עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כל דף שייפתח מעכשיו אני רושה שישמור את ההגדרות הללו של התקרבות פעמיים .... ? כמו שב IE אני יכול למטה מימין לקבע את האחוזים מ 100 ל 125 וזה שומר את זה לכל עמוד שאפתח בעתיד ייפתח גם על 125% זום ... ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, לא אחת נתקלתי בכרטיסי זיכרון פגומים שגורמים ל-RESTARTים למחשב וכד'... ישנם ברשותי מספר כרטיסי זיכרון אותם ברצוני לבדוק. רציתי לדעת איך אני יכול לעשות זאת? האם קיימת תוכנה שאני מריץ והיא פשוט עוברת על כל כרטיס הזיכרון ובודקת בו שגיאות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. ביום האחרון כאשר אני מנסה לכתוב דואר בOutlook או במהלך עבודה שוטפת בWord התוכנות נסגרות לפתע ואני רואה את הודעת השגיאה המצורפת בתמונה. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש הן את ה-outlook והן את ה-word אך זה לא עזר. כמו כן, תיאור התקלה נראה כללי מאוד, לכן אני מניח שבגלל זה חיפוש בגוגל לא עזר יותר מדי. למישהו יש מושג מה הסיבה לכך? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  4. שימו לב שההגדרות אינן נשמרות כחלק מקובץ ה-PST. לא מצאתי אף תוכנה שעושה זאת. אשמח לעצה. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. בתוכנה JRiver Media Jukebox 14 לא מצאתי דרך לשנות את הווליום כאשר היא ממוזערת, בSOUND MIXER נוספה עמודה בשם MEDIA JUKEBOX. האם ניתן לקבוע כפתור במקלדת (GLOBAL HOT KEY) לשליטה בMEDIA JUKEBOX ?

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  6. Started by e_dor,

שלום לכולם, יש לי בעיה קלה בתוכנת הווינראר שלי. כאשר אני רוצה לשנות שם קובץ (או תיקיה לצורך העניין) בתוך התוכנה, שורת העריכה מתחרפנת ונשארת במצב של עריכה גם אחרי שסיימתי לערוך, מה שמונע ממני להמשיך את השימוש בקובץ. לאחר מכן, גם כשעשיתי אנטר והחלטתי לצאת מהקובץ ולהכנס מחדש (פתרון זמני כמובן - הייתי מעדיף לא לפעול ככה כל פעם) קיבלתי שגיאה וכשנכנסתי מחדש לקובץ, השינויים לא חלו על התיקיות והקבצים. מה שכן, בעיה עתיקה ואני מכיר אותה... פשוט נמאס לי עכשיו ואני מחפש פתרון תודה!! לילה טוב

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by night-fire,

למחוק

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  8. מישהו מכיר מקום להוריד תוכנה אחרת ממה שיש בדרך כלל לתצוגה של הBATTERY ? ראיתי אצל מישהו את תוכנה כזאת שמציכה כמו MANA מD&D ואני לא מוצא את זה... ??? תודה רבה... צח

9. לפי קריטריונים של היעדר פעילות שניתנים לשליטה ושינוי, כמו תזוזה של העבכר או לחיצות במקדלת, באופן שיהיה אפשר לשלב בינהם או להפריד, למשל, שרק לחיצות במקלדת יוציאו את המחשב ממצב המתנה ולא תזוזת העכבר. או שרק היעדר לחיצות במקדלת בפרק זמן מסוים שניתן לשינוי יכניסו את המחשב למצב שינה בלי תלות בעכבר. מישהוא מכיר תוכנה כזאת או דרך ליישם את זה?

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by arik_bulldog,

התקנתי ווינדוס xp מחדש לאחר שהקודם היה בין היתר איטי. מקודם הייתי משתמש בoffice 2003 או 2007 (לא זוכר), ואני חושב שהוא דיי מיותר כי אני משתמש רק בword. יש איזו תוכנה ברמה של אופיס בשביל לקרוא קבצי doc ו-docx?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by mafisto00,

הסיפיו יוסג' לא כל כך יציב אצלי. ברגע שעל המחשב רצות שתי תוכנות, שהן: mIRC Team Speak 2 הסיפיו יוסג' קופץ בלי הפסקה בין 2 ל 20. נראה לי קצת מוזר. בכל מקרה שאני מפעיל את המשחק Unreal Tournament 99 בנוסף ל Teamspeak and the mirc הסיפיו יוסג' קופץ ל 100 קבוע ולא זז, נשאר שם על 100. הורג אותי המצב, זה מגיע למצב שהמחשב נתקע לי בשלב מסויים של המשחק. עכשיו אני בודק מידי יומיים את המחשב ב SpyBot and Adaware. את שניהם אני מקפיד לעדכן, כמו כן גם את הוינדוס. אין הרבה תוכנות שפועלות ברקע עם המחשב, זה מה שגורם לזה להיות יותר ויותר מוזר. וירוס? אני בספק, נזהר מאוד. באגים? משתדל לנקות כמה שיותר עם התוכנות SpyBot and Adaware. זו החומרה שלי. (CPU) 1-Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz, 2746MHz…

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  12. אני יודע שזה אפשרי דרך הרגיסטרי אבל שכחתי איך...

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  13. Started by junkam,

לא עברה יממה מאז השקת הדפדפן IE7 וכבר אנו מתבשרים על כשל אבטחה ראשון שנתגלה בו.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי זה ממש דחוף (יש לי סרט להגיש למחר) ערכתי את כל הסרט ולפני זה לכדתי את הקטעים מתוכו בעזרת חיבור הדי וי (מצלמת סוני) עכשיו סיימתי לערוך את הכל ואני לא יודע איך אני מייצא את הסרט חזרה למצלמה תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by djhenrya,

יש לי קבצי AVI (DIVX או XVID) - ואני רוצה ליצור כתוביות לסרט (או לתרגם אותו בעצמי, אם תרצו) אילו תוכנות קיימות יכולות לעזור לי עם זה ? אני מחפש גם כאלה חינמיות (שזה לא אמור להיות בעיה - כי כל הקודקים הם חינמיים....)

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  16. אני משער שכולם מחפש את ה Jump to File שלוחצים על J בווינאפ 2, ואז יש כזה Hot Search שעם כל אות שמקלידים מצטמצמות האפשרויות. אבל משום מה כאשר מקלידים אותיות עברית, הם נרשמות בחלון החיפוש אבל שום אפשרות לא מצטמצמת. אם מישהו יודע איך מסדרים את זה אני יודה לא מאוד... (ואל תמליצו לי לעבור לווינאמפ 3, אני פשוט לא אוהב את הממשק שלו)

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. הרקע הוא צילום. הבחורה צוירה מאפס (על פי התמונה המקורית כמובן) רק עם מברשות.... בעזרתו האדיבה של הWACOM מה דעתכם? אוף, העליתי את הלא נכון אל תתיייחסו לתמונה עם הריבוע הכול . התמונה השניה . (מנהלים, איך אני יכול להעיף תמונה של טעות?) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by דנדן,

מה קורה חברה? איזה אנטי וירוס הכי טוב היום? :s05: תצביעו ותגידו מה דעתכם עליהם

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  19. Started by neogod,

פירמטתי את המחשב, והתקנתי מחדש את אזוראוס, ואני רוצה להמשיך את ההורדות הישנות שלי אך אני לא מצליח!! מה אני צריך לשנות בהגדרות על מנת שזה ימישך להוריד מאותו מקום ?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  20. עד עכשיו ראיתי רק לXP... תודה!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by moshmushon,

חיפשתי קובץ התקנה לכרטיס הקול שלי, ומצאתי אותו רק באתר שיתוף הקבצים files.icez.net. נראה לכם בטוח?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  22. היי, באיזו תוכנת דוא"ל מומלץ להשתמש במקום ה-Outlook Expres? אני מעוניין בתוכנה התומכת ב-POP3 ו-IMAP וכן רצויה תמיכה בניהול זהויות... אני מחפש ממשק נוח, ידיותי יותר ובעיקר - מ-ה-י-ר יותר! חשבתי לנסות את Incredimail... מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by aldema,

עם איזה תוכנה פותחים קובץ וידאו SRT משהו כי יש לי אבודים ויש לי את פרקים 1-3 ורק את שתיים הוא לא מצליח לפתוח כאילו זה קובץ לא מזוהה , אז איך אני פותח את זה??ש

• 13 תגובות
    • 16.5k צפיות
    • 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היום אחרי שהתייאשתי קליל מהIE שלי החלטתי לעבור ונזכרתי שהמליצו עליו רבות פעם (אם יש יותר טוב, אני פתוח להצעות - לא מוזילה, ניסיתי וממש לא אהבתי) הסתדרתי עם רוב הבעיות אבל הבעיה הכי גדולה זה שנגיד בפורום הזה (או בפורום קקטוס) האווטארים בצד ההפוך מאיפה שהם אמורים להיות וכשאני כותב משהו זה מראה לי כאילו אני כותב הפוך (ז"א ככה - הקטן יונתן במקום יונתן הקטן P=) אני משער שזה בעיה בleft to right , right to left הבעיה היא שאני לא מוצא איפה ליישר את זה בדפדפן מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.