תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם...נתקלתי פה בבעיה מעצבנת היום התקנתי את הMCAFFE פיירוול לאחר מכן הסרתי תתיקייה כי חבר שלי הביא לי אינטרנט סקיוריטי 2005.... הבעיה שכל פעם שאני מפעיל תמחשב אני מקבל הודעה מה - MCAFFE בהודעה רשום שכדי להמשיך תהתקנה של התוכנה הזאת צריך לעשות ריסטארט, עשיתי ריסטרט 2000 פעם כבר אבל זה לא משנה כרגע כי זה מעצבן ההודעה הזאת! וכמובן מחקתי תתייקייה בעת הפעלה מחדש התיקייה של התוכנה נמצאת כאילו חוזרת לאחר שכבר מחקתי אותה.. מה הבעיה פה ולמה יש תהודעה מהתוכנה המזדיינת הזאת?
-
קניתי צורב של Richo*20 , ואני מנסה באמצעות Nero 5.5.1 לצרוב על מדיה של 700MB של חברת Verbatim . ניסיתי לצרוב 705MB !!!! הוא לא נתן לי ........ (כולה 5MB יותר -ראבק !!!!) - הודעה שצריך דיסק מתאים... ביטלתי ב- Options- General את "Check for correct CD format before burning" - לא עזר ! אז מה הסיפור? איך מבצעים OverBurn? ??? לפני שקניתי את הצורב סיפרו לי סיפורים יפים על הצריבת 800MB בכיף... אשמח אם תעזרו לטירון שכמוני בנושא הצריבה. אפשר גם ב-ICQ. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מוריד סרטים ואני רואה אותך בטלויזיה שלי עם כבל דרך המחשב עכשיו אני רואה תכתוביות מזה קטן יש דרך להגדיל אותם...מישהו יודע?
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אחותי בקלידה בWORD 2003 מסמך באנגלית אבל היא רשמה את כולו ב CAPITAL ועכשיו היא נזכרה שהיא רוצה רוצה אותו באותיות קטנות רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה פקודה בWORD שהופכת אותיות גדולות לקטנות או יש איזה שהיא תוכנה שעושה את זה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 14.9k צפיות
-
-
יש לי דונגל כבר 4 שנים, הוא הגיע עם דריבר בלו סואיל לXP, התקנתי וינדווס 7, ועכשיו התוכנה לא עובדת, ניסיתי להוריד גרסאות חדשות של בלו סואיל, והתוכנה הזאת פשוט לא עובדת, לא יודע למה, אני אשמח לתוכנה שעובדת עדיף בלו סואיל כי זה מה שאני רגיל אליו. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי נתקע מפעם לפעם לדקה ולאחר מכן חוזר לעצמו העכבר זז אך לא ניתן לפתוח דוא"ל או אתר עד שהוא חוזר לעצמו עשיתי בדיקת ווירוסים ורוגלות וכן בצעתי איחוי הHD ושום דבר לא עוזר מערכת הפעלה XP SP2 עדכנית מאבד אינטל 6300 זכרון 3G HD 250G : אשמח לקבל הסיוע
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לפני כשנה סידרתי את המייל שלי בגימייל שייכנס רק לאאוטלוק במקום העבודה שלי, כך שאם אני פותחת אותו דרך גוגל אני לא יכולה לראות שום דואר!!!. כעת אני בחופשה ולא מעונינת שהדואר שלי ייכנס לאאוטלוק בכלל, אני רוצה חזרה לראות את המיילים רק בגימייל וזהו. איך אני עושה את זה? איך אני מחזירה את המיילים לגימייל בלי לפגוע במה שהיה עד היום? האם אוכל לראות את המיילים הישנים שנמצאים באאוטלוק??
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מה התוכנה החדשה SpyWare עושה ? ובכן : מצלמת בסתר עם וידאו + מקליטה בסתר אפילו בחושך מלא !!! (שימוש באינפרא אדום). יש לה חיישן אופטי לזיהוי תזוזה ואז היא מופעלת . מתקשרת באופן אוטומטי לסלולרי או שולחת הודעת טקסט כתובה ומודיעה שמישהו נכנס לתחום האיזור שבו היא מצלמת . זהו אחד הפטנטים והחידושים בתוכנה : היא ממירה בעזרת אלגוריתם מתמטי מיוחד את סיגנל מצלמת הוידאו הרגילה (WebCam) לאותות Output בתדר אינפרא אדום . כולל פקודת לחיישן המזהה תזוזה או אי תזוזה באיזור שמצולם . נמצאת בשימוש של חוקרים פרטיים ושירותי ביטחון בעולם !!! הבעייה שהיא נורא מתוחכמת ....מי יכול לעזור לי להפעיל אותה ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו יש תוכנה כזאת שהופכת סרטי vcd וגם svcd ל avi או משהו כזה? אם יש תביאו בבקשה קישור וכמה שורות הסבר עליה אם אתם יכולים... תודה מראש לכל העוזרים !!! ;D
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי תרגומים שאני רוצה להכניס לתוך הסרטים ככה שאני יוכל לראות אותם עם התרגום בDVD. ניסיתי להשתמש ב VirtualDubMod אבל כל פעם שעסיתי עריכה כלשהי לסרט האיחות שלו ירדה משמאותית באיחות של הסרט. בגדול התוכנה ממש טובה אבל זה בעיה סרט אם טרגום אבל באיחות חרא. אם משהו יכול להצביע על הגורם שמביא לירידה באיחות או לחלופין לתת הצעה לתוכנה אחרת אני יודה מאוד. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה במספר תוכנות שאני מנסה לפתוח במחשב כשבכל פעם אני מקבל הודעה דומה שאני מנסה להפעיל את התוכנות: http://img510.imageshack.us/my.php?image=qpwnhe0.jpg מה בעצם הבעיה? אולי חסר לי איזה תוסף במחשב שפותח את התוכנות האלו? תודה לעוזרים ושנה טובה
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתראה לי מה הווליום שאני משנה מהמקלדת כי עכשיו אני לא רואה כמה נשאר לי להגביר ולהנמיך וזה מרגיז... אז אם למישהו יש תוכנה ורצוי שהיא תהיה חינמית תביאו כאן שמות, לינקים והמלצות. תודה!
