עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם,האם מישהו מכיר תוכנה או אופציה אחרת שאפשר לבצע על מנת שטבלאות גדולות של אקסל עם הרבה נתונים,יעבדו יותר מהר ואני מתכוון קבצים בגדלים של לפעמים אפילו 1G,יש הרבה מספרים ונתונים וזה משגע את המחשב,חשוב לציין שמדובר במחשבים חזקים עם מספיק RAM.תודה רבה! (הקבצים נפתחים לוקאלית על המחשב ולא דרך הרשת)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by icebreak,

אתמול יצא גרסאת תיקון קלה ל FIREFOX 1.0 שמכילה בעיקרה כמה תיקוני אבטחה ושמישות. לגבי השינויים המלאים ב 1.0.1: http://www.squarefree.com/burningedge/releases/1.0.1.html לידיעה ולהורדה: http://www.mozillazine.org/articles/article6129.html נ.ב. מומלץ לעדכן בגלל נושאי האבטחה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, קניתי מחשב חדש ( AMD 64 3000 S939 ) ויש דברים שאני לא מצליח להפעיל ב- Windows. ניסיתי לפרמט כמה פעמים אבל שום דבר לא עוזר. אולי חסר משהו ששכחתי להתקין ? הדברים שלא עובדים (שגיליתי בינתיים) : - התוכנה PC Suite של NOKIA עובדת אבל אופציה אחת מראה שגיאה - האופציה של העברת מוזיקה - המשחק Need For Speed Underground 2 מראה שגיאה. זה קורה כל פעם שאני מנסה גם אחרי שפירמטתי כמה פעמים. הבעיה לא בתוכנות כי הן פעלו במחשבים אחרים. נכנסתי ל- Device Manager ואין שם שום סימן קריאה או סימן שאלה או כל סימן אחר שיעלה חשדות. למישהו יש מושג במה יכולה להיות הבעיה ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by yakir4u,

כמו שרשמתי בכותרת אני מחפש תוכנה להקליט את המסך של הדפדפן תוך כדי שימוש תודה מראש :-)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום חיברתי למחשב נייד (דל 520) עם וינדוס 7 מקלדת אלחוטית מיני (RII MINI) והכל עובד בסדר המחשב זיהה את החומרה והעסק עובד. הבעיה מתחילה שחיברתי את הנייד למסך טלויזיה באמצעות חיבור וידאו ואודיו נפרדים (אין לנייד HDMI) עכשיו השלט האלחוטי מפסיק לעבוד ! מה יכולה להיות מקור הסיבה ? על פניו נראה שאין קשר בין הדברים לא כך ? לשם בדיקה עשיתי זאת שוב ושוב ואותה תוצאה! כאשר נכנסתי למנהל ההתקנים שהנייד מחובר לטלויזיה אז מופיע חיבור USD פעמים משום מה ! הסרתי אותם ונתתי למחשב להתקין מחדש אבל אותם בעיות שוב ושוב מה זה קטע מוזר ! יש למישהו פיתרון? :s05:

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. נגיד אני רוצה להכניס לתוכה רשימה של שמות- ali bati roy kozy ושזה יסדר את זה לפי הABC ali bati kozy roy תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם! לאחרונה קניתי לוח אלקטרוני למחשב שלי ואני רוצה להשמיש אותו כעכבר לכל דבר.. אני יודע שלכל הטבלטים יש מעיו תוכנה שמשנה את פונקציות העכבר... דוגמה: במקום שימוש בגלגלת של העכבר ניתן לבצע קליק שמאלי על הדף ולהזיז אותו מעלה ומטה.. אם מישהו יודע איך קוראים לתוכנה / דרייבר הזה אני אשמח לשמוע!! תודה רבה רבה לכולם!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי סורק ישן ודפוק ואבא שלי משגע אותי שאני ימצא לו תוכנות לסריקה ואני לא יודע איפה לחפש

