תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
- 

נתון: מחשב עם לוח אם של Gigabyte. הכרטיס קול מובנה. (On-Board) דגם הלוח-אם: Titan 533 (או משהו בסגנון לא זוכר בדיוק) ביוס של פיניקס (לא כ"כ רלוונטי אבל שיהיה) צ"ל: חבילה (Package) של דרייבירים של קול ומסך. (אפשר גם רק קול או רק מסך) נ.ב. הרצתי אוורסט (Everest) על המחשב ובמולטימדיה צוין שהכרטיס קול הוא של SiS Audio 7012 הורדתי את הדרייבר ואין התאמה כך שהפנייה/קישור לאתר של SiS תהא מיותרת. תודה, רועי.
- 

- 1 תגובה
 - 1.4k צפיות

- 

- 

אני צריך לחתוך דקה מקובץ avi של 45 דקות - להפוך אותה לוידאו ולהעלות ליוטיוב אני מנסה עם מלא תוכנות ולא מצליח. יש תוכנה פשוטה או אתר שאפשר לחתוך בקלות?
- 

- 3 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם , יש לי נייד מסוג SGS (samsung galaxy s1) אני רוצה להמיר הרבה קבצי וידאו (batch) לצפייה במכשיר. הייתי שמח לקבל המלצה על תוכנה שתעשה זאת עבורי. כמו כן , מהי הרזולוציה שאני רוצה להקטין את הוידאו בשביל המכשיר? תודה רבה
- 

- 2 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

כבר חודשים אני חווה בכל המחשבים שלי בעיות עם פיירפוקס והפלאש. הרבה פעמים שאני פותח כמה אתרי פלאש במקביל הדפדפן מאט בצורה משמעותית, אפילו נתקע וקורס הרבה פעמים, או אפילו אם אני משחק באיזשהו משחק פלאש הרבה זמן הדפדפן לאט לאט מאט ונהיה כבד. עודכנו כבר כמה גרסאות של פלאש אוטומטית וזה ממשיך. אין לי שום תוספים מיוחדים חוץ מזה הדפדפן פועל די נקי. למישהו יש מושג למה זה? עד שהעניין יפתר אני בכרום בנתיים. תודה מראש, אור.
- 

- 4 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים כולל את הכרטיס קול אחרי שהתקנתי אותו עשיתי REBOOT למחשב וזה לא זיהה אותו בכלל. ניסיתי אולי 5 פעמים להתקין ועדיין הכרטיס קול לא מזוהה. מישהו יודע מה לעשות? לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 כרטיס קול: Realtek ALC888
- 

- 9 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

מחפש תוכנה לשינוי גודל מחיצות בדיסק קשיח שתרוץ על win7 64bit
- 

- 2 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם... היום הורדתי את התוכנה ... אבל אין לי מושג בכלום שם ... כאילו מאיפו מתחילים ? מה עושים ? עברתי על כמה מדריכים שהוצאו באתר אבל הם ניראים לא קלים במיוחד... שלא נדבר על המדריכים כן ---> http://www.3dtotal.com/ או שאולי קבצתי למים עמוקים מידיי ולא מתחילים עם מאיה ?
- 

- 12 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום רב. חבר שלי לאחרונה מקבל הרבה התראות מהאנטי וירוס שלו (AVAST HOME 4.7) כל פעם כמעט שהוא פותח את האימייל הוא מקבל 2-3 הודעות על וירוס בתוך התיבה הוא נכנס כמעט כל יום כך שזה דבר די מייגע רוב הוירוסים מאותה 2-3 כתובת שהם : א. postmaster@cabri.org.il ב.office@elal.co.il ג.info@walla.com
- 

- 16 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום! התקנתי לבן דוד שלי חלונות 98 במחשב כי את הXP הוא לא סחב בכל אופן, אני לא יודע איזה רכיבים יש בפנים והוא לא מזהה אותם (בשונה מXP) אין לי אפשרות לפתוח את המחשב כי אין לי מברג עזרו לי בבקשה לזהות את הכרטיסים ולהתקין אותם תודה
- 

- 2 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

היי, אני לא בטוח שאני בפורום הנכון....... ולשאלה: האם יש אפשרות לחבר מחשב ל 2 מסכים כך שאוכל לדוגמא לצפות בחלון(יישום)נפרד בכל מסך אם כן איך אני עושה זאת?? בתודה מראש
- 

- 5 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום, היום התקנתי ווינדוס 7 (32 ביט) על המחשב שלי כשהיה בו כבר ווינדוס 7 ואני לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס קול שלי אני כבר כמה שעות מחפש ולא מוצא אם למישהו יש קישור אני אשמח מאוד!! הלוח זה INTEL DG965RY
- 

- 2 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום אנשים יקרים, אנא עזרו לי, אני כבר שנים שבוי בידי ספק האינטרנט וע"י כך גם בידי התשתית כיוון שאני לא רוצה לאבד את הודעות הדואר שבתיבה של המנוי. מדובר בכ-1000 הודעות בערך. אני זקוק לשם של תוכנה שיכולה לגבות את כל תיבת הדואר דרך POP3. לא משנה אם זו תוכנה שמיועדת לגיבוי או קליינט דואר (כמו אאוטלוק). אני יודע שיש אינספור תוכנות כאלה וניסיתי לא מעט, אבל יש מילכוד! אני חייב תוכנה שיכולה לשמור מקומית את התמונות שמוטבעות בהודעות, זאת אומרת, להוריד אותן מהאינטרנט ולשמור אותן עם הגיבוי במחשב שלי לצפייה אופליין. בין התוכנות שניסיתי אפשר למנות את Eudora, את ThunderBurd ואת MailStore Server. שאלתי בפורומים באנגלית ואף אחד לא ידע, אולי יש פה איזה גאון שיוכל להציל אותי?
- 

