עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך אני מבטל את העלייה של התוכנה במחשב כשהווינדוס עולה? msconfig לא עובד...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by giri71,

Hello Anyone knows how i can check my Gmail ,walla mail accounts via Microsoft Outlook Thank you

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by zzrxox,

רק לידיעה הקובץ d347bus.sys נמצא אצלי במסלול הבא: C:\WINDOWS\system32\drivers הנה הפרטים לאחר אנליזה: KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000008e) This is a very common bugcheck. Usually the exception address pinpoints the driver/function that caused the problem. Always note this address as well as the link date of the driver/image that contains this address. Some common problems are exception code 0x80000003. This means a hard coded breakpoint or assertion was hit, but this system was booted /NODEBUG. This is not supposed to happen as developers should never have hardcoded breakpoints in retail code, but ... If this happens, make sure a debugger gets connected, and the…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. כל פעם שאני סוגר את הFF פתאום הוא מתחיל לרוץ ב100% במעבד ולא מספיק עד שאני עושה לו KILL בתהליכים.... זה היה לי ב3.0.11 ועכשו גם ב3.5.1... רשימת התוספים שיש לי בתמונה המצורפת.... מה אני עושה כדי לפתור את הבעיה הזו? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. בעבר זה קרה לי כשהתקנתי את גרסה 9, אז הסרתי והמשכתי עם 8 היום ניסיתי את 10, ולצורך כך שידרגתי את WIN 7 והתקנתי SP1 ושוב, לאחר הפעלת הדפדפן אני מקבל את זה: '>http://jpg.co.il/view/51671709ecc74.jpg/"] אשמח לפתרון תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by nirfun,

שלום לכולם לאחרונה קניתי מחשב חדש אני מנסה לצרוב DATA CD ולא נותן לי בשום דרך שהיא ואני לא מצליח לא בנרו ולא בווינדוס זו השגיאה שנרו נותן לי בקובץ LOG Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 8.3.6.0 Internal Version: 8, 3, 6, 0 (Nero Express) Recorder: <HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20>Version: 2.00 - HA 1 TA 0 - 8.3.6.0 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default CD-ROM: <Generic DVD-ROM >Version: 1.0 - HA 1 TA 1 - 8.3.6.0 Adapter driver: <SCSI> HA 1 === Scsi-Device-Map === CdRomPeripheral : HL-DT-STDVD-RAM GH22NP202.00 JRAID Port 0 ID 0 DMA: Off DiskPe…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by cyberX,

יש לי את התוכנה MagicISO וניסיתי לעשות כמו שרשום כאן http://www.magiciso.com/FAQ/FAQ0011.htm וזה פשוט עשה לי קובץ ISO שבתוכו יש את הקובץ DMG \: אפשר הוראות יותר ברורות לגבי מה לעשות ואיך לפתוח את הקובץ הנ"ל ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by koboc9,

אני מחפש תוכנה להורדת סרטים/קטעי ווידאו מאתרי צפייה ישירה. למשל אני רוצה להוריד מהאתר של היורוליג משחק של מכבי(שאין אותו ברשת אני מחפש אותו כבר שנים) יש דרך לעשות זאת? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by jj516,

באתר : www.wwf.com יש menu bar איך ובאיזה תוכנה אני יכול לעשות את ה menu bar שיש לאתר? ובאיזה תוכנה אני אוכל להכניס אותה ליצירת האתר?, אני אוכל להשתמש ב front page?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by alex.turovsky,

1. משום מה מדי פעם מופיע לי ש X HAS ADD YOU TO HIS CONTACT LIST ואז מופיע איזה חלון שבו אני יכול לראות את הפרטים שלו, לעשות BLOCK או להוסיף לCONTACT LIST שלי. בשאלה היא, למה זה כזה מסובך, טאיפה אני קובע שלא כל אחד יוכל להוסיף אותי לרשימה שלו, אלא רק ב AUTHORIZATION שלי . . . כמו בגירסאות קודמות ? 2.ב STATUS יש ONLINE AWAY NA OCCUPIED וכו' . . . ולמטה יש ICQ STANDART ו INVOSOBOLE, עכשיו , נראה שאפשר להפעיך את כל המצבים שמקודם גם ב STANDART וגם ב INVISIBLE. שאלה: מה ההבדל בין STANDART ל INVISIBLE, ומי מהם זה ה INVISIBLE של ICQ 5.1 ?!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני זוכר שפעם היתה לחבר שלי תוכנה שמותחת את הסרט על כל המסך (במידה וזה סרט בפורמט WIDE SCREEN) השאלה איזה גירסא אני צריך ואיך מגיעים לאופציה הזאת, וחשוב מאוד.. עם איזה תוספת אני יכול להריץ כתוביות לתוכנה הזאת תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by H3zi,

יש כמה דברים שמציקים לי א. באתר www.yuvaleilam.com אין אפשרות ללחוץ על הלינקים מצד ימין ב. בתפוז בBlogTV אין את היד הזאת כאשר אתה נמצא על השם של החדר כאילו זה לא לינק, אבל אם אני לוחץ על זה זה נכנס ובתוך החדר נראה כאילו לא הושלמה הפתיחה שלו + אין צ'אט תודה לעוזרים אגב, סליחה על הבורות, דפדפנים וכל מה שקשור בזה זה לא הצד החזק שלי

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מה לעזאזל לוקח 600 מגה? אם מחברים את כל מה שבproccesses זה יוצא לפחות 150-200 מגה ודרך אגב, ביטול superfetch טוב למשחקים או שזה לא משנה ולא צריך לבטל אותו?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by avihy,

