עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by oren99,

שאלה לבעלי מדיה סנטר שלא משתמשים בתוכנה של ווינדוס. איזה תוכנת HTPC בשוק הכי טובה ומתממשקת יפה גם לשירותי וידאו חינמים ברשת?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. היי, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להריץ הרצאות באינטרנט במהירויות גבוהות יותר מהקצב הרגיל. השתמשתי בתוכנה ENOUNCE MY SPEED שעושה את העבודה אבל לא חינמית.. מישהו מכיר תוכנה חינמית בסגנון? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=1431;start=0#lastPost לא ידעתי בדיוק איפה לשים את זה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. עם למישהו יש תוכנה מסוימת או משהו שיוכל לעזור לי בבקשה! ובבקשה אל תנעלו את ההודעה! ואני לא יקפיץ את ההודעה! אז בבקשה תעזרו לי!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by srulikg,

יש לי ווינדוס 10 ואני רוצה תוכנת הגנה יותר טובה מזאת הבנויה בווינדוס. אפשר לקבל המלצה על תוכנת הגנה חינמית?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. כשאני מנסה לראות סרט DVD של בלוקבסטר או כל DVD אורגינלי , אני מקבל הודעה מהמדיה פלייר : ‏‏ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל DVD זה מכיוון שקיימת בעיה בהגנה מפני העתקה דיגיטלית בין כונן ה- DVD, המפענח וכרטיס המסך שלך. נסה להתקין מנהל התקן מעודכן עבור כרטיס המסך. מה עושים ? תודה מראש לכל העונים .

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, פמרטתי לא מזמן מחשב אחר ישן שלי, התקנתי את כל הדרייברים, והתברר לי שאין לי קול במחשב. כרטיס הקול שלי זה Analog Devices AD1985 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller (לפי EVEREST). ניסיתי לשחק בכל מיני דברים בווינדוס, התקנתי Vinyl AC'97 Audio (WAVE) , Vinyl AC'97 Codec Combo Driver ועדיין, לא עבד. לאחר שאני מפרמט אני משתמש בתוכנה Driver Genius להתקנת הדרייברים, הרצתי איתה סריקה מחדש והתוכנה הציע לי להתקין SiS 7018 Audio Driver. התקנתי, ולאחר ההתקנה בפרטים של הדרייבר כתוב לי This device cannot start. (Code 10) ניסיתי המון זמן לתקן את הבעיה, ולא יצא כלום. אם מישהו יודע או נתקל בבעיה, בבקשה אם תוכלו לעזור לי להחזיר את הקול במחשב.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי בעייה, היום קניתי geforce 2 ti של hercules, התקנתי אותו והכל עבר בשלום. אני מפעיל את empire earth, ופתאום מופיע מסך שחור שרק רואים בו את הסמן, והסמן תקוע. מה אני אמור לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. משהו קרה לאיציק ואמרו לי שזה קובץ dll פגום, אבל אני לא יודע איזה קובץ dll זה כדי להחליף...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני צריך תוכנה שקליטה באיכות טובה אתה מה שהולך אצלי במסך!!!! זה דיי דחוף!!!! תודה לעוזרים!!!!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by SerpentMage,

ציור פשוט ומהיר של ילד קטן, כחלק מבכרת יום הולדת שעשיתי בפוטושופ לאחותי. החלטתי לשחק עוד קצת עם הוואקום החדש.. סתם הרגשתי צורך לחלוק אתכם היה לי קצת קשה עם הפנים שלו, והיה לי זמן מוגבל (שלוש וחצי שעות) אז לא יכלתי להשקיע מספיק כדי לתפוס מבט ילדותי משכנע. הוא גם בכוונה מצויר לא בפרופורציות ריאליסטיות, כדי שייראה ציורי. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by shoomil,

הדפדפן נסגר לבד זה וירוס?הוא לא מודיע על שגיאה ולא כלום הוא פשוט נסגגר.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by .nimiking.,

