תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אם אני מוריד אימולטור של PS2 או PS1 ואז שם משחק PS זה יעבוד לי? ואם בכלל אפשר לעשות דבר כזה איך שהוא? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתחיל אתר ב flash ויש לי movie with in a movie לשני יש stop i have a button in the main movie and i need it to start the other movie easy play command but i dont know how to send it to the other movie i was told there is a target command that can make this work but i dont know how to do it מקווה שמהוא יבין ואם אפשר לתת דוגמא של target תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול onboard של realtek. אני מנסה להפעיל שיר בווינאמפ ואני מקבל הודעת שגיאה (למרות שאת מנגינת הפתיחה של ווינדואוס אני שומע) bad directsound driver בלה בלה בלה... הורדתי דרייבר מעודכן ועדיין התקלה חוזרת. האם זה קשור לdirectx?? מה לעשות? תודה, ליאור
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל הזמן התרגומים שההיתיי פותח היו על הפס השחור שיש למטה, וזה היה יותר נוח.. התקנתי מחדש את התוכנה לגירסה 2.56- וזה נמצא על הסרט עצמו. תוך כדי שהוא רץ. אי אפשר לצלם כי הוא לא מראה את הפסים השחורים שיש למעלה ולמטה. ("שוליים" טבעיות שנמצאים בכל סרט וסדרה) נכנסתי לאופשינס ושם לכתוביות, וסימנתי בV "התעלם מהגדרות רוחב שוליים לתצוגה ראשית" זה לא עזר. איך אני מוריד אותם לשם בחזרה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליצור מערכת הפעלה שתרוץ מזיכרו usb ההעדפה היא ל- ubuntu או windows vista אני רוצה שאני אוכל להתקין תוכנות על מערכת ההפעלה קראתי ברשת מספר מדריכים שאלתי 1. מניסיונכם מה הדרך הטובה ביותר? 2. במדריכם מצויין הגבלה על 2gb ועל מערכת קבצים של fat אני רוצה להריץ מ usb של 64GB האם יש דרך? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה קשור לפורום הנ"ל. אם זה לא, בבקשה להעביר לאן שצריך. יש לי שרת רדיו, עם הרבה מאזינים ושדרנים. ואני לא יכול כבר לתת לשדרנים לשדר עם אותה סיסמת אדמין. מה שאני רוצה לדעת זה איך לשנות את סיסמת האדמין לשרת. כרגע הסיסמא היא סיסמת העליה לשידור, ואני לא ממש בוטח באנשים שמשדרים אצלי. תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאחר ואני מעוניין לערוך שיחות וידאו עם חברים ואין ברשותי מצלמת רשת, אלא רק מצלמה דיגיטלית רגילה שלא יכולה לשמש כמצלמת רשת (בדוק!), החלטתי לנסות תוכנות שמדמות מצלמת רשת. התוכנה שאני מחפש אמורה לשדר תמונה חיה שמוצגת דרך התוכנה של המצלמה הדיגיטלית, ולא תוכנה שמריצה סרטונים מוכנים. ניסיתי פעם תוכנה כזאת, אבל היא לא בדיוק עבדה - עכשיו אני מחפש תוכנות נוספות. מקווה שהבנתם את מבוקשי, תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי נייד מסוג SGS (samsung galaxy s1) אני רוצה להמיר הרבה קבצי וידאו (batch) לצפייה במכשיר. הייתי שמח לקבל המלצה על תוכנה שתעשה זאת עבורי. כמו כן , מהי הרזולוציה שאני רוצה להקטין את הוידאו בשביל המכשיר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי HD חדש שיתפקד בנוסף ל HD הקיים ככונן לאיכסון והתקנה של תוכנות ומשחקים. את כל הסרטים, המוסיקה, המסמכים, הגיבויים ושאר הקבצים כבר העברתי. עכשיו נשארה השאלה מה הדרך היעילה ביותר להעביר את כל התוכנות והמשחקים המותקנים, קיצורי דרך ולינקים? תודה על עזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה את האוזניות: http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=N82E16875980045CVF ב-ksp. אוזניות מעולות עם הטלפון הבעיה היא כשניגשתי להשתמש בהם במחשב. הדרייבר הותקן אוטומטית ע"י WIN7, אך האיכות הייתה זוועתית הסתכלתי בכל מקום למצוא מה הבעיה וראיתי שהאיכות היחידה שקיימת לאוזניות במחשב היא 8000hz 16bit. (telephone quality. ולא ניתן לשנות את זה. יצרתי קשר עם החברה והם אמרו שלא קיים דרייבר אחר מה לעשות??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
(הבעיה נפתרה) אני מקשיב להקלטה של שידור רדיו באתר של התחנה (103FM רדיו ללא הפסקה), ב-Orbit Grab++ אני לא רואה את הקובץ, כלומר ההקלטה מועברת ב streaming או משהו כזה, ממקום אחר. אני מדגיש שזה לא שידור חי אלה הקלטה שבאה מתוך קובץ איפשהו אצלהם איך אני יכול לשמור את הקובץ? יש לי תוכנה שאני יכול להקליט בעזרתה קול בתוך המחשב כמו בוידאו אבל זה מוגזם בשביל זה, זה לא עד כדי כך חשוב