אני מחפש תוכנה להמרה מ PDF ל PowerPoint

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. אח שלי עשה היום ADSL בשעה טובה (לפני 4 שעות התקינו לו ) ועכשיו אנחנו סוף סוף יכולים לדבר דרך האינטרנט כמו טלפון, עם פינג נורמלי ובאיכות טובה, השאלה היא, באיזו תוכנה להשתמש, אני יודע שקיימות מיליון ואחת תוכנות לזה, לכן אני מבקש המלצה אישית ממכם על תוכנה ספציפית שהשתמשתם/משתמשים בה והיא נוחה וטובה. אני פתוח להצעות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by eladbu,

מדהים לפעמים עד כמה לא פשוט בלשון המעטה להתקל בדברים שלא מצליחים! כמו למשל לצרוב סרטים על גבי DVD יש לי כמה סרטים שהם כבר בפורמט DVD ואני סה"כ מנסה להדביק תרגום קראתי פה המון פרסומים על "איך לעשות"! אבל תמיד נתקעה בבעיות כמו ב DVD2SVCD שיכולה להיות תוכנה מענינת וטובה אבל אחרי 20 קונברטים ללא הצלחה זה מתחיל להעיק פניתי לדעתי כמו רבים אחרים לDOOM9.ORG לא כל כך הבנתי מה רוצים ממני! או שניסיתי להבין אבל לא יוצא! אולי משהו מה"תותחים"שבינכים יעשה לנו פשוטי העם איזה מדריך בעברית פשוט וקל שלא נצטרך להתקל בבעיות שכביכול יכולות להיפתר בלחיצת כפתור

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by avivlyaviv,

יש לי סרטון הייתי רוצה להריץ אותו ב slow mo sen(איך שלא רושמים אתזה) אפשרי?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. יש לי מחשב שמותקן עליו אופיס 2007 ואיבדתי את הדיסק ואת הסידיקיי שלו, האם אפשרי לבצע גיבוי של האופיס במחשב הבעייתי ולהתקין את האופיס מחדש כשהוא חוקי במחשב החדש?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Tamir3,

שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים כולל את הכרטיס קול אחרי שהתקנתי אותו עשיתי REBOOT למחשב וזה לא זיהה אותו בכלל. ניסיתי אולי 5 פעמים להתקין ועדיין הכרטיס קול לא מזוהה. מישהו יודע מה לעשות? לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 כרטיס קול: Realtek ALC888

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. רוב הסרטים דווקא בסדר, אבל מידי פעם אני נופל על קבצים עם סאונד חלש, שאני צריך להגביר עד המקסימום בוינדוס בתוכנה וגם ברמקולים, וגם זה לא תמיד מספיק בשביל לשמוע בכיף... השאלה אם יש תוכנה שמתקנת את זה... הבנתי לפני כמה ימים שאולי יש חלק ב ffdshow שמתקן את זה, אבל בתוכנה לא מצאתי שום פתרון לבעיה (לא מצאתי בכלל לשונית בשם אודיו\סאונד), תיקון: עם המקודד שמותקן לי (klite) הותקן לי אוטומטית גם: ffdshow build 2005-12-22 ffdshow VFW interface נדמה לי שזאת הגירסא האחרונה... תודה (:

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי וינדוס אקס פי ושמעתי שבמקוםם לפרמט כל פעם ניתן להכין דיסק גוסט וככה כל פעם במקום לפרמט פשוט מעתיקים את הקבצים... יש לי את הגוסט של נורטון אבל איך אני עושה את הדיסק גוסט הזה עכשיו???

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by shaithebest,

הי עשיתי גיבוי של מחחשב שלם שהיה בו וירוס קטלני שמחק כמעט הכל עם mini xp של HIRENS מצאתי את כל החומר וגיביתי לפני פירמוט בסוף, על המחשב החדש יש את התיקייה של הגיבוי אבל ריקה מתוכן. התיקייה שוקלת 50 גיגה אבל התוכן נסתר הבנתי שיש פקודה שמשחזרת את החומר והופכת אותו לגלוי ניסיתי לעדות גוגל על ATTRIB אבל כל אחד טוען שם אחרת ואין תשובה מדויקת. אולי למישהו יש נסיון על דבר דומה יכול לומר לי מה לרשום בפקודת CMD תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by tibia,

קניתי היום צורב ואמרו לי שבשביל לצרוב אני צריך תוכנה .. אז בבקשה תעלו לי את התוכנה על לינק ותסיברו לי איך אני מתקין ואיך צורב.. תודה רבה

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Dante_9,

לא ברור למה אבל כמה שניות אחרי שאני מתחיל בתהליך ההמרה של DVD9 ל- DVD5 כל המחשב קופא. בדרך כלל זה קורה בשלב של באנליזה ולא של האנקודינג. יש למישהו רעיון? הבעיה התחילה לצוץ לאחרונה בלי שום קשר לכלום.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Alon Sharf,

שלום רב הורדתי את VLC ואת ספריות ה-JAR, vlcj. אך לא מצליח להפעיל כמו שמראים בסרטונים. ברגע שאני מתחיל את הפקודה: NativeLibrary.addSearchPath(RuntimeUtil.getLibVlcLibraryName(), "C:/Program Files (x86)/VideoLAN/VLC"); vtpkhe,hv נעצרת ומקבל שגיאה. אשמח לעזרה. תודה רבה Exception in thread "AWT-EventQueue-0" java.lang.NoClassDefFoundError: uk/co/caprica/vlcj/binding/RuntimeUtil at www.alon.co.il.main$1.run(main.java:48) at java.desktop/java.awt.event.InvocationEvent.dispatch(InvocationEvent.java:316) at java.desktop/java.awt.EventQueue.dispatchEventImpl(EventQueue.java:770) at java.desktop/java.awt.EventQueue$4.run…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים