עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by EDDIE9,

שלום רב. הורדתי את הנגן bsplayer,עבד בסדר יום אחד ולפתע הפסיק לעבוד. כרגע הוא לא מצליח לטעון ולנגן שום סרט,גם סרטים שהוא כן הצליח לנגן אתמול. לא מקבל שום הודעת שגיאה,פשוט כשאני בוחר בקובץ ורושם פתיחה באמצעות bsplayer,הבר הכחול של הנגן נפתח אבל קובץ הסרט לא עולה. בנגנים אחרים אין שום בעיה בשום קובץ של סרט. התקנתי בהתקנה הראשונית את כל הקודקים שהוצעו לי. ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין שוב אך זה לא עוזר. אודה לכל עזרה.

2. Started by S0000D,

שעשיתי חיפוש עם התוכנה קאספירסקי(KASPERSKY) אז ראיתי PACKES FILES : 20 זה אומר שייש לי ווירוסים? איך אני מוחק אותם עם התוכנה אזות? פעם שהייתה לי התוכנה ANTIVIRUS 2003 אז שהתוכנה מצאה לי ווירוסים אז זה הייה קל לימחוק איך אני מוחק עם התוכנה אזות?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. הגלישה לכל שאר האתרים עובדת טוב אבל האתר של הפייסבוק פשוט לא עולה, כתוב CONNECTING.. ולא רואים כלום. יש פינג חזרה מפייסבוק, אין שום דבר בקובץ הוסטס. הנה צילום מסך של TRACERT: http://gyazo.com/91ec6fa984e3dd6512d72e51a706ac8b גלישה ישירות ל IP לא עובדת. גלישה ל HTTPS לא עובדת. גלישה ממחשב אחר ברשת הביתית עובדת. הדבר ההזוי ביותר שזה לא תמיד ככה, ושמדובר בבעיה גם ב FF וגם ב IE. ב IE יש יותר סיכוי שה-FB יעבוד אבל כרגע למשל הוא לא עובד באף אחד מהם . הורדתי כרגע כרום ובינתיים שם זה כן עובד.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by eyal,

אני שולח לחבר שלי כל הזמן כל מיני דברים ובסוף שאני צריך משהו הוא מנסה לשלוח אני מאשר את הקבלה של הקובץ וחלון ההעברה עולה אבל קצב ההעברה נשאר על 0 ולא מעביר כלום!! עזרה??!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. לא מצאתי משהו כזה... movie maker לא מזהה את המצלמה ( תוכנות אחרות כן) מצלמת gpt ישנה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. הכוונה שלי לבצע "בוט" מדיסק עליו מותקנת התוכנה - ומשם לגבות את הדיסק הקשיח -ללא העלאה של מערכת ההפעלה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אמרו לי שאני צריך לגבות את התיקיה config. אני פשוט צריך אח"כ לשים את התיקיה הזו במקום החדשה שנוצרה וזהו?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by deluxe,

קיבלתי למייל הודעה שנראית כאילו נשלחה ממישהו מרשימת אנשי הקשר שלי, אך ברור שלא הוא שלח וכמובן שזה דואר זבל כלשהו. בטעות מתוך הרגל לחצתי למטה על UNSUBSCRIBE ושמתי לב בדיעבד שהלינק מכיל את השם וכתובת המייל שלי כמו שהוזן בג'ימייל. לא ראיתי אף חלון קופץ שמנסה להתקין לי משהו על המחשב וגם לפי מה שבדקתי אין תוסף לדפדפן או תוכנה חדשה ולא רצונית על המחשב. אני אף פעם לא מתייחס למיילים כאלו אלא מוחק מיד. מס' קישורים על אותו דואר זבל ספציפי http://botcrawl.com/how-to-remove-the-infoaxe-virus/ http://geeksofgotham.com/2012/01/23/flipora-flip-infoaxe-spam/ בלינק השני כתוב לא ללחוץ על אף אחד מהלינקים. אבל אם כבר לחצתי, לא להכניס אף פרט שמבקשים... השאלה שלי היא מה קורה אם לחצתי בטעות על…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by rotman,

ה IE7 שלי לא מראה פלאשים (swf) ... אין לי מושג למה... אני צריך להתקין משהו בנוסף? אם כן , אני אשמח לקבל לינק

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by alexrta,

טוב אז ככה התוכנה פשוט לא מתחברת לשום סרבר! איך אפשר להתחבר לסרברים?!?! בבקשה תעזרו לי כי שמעתי שזאת תוכנה טובה תודה מראש לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by pure perfection,

שלום .. אני רוצה תוכנת סריקה טובה שאפשר לשנות דברים למשל בתמונה או במסמך אחרי שסורקים .. ומה היא תוכנת הסריקה הכי ממומלצת ?? תודהה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by h_yoav,

איזה קודק צריך בשביל להפעיל אותו? ואיזה תוכנה גם מפעילה mkv? ומעבד T7100 1 גיגה זכרון וכרטיס מסך של אינטל X3100 יכולים להפעיל סרט HD?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי וירוס בכונן נייד..... אי אפשר להוציא אותו.... אפילו רק שאני מחבר את הכונן הוירוס ישר עובר למחשב...כדי להוציא אותו מהמחשב הייתי צריך לעשות שיחזור מערכת..(יש לי את ה NOD32 החדש והוא לא מתגבר עליו..)... אם יש למישהו איזה דרך להוציא אותו..... אני חייב פתרון דחוף!! הוירוס גם עבר לי פעם אחת לכרטיס של הפלאפון...אבל כשחיברתי אותו דרך הבלוטוס' למחשב ראיתי איזה חמישה קבצים כאלה...והצלחתי למחוק אותם(כאילו מחקתי ת'וירוס)...שלא כמו בכונן שאני הכלל לא רואה אותם....

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=1431;start=0#lastPost לא ידעתי בדיוק איפה לשים את זה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון... יש לי בבית מחשב נייח ונייד... שניהם מחוברים ברשת אלחוטית. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה כלשהי שתאפשר לי להשתמש במחשב הנייד כמקלדת ועכבר אלחוטיים לנייח. כלומר שאני אוכל בעצם להשתלט על המחשב הנייח דרך הנייד. אני יודע שיש את התוכנה remote desktop connection שמגיעה עם הוינדוס אבל מה שהיא עושה זה מעבירה הכל לנייד... גם את המסך... אני רוצה להמשיך לראות דרך המסך של הנייח ורק להשתמש בנייד כמקלדת ועכבר... מקווה שאני מובן, תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, ביום בהיר אחד בלי שום הודעה מוקדמת הפסיקו כל הנגנים במחשב לעבוד (מדיה פלייר, VLC, BSPLAYER) עד היום הכל עבד בלי בעיה ולפתע בכל הנגנים שומעים את הקול אבל לא רואים תמונה הכל שחור. שתי הערות: א. עד היום כל הסרטים עבדו לפחות באחד מן הנגנים ולא היתה שום בעיה. אני לא עשיתי שום שינוי ולא התקנתי שום דבר חדש. המחשב הזה אפילו לא היה מחובר לאינטרנט כבר הרבה זמן. ב. סרטי DVD קמויים ולא צרובים כן רואים היטב. למישהו יש פתרון? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. סוף סוף נראה שהפיתוח הרשמי של ה BITTORRENT מתחיל להראות יותר כמו תוכנות P2P מלאה, ולא רק תוכנה להורדת תכנים ספציפיים... בגרסא האחרונה של AZAREUS כבר היה לנו DECENTRALIZED P2P, ככה שאם יש TORRENT וה TRACKER שלו לא עובד, עדיין יהיה אפשר להוריד אותו מאנשים אחרים. http://azureus.sourceforge.net/whatsnew2300.php עכשיו הפיתוח הרשמי (דבר שיגרור בעתיד כנראה את כל ה CLIENTS), מוסיף ב BETA החדש אפשרות דומה ל AZAREUS של שיתוף קבצים בלי TRACKER, בדומה לפרוקוטול של KADEMILA (שה EMULE תומך בו), http://www.bittorrent.com/trackerless.html כמו כן, המפתח הולך להוסיף אופציה של חיפוש בכל הרשת השיתופית החדשה לתכנים מכל הסוגים.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3089373,00.html משמע, כל …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Crash5,

צירפתי תמונה. ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה מחדש אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שכשמנסים לפתוח לפעמים סרטונים קטנים[בעיקר פורנו] יחסית בסיומת MPG או WMV אז הBSPLAYER עושה שגיאה ואומר "can't open" או משהו כזה.. תעזרו בבקשה כי חבר שלי משגע אותי. תודה מראש, אושר

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by adirbooking,

אהלן חברים, פעם הייתה לי התקלה אך היא נפתרה למעט זמן וחזרה שוב. מערכת ההפעלה במחשב היא XP [התקלה הייתה גם בווינדוס 7]. המקורות - יוזנט וטורנטים. כאשר אני מוריד תכנים בודק אותם עם התוכנה PAR2, רואה שהכל תקין, אין בלוקים ולא חסרים קבצים או שחלקם פגומים אני מנסה לחלץ אותם וה-Winrar כותב לי שגיאה כזו "the archive is either in unknown format or damaged" ולא נותן לי לחלץ את הקבצים. העברתי באמצעות DOK את הקבצים למחשב אחר והפלא ופלא - הם נפתחו. משמע - הקבצים תקינים. ניסיתי להתקין 5-6 סוגי גרסאות של Winrar חלקם פרוצים, חלקם לא. אף אחד לא עזר. אשמח לקבל את עצתכם המלומדת בסיוע לפתרון הבעיה תודה, אדיר.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by bishbish,

שלום, האם ישנה תוכנת עריכת קול שיש בה אפשרות (ממוכנת עד כמה שניתן) לחילוץ דיבור מתוך קובץ אודיו המכיל הקלטה? ישנם מקרים בהם שומעים את הדיבור חלש ויש הרבה רעשי רקע, ורציתי לדעת אם יש כלי זמין לכך או שרואים את זה רק ב- CSI :-) תודה דרך אגב, אתר מעולה, לומד ממנו ומהמגיבים פה הרבה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by TermiNal,

ניסיתי כבר להתקין 2 גרסאות שונות של קאזה והתוכנה פשוט לא מתחברת אני מאשר אותה בפיירוול והכל אבל פשוט רשום conecting כל הזמן... מה עושים? למישהו יש רעיון מה לא בסדר? אגב זה לא יכול להיות שום תוכנה שמפריעה וכלום כי רק פירמטתי תמחשב לפני יומיים.. תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by menahem2009,

יש לי bsplayer 2.57 ווינדוס 7 שאני שם סרט HD 720P או 1080P עם תרגום לא מובנה ויש תקיעות בסרט כאילו הסרט חוזר אחורה וקדימה. בVLC זה עובד מצוין תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

2002a Beta v5.33 Build #3722 Updated Monday, March 25th.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Satlan,

אהלן, אני מחפש תוכנה שממירה בין פורמטי וידאו, ושיכולה 'לסבול' גם הטמעה של כתוביות. לא משנה אם היא חינמית או לא. אם יש לכם את התוכנה המועדפות עליכם, אשמח לשמוע ! תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים