עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מה שאני מתכוון זה נניח שיש לי סרט ואני רוצה לרשום בתחילת הסרט נניח משהו כמו "הסרט צולם בשנת...וכו'" אני ממש לא מתכוון לכתוביות של תרגום.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by amitey,

צילמתי הרבה תמונות ע"ג כרטיס 2GB כאשר רציתי להעביר את התמונות למחשה לא כלן מצליחות להפתח ואני רואה רק חלק(הן מופיעות אך התמנה לא מוצגת) במצלמה אני רואה את כל התמונות . מה עלי לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ofirterev,

שלום לכולם ,אני מחפש תוכנה לבדיקת ההרדיסק תוכנה שבודקת את התקינות שלו כמו התוכנה שיש בוינדוס היא פשוט לא עובדת לי תוכנה שבודקת האם יש bad sektor בהרדיסק

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. תוכנה שאני יסרוק לדגומא טקסט בעברית בכתב יד והיא תמיר לי את הטקסט בדיוקה אפשרי לכתב רגיל..... אני יודע שקיים תוסף כזה לאופיס בשפות אנגלות ועוד אבל לא בעברית. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שעונה לדרישות שלי או לפחות למשהו דומה...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. שמתי לב שכאשר אני מסובב תמונה הגודל שלה משתנה? האם האיכות של התמונה משתנה? אם יש ירידה באיכות עם איזו תוכנה עדיף להשתמש על מנת לסובב תמונות Photoshop, ACDSee?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. תנסו כל עוד אפשר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by SHLOMTZZ,

???

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי. ברשותי אנטי וירוס AVG FREE 8.0.אני מעדכן אותו כמעט כל יום. עכשיו כשבאתי לעדכן,קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה:A .bin file is missing הסרתי והתקנתי גרסה יותר חדשה שלו מאתר AVG ושוב קיבלתי אותה הודעה...כך שכרגע אני בלי אנטי וירוס ואני חושש לגלוש.מה עושים?..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. התחלנו מהלך לריכוז הידע הנדרש על החומרה המומלצת לשימוש גרפיקאים, ונשמח לקבל קצת עזרה מאנשים שיש להם רקע בתחום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451237.0

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. הנבלה לא מספיק לפתוח חלונות חדשים על הטלויוזיה, שכבוייה רוב הזמן, מה שמצליח לחרפן אותי. מה אפשר לעשות כדי שההתנהגות הזו תפסיק?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by tombcatz,

ברצוני להוריד תוכנת ביטורנט כלשהי,ומכיוון ואני חדש בתחום של ביטורנטים,אין לי מושג איזה תוכנה מומלצת עזרה בקשה? בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי סרטון במחשב שהעברתי אותו לקיבצי BMP (כ 200 קבצים\תמונות) איזה תוכנה יכולה לעזור לי לעשות אנימציה מכל הקבצים האלה בדרך הקלה ביותר?? ויש לי את הקובץ של הסרטון שהוא ב AVI אפשר לעשות איתו משהו ולהפוך אותו גם ל GIF??? נ.ב הקבצים מסודרים לפי מספרים כמו: 0.bmp 1.bmp 2.bmp 3.bmp

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by md22,

אני מחפש דרייבר לכרטיס רשת Dynamode NC100TX-DL לויסטה 32 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. היי, התקנתי את הדרייבר האחרון של ati שהוא 10.10a וזה שינה לי את הצבע של ה-Chrome לוורוד. איך אני מחזיר זאת(לצבע הכחול)? תודה.[br]פורסם בתאריך: 23.10.2010 בשעה 00:51:55 מישהו?[br]פורסם בתאריך: 27.10.2010 בשעה 21:12:31מישהו?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. בוקר טוב. אני מכין לי חתימה צנועה לפורום. הבעיה היחידה שלי,היא שאני לא רוצה שהיא תיהיה ברקע לבן,אני רוצה שהיא תשתלב עם הצבע של הפורום,משמע - להסיר את הרקע. מישהוא יכול להסביר לי איך עושים זאת,או עם איזה תוכנה? תודה מראש, MuTaTiOn.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Rapidown זהו שמה! האמת, לא הבנתי איך היא עושה את זה. זה כאילו מנהל הורדות רגיל(וראיתי הרבה כאלה) אבל כשעושים COPY של קישור מ RAPIDSHARED היא מצליחה להוריד אותו. כשאני מדפיק ב GIGAGET או FLASHGET הם לא מצליחים. יש למישהו רעיון למה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Sesshomaru,

תראו, אימיול כל הזמן עבד לי בזמן האחרון ולא היו בעיות, אך פתאום אני מנסה להכנס ויש לי הודעת שגיאה, תראו: עזרה, בבקשה...

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. תיראו שנגיד אחותי משחקת במישחק און ליין של מריו הינה לינק http://www.net-games.co.il/online-ga...Ice-Tower.html ואז באמצע שהיא משחקת הפעלתי את המנהל משימות וראיתי שהמעבד בין 27-31% כל המשחק ,מישהוא עם מעבד דומה יכול בבקשה להיכנס ללינק להפעיל מנהל משימות לשחק בקטנה וליראות על כמה המעבד?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by m53242,

אני צריך עזרה , מישהו מומחה לפורום כאן. יכול לעזור לי בבקשה לייצור להכין Bootable CD תוכנה MHDD לתקליטור רגיל CD לא תקליטור DVD שיעבוד ב DOS כי יש לי בעיה בלוח אם H310M-A בביוס אין אפשרות לשנות ל- IDE רגיל יש רק UEFI או legacy זה אלה ביוס לא עולה ולא רואה כוננים דיסק קשיח SATA ב-DOS הבעיה תוכנה MHDD מיושן עובד DOS עולה חלונות 98 גירסה מאוד מאוד ישן ולא מתאים ללוח אם. צריך שיעבוד ב- DOS של חלונות 10 או חלונות 7 או חלונות 8.1 משהו כזה. מישהו מומחה לתוכנה שיודע להכין לייצור קבצים הפעלה DOS של תוכנה MHDD של בדיקה דיסק קשיח ליבדוק אם יש סקטורים פגומים. אני אוהב ליראות תוכנה MHDD שמראה לך כמה מספרים וכמה צבעים אדומים וירוק ואיקס ושגיאות סקטורים פיגומים זה נחמד מאוד וזה …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Raziel Elmaliach,

שלום אני צריך אפקט מסוים שאני מקווה שיש אותו בתוכנה avid media composer שיש בקליפ הזה מ-0:30 עד 0:35 בתודה מראש רזיאל

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Shay17,

יש תוכנה כזאת ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום חברים, יש לי דיסק קשיח של מקסטור 250GB, השבוע עדכנתי עליו VISTA ויש לי הרגשה שכל הזמן הוא עובד ואין לי מושג למה. מישהו מכיר תוכנה טובה שיודעת לבדוק מה רץ ומה נכתב או נקרא כרגע מהדיסק? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by PCMO,

כאשר מתקינים מערכת הפעלה על מחשב נייד חדש, מהו סדר התקנת הדרייברים ? יש את הדרייברים של הכרטיס מסך, קול, רשת אלחוטית, Bluetooth, קורא כרטיסים, DVD Player, Touch Pad, Webcam - שלא נראה לי חשוב סדר ההתקנה שלהם לעומת זאת לגבי רשימת הדרייברים הנוספים, שחלקם נראה לי חובה להתקין והשני אני בכלל לא בטוח שאני מבין מה התפקיד שלהם ואם בכלל צריך להתקין אותם כך שאשמח להסבר על תפקודם, נחיצות וחובת ההתקנה שלהם, ואם יש גם סדר התקנה Chip Set Utility Config Free AHCI Driver Accessibility Assist Registry Patch Hotkey Utilities for Display Devices Network Device ID Registry Setting Tool PC diagnostic tool Power Saver + Power Saver Driver Service Station Smooth View Storage Manager Super…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. שלום רב, שם האתר: GMAIL דפדפן: Chrome מערכת הפעלה: Windows 11 יש לי בעיה לאחרונה ב - GMAIL כאשר אני פותח מייל אני רואה מייל חלקי וחסר, רק מילים וחסרות התמונות ומופיע רק הסמליל של התמונה שהייתה אמורה להיות. זה קורה רנדומלי מכל מיני מיילים שקיבלתי וכל מיני חברות ולא רק במישהו ספציפי ששולח לי מייל. ניסיתי לבטל את כל התוספים שיש לי בכרום וזה לא עזר. האם יכול להיות העובדה שיש 32,000 מיילים בסה"כ ב-GMAIL מאז שפתחתי חשבון משפיע על טעינת התמונות? מה עוד יכול להיות הבעיה ומה הפתרון? תמונה מצורפת ממייל רנדומלי שהגיע אלי ממכבי תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Aviv C,

מישהו יודע איך פותחים קבצי torrnet?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.