אהלן, המחשב שלי התחיל להיתקע לאחרונה כאשר אני מבצע פעולות פשוטות כמו פתיחת חלון שיחה במסנג'ר, פתיחת טאבים חדשים בדפדפן וכו'... המחשב פשוט נתקע לכמה שניות ואז ממשיך לעבוד כרגיל. לפעמים גם קורסות לי כל מיני תוכנות ואני חייב לסגור אותן באמצע. המחשב שלי כבר בן 3 וחצי שנים בערך והמעבד AMD Athlon 64 3000+. חבר שלי המליץ לי להשתמש בתוכנה CCleaner אבל זה לא שינה כלום. התקיעות החלו בחודשיים האחרונים +- מה אני יכול לעשות כדי לטפל בבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by bariko,

שלום רב, בשעה טובה הצלחתי סוף סוף להתקין את AD-AWARE 2008 לאחר שכבר נאלצתי פעמיים לעשות RECOVERY מוחלט למחשב! כעת אשמח מאוד ,אם מישהו יוכל לתת לינק למדריך (רצוי בעברית) שמסביר במפורט כיצד לקנפג את התוכנה, בצורה שתגן על המחשב בצורה האופטימלית. במידה ולא קיים מדריך כזה, אז אולי רק תגידו איך לסדר את הפונקציות החשובות ביותר בתוכנה... לגבי ספייבוט, הומלץ לי על תוכנה זו כתוספת ל- AD-AWARE , אלא מה, לפי מה שאני רואה באתר היצרן, התוכנה אינה מתאימה למשתמשי ויסטה: http://www.safer-networking.org/he/spybotsd/index.html לכן, השאלה האם זה כך באמת, או שאולי קיימת גרסה אחרת, שבכל זאת מתאימה? תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם הבעיה שלי היא כזאת: אני משתמש כיום גם עם אלכוהול 120% וגם עם דיימון טולס העניין הוא שיש לי גם צורב רגיל וגם צורב DVD הקטע הוא שתמיד יש לי כונן נוסף גם כאשר אני מבטל את דיימון וגם את אלכוהול גם לאחר הסרת התוכנות נשאר לי כונן וירטואלי גם לאחר שנכנסתי לאלכוהול וסימנתי 0 דרייבס מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by shafik,

שלום לכולם נתקלתי בתקלה ש Outlook2010 נסגר באופן אוטומטי מבלי שמבצעים אף פעולה למשל בזמן קריאת הודעת לפתע ה OUTLOOK נסגר ויש לפתוח אותו מחדש. כמו כן יש לי שאלה נוספת: במידה והורדתי add-ins ואני רוצה לגבות אותם, איך ניתן לבצע זאת? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מעוניין לדעת דברים ב ADSL יש לי ADSL 1.5 מגה ויש לי רק את התוכנה קזה להורדת שירים וסרטים כמו שכולם כבר מכירים את התוכנה , אבל לצערי כמו שכולם כבר יודעים לצערי התוכנה איננה תומכת באנטרנט מהיר ואני מוריד במהירויות מגעילות של 0.75,0.08 ועוד ... שאלתי האם יש פיתרון לתוכנה אחרת ששם יש רק משתמשים מהירים שיכולים לתת לי פס יותר רחב ואני באמת יוכל להוריד בקצב שאני רוצה שהוא 100,200 ועוד יותר מהר אפילו אשמח לתשובה מתן!!!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Necessary_Evil,

שאמורה לפתור את הבעיות... http://dl.cnet.com/downloads/0-1896420-100-6525083.html?st.dl.1896420-101-6525083.bc.1896420-100-6525083

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אורח
    Started by אורח,

שלום וערב טוב. אימיול היא גם סוג של תוכנה. תוכנת שיתוף ויש לי בעיה איתה קצת. למרות שהימיול מחובר והכדור למטה הוא בצע ירוק וכל אנשי הקשר מחוברים בקדמליה,כל סרט,כל תוכנה הוא מראה שהוא מתחבר אבל לא. למרות שיש הרבה מקורות. מישהו יודע מה הבעיה לכך? יש לי אימיול בוסטר 10 האחרון שיצא. אני יעלה תמונות שתדעו על מה מדובר וסליחה על הצילום הלא איכותי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by zombie,

כשאני מנסה לעשות מאוונט אימג' בדימון טולס הוא עושה לי(לכל קובץ)שהקובץ לא תואם או משו כזה....מה לעשות? זה די דחוף תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי ווינדוס 2000 וזה קרה אחרי שהתקנתי את הווינדוס UPDATE האחרון. פשוט דפק לי את המחשב. אני לא בטוח אבל שזה בגלל האפדייט, יש לי איזה משהו שרץ במחשב ברקע שנקרא 2~ והוא נמצא ב-STARTUP ואני כל הזמן מוחק אותו והוא חוזר. גם כל הזמן שאני מנתק את האינטרנט המחשב אומר לי ש-WWW.SYMANTEC.COM צריך את החיבור ואני בכלל לא גולש או משתמש באיזשהי תוכנה שצריכה אינטרנט כשאני מכבה אותו. עכשיו כותב לי עוד כל מני אתרים חוץ מסימנטק. אגב אין לי אנטיוירוס מותקן :-\ הבעיה העיקרית שלי זה שהמחשב פועל פי 10 יותר לאט מבד"כ ורואים את זה במשחקים שתמיד פעלו אצלי חלק ועכשיו הם מקרטעים רצח (לא שיניתי שום הגדרות).

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ofergpr,

שלום, עשיתי עיצוב לאתר מסויים, כקובץ פוטושופ. כולל כל הדפים הפנימיים שיש באתר,כל הבאנרים, כפתורים, פרסומות,תמונות וכו'.... וגם את כל הצבעים גדלי פונטים וכו'... כלומר, מבחינה חזותית הכל עיצבתי ואת התיכנות והפיכה לאתר אדם אחר עשה. זה האתר: www.frx.co.il עכשיו רציתי לדעת כמה כסף לפי דעתכם צריך לבקש על עיצוב האתר.... שאנשים שיודעים יענו בבקשה. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן חברים ערכתי קצת את ההודעה ... אז ככה אין לי עבר כצייר זה משהו שאני רוצה לעשות כתחביב ועכשיו אני מאוד אוהב לצייר אבל אני לא אוהב את כל הלכלוך שעיפרון משאיר וכו ואני נמשך ללוח WACOM יותר שהכל נקי וממוחשב אז חשבתי לקנות INTOUS4 M אבל ראיתי באינטרנט אנשים שמציירים דברים מטורפים בעזרת INTOUS4 S ואני שובר את הראש שלי איזה גודל לבחור כבר שבוע זה משגע אותי האם אתם יכולים לשפוך לי קצת אור על הנושא תודה..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by eytan,

אני מחפש מקום בו אפשר למצוא דרייברים ברשת בחינם.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by morans,

שלום לכולם!! אני משתמשת בwindows live mail כבר כמה שנים ופעם ראשונה שנתקלתי בתקלה שאני לא מצליחה לסדר... התקלה היא כזאת, שאני מנסה לעשות reply למייל ולהתחיל לכתוב הוא לא נותן לי לכתוב, הוא מהבהב ולא שם את הסמן כמו שצריך כדי שיהיה אפשר להתחיל לכתוב. הבנתי שרק כאשר אני עושה ctrl+a ומוחקת כביכול את מה שיש במייל הקודם הוא נותן לי לכתוב... אבל כל המטרה היא לראות את כל ההתכתבויות שהיו... כמו כן, בחלון של התצוגה המקדימה של המיילים הוא לא מראה ברוב המיילים תצוגה מסוימת של המייל. פשוט מסך לבן ריק כאילו המייל ריק. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי טוב כדי שתוכלו לעזור לי כי זה משגע אותי!!! ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקינה מחדש אבל זה לא עוזר - הסרתי אותה ואז גם מחקתי את התיקיות שיש…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.