תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לחתוך דקה מקובץ avi של 45 דקות - להפוך אותה לוידאו ולהעלות ליוטיוב אני מנסה עם מלא תוכנות ולא מצליח. יש תוכנה פשוטה או אתר שאפשר לחתוך בקלות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך את עזרתכם המיידית, בעמוד שהעתקתי מהנט ואני רוצה להדפיס בוורד מופיעות לי המילים בסדר הפוך! למשל המילה שלום תופיע כך: "םולש" רציתי לדעת איך להפוך את הטקסט דרך וורד חזרה. לאזרתכם אודה. והרי העמוד המדובר
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משום מה באתר היצרן לא ניתן להוריד http://www.epox.com/downloads.asp?class=DRIVERS&item=EP-4SGM8I
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מערכת הפעלה Windows Vista עם Internet Explorer 8. מטעמי נוחות אני נוטה להעדיף שימוש במקלדת ולהימנע עד כמה שאפשר בשימוש בעכבר. על מנת לעבור בין חלון לחלון אני נוהג להשתמש בצירוף המקשים Alt+Tab. השאלה שלי היא: האם ניתן לעבור מ- Tab ל- Tab בחלון אחד על ידי מקשי קיצור או בכל דרך מהירה אחרת ללא שימוש בעכבר? הצעות בעניין "לעבוד עם דפדפן אחר" מבחינתי לא רלוונטיות.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ליכאורה דבר פשוט....אבל זה משגע אותי יש לי DVD איכותי שמחובר לטלויזיה = של פיוניר(3 שנים)...אף פעם לא היתה שום בעיה איתו DVIX כמובן והכל הורדתי מ YOUTUBE כמה סרטוני מוזיקה = ומנסה לצרוב כדי ליראות בDVD הסרטונים היו ב FLV >>> המרתי ל WMV צרבתי לדיסק 740 מגה רגיל ( כדטה) === הDVD לא מזהה (אפילו רואה את זה כ CD ולא סרטים) >>> כאילו לא צרוב כלום המרתי ל MP4 >>> כנ"ל לא מזהה ולא רואים כלום צרבתי את זה בפורמט וידאו ( עתיק) וזה מראה סרטונים = אבל כביכול צרב לי רק את 4 השניות הראשונות של כל סרט מה עושים ? או מה פיספסתי ? או תוכנה שעושה את זה כמו שצריך ??? :s05: :s05: עזרה!!!! ????? ???
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הרבה סרטים במחשב בפורמט avi. אני מעונין לצרוב אותם על דיסקים ככה שאני אוכל לראות אותם בדי וי די. הדי וי די שלי לא תומך בקבצי avi. שמעתי שאנייכול להעביר אותם לvcd בשביל לראות, האם זסה נכון, אם איזה תוכנה. שנית הייתי רוצה שלסרטים האלו הייה תרגום בעברית, כיצד ניתן להביק להם תרגום שכאשר אני רואה את הסרט בדי וי די הייה לי תרגום. יש לי גם צורב די וי די עם זה עוזר לי בדרך כלשהי.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, נתקלתי בבעיה בדפדפן של כרום. מה שקורה, זה שהוא לא מראה לי את כל הפריטים בדף. לדוגמה, האתר של המכללה שלי, שבו יש דף עם תיקיות - בדפדפן לא רואים את התיקיות. הבאתי תמונה להמחשה: אפשר לראות בריבוע הקטן שנפתח שהתיקיות לא מופיעות...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי הורדתי סרט מהאימיול ואחרי שהסט הושלם ניכנסתי לתיקייה כדי להתחיל לצפות בו.... אבל אין סרט :kopfpatsch: בדקתי אם אני משתף את הסרט הזה וגם לו... אבל מקודם אנשים הורידו ממני אותו.... איפה הוא יכול להיות?? (עשיתי כבר חיפוש)
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אפשר להסיר את המודם אבל לא מלוח הבקרה אלא לבד, ע"י מחיקת קבצים וכדומה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
סרקתי עם התוכנה החינמית malwarebytes anti-malware (האם התוכנה הזו טובה?). וזה מצא לי כל מיני מזיקים, כאשר האנטי וירוס בכלל לא מזהה אותם. וגם עם spybot לא נמצא כלום. האם זה מזיק? ומזה בעצם? ניתן לנקות את הקבצים עם התוכנה ללא הסרה מלאה שלהם? תודה.[br]פורסם בתאריך: 24.12.2010 בשעה 08:01:47 בבקשה עזרה....
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ופשוט שיהיו בה אופציות מעניינות של DJing..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקשורת בין סגמנטים, בעזרת אוטנטיקציה, של תוקן (מכשיר אלקטרוני שמחליף סיסמא מספרית כל 40 שניות), שאמור לתקשר עם רדיוס RADIUS, האוטנטיקציה מתבצעת דרך חומת אש של צ'ק פוינט 4.11, התשובה (למעשה) של הלוג של הרדיוס, היא שהוא קיבל סיסמא לא מספרית (כנראה נכנס שם המשתמש גם לאוטנטיקציה), איך לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני צורב ב EASY CD CREATOR 5.2 ןאני מחבר את השירים והכל בסדר אבל יש בום בין השירים כשזה עובר שיר איך אני עושה שיהיה חלק המעבר בין השירים?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סתם חשבתי לחלוק....
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לטוס בקרוב לתקופה ארוכה במזרח וגם לצלם שם. מדי פעם אני מתכוון לפרוק את התמונות מהמצלמה באופן הבא: גישה למחשב ציבורי, הכנסת כרטיס הזיכרון למחשב באמצעות קורא כרטיסים, העתקת הקבצים לכונן קשיח נייד (320GB) שם ישמרו כל התמונות עד שאני אחזור לארץ למחשב הישן והטוב. הבעייה היא ששמעתי שבמחשבים כאלה נפוצים מאוד וירוסים אשר עלולים בעת חיבור הכרטיס או ה-HD למחוק לי בבת אחת זיכרונות יקרים של כמה חודשים, ובשבילי זה אומר שאני אצטרך לעשות את כל הארצות והמסלולים מחדש : האם ישנה דרך כלשהי להתמודד עם התופעה (חוץ מלקנות מחשב נייד)? פעולות מנע מסויימות, תוכנות קטנות שניתן להוריד או כל דבר אחר? תודה! *אני מקווה שזה הפורום המתאים, אם לא אז תעבירו לאיפה שזה רלוונטי…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מפעיל את המשחק ומקבל את ההודעה הבאה GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem יש לי וודו 2, elsa victory 2 מישהו יכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב ושבת שלום בכל נגני הוידאו אצלי במחשב בעט ניגון סרט מופיע פס אדום שמחלק את המסך לשתיים למה זה קרה ומה צריך לעשות כדי שהתופעה תעלם אגב התופעה קורת גם בעת ניגון סרטונים ביוטיוב תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בניתי מערכת בתוכנת Access 2010 וברצוני להמיר/להפוך את קובץ המערכת לקובץ הפעלה בלבד, כך שהמשתמשים במערכת לא יוכלו לראות את מסד הנתונים (טבלאות, טפסים וכו') או לשנות את עיצוב הטבלאות והטפסים, אלא רק לראות את המסך הראשי וממנו להגיע למסכים הרצויים. כלומר, קובץ הפעלה בלבד. ניסיתי לגשת לאפשרות "שמור ופרסם" בתוכנה, אך לא נתקלתי באפשרות לעשות זאת. הכי קרוב שהגעתי היה לשמור את הקובץ בתצורת ACCDE (הידור לקובץ הפעלה בלבד) אך המשתמש עדיין יכול לראות ולשנות את מסד הנתונים עצמו. (לראות טבלאות, שיאלתות ורשימת כל הטפסים, כלומר - את חלונית הניווט). אודה מקרב לב לעזרה ולפתרון בעיה זו.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ככה, יש לי איזו תוכנה לעיוות קול ורציתי לעצבן חבר, זכרתי שפעם לפני כמה שנים (לפני האי די אס אל...) חבר שלי היה מתקשר מהמחשב.... יש לי מיקרופון... רציתי לדעת אם זה אפשרי אם אי די אס אל, ואם כן אם איזו תוכנה... תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע/מכיר/יש לו WIPE שעובד בדוס ויודע כמה בערך זמן יקח לעשות WIPE לכונן 60 גיגה? דחוף מאוד!!!!!!!1
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה את האוזניות: http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=N82E16875980045CVF ב-ksp. אוזניות מעולות עם הטלפון הבעיה היא כשניגשתי להשתמש בהם במחשב. הדרייבר הותקן אוטומטית ע"י WIN7, אך האיכות הייתה זוועתית הסתכלתי בכל מקום למצוא מה הבעיה וראיתי שהאיכות היחידה שקיימת לאוזניות במחשב היא 8000hz 16bit. (telephone quality. ולא ניתן לשנות את זה. יצרתי קשר עם החברה והם אמרו שלא קיים דרייבר אחר מה לעשות??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, מנסה להמיר DVD או את הקבצים שלו שהעתקתי לדיסק קשיח לקובץ XVID ודבר אחד שלא מצליח לעשות זה למקם את הכיתובית העברית כך שלא תיפול על השוליים השחורים למטה. ניסיתי מגוון תוכניות שלא אפשרו לי למקם את הכיתובית על הסרט עצמו כך שבפורמט 16:9 שתי שורות הכיתובית ייראו ואחת לא תברח מתחת למסך. בתוכנת WINX DVD RIPPER למשל יש אפשרות לשים כיתובית top או bottom או center אבל זה לא משפיע כלל על המיקום הסופי אחרי ההמרה. ניסיתי גם ליצור SUB ו-IDX, להמיר ידנית ל-SRT ואז למזג עם ה-XVID ללא כיתובית ומשום מה לא קיבלתי קבצים תקינים לצורך זה, אולי בגלל העברית? ניסיתי למשל את DVDSUBEDIT אבל ה-OCR שם לא מזהה עברית יש מישהו שיודע ספציפית איך למקם כיתובית או לקרוע כיתובית SRT עברית מדיוידי?…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן את התוכנה לא מכיר אותה כלכך עדיין רציתי לשאול אם יש אופציה לעשות דוקים כפולים (כאילו יותר מדוק אחד בו זמנית) שנגיד יהיה אחד למעלה אחד למטה, וכ"ו. קיימת האופצייה הזו בתוכנה? טיינקס.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, התקנתי בבילון 9 חוקי עם רשיון על מחשב WIN7 וישנה בעיה שהתצוגה נחתכת בצד ימין. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אך ללא הצלחה, התקנתי במחשב אחר עם WIN 7 ולא נגעתי בשום דבר רק NEXT כל הזמן וגם שם הבעיה קיימת. האם מישהו נתקל בתופעה? תודה רבה, איתמר.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-