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום =] אני מחפש רקע למחשב שיהיה עם מלאכים או דבר דומה .. משהו אלוהי כזה .. מי שיכול למצוא לי \ לעשות משהו דומה .. אשמח מאוד ! בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי סוליד וכשאני מפעיל את התוכנה ורוצה לשרטט משהו המסך שרטוט נתקע. למשל עם אני מוריד את החלון של סוליד ומעלה אותו אני אראה בחלון חלק מה desktop כמוכן המפרט של המחשב מעבד-intel pentium E2140 לוח אם-gygabyte 945gcmx-s2 זיכרון-ddr2 2giga כרטיס מסך-radeon hd4670 512mb מסך lg 1280*1024 תודה לכול מי שיכול לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי המון נגנים, אף אחד מהם לא מציג צבעים עמוקים כמו ב WMP11, ואני בטוח שאני לא היחיד ששם לב לזה. סרטי SD אני רואה דרכו כי ה VOBSUB מציג כתוביות.. אבל משום מה הוא לא מציג לי אותן בסרטי HD ואני חייב לראות סרטי HD דרך מדיה פלייר קלאסיק. אז אני מחפש דרך לגרום לכך ש VOBSUB יראה את הכתוביות לסרטי HD, או פשוט נגן טוב שמציג צבעים כמו ב WMP. (הראשונה עדיפה) או פשוט דרך לגרום למדיה פלייר קלאסיק להציג צבעים חדים כמו ב WMP. (גם יהיה מעולה)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפס תוחנה שבודקת את כרטיס מסך שלי-------- וגם את זכרון וגם בצועי המחשב
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי, לפני שבוע דוד שלי החליף לי מעבד ולוח אם, ממעבד של AMD Athlon AM2 3800 ל Intel Core 2 Duo E4300 הוא החליף לי גם את לוח האם כמובן. מאז, אני לא מצליח לחלץ כשלושה רבעים מהקבצים המקובצים אותם אני מוריד. למשל, ניסיתי להוריד את אובונטו מהביטורנט, ולא הצלחתי לחלץ. השגיאה נראית ככה: http://img514.imageshack.us/img514/8678/84568090yj1.jpg חיפשתי בפורום, בפורומים אחרים באתרים בחו"ל ופשוט לא מצאתי פיתרון. ניסיתי להחליף תוכנה, החלפתי לWINZIP ולIZAC וזה לא עזר. פירמטתי את המחשב, גם זה לא עזר. אני פשוט לא יודע מה לעשות, אם מישהו נתקל בבעיה או שיודע איך לעזור לי, אני אעריך את זה מאוד. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הGUI של JD התחיל לעשות לי בעיות. רואים "קשקושים" במקום את מסך התוכנה. כאשר מזיזים את החלון התצוגה מסתדרת לשניה ושוב חוזרת התקלה. הבעיה התחילה אחרי עדכון JAVA לגירסה נוכחית או עדכון הדרייבר של כרטיס המסך ל10.12 (אני לא בטוח איזה פעולה גרמה לזה). מישהו נתקל בבעיה הזו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה קניתי לוח אלקטרוני למחשב שלי ואני רוצה להשמיש אותו כעכבר לכל דבר.. אני יודע שלכל הטבלטים יש מעיו תוכנה שמשנה את פונקציות העכבר... דוגמה: במקום שימוש בגלגלת של העכבר ניתן לבצע קליק שמאלי על הדף ולהזיז אותו מעלה ומטה.. אם מישהו יודע איך קוראים לתוכנה / דרייבר הזה אני אשמח לשמוע!! תודה רבה רבה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מערכת הפעלה Windows Vista עם Internet Explorer 8. מטעמי נוחות אני נוטה להעדיף שימוש במקלדת ולהימנע עד כמה שאפשר בשימוש בעכבר. על מנת לעבור בין חלון לחלון אני נוהג להשתמש בצירוף המקשים Alt+Tab. השאלה שלי היא: האם ניתן לעבור מ- Tab ל- Tab בחלון אחד על ידי מקשי קיצור או בכל דרך מהירה אחרת ללא שימוש בעכבר? הצעות בעניין "לעבוד עם דפדפן אחר" מבחינתי לא רלוונטיות.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשנמך את המחשב שלי לווינדוס XP יש לי בעיה קלה למצוא את הדרייברים בשבילו ל XP. חיפשתי באתר של HP ומצאתי דרייברים רק לכרטיס רשת ולמקשים, אני עדיין תקוע עם VISTA ואני ממש סובל. בקיצור אני צריך דרייברים ל XP. תודה רבה לכל העוזרים. אור
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך שתתנו לי אי פיי וסיסמא של ערוצי של פאבליק בונטרילו אני לא מוצא שום שרת פאבליק
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אפשר להסיר את המודם אבל לא מלוח הבקרה אלא לבד, ע"י מחיקת קבצים וכדומה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מהיכן ניטתן להשיג פוטושופ בעברית?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר לדעת ספציפית למה לקנות את AVAST ולא להשתמש בחנמי ? מבחינת אבטחה על המחשב. פשוט מישהו אמרו לי שמספיק החינמי תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. יש לי סביבת עבודה Windows PE של 64 ביט. מכיוון שזו מערכת הפעלה מסורסת, היא תומכת אך ורק ב-64 ביט. לא משנה אם אני שם קבצים ב-Program Files (86) - זה פשוט לא עובד. אני חייב להריץ אפליקציה שפותחה על ידי אינטל ולצערי היא זמינה אך ורק ב32 ביט (היא בודקת את חומרת המחשב). אולי יש דרך להריץ אפליקציה של 32 ביט על 64? אני יודע שעם CoreFlags אפשר לעשות הפוך. אולי אפשרי לקחת את המידע ב-Registry? מה שאני צריך לדעת זה אם המעבד תומך בטכנולוגיית vPro ורצוי גם איזו גרסה. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-