תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי זוג חברים שלי חושב בבן שלהם שהוא מדבר עם כל מני אנשים בצאטים שאין להם ממש כוונות טובות... :-X :-X :-X הם ביקשו שאמליץ להם על תוכנה שתעקוב אחרי התאטים שוהא ממנהל במחשב ואם אפשר גם על המצלמת רשת. מישהו יכול להמליץ לי על אחת כזו? על המחשב מותקן אקס פי.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב-MPC ובdirect vobsub בשביל הכתוביות. אבל הן מוופיעות לי על הסרט, אשמח לדעת איך ניתן לשים את הכתוביות בחלק התחתון (הסרטים הם בwidescreen) בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירפוקס 3.6.6 כאשר אני מפעיל אותו במצב בטוח (כל התוספות מנוטרלות) ופותח כ8 טאבים הוא גוזל כ100K זכרון לאחר יממה זה מגיע ל500K! כאשר הוא לא במצב בטוח (ויש לי מספר יחסית מועט של תוספות בסיסיות מוכרות) המצב גרוע הרבה יותר : כ1.5G זכרון לאחר יממה!! האם זה קורה גם אצלכם? אם לא, מה יכולה להיות הבעיה לדליפה הזאת במצב בטוח? תודה!
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום כולם! כבר שבועיים אני מחפשת ולא מוצאת.. נשאר לי עוד שבוע ל RREE TRAIL למישהו יש authorization code ל- Adobe Audition 3 תודה, תודה, תודה...
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
לא מצא חן בעיני אחי הצעיר שהחלטתי לנעול בפניו בססמא את המחשב (כיון שהוא יושב שעות ומזניח דברים אחרים) והוא מצא תוכנה שמוחקת את הססמא של האדמיניסטרטור. שמתי ססמא במשתמש שלו ובאדמיניסטרטור, הוא מצא תוכנה שמוחקת את הססמא של האדמיניסטרטור ודרכו הוא מחק את הססמא של המשתמש שלו... מישהו יודע/ מכיר אולי תוכנה שעולה לפני טעינת הווינדוס ומבקשת ססמא? ראיתי פעם תוכנה שעולה בדוס מיד כשמדליקים את המחשב וכדי להכנס להרדיסק צריך ססמא.. תודה רבה לעוזרים. יו"ט.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום יש לי את התוכנה Ulead GIF Animator 5 עכשיו אני רוצה לעשות סרטונים השאלה שלי אחרי שאני עושה את הסירטונים איך אני שומר אותם כדי שאני יוכל לשים אותם בתוך חתימה לפורום, וגם איך אני שומר אותם בגודל של עד 20 KB ואני אשמח אם תביאו לי גם מדריך לעבודה עם התוכנה הזאת בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את הוינדוז 7 ונראה לי שהכונן היחדי שפורמט זה C ואילו D , E עדיין מלאים בכל החומר הישן שלי. האם עשיתי משהו לא טוב? רציתי כן לפרמט את כל ההרד דיסק כי היו לי וירוסים מה לא עשיתי טוב?
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עברתי לוינדוס 7 והמהירות גלילה של העכבר ממש איטית יחסית לXP!! הגעתי למצב של מספרים מטורפים של המהירות גלילה בהגדרות, דבר שנראה מוזר יחסית לXP. כמו כן ישנו תוסף מיוחד בדפדפן chrome שנקרא smode scoll נדמה לי : ואיתו גלילה של הדפים הייתה הרבה יותר נוחה. אך כשאני מתקין אותו עכשיו, אני בכושי יכול לגלול את הדף למעלה ולמטה. יש למישהו הצעות מה לעשות במקרה זה?
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי אנטי וירוס NOD32.. מה עוד כדאי לי להוריד? שישמור לי על המחשב מפני רוגלות וכל זה..
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לי לקחת סרט רגיל ולהפוך אותו לתלת מימד(שיראו אותו עם המשקפים כחול-אדום)?? יש לי תוכנה שנותנת לעשות את זה בלייב(כאילו מכניסים סרט ורואים אותו בתלת מימד...) אבל אני צריך אחת שמסוגלת לשמור גם את הקובץ החדש... מישו מכיר??(אפשר גם כאלה שהגירסא המלאה שלהם עולה כסף...)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ולהתקין מחדש את WIN XP מה עליי לעשות על מנת לשמור את אפשרות הבוט לשתי המערכות?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בשעה טובה פירמטתי את המחשב שלי וכעת יש עליו חלונות, דרייברים ותוכנות בסיסיות ביותר. אני מעוניין ליצור גיבוי של המצב הקיים, כך שבבוא היום אוכל לשחזר את הגיבוי ולקבל את המצב הנוכחי. אני בחרתי לבצע את פעולת הגיבוי עם הכלים של win xp, אולם אני לא יודע באילו מין האפשרויות של הגיבוי עלי לבחור. יש לי במחשב HD בודד של 80GB ובו שתי מחיצות: C- עלייה מותקן XP. D - ריקה מתוכן. אני מעוניין לשמור את הגיבוי על מחיצה D. שאלה נוספת היא האם בעת שחזור הגיבוי אזי כל כונן C ימחק ועליו ישוחזר הגיבוי או שהתוכן שיצטבר של C עם הזמן יוותר לאחר השחזור? (מקווה שהסברתי את עצמי כראוי : אשמח לקבל תשובה מהירה יגאל
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בנושא, בהפעלת תוכנה מתקבלת הודעה כי לא ניתן להפעיל את התוכנית משום שחסר d3dx9_39.dll וכי מומלץ לנסות להתקין מחדש. מערכת ההפעלה היא windows 7 x64 (מותקן לי directx11 אם זה קשור).
