תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בעיה בעברית בדפדפן לפורום שלום , לפני שבוע אני קם בבוקר כותב בעברית בחיפוש של גוגל ואין עברית יש אותיות לא מובנות... אני משחק בהגדרות שפה מוחק את העברית מתקין שוב לא עובד... אני כותב במחשב בעברית והכל עובד , רק בתוך הדפדפן עצמו אין עברית, זה קרה לי באינטרנט אקספלורר 6 עידכנתי ל7 עדיין לא עובד, האנגלית עובדת וגם המספרים וסימני פיסוק רק לא העברית אני כותב עכשיו בנוט פאד ומעתיק הכל לפורום מי שרוצה להבין איך נראה העברית: אני כותב עכשיו א ב ג ד ה: ? ? ? ? ?
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
כידוע youtube הוא אתר שניתן לעלות אליו קטעי וידאו ואחר-כך להשתמש בתוכן באתר שלך על ידי קישור object ללא צורך להכנס ל youtube. האם יש אתר התומך בקטעי קול עם אפשרות לקישור object לאתר אחר ?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את השועל (נחמד ביותר!! . במיוחד הקטע עם הטאבים! אהבתי מאוד) אבל הבנתי שגם קיימת אפשרות להוסיף עוד פלאג-אינס ופיצ'רים שונים. אז מישהו מכיר אולי איזה אתר שיש בו מגוון פלאג-אינס להורדה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
-
כול עוד זה לא ביוטיוב אז פשוט פיירפוקס נתקע ונפתח המסך של הSEND ו DONT SEND....
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
היי אנשים בעקבות בעיה בה נתקלתי עם utorrent, התחלתי לחפש ולשאול. באתר אחד, מישהו שאמור להיות יחסית מנוסה ומבין אמר לי שעד היום הגרסה הטובה, יציבה מהירה ומומלצת ביותר של התוכנה היא 1.82. האם משהו שמע (קרא) על דבר כזה? האם מישהו חושב (או יודע) שזה נכון - או לחילופין שזה ממש לא? אודה לתשובות אגב, זו הבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451758.0
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
מיועד לעשות גיבוי מרחוק בצורה אוטומאטית דרך האינטרנט. תודה צביקה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אז ככה בזמן האחרון, כל סרט DVD שאני שם בכונן, לא מוכן לעלות כמו שצריך... המדיה פלייר מסרב לנגן אותו (או שהוא מוציא הודעה או שהוא נתקע), windvd PowerDVD מתחיל להעלות את הסרט ונסגר מעצמו.... הדרך היחידה שהצלחתי לראות את הסרט זה דרך DVDx :-\ זו לא נראית לי כמו בעית חומרה, כי הכונן כן מצליח בסופו של דבר לנגן את הסרט (אפילו עם זה בדרכים עקיפות), והוא גם מתפקד טוב עם דיסקים רגילים והכל, ואני גם יכול לראות את התיקיות שנמצאות על הדיסק עצמו. למישהו יש רעיון? אולי קודקים? או תוכנות אחרות? תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ישנם אתרים שבהם אין לי בעיה למצוא את כתובת ה-mms אבל ישנם אתרים שמחביאים את כתובת ה-mms - האם יש תוכנה שיודעת למצוא את הכתובת הזו?
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
צורב חדש, ה-DVDRW הראשון שלי, אני מתבייש להגיד נרו 6.6 סו פאר עבד יפה עם DATA, השאלה היא מה מומלץ לריפינג ושכפול? תוכנה שתיתן לי להשמיט אקסטרז לא רצויים ע"מ להתאים הכל ל-4.7GB וכו'... תודה!
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי סרט של בלוריי ריפ ואני לא רוצה להרוס את הרזולוציה . יש דרך להדביק כתוביות עם אותה הרזולוציה בלי לגעת בה?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב AMD 939 3000 עם לוח neo2 platinum וצורב DVD LG בכל אופן הינה הבעיה שאני מאתחל או מדליק את המחשב ויש CD בכונן אני מקבל הודעה במסך כחול!!! שאין כלום בכונן הוא לא עושה בעיות מממה זה נובע? בעיה בווינדוס? כונן דפוק? תעזרו לי דחוף תודה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אוקיי שמעו בטעות מחקתי לעצמי את כלללל האלבום שלי יש שם תמונות וסרטים שלי וכל החברים והמשפחה דברים שאני לא יכול להחזיר מה שמחקתי לא הגיע לסל מחזור אבל אני יודע שיש שיטות איך להחזיר דברים שנמחקו בבקשה תעזרו לי דחוף אני לא יכול לאבד את זה!!!!!!!!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני עושה גוסט גודל הקובץ אימג' שמתקבל הוא פונקצייה של מה? כמובן של גודל השטח דיסק שבשימוש... אבל מה היחס בין גודל הקובץ שנוצר לבין שטח הדיסק שבשימוש? ביתר פירוט, אם אני מבצע גוסט על כונן C שלי והקיבולת של C היא 30 ג'יגה ואני משתמש ב24 ג'יגה מתוך ה30...מה יהיה גודל קובץ האימג' שיווצר?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר את הווינדוס מדיה סנטר והוא לא מצליח לעדכן את עצמו.. מישהו יודע איך לפתור את הבעייה הזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה ליצירת תפריטי DVD, משהו מקצועי? אני משתמש ב 4.0 MovieFactory DVD Ulead אבל אני מחפש משהו יותר מקצועי, יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מאז שעברתי לקספרסקי פעם בכמה דקות אני שומע טיקטוק כמו בועה או ענארף איך להגדיר את זה, אני בטוח שבעלי קספרסקי מבינים על מה אני מדבר... איך מבטלים את זה?
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מצטער מאוד על זה שזה לא הפורום הנכון לנושא אבל בבקשה תעזרו לי(מי שיכול כמובן). יש לי סרטים על המחשב והורדתי מהאתר www.subs.co.il כתוביות לחלק מהסרטים. ושאלתי היא: איך אני משלב את התירגום עם הסרט ובאיזה תוכנה אפשר לראות את זה??? והאם אפשר איכשהו לצרוב את הסרט כ VCD ביחד עם הכתוביות??? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב, נכנסתי לפייפוקס, ואני רואה שרוב האתרים שאני מציג בו, פשוט קופצים. זה לא שהם קופצים מתחילת הדף אל סופו, הם קופצים בערב בהפרש של כמה שורות, הלוך וחזור. מזערתי את הפיירפוקס וראיתי שאין לי את הבעיה בתוכנות אחרות, רק בו. מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 468 צפיות
-
-
התקנתי imesh גרסה 5 ועכשיו הוא לא כותב אצלי בעברית מהסיבה שלא ידועה לי. בregional settings כל ה"עברית" מסומנת כבר, והורדת עדכון של השפה לא עובד בגרסא החדשה. אם מישהו יודע איך להחזיר את העברית לתוכנה בבקשה לעזור. תודה.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד משהו מתוכנת ביטרונט האינטרנט מתנתק אחרי בערך 10 דקות ואני צריך לעשות ריסט למודם ניסתי להוריד עם התוכנות : µTorrent , TLN-Torrent , BitComet ניסתי גם להוריד מאתרים שונים קבצי טורנט שונים גם אחרי שעשיתי פורמט יש עדייו את אותה הבעיה שאני מוריד מאמיול\http\ftp וכו' אין ניתוקים. לפי מה שנראה לי הבעיה היא לא אצלי אלא אצל ספקית האינטרנט שלי - בזק הם אומרים שלא... לפני שאני מתקשר אליהם שוב רציתי לדעת אם מישהו יודע מה אפשר לעשות ? ואם לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת , ואם כן מה ספקית האינטרנט שלו ? תודה
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
קניתי כונן של 250, שאלתי היא איך אתםפ ממליצים לי לחלק את הכוננים. חשבתי על חלוקה לצרכים אלו: C מערכת. D מסמכים וגרפיקה (צריך לבדוק אם יש אפשרות לשים את DOCUMENTS AND SETTING בכונן שונה מהכונן של מערכת ההפעלה) E שיתוף והורדות... אולי כדאי גם לשים את התוכנות והמשחקים בכונן אחר, אם יש לכם המלצות, כולל גם כמה להקצות לכל דבר (אני לא מתכוון לשתף יותר מ20 ג'יגה) אשמח. דבר שני, מכיוון שהמחשב חדש, רציתי לדעת אם כדאי להתקין עליו כבר ויסטה, או להתקין XP ובהמשך לשדרג. (השאלה אם לחסוך את הכאב ראש של אחר כך)
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא חוקי, אבל אבדה לידידה שלי הססמא וכשאני מזין את הפרטים באתר של התוכנה, כתוב לי שלא ניתן לשלוח את הססמא לכתובת הדוא"ל. ידידה שלי נמצאת ברשימה שלי ואני רואה את הפרטים שלה, כך שלא הגיוני שהם לא נכונים. כן, הם מעודכנים, וכן, קיימת כתובת הדוא"ל. תודה מראש לכל העוזרים. אני אשמח אם יפנו אותי לתוכנה מסויימת. קישורים מדויקות, חברות וקשקושים שכאלו כלל לא משנים. תספיק לי שם התוכנה. בתודה מראש, דניאל.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-