תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ב- 26.7.2017 התפרסמה ידיעה לפיה 'אדובי' הולכת לחסל לחלוטין את יישום האנימציה הווקטורית 'אנימייט' (לשעבר 'פלאש' שהיתה במקור מוצר של 'מאקרומדיה' עד שזו נרכשה בתחילת המילניום ע"י 'אדובי'). 'פלאש' שימשה בתחילת דרכה לבניית אתרי אינטרנט, ובהמשך שימשה ליצירת משחקים, באנרים, דפי נחיתה וכמובן להטמעת תכני וידאו באמצעות נגן הוידאו שלה, עד שתקן ה- HTML5 אפשר לעשות את זה ללא נגן ה'פלאש'. השאלה - איזה חלופות יש היום ליצירת סרטוני אנימציה מורכבים כדוגמת אלה שנוצרו ע"י 'פלאש' (כולל תכנות שמקביל ל- action script)? איך יוצרים היום באנר דינאמי או סרטון אנימציה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
נניח רק תאורתית ואני מוריד סרט או משהו מהאימיול והוא בקובץ BIN איך אני צופה בו???
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משוכנע שזו שאלה טפשית אבל... יש לי 2 בעיות במחיקת טקסט: 1. מקש מחיקה הרגיל לא מוחק טקסט מסומן (אלא רק אות אחר אות) 2. בתיבה ע"ג טקסט מסומן ג"כ לא מוחקת אותו אלא הטקסט מתווסף לפני הטקסט הישן. הבעיה רק בוורד אם מישהו יודע - תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי 3 ימים של חיפושים באינטרנט אני התייאשתי, אני מחפש תוכנה פשוטה שבה אפשר לעשות מצגת שתכלול סרטוני וידאו ואפקטים של מילים. בדקתי המון תוכנות אבל מצאתי שכולן ממש מסובכות. האם יש תוכנה שיש בה מגוון אפקטים מטונים שאני אוכל להשתמש בהם בקלות בלי יותר מדי ידע בתוכנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות למחשב הנייח שלי חלונות 10 ותוכנת אופיס. בדגש על רשיונות קבועים ללא הגבלה. באתר GameKeys מצאתי: 1. חלונות 10 פרופשונל OEM במחיר 265 ש"ח 2. אופיס 2019 הום אנד ביזנס במחיר 520 ש"ח א. האם אתר זה בטוח ואפשר לסמוך עליו? ב. האם המחירים הגיונים? אין חנות, הקנייה במייל. בתודה לכל המשיב.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את התוכנה ומפעיל DIVX אני לא יכול לעשות אותו למסך מלא (ALT+ENTER) רקכאשר אני מפעיל קודם כל קליפ MPG ואחכ DIVX מה הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז החלטתי לעשות להם לוגו ולשלוח להם שזה יהיה מוכן.אולי ייצא מזה משהו חשובה לי לדעתכם לגביי הפרוייקט הלא גמור הזה http://www.fileflyer.com/view/PcOSECk
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 19:44:27, on 26/04/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda Titanium 2006 Antivirus + Antispyware\TPSrv.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda Titanium 2006 Antivirus + Antispyware\pavsrv51.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda Titanium 2006 Antivirus + Antispyw…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקשיבו יש לי בעיה אני שמתי ארת המראה של FlyakiteOSX על ה XP שלי ככה זה היה ניראה פעם http://www.siz.co.il/my.php?file=mdtchoy45mnl.jpg עכשיו אין אייקונים פשוט... רק כתב ... מה אנ י עושה? ת!דה לע!זר+ם
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לאמא שלי יש בעיה באוטלוק 2003 כל פעם שהיא עושה "העבר" להודעה שהיא קיבלה זה כותב ליד ההודעה "לא ניתנת למסירה" כתוב שיש בעיה עם הנמען (למרות שאין ) "דעה שלך לא הגיעה לחלק מהנמענים המיועדים או לכולם. נושא: RE: --- נשלחה: 31/07/2007 10:03 מסירת ההודעה לנמענים הבאים לא הצליחה: '---'ב- 31/07/2007 10:03 530 5.7.1 Relaying not allowed. If you are 012-Goldenlines customer, please contact our support at +972- "