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html שינו את העיצוב ולדעתי הוא יותר מהיר מה CHROME 5 שאני משתמש בו עכשיו בפתיחה של כמה לשוניות במקביל בCHROME אז אם אני אובר ישר בין הלשוניות הדף פשוט לבן רק אחרי שאני מחקה כמה שניות זה מראה את הדף ובפירפוקס זה מעלה מיידית את כל הלשוניות
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום אני צריך לפרמט את אחד המחשבים שבירשותי הביאו לי דיסק של ווינדוס xp המחשב לא חדיש אך נתונים סבירים , אני מפחד להיסתבך עם הדרייברים . יש אפשרות להוריד את הדרייברים כעת מהמחשב לפני הפירמוט? אם לא איך אני יכול לדעת איזה דרייברים יש לי? איך בודקים את זה?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
בקרוב אני הולך להתקין ווינדוס 7 מקורי על המחשב וחשבתי שאם כבר מקורי, אני יקנה גם את האופיס מקורי. ראיתי שיצא עכשיו האופיס 2010 החדש, אבל משהו בשחרור שלו ניראה לי מוזר. ראיתי שבגריסה הביתית שלו, אין אאוטלוק והיא מופיעה רק בגירסה העיסקית שלו וזאת למרות שב2007 יש אאוטלוק עם האופיס. האם כדי לקנות את 2007 וזהו(אין הרבה הבדלים?) או שאאוטלוק בכלל לא שימושי ועדיף לקנות את הכי חדש בלעדיו? תודה, נדב.
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך תוכנה פשוטה שיכולה לקחת את מה שצילמתי במצלמה רגילה (לצילום עם אופציה לוידיאו ) ולעביר את זה ל DVD כך שברגע שאני מכניס אותו לDVD יהיה אפשרות לצפות בזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בזמן האחרון התוכנה פשוט לא עובדת טוב.. אני מוריד מראפידשייר פרימיום ולפעמים היא נותנת לי קצבים ממש נמוכים, לפעמים ההורדות מתנתקות.. לא יודע מה קורה כאן.. יש תוכנה אחרת מומלצת במקומה?
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב מיני נייד מסוג +MSI WIND U100 מותקנת בו מערכת ההפעלה XP. אני סטודנט וזה מחשב שמיועד רק ללימודים כלומר לכתוב בוורד וקצת אינטרנט מהמכללה... באופן כללי הוא פועל טוב, יש רק בעיה אחת וגם היא רק לעתים רחוקות (מה שמקשה עליי להבין מה הגורם לכך). כשהווינדוס עולה, מופיע הרקע של שולחן העבודה - אבל שום דבר חוץ מזה לא מופיע. לא האייקונים על הדסקטופ, לא הפס למטה של ההתחל START, כלום. והסמן של העכבר לא "טוען/חושב"... הוא רגיל. כשאני עושה CTRL ALT DEL אני יכול לפתוח את הטסק מנג'ר או לנסות לעשות ריסטרט, אבל כשאני לוחץ על כיבוי וריסטרט משם זה לא ממש מפעיל את זה, זה נשאר ככה במצב הסטטי הזה. העניין הוא כזה - זה קורה אפשר להגיד אחת ל 10 הפעלות של המחשב. וגם זה לא מדויק... כל…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אודה לכם על עזרה בפתרון בעיה שלא הצלחתי לפתור. ברשותי מצלמת אולימפוס ומערכת הפעלה ויסטה. עד לפני מספר שבועות בכל פעם שחיברתי את המצלמה "קפץ" חלון ובו בחרתי באיזו תוכנית להעביר את התמונות למחשב. עכשיו - "קופץ" חלון ובו כתוב REMOVABLE DISK וניתן לבחור בו לפתוח את התיקייה ועוד אפשרות אחת. מה אתם ממליצים לעשות על מנת שהמצלמה תזוהה כמצלמה וינתנו לי האפשרויות להעברת התמונות בעזרת התוכניות המתאימות ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
חבר שלי פתח חברה ובין השאר הוא רוצה שכשיתקשרו אליו ישמעו אותו מציג את עצמו ואת מטרת החברה (מגנטים לחתונות) במוזיקת רקע מתאימה שתוסיף אמינות ורצינות. הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי תוכנה מתאימה, אשמח להמלצה לתוכנה בעדיפות לממשק ידידותי ופשוט.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הFF החליט שהוא לא רוצה לשמור סיסמא לאתר מסויים (לא מקפיץ את ההודעה של השמירה), בשאר האינטרנט עובד. איך אפשר להכניס ידנית סיסמא לרשימה של הסיסמאות השמורות?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מתכוון ל - Microsoft® Visual C++ מצאתי אותו מותקן אצלי במחשב,ואני מעוניין לדעת למה הוא מיועד? והאם אני יכול למחוק אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
או לפחות לשמור בנפרד את הדפים הארוכים והרוחביים?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קניתי וינדוס 7 אולטימייט (עוד לא קיבלתי)- גירסה מלאה (לא שידרוג) כרגע אני בויסטה אולטימייט 32 בכוונתי לעבור מדיסק של 320 ג' ל1 טרה ובהזדמנות זאת להחליף את מע' ההפעלה. איך אני שומר את כל הדואר שהצטבר לי ?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-