- 7 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

יש לי תיקיה של משהו עם 40 giga של שירים רציתי לדעת אם יש תוכנה אמינה שיודעת להשוואת בין שירים ולומר איזה שירים נמצאים פעמים.
- 

- 5 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

אמממ אני רק התחלתי עם התוכנה הזאת כך שמה שאני רוצה לעשות בהתחלה זה ללמוד אותה... אז לקחתי סרטון ואני מנסה לגזור ממנו קטע כזה קטן וחמוד שאהבתי אבל כשאני מנסה לשמור רק את הקטע הזה(כן גזרתי ומחקתי את הקטעים שאני לא צריך..) אז זה מגיע לי ליותר ממאה מגה... איך אני יכול לשמור את זה בפחות מ-20 מגה?! ואיך אני יכול להוסיף אפקטים לעתיד. תודה מראש! ;D
- 

- 3 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

קניתי מחשב חדש ראה מפרט וכל הזמן אני רואה אנשים מדברים על 3DMARK11 ומשווים משחקים ואני רוצה לדעת איך עושים את זה תודה
- 

- 6 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

מישהו נתקל פעם בבעיה הזאת ?? זה משוה חדש אצלי , אני מעלה את הכרום והוא עולה ונופל כאילו משוה חוסם אותו . למישהו יש רעיון ?? כל שאר התוכנות והדפדפנים עובדות ועובדים בלי בעיה
- 

- 0 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום, אני צריך את עזרתכם. יש לנו בחברה שרת EXCHANGE 2003. קבצי הDB של השרת נקראים מסתיימים ב EDB. אני מחפש תוכנה שמסוגלת לשמור לייצא תיבות מתוך EDB ל PST. שמעתי על KERNEL FOR EXCHANGE SERVER. יש לכם המלצות אחרות? תקציב עד 600$ תודה!!!!
- 

- 8 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

פתחתי קובץ BIN לתוכנה והוא נפתח לי. מה הלאה?
- 

- 5 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

יש לי כרטיס קול onboard של realtek. אני מנסה להפעיל שיר בווינאמפ ואני מקבל הודעת שגיאה (למרות שאת מנגינת הפתיחה של ווינדואוס אני שומע) bad directsound driver בלה בלה בלה... הורדתי דרייבר מעודכן ועדיין התקלה חוזרת. האם זה קשור לdirectx?? מה לעשות? תודה, ליאור
- 

- 15 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שירות האימייל שבו אני משתמש הוא Fastmail.fm שתומך גם ב-webmail, וגם בתוכנות דואר מבוססות IMAP ו-POP3, אבל אני ניגש אליו בעיקר דרך הדפדפן. אמנם תוכנת הדואר פתוחה כל הזמן, אבל היא משמשת אותי בעיקר כדי לקבל הודעות מיידיות על דואר חדש. כמובן שבשני המקרים התוכנה היא מוזילה. 8) מה ההעדפה שלכם ומה הביא אתכם לבחור בה? Prog.
- 

- 14 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

היי אנשים אני חייב עזרה דחופה, המחשב שלי כנראה נגוע במשהו רציני אני לא מצליח להתקין שום תוכנת אנטיוירוס + ה AVG שהיה לי נמחק יחד עם כל התוכנות אנטיוירוס על המחשב. בחיים לא היה לי דבר כזה. אנא התחשבו מנהלים עקב הדחיפות שבדבר להשאיר כאן ת'מסנג'ר שלי. יש לי המון חומר חשוב על המחשב. אם משהו מוכן לעזור לי גם מחוץ לפורום אני במסן yossi.elimelech@hotmail.com תודה רבה מראש.
- 

- 3 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שוב אין דרייבר... שוב צריך להתקין מחדש... רק שהפעם אני לא מוצא את ההתקנה [פעמים קודמות דווקא מצאתי...] כמה שחיפשתי, לא מצאתי אני יודע שזה פותר את הבעייה מתוך אברסט: שם לוח אם: Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV) Audio Adapter: Intel 8280 1EB ICH5 AC'97 Audio Controller קראתי איזה מאמר על זה ולא הבנתי מה אני צריך לחפש [אינטל או HP?] ואני לא זוכר מה זה היה פעם שעברה... מה יכולה להיות הבעייה שגורמת לזה לקרות כל הזמן [חוץ מווירוס?] ואם יש לכם רעיון מה הבעייה, איך אפשר לפתור אותה? [אם אפשר, ובלי לפרמט!] תודה רבה למושיע איל
- 

- 4 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום. עשיתי כפתור בפלאש ואני רוצה שהוא ינגן רדיו אינטרנטי, האם יש פקודה (יש לי פלאש MX) להפעיל URL במדיה פלייר? תודה
- 

- 10 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

...........
- 

- 7 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

ביצעתי ייצוא של טבלה מתוכנה של הנהלת חשבונות עם מספר עמודות. אחת מהם עמודה של תאריך בתבנית מותאמת אישית. שימו לב כפי שניתן לראות בתא כתוב תאריך ולמעלה בפס פקודות (מסומן באדום) התאריך מופיע הפוך. בסופו של דבר התאריך הנכון שמופיע הוא בתא עצמו. מדובר בתבנית מתואמת אישית קובץ להורדה http://www.upfile.co.il/file/707454308.html ניסיתי בעזרת פקודות של replace ללא הצלחה. אין אפשרות לייצא את זה מהתוכנה בדרך אחרת. יש למישהו פתרון?
- 

- 1 תגובה
 - 1.4k צפיות

-