תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כדאי מאוד לאפשר את זה נחמד מאוד , בפרט למי שעוקב בדריכות אחר דואר נכנס .
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
טוב... התקנתי את התוכנה עשיתי ריסטרט והוינדווס לא על... הפעלתי אותו בסייפ מוד ועשיתי סיסטם ריסטור הוינדווס עלה והתקנתי מחדש את התוכנה ועכשיו אני פשוט לא יכול להתחבר כשהיא פועלת מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חיפוש רציני ברשת ופורומים לא מצאתי תוכנה גיבוי מתאימה לצרכים שלי. אולי תוכלו לעזור לי, אני מחפש תוכנת גיבוי שתוכל לגבות את כל המחשב או מספר קבצים, שתגבה את הקבצים לפי זמנים שאני קובע בזמן שהיא מופעלת בזמן הפעלת המחשב. שתדע לדחוס את הקבצים עם אפשרות לעשות דיסק גיבוי בעקבות קריסה המחשב. שתדע לגבות מספר קבצים שאני שהגדרתי שהתאריך או הגודל השתנה רק שתדע לגבות אותו על הקובץ הגיבוי הקיים. (לדוגמא: תיקייה המסמכים שלי או מועדפים). מערכת המחשב שלי: winxp. תודה רבה על העזרה זאב
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מה צריך לעשות שהוא יהיה פעיל
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
http://ftp.freenet.de/pub/4players/mikemth/tools/DirectX9.zip
-
אם אני נמצא בדף מסויים ואני רוצה במקביל לפתוח כמה לינקים מסויימים בדף איך אני עושה זאת? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנות שבודקות ומאמצות את המעבד, כרטיס מסך, בודקות דיסקים קשיחים וכו'... בלי להתקין מערכת הפעלה. חוץ מ-MEMTEST תודה
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מעבד - AMD Athlon X2 64Bit 3600 אני משתמש בתוכנה SpeedFan והיא מציגה לי שהמעבד בטמפ' של כ-27 מעלות, זה הגיוני? יש להזכיר המעבד עם הקירור שהגיע איתו. בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
אתמול הביאו לי שלושה dokים וגילתי בשלושתם וירוסים שהופכים את הקבצים בdok לקבצי מערכת + מוסתרים ויוצרים להם קיצורי דרך. מחקתי את כולם, בשני dokים הוירוס נמחק, בשלישי הוירוס חזר לdok כל פעם מחדש, אז אני חושב שהמקור של הוירוס נמצא במחשב של השלישי. במחשב ההוא יש את malwarebytes pro והוא לא מוצא שום וירוס אבל בכל זאת כל פעם שמכניסים את הdok למחשב הוא מוסיף 2 קבצי מערכת נסתרים (שכנראה הם הוירוס) קובץ אחד הוא- hrxxryydxo והשני הוא- gdygabcpng. חיפשתי את השמות שלהם בגוגל ולא מצאתי שם חומר יותר מידי מועיל... מישהו נתקל בהם ויש לו פיתרון? קראתי שלקובץ הראשון צריך למחוק את כל המקורות מהמחשב יש דרך אחרת יותר פשוטה?
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
אני פשוט רוצה לצלם מצגת powerpoint בשביל שתיהיה בפורמט וידאו (ניסיתי דרך כמה תוכנות המרה ספציפיות אבל במצגת הספציפית הזאת זה כל פעם מתחרבשת ההמרה) אז חשבתי אולי צילום מסך יכול לעזור לי לבצע את זה מישהו יכול להמליץ לי על משהו? תודה רבה אלי.
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אז עברתי לLFF (שוב ) והבעיה היחידה שנותרה היא איך להעיף את הרקע הלבן בכל אתר שכל כך נורא לעין. ניסיתי שלל אופציות משינוי הצבע עצמו דרך ההגדרות, מה שלא חל על רובו המוחלט של האתרים, ועד תוספות NIGHT-SURFING דרך STYLISH. כשאני מוצא משהו שמתקרב להיות סביר, או שחלק מהאתרים משובש ויזואלית או שלא רואים טקסטים ואנימציות מסוימות. יש משהו מתוכנן היטב שתוכלו להמליץ מנסיון?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אני נתקל בהרבה שירים בפורמט FLAC. מישהו יודע איזו תוכנה פותחת קבצים אלו?או האם צריך קודק מסויים? תודה
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
איזה תוכנה אני הופך כתובית של DVD ל sub או כל סוג אחר של כתובית שיאפשר עריכה תודה..
