תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם נתקלתי בתקלה ש Outlook2010 נסגר באופן אוטומטי מבלי שמבצעים אף פעולה למשל בזמן קריאת הודעת לפתע ה OUTLOOK נסגר ויש לפתוח אותו מחדש. כמו כן יש לי שאלה נוספת: במידה והורדתי add-ins ואני רוצה לגבות אותם, איך ניתן לבצע זאת? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים , ברשותי WIN 7 64BIT, ודבר מוזר קורה לי בעת הפעלת המחשב לאחר RESTART או SHUT DOWN מלא, שכאשר המחשב עולה האייקון של החיבור אינטרנט למטה מצד ימין למטה מופיע עליו האייקון של התמרור עם הסימן קריאה הזה, מה שנקרא בעבר ה"קישוריות מוגבלת או חסרה", רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע את פתרונה, כיוון שזה די מרגיז כל הנושא . יש לומר שהמחשב שלי הוא מחשב חדש שמחובר בראוטר לעוד 2 מחשבים שבשניהם פועל האינטרנט מצויין בלי בעיה. ניסיתי גם UNINSTALL ומיד אחרי זה SCAN FOR HARDWARE CHANGE כשריסטרט אחרי זה אותה בעיה, וניסיתי UNINSTALL ריסטרט, לתת לו למצוא לבד דרייבר ואז שוב ריסטרט, ושוב לא פעל האינטרנט
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סרט, שאני רוצה לצרוב אותו כדי לראות אותו בדי וי די שבסלון, (בדיסקים רגילים לא דיסקים של די וי די- גם אין לי צורב די וי די). וכן, קראתי גם שתי מדריכים ולא כל כך הבנתי כי אני ממש עילג בתחום. רציתי לדעת איך אני אמור לצרוב אותם(איזה סוג צריבה בנרו)? אני צריך לשנות להם את הפורמט? ואיך הצריבה ואיכות התמונה והסאונד יהיו הטובים ביותר? (ד"א הדי וי די קורא הכל..) ואם אתה צריכים את הקידוד של הסרט אז : The.Longest.Yard.CD1.DVDRiP.XViD-DEiTY.Hebrew.Subbed-TLN.[by.Elran_O] תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לפני זמן מה הורדתי את תוכנת ה-Bittorrent של ABC מפני שראיתי הרבה תגובות חיוביות על מהירויות התוכנה ועל התוכנה ביכלל, אך משום מה אני לא עובר את ה-12\15 KB/s ואני רוצה יותר :-\ אולי לא הגדרתי אותו כמו שצריך? אשמח לכל פיסת מידע בנושא, ואם אנחנו כבר כאן בבקשה אימרו לי מה היא הגירסה המועדפת (ובזאת גם המהירה ביותר) שלכם. (לינק לקובץ יתקבל בשימחה) ובקשר ל-eMule אני מישתמש במוד של WFAW ואני כבר מישתמש בה כ-4 חודשים ואין שיפור משמעוטי במהירות ההורדה (הכוונה היא שיש לי מספיק קרטית בשל ההישתמשות הרבה שלי עם התוכנה אך המהירות עדיין לא גבוהה במיוחד) אולי המוד שבו אני מישתמש אינו מומלץ? אולי לא הגדרתי את האימיול כמו שצריך? אשמח לכל פיסת מידע גם בנושא זה, ושוב אם אנחנו כ…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום הייתי רוצה להתחיל ללמוד אבטחת מידע כרגע בכוחות עצמי האם זה אפשרי?יש ספרים שאפשר לקנות המלצות? איפה ניתן ללמוד את התחום הזה בכלל (אוניברסיטה,מכללה,או שיש קורסים מיוחדים)?מה עדיף ? ואם למשל אני עושה קורס אז ניתן למצוא עבודה בזה -כאילו משהו רציני ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איך אפשר להוריד את אותם קיטעי וידיאו שמופיעים באתר ynet ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי ביטלורד, ביט טורנדו וביטקומט 59,60 ועכשיו 61 . ביט טורנדו הוריד לי 30 מגה לכל הלילה חיפסתי מדריכים כאן באתר , שיניתי הגדרות לפי מה שאנשים אומרים, הורדתי קבצי הגדרות, שיניתי את ההגבלה של ה XP ל50 וכמובן פתחתי פורטים. כלום לא עוזר הוא לא עובר את ה 15K- 20K לשתי הורדות !! אולי פעם בה הוא עולה לשניה ל 20 וקצת... להורדה אחת הוא לרוב לא עובר את ה 10 ... אני צריך עזרה .
