עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by arigo,

שלום רב, שאלה חיברתי דרך RGB את המחשב לטלויזיה הבעיה שאני צופה בסרטים נשארים למעלה ולמטה פסים שחורים ובעצם אני מפסיד המון שטח מסך סתם מדוע זה קורה? כיצד לעבוד נכון בכדי לראות את הסרטים בצורה המיטבית ביותר? האם תוכנה אחרת ? חיבור אחר יפתור את הבעיה HDMI ? או לא אלא כיוונון של משהו אחר ?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by solo53,

שלום מחפש אתר שבו אוכל להוריד קובץ גדול לצורך בדיקת הורדה.

3. מישהו מכיר דרך להגביר מהירות ב EMULE?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. בגוף ההודעה רשום: A problem caused the application to stop working correctle. Windows will notify you if a solution is available מה זאת ההודעה הזאת ? למה אני מקבל אותה ? מה אני יעשה בשביל להפסיק לקבל אותה ?

5. שלום רב. אני משתמש בתוכנת XNVIEW להמרת PDF לJPEG בד"כ. הזדמן לי כרגע קובץ PDF בעל 4 עמודים שאני מעוניין להמיר אותו ל4 קבצי JPG ברצף אבל כל פעם שאני מבצע את ההמרה הוא שומר לי רק את הדף הראשון. אם למישהו יש רעיון איך עושים זאת בתוכנה הנ"ל או באלט' אחרת,בשמחה. תודה.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  6. שלום רב, האם מישהו יכול לעזור בשמירת סירטון סטרימינג מהכתובת: http://www.iba.org.il/?autoStartOnFirstElement=true&defaultSearchTerm=12854500&filterType=CM הסרטון נמצא תחת מערכת של castup באתר של ערוץ 1. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by 1,

מישהו עוד נתקל בתופעה? אני מדבר על גרסת הפרו עם האנטי ספיי. בכל מקרה אני מעוניין בהמלצה לתוכנת חומת אש מומלצת ויציבה, אפשר גם להמליץ על זון אלארם אם היא הכי מומלצת. יש לציין שיש לי ראוטר של לינקסיס WRT54GL והפירוול מופעל.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by orendia,

כאשר אני גולש ורוצה לשמור קובץ החלון שצריך לקפוץ ולשאול האם לשמור או לפתוח לא נפתח. זאת לאחר שסימנתי V בשורה בחר לצמיתות בתחתית החלון הקופץ. למישהו יש פתרון איך להחזיר את הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  9. אני מנסה לצרוב, ולוקח לו איזה שלוש שעות, ואחר כך אני מגלה שהוא לא צרב כלום! מה זה? יש לציין כי נרו צורב מצויין, אז זה לא בעיה בצורב

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  10. יש לי חבר שמשתמש ב Remote Asisstance של Live Messenger וכשהוא רוצה לשלוח לי הזמנה לשליטה על המחשב שלו הוא מקבל הודעה שאין לו אפשרות לשלוח שליטה מרחוק מכיוון שהוא לא משתמש בגרסא האחרונה של מסנג'ר, הבעיה היא שהוא כן משתמש בגרסא של מסנג'ר ולמרות זאת הוא לא יכול לשלוח או לקבל שליטה מרחוק... איפה הבעיה? בעיה אחרת שהיא כבר קשורה אלי, יש לי בבית שלושה מחשבים, שניים מהם מחוברים לראוטר בצורה אלחוטית ועוד מחשב אחד ראשי שמחובר דרך כבל רשת לראוטר... כשאני מנסה לשלוח קובץ מהמחשב הראשי למחשב 1 שמחובר אלחוטית לראוטר אפשר לשלוח קבצים דרך האייסיקיו בלי בעיה אבל למחשב 2 מהמחשב הראשי אי אפשר. אני מקבל הודעה שאומרת Can't establish Connection מה בדיוק צריך להגדיר במחשב 2 בשביל שיוכל לקבל קבצי…

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  11. Started by pro,

האם יש תוכנה שאפשר לראות דיסרים של DVD בלי DVD-ROM

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. yooooooooooooooo pick up th phone... helo..?? wazaaaaaaaaaaaaaaap??????

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by Noririco,

אני לא מוצא לוח שנה שיכול לכלול בתוכו לוח שנה עברי וזמנים ומועדים ושיכול להיות על הDESKTOP ... מישהו מכיר יודע משהו ?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Asafalfa,

היי אנשים יש לי שאלה אני צריך לעשות איזה עבודה מסוימת הבעיה היא שאני ללא ממש יודע איך לבצע זאת ... אני צריך ליצור לוח כפל של 10 X 10 שניתן לכוונון. בפינה השמאלית העליונה צריך לרשום אחוז גידול של ערכי העמודות והשורות. לדוגמא, אם בתא יהיה רשום הערך 30% אזי השורה הראשונה תציג ערכים כדלקמן: 1, 1.3, 1.69 וכן הלאה. אותם ערכים יופיעו בעמודה הראשונה. עכשיו מותר לי להשתמש רק בנוסחא אחת $ שתיהיה בכל התאים כך שיווצר לוח כפל... כמו כן יש להמחיש זאת בצורה כזו שהגליון יציג ערכים עד 10 באדום ,11 עד 20 בצהוב ומעל 20 בירוק :s05: רוצים ממני גם ליצור סוג של תא מחוץ ללוח שמראה סכום כל התאים בלוח... ואת האמת שניסיתי כמה פעמים לבצע זאת אבל זה פשוט לא יוצא :\ ... למי יש נסיון עם זה ?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  15. Started by Zeev86,

השגיאה הזאת קופצת מספר פעמים ביום ואני לא יודע למה. אני לא מחובר לרשת ביתית, אז מה התוכנה הזאת רוצה ממני? Files that help describe the problem: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\AppCrash_wmpnetwk.exe_26595dff9bee9c8b11a7fd3c7569c0b333739_cab_10c9d0d7\WERCF32.tmp.appcompat.txt C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\AppCrash_wmpnetwk.exe_26595dff9bee9c8b11a7fd3c7569c0b333739_cab_10c9d0d7\WERD0C8.tmp.WERInternalMetadata.xml C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\AppCrash_wmpnetwk.exe_26595dff9bee9c8b11a7fd3c7569c0b333739_cab_10c9d0d7\WERD0C9.tmp.WERDataCollectionFailure.txt Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwli…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום, לאחרונה פיצלתי את ה-XP x64 שלי לשלושה משתמשים, משיקולי הרשאות, אבטחה וכו'. כשניסיתי לגרום ל-Chrome לעבוד עם כל המשתמשים גיליתי שההתקנה היא נפרדת לחלוטין לכל משתמש. מאחר שלא בא לי שלושה עותקים של התוכנה חפרתי קצת וגיליתי שהפתרון לעניין הוא התקנה של Google Pack. רק מה? לכאורה Google Pack לא תואם ל-XP x64 (לא שיש לי מושג למה... כרום רגיל תומך כמו גדול). אפשר לרמות את האתר שלהם ע"י החלפת user agent אבל ההתקנה פשוט לא עובדת: Google Pack is not supported on this version of Windows. (ניסיתי user agent של XP רגיל, Windows 7... כולם אותו דבר) יש למישהו פתרון לעניין הזה (התקנת Pack על x64 או התקנת כרום אחת ל-local machine)?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. עכשיו אני פותח את המוזילה פייר פוקס ומגלה שכל המועדפים שלי נמחקו! what the f*ke should i do?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by malikl,

שלום לכולם ניסיתי לשות חיפוש ברשת ולא מצאתי משהו ספציפי. יש לי סרט DVD בסיומת VOB. אני רוצה לערוך את הרול - AUDIO שבסרט. המליצו לי על התוכנה VirtualDubMOd אבל לא ממש התסדרתי איתה. אם משהוא יכול לעזור לי למצוא מדריך את לכתוב בקצרה איך אני יכול לעשות את זה אני ממש ישמח

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  19. Started by most,

או ל TRUE IMAGE יש משהו טוב?? גילוי נאות: שאלתי את זה בפוסט הזה נושא: איך Norton Ghost 12.0 החדש? יותר טוב מגירסת 8 שאמרו שהיא הכי טובה שיש אתמול אך הוא נדחק אחורה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by yoram1,

Firefox 1.0 מה דעתכם על הדפדפן? האם יש בעיה בהתקנתו?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. : : : מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  22. Started by ColWar,

שלום לכולם, אני מנסה למחוק את ה-Risk History מה Symantec AntiVirus שלי. אבל הוא לא מצליח לעשות שום פעולה שקשורה לכך. מישהו יודע איך אני נפתר מזה? אני אפילו מוכן למחוק את הקובץ ו\או את המפתחות הדרושים מה-registry. בתודה רבה מראש, Coldwar.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by chenrp,

שלום, יש לי קובץ אודיו (בוודאות הוא אודיו) אך בפורמט DAT. איך ניתן להמירו ל MP3? תודה.

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. שלום, אני מצטער על הכותרת אני יודע שזה לא בדיוק ניסוח לפורום אבל אני אובד עצות. יש לי במחשב המון חומר חשוב ביותר, בקשר לפרוייקט ובקשר לכמה נושאים משפטיים שפשוט כתובים הפוך! אני לא מבין למה אתמול הכל היה בסדר. היופ פתחתי את המחשב, את הקבצים. וכל המילים כתובות הפוך + סדר המשפטים הפוך. התקשרתי לחברה שממנה קניתי את המחשב,(ואת האופיס בהמון כסף=תוכנה מקורית) והם אמרו לי להתקין אופיס מחדש. הגרסא זה WORD 2003, וניסיתי את זה לא עזר. יש אפשרות לעשות משהו? תודה רבה קובי

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by Bah_gots_pIII_450,

משום מה EAC כל הזמן מוציאה קבצים עם ווליום נמוך מדי, למישהו יש מושג על תוכנה יותר טובה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.