-.ISO איך ?

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by Blue Omega,

איך אני מעביר את הקרדיט שלי באימיול אם אני מוחק את התוכנה ומתקין אותה שוב ?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  4. פשוט שאני פותח אותו על המחשב הוא TRACK ואפשר להפעיל אותו על המחשב,אבל כשאני מעתיק אותו לשולחן עבודה/MP3 הוא לא עובד האם יש אפשרות לעשות שהוא לא יהיה TRACK או שיעבוד. פשוט אני רוצה להעביר את השירים מהדיסק(מקורי) לMP3.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. יש לי פה כמה דיסקים שקניתי שהם מוגנים מפני העתקה למחשב איך אני בכל זאת מעתיק אותם למחשב? אני חוזר! הדיסקים הם מקוריים קנויים!

• 12 תגובות
    • 19.8k צפיות
  6. האם יש דרך ?! או שזה אבוד?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  7. יש לי פלאפון K610I של סוני אריקסון צילמתי תמונות ושאני מחבר את הUSB למחשב אני לא מוצא את התמונות רק את המוזיקה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  8. Started by daniel89,

איך אני יכול לעדכן את ה-directx ?? יש לי את הגרסא 9 ואני רוצה 10.. תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by swisaavi,

הורדתי את הביוס הזה ללוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2842 הגירסה האחרונה: f10g זה עשה לי חילוץ לקבצים והראה לי 3 קבצים שכל אחד מהם זה לא ההתקנה עצמה.. נכנסתי אליהם ואף אחד מהם לא מתקין. איך אני מעדכן את הביוס שלי? עריכה: הצלחתי לעדכן דרך התוכנה @bios באתר של גיגהבייט. אפשר לנעול/למחוק

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  10. מישהו פה נתן איזה הסבר אבל לא כל כך הבנתי וזה לא הלך לי. וגם האם האימיול צריך להיות פתוח\סגור\פתוח אבל לא מחובר כי שמעתי שזה משנה. תודה.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  11. Started by vinipyx,

פשוט קופץ כל הזמן אותו חלון אמרו לי שאני יכול להסיר אותו , איך אני עושה זאת?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  12. בהתחלה הוא רשם שאנטי וירוס לא מותקן והתקנתי...ואח"כ שהוא לא מעודכן אז עדכנתי אותו.. כמו כן גם אפשרתי לו להוריד עדכונים של מייקרוסופט... בנוסף זה רושם שאין לי פיירווול...אומנם ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס אבל התקנתי במקום את הפיירוול של SYGATE ועדיין משום מה זה לא מזהה שיש לי פיירוול...(למרות שאת האנטיוירוס זה כן זיהה)... אז..או שאפשר להעיף את "התוכנה" הזאת...או שיש אפשרות להגיד לו מה הפיירוול שיפסיק להציק לי? תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  13. איך אני מעיף את זה: [attachment deleted by admin]

14. אני יודע שיש איזה קראק שמעיף תכוכב ואת ההודעה המציקה הזאת. מישהו יכול בבקשה לתת לי לינק אליו? תודה

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  15. שלום יצרתי חתימה חדשה בPhotoshop. אני רוצה שתופיע במייל שלי OUTLOOK ו GMAIL.. אני צריך לדאוג לגודל פיקסלים מסוים ? באיזה סוג קובץ אני צריך לשמור אותה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by domuzy,

יש לי קובץ שאני מעוניין לפרסם אותו באימיול -איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  17. Started by sos,

שלום! אני מעוניין לפתוח רדיו בווינאמפ אבל ממש לא יודע איך. אני צריך מישהו שיתן לי מדריך או שידבר איתי באיסיקיו ויסביר לי. כל אחד שיודע ומוכן לעזור אני אודה לו מאוד.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by idanmal,

מישהו יכול להסביר לי איך אני מעלה תמונה לא בתור לינק ב-imageshack, יעני תמונה שמוצגת ישר ויותר גדולה מ-500 KB כי זה מה שמותר פה,יש חיה כזאת? אולי אפשר גם דרך imageshack להעלות תמונה לאתר וזה יציג אותה ישירות ולא בלור לינק.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  19. כשאני שולח מיילים לאנשים אני רוצה שתהיה לי חתימה למטה שהיא תמונה, איך אני מוסיף אותה ושאלה נוספת, לפני שאני שולח את ההודעה אני יראה את החתומת תמונה נכון?

20. איך אני מעלים את הפסים האדומים האלה מהמילים בוורד(תמונה בפנים) http://img518.imageshack.us/img518/9673/15221333oe2.jpg

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  21. יש לי ווינאמפ ויש לי גם advanced mp3 catalog ומה שאני רוצה לעשות בעצם זה להעתיק את כל השמות של השירים שלי בצורה כזאת שאני יוכל לעשות העתק הדבק וניסיתי אבל לא הצלחתי, איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  22. השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  23. בווינדוס 2000? [כשהאינטרנט נסגר ואז מופיע ארור ריפורט -נראה לי כי המעבד מתחמם לי]

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by sherlock1212,

איך אני מפסיק ספאם של תוכנות? אח שלי קיבל הודעה(מצורף) והוריד את התוכנה(בלי לשאול אותי קודם ) ומאז התוכנה שולחת לי וירוסים למחשב ויש כל בערך חצי שעה הודעת ספאם(מצורף). יש דרך לעצור את זה? אפשר לגרום לזה להפסיק לשלוח לי וירוסים? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 469 צפיות

דיונים חדשים בפורומים