תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתרכז לי בתוכה את כל הסרטים אשר יש ברשותי, בפורמטים השונים. אינני רוצה להכין רשימה באקסל או איזה מסד נתונים באקסס, כיוון שאני מעוניין בתוכנה שתייבא מהרשת את כל הפרטים לגבי אותם סרטים אשר ברשותי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שזה יהיה קבוע כאילו,שאני יפעיל את הסרט והכתוביות כבר מובנות בפנים,אןם תוכלו לעזור לי אני ישמח!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, מחשב מסוג אינטל פנטיום 3 450 עם 384MB זיכרון שנרכש לפני 12 שנה מתקשה מאוד להריץ את הפרק האחרון של "יצאת צדיק" (כל הזמן נתקע). רציתי לשאול איך אני צופה בפרק על גבי המדיה פלייר של וינדוס? יש צורך להעתיק קישור לחלון הייעודי אבל לא מצאתי מהו הקישור הנכון. מדובר בחלונות XP מקורי. תודה לעונים, גיא.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ראה מפרט וכל הזמן אני רואה אנשים מדברים על 3DMARK11 ומשווים משחקים ואני רוצה לדעת איך עושים את זה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי דיסק ישן על גבי מחשב חדש חלק מקובצי הוורד XP לא ניתנים לגישה מתקבלת הודעת שגיאה "למשתמש אין זכויות גישה" מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים!! קודם כל חג שמח ושנה טובה לכל הפורום אני מחפשת תוכנה חינמית וטובה להצפנת כוננים במחשב הנייד שלי כדי להגן על קבצים במקרה של גניבה או אבידה של הנייד. בנוסף אני מחפשת גם תוכנה שתאתר לי את הנייד אם הוא נגנב ברגע שהוא מתחבר לאינטרנט. אני יודעת שיש את התוכנה Lojack שעושה את זה, היא בעצם מתקשרת לבעל המחשב ע"י אימייל, או משהו כזה לפי מה שהבנתי ומוסרת את המידע הדרוש כמו IP ומיקום וכו', ואז עם המידע הזה הולכים למשטרה והם אמורים לדעת איפה המחשב ממוקדם (משהו כזה...) אבל היא לא חינמית, אני אשמח לדעת אם יש תוכנות שעושות את אותו הדבר אבל שאינן עולות כסף. במקרה ולא אמצא משהו טוב אני כנראה כן אקנה את Lojack, רק השאלה אם היא עובדת גם בישראל, או שישנה הגבלה לארה"ב או משהו …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, ניסיתי לאתר את הבעיה בכל דרך שווינדווס מציע והגעתי למבוי סתום מי שבאמת מבין אני חייב עזרה. אני צלם במקצועי ומגבה את כל החומר להארד דיסקים חיצוניים של Western Digital ההארד דיסק האחרון שרכשתי היה בנפח 1 טרה בייט ומכיל כ200 ג'יגה שהספקתי לגבות לפני מספר שבועות, באמצע העברה של קבצים מההארד דיסק הפנימי של המחשב אל ההארד דיסק החיצוני שמתי לב שההעברה נתקעה (ההודעה של "מעתיק קבצים" נראתה אך הזמן לא השתנה במשך דקות רבות לכן לחצתי ביטול וכשזה לא הגיב ניתקתי את ההארד דיסק מהUSB). כאשר חיברתי אותו מחדש לא הופיע הסמל של החברה בצמוד לאות המייצגת של הכונן כרגיל, וכן לא עלתה האופציה האוטומטית של ווינדווס לפתוח את הכונן בתיקיה במדיה פלייר וכדומה- גם, לא כרגיל. פתחתי את הכונן …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נו, כולם משויצים בדברים. הנה דבר נחמד שעשיתי לפני כמה זמן ב- Max. התמונה מצורפת, והנה לינק לוידאו. אם אף אחד לא ינחש נכון איך עשיתי את זה, אני אסביר עוד כמה ימים (עריכה) אופס, נגמר ה- bandwidth לוידאו, אבל שמתי למטה תמונות משם. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ שלhp עם כרטיס מסך ati 2600 ומערכת הפעלה של ויסטה. יש לציין שכל הדרייברים מעודכנים. כאשר אני צופה בסרטונים באתר יוטיוב אני רואה אותם במסך קטן אך כאשר אני מנסה להגדיל את המסך אני רק שומע קול והתמונה היא חצי מסך אפור חצי לבן. אודה לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המדיה פלייר וגם נגן הקריסטל לא עומדים במשימה, הצבע נמרח.. יש המלצות??