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי (בערך) דבר חמוד ומגניב לאיסיקיו שמאפשר לך להוסיף סמיילים ולצבוע את הטקסט ורציתי (גם בערך) לשתף אותכם www.mastool.com לא אליכם: עדי, זה ילמד אותך לא להראות לי משהו עריכה: בשביל לצבוע ולשלוח תלחצו על ctrl+"\"
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני מנהל נכסים של לקוחות מארץ ומחול ויש לי יפוי כוח שלהם לפרסם מודעות פרטיות בשמם אלה לא מודעות עסקיות אלה פרטיות לוח יד 2 אינו מכיר בזה לכן אני צריך לחשוב על פתרון יצירתי אחר לפרסם מודעות כאלה באופן פרטי להשכרהאשמח לעזרה ממישהו שמבין ויודע איך לעשות זאת ניסיתי:קניית טוקמנים (עם מספרים שונים) ו פתיחת חשבונות חדשים עם VPN וגלישת בדפדפן incognito ללא הצלחה אם למישהו יש בבקשה רעיון לעזור לי אני מאוד יודה לו כי אני כבר עובד עצות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה מאוד מורכבת עם אתר sport5.co.il לפני כחודש התחילו לי ניתוקים ואיטיות בחלק זעיר מאוד מהאתרים(שכבר לא קיימת כמעט), בעיקר מאתר ערוץ הספורט(עד אז האתר עבד לי מצוין!)..........דיברתי עם בזק התשתית שלי, אמרו לי שההתנתקיות יכולות להיות בגלל המודם הישן שלי, התברר שזה לא עזר, אחרי זה היו כמה בדיקות, עד שלפני יומיים התברר שבאינטרנט זהב רשום שיש לי 8 מגה, למרות שהתשתית שלי בבזק היא 4, דבר הגיוני מאוד שיכול לגרום לבעיות. הבעיה היא שהאתר עולה לסירוגין(לא קורה כל הזמן), פעם הוא מעלה ופעם הוא נתקע וחושב שעה, לרוב הוא נתקע וחושב, גם שנכנסים לכתבות..........בנתיים עד שזה יטופל הם הביאו לי יוזר זמני ואמרו לי לחכות 24 שעות עד שזה יעודכן, בנתיים ראיתי שיפור בגלישה, בצהריים שגלשתי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך חברת MICROSOFT שומרת על עצמה מפני וירוסים,רוגלת,זבל,שגיאות,סוסים,וכאלה?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד שלום, ניסו להתקין על המחשב שלי התקן bluethooth ומאז הקול לא עובד במחשב. הקול עובד רק דרך התוכנה RealtekHD Audio Manager שאז הוא משמיע צליל לדוגמא. כאשר מנסים להשמיע שירים דרך windows media player יש הודעת שגיאה C00D11BA. יש לי לוח אם מסוג gigabyte EP43-DS3L עם כרטיס קול מובנה. ניסיתי להסיר את התוכנה, אבל זה לא עוזר. נכנסיתי למנהל ההתקנים ושם אין שום סימן ? או ! ניסיתי להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש מדיסק ההתקנה וגם זה לא עבד בעת ההתקנה הוא נתן הודעת שגיאה על כול אחד מהדרייברים שניסיתי להתקין אבל הוא סיים להתקין בלי לתת שום סמל של שגיאה במנהל ההתקנים. ניסיתי להסיר את הדרייברים דרך מצב בטוח ושוב פעם זה לא עבד.. גיליתי שיש 2 דרייברים בהתקני ממשק אנוש(HI…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני במגמת קולנוע בתיכון ומתכוון בקרוב לסיים עם הצילומים לסרט הגמר שלי .. כרגע כל המידע מוקלט על קלטת Mini dv של Sony . יש לי את כל הדברים הנחוצים (כרטיס Firewire שקניתי , את המצלמה כמובן וכבל .) הבנתי שהדרך הטובה ביותר עבורי היא דרך Adobe Premiere ..אך אין לי מושג באיזה מקודד להשתמש,האם בכלל להשתמש ובאילו תכונות לבחור בעת ההמרה למחשב. בסופו של דבר אני צריך איכות אך לא צריך להשתגע .. זה סרט בסדר גודל של מקסימום 10 דקות ועדיף שמבחינת משקל לא יעלה על דיסק DVD . אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי למקודדים שבהם עליי להשתמש בעת ההמרה בפרימייר .. תודה רבה רבה והמשך שבוע מעולה !