עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by $שלומי$,

Ad-Aware SE 6 זה טוב ????? שלום. רציתי לדעת מה יותר טוב Ad-Aware SE 6 או Ad-Aware SE אחים שלי תגידו לי ילה ביי

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי בעיות עם הדפדפן אני רוצה להתקין אותו מחדש אבל אני לא יודע איך ומאיפה להוריד תודה מראש למי שיודע

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by michaelsko,

שלום רב לכל חברי הפורום! אני רוצה ליצור קולאז' מכמה תמונות. אני לא צריך שהקולאז יצור "תמונה" מתמונות קטנות אלא פשוט ליצור קובץ שמורכב מכמה תמונות המסודרות בצורה אקראית. עד כאן נשמע פשוט, אבל - אני רוצה שהגבולות בין התמונות שמרכיבות את הקולאז' יהיו בצורת אפקט FADE ולא מסגרות כאלה ואחרות (כאילו לטשטש את המעבר בין התמונות השונות). חיפשתי הרבה, ולא הצלחתי למצוא תוכנה שעושה את מה שאני צריך בצורה קלה ופשוטה. אני יודע שאפשר לעשות את זה בפוטושופ, אך אין לי את הידע או הזמן על מנת לעשות את זה. השאלה: מישהו מכיר בכל זאת תוכנה שעושה בצורה פשוטה את מה שאני מבקש? אשמח לכל סוג של עזרה! תודה רבה מראש! מיכאל.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. שלום יש לי מצלמת וידאו של panasonic sdr-s150 הזכרון הוא על sdhd הפורמט שהסרט נשמר הוא mod כזה שלא ניתן לראות אותו ב די וי די ביתי אלא רק על המחשב אודה לכם מאד על פתרון או תוכנה שאפשר להמיר את הקובץ. תודה ארנון

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by DannyBoy1904,

מאז שהתקנתי את הפלאש פייר החדש! שום דבר לא פועל לי! כל פעם שאני נכנס לאתרים מבוססים פלאש אני רואה חלון ריק במקום מה שצריך להיות! מה לעשות :s05: :nixweiss:

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  6. השאלה בכותרת יש לי את 2 התוכנות שמופיעות למעלה השאלה האם הם גם מספיקות בשביל לסדר,לנקות ולתקן בעיות רגיסטרי או שיש צורך בעוד תוכנה נפרדת במידה וכן אשמח לקבל המלצות בעדיפות שיהיהו חינמיות.

7. Started by Holy,

עם איזה תוכנה אני יכול להמיר במכה אחת משהו כמו 50 קבצים JPG לאיכות נמוכה יותר / רזולוציה נמוכה יותר אני משתמש ב microsoft photo editor אבל צריך לעבור תמונה תמונה וזה משגע אותי עזרה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Oranili,

כולל הודעות וספר כתובות! ואחר כך איך אני טוען את זה ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  9. אורח Si-Nom

:s05:

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  10. יש לי מחשב ישן יחסית(בן 3), כרטיס מסך Radeon X300 מעבד פנטיום 4 3.0 1GB זיכרוןספק 400W ולוח אם שיחסית ישן, עד אתמול יכלתי להפעיל סרטים/סרטונים בלי כל בעיה במחשב אבל היום כל פעם שאני מנסה להפעיל קטע וידיאו הזמן כאילו רץ אבל אני יכול לשמוע ובל לא רואה כלום(הכל שחור). דברים שניסיתי: -להפעיל עם 3 תוכנות שונות. -לנסות קבצים אחרים. -ריסט למחשב. -להפעיל עם תוכנת עריכה. נ.ב סירטונים של יוטיוב עובדים בסדר. בנוסף יש לי עוד שאלה שאשמח אם תענו עליה שלא קשורה לקודמת:אני יודע שספק כוח עם השנים יכול להחלש, האם גם כרטיס מסך יכול עם השנים להחלש או שהוא נשאר אותו הדבר? תודה

• 7 תגובות
    • 539 צפיות
  11. שלום לכולם, בגלל וירוס התקנו מחדש את הווינדוס XP SP2. אבל האינטרנט לא עובד. לפי מה שהבנתי אני צריך להתקין את הדרייבר של הלוח M, שככל הנראה הכרטיס רשת נמצא בתוכו. זה ממש חשוב כי פשוט המחשב מושבט. אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. מצ"ב תמונות של המפרט. ניסיתי לחפש בכל מיני אתרים אבל פשוט לא הצלחתי. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק ישיר להורדה, או לינק ישיר לאתר וישלח תמונת מסך שהוא יסמן לי איזה אפשרויות לבחור בדגם וכו'. המון תודה לעוזרים. הינה הפרטים: http://up38.siz.co.il/up3/gmjtnjzz1ikn.jpg http://up47.siz.co.il/up3/iniwmmjjnjjf.jpg תודה מראש, רותם

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  12. שלום, הגיע לידי דיסק עם סרט בפורמט Mpg שצולם בארץ ולכן, מן הסתם, קודד ע"י מישהו ישראלי... בכל אופן, כשהכנסתי את הסרט למחשב, ה-Media Player ניסה להתחבר לאינטרנט כדי להוריד מקודד ולאחר שלא הצליח, השמיע לי רק את הסאונד ללא כל תמונה. כאן אציין שבמחשבי מותקנים המקודדים: XViD האחרון, DivX האחרון, ffdshow, VobSub, Mpeg4, SMR ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע... בכל אופן, כשראיתי שיש בעיה, ניסיתי את Gspot, שזו תוכנה שמזהה באיזה מקודד הסרט משתמש, אך היא לא הצליחה לזהות... ולאחר מכן ניסיתי את abcAVI Tag שגם היא אמורה לזהות את המקודד בו משתמש הסרט, אך כיוון שהסרט בפורמט MPG היא לא איפשרה לי לזהות... רציתי לדעת איזה מקודד אני צריך להתקין ע"מ לראות תמונה... תודה.

