תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום. לאחרונה התקנתי אאוטלוק 2007 וכאשר אני מנסה למחוק מיילים מתוך תיקיית ההודעות הנכנסות המייל שאמור היה להימחק פשוט מופיע עם קו חוצה לכל אורכו, הכותרת קצת יותר דהויה אבל בסה"כ הוא נשאר במקומו ולא עובר לתיקיית "פריטים שנמחקו". אני זוכר שהתופעה הזו הייתה קיימת גם בגירסת 2003 אך שם היה לי קל לסדר את העניין ופה משום מה אני לא מצליח למצוא איך לבטל את התופעה הזו. אני בסה"כ רוצה שהמיילים שנמחקים יעברו לתיקיית "פריטים שנמחקו" וזה הכל, בלי שאריות בתיקיית הנכנסים. איזה הגדרה צריך לשנות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במחשב עם מערכת הפעלה WIN 7 64 אני מנסה להתקין תוכנת הצגת סרטי וידאו VLC. הורדתי את מאתר VIDEO LANvlc-2.2.4-win64.exe וניסיתי להתקין. קיבלתי את ההודעה הבאה: ניסיתי להוריד שוב מאתר אחר, אותה התוצאה. ניסיתי להוריד vlc-2.2.4-win32.exe ולהתקין, אותה ההודעת שגיאה. יש לי תחושה שהבעיה היא במערכת ההפעלה ו/או בתוכנת ההתקנה. מה עושים כדי להתגבר על הבעיה ולהתקין VLC?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה שממירה בין פורמטי וידאו, ושיכולה 'לסבול' גם הטמעה של כתוביות. לא משנה אם היא חינמית או לא. אם יש לכם את התוכנה המועדפות עליכם, אשמח לשמוע ! תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי פוטושופ cs2 שעד היום עבד מצויין. אין לי מושג למה, אבל הסמן לא מגיב ונשאר כל הזמן בתור יד (H)...אני לא יכולה להזיז לחתוך וכו' לדוגמה: אני לוחצת על כלי ה"קרופ" והסמן עדיין נשאר כ"כף יד" וכך עם כל הכלים. למישהו זה קרה? אני חייבת לסיים עבודה למחר אז ממש אשמח לעזרה, כל רעיון....
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לא משנה אם היא חינמית או לא... שאם אני אדבר היא תקליט בוורד... תודה לעוזרים מראש
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי אמול את ה Trial, אבל הוא לא רוצה להעדכן לי... הוא כותב שהוא מעודכן אבל תאריך החתימות הוא 30 ל9 2009... זה תקלה זמנית ? והתקנתי פעמיים כבר וזה נשאר...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. הורדתי את הנגן bsplayer,עבד בסדר יום אחד ולפתע הפסיק לעבוד. כרגע הוא לא מצליח לטעון ולנגן שום סרט,גם סרטים שהוא כן הצליח לנגן אתמול. לא מקבל שום הודעת שגיאה,פשוט כשאני בוחר בקובץ ורושם פתיחה באמצעות bsplayer,הבר הכחול של הנגן נפתח אבל קובץ הסרט לא עולה. בנגנים אחרים אין שום בעיה בשום קובץ של סרט. התקנתי בהתקנה הראשונית את כל הקודקים שהוצעו לי. ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין שוב אך זה לא עוזר. אודה לכל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ווינדוס 2000 וזה קרה אחרי שהתקנתי את הווינדוס UPDATE האחרון. פשוט דפק לי את המחשב. אני לא בטוח אבל שזה בגלל האפדייט, יש לי איזה משהו שרץ במחשב ברקע שנקרא 2~ והוא נמצא ב-STARTUP ואני כל הזמן מוחק אותו והוא חוזר. גם כל הזמן שאני מנתק את האינטרנט המחשב אומר לי ש-WWW.SYMANTEC.COM צריך את החיבור ואני בכלל לא גולש או משתמש באיזשהי תוכנה שצריכה אינטרנט כשאני מכבה אותו. עכשיו כותב לי עוד כל מני אתרים חוץ מסימנטק. אגב אין לי אנטיוירוס מותקן :-\ הבעיה העיקרית שלי זה שהמחשב פועל פי 10 יותר לאט מבד"כ ורואים את זה במשחקים שתמיד פעלו אצלי חלק ועכשיו הם מקרטעים רצח (לא שיניתי שום הגדרות).