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אז ככה: שיחקתי קצת עם ה- Powertoys for Windows XP ואיך שהו האיקונים ניהיו מכוערים ביותר (ראו תמונה מצורפת [זה משפיע בעיקר על האיקון של ה- ACDSEE ושל ה- WinACE]). למישהו יש רעיון מה אני עושה בקשר לזה ?!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מצלמה וידאו דיגיטלית מובנה דיסק קשיח פנימי 30GB. שאני מקליט סרט ושומר בפורמט MPG. ומחבר כבל USB בין מחשב למצלמה.ומעביר סרטים בפורמט MPG. איזה תוכנה עריכה וידאו מתאימה לסיומת MPG...ולהפוך לסרט DVD. אני רוצה לקנות תוכנה עריכה וידאו מיקצוענים.אם יש אפשרות לעשות סרטים אפקטים. מישהו מכיר תוכנה עריכה וידאו מיקצועני שמתאימה לסיומת MPG? למישהו יש לו ניסיון עריכה וידאו? מנהל פורום.אתה יכול לעזור לי? בתודה מראש מיכאל
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לראשונה התקנתי VB והתחלתי לעבוד איתה קצת,התקנתי WINXP בכדי לפתור תקלת BOOT עם הSE XPERIA X1 רק שאינני יכול לראות כלל את ההתקן כלל,חברתי אותו והוא איננו מעדכן את הדרייברים כלל,אלא רק במערכת ההפעלה הפיזית שבנייד שלי ולא במכונה הוירטואלית (XP) שבניתי. האם אפשר לסדר זאת? אני מעוניין גם שהמכונה שיצרתי תקרא התקנים נוספים כגון DOK,כוננים חיצוניים וכדומה... בברכה, נ.ב. אני חדש בעסק הזה אז תהיו עדינים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי עשיתי גיבוי של מחחשב שלם שהיה בו וירוס קטלני שמחק כמעט הכל עם mini xp של HIRENS מצאתי את כל החומר וגיביתי לפני פירמוט בסוף, על המחשב החדש יש את התיקייה של הגיבוי אבל ריקה מתוכן. התיקייה שוקלת 50 גיגה אבל התוכן נסתר הבנתי שיש פקודה שמשחזרת את החומר והופכת אותו לגלוי ניסיתי לעדות גוגל על ATTRIB אבל כל אחד טוען שם אחרת ואין תשובה מדויקת. אולי למישהו יש נסיון על דבר דומה יכול לומר לי מה לרשום בפקודת CMD תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מפעיל הרבה שיחות ווידאו במסנג'ר עם חברים, ולפעמים יש קטעים מצחיקים שחבל שלא יכול לשמור אותם! אז אם אתם מכירים תוכנה שיכולה להקליט שיחות ווידאו במסנג'ר, בבקשה תגידו מה השם שלה...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, מבקש עזרה לחבר. חבר עשה ניקוי דיסק ולאחריו הElements לא עולה לו יותר: אם מפעילים ממסך הWelcome, הוא נראה טוען אבל לא עולה עד שמפסיק לטעון. אם מפעילים מקובץ הEXE ישירות רואים את התוכנה נטענת אך קורסת. (תמונות מצורפות) מדובר במערכת I5 , כרטיס מסך R9 290. בדקתי קצת ברחבי האינטרנט - עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך, ריצה כמנהל, מצב תאימות. אך שום דבר לא עובד עדיין. הסרנו והתקנו את התוכנה חזרה, גם זה לא עזר. האם מישהו נתקל בבעיה? או יש לו רעיון לפתרון? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב! אני סטודנט וכל החומר הלימודי שלי נכתב במחשב (טאבלט). בגלל זה אני צריך לגבות באופן שכיח מאד. אני מחפש תוכנה שאני פשוט אצטרך להכניס את הדיסק און קי והיא תעשה סנכרון בין התיקיות באופן אוטומטי. כמו כן, צריך תמיכה בעברית. תוכנה אחרת שהשתמשתי (syncback) לא הצליחה להעתיק קבצים ותקיות בעברית. תודה מראש, גלעד.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום פורום תוכנות, רציתי לשאול אם התוכנה שיצאה לפני זמן מה היא חינמית לתוכנה קוראים Pulver Communicator והיא מספק התקשרות מהמחשב לטלפון הביתי של כל אחד בארץ ובחו"ל לינק לתוכנה: http://communicator.pulver.com/download/count.php?page=pulver.Communicator20041110-Beta2-0.94.2.exe לינק לאתר התוכנה: http://www.pulver.com/fwd/ תודה רבה ולהתראות.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-