תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים באופן בלתי מובן אני מקבל הודעת שגיאה הנ"ל בכל אחת מתוכונות אופיס האם מישהו יכול לעזור? רק רציתי להוסיף שהסרתי את התוכנה (אופיס XP) התקנתי מחדש ולא עזר הסרתי פעם נוספת והתקנתי אופיס 2000 ועדיין אותה השגיאה. חייב את עזרתכם המהירה. המון תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים למחשב של לוגיטק וביום בהיר אחד אני מקבל הודעה על קודק חסר כשאני נכנס ליוטיוב וכל סרט שאני מפעיל במחשב הvlc מראה אך לא משמיע והמדיה פלייר בכלל קורס הקודאק שעולה לי כשאני נכנס ליוטיוב ומקריס את האינטרנט אקספלורר הוא mp3 lame שלא זכור לי שהתקנתי אותו ניסיתי קודקים אחרים ולא עזר לי כלום מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לאחרונה אני מרבה להשתמש בLYX לצורך כתיבת עבודות. הבעיה היא שנוצרת לי בעית שוליים כשאני כותב נוסחאות ארוכות או חישובים ארוכים וכד', ומאחר והתצוגה הרגילה היא פשוט פריסה על פני כל המסך אני אפילו לא רואה את הבעיה עד שאני מייצא ל PDF ורואה זאת שם. האם יש אפשרות שמלכתחילה אני אראה את הטקסט שאני מקליד על רקע בגודל A4, כולל השוליים שאני מדפיס בהם, כדי שאני אראה איך זה הולך להיראות? מצאתי בהגדרות > שוליים אפשרות להגדיר ידנית ואני משחק עם הערכים כדי לקבל מה שנראה פחות או יותר כמו שזה אמור להיות, אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש משהו שמוכן מראש בהגדרות שנחבא ממני ולא הצלחתי למצוא עדיין, ואם יש אפשרות לסדר גם את התצוגה כך שאוכל לראות את הטקסט ע"ג גודל A4 ולא סתם רוחב כל המסך שלעיתים י…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שנתיים מכרו בעבודה אופיס 2003 במחיר מצחיק. קניתי. עכשיו מציעים אופיס 2007 במחיר מצחיק. האמת היא שאני מסתפק ב- 2003, אבל לך תדע אם ומתי יציעו את ה- 2007 שוב במחיר כזה. אין לי מושג מה יש ב- 2007 שמצדיק שידרוג, אז מה דעתכם? שווה להשקיע קצת?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להורדה מהאינטרנט (+ מאיפה להוריד) שמאפשרת לנטר מהירות סיבוב של מאורר המעבד, חום המעבד וכדומה? תודה,
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
זקוק לתוכנה שתהפך לדריבר של מדפסת ומכל אפליקצית וידוס תיצר קובץ PDF
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנת קידוד טובה ....היות ויש לי סרטונים רבים שהנני רוצה לקודד ....... אני מניח שהקידוד הטוב ביותר הוא DIVX 3 תקנו אותי אם אני טועה... לשים לב אני מחפש תוכנה לקידוד לא CODECS.... תודה רבה לכל העוזרים.....
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שמעו יש לי 2 מחשבים בבית התקנתי בחדש את קספרסקי הכי חדש 6 וזה עבד חלק אחרי שהכנסתי את ה-KEY ובמחשב הישן עשיתי אותו דבר התקנתי וזה ופתאום מתי שאני מכניס את ה-KEY אז זה לא נותן לי להשים וזה אותו דבר הקובץ,אותו דבר אז מה לפי דעתכם הבעיה? וכבר מחקתי והתקנתי כמה פעמים בישן וזה לא מצליח
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שמעתי שסימנטק הוציאה כלי להסרת התוכנה,חיפשתי באתר שלהם את הכלי ולא מצאתי,מישהו יכול להביא לי הורדה? נ.ב:האם הכלי יסיר את נורטון ב-100% כולל את העידכונים והקבצים הנותרים מכונן C?
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
התקנתי IE 8 BETA אבל אחר כך מחקתי אותו. ועכשיו כשאני פותח את הIE7 הוא תמיד נכנס לדף הזה: http://runonce.msn.com/runonce2.aspx - שזה customize your settings. ונגיד אני בוחר הגדרות,אז הוא נקתע כלומר,יש בצד שמאל את האיקון בסרגל למטה,שמראה שיש שגיאה בדף.. למישהו יש רעיון איך אני נפטר מזה?
-
- 12 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן.. בקשה בכותרת לדעתי הסירו אותם מהאתר הרשמי ={ לא מצאתי אותם שם.. תודה לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
תיראו . נגיד ואני מחפש משחק, אני מקבל המון תוצאות. ודווקא המחשק אם הכי הרבה מקורות יהיה בשפה אחרת. עכשיו אני רוצה לדעת, האם זה: Caesar.IV.CD1-ITA.by.Pavel88.iso או זה: Pcgame - Max Payne 2 Crack (Ita).zip זה אומר שהמשחקים האלה הם באיטלקית? או ש ITA זה שם של קבוצה כלשהי שפורצת את המשחקים? ואם כן, אז זה אך ורק באיטלקית או שיש אפשרות לאנגלית? חחחח זה חשוב לי כי דווקא האלה הם אם הכי הכי הרבה מקורות. תדוה לעונים
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
-
-
היי, יש לי מספר מערכות הפעלה וירטואליות ב virtualbox של oracle (או sun ליתר דיוק). לעיתים אני רוצה לעשות שינויים במערכות ההפעלה האורחות (כמו התקנת תוכנות), מבלי לשמור אותם לריצה הבאה (כלומר שיהיה מעין decline changes לאחר ריסטרט). אני יודע שיש אפשרות כזאת ב virtual pc של מיקרוסופט (וכנראה שגם ב vmware). האם יש אפשרות כזאת גם ב virtualPC?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
יש לי WIN 7 64BIT, מותקן AVAST אנטי ווירוס ו-ZONEALARAM פיירוול. לא יודע איך, אבל נכנסו לי ווירוסים למחשב, כנראה סוס טרויאני, ואני משער כך בגלל איטיות ושימוש במשאבים נורא גבוהה+הודעות חוזרות ונשנות של האנטי ווירוס. עשיתי סריקת boot time scan ומחקתי תוכנות לא בשימוש, אבל ההודעות מהאנטי ווירוס עדיין ממשיכות להופיע. אני לא רוצה לקחת סיכון כאן, כי הרבה פעמים יש שימוש בכרטיס האשראי ורק זה חסר לי :-\. מה הדרך הכי טובה לנקות את המחשב ולוודא שאין בו שום טרויאני או רוגלה? באיזה סריקות/תוכנות להשתמש? עריכה: אני רוצה להוסיף שהגלישה היא דרך פיירפוקס, עם נוסקריפט ו-ADBLOCK כתוספים ברקע. גם השימוש שלי בווינדאוס הוא מאוד פשוט, אין פורנו ושטויות כאלה, אז לא מבין מאיפה צצה בכלל הבעיה הזו!
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה אשר תפתח לי אתר אקראי כל דקה או כמה דקות האם קיימת תוכנה בכלל כזאת. וקישור יהיה נחמד! תודה לכל העונים :-*
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב אז נפתח לי windows security center (משהו כזה) וכתוב שאין לי אנטי וירוס ויש לי ! ואז זה מתקין לי "Protection System" ושאני מוחק את זה זה חוזר עוד פעם ועוד פעם ! איך אני מפסיק את זה ?!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום איזה תוכנה שומרת סרטון מ-Youtube למחשב? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה היא בכותרת... האם למישהו יש את המידות המדוייקות לצורך הכנת תמונה שתתאים לעטיפה של דיסק? האם יש תוכנה שיוצרת את הגודל הזה ודרכה יוצרים את התמונה שרוצים? בתודה, מתחילון.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האימיול הזה - פשוט משתלט על המחשב - קשה לעבוד איתו במקביל אני רוצה להגביל אותו - שלא יקח יותר מ 30 % ממשאבי המחשב = האם אפשרי? כנ"ל לגבי רוחב הפס - איך יודעים כמה הוא צורך? למשל אני רוצה לשדרג עכשיו למחשב עם שתי ליבות - הכי חדשני מה מבטיח לי שהאימיול לא ישתלט על כל המחשב - גם כשהו חזק יותר? מי מאיר את עינינו - עוזר תודה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
היי, *השאלה בכותרת. **ד"א:מערכת ההפעלה שלי=Windows 7 Ultimate 32-Bit. תודה רבה מאוד מראש...
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
הנושא מתקשר לבעיה אחרת שפירסמתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=216754.new#new אבל מאחר והתחום שונה חשבתי לפתוח נושא חדש. אתם מכירים אולי תוכנה שעוקבת אחרי ביצועי הדרייברים? שמראה מתי יש תקלות בקובץ כלשהו ששייך לדרייברים? אני חושב שיש ללוח שלי בעיה לעבוד עם הדרייברים של כ.הקול על המחשב ואני רוצה לנסות ולבודד את הקובץ/הסיבה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-