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מקודד שיכול להמיר קבצי MOV לקבצי AVI או MPG תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להמיר את כל קבצי הBMP שבתיקייה מסויימת, לקבצי GIF או JPG. האם יש תוכנה שתעשה זאת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן..., חיפשתי בגוגל לגבי הנושא הזה ולא מצאתי תשובה ..בתקווה שמישהו כאן מתעסק עם אקסל... יש לי 2 גליונות באקסל שמתוכם אני צריך להוציא רק את הערכים שמופיעים גם בגליון 1 וגם בגליון 2... או להגדיר לו שרק אם 5 מהמספרים חופפים ... אז שיסמן לי את התא שבו נוצרת חפיפה.... ניסיתי ע"י הפונקציה COUNT IF אבל זה לא עובד כמו שצריך. עזרה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היום נפלה עלי תובנה גדול אחרי שנמחק לי קובץ של סרט שירד 706MG מתוך 717MG אסור לסגור את מורפיוס או קזה כאשר הקובץ יורד לעצור קודם ואז לסגור !!!! או שהקובץ ימחק ללא זכר
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב MSE חינמי של מייקרוסופט חדש מעודכן ויש לי קספרסקי 2010 "חדש" בקופסא עם סיריאל מקורי לא פתחתי אותו ישן במגירה , השאלה אם ה MSE חזק יותר ? ( בגלל שזה 2010 ) , אני מפחד שאני לא אצליח להתקין את האנטי וירוס בגלל שיש שם עידכון לשנה ואנחנו ב 2013 , צריך עזרה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למי שלא מכיר foxit reader מהווה תחליף מצויין מהיר , קל משאבים עד מאוד , במקום adobe acrobat reader לא דורש התקנה, זה רק קובץ EXE אחד בודד. נפתח בשניות, מתמשק גם עם הדפדפן שלכם. המלצה חמה - להסיר את acrobat להוריד את ה EXE של FOXIT, לשים אותו בתוך התיקיה PROGRMA FILES בתוך תיקיה משל עצמו, או ככה סתם בחוץ, ולהפעיל אותו פעם אחת מכאן והלאה, הוא מותקן ועובד חוסך שעות (במצטבר ) של המתנה לפתיחת קבצי PDF וזה חינמי !