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני מצלם די הרבה בחשיפה ארוכה, עם חצובה. נוצרת לי בעיה לפעמים שהלחיצה על הכפתור במצלמה יוצרת רעידה קטנה בתחילת הצילום ולכן כל מקורות האור בתמונה מקבלים מעין צ'ופצ'יק כזה, בהתאם לתזוזת המצלמה. אני יודע שאם אשתמש ב- Self Timer הבעיה תיפתר, אבל לא תמיד זה מתאים למה שאני רוצה לצלם. מה הדרך הטובה ביותר לערוך תמונות שיצאו כך? האם יש כלי בפוטושופ שיודע להתמודד עם זה בצורה מתוחכמת? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הIE שלי קורס לפחות איזה 5 פעם ביום, יש לי וינדוס 7 והדפדפן קורס מלא פעמים וכל פעם אחרי קריסה מאתחל את עצמו. מה עושים?
-
היי, כמה שאלות שקשורות לסרטים וצריבה: 1. יש לי NERO 6 ULTRA. ישנה אפשרות, אם אני לא טועה לצרוב סרטים בפומרט SVCD? אני לא כ"כ מבין בפורמט הזה, אבל לא נראה לי הגיוני שקובץ של 700 מ"ב יתפוס בערך 600 מ"ב על הדיסק כשאני בוחר לצרוב אותו כקובץ SVCD? 2. אם לא, עם איזו תוכנה אני יכול להמיר קבצים ל SVCD? 3. באיזה פורמטים תומכים רוב ה די וי די היום (מלבד MPEG ו VCD/SVCD) תודה מראש שחר
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אם אני רצה למחוק דריברים של הלוח ולהתקין מחדש.מאיפה אני מוחק אותם,מהמנהל התקנים?
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהסרת ה-ICQ LITE הוא רושם לי שחסר לי איזה שהוא קובץ LOG כיצד אני פותר את בהעיה ומצליך להסיר את התוכנה באופן מלאה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך דרייבר לכרטיס קול אין לי קול במחשב ואיך אני יודע מה אני צריך בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לתרגום קצבים שלמים משהו כמו התוספת של FIREFOX שמתרגמת דפים שלמים של הדפדפן. תרגום מאנגלית לשפות אחרות
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני גולש במהירות 750K .לאתר מהרשת לוקח 20-30 שניות לעלות???יש לי מע' הפעלה WIN XP PRO מעודכנת כולל SP2.אנטי וירוס נורטון 2004 מעודכן. AD-AWERE SE PERSONL+SPYBOT כולם מעודכנים ובדקו את המחשב הכל תקין??? אתחול המחשב נבדק ויש בו מעט תוכנות פעילות וכולן דרושות.ניטרלתי את הפיירוול והנורטון אנטיוירוס ועדיין הזמן ארוך 15-20 שניות .מה עוד עלי לעשות על מנת שאמצא את התקלה???
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היה לי פעם הגדרה של תצוגה שמה שאני רואה במסך במחשב אני רואה בטלויזיה ניסיתי לסדר והצלחתי אבל יש איזה מצב שהיה לי פעם שכשאני רואה סרט אז זה נפרס אוטומטי על כל המסך בטלויזיה איך שאני מפעיל את המדיה פלייר אפילו שני מקפל אותו זה עדין נשאר רק עם אני סוגר אותו אז זה יוצא חזרה ואז אני רואה כפול את המסך של המחשב אותו דבר עם הטלויזיה מקווה שהבנתם למה התכוונתי בתודה ניסים
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת תרגום או קובץ תרגום לסרטים הבאים: אוסטין פאוורס גולדממבר---- והסרט כל הפחדים כולם אם אפשר תסיפו לינק :'(
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-