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ryu,

מה הכי כדאי?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Baba_Haze,

שלום יש לי DVD Pioneer DV470 קורא DIVX חדש ובחנות אמרו שאפשר לשים בו תרגום. אז אפשר תרגום בעברית? ומשהו יודע איך שמים תרגום בכלל?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. למזלי הרדיסק אחד נשאר חיי בנוסף לחדש, אז התקנתי אליו WINDOWS XP SP2 בהרדיסק החדש ניסיתי להתקין וינדוס ועכשיו זה רושם לי NTLDR IS MISSING. באתר של מיקרוסופט כתוב שאני צריך לעדכן ביוס - אבל אני ממש לא מתכוון לעשות את זה כי יש סיכוי גדול שידפק לי הלוח אם. עכשיו הקטע, שזה רושם לי את זה עכשיו קבוע ללא קשר להתקנת הווינדוס, שאני משאיר תהרדיסק החדש בבוט(לבד) הוא רושם ככה ישר. ולא נותן לבוט של שום תוכנה לעלות (WINDOWS AND G PARTED) [br]פורסם בתאריך: 29.09.2008 בשעה 00:38:13 הסתדר תודה בכל מקרה.עשיתי בבוט את הCD ראשון, והתקנתי מחדש. עכשיו אני מנסה לשחזר את ההרדיסק שנהרס. -- למשהו ההרדיסק החדש מופיע במג'ק פרטישן כ-BAD, משהו יודע איך לסדר את זה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום , אני במגמת קולנוע בתיכון ומתכוון בקרוב לסיים עם הצילומים לסרט הגמר שלי .. כרגע כל המידע מוקלט על קלטת Mini dv של Sony . יש לי את כל הדברים הנחוצים (כרטיס Firewire שקניתי , את המצלמה כמובן וכבל .) הבנתי שהדרך הטובה ביותר עבורי היא דרך Adobe Premiere ..אך אין לי מושג באיזה מקודד להשתמש,האם בכלל להשתמש ובאילו תכונות לבחור בעת ההמרה למחשב. בסופו של דבר אני צריך איכות אך לא צריך להשתגע .. זה סרט בסדר גודל של מקסימום 10 דקות ועדיף שמבחינת משקל לא יעלה על דיסק DVD . אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי למקודדים שבהם עליי להשתמש בעת ההמרה בפרימייר .. תודה רבה רבה והמשך שבוע מעולה !

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by dovik,

שלום, חברים אני לא יכול לראות שום דבר שמשודר און-ליין ברשת, בין אם זה ערוץ טלויזיה בין אם זה מצלמת רחוב, שום דבר שמועבר ישירות ברשת. לעומת זאת,הוידאו שנשמר בשרת ומשודר אח"כ, אפשר לראות בלי שום בעיה. מישהו יודע מה פשר הדבר ואיך מתקנים את זה? אין לי שום רעיון :iamstupid:

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by scorpion,

תוריד תוכנה בתשלום ותעשה מה שכולם עושים....... ואני לא מדבר על לשלם............... ;D

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Mighty,

נדבקת לי וירוס על קובץ מערכת C:\WINDOWS\winlogon.exe שם הוירוס: W32.Netsky.D@mm והאנטי וירוס שלי לא מצליחו לתקן אותו, ואני לא רוצה למחוק את הקובץ הזה.. בשביל לא להרוס משהו במערכת ההפעלה מערכת הפעלה: WinXP Home Edition אשמח לעזרה. אלדר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. הי לכולם אני משתמש בתוכנה PuTTY כדי להתחבר מ-Windows לשרת לינוקס, על גבי SSH. יש לי בעיית תצוגה קטנה בתוכנה הזו: כל פעם שבשרת מוצגים קווי ASCII, כמו למשל כשמוצגת טבלא, או כשמשתמשים בתוכנה Midnight Commander עם התצוגה שלה, אז התווים של קווי ה-ASCII לא מופיעים, ובמקום זאת מופיעה האות "ג". מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? האם אני חייב להוסיף ל-Windows קובץ Font שלא כולל עברית בתוכו, או שיש דרך בלי להוסיף עוד פונט ל-Windows? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by rjjb7,

