תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
המדיה פלייר וגם נגן הקריסטל לא עומדים במשימה, הצבע נמרח.. יש המלצות??
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל לדעת איך ליצור פלאש או באנרים כמו אלה שיש באתר כאן. דרך איזו תוכנה הכל מתבצע? ואם ישנן הוראות בעברית איפשהו באינטרנט שמסבירים פחות או יותר על איך ומה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש תוכנה שתראה לי כל דבר שבוצע על ידי המחשב כגון אתרים שגלשו דברים שכתבו בגלישה היסטוריה גלישה בקיצור שיופיע כל דבר אשר נעשה בגלישה כולל כתיבה בתודה ענקית לעוזרים והמגיבים וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי Windows XP SP3 על מחשב עם פנטיום 4 ו-256MB זיכרון. אין לי דרייברים של שום דבר במחשב. אבל, ההתקנה של Windows זיהתה והתקינה באופן אוטומאטי את הדרייברים לכל ההתקנים מלבד הכרטיס קול המובנה בלוח-אם ASUS P4S333-M (יש לי שלושה סימני קריאה צהובים על התקני מולטימדיה). למישהו יש אולי מושג מאיפה אני יכול להוריד את הדרייברים המתאימים (ניסיתי עדכון אוטומאטי)?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה אנטיוירוס טוב ופשוט לעבוד איתו כמו נורטון 2004 אבל לא את נורטון כי אני לא יכול להתקין כי אין לי סידיקי וגם היא כבדה מידי אני רוצה תוכנה שלא תעמיס לי על המחשב השמח לקבל המלצה לתוכנה טובה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מנסה לראות סרט DVD של בלוקבסטר או כל DVD אורגינלי , אני מקבל הודעה מהמדיה פלייר : ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל DVD זה מכיוון שקיימת בעיה בהגנה מפני העתקה דיגיטלית בין כונן ה- DVD, המפענח וכרטיס המסך שלך. נסה להתקין מנהל התקן מעודכן עבור כרטיס המסך. מה עושים ? תודה מראש לכל העונים .
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא בדקתי יותר מדי תכנים מדובר בקבצי TS, כלומר *.TS אצלי רצים חלק כשכל הCODEים המותקנים הם K-LITE עם Q6700 6GB ו9800GT. אצל אחותי PENTIUM D 820 2.8GHZ 2GB 2600PRO גם מותקנים K-LITE וזה נפתח, הסאונד עובד, אם כי מקרטע לעיתים, הוידאו בFPS מאד נמוך ומקרטע לחלוטין, ניסית את הCORE2K את הAVC או איך שלא קוראים אותו, את CCC וכד'... שום דבר לא שיפר ולו בטיפה. המעבד נמצא בחלק מהזמן ב100% בשתי הליבות, אבל לא כל הזמן, ובכל זאת, קירטוע שלא מאפשר צפיה. מה כן ניתן לעשות?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם בשל בעיה רפואית אני מחפש תוכנה שתקטין את גודל התצוגה (של כל הווינדוס) במסך של הלפטופ שלי. אני עובד עם לפטופ של 15.6 ואני אשמח אם אפשר אכשהו לסדר שהתוצגה תהיה בגודל של מסך 13.3 למשל... האם אפשרי הדבר??? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי גישה לפנטוגרף שפועל ע"י פקודות ממחשב ואני רוצה לייצר איתו בלוקים לקירור המים שאני מכין יש לי את השרטוטים מדוייקים עם מידות ב3D בסקאצ'אפ אבל אמרו לי להכין בשביל הפנטוגרף את השרטוטים על DXF. איזה תוכנה עושה את זה? האם יש פה מישהו שמוכן לעזור לי לעשות שם את השרטוטים? (אם כן אז אני אשלח לו באייסיקיו את כל הפרטים על הבלוקים) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מזמן ראיתי סרטון פה שנתנו לינק וזה בעצם כך כולם אמרו וירוס אכשיו KASPERSKY לא איתר אותו ומשהו מוזר יש לי פינג גבוהה יחסית כאשר מופעל דבר מוזר מאוד ב TESK MENAGER CSRRSS.EXE משהו כזה ו כשה זה מכובה הפינגים טובים יותר האם זה וירוס?
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזאת: אני משתמש כיום גם עם אלכוהול 120% וגם עם דיימון טולס העניין הוא שיש לי גם צורב רגיל וגם צורב DVD הקטע הוא שתמיד יש לי כונן נוסף גם כאשר אני מבטל את דיימון וגם את אלכוהול גם לאחר הסרת התוכנות נשאר לי כונן וירטואלי גם לאחר שנכנסתי לאלכוהול וסימנתי 0 דרייבס מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, ההגדרות אצלי רגילות כמו אחרי התקנה. יש צורך לשנות משהו בהגדרות שיגרום למהירות או יראה יציבות בהורדות בתוכנה? אשמח לתמונת מסך או הסברים בשינויי ההגדרות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על הגרסא החדשה? זה עובד טוב ? ללא איבוד מידע? http://www.myinfima.com/ זה הטענות: Achieve Compression: MP3: 56%, BMP: 96% JPG: 32%, DOC: 96% AVI: 65% זה באמת נכון?
-
אני מנסה להכנס לשרת ... או שהוא לא מתחבר או רושם שהשרת מלא מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://my.opera.com/chooseopera/blog/2010/10/14/opera-11-will-have-extensions אני אשכרה מתרגש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, התקנתי את הדרייבר האחרון של ati שהוא 10.10a וזה שינה לי את הצבע של ה-Chrome לוורוד. איך אני מחזיר זאת(לצבע הכחול)? תודה.[br]פורסם בתאריך: 23.10.2010 בשעה 00:51:55 מישהו?[br]פורסם בתאריך: 27.10.2010 בשעה 21:12:31מישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי סרטים ישנים בגרסה מסוימת שאני לא מוצא להם תרגומים מתאימים מבחינת תזמונים. יש תוכנה כל שהיא שיכולה לתזמן מחדש תרגום אחר? ז"א אני טוען לסרט תרגום שלמשל מקדים ב- 5 שנים את הסרט ואז התוכנה מסדרת את זה ושומרת את זה על התרגום לתמיד? אני יודע שאפשר לתזמן בתוכנות ניגון, אבל אני רוצה את זה לסטרימר בסלון לכן זה צריך להיות מוכן כבר בתזמון נכון בכתוביות עצמם.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם בתוכנה הזאת אפשר לסרוק מסמך ולהוציא משם את התוכן לטקסט ? (לשלוף מתמונה את הטקסט הכוונה) אם כן... איך?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש קובץ המקובץ בWINZIP וכאשר אני רוצא לפתוח אותו הוא מבקש סיסמא האם קיימת תוכנה או דרך כלשהיא לדעת מהי הסיסמא הנדרשת ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני משתמש בטורנטים ואני משאיר את המחשב לשיתוף. כאשר אני בודק פורטים ביוטורנט עצמו מראה לי שהפורטים חסומים. חשוב לציין כי באתרים של הבדיקות הפורט תקין ( זה פורט אחד ולא רנדומלי ) הבחור מהתמיכה הטכנית עשה לי dmz לפורטים. אני מנסה לשתף אבל 3 שבועות רצוף יצא לי 2 וחצי ג'יגה של אפלואד. אני משתמש של 012 ועשיתי ניוד מבזק ספק+תשתית. ניסיתי גם דרך ביטורנט וגם דרך יוטורנט ועדיין לא נותן לי. עשיתי איפוס רשת דרכם והמהירויות תקינות. ההורגות תקינות, ואלו קבצים חמים שיש להם ביקוש ברשת ( בודק כל יום מחדש ) מישהו יודע מה מדובר ואיך פותרים את הבעייה הזו?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מהי התוכנה הכי מומלצת (ממשק יפה ונוח לשימוש) להמרת דיסק מוסיקה לקבצי FLAC? אני מעדיף תוכנת קוד פתוח, או תוכנה חינמית. כמו-כן, אני מעדיף שלתוכנה תהיה גם אפשרות לעשות Rip לדיסק מוסיקה גם לפורמטים אחרים (כמו MP3 ו-OGG), ולהמיר קבצים בודדים מפורמט אחד לאחר. מה דעתכם על BonkEnc?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אצלי היו טורנט כבר עובד המון זמן מצויין דרך torrentleech ושאר טראקרים סגורים לאחרונה מוריד מאוד לאט בלי ראוטר מודם כבלים ללא חייגן ללא יוטורנט בפעולה הורדה משרת FTP או HTTP מוריד תקין על 1000 קילובית תמיד בהגדרות היוטורנט אני מעלה על 50 ומדי פעם משנה את הפורט בכפתור "פורט אקראי" לאחרונה זה לאט אז אני בודק בכפתור"בדוק אם הפורט מנותב כהלכה" אז אני מקבל תשובה כזו: Welcome to the µTorrent Port Checker. A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened. Checking port 40793 on 84.108.237.236... Error! Port 40793 does not appear to be open. Please see www.portforward.com for more information about how to map a port. Please make absolut…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב HTPC הכולל כרטיס TV. אני מחפש תוכנה שתקבל את שידור ה TV האנלוגי ותוציא לי דרך ה HDMI של הכרטיס מסך שידור דיגיטלי של השידור (בדומה לממרים דיגיטליים). משהו מכיר משהו בסגנון ? אני לא בטוח אם זה בכלל מתאים לנושא תוכנה ... תודה רבה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נניח רק תאורתית ואני מוריד סרט או משהו מהאימיול והוא בקובץ BIN איך אני צופה בו???
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-