עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by icebreak,

אתמול יצא גרסאת תיקון קלה ל FIREFOX 1.0 שמכילה בעיקרה כמה תיקוני אבטחה ושמישות. לגבי השינויים המלאים ב 1.0.1: http://www.squarefree.com/burningedge/releases/1.0.1.html לידיעה ולהורדה: http://www.mozillazine.org/articles/article6129.html נ.ב. מומלץ לעדכן בגלל נושאי האבטחה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, שיחקתי קצת עם המצלמה והפוטושופ והגעתי לתוצאה הבאה: הקובץ מצורף (מסתבר שImageShack לא ממש עובד כרגע) אשמח לשמוע את דעתכם. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by nim901,

מישהו מכיר תוכנה של טיונר דיגיטאלי (עדיף רק טיונר ולא תוכה עם עוד כמה דברים כמו גיטרה פרו) אמין? כי כבר נמאס לי מהטיונר של גיטר פרו הוא כל הזמן מחליף צד וזה סתם לוקח מלא משאבים מהמחשב. עדיף תוכנה חינמאית או דמו שאני אוכל לבחון , תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by rjjb7,

הרכיבים הקיימים: 1. מחשב מיני-נייד של ASUS (אינטל אטום) עם חיבור לאינטרנט. 2. טלויזיה LCD 32' ללא חיבור לכבלים מכל סוג כלשהו (YES, HOT וכד') רק עם ממיר דיגיטלי לצפייה ב-5 ערוצים (11,22, 10, 33 והכנסת). 3. חיבור RGB בין הלפטופ לבין הטלויזיה. המטרה: תוכנה שתאפשר לי לדעת בזמן אמת מה קורה בערוצים הנ"ל בזמן שאני עובד על המחשב כאשר צג המחשב הוא הטלויזיה. האם Windows Media Center מאפשרת לעשות זאת ללא חיבור לכבלים?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by maoritsius,

שלום לכולם, השנה בפעם ה-17 מתקיימת תחרות קודגורו במחשבים, המיועדת לתלמידים (עד י"ב כולל). התחרות מורכבת משני שלבים, כאשר השלב הראשון הוא אינטרנטי, והשלב השני, אליו יוזמנו המתמודדים הטובים ביותר מהשלב הראשון, יתקיים במרכז הבינתחומי הרצליה. שאלון שלב א' עלה, וניתן למצוא אותו באתר התחרות: codeguru.co.il. אנו מזמינים את כולכם (התלמידים שבכם) להשתתף, לשאלות/הערות: roey@codeguru.co.il חג שמח

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. זאת תוכנה שרואים תמונות מלויין האיכות הרבה יותר טובה מה-world wind (מי שמכיר) אפשר לראות שם בתים מכוניות ומלא דברים כאלה ...בטח עוד איזה 10 שנים יהיה אפשר לקרוא ספר מהלווין או משהו כזה אפשר להוריד אותה מפה http://earth.google.com/

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by asaf172,

היי כמו בכותרת, אני לא מצליח לראות בפורומים תמונות מהאתר imageshack במקום התמונה אני רואה תמונה של צפרדע והודעה: domain unregistered to view אשמח לעזרה תודה אסף

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by shai82,

נמחק. אצלי עובד, תהנו

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ZigZag,

למהההההההה ?????? וסגרתי הכל הכל הכל

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. כל הזמן התרגומים שההיתיי פותח היו על הפס השחור שיש למטה, וזה היה יותר נוח.. התקנתי מחדש את התוכנה לגירסה 2.56- וזה נמצא על הסרט עצמו. תוך כדי שהוא רץ. אי אפשר לצלם כי הוא לא מראה את הפסים השחורים שיש למעלה ולמטה. ("שוליים" טבעיות שנמצאים בכל סרט וסדרה) נכנסתי לאופשינס ושם לכתוביות, וסימנתי בV "התעלם מהגדרות רוחב שוליים לתצוגה ראשית" זה לא עזר. איך אני מוריד אותם לשם בחזרה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by shafik,

שלום, התקנתי בבילון 9 חוקי עם רשיון על מחשב WIN7 וישנה בעיה שהתצוגה נחתכת בצד ימין. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אך ללא הצלחה, התקנתי במחשב אחר עם WIN 7 ולא נגעתי בשום דבר רק NEXT כל הזמן וגם שם הבעיה קיימת. האם מישהו נתקל בתופעה? תודה רבה, איתמר.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי לכולם חייב את עזרתכם, הבנתי בכדי לצרוב קבצי BIN חייב להיות בנוסף קובץ קטן עם סיומת CUE עד כאן הכל בסדר, פתחתי את תוכנת NERO בחרתי באופציית DISC IMAGE, בחרתי בקובץ ה-CUE באותה תיקייה נמצא גם קובץ ה-BIN, עד כאן הכל בסדר, בחרתי באופציית צריבה, הסידי נצרב כמו שצריך להיות, אחר לאחר סיום הצריבה והודעת NERO שהצריבה הסתיימה בהצלחה, הסידי נמצא ריק מתוכן וללא אפשרות צריבה חדשה. ברצוני לצייין שאת הפעולות הבאות עשיתי בשני מחשבים שונים, אך ללא תוצאות חיוביות. אני משתמש ב-NERO 6.3 למישהו יש אולי פתרון לעניין ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Mighty,

נדבקת לי וירוס על קובץ מערכת C:\WINDOWS\winlogon.exe שם הוירוס: W32.Netsky.D@mm והאנטי וירוס שלי לא מצליחו לתקן אותו, ואני לא רוצה למחוק את הקובץ הזה.. בשביל לא להרוס משהו במערכת ההפעלה מערכת הפעלה: WinXP Home Edition אשמח לעזרה. אלדר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by IlanF,

בוורד ופיירפוקס יש מן מילון כזה שבודק איות. אבל אצלי זה רק באנגלית... יש דרך להוסיף אפשרות כזאת בעברית? OFFICE 2007 ENTERPRISE FIREFOX... מה שרשום בצד <<<=====

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. כאשר אני שומע מוזיקה במחשב (לא חייב מוזיקה אפילו סרט) יש רעש מתכתי כזה כמו של מחט על הפטיפון , הדבר קורה רק כאשר המחשב כביכול "מתאמץ" - למשל בעת פתיחת דף חדש בדפדפן , חיפוש וניווט בספריית השירים באייטיונס. אני חייב לציין שאין קשר לתוכנה ספציפית - בכל התוכנות שיכולות להשמיע סאונד יש את הבעיה הזו, כלומר אפילו שאני רואה סרט אני שומע את הרעש הזה אם אני מחפש משהו במחשב.. ניסיתי להחליף דרייברים , לשמוע עם אוזניות , להסיר את הדרייבר של REALTEK ולנסות את המובנה של ווינדוס אבל שום דבר לא עוזר.. אשמח לפתרון לבעיה מכיוון שאני דיי אובד עצות בעניין הזה, וזה ממש מציק לשמוע ככה מוזיקה עם הרעש הזה. תודה רבה. :-\

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי יש איזה שהיא תוכנה שאפשר להביא לה ספרייה של תמונות למשל והיא ממיינת אותן לפי מה שאני מבקש ? ספציפית אני צריך שהמיון יהיה לפי הרזולוציה לדוגמא: כל התמונות ברזולוציה 1600 במקום אחד וכל ה1200 במקום אחר מישהו מכיר תוכנה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי בעיה, אני צריכה רקע ענק, 7680 * 768 בגווני ורוד. אחד מהמנהלים הציע לי לכתוב כאן הודעה בתקווה שתבינו ללבי ותעזרו לי בעיצוב של רקע כזה. ענבר

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום הורדתי אינטרנט אקספלורר 9 אבל הוא לא עובד לי טוב בכלל ושאני יוצא ממנו הוינדוס עדיין רושם לי "מחפש פתרון לבעיה" וגם אני לא מצליח להסיר אותו מהמחשב שלי בכלל אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש רזיאל

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. ופשוט שיהיו בה אופציות מעניינות של DJing..

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by sapartil,

ב WORD 2003 איך מגדילים את הכתב יותר מדרגה 72 ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם! לאחרונה קניתי לוח אלקטרוני למחשב שלי ואני רוצה להשמיש אותו כעכבר לכל דבר.. אני יודע שלכל הטבלטים יש מעיו תוכנה שמשנה את פונקציות העכבר... דוגמה: במקום שימוש בגלגלת של העכבר ניתן לבצע קליק שמאלי על הדף ולהזיז אותו מעלה ומטה.. אם מישהו יודע איך קוראים לתוכנה / דרייבר הזה אני אשמח לשמוע!! תודה רבה רבה לכולם!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by edoson,

listen I know Im not in the right furom, but this is a part of the wierd problem i got since yesterday every hebrew based site i enter, the hebrew letters become to quistion marks!!!! It happen like this I enter for exemple to this site, whan the page is still not fully download, i can see every thing in hebrew but onced it is on, suddenly the whole letters in hebrew changed into quistion marks! it is like some prog do it intentionly! for exemple i cant tell in which furom i am bcz all the lettres in hebrew do not existes!! but if ill do refresh as long as the page not fully loaded i will see hebrew... the prob in this site that it is loaded real fast... anyway i also can…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by hichcock,

התקנתי לא מזמן את התוכנה לא מכיר אותה כלכך עדיין רציתי לשאול אם יש אופציה לעשות דוקים כפולים (כאילו יותר מדוק אחד בו זמנית) שנגיד יהיה אחד למעלה אחד למטה, וכ"ו. קיימת האופצייה הזו בתוכנה? טיינקס.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by The-Magician,

אני כמעט בטוח שהתוכנה חוסמת לי אופציות בדפדפן, אני לא רואה את התמונות בחנות של גוגל http://play.google.com/store איך אני יכול לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by menihen16,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה קשור לפורום הנ"ל. אם זה לא, בבקשה להעביר לאן שצריך. יש לי שרת רדיו, עם הרבה מאזינים ושדרנים. ואני לא יכול כבר לתת לשדרנים לשדר עם אותה סיסמת אדמין. מה שאני רוצה לדעת זה איך לשנות את סיסמת האדמין לשרת. כרגע הסיסמא היא סיסמת העליה לשידור, ואני לא ממש בוטח באנשים שמשדרים אצלי. תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים