תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
קיי עשיתי פורמט למחשב שלי לWIN XP באנגלית בקיצור התקנתי הכל דריברים וכל זה ואני מגלה שאין לי אינטרנט המחשב לא מזהה את המודם למרות שאני מחשבר כבל לא נגעתי והשארתי את זה ככה לא מזמן עשיתי למישהו פורמט(תמורת ירוקים חח) בידיוק כמו שעשיתי במחשב שלי והייתי צריך להוריד כמה דברים חיברתי את הכבל של המודם שלי וגלשתי ללא בעיות מישהו יודע מה הבעיה?!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן את התוכנה לא מכיר אותה כלכך עדיין רציתי לשאול אם יש אופציה לעשות דוקים כפולים (כאילו יותר מדוק אחד בו זמנית) שנגיד יהיה אחד למעלה אחד למטה, וכ"ו. קיימת האופצייה הזו בתוכנה? טיינקס.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם!! מחפש תוכנה , שאני מוריד סרטים משחקים ומוסקיה יש תוכנה כזאת ששומרת את ההורדה במחשב ושאני מכבה תמחשב ומדליק לאחר כמה זמן ההורדה ממשיכה מבקש את שם התוכנה או לינ' תודה חבר'ה!!
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
חברה לא מצליח להיכנס לצאט תמיכה של מיקרוסופט באתר שלהם דיברתי עם הנציגים שלהם יומיים ניסנו הרבה אופציות ולא עזר תאמת שהצלחנו להיכנס לצאט דרך פרוקסי דרך האתר הזה :http://www.hidemyass.com/ התקנתי את הוינדוס מחדש כולל פירמוט ועדיין לא עוזר דרך הגב יש לי וינדוס 7 64 ביט 7600 ואני לא מצליח לפתור תבעיה עוד דבר חדש נכון שאני לוחץ על קליק ימני על המחשב שלי ואז ניהול ואני נכנס למציג האירועים ואס נכנס למערכת ויש לי כמה שגיאות עם עיגולים אדומים ואחד הזהרה עם משולש צהוב זה היה לי גם לפני הפירמוט ועכשיו אחרי שהתקנתי מחדש שוב זה מופיע לי אמרו לי שמציג האירועים תמיד מציג שגיאות האם זה נכון האם יש תוכנה שמפענחת את השגיאות אשמח לתשובות ועזרה ממכם תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הדרך האולטימטיבית, להעביר את השירים? חשוב לשמור על איכות הקול.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך להעתיק איזה 10 דיסקים ואין לי כרגע דיסקים ריקים, האם אני יכול להעתיק את הדיסקים למחשב ולצרוב מאוחר יותר ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה אני מחפש תוכנה טובה שבודקת האם כל התוכנות והדרייברים והחומרה מותאמים לוינדוס 7
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז שהתקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך(197.45) התחילו מלא בעיות במחשב. בהתחלה המסך היה הופך לסגול והמחשב היה מפעיל את עצמו מחדש, ועכשיו הוא בכלל מסרב לעלות מחדש, ורק כאשר אני מכבה את כרטיס המסך בסייף מוד הווינדוס עולה לי. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים יותר אך ללא הועיל, האם יכול להיות שהבעיה בכלל נעוצה בכרטיס המסך? הכרטיס הוא :geforce 8800gts ואני על ווינדוס 7 תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי מחשבים במשרד ואני עובד בשתיהם בג'ימייל. יש בעיה מאוד קטנה ומאוד מעצבנת שאני לא מצליח לפתור כאשר אני בא להוסיף שתי קבצים מאותה תיקייה אני מכניס את הקובץ הראשון שנמצא בתיקייה בשם נגיד "מחשבים". כאשר אני בא להוסיף את הקובץ השני החלון נפתח בשנית אבל לא בתיקיית "מחשבים" הוא שוב מגיע למסמכים שלי ועכשיו צריך שוב לחפש את התיקייה במחשב. במחשב אחד תמיד זה חוזר לתיקייה האחרונה שהשתמשתי ובמחשב השני יש את הבעיה הזו. לרוב אני שולח מכתבים עם המון קבצים וזה ממש מעצבן לחזור ולחפש כל פעם את התיקייה אני יודה לכם על פתרון תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן, אנשים .. נקתלתי בבעייה קטנה ואני אשמח לעזרה. יש לי Xp ואצלי מוגדר שאחרי כל 3 ד' של אי שימוש במחשב המסך נכנס למצב Standby, נכבה כזה. התקנתי תכנה לא מזמן שאני צריך שתפעל באופן קבוע ברקע ותמיד כשהיא פועל המסך לא נכנס ל Standby בכלל. רק אחרי שאני סוגר אותה אז הוא נכנס למצב הזה. למישהו יש פתרון לבעייה שכזו ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד יחסית חדש של HP (חצי שנה), קניתי אותו עם ווינדוס ויסטה, ושידרגתי לווינדוס 7 (שדרוג מקורי). לאחרונה יש לי בעיה במחשב, הוא כל הזמן נכנס למצב "לא מגיב", והוא ממש איטי. יש שני דברים עיקריים שאני חושד בהם. 1- יש איזה תוכנת JAVA UPDATE שפעם אחת אישרתי לה לבצע שינויים, ומאז המחשב קצת משוגע. 2- התקנתי אנטי-וירוס (McAfee) שקיבלתי מבזק בחבילת האינטרנט. בהוראות התקנה היה צריך למחוק את האנטי וירוס הישן (NOD32), והורדתי אותו. מישהו מכיר בעיה כזאת? מה זה יכול להיות? אודה לכל עזרה מכם. שבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כמו כן הסרתי את הדרייבר לא שהוא גם התקין משהו אבל עשיתי הסרה, ביצעתי restart העלתי את הWIN 7 ב"מצב בטוח" משם הפעלתי את התוכנה driver sweeper הסרתי כל משקשור לATI, הפעלתי מחדש נסיתי להתקין את הדרייבר שהיה לי אך הוא לא מתקין לי, שיחזור מערכת גם לא עזר פה..מחקתי כמה קבצים ברג'סטרי ועדיין כלוווום!! ביצעתי סריקת וירוסים..כלום! אבווד עיצות מבקש שמישהו יעזור לי בקשה.. מי שמתפתח את הוירוסים האלה מות יומת!! מה משעמם לאותם ילדי כאפות האלה חנונים מחורבנים..אשכרה מבזבזים את זמנם בשביל לפתח תוכנה שתהרוס לאחרים, חולי נפש אומללים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש איזה תוכנת דוק טובה לווינדוז 7 שנראית טוב... וקלה לתפעול. יש המלצות? חיפשתי בנט.... מצאתי את העיגול הזה (circle dock) אבל אני לא מצליח להכניס לו עיצוב וזה גם קצת מסורבל.... יש למישהו איזה תוכנה טובה ופשוטה? נורא אהבתי את העיצוב של המאק... אם זה עוזר ב-PC.... טיינקס.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה להכין TUTORIALS מיקצועיים. דרושה המלצה לתוכנת VIDEO SCREEN CAPTURE טובה לא משנה שתעלה כסף העיקר שתהיה איכותית נוחה ובעלת יכולות ייצוא רבות עם אפשרות להקלטת סאונד של המחשב ומהמיקרופון אפשרויות זום הדגשה וכו. תודה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק מקורי של קספרסקי 2009 התקנתי עכשיו ווינדוז 7 ניסיתי להתקין את קספרסקי אבל אני מקבל כל הזמן הודעה שאחד הקבצים נחסם כי הוא לא מתאים לווינדוז 7 incompability חיפשתי באתר של קספרסקי אבל לא מצאתי שום דבר רק שאפשר לקנות אחד חדש שעובד על ווינדוז 7 מישהו יודע מה עושים? או יודע איך אני יכול לסדר את זה מבלי לקנות חדש?? טיינקס!
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בוקר טוב, זה היה הפורום שהתאים ביותר אז פתחתי את הת'ראד פה... השאלה בכותרת, האם דבר כזה אפשרי? ניסיתי TMPEnc, ניסתי AVIRECOMP, בשניהן מאבדים הרבה מאוד מהאיכות. איך אני יכול להדביק כתוביות על קובץ AVI בלי לאבד מהאיכות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי עברתי עכשיו לווינדוז 7 ושמתי לב עכשיו שאין ב-7 ווינדוז מייל...... יש לי כמה קבצי מייל שאני צריך שגיביתי בינתיים, התקנתי את כל ה-office וכנראה שאני אעבור ל-office outlook בכל מקרה השאלה כזו: ניסיתי לפתוח את המיילים דרך האאוטלוק של האופיס אבל אני לא מצליח, התוכנה לא מזהה את הקבצים. שמתי לב שהקבצים של האאוטלוק מסתיימים ב htm בעוד המיילים של הווינדוז מייל מויסטה מסתיימים ב eml. ניסיתי לשנות את הסיומת ולפתוח...... זיהה את זה באופן חלקי ביותר אבל את הרוב אי אפשר לקרוא (ג'יבריש). כשאני מנסה לפתוח את המיילים דרך האאוטלוק אני מקבל הודעת שגיאה. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קודם כל שלום אני חדש כאן.... עכשיו לבעיה, כאשר אני מתקין תוכנה חדשה במחשב, לאחר הפעלה חדשה של המחשב והפעלת התוכנית מופיעה לי הבעיה: " התמונה : או http://tinypic.com/r/11sfrbl/6 זה כאילו אחרי שאני מתקין משהו הווינדוס מוחק לי אותו ישירות. תודה לכל העוזרים וחג שמח!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רציתי להוסיף שורה בקובץ CFG של מישחק קריסיס ,פתחתי עם תוכנת הכתבן , ברגע שאני רוצה לשמור, זה כותב שלא ניתן לשמור. מה עושים? רוני
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שכל יום בערב תגבה לי את החומר שיש לי אני צריך שיהיה גיבוי ראשון מלא ובגיבוי השני יהיו רק את הקבצים שהשתנו מהגיבוי המלא אני צריך גיבוי רק של שלושה ימים כרגע אני עובד עם COBIAN, כעקרון יש לה את האופציות האלו, אלא שיש לה כמה בעיות 1.בפועל היא לא מגבילה את מספר הגיבויים, לכן יש לי טונות גיבויים ואין לי מקום בשביל זה. 2.בכל גיבוי היא יוצרת את כל התקיות גם אם אין בהם קבצים שהשתנו דבר שמעמיס לי על המחשב. אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא תוכנה שתפתור לי את הבעיות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כרגע המצב אצלי שבכל הוספת מועדף ב-IE7 מופיעות תיקיות המועדפים כשהן פתוחות כלומר כל תתי התיקיות מוצגות גם הן מה שמקשה על ביצוע הפעולה. איך להגדיר שייפתחו רק התיקיות הראשיות? לא מצאתי אפשרות לסדר זאת. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום! אני צריך דרייבר ללוח כתיבה אלקטרוני (לוח גרפי) AIPTEK Slim Tablet 800U Wide ווינדוס 7 64BIT. חפשתי באתר היצרן ולא הצלחתי למצוא. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, יצרתי סרטון המכיל 6 שכבות שהן 3 זוגות של שכבות טקסט ושכבות מיסוך (mask). בנוסף ל 6 השכבות (3 שכבות ממוסכות) קיימת שיכבת רקע. הרצת קובץ fla מציגה את הסירטון כיאות. אחר שעשיתי: file-publish קיבלתי סרטון מסוג swf המציג לי את שיכבת הרקע בלבד, ללא הטקסט המשתנה. מישהו מבין על מה ולמה ? מישהו יכול לעזור לי לתקן את המעוות (בתנאי שאדע מה מעוות) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה אני לא מצליח לרשום בעברית בתוך הודעות הדואר, לוח השנה וגם בתוך הערות של אנשי הקשר (כל מה שקשור למקום טקסט) מה מוזר בתופעה שאני כן מצליח לרשום בעברית רק בכותרות כמו בנושא, כותרת וכדומה, ואם אני מעתיק טקסט בעברית ממקום אחר לתוך ה outlook זה מקבל, אבל שוב לא ניתן לרשום בעברית בעזרת המקלדת... נראה שהוא מסרב לחלוטין לקבל את פריסת המקשים שלי. ניסיתי את כל הפתרונות כולל חפירות מעמיקות בפורומים, החל משינוי קידוד ל unicode, ביטול תוספים, בדיקה שפריסה של המקשים תקינה תיקון מחדש של ה Outlook, הקלדה באמצעות מקלדת וירטואליתושום דבר לא פתר את הבעיה... אני עובד עם office 2007 sp2 על windows xp sp3, שניהם בעברית ומעודכנים עד לעדכון האחרון, העברית עובדת מצויין בכל הת…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם מדובר בתכנה ישנה שכבר לא בייצור ולא ניתן לרכוש אותה בחנויות בתור מוצר חדש, האם זה חוקי להשתמש בעותק שלה? במידה והיצרן עדיין קיים אך כבר מזמן לא נותן שום תמיכה והפסיק לשחרר עדכונים לתכנה. לדוגמה Doom 2 או Windows 98.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-