הרכיבים הקיימים: 1. מחשב מיני-נייד של ASUS (אינטל אטום) עם חיבור לאינטרנט. 2. טלויזיה LCD 32' ללא חיבור לכבלים מכל סוג כלשהו (YES, HOT וכד') רק עם ממיר דיגיטלי לצפייה ב-5 ערוצים (11,22, 10, 33 והכנסת). 3. חיבור RGB בין הלפטופ לבין הטלויזיה. המטרה: תוכנה שתאפשר לי לדעת בזמן אמת מה קורה בערוצים הנ"ל בזמן שאני עובד על המחשב כאשר צג המחשב הוא הטלויזיה. האם Windows Media Center מאפשרת לעשות זאת ללא חיבור לכבלים?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by esaly,

היי! עד לאחרונה השתמשתי בגירסה 8.5 המוצלחת אבל לאחרונה יש לי כל מיני בעיות עם סנכרון אנשי הקשר שלי והתוכנה לא ממש עובדת. מייקרוסופט גם הפסיקה לתמוך בגירסה הזו ככה שזה קצת מקשה. נאלצתי לנסות את WINDOWS LIVE MESSENGER 2011 והיא פשוט נוראית: אין כפתור SEND בהודעות לא ניתן לראות כמה משתמשים יש סה"כ אין אפשרות לשנות את הצבע של החלונות והברירת מחדל ממש חיוור. היא כבדה למדי וכוללת כל מיני דברים שאני לא צריך. ועוד ועוד... איזו גירסה מועדפת עליכם?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Haflo,

המצב הוא כזה: Windows XP Pro WinOnCD v3.7 צורב HP9300i Media: Blank CD`s -the chipest one`s אני צורב Mp3 לאודיו -> לפעמיים באופן אקראי אני שומע את השירים שצרבתי כאילו לא מסונכרנים, כאילו שומעים את השיר וברקע שומעים אותו עוד הפעם אבל בפיגור עצבני..... מה זה? מה קורה פה????

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם - בעיה דחופה! יש לי בעיה שאני לא מצליח להתגבר עליה - בכל פעם שאני נכנס במחשב לתיקייה המכילה קבצי סרטים בסיומות avi mpeg וכדומה, האקספלור מודיע לי: ש"כדי לסייע לי בהגנה על המחשב, windows סגר תוכנית זו". בהתחלה חשבתי שמדובר בוירוס כלשהו, אבל לפי קספרסקי ו-avg לא התגלה שום דבר (לפחות הם לא זיהו שום דבר). נ.ב. היה לי נגן של jet audio במחשב והיום הסרתי אותו... אולי זה קשור לעניין. תודה לכל העוזרים.

21. Started by ZigZag,

למהההההההה ?????? וסגרתי הכל הכל הכל

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. קניתי את ה- DVD של משינה, הייתי רוצה להריץ אותו על המחשב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by jacobgan,

שלום, משתמש בדפדפן CHROME בגרסתו האחרונה. מאז העדכון האחרון שלו נהיה לי דבר מוזר. כל האתרים רצים ועובדים כמו שצריך ואין בעיות חוץ מ-2 אתרים ספציפיים והם: YOUTUBE ו-FACEBOOK שאני נכנס ל-2 האתרים האלו, הכל נהיה איטי והולך לאט ונתקע. מנסה לגלול את הדף למטה ולמעלה ובקושי זז. ממש לאט ותקוע. שוב, זה קורה רק ב-2 האתרים הנ"ל. מה זה יכול להיות? מדוע זה קורה רק ב -2 האתרים הללו? זה התחיל לקרות מאז העדכון האחרון של CHROME מערכת הפעלה: וינדוס 10, 64 ביט

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by nim901,

מישהו מכיר תוכנה של טיונר דיגיטאלי (עדיף רק טיונר ולא תוכה עם עוד כמה דברים כמו גיטרה פרו) אמין? כי כבר נמאס לי מהטיונר של גיטר פרו הוא כל הזמן מחליף צד וזה סתם לוקח מלא משאבים מהמחשב. עדיף תוכנה חינמאית או דמו שאני אוכל לבחון , תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by sapartil,

ב WORD 2003 איך מגדילים את הכתב יותר מדרגה 72 ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים