תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שאני מנסה לפתוח קובץ AVI רשום לי שחסר קודק. שאני מנסה לפתוח קובץ MKV, רשום שהוא לא יכול לפתוח את הקובץ. יש לי חבילת מקודדים K LITE.
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אפשר לתת לי בבקשה את כל סוגי הקודקים עלמנת שאוכל לצפות בכל הסרטים ב כ ל הפורמטים שיש?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני כל הזמן מנסה לצפות בסרטים עם סיומות כאלו וזה לא מנגן לי אותם, למה? איזה קידוד אני צריך?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בutorrent ועכשיו אני חושב לנסות קליינט חדש. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
השתמשתי המון זמן בקאספרסקי 6 + ZA כפיירוואל ולא היה לי בעיות כרגע אני משתמש בKIS7 שזה כבר עם פירוואל אבל אני לא חושב שהפירוואל ברמה כמו ה ZA. אני ברשת וזה מזהה בעיקר התקפות מתוך הרשת בIP: 10.0.0.1 וכל אלה הZA רשם יותר מ 10,000 התקפות ובכלל אני מרגיש שKIS7 סורק לי בזמן אמת כל דבר שאני פותח אפילו אם זה My Computer סוגר ופותח שוב אני מרגיש שזה טיפה מאט את המחשב על מה אתם ממליצים? לחזור ל K6 + ZA או ש KIS7 מספיק?
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
בס"ד שלום, גיסתי רוצה לקנות מחשב חדש, והיא עורכת סרטים בפרמיר אלמנטס. הפנו אותי לפה מהפורום מפרטים על מנת לדעת מה עדיף לפרמיר מעבד חזק עם GPU וכרטיס יותר חלש או דווקא מעבד חלש יותר ולהשקיע יותר בכרטיס. כמו כן, אם עדיף כרטיס של נוידיה שיש לו CUDA או של AMD? האם בגזרת המעבד עדיף אינטל או שמא AMD עדיף (גם מבחינת יחס מחיר/ביצועים)? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
איזה שרת הכי מומלץ? לאיזה אתם הכי מעדיפים להתחבר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איזה תוכנה אני הופך כתובית של DVD ל sub או כל סוג אחר של כתובית שיאפשר עריכה תודה..
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
נכנסו לי לשם וירוסים אבל אף אחד מהתוכנות לא מוחקת לי את הוירוסים מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
איזה תוכנה אפשר להגדיל את הsheder של הכ.מסך? אשמח אם תביאו לי לינק להורדה של תוכנת עזר שבה אובל להגדיל את המהירות של השדר של הכ.מסך שלי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
-
אני רוצה לבנות כמה אתרים באנגלית.. אבל אני לא יודע ידנית לכתוב את כל הקודים והדברים האלה. אז אני מחפש תוכנה ממש טובה "שתעשה" את זה במקומי. מחיר לא משנה... לא חייבת להיות חינמית.. בבקשה תמליצו.
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות תוכנה טובה שאפשר להמיר בה סרט DVD לקובץ AVI בנפח של 700 מגה לסרט רגיל ( שעה וקצת ) . ניסיתי להשתמש בתוכנת ה Ashampo DVD shrink אבל היא לא כל כך יציבה ואיטית לאללה . ניסיתי גם את AnyDVD converter ולא כ הסרטים יוצאים טוב . יש כאלה שיוצאים בלי קול ויש כאלה שלא נפתחים בכלל .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
יש לי ווינדוס מדיה פליר 10 אבל אי אפשר לעשים בתוכנה תירגום עברי?יש איזה תוכנה פאטץ שיהיה אפשר לראות בווינדוס מדיה פליר 10 תירגום עברי? כי התכונה אזות הכי טובה!! כי אי לוכחת 15,0000 10-10,0000 משאבי מערכת ותוכנות אחרות לוקחות 26-30!!! עם אין פאטץ או משהו לווינדוס מדיה פליר 10 אז איזה תוכנה הכי טובה לסרטים שאפשר לראות תירגום אבל הכי טובה!
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
-
לא VCD ולא SVCD אלא DVD "רגיל". העיקר שתיהיה איכותית ומהירה. ניסיתי עם נירו 8 והאמת שלא ראיתי איך הוא ממיר בעצמו מ MPG אני לא יודע אם זה MPEG1 או MPEG2, משום מה GSPOT לא עזר לי יותר מידי (ואפילו לא הציג את הנפח האמיתי שלו). עריכה: ניסיתי עם XILISOFT, המרה ל DVD (לקובץ VOB), בסוף קיבלתי קובץ פגום (גם הנירו לא הסכים לקבל אותו וגם הנגני מדיה במחשב הריצו אותו ממש גרוע).
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
נמחקו בסביבות ה40 קבצי WORD לפני 3-4 ימים, אשמח אם תוכלו לעזור עם תוכנה לשחזור קבצים שנמחקו. אני יודע שיש לא מעט תוכנות כאלה, אבל זה ממש לא הזמן לעשות ניסויים, אני מחפש את זאת שהכי טובה והכי מוכרת. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מס' סרטים שאני מעוניין להפוך ל-SVCD לכן אני רוצה לחלק אותם ל 2 בכדי שיכנסו ל 2 CD'S איזה תוכנה הכי מומלצת? והאם יש תוכנה שעושה את 2 הפעולות (מחלקת ל 2 ומקודדת לפורמט SVCD) ???
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הכי מומלץ? כי AD-AWARE לא עובד אצלי אני על ויסטה 64 והוא ניתקע =/
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
איזה תוכנה הכי פופלארית לתיקון שגיאות ברג'סטרי?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בצד שמאל יש תוכנה שמראה את הטמפטורה רציתי דעת איזה תוכנה זו
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-