תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מאחר ותמונות ררזולוציות כאלו קשה למצוא חשבתי לערוך תמונה לרזולוציה הזו ... העינייין הוא שאני לא רוצה שיהיו איזה שהם עיוותים האם אני יכול לעשות זאת דרך פוטושופ ? ואיך ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
שאחרי שאני מתחבר לשרת בMIRC מופיעה לי ההודעה הבאה בחלון: [DC]xdcc-E507 No such nick/channel זה לא מפריעה לי, אבל אני יודע שזה לא אמור ליהיות כך אז תעזרו לי בבקשה. אם לא הבנתם הנה תמונה:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש חדש בפיירפוקס 3 אבל שני סיבות שמונעות ממני מלהישאר עם הדפדפן הזה 1. כשאני פותח את מהמועדפים הוא נפתח על האתר שאני גולש בו כרגע כאילו הוא דורס לי אותו אני רואה שכשאני פותח אתר מהמועדפים הוא יפתח אותו בטאב חדש 2.במקסטון יש אפשרות שאני גולש בעמוד מסויים אני רוצה לפתוח משהו מסויים בעמוד בטאב חדש אני פשוט הייתי גורר את מה שרציתי ואז הוא היה נפתח בטאב חדש בפיירפוקס אין את זה מישהו יודע איך אני עושה את זה ? הורדתי את ה TAB MIX PLUS וזה לא עזר... תודה מראש לכולם [=
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם בתוכנה הזאת אפשר לסרוק מסמך ולהוציא משם את התוכן לטקסט ? (לשלוף מתמונה את הטקסט הכוונה) אם כן... איך?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי רדאון 9600XT של ספייר ולאחרונה יש לי כל כמה דק' תקיעות קטנות בסקטים למשך איזה חצי שנייה. ניסיתי את הדרייבר הכי חדש אבל זה לא עזר ועכשיו אני עם גירסה ישנה יותר,4.1 אבל גם זה לא עוזר. פירמטתי את המחשב שלי אבל גם זה לא עזר ועד לא מזמן לא הייתה לי את הבעיה הזו. מה זה יכול להיות ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי.. פירמטתי את המחשב לווינדוס 7 64 ביט. משום מה המדפסת לא פועלת לי.. ניסיתי להתקין דריברים אבל הם לא תומכים במערכת... המדפסת נורא חשובה לי כי אני לומד באוניברסיטה ואני צריך להדפיס הרבה דפים. סוג המדפסת: HP deskjet 710c תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי את הגרסה האחרונה של התוכנה שהיא.... gparted-livecd-0.3.4-11.iso צרבתי אותה כ איימג' לפי המדריכים שראיתי שאני מכניס אותה לכונן האופטי התוכנה עולה ישר מהבוט בצורה הזו.. אבל אצלי היא מעלה לי רשימה ואחרי זה רושמת לי כל מיני אזהרות צילמתי מסכים בעזרת המצלמה שלי תנסו לעזור לי איך אני מגיע לחלון של התוכנה כמו שלמעלה.. זהו המסך הראשון שאני מגיע אליו אחרי שהוא עולה מהבוט וזה כבר המסך של כל האזהרות אחרי שהוא כבר ביקש ממני לבחור שפה תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה כדי לערוך כתובית בסרט כך שייצא לי סרט עם תרגום מובנה...... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי סרטון הייתי רוצה להריץ אותו ב slow mo sen(איך שלא רושמים אתזה) אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מערכת הפעלה XP PRO תוכנת צריבה - nero5 burning rom המטרה - לצרוב קובץ שקיים אצלי במחשב בפורמט ISO גודל הקובץ כפי שמופיע במאפיינים במצב נוכחי (מכווץ) - 1.5GB . גודל הקובץ האמיתי = 650MB (הוכחה = היה צרוב על CD רגיל לפני כן.) הבעיה = התוכנה מוציאה הודעה שאומרת שהקובץ גדול מידי . היא לא מזהה שמדובר בפורמט ISO ולכן לא צורבת אותו ל cd מחפש לשנות הגדרות כדי שהתוכנה תקבל את הפורמט כ= ISO ואז גם תצרוב אותו . תודה על העזרה .
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. :JDownloader: יש לי בעיה עם התוכנה כל לינק שאני מוריד בהתחלה מוריד על מקסימום...ואז יורד באיזה 70%...והורדה לא יציבה בכלל ... לפעמים קורה גם שהוא נעצר ו מופיע לי מין אייקון כזה ליד הלינק כמו תמרור אין כניסה! אני מוריד משרת hotfile.com ויש לי גם חשבון פרימיום... יש לי אינטרנט של בזק 10מגה. מקווה שתוכלו לעזור לי.. תודה מראש מתן
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים יקרים, התקנתי תוכנה זו ,הבעיה: מתוך הדפדפן>דף>שליחת דף בדואר אלקטרוני>שליחת קישור בדואר אלקטרוני.נפתח חלון אאוטלוק. אני מעוניין שהמטלות האלה יבוצעו באמצעות תוכנת הדואר incredimail . תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. מתברר שהגאונים ממיקרוסופט ומATI גרמו לתקלה בעדכון האחרון שעושה לי BSOD. מישהו יכול בבקשה להסביר לי את הדרך היעילה והנכונה ביותר להסרת הדרייברים של כרטיס מסך ATI ולהתקינם מחדש? בפעם שעברה שרציתי לעשות את זה קצת הסתבכתי, וזה לא הסיר לי אותם באופן מלא. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מבטל את העלייה של התוכנה במחשב כשהווינדוס עולה? msconfig לא עובד...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל במאפיינים ובאיכות בין ה VCD וה SVCD ו ה XVCD וה DVCD? (את ה VCD וה SVCD אני יודע אבל מה זה כל השאר???)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! סיימתי לפרמט !! עכשיו אני רוצה לנעשות דפדפן חדש..עד היום השתמשתי ב AVANT,דפדפן דיי טוב מצעיה הרבה קל לשימוש. היום חשבתי להתקין FireFox אבל שמעתי שגילו שם פריצה גדולה או משהו כזה שלא ממש הבנתי אז חברים מה אתם אומרים שכדי? תודה על התמיכה!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הגירסא החדשה של Norton Internet Security, כל שנה אני קונה את הגירסא החדשה, אך בגירסת 2004, התוכנה התחילה די להעיק על המחשב שלי ( למרות היותו P4 -2.0 ) ודי האיטה את הגלישה באינטרנט וכו', לדעתי היא הייתה די גרועה. השאלה שלי היא האם הגירסא החדשה טובה יותר ( מבחינת ביצועים, מהירות סריקה ושאר ירקות ) ?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני להוריד אינציקלופדית בריטניקה בעיברית אשמח לקבל שם של אתר שממנו אוכל להוריד ואם משהו יכןל להעביר לי אותה באיי-מייל
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד אינטרנט אקספלורר בעיברית<??? אני צריך את זה כדי שיהפוך לי את כל התפריטים למעלה לעברית!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להורדת סרטים/קטעי ווידאו מאתרי צפייה ישירה. למשל אני רוצה להוריד מהאתר של היורוליג משחק של מכבי(שאין אותו ברשת אני מחפש אותו כבר שנים) יש דרך לעשות זאת? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שפרצו אלי כשהיה לי נורטון 2002 מעודכן (וחוקי לשם שינוי), החלטתי לנסות איזה אנטי וירוס אחר. אני זוכר שהיה פעם השוואה בין כמה סוגים של אנטי וירוסים, והאנטי וירוס של פאנדה הצטיין שם, מה דעתכם אליו? יש לכם הצעות לאיזה משהו אחר? your thankful gamX (אני משועמם )
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש לינקים לתמונות איכותיות ברזולוציה גבוהה (כ 2MB+) של הסרט 300 ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא להתבייש להגיד את האמת הלכתי על סיגון שחור צהוב אדום... תוכן הכותרת Devil שטן מזיר אדום בכל העינין זה האתר http://kobi.zapto.org תגובות חברה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-