תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש תוכנה שתתקן לי התנגשויות של תוכנות שגורמות לקריסה של המחשב
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם בתוכנה הזאת אפשר לסרוק מסמך ולהוציא משם את התוכן לטקסט ? (לשלוף מתמונה את הטקסט הכוונה) אם כן... איך?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ההגדרות אצלי רגילות כמו אחרי התקנה. יש צורך לשנות משהו בהגדרות שיגרום למהירות או יראה יציבות בהורדות בתוכנה? אשמח לתמונת מסך או הסברים בשינויי ההגדרות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יצרתי חתימה חדשה בPhotoshop. אני רוצה שתופיע במייל שלי OUTLOOK ו GMAIL.. אני צריך לדאוג לגודל פיקסלים מסוים ? באיזה סוג קובץ אני צריך לשמור אותה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש תשובה חד משמעית לשאלה הזאת?. שהנגנים והמקודדים יקחו כמה שפחות משאבים מן הסתם. אם כן אז אשמח לדעת תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד שלום, ניסו להתקין על המחשב שלי התקן bluethooth ומאז הקול לא עובד במחשב. הקול עובד רק דרך התוכנה RealtekHD Audio Manager שאז הוא משמיע צליל לדוגמא. כאשר מנסים להשמיע שירים דרך windows media player יש הודעת שגיאה C00D11BA. יש לי לוח אם מסוג gigabyte EP43-DS3L עם כרטיס קול מובנה. ניסיתי להסיר את התוכנה, אבל זה לא עוזר. נכנסיתי למנהל ההתקנים ושם אין שום סימן ? או ! ניסיתי להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש מדיסק ההתקנה וגם זה לא עבד בעת ההתקנה הוא נתן הודעת שגיאה על כול אחד מהדרייברים שניסיתי להתקין אבל הוא סיים להתקין בלי לתת שום סמל של שגיאה במנהל ההתקנים. ניסיתי להסיר את הדרייברים דרך מצב בטוח ושוב פעם זה לא עבד.. גיליתי שיש 2 דרייברים בהתקני ממשק אנוש(HI…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לצרוב דיסקים של DVD שהם DL, למעשה אם נרצה לדייק הדיסקים הם DVD+R DL של verbatim. איזו תוכנה מאפשרת לצרוב כך? יש לי צורך בתוכנה עם מהירות צריבה מינימלית ביותר, רצוי 1x. אני משתמש בד"כ בclone dvd אך אינני יודע אם תוכנה זו יודעת לקרוא ולצרוב דיסקים שהם בעלי שכבה כפולה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי גרסת XP שניקראת Windows XP - USB Stick Edition אבל אני לא מצליח לזהות איזה סיומת יש לקובץ הזה.האם יש לזה פתרון כלשהו??
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מפעיל הרבה שיחות ווידאו במסנג'ר עם חברים, ולפעמים יש קטעים מצחיקים שחבל שלא יכול לשמור אותם! אז אם אתם מכירים תוכנה שיכולה להקליט שיחות ווידאו במסנג'ר, בבקשה תגידו מה השם שלה...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
שלום . חבר שלי הביא לי לפרמט לו את המחשב והזהיר אותי מראש שהכרטיס קול בעייתי ולא עובד מהרגע הראשון עם כל הדרייברים שהוא ניסה. בדקתי את הכרטיס קול (המובנה) והלוח אם ב everest זה הלוח אם לפי אוורסט : Motherboard ID 63-0304-009999-00101111-101905-P4M800CE$A0398001_BIOS DATE: 10/19/05 16:50:19 VER: 08.00.12 וזה הכרטיס קול : VIA VT8237A/8251 High Definition Audio Controller PCI ניסיתי כמה דרייברים שכיבכול אמורים להתאים אבל זה רשם לי שאין לי את הכרטיס הנ"ל במחשב. אם מישהו יוכל להביא לי דרייבר מתאים אני אודה לו מאוד תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא להתבייש להגיד את האמת הלכתי על סיגון שחור צהוב אדום... תוכן הכותרת Devil שטן מזיר אדום בכל העינין זה האתר http://kobi.zapto.org תגובות חברה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבילון לא מצליחה לתרגם ברזולוציה זו.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מערכת הפעלה XP PRO תוכנת צריבה - nero5 burning rom המטרה - לצרוב קובץ שקיים אצלי במחשב בפורמט ISO גודל הקובץ כפי שמופיע במאפיינים במצב נוכחי (מכווץ) - 1.5GB . גודל הקובץ האמיתי = 650MB (הוכחה = היה צרוב על CD רגיל לפני כן.) הבעיה = התוכנה מוציאה הודעה שאומרת שהקובץ גדול מידי . היא לא מזהה שמדובר בפורמט ISO ולכן לא צורבת אותו ל cd מחפש לשנות הגדרות כדי שהתוכנה תקבל את הפורמט כ= ISO ואז גם תצרוב אותו . תודה על העזרה .
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מצלמה וידאו דיגיטלית מובנה דיסק קשיח פנימי 30GB. שאני מקליט סרט ושומר בפורמט MPG. ומחבר כבל USB בין מחשב למצלמה.ומעביר סרטים בפורמט MPG. איזה תוכנה עריכה וידאו מתאימה לסיומת MPG...ולהפוך לסרט DVD. אני רוצה לקנות תוכנה עריכה וידאו מיקצוענים.אם יש אפשרות לעשות סרטים אפקטים. מישהו מכיר תוכנה עריכה וידאו מיקצועני שמתאימה לסיומת MPG? למישהו יש לו ניסיון עריכה וידאו? מנהל פורום.אתה יכול לעזור לי? בתודה מראש מיכאל
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
r-studio 5.1 היא היום התוכנה הכי טובה לשחזור קבצים שנמחקו ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש תוכנה, עדיפות לחינמית לעיצוב תמונות עם אודיו. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. מתברר שהגאונים ממיקרוסופט ומATI גרמו לתקלה בעדכון האחרון שעושה לי BSOD. מישהו יכול בבקשה להסביר לי את הדרך היעילה והנכונה ביותר להסרת הדרייברים של כרטיס מסך ATI ולהתקינם מחדש? בפעם שעברה שרציתי לעשות את זה קצת הסתבכתי, וזה לא הסיר לי אותם באופן מלא. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיה מוזרה שיש לי עם תרגום לעברית בVLC יש לי סרט שהורדתי ויש לי את הקובץ של התרגום שלו לעברית, הבעיה היא שהוא מראה את זה בתור סימני שאלה. - שיניתי את הקידוד בתוך הנגן לhebrew- windows 1255. - שיניתי בתוך הwindows את ההגדרות לuni-code programs לישראל. - בסרטון הספציפי הזה שום תרגום של עברית לא עובד עליו (ניסיתי תרגומים של סתם סרטים אחרים). - כאשר אני פותח את התרגום על סרט אחר זה עובד לי. - כאשר אני פותח את הקובץ תרגום בHTML הוא נראה תקין ובלי סימני שאלה. הקובץ של הסרט הוא מסוג MP4. זה נראה שהבעיה בסרט עצמו, אבל מה יכולה להיות הבעיה? איך יכול להיות שסרט לא יכול להראות עברית?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
I'm writing in English because I'm using safe mode. I probably connected to an infected network, and got a virus. each time i open my firefox, this virus opens 2000 tabs and windows of the site qooqlle.com. I can't remove it. I did everything i could, scanned with avira, superantyspyware and malewarebyte but it doesn't help. I had this virus once, but then i just did system restore with a restore point, but now for some reason all the restore points are gone... I tried digging in the registry, but i couldn't remove it. I tried looking it up on the internet, but came up with nothing. can anybody please help me? :'(
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
תגידו יש איזשהו תוכנה שמתרגמת את כול העמוד בלחיצה? ראיתי אצל חבר שלי היא מתרגמת את כול העמוד עיברית-אנגלית-אנגלית-עיברית.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-