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה מצאתי מצלמת רשת ישנה בבית שנמצא לה שימוש. הבעיה היחידה שעומדת בפני היא שכבר אין לי את דיסק הדריבר של המצלמה. המצלמה היא מצלמת WEBCAM פשוטה ביותר עם חיבור USB, המצלמה היא של חברת Quantum וחוץ מזה לא ידוע לי כלום עלייה. עד שלא אמצא דריבר מתאים אי אפשר להתקין את המצלמה, אודה מאוד לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נגיד אני מוריד כמה קבצים בהורדה אחת, האם אני יוכל להחליט שקובץ אחד ירד לפני כל הקבצים??? דוגמא הורדתי סרט חינמי , ויש בתוך ההורדה: קובץ סרט, קובץ של מסמך זכויות יוצרים ו- sample של הסרט. עכשיו השאלה זה האם אני יכול לקבוע לתוכנה מה להוריד קודם??? תודה, מקווה שלא סיבכתי אותכם יותר מידי
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת במידה ואני משכפל סרט DVD בעזרת ה DvdShrink (מוריד את מה שאני לא רוצה...תרגומים ,פסי קול וכו' ) האם איכות הסרט תעלה ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס לכידת וידאו די ישן אבל שימושי. אני משתמש בו בעיקר לסקייפ עם מצלמה מיוחדת. הגרסאות היותר חדשות של סקייפ לא עובדות טוב עם הדרייבר הישן ורציתי לנסות דרייבר מעודכן יותר. מצאתי אותו ברשת אבל באף מקום אין לינק להורדה ותמיד דוחפים שם כל מיני תוכנות "עזר"... הדרייבר המתאים נמצא באתר הבא: http://www.driverfiles.net/Video-Adapters/Brooktree/BT848KPF/download/page,sh,22417,366,5,.html אבל אני לא מצליח להוריד אותו או למצוא לו קישור. חיפשתי דרייברים אחרים שתומכים בצ'יפ שלי אבל לא מצאתי מתאימים שעבדו טוב. הצי'פ הוא של brooktree 848KPF - היום חברת conexant, אבל אין באתר לשהם כי דרייבר ישן מדי... אשמח אם מישהו פה יעזור לי להוריד אותו ולשלוח לי לינק או את הקובץ עצמו מהאת…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יכול לשלוח הודעות דרך האווטלוק אקספרס (outlook express) כל פעם שאני מנסה לשלוח הודעה מופיעה השגיאה הזאת: אל תדאגו בקשר למה שמחקתי בלבן אני רוצה לשמור על שמו של חבר שלי. אבל זאת כתובת פעילה ואפשר לשלוח אליה. וזה קורה לי לא רק לכתובת הזאת. מה עושים ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1001624624&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באייבורי יש מבצע של בלאק פריידי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11913 ב30 , השאלה האם לקחת את האנטיוירוס הזה ולנצל את המבצע , או שעדיף אנטיוירוס אחר , כי הנורטון לא משהו ?או שיש יותר מומלץ וטוב .. למשל AVAST החינמי ,תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אנלא רוצה את רדלייט כי יש בה ספייוורים יש תוכנה קלה אחרת ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שאני במקום הנכון בכלל... אודה לכם אם תעזרו לי בסוגיה המשונה הזו....... משום מה המסך שלי כבר לא נכבה כעבור 10 דקות המתנה, ושמתי לב שבכל כמה דקות - אם אני צופה במשהו לדיגמא, העכבר "כביכול" זז. אני אומרת כביכול, כי הוא לא באמת זז, וזה בהפרשם קבועים של 5 דקות (אשכרה מדדתי). בקיצור, אני לא מצליחה לישון כמו בנאדם בגלל השטות הזו, כי המסך לא נכבה, וזה חירפן אותי כבר!!! לפני שתשאלו - לא, לא הורדתי איזו תוכנה מטורפת חדשה לאחרונה, וגם בדקתי כבר את ההגדרות של הסקרין סייבר וכיבוי המסך עדיין קבוע על 10 דקות. יש לי עכבר אלחוטי פצצתי, והחלפתי לו כבר את הבטריות, ועדיין זה נשאר כך. ויש לי כבר כריות מתחת לעיניים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במחשב עם מערכת הפעלה WIN 7 64 אני מנסה להתקין תוכנת הצגת סרטי וידאו VLC. הורדתי את מאתר VIDEO LANvlc-2.2.4-win64.exe וניסיתי להתקין. קיבלתי את ההודעה הבאה: ניסיתי להוריד שוב מאתר אחר, אותה התוצאה. ניסיתי להוריד vlc-2.2.4-win32.exe ולהתקין, אותה ההודעת שגיאה. יש לי תחושה שהבעיה היא במערכת ההפעלה ו/או בתוכנת ההתקנה. מה עושים כדי להתגבר על הבעיה ולהתקין VLC?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-