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בכל פעם שאני מפעיל את האימיול כמה דקות אחרי זה אני מקבל הודעת שגיאה על משתמש וסיסמא לא נכונים משהו כזה - מתנתק האינטרנט!. דברתי עם אינטרנט זהב אבל כלום - אין עזרה!!!! יש למישהו פיתרון - חייב עזרה דחוף!!!!
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני פותח קובץ של תרגילים מתמטיים, אני מקבל ריבועים ריקים בין המספרים. אני מנסה ללחוץ על זה והוא נותן לי אפשרות לשמור את המשוואה, או לנסות לשנות אותה, שזה לא עוזר. הבנתי שהבעיה היא באופיס 2013. רציתי לדעת אם אמורים לשלוח עדכון לתקן את הבעיה בתצוגה או שזה משהו שאפשר לפתור על ידי שינויים מסויימים שעליי לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב MSE חינמי של מייקרוסופט חדש מעודכן ויש לי קספרסקי 2010 "חדש" בקופסא עם סיריאל מקורי לא פתחתי אותו ישן במגירה , השאלה אם ה MSE חזק יותר ? ( בגלל שזה 2010 ) , אני מפחד שאני לא אצליח להתקין את האנטי וירוס בגלל שיש שם עידכון לשנה ואנחנו ב 2013 , צריך עזרה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בKMPLAYER , ניסיתי גם במדיה פלייר. אמרו לי מי שיצר את הסרטון להוריד VLC ושם זה יעובד עם סאונד. הקטע שאני נורא אוהב לעבוד עם KMP ולפי מה שאני יודע הוא גם יודע להתמודד עם הכול , איך עושים שהוא יתן סאונד ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום פירמטתי ת'מחשב ונמחקה לי תוכנת הצריבה איסי סידי כריטור 5 פלטיניום. ועכשיו אין לי תוכנת צריבה. מי מביא לי לינק לתוכנה? (הבסיק גם בסדר) ואם יש עוד תוכנות טובות אבל קלות ולא מסובחות שנתקעות באמצע הצריבה אז בסדר, רק לא נירו, תוכנה מסריחה. (כל אחד והדעות שלו 8))
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי וירוס בכונן נייד..... אי אפשר להוציא אותו.... אפילו רק שאני מחבר את הכונן הוירוס ישר עובר למחשב...כדי להוציא אותו מהמחשב הייתי צריך לעשות שיחזור מערכת..(יש לי את ה NOD32 החדש והוא לא מתגבר עליו..)... אם יש למישהו איזה דרך להוציא אותו..... אני חייב פתרון דחוף!! הוירוס גם עבר לי פעם אחת לכרטיס של הפלאפון...אבל כשחיברתי אותו דרך הבלוטוס' למחשב ראיתי איזה חמישה קבצים כאלה...והצלחתי למחוק אותם(כאילו מחקתי ת'וירוס)...שלא כמו בכונן שאני הכלל לא רואה אותם....
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לתוכנת עריכת וידאו שתוכל לעשות אפקטים כמו זום על אובייקטים, טשטוש אובייקטים וכו... שתהיה קלה להפעלה. חינמית או בתשלום. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לדעת אם יש תוכנה אשר היא פועלת כמו שעון מעורר כאשר מכוונים אותה לשעה מסויימת היא תפעיל קובץ mp3 (שיר) . תודה לכל המוכנים לעזור .
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סוף סוף נראה שהפיתוח הרשמי של ה BITTORRENT מתחיל להראות יותר כמו תוכנות P2P מלאה, ולא רק תוכנה להורדת תכנים ספציפיים... בגרסא האחרונה של AZAREUS כבר היה לנו DECENTRALIZED P2P, ככה שאם יש TORRENT וה TRACKER שלו לא עובד, עדיין יהיה אפשר להוריד אותו מאנשים אחרים. http://azureus.sourceforge.net/whatsnew2300.php עכשיו הפיתוח הרשמי (דבר שיגרור בעתיד כנראה את כל ה CLIENTS), מוסיף ב BETA החדש אפשרות דומה ל AZAREUS של שיתוף קבצים בלי TRACKER, בדומה לפרוקוטול של KADEMILA (שה EMULE תומך בו), http://www.bittorrent.com/trackerless.html כמו כן, המפתח הולך להוסיף אופציה של חיפוש בכל הרשת השיתופית החדשה לתכנים מכל הסוגים.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3089373,00.html משמע, כל …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי למייל הודעה שנראית כאילו נשלחה ממישהו מרשימת אנשי הקשר שלי, אך ברור שלא הוא שלח וכמובן שזה דואר זבל כלשהו. בטעות מתוך הרגל לחצתי למטה על UNSUBSCRIBE ושמתי לב בדיעבד שהלינק מכיל את השם וכתובת המייל שלי כמו שהוזן בג'ימייל. לא ראיתי אף חלון קופץ שמנסה להתקין לי משהו על המחשב וגם לפי מה שבדקתי אין תוסף לדפדפן או תוכנה חדשה ולא רצונית על המחשב. אני אף פעם לא מתייחס למיילים כאלו אלא מוחק מיד. מס' קישורים על אותו דואר זבל ספציפי http://botcrawl.com/how-to-remove-the-infoaxe-virus/ http://geeksofgotham.com/2012/01/23/flipora-flip-infoaxe-spam/ בלינק השני כתוב לא ללחוץ על אף אחד מהלינקים. אבל אם כבר לחצתי, לא להכניס אף פרט שמבקשים... השאלה שלי היא מה קורה אם לחצתי בטעות על…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל תוכנה שתעשה את העבודה יש לי תוכנה ממש קלה, רק 50 קילו, אבל היא קצת מעצבנת לפעמים, כי היא לא כותבת על הגרף שיעורים של נקודות מינימום ומקסימום, או נקודות חיתוך עם הצירים, והיא מתאימה רק לגרף אחד...אז אי אפשר לבדוק חיתוך בין שני גרפים. אם מישהו מכיר משהו טוב, בבקשה תודיעו לי תודה טל
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תוכנה בסגנון של radmin (Remote Administrator) רק משום מה ,כשאני מנסה להתקין הפעם על המחשב האנטי ווירוס מוחק את הקובץ עקב זיהוי ווירוס. איזה עוד תוכנות קיימת בסגנון? עדיף לנוחות לשימוש וקלות מבחינת דרישות מערכת. תודה,בר
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, האם ישנה תוכנת עריכת קול שיש בה אפשרות (ממוכנת עד כמה שניתן) לחילוץ דיבור מתוך קובץ אודיו המכיל הקלטה? ישנם מקרים בהם שומעים את הדיבור חלש ויש הרבה רעשי רקע, ורציתי לדעת אם יש כלי זמין לכך או שרואים את זה רק ב- CSI :-) תודה דרך אגב, אתר מעולה, לומד ממנו ומהמגיבים פה הרבה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנלא רוצה את רדלייט כי יש בה ספייוורים יש תוכנה קלה אחרת ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלומות לכולם (ובעיקר למקצוענים), טוב, בקצרה, קצת התייאשתי אחרי כמה ימים של חיפושים/קדיחות באינטרנט אחרי "מדריך" טוב לביצוע מה שכתוב בכותרת ולסיכום...יש א-י-נ-ס-ו-ף דפים שעוסקים בנושא...א-ב-ל, שומדבר לא קנה אותי...הכל של עילגים/פיסחים/פסיכים שרק מקשקשים שטויות...ומקווים שתסמוך עליהם, תוריד/תתקין 1,2,3, ומקסימום, תצעק עליהם דרך המסך שהם דפקו לך ת'טבלט... הדבר היחיד שהבנתי זה שכדי (אולי) להשלים ת'משימה, אני צריך קודם כל להפוך להיות "root-user" על הטבלט...וזה רק הוביל אותי לעוד "דפים/הנחיות חשודות". השורה החתונה...למישהו כאן יש ניסיון/המלצות/ידע כללי בנושא? כל טיפ יתקבל בברכה...אם הוא יהיה משכנע...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סרט, שאני רוצה לצרוב אותו כדי לראות אותו בדי וי די שבסלון, (בדיסקים רגילים לא דיסקים של די וי די- גם אין לי צורב די וי די). וכן, קראתי גם שתי מדריכים ולא כל כך הבנתי כי אני ממש עילג בתחום. רציתי לדעת איך אני אמור לצרוב אותם(איזה סוג צריבה בנרו)? אני צריך לשנות להם את הפורמט? ואיך הצריבה ואיכות התמונה והסאונד יהיו הטובים ביותר? (ד"א הדי וי די קורא הכל..) ואם אתה צריכים את הקידוד של הסרט אז : The.Longest.Yard.CD1.DVDRiP.XViD-DEiTY.Hebrew.Subbed-TLN.[by.Elran_O] תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-