תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך תוכנה לתיקון הארד דיסק, אין העדפה מסויימת רק שתהיה אמינה תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
יש לי Emule על כונן נפרד ולאחר שהתקנתי Win 7, כל הקבצים שהיו בתהליך הורדה נעלמו. הם עדיין נמצאים בתקיית TEMP אבל הוא לא מצליח לטעון אותם. מישהו מכיר את הבעיה? או איך אפשר לטעון אותם מחדש?
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שם התוכנה : Purchase x3Player מערכת הפעלה : win 7 64 bit תאור : נגן סרטים או מקודד ( לא יודע ) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שלום לכולם ! הורדתי ת'סרט Robin Hood 2010 [Eng.] Telesync Ac3 XviD-MAXSPEED מותקן לי במחשב מקודדים וכול מה שטוב ל WIN 7 וכשלוחצים להפעיל ת'סרט הוא מראה תקציר כזה מהסרט ואומר שאתה צריך לראות ת'סרט בתוכנה x3Player אפשר בבקשה תתוכנה הזאת כי מכול החיטוטים הגעתי לאתר התוכנה וזה עולה כסף :s05:
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין את התוכנה java ואני לא מצליח הוא רושם לי שקובץ זה נחסם מכיוון שאין לו חתימה דיגיטלית חוקית המאמתת את זהות המוציא לאור שלו. ואני הורדתי את זה מהאתר הרשמי של java ויש לי windows 7 ultimate חוקי . ואני ממש אובד עצות אשמח לעזרה תודה . עזרה בבקשה !
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
האם אפשרי לארגן את כל השירים מלמעלה למטה מהתאריך הכי עדכני להכי ישן? ככה אוכל לסדר את הרשימה לפי השירים הכי חדשים למעלה והכי ישנים למטה... תודה אנשים יקרים![br]פורסם בתאריך: 14.06.2010 בשעה 17:12:44 מישהו ? בבקשה זה נורא דחוף
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אהלן אני משתמש ב IE8 וגם ב FF מדי פעם. ב IE8 אפשר לקבוע את ה ZOOM לכמה שרוצים 75%, 100%, 125% וכן הלאה ב FF אני יודע שאפשר לשנות את ה ZOOM באמצעות ctrl ++ או ctrl ולשחק עם גלגלת העניין הוא שברגע שאני ממשיך לגלוש (עובר לעמוד אחר) , ה ZOOM חוזר למצב הרגיל. איך אפשר לקבוע לתמיד את ה ZOOM ?? תודה
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שבת שלום. אני צורב בImgBurn ושזה מגיע ל50 זה ניתקע חבר שלי אמר לי להתקין את התוכנה SPTDinst-v169-x86 אני מתקין עושה update וממשיך לתהיקע אני מסיר את ההתתקנה ממשיך להיתקע מה אפשר לעשות בשביל שאני יוכל לצרוב?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום. כמו שרשמתי בכותרת יש לי קבצי PDF שהן תמונות , שמתוכן אני צריך להעתיק טקסט (איך וכמה שבא לי ) ולהדביק במקום אחר. אמרו לי שאני תוכנת OCR בשביל זה , חקרתי את הפורום ואת גוגל לא מצאתי משהו שעשה עבודה טובה. חלק לא עשו המרה בכלל , חלק המירו לג'יבריש וקוביות וחלק בכלל לא עבדו. חייב תוכנה טובה שתעזור לי . אגב אין לי שום צורך שהתוכנה תתמוך באנגלית כי הטקסט שאני מתרגם הוא ספרדית/אנגלית. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי אנשים.. יש את האתר Logmein.com , התקנתי את התוכנה והכל נראה טוב, אבל כדי ליצור USER - זאת אומרת כדי להתחבר מהפלאפון אני צריך לשלם 300 דולר לשנה.. האם קיים אתר\תוכנה שנותנים את השירות בחינם? אני מעוניין להתחבר ולראות את הדסקטופ שלי ממחשב אחר \ אייפון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה היה לי XP והחלטתי לשדרג קצת נמאס לי ממנו ועברתי ל VISTA ULTIMATE והמעבד מגיע ל 50 - 100 אחוז ! בלי לעשות כלום ואז עושה טובה שהוא חוזר ל 0-5 אחוז מאמץ למה ? למה הוא כל כך כבד ? יש לי מעבד יחסית חדש E5200 ו 4GB זיכרון כל פעם שאני נכנס למנהל משימות אני רואה מעבד מתאמץ יש גאדגט שמראה כמו " ספייד מעבד " והוא על האדום רוב הזמן , הלוח אם שלי לא תומך WIN7 הוא ישן גם ב XP המעבד התאמץ שהפעלתי תוכנות ברקע אבל בויסטה בלי להפעיל תוכנות הוא כבד , דווקא מערכת הפעלה יפה . - אני חייב לציין שהטמפרטורה של המעבד תקינה 35- 45 מעלות הוא נקי מאבק ומרחתי לפני חודשיים-שלוש משחה טרמית מחדש . - בדקתי זיכרון כמה שעות ב MEM TEST ועבר 3 לופים ויצא תקין - בדקתי כונן קשיח תקין כמה פעמים עם תוכנ…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
כל הספירות לאחור פיצוצים והתמונות רקע יש אתרים טובים חינמיים לזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש שתי תוספות ספציפיות שאני יודע שהן קיימות אבל לא יודע מה שמן: 1. ממלא טפסים אוטומטית, אני מגדיר בתוסף מראש פרטים כמו סיסמא,אימייל,שם וכו' וכל פעם כשהדפדפן נתקל בעמ' עם טופס הוא ממלא את הפרטים אוטומטית ישר. 2. בודק שינויים בעמוד - אני זוכר שהשתמשתי בתוסף הזה פעם אבל זה היה מזמן ואני לא יודע איך קוראים לו. העיקרון שלו הוא שאני פותח עמוד מפעיל בו את התוסף ואז התוסף מרענן את העמוד כל כמה שניות וברגע שמשהו השתנה בעמוד הוא מתריע על זה בצלילים. לדוגמא השארתי את התוסף דולק על העמוד של ההודעה הזאת, הוא ירענן את העמוד הזה כל הזמן וברגע שמישהו יגיב (ובעצם שינה את העמוד) או כל משהו אחר כמו ידיעה חדשה בחדשות למעלה או הודעה פרטית שאני אקבל, השינוי בפרסומות וכו' הוא יעשה צלילים …
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי אני גולש עם פיירפוקס ו No squint ובזמן האחרון חלק מהאתרים נראים מאוד מוזר...הטקסט בהם פשוט ענקי אם אני מנסה להקטין את הזום ב No squint אז חלק מהטקסט (בד"כ על לחצנים וכד') נהיה מאוד קטן כמה דוגמאות :
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
רכשתי קומפי "מסע בארץ המספרים" ואנטיוירוס אבירה מודיע שיש וירוס. תמיכה תכנית של קומפי לא מספקת פתרון, "אין לנו וירוסים - הבעיה אצלכם
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן פיירפוקס בגירסא האחרונה שלו ויש לי בעיה באתר ספורט 5. יש כתבות שאני נכנס אליהן וזה פשוט לא מראה לי אותן על כל המסך וזה מזיז אותן לצד שמאל ואני רואה רק חצי כתבה בקושי. מה הבעיה? ניסיתי התקנה מחדש של הדפדפן ולא עזר.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם קיימת אפשרות עם תוכנה מסוימת או הוינראר עצמה(קשה לי להאמין), לקחת ראר אחד גדול(לצורך העניין 7 ג'יגה) ולדחוס אותו בצורה כזאת שהוא ישקול 40% פחות מהנפח שלו ללא עשרות או מאות חלקים? (כלומר 4.2GB במקום 7GB) מה המגבלה הפיזית של זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם בהפעלה של אימולטור Ps2 למחשב, האם יכול להיגרם נזק כלשהו (בעיקר בלתי הפיך) למחשב? מדובר במחשב Intel Core Duo E7300 2.66Ghz -Nvidia 9800GEFORCE GT
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון כל שאני מפעיל משחקים של ווינדוס במחשב (סוליטר עכביש וכל שאר השטויות ) מופיע לי הודעה שאומרת "המשחק פועל במצב עיבוד תוכנה האצת חומרה אינה זמינה או שמנהל ההתקן של כרטיס המסך שלך אינו תומך בה,וכתוצאה מכך עשויה להיות האטה בביצועי המשחק ודא כי מותקן אצלך מנהל ההתקן העדכני ביותר של כרטיס המסך ושהאצת חומרה מופעלת" החלפתי כרטיס מסך וההודעה לא השתנתה חלק מהמשחקים עולים אבל עובדים נורא לאט מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לשכפל את כל מה שקיים בג'ימייל ובנוסף להגדיר שמאותו רגע כל מייל שאני מקבל יישלח לכתובת נוספת ובאותה מתכונת תגיות. זה אפשרי? אם לא-מה הכי קרוב לזה שניתן לעשות? (אני לא רוצה לשמור מיילים במחשב. אני אסתפק בחשבון נוסף עם סיסמא ארוכה מאוש שאשמור את הסיסמא במקום מרוחק מאוד למקרה ויפרצו לחשבון הנוכחי וימחקו מיילים)
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
דרייברים ללוח אם gigabyte GA-945GZM-S2 בעקבות שדרוג מערכת ההפעלה שלי אני מחשב דרייברים ללוח האם. 1. מערכת ההפעלה היא windows 7 ultimate 32bit 2. מחפש דרייבר לכרטיס רשת ודרייבר לכרטיס קול . 3. אין לי מושג מה זה אבל שאני ננכס למנהל ההתקנים במחשב שלי מופיע סימן שאלה צהוב גם על בקר אפיק sm. אז גם לזה אני צריך איזשהו דרייבר. עכשיו משהו כללי יותר, באתר gigabyte מופיע שיש שלוש גרסאות ביוס ללוח האם שלי 2.1, 3x, ו6.6 כך שאין לי מושג איזה גרסה שלי. אני מניח שזה עדכוני ביוס. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השאלה מתייחסת ל- DRIVER קול אבל אני מניח שהיא כללית לכל סוג של DRIVER. הורדתי DRIVER קול עם ורסיה חדשה יותר ואני רוצה להתקין אותו. אבל אני רוצה פתח נסיגה לשמור על ה- DRIVER הישן במידה ויהיו בעיות. מהם הצעדים התהליך הנכון? כאשר אני נכנס ל- DEVICE MANAGER אזי מתחת ל- AUDIO מופיעים הרבה רשומות ואני לא יודע איזה מהן הפעילה או החשובה. מע הפעלה שלי XP מדובר בכרטיס קול מובנה בלוח האם של INTEL והורדתי את ה- DRIVER מהאתר של INTEL. בתודה
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין בקניית wacom והבנתי שמאד משתלם להזמין מחול. מישהו עשה את זה? מאיפה אפשר להזמין? זה בעייתי מבחינת אחריות בארץ? אני מתעניין ספציפית בintuos4 A6. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמת רשת של חברת chicony דגם icam 6185- מצלמה+מיקרופון מובנה המחשב שלי עונה לדרישות מערכת מינימום שלהם. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המצלמה- מזהה וידאו אך לא קול במיקרופון המובנה. במנהל התקנים רשום תחת התקנים אחרים: usb2.0 audio device בסימן שאלה צהוב (כשאני מוציא את הכבל הוא כמובן נעלם) במחשב אחר זה תקין- ז"א הבעיה לא במצלמה. ניסיתי להחליף ל- usb אחרים- לא תקין התקנתי sp3 – לא תקין ניסיתי להוריד דרייברים אחרים דרך האינטרנט- ללא הצלחה. אני כבר מיואש ולא מוצא פיתרונות..... יש הצעות??? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב-Word, כל פעם שאני מעתיק דבר כלשהו עם ניקוד, הוא מסמן את הניקוד על עיגול שהוא עושה מאחורי האות ולא על האות (כמתואר במציור): --העיגולים תמיד נמצאים מאחורי האות וקצת ימינה-- למישהו יש מושג איך לטפל בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-