עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by iyehuda,

למה המשחק הזה : http://www.shockwave.com/gamelanding/redlinerumble3.jsp המשחק עולה אך המקשים לא מגיבים יש לי עוד מחשב עם XP ושם הכל בסדר יש אפשרות שהיה ניתן לשחק עם WIN7

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by omri_ro,

יש לי רשת עם 3 מחשבים (כולם WINDOWS7 אחד מהם 64bit) המדפסת מחוברת בחיבור USB לאחד המחשבים עם מה"פ (32BIT ואיני מצליח להדפיס מהמחשב שלי(64BIT) למרות שתהליך הוספת המדפסת(רשת) עובר בהצלחה. מהמחשב השני (עם מה"פ 32BIT) אין שום בעיה בהדפסה. תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  3. מדובר במערכת XP, ודפדפן IE גרסא 7 לדעתי. פרסומות Flash, סרטים ב- Youtube עולים כרגיל. אך סרטים באתרים כמו: One, Mako וכו', לא עולים. איזה תוסף חסר? מה אפשר לעשות על מנת שהוא יתמוך? תודה.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  4. שאלה בכותרת ואם לא, האם יש קליינט אימייל דומה לINCREDI שקורא RSS ? (חוץ ממוזילה וOUTLOOK)

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  5. היי אני רוצה לפתוח חלון של דפדפן באמצעות אייקון, שיהיה מוגדר עם IP:PORT proxy server. אני לא משתמש בפרוקסי באופן כללי, אבל אני גולש לעיתים באתר שחוסם IP שאינו אמריקאי. יש לי שרת פרוקסי ואני יודע להגדיר אותו ידנית, אבל אני רוצה לחסוך מעצמי את הטרחה הזו של להגדיר ולהסיר את ההגדרות 4-5 פעמים ביום. אני חושב על איזשהו סקריפט שמריץ חלון של Firefox עם הגדרות הפרוקסי האלו - אבל אני לא ממש יודע איך להתחיל. אני על WinXP PRO, ויש לי Chrome, FireFox, IE 7, ואין לי בעיה להשיג כל דפדפן אחר אם אתם מכירים דרך לעשות מה שאני רוצה בדפדפן הזה. מישהו יודע איך לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by geniaXP,

יש לי בWindows 7 יוזר אחד בשבילי עם ממשק בעברית ויוזר אחד להורים עם ממשק ברוסית אני רוצה לעשות שפיירפוקס אצלי יהיה בעברית ואצלם ברוסית יש איזה דרך לעשות את זה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, חברה שלי השתחררה בשעה טובה, והיא בקרוב תתחיל מכינה של עיצוב גרפי. לכבוד השיחרור שלה אני רוצה לקנות לה עט גרפי כדי שהיא תוכל להשתמש בו לעבודות שלה. רציתי לדעת אם אפשר לקנות עט שיהיה מספיק טוב לצרכים שלה, ולא יעלה המון כסף. חשבתי על משהו במחיר של עד 500 שקל.. אשמח לקבל המלצות תודה!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by coron10,

אני צלם אופנה בעל ידע רב בפוטושופ, מעוניין לעלות מדרגה בעיבודים שלי ומחפש מישהו או מישהי תותחים בפוטושופ שיוכל להעביר לי כמה שיעורים פרטיים בתוכנה תוך שימת דגש על עיבודה אופנה. כמובן בתשלום. ניתן לראות עבודות שלי בפייסבוק תחת השם: אלי קורוניו. coron10@netvision.net.il

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by shahar07,

יש לי מערכת win 7 הבעיה היא כזו, כל פעם שאני נכנס לאתרים שלי ואני צריך למלא שם משתמש או כתובת email אני צריך לעשות את זה בכל פעם מחדש, ניסיתי למצוא את הבעיה, ולהגדיר אבטחה נומכה יותר וכל מיני דברים הקשורים לעוגיה, אך לשוא מה זה יכול עוד להיות ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by yosibbb,

פירמטתי תמחשב ולא מצליח להוריד דרייברים אני צריך גם דרייבר לכרטיס מסך כי לא רואים טוב רזולוציה נמוכה הכרטיס שלי מובנה מספיק להוריד דרייברים כלליים או צריך דרייבר מיוחד לכרטיס מסך, אשמח אם תפנו אותי ישירות מהייכן להוריד הלוח אם שלי הוא intel ashland d845glad תודה

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  11. יש לי כמות גדולה של חשבונות של חברה מסויימת. עכשיו החשבונות האלה הם באותו הפורמט ובכל חשבון יש אזור עם תאריך החשבון. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת לסרוק מסמך, לקרוא את השדה הזה עם התאריך ולזהות אותו (OCR) ולשמור את המסמך בתור קובץ PDF כשהשם של הקובץ הוא למעשה התאריך שנקרא. האם יש כזה דבר? מישהו יש לו עצות אחרות ליצירת ארכיון ממוחשב של מסמכים? תודה.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  12. קורה לי הבעיה הזו מידי פעם אני מחליף לאנגלית אבל וורד ממשיך להיות בעברית חוץ מזה הכל עובד באנגלית הצעות בבקשה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני צריך המלצה לעכבר חוטי, נוח ומדויק לעבודה ממושכת ,לשימוש כללי ולתוכנות עיצוב גרפי .במחיר של עד 140 ש"ח . כף יד ~קטנה .... שיהיה כפתור נוח לשינוי רזולוצייה מהיר. איך אלו: ??? Saitek Cyborg V.3 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7212 Gigabyte Laser Gaming Mouse (GM-M6880) 1600DPI http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=11463 Gigabyte Gaming Dual Lens (M6800) 1600DPI http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=8070 תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by wili,

טופיק קודם בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421178.msg3619854#msg3619854 הבעיה שהייתה אז הסתדרה בעקיפין, השתמשתי בתוכנה שנקראת Virtual CloneDrive שהיא באותה קטגוריה כמו DAEMON TOOLS אם קראתם בטופיק הנ"ל אתם יודעים במה מדובר, אבל אני אספר בכל מקרה התקנתי היום Windows 7 (חוקי למען האמת) וההתקנה עברה חלק. ניסיתי להתקין משחק מדיסק - קוד4, דיסק גיבוי מכיוון שהדיסק המקורי שחוק עד מוות אני מכניס את הדיסק, יש לי AUTORUN ואני בוחר SETUP אני מכניס סידיקי מעביר הכל NEXT NEXT ההתקנה מתחילה אחרי כמה דקות ההתקנה נפסקת ואני מקבל שגיאה Please Insert The Call of Duty Modern Warfare Disc to the drive - מיותר לציין שהדיסק בפנים. עשיתי CANCEL וניסיתי להתקין מחדש שוב אותה …

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  15. שלום, אני עובד עם windows xp.קיים במחשב שלי אנטי וירוס (eset nod32). מפעם לפעם הוא מקפיץ לי הודעה: wrong username or password. לחצתי: ctrl_alt_del ונכחתי לדעת במחשב אצלי רצה תוכנית לא מוכרת בשם boomprice. לחצתי על end task והתוכנה ירדה. למשך שניה. אח"כ המסך נהיה ריק, התמלא מחדש וב task manager שוב הופיע שם התכנית הבלתי רצויה: boomprice. הרצתי: msconfig ובדקתי את ה startup. שום תוכנית בשם boomprice לא מועלית באיתחול. בצעתי search ל boomprice ולא מצאתי שום תכנית בשם כזה בדיסק. זה וירוס ? תכנת spy? איך מתפטרים מזה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיודעת להפוך אך ה וינדואס 7 ל MACOS OSX.כמו שהיה פעם ה TRANSFORMATION PACK האם אתם מכירים תוכנה טובה???

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  17. פירמטתי את המחשב פירמוט מהיר, אני יודע שיש תוכנות כלשהן שיכולות להחזיר את הקבצים. נסיתי מלא תוכנות, חלק מהתוכנות אכן מצאו את מה שרציתי(אני צריך לשחזר את התמונות וחלק מקבצי WORD) אך בסוף בשביל לשמור אותם למחשב הן דורשות כסף ואני לא מוצא סריאלים חוקים בשבילם. אם תצליחו למצוא תוכנה שתוכל לתת לי ולא לדרוש כסף אודה מאוד! זה ממש חשוב לי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לכך אבל הוא הכי קרוב לבעיה שלי אני חושב. אם לא תעבירו, תודה. יש לי דיסק DVD (מקורי) שבו יש כל מיני קבצי וידאו/די וי די בתוך תיקיית VIDEO_TS לחוסר מזלי כרגיל, אחד הקבצים פגום כנראה. האחרון שבהם. שם הקובץ הוא VTS_01_5.VOB כשאני מנסה להעתיק אותו מהדיסק למחשב הוא מעתיק את כל הקבצים פרט לקובץ הנ"ל וכשמגיע לקובץ הזה הוא מעלה את ההודעה הזו : האם יש לי פתרון ? לקנות דיסק חדש או "להשיג" את הקובץ הזה זה על סף הבלתי אפשרי כי אני חייב את זה עד מחר בערב ואין לאף אחד את הדיסק הזה. חייב עזרה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by thebenjamin,

כשאני מנגן קבצים שונים עם כתוביות נגיד פרקים של סדרות, חלק מהפרקים הם HD וחלק לא.. כתוצאה מכך הגודל של התרגום משתנה וכל פעם שאני מגנן קובץ באיכות שונה מהקובץ האחרון שנוגן אני צריך לשנות את ההגדרות. יש דרך להשאיר את זה קבוע?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by esaly,

היי חברים! חפרתי בכל הרשת ולא הצלחתי למצוא תשובה לרעיון: בדו"ח שעות חודשי לכ"א אני לא מצליח לסכם את כל השעות של כל הימים לסכום אחד. ביצעתי SUM לשעות אבל בגלל הפורמטים של התאים שמוגדרים כשעה הדבר לא מסתדר. מישהו יוכל לעזור? המון תודה מראש. נ.ב אני רואה שאין לי כ"כ דרך להעלות לפה את הקובץ - אם יש לכם רעיון איך אני יכול להראות לכם את הקובץ אני אשמח לדעת.

• 9 תגובות
    • 6.2k צפיות
  21. שלום! חבר שלי עיצב לי אלבום דיגטלי ואני מעוניין לדעת היכן אוכל להדפיס אלבום דיגיטלי ברמה כמו שהצלמים מביאים באופן פרטי, אך בטווח מחירים של 600-800 וגודל של 30*40 (בערך) ואם מישהו יוכל לומר מתוך נסיונו זה יהיה מעולה! תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אהלן! ביקשתי כאן לא מזמן המלצה ל2 כוננים, אבל במהלך הדיון הכל קצת הלך לאיבוד.. נסגרתי לגבי כונן אחד, לגבי השני אני אעשה קצת סדר מעוניינת בכונן נוסף, שיהיה מחובר למחשב נייח באופן יחסית קבוע בכדי לעבוד דרכו על עריכת סרטים בתוכנות: AVID, After Effects, Cubase. אני אזדקק לe-SATA בתוכנות הללו? ירגישו הבדל במהירות? לא קריטי לי אם זה יהיה מארז וכונן או אחד מובנה.. לשיקולכם. תודה רבה רבה!

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. אני מחפש תוכנה שתשמור את כל הנתוני גלישה של העלה והורדה בזמן שאני גולש מהלפטופ שלי,אני משתמש במחשב נייד של פאלפון lg והתוכנה שהם נתנו לי לא כזאת שימושית. תודה.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  24. Started by tam703,

אהלן, יש לי בעיה ואני לא יודע מה לעשות בנידון... אז ככה - יש לי מחשב חדש עם מעבד i5 זיכרון 4g וכרטיס מסך nvidia geforce gt 220 1. לפעמים המסך נכבה ונדלק ויש הודעת מערכת שהיתה נפילה כנראה של הכרטיס מסך display driver has stop respondding and has recoverd" 2. לא ניתן לראות וידיאו סטרים על מסך שלם באתרים מסוימים כדיגמת sport5.com אלא רק בתצוגה קטנה כשאני מגדיל את הוידאו לתצוגה מלאה(על כל המסך) האקספלורר מפסיק להגיב (נראה לי בגלל הכרטיס מסך) מה עושים??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  25. היי, מישהו מכיר תוכנה (רצוי חינמית) ל XP שכאשר אפליקצייה (או SPYWARE...) מנסה להוסיף משהו ל STARTUP או להוסיף SERVICE, היא תבקש אישור שלי - או לפחות תתריע ותראה לי את השינויים/תוספות ל STARTUP / SCHEDULE / SERVICES וכו'? תודה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.