תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי סרטון שהורדתי מיוטוב באמצעות הFast Video Downloader, שזה פלאג אין חמוד של פיירפוקס, אז יש שם קטע מוסיקה שאני רוצה להוציא ממנו ולהפוך אותו לקובץ MP3, מישהו מכיר תוכנה לזה? אגב, הקובץ שהורדתי מיוטוב הוא בפורמט flv עכשיו, תודה מראש לכולם =]
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לא שיש לי כוונות לעבור מ-Windows למערכת אחרת בזמן הקרוב, אבל השאלה בכל זאת מעניינת אותי. בקיצור, אצלי זו FastStone. אם התוכנה הזו לא עובדת טיפ-טופ תחת WINE אז אין מה לדבר. גם PaintShop Pro נכנסת לאותה קטגוריה (אני לא סובל את ה-GIMP). תוכנה נוספת שהעדרה יכול להפריע לי היא התוכנה שמשמשת אותי לגישה לחשבון הבנק שלי, Internet Explorer. באופן מפתיע (או שלא) דווקא על מיקרוסופט אופיס אין לי בעייה לוותר.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בתחום והחלטתי שאני רוצה להתחיל ללמוד תנושא של עיצוב תלת מימדי. עם איזו תוכנה כדאי להתחיל? יש תוכנות אחרות שמומלצות (מהסיור בפורום קלטתי רק את השמות של התוכנות האלה)?? אני אשמח גם למדריכים. תודה לכולם
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל ללמוד עיצוב תעשייתי בכוחות עצמי. אני מתעסק באופן עקיף בעיצוב ממשקים ורוצה להתחיל להתעסק עם עיצוב פיזי. עכשיו אני צריך להחליט איזו תוכנה להתחיל ללמוד. מצד אחד אני טירון, מצד שני אני רוצה לכוון למשהו שייתן לי את האפשרות לעסוק בזה בעתיד באופן מקצועי. SolidWorks זה השם שהכי נפוץ בפי מעצבים ומפתחים בארץ... לפחות אלו שהכרתי (עם הסלנג - "סקיצות בסוליד"). מצד שני, באינטרנט אני רואה יותר אזכורים ל-AutoCAD. לאחרון יש כמה ורסיות, למיטב הבנתי, אז אני גם צריך לדעת באיזו לבחור. אשמח להצעות ועצות באשר לתוכנה, ובכלל באשר למקורות מידע על עיצוב תעשייתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם באיזה תוכנה אתם משתמשים ולמה ? יש כלכך הרבה ואני לא יודע במה לבחור הייתי משתמש עד עכשיו בNORTON אבל גירסה 2005 שלו ממש מעצבנת אותי מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
איזו תוכנת SPY WEAR הכי טובה אני יכול להוריד בחינם?
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני צריך להתקין את אחת מתוכנות האנטי וירוס הבאות: symantec trend micro CA eTrust Sophos אל תציאו לי תוכנות אחרות כי אני חייב רק אחת מאלה... העדיפות הראשונה שלי היא שזה לא יעמיס על המערכת ולא יקפיץ שום דבר שיהיה נוח לבטל אותו!!!!!! אני חושב שMCAfee עונה על הדרישות האלו, לא?!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזו תוכנת ביטורנט הכי מהירה? אשמח אם יש לכם המלצות גם איך להגן מפני חסיפת אייפי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תכלס > מעולם לא עשיתי גיבויים בצורה מסודרת ושוטפת על איזו תוכנה אתם ממליצם ? דוקא זו של הווינדוס > ניראית לי טובה ופשוטה מה אתם אומרים? THX
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי מה קורה אנשים? אני תוהה מה אתם ממליצים בתור התוכנת דואר הכי נורמאלית חוץ מה-Outlook.. אני לא בוטח בכל הפירצות של Microsoft ובכל הקלות שמפיצים ווירוסים בעזרתה. משהו שיתמוך גם בעיברית. :smoke: תודה על העזרה..
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש COMPUMAP אבל היא ישנה. יש למישהו המלצה לתוכנה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לבעלי לוחות ASUS, איזו תוכנה יותר מדוייקת, ה- ASUS PC Probe או ה-MBM ?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
עד לא מזמן השתמשתי ב-Nero כתוכנת צריבה אבל היא גדלה וגדלה כל הזמן והפכה כבר מזמן ל-Bloatware מן המניין. בזמן האחרון אני משתמש בצריבה המובנית של ויסטה אבל היא בסיסית מאוד ואני לא סומך עליה ממש. איזה תוכנת צריבה מומלצת בימים אלו?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני יודע שהנרו טובה מאוד אבל מה עם ה-סי די קריאטור 5? ומה עוד יש?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
^ תודה!
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אנשים, מה התכנה לדעתכם הכי מומלצת לתחזוקת מחשב? אני עובד על ויסטה ובזמנו ב XP עבדתי עם ה SYSTEM MECHANIC 7 רק שהוא עשה לי קצת בעיות אבל באמת היה משהו מיוחד... יש משהו מומלץ יותר? או להתחיל שוב איתו? חשוב תמיכה מלאה בויסטה...
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני משתמש כיום ב nero express 6. הזמן שלוקח לתוכנה להכין את הקבצים בפורמט DVD הוא גדול באופן משמעותי מהזמן של הצריבה בפועל. האם יש פיתרון לבעייה? פעולת ההכנה, אגב, נקראת transcoding.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן חברים, היה לי סרט שהיה מפוצל לשני קבצים. בעזרת מדריך מהאינטרנט איחדתי אותו וכעת זה סרט שלם בקובץ אחד. אבל איך אני מאחד עכשיו את 2 קבצי הכתוביות של הסרט הזה? היות והסרט היה בשני חלקים, כך גם הכתוביות שלו הן בשני חלקים, אבל הבעיה היא שאותם אין לי מושג איך מאחדים. אשמח אם תעזרו, תודה מראש, ניר.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמאפשרת לקחת 2 קבצי אודיו ולאחד אותם לאחד כך שיתנגנו בו זמנית. לדוגמא, קובץ של שיר + הקלטת ניגון בגיטרה, שיתנגנו במקביל קקובץ אחד.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איחוד M2V ו- WAV ל VOB איזה תוכנה עושה את זה ?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום. יש לי קובץ פונט באנגלית וקובץ פונט בעברית. אני רוצה לאחד אותם לקובץ אחד כך שאני בוחר בפונט החדש, בכתיבה אנגלית יציג לי את הפונט הראשון, ובכתיבה עברית את השני. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אבא שלי ביצע 3 פרוייקטים שונים של עריכת ווידאו בעזרת התוכנה adobe premiere elements 2, כל קטע של כ20 דקות. כעת הוא מעוניין לאחד את כולם לדיסק DVD אחד. התוכנה מאפשרת אופציית AUTHOR אך לכל פרוייקט בנפרד, האם מישהו מכיר פונקציה, גירסא או משהו בסגנון שמאפשר לאחד 3 פרוייקטים לאחד? (לא ע"י הדבקת פסי טיימליין ולא ע"י המרה לקבצים מוגמרים)
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הרעיון עלה לי מאחר וראיתי תוכנה נחדה בשם "Volary" או משהו כזה, עדיין בגרסאת בטא, שמאפשרת לבחור מרשימה של תוכנות באתר שלה וליצור מכולם התקנה אחת ויחידה. מאחר ואני מדי פעם מתקן מחשבים של אחרים ומתקין הרבה תוכנות, חשבתי שאני גם רוצה לעשות מכל מיני תוכנות "התקנה אחת" אבל מהתוכנות שלי, שאני בוחר. האם הדבר אפשרי בכלל? אם כן אשמח לדעת איך (ואם יש דרך יחסית קלה, עוד יותר טוב). אשמח אם יהיה אפשר לשים את זה על DOK למשל
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-