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  13. שלום, יש לי מחשב פנטיום 3 800 עם 256 זכרונות אני צריך אנטי וירוס אמין שלא יתפוס הרבה משאבי מערכת ושלא יצג הרבה הודעות מעצבנות... הכי חשוב!!! שיהיה מתאים למי שלא מבין בגרוש בדברים האלה..... נ.ב לא משנה לי כמה הוא יעלה...

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  14. יש ברשת המון תוכנות לשליטה מרחוק אבל מכיוון שאני מעוניין לשלוט מהמחשב בעבודה על המחשב שלי בבית אני מעוניין בתוכנת שליטה כזו שלא תדרוש ממני אישור מהמחשב הנשלט. אשמח לשמוע איזו תוכנה עונה על הדרישה הזו.

• 7 תגובות
    • 14.1k צפיות
  15. אהלן.. אני לפני פירמוט של המחשב ושאלה קטנה לי אליכים. כיצד אני מגבה את כל המועדפים והBOOKMARKS של הפיירפוקס שלי? ובנוסף כיצד אני מגבה את הסמיילים של המסנג'ר שלא יימחקו? (אני אוגר אותם שנים ) תודה מראש. שחר.

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by Yehudaa,

עשיתי התחלה מחדש לפחות 10 פעמים ועדיין התוספים לא עובדים אי אפשר להתקין אותם או אפילו למחוק אותם , כי צריך לעשות הפעלה מחדש לפייר פוקס כדי למחוק/להתקין תוסף ...... ועדיין כותב לי שהוא מחכה להפעלה מחדש רעיונות ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by Eviljelly,

בקצרה , איך אני חוסם את הפורט הדוא"ל ? בגרסה הארוכה : יש לי כנראה איזה וירוסון במחשב שלא נורטון ולא מספר תוכנת נגד רוגלה מגלות , אחת ליום בערך הוא שולח כמות די רצינית של דוא"ל מהמחשב שלי (ואת זה אני יודע כי הנורטון בודק כל אחת מההודעות שהוא שולח ומודיע לי שהיא נקייה מוירוסים) , אז אני רוצה לנסות לחסום את הפורט של דוא"ל במחשב אולי זה יעזור , אני לא משתמש בדוא"ל מבוסס אאוטלוק וכאלה כך שלא ממש מפריע לי .

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  18. ביצעתי את העדיכון למערכת ההפעלה מהלינקים שמצאתי לדרייבר אבל לא יודע למה במנהל ההתקנים עדיין הוא לא מראה אותו כמותקן תקין . יש מצב שמישהו יכול להשיג לי את קובץ ההתקנה עצמו של הדרייבר ? תודה מראש .

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by icebreak,

http://bitcomet.com/ בעיקר מתקן את הבאג שבגללו קיבל באן מכל ה PRIVATE TRACKERS (ובגללו 0.60 ירד מהאתר בזמנו). http://www.p2pforums.com/viewtopic.php?t=21232 כדאי להסתכל שם, נראה שיתכן ויש בעיות למי שאין לו SERVICE PACK 2. וגם התוכנה הטובה שמקבלת תוספת FEATURES יפה כמו RSS READER וכו': http://www.utorrent.com/ http://utorrent.com/download/1.4/utorrent-1.4.txt

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by RX7,

שלום עברתי היום לפיירפוקס מאקספלורר 7 הגופנים פה לא ממש מוצאים חן בעיניי ולא נוחים לעין..אני רוצה לשנות בדיוק כמו שהיה באקספלורר נסתי להתעסק עם ההגדרות נכנסתי לאפשרויות ואז לגופנים אבל אני לא מבין מה הולך פה ולא יודע איזה גופנים לבחור ואיפה.. בגלל שההגדרות שונות בין הדפדפנים ולא מדוייקות. איך אני מסדר את זה בדיוק? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  21. מאז שנכנסתי לאיזה אתר מחיפוש בגוגל הדפדפן נדפק הוא עובד לאט הטאבים לא נסגרים ונפתחים ויש עוד מלא בעיות אפשר לעשות לו תיקון או משהו ?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by r.b.y,

שלום אני מעונין לדעת כיצד אני רואה דרך תוכנה את החלקים שיש במחשב כלומר אומרים שיש לי מעבד כזה זיכרון כזה אני רוצה לדעת איך אני מגיע במחשב ולראות את זיהויי החלקים תודה

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  23. על רשימת המכותבים (מקושרים), כאשר רוצים לשדרג גירסה או לבצע התקנה חדשה בלי לעבד את הרשימה הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by meni75,

שלום יש לי מחשב של טושיבה satellite p755 i5 עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 בראש המקלדת יש שורה של כפתורי מגע שפתאום לא עובדים לי (היה לי קובץ נגוע שמחקתי בעזרת אנטיוירוס ) איך אני בודק שהדרייברים של המקשים לא נמחקו \ אם אני יתקין אותם שוב יש לי מה להפסיד??? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.