תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה, עדיפות לחינמית לעיצוב תמונות עם אודיו. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להמיר את הסרטי mkv שיש לי כדי שאני אוכל להוסיף אותם לאייטונס (פורמט mp4 אני חושב) בכדי לראות אותם ב apple tv מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה? כמובן שצריך גם להתחשב בכתוביות... שזאת הבעיה העיקרית כאן בכל העסק עכשיו קראתי מלא מדריכים וכולם ארוכים ונורא מסורבלים.. אני נורא רוצה עזרה בלמצוא את הדרך הכי קלה והכי נוחה לעשות את זה! בטוח שהרבה נתקלו בבעיה הזו והרבה עדיין מחפשים דרך נוחה אז אני מאוד מקווה שבעזרת שיתוף ידע נוכל למצוא דרך ידידותית ומהירה בלי יותר מדי תוכנות וסירבולציה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
חוץ מקובץ ה- BIN...? תודה The Doorman
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבילון לא מצליחה לתרגם ברזולוציה זו.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום חברים, יש לי דיסק קשיח של מקסטור 250GB, השבוע עדכנתי עליו VISTA ויש לי הרגשה שכל הזמן הוא עובד ואין לי מושג למה. מישהו מכיר תוכנה טובה שיודעת לבדוק מה רץ ומה נכתב או נקרא כרגע מהדיסק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה לעזאזל לוקח 600 מגה? אם מחברים את כל מה שבproccesses זה יוצא לפחות 150-200 מגה ודרך אגב, ביטול superfetch טוב למשחקים או שזה לא משנה ולא צריך לבטל אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום . חבר שלי הביא לי לפרמט לו את המחשב והזהיר אותי מראש שהכרטיס קול בעייתי ולא עובד מהרגע הראשון עם כל הדרייברים שהוא ניסה. בדקתי את הכרטיס קול (המובנה) והלוח אם ב everest זה הלוח אם לפי אוורסט : Motherboard ID 63-0304-009999-00101111-101905-P4M800CE$A0398001_BIOS DATE: 10/19/05 16:50:19 VER: 08.00.12 וזה הכרטיס קול : VIA VT8237A/8251 High Definition Audio Controller PCI ניסיתי כמה דרייברים שכיבכול אמורים להתאים אבל זה רשם לי שאין לי את הכרטיס הנ"ל במחשב. אם מישהו יוכל להביא לי דרייבר מתאים אני אודה לו מאוד תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני משתמש בטורנטים ואני משאיר את המחשב לשיתוף. כאשר אני בודק פורטים ביוטורנט עצמו מראה לי שהפורטים חסומים. חשוב לציין כי באתרים של הבדיקות הפורט תקין ( זה פורט אחד ולא רנדומלי ) הבחור מהתמיכה הטכנית עשה לי dmz לפורטים. אני מנסה לשתף אבל 3 שבועות רצוף יצא לי 2 וחצי ג'יגה של אפלואד. אני משתמש של 012 ועשיתי ניוד מבזק ספק+תשתית. ניסיתי גם דרך ביטורנט וגם דרך יוטורנט ועדיין לא נותן לי. עשיתי איפוס רשת דרכם והמהירויות תקינות. ההורגות תקינות, ואלו קבצים חמים שיש להם ביקוש ברשת ( בודק כל יום מחדש ) מישהו יודע מה מדובר ואיך פותרים את הבעייה הזו?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאסה נפשי בקאזה! אנשים איטיים שם שמעתי על תוכנה בשם direc connect או משהו כזה שהמהירויות שם יותר טובות אתם יכולים בבקשה לתת לי ללינק?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני עושה חיפוש ב sharereactor אז אני כותב את שפ הסרט\המישחק. וזה מוצא את הקבצים אני מסמן אותם ועושה SELECT ואז אני עושה Add Selected Files. ואז זה כותב לי את הודעת השגיאה הבאה:
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאחר ותמונות ררזולוציות כאלו קשה למצוא חשבתי לערוך תמונה לרזולוציה הזו ... העינייין הוא שאני לא רוצה שיהיו איזה שהם עיוותים האם אני יכול לעשות זאת דרך פוטושופ ? ואיך ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להורדת סרטים/קטעי ווידאו מאתרי צפייה ישירה. למשל אני רוצה להוריד מהאתר של היורוליג משחק של מכבי(שאין אותו ברשת אני מחפש אותו כבר שנים) יש דרך לעשות זאת? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אולי חלקכם כבר יודעים אבל הגירסא החדשה ל Forceware של Nvidia ממש זוועה לי אישית זה גרם ל Restart חוזר בזמן משחק. הגירסא ממש לא יציבה וגורמת הרבה בעיות תתרחקו ממנה עד ש Nvidia תשחרר משהו יותר נורמלי
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש תכנה טובה שמאפשרת לצור מצגת תמונות לצפייה על נגן DVD רגיל (כלומר לא כונן למחשב)?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי סרטון הייתי רוצה להריץ אותו ב slow mo sen(איך שלא רושמים אתזה) אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקס פי ושמעתי שבמקוםם לפרמט כל פעם ניתן להכין דיסק גוסט וככה כל פעם במקום לפרמט פשוט מעתיקים את הקבצים... יש לי את הגוסט של נורטון אבל איך אני עושה את הדיסק גוסט הזה עכשיו???
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי.. פירמטתי את המחשב לווינדוס 7 64 ביט. משום מה המדפסת לא פועלת לי.. ניסיתי להתקין דריברים אבל הם לא תומכים במערכת... המדפסת נורא חשובה לי כי אני לומד באוניברסיטה ואני צריך להדפיס הרבה דפים. סוג המדפסת: HP deskjet 710c תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים לאחרונה (ככל הנראה מאז שהתקנתי Greasemonkey, אבל אני לא בטוח) פיירפוקס מתחיל להיתקע לי בצורה מטורפת בשלב מסויים Firefox Ultimate Optimzer (יש לי גרסה 1.1, לא הצלחתי למצוא גרסה יותר חדשה) מוריד את הRAM אבל לא מפריע לFF להיתקע לאחר מספר דקות, הדבר היחיד שעוזר זה TERMINATE ולפתוח מחדש... יש פתרון? (חוץ מלמחוק Greasemonkey) יש לי גרסה 3.0.5 של פיירפוקס וגרסה 0.8.2 של גריז מונקי אגב, שאלה למנהלים - פתחתי לפני שנה בערך אשכול דומה, רק שאז הבעייה לא הייתה עם גריז מונקי, היה עדיף אם הייתי מקפיץ את האשכול הישן? P:
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
טוב לא הייתי בטוח איפה לכתוב את זה... אבל קדימה- אז ככה כשאני מנסה להפעיל את הרדיו של 103FM מהאינטרנט הוא פותח את הנגן ואחרי דקה-שתיים של המתנה אמנם הנגן נטען אבל אם אני מנסה ללחוץ על כפתור ה-play או על הגברת הווליום אני שם לב שרשום בפינה למטה error on page... ??? לעומת זאת הנגן של 99 esc כן פועל אצלי. חשוב לציין שבעבר כן הצלחתי לשמוע את 103 במחשב שלי ולא זכור לי שהתקנתי או הסרתי תוכנות כלשהן לאחרונה. האם מישהו יודע באיזה תוכנה הרדיו שלהם תלוי??? ===== פתרון: התקנתי התקנת שדרוג של ווינדוס XP שסידרה את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-