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצילצול (ירד לי בשניי חלקים איכות די וי די) אני עובד עם כול התוכנות הקיימות כגון רד לייט... מיקרו די וי די... בי אס פלייר .. אול פלייר.. וכו וכו בקיצור יש לי גם תרגום לסרט בעברית שהורדתי אבלללללללללל... בשום תוכנה אני לא מצליח לקבל את התרגום..וזאת אומרת אין בעיה עם התרגום כי אם אני מצרף אותו לסרט אחר סתם כדי ליבדוק אז רואים את התרגום... בקיצור בדקתי תרגום של סרט אחר וגם הוא לא עובד על הסרט הנ"ל שהורדתי (הצילצול למי ששכח)... שורה תחתונה ניסתי הכול... לשנות צבע פונט ..להוריד צל... לשנות גודל תמונה (16 על 9 .. 4 על 3) כלום ..שום כלום ... התרגום לא מופיע.... כאילו הוא לא עובר את השיכבה של הסרט הנ"ל או משהו כזה... נתקלתם בזה? יש פיתרון?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שירות האימייל שבו אני משתמש הוא Fastmail.fm שתומך גם ב-webmail, וגם בתוכנות דואר מבוססות IMAP ו-POP3, אבל אני ניגש אליו בעיקר דרך הדפדפן. אמנם תוכנת הדואר פתוחה כל הזמן, אבל היא משמשת אותי בעיקר כדי לקבל הודעות מיידיות על דואר חדש. כמובן שבשני המקרים התוכנה היא מוזילה. 8) מה ההעדפה שלכם ומה הביא אתכם לבחור בה? Prog.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
:s05: ??? :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קובצי הווידאו שהמצלמה שלי מוציאה (CANON A610) מעט גדולים מידיי לדעתי. לדוגמא קובץ של כדקה וארבעים שניות, 640X480, 15 FPS תופס כ75 מגהבייט האם יש דרך כלשהיא לכווץ אותו במינימום איבוד איכות? בברכה, אריאל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי כמות קלטות גדולה שאני רוצה להעביר לDVD ואני לא מצליח למצוא תוכנה או אפילו כמה תוכנות שעושות את זה בצורה נורמלית. ההקלטה מתבצעת באמצעות וידאו רגיל שמחובר לכרטיס טלויזיה Hauppauge PVR150-MCE. חשוב שתישמר איכות כמה שיותר גבוהה ולכן קידוד של הוידאו יותר מפעם אחת לא בא בחשבון, כל קידוד לוקח המון זמן ומוריד מהאיכות. בעצם מה שאני צריך זו תוכנה כלשהיא שתלכוד את הוידאו מהכרטיס כבר בפורמט שמתאים לDVD ככה שלא יהיה צורך בקידוד, לאחר מכן אני צריך תוכנה שחותכת את הוידאו כדי להוריד חלקים שלא צריך (שוב, ללא קידוד), ולבסוף תוכנה שתצרוב את הוידאו ככה שיתנגן במכשיר DVD סטנדרטי ללא קידוד. עד עכשיו היו לי ניסיונות חצי מוצלחים, בעיקרון את הוידאו לכדתי באמצעות SAGETV קיבלתי וידאו בפורמט M…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש כמה דברים שמציקים לי א. באתר www.yuvaleilam.com אין אפשרות ללחוץ על הלינקים מצד ימין ב. בתפוז בBlogTV אין את היד הזאת כאשר אתה נמצא על השם של החדר כאילו זה לא לינק, אבל אם אני לוחץ על זה זה נכנס ובתוך החדר נראה כאילו לא הושלמה הפתיחה שלו + אין צ'אט תודה לעוזרים אגב, סליחה על הבורות, דפדפנים וכל מה שקשור בזה זה לא הצד החזק שלי
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך שתתנו לי אי פיי וסיסמא של ערוצי של פאבליק בונטרילו אני לא מוצא שום שרת פאבליק
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם יש לי 7800gt ... ושאני מנסה להוריד את הדרייברים לכרטיס מסך מהאתר של nvidia הוא רושם לי שאין לי את הכרטיס מסך!@#? מה לעשות דחוף כי זה תוקע לי את המשחקים http://img161.imageshack.us/my.php?image=7800gt6xu.jpg
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שיכול לעשות מצווה אני אשמח [= הזמנה לטורנט ליץ' ל- Guychos@walla.co.il תודה רבה רבה!!(:
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה קטנה וחינמית לחיתוך קבצי MP3...בלי המרות!!! תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מוצא אותם בשום מקום, ובגללם אין לי סאונד בדוס!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי need for speed porsche כשאני מתחיל לשחק אז אני רואה כתום לא את המכונית ולא את המסלול מה צריך לשעות אגב זה קרה לי במשחקים אחרים :AR15: :AR15:
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-