עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Yahi69,

שלום חברים, אני מחפש תוכנה לבדיקת תקינות קבצי אופיס, אני לא מעוניין לתקן אותם אלא לאתר למחוק קבצים פגומים. תוכנות בסגנון לבדיקת תמונות יש את Bad Peggy או לקבצי PDF יש את Recursive finder of corrupted PDF files גם ל-MP3 יש, אך משום מה אני לא מצליח למצוא אחת כזאת לקבצי אופיס (word, excel) מי שמכיר, אשמח לעזרה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by nw,

אני משתמש ב- easy CD creator 5 בשמות הקבצים במקום עברית הוא צורב לי קווים: ___ ____.mp3 יש לזה פתרון?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shimon23,

איזה ספריות אחראיות על המשתמשים ב icq? למשל אם רוצים לפרמט את ה Hd איזה ספריות לגבות שאחרי שזה אני יפתח אותם, ויהיה לי את כל המשתמשים?

4. Started by Yarinnn,

שלום קניתי אתמול מחשב חדש. אחרי שהתקנתי הכול מסתבר שאני לא יכול לשמוע מוזיקה (Itunes,WMP) ובכלל לא שומע קול גם באינטרנט. לעומת זאת כאשר אני עושה בדיקת סאונד בתוכנה אני יכול לשמוע דרך הרמקולים. לוח האם שלי הוא Asus P5GC-MX התקנתי כל מיני קודקים ודירקטX וזה גם לא עזר אשמח לעזרה תודה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. עם למישהו יש תוכנה מסוימת או משהו שיוכל לעזור לי בבקשה! ובבקשה אל תנעלו את ההודעה! ואני לא יקפיץ את ההודעה! אז בבקשה תעזרו לי!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by rtr,

הורדתי קובץ שאמור להיות פופולרי מאוד.. עד כאן הכל מעולה ירד במקס רוחב פס שלי.. אבל אני חייב לשתף כדי לישמור על יחס נורמלי (שעומד עכשיו על 1GB/10MB) למורת שסימתי את ההורדה ליפני שעתיים ושוב אני מזכיר שזה קובץ פופולרי. למה ? כי מי שמוריד ממני לא עובר את ה 0.5KB/S למרות שההגבלה היא ל18KB/S. אני חושב שמשהו אולי לא מוגדר נכון.. יש רעיונות ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. ממש מעולה, הכי אהבתי את זה שבלחיצה כפולה על שולחן העבודה היא נפתחת וזוכרת את הספריה האחרונה שהיית בה ויש עוד מלא אופציות גאוניות שמה,

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני לא יכול לשלוח הודעות דרך האווטלוק אקספרס (outlook express) כל פעם שאני מנסה לשלוח הודעה מופיעה השגיאה הזאת: אל תדאגו