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בניתי גלריה לעסק של אחי -הגלריה פה- http://www.thored.be/nir/index.html וחוץ מיזה שאני צריך להקטין תכובד של התמונות מה לדעתכם צריך לשפר? רק תיזכרו שזה גלריה ולא האתר אז אני רוצה שזה ישאר פשוט
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הוא אמור להשתמש בכמות הזאת של זיכרון? או שזה וירוס או משהו.. כי סרקתי עם כמה תוכנות ולא מצאתי כלום. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
שלום, שמתי לב לאחרונה שיש לי בעיה לגלוש לאתרי אינטרנט מסויימים. לדוגמה: www.seret.co.il (יש אתרים נוספים). במחשב השני שמחובר אל אותו נתב אין שום בעיה לגלוש לאתר הזה. אני לא יודע אם זה קשור, אבל אני גם לא מצליח לראות במחשב שלי סרטונים ב-ynet, בעוד המחשב השני כן מצליח. אשמח לקבל עזרה גם בנושא הזה. שני המחשבים משתמשים בדפדפן Internet Explorer 6 אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה, תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי אימיול 0.45a client מקורי בלי שום פאצי'ם, ואני מוריד ממש ממש לאט. זה התחיל כשהיה לי את האימיול של lionetwork וזה הוריד לי יחסית בסדר ואחרי זה כשהורדתי את הגירסה החדשה שלהם אז זה הוריד לי ממש לאט, לא יודע למה. אז עכשיו אחרי שראיתי שסגרו אותם אז גם מחקתי את האימיול שלהם והורדתי תמקורי מהאתר הרשמי. גם שם הורדתי ממש לאט, שאלתי את חבר שלי והוא אמר לי לעשות רק UPLOAD כמה ימים. אז עשיתי איזה יום וחצי ועכשיו אני שיתפתי 1.20 ג'יגה והורדתי 840 מגה. ואז חשבתי שזה נפתר, ולא. אני עדיין מוריד על בייטים והכי הרבה זה היה 3 קילובייט אני מחובר לADSL 750, וגם מישהו אמר לי שזה אולי משהו שקשור לפורטים ולFire wall יש לי כמה fire walls יש לי את הzone alarm , norton personal firewal…
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמשחקים ותוכנות ניסגרות סתם בלי קשר. מופיעה חלון של "שלח ואל תשלח" של דוח בעיה של וינדוס אקספי תוכנות כמו איסי ביטורנט ומישחקים למינהם יש למישהו פיתרון?
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מנסה ולא מצליח.. מישהו יודע איך אפשר להוריד בכל זאת ? ולמה בכלל אי אפשר ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
שלום לכם שוב, אני מחפש כבר הרבה זמן כל מיני תוכנות לצרכים שונים, אשמח לעזרה מכם. 1. הבקשה הראשונה שלי היא מקודד וידיאו, אני צריך תוכנה לא מסובכת שאני מכניס לה קובץ וידיאו בפורמט מסויים, דרכה אני אוכל לבחור לאיזה פורמט אני רוצה לקודד. לדוגמא לקחת קובץ MPEG להפוך את הקובץ לDVD (DVD הרי מסודר במין תקיות כאלה), אבל אני צריך שהתוכנה הזאת תוכל לקודד לי גם קליפים וסירטונים לפורמט MP4 בגלל שבקרוב אני קונה IRIVER U10 ואני רוצה לשים שם קליפים מפורמט אחר, גם הפוקט פיסי של אבא שלי יודע לקרוא רק את הפורמט הזה. בקיצור אני יסכם את זה במקודד וידיאו שיכול לקודד לDVD ושלל פורמטים. 2. עכשיו פה יש לי שאלה שאני חושב שתוכנה מסויימת תפתור לי אותה. יש לי במחשב מסמכים סודיים, עכשיו אני רוצה גישה …
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
צריך אנטי וירוס חזק במיוחד חוץ ממקאפי תודה רבה! :-*
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
על הסימן של האימיול בשורת משימות יש כיסוי עיניים כזה, וגם בתוכנה עצמה יש למטה כזה גלובוס עם שני החיצים, אז אצלי הם צהובים וראיתי אצל חברים במחשב שהם ירוקים כשהם מחוברים. למה זה?
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה טובה לשליחת פינגים. תוכנה שעובדת אם מישהוא מכיר שמות של תוכנות כאלה זה יעזור לי מאוד...! אם מישהוא יכול להביא קישורים להורדה יעזור עוד יותר. תודה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-