תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
משהו קרה לאיציק ואמרו לי שזה קובץ dll פגום, אבל אני לא יודע איזה קובץ dll זה כדי להחליף...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הביאו לי מחשב נייד hp pavilion dv6000 לפרמט ולהתקין עליו XP PRO, אבל לא קיבלתי איתו שום דיסקים. מישהו יכול להגיד לי איזה דרייברים להוריד לכרטיס מסך/קול? מבחינת כרטיס הרשת/אלחוטי, מדובר בחברת אינטל, אז לא זקוק לו לדרייברים. אבל התוכנה שמאתרת רשתות אלחוטיות באופן אוטומטי, מאיפה אני מוריד אותה גם?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המדיה פלייר וגם נגן הקריסטל לא עומדים במשימה, הצבע נמרח.. יש המלצות??
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים ערכתי קצת את ההודעה ... אז ככה אין לי עבר כצייר זה משהו שאני רוצה לעשות כתחביב ועכשיו אני מאוד אוהב לצייר אבל אני לא אוהב את כל הלכלוך שעיפרון משאיר וכו ואני נמשך ללוח WACOM יותר שהכל נקי וממוחשב אז חשבתי לקנות INTOUS4 M אבל ראיתי באינטרנט אנשים שמציירים דברים מטורפים בעזרת INTOUS4 S ואני שובר את הראש שלי איזה גודל לבחור כבר שבוע זה משגע אותי האם אתם יכולים לשפוך לי קצת אור על הנושא תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי גישה לפנטוגרף שפועל ע"י פקודות ממחשב ואני רוצה לייצר איתו בלוקים לקירור המים שאני מכין יש לי את השרטוטים מדוייקים עם מידות ב3D בסקאצ'אפ אבל אמרו לי להכין בשביל הפנטוגרף את השרטוטים על DXF. איזה תוכנה עושה את זה? האם יש פה מישהו שמוכן לעזור לי לעשות שם את השרטוטים? (אם כן אז אני אשלח לו באייסיקיו את כל הפרטים על הבלוקים) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי מחשב לתיקון ואני צריך לפרמט אותו, מסוג IBM יש לי את הדגם ואת הסריאל נמבר שלו ואני לא יודע איפה למצוא לו דרייברים, אשמח אם תעזרו לי! S/N lkzb3yn MT-M 8090-11u תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך חברת MICROSOFT שומרת על עצמה מפני וירוסים,רוגלת,זבל,שגיאות,סוסים,וכאלה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מספר קבצי 001, 002, 003 וכו' שככל הנראה פוצלו מקובץ iso, כלומר שמות הקבצים הם: ***.iso.001 ***.iso.002 מה שניסיתי לעשות כדי לחבר אותם (וגם עבד לי עם תיקיות שפוצלו) היה לפתוח את קובץ 001 באמצעות WinRAR ולחיצה על "חילוץ אל", בחרתי את המקום וזה חילץ. הבעיה היא שזה חילץ לי את זה כתיקיה ולא כקובץ כמו שאני רוצה, כלומר התיקיה נקראת: ***.iso ובתוכה נמצאים הקבצים שאמורים להיות בתוך קובץ ה- iso. משם אני לא מצליח להפעיל כלום. זה רושם שגיאות של משהו עם Win32 והכנס דיסק וכאלה. מה אני עושה כדי לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, עשיתי עיצוב לאתר מסויים, כקובץ פוטושופ. כולל כל הדפים הפנימיים שיש באתר,כל הבאנרים, כפתורים, פרסומות,תמונות וכו'.... וגם את כל הצבעים גדלי פונטים וכו'... כלומר, מבחינה חזותית הכל עיצבתי ואת התיכנות והפיכה לאתר אדם אחר עשה. זה האתר: www.frx.co.il עכשיו רציתי לדעת כמה כסף לפי דעתכם צריך לבקש על עיצוב האתר.... שאנשים שיודעים יענו בבקשה. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם סליחה אם עברתי את החוקים של הפורום בעבר אני מצטער על זה וזהו! לעינינו! אני מנסה לפרמט את כונן C במחשב של חבר שלי שהוא במערכת קבצים של FAT32 . הבעיה שהדיסק של הXP לא נותן לי למחוק את C ולהתקין על C חדש שיווצר את מערכת ההפעלה וכשאני נכנס לדוס דך דיסקט האיתחול של 98 הפקודה FORMAT C (עם נקודותיים אחרי הC) לא מתקבלת! הדוס רושם BAD COMMAND ואני לא יודע להישתמש בFDISK כמו שהמליצו לי! הפירמוט הזה דיי חשוב לי אז תודה רבה רבה לכל מי שעוזר! בתודה ניב :D
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עורדתי משחק והוא נמצא בקובץ mdf, מצאתי תוכנה שנקראת magic iso שאמורה לפתוח את הקובץ הזה אבל אני לא מצליח . אם למישהוא יש רעיון תעזרו לי. ישמח לתשובות
-
היי לכולם מקרה מוזר קרה לי אמש (חמישי) בשעת ערב לא מאורחת. לרגע הזזתי מערכת עתיקה אצל קרוב משפחה, דבר שכבר עשיתי בעבר יותר מפעם אחת, ופתאום המערכת החלה לחפש רשת ולאחר זמן קצר הודיע לי שאין רשת. בדקתי חיבורים, בדקתי עם כבל חדש, גם נוריות החיווי שבכרטיס ה-LAN דלקו ועדיין רשת אין. בתחילה נורית החיווי בראוטר דלקה והראתה שאמורה להיות רשת. אבל בשלב מסויים גם היא כבתה - ופחות או יותר נשארה מאז כבויה. לאחר חיבור פעם נוספת של כבלים המחשב הודיע לי שהוא גילה חומרה חדשה ובבדיקה קצרה התברר שאכן מדובר על כרטיס הרשת. ניסיתי לשחזר את המערכת לנקודה לפני הבלגן (רביעי בבוקר)- לא עזר! הדרייבר הנעלם עדיין נעלם. עדיין אין רשת והוא מדבר על חומרה חדשה. ניסיתי לחפש דרייברים ברשת ולהוריד, תוך כדי…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבילון לא מצליחה לתרגם ברזולוציה זו.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במידה ואני רוצה לצרוב התקנה של תוכנה כלשהיא על דיסק , נניח התקנת XP. איך אני צורב את הדיסק כך שאני אוכל לאתחל את המחשב עם הדיסק וההתקנה תחל לפעול ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
המובי מייקר עשה לי בעיות(כל מיני בעיות שפשוט לא היה אפשר לתקן ) אז התקנתי אותו מחדש (היה לי 2.1) אז עכשיו זה Movie Maker 1 אז חסרים המון פיצ'רים... אז רציתי לעדכן אותו ל2.0 , ראיתי שאפשר לעדכן אותו ל2.1 אם מתקינים SP2(לא תודה , באמת לא תודה) אז עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי שבDownload.com אפשר להוריד את 2.0 , הורדתי , התקנתי וכלום >< זה נשאר גירסא 1! עיזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן..., חיפשתי בגוגל לגבי הנושא הזה ולא מצאתי תשובה ..בתקווה שמישהו כאן מתעסק עם אקסל... יש לי 2 גליונות באקסל שמתוכם אני צריך להוציא רק את הערכים שמופיעים גם בגליון 1 וגם בגליון 2... או להגדיר לו שרק אם 5 מהמספרים חופפים ... אז שיסמן לי את התא שבו נוצרת חפיפה.... ניסיתי ע"י הפונקציה COUNT IF אבל זה לא עובד כמו שצריך. עזרה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לשלח לי לינק לאתר שמישם אפשר להוריד את התוכנה חינם alerman@netvision.net.il
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לצלם תהליך בנייה. בשביל זה יש לי לפטופ + מצלמת רשת + תוכנה שתצלם אוטומטית תמונה כל כמה שניות. כלומר - לצלם תמונות במשך 3.5 ימים בערך וליצור סרטון באורך 5 דקות +- לפי מה שחשבתי יהיה לי צורך ב200fps לפחות.. (תמונה כל 5 שניות) ב Movie Maker (של ויסטה) אפשר עד 8fps (אפשר מעבר של 0.125 שניות בין כל תמונה). עכשיו - 200fps זה לא יעיל, אפשר לשמור סרט ב200fps בכלל? ובכל מקרה לא יבחינו במעבר ל60/70 מבחינת כמה שהסרט יראה חלק, אז עדיף לרדת ל60fps? עכשיו הבעיה העיקרית - אני צריך תוכנה שאפשר בעזרתה להעביר תמונות כל 0.005 שניות? או כל 0.013 שניות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום הייתי רוצה להתחיל ללמוד אבטחת מידע כרגע בכוחות עצמי האם זה אפשרי?יש ספרים שאפשר לקנות המלצות? איפה ניתן ללמוד את התחום הזה בכלל (אוניברסיטה,מכללה,או שיש קורסים מיוחדים)?מה עדיף ? ואם למשל אני עושה קורס אז ניתן למצוא עבודה בזה -כאילו משהו רציני ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני עורך מצגת\סרטון של תמונות לבת מצווה(לא בסגנון פאוורפויינט) , מאחר וה MOVIE MAKER מוגבל אני צריך תוכנה אחרת שניתן לערוך איתה (אפקטים במעבר תמונה, פיצרים וכדומה), הורדתי תוכנה בשם PINNACLE STUDIO 16 שהיא בעלת הרבה אפשרויות אבל המחשב בקושי זז (WINDOWS 7 , 4 G RAM) חייב את עזרתכם בדחיפות לגבי תוכנה אחרת תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי שישנם דיסקים מיוחדים שעולים ללא התקנה (boot מדיסק) שמכילים כלים לטכנאיי מחשבים : תוכנות לחלוקה למחיצות, סריקת וירוסים, מידע מערכת, bechmarking, וכו'. אחד מהמוכרים נקרא "איירן" (או משהו בסגנון) האם מישהו מכם יוכל להמליץ לי על אחד מהם או אולי לספק לינק להורדה של קובץ ה iso ? תודה רבה, מקסים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה מאוד פשוט לפני כמה ימים הוא הפסיק לעבוד. אני עובד עם וינדוס אקס פי ועד לא מזמן הכל עבד נחמד ויפה עד ש...עכשיו כל פעם שאני מפעיל את התוכנה הוא נותן הודעות שגיאה ויוצא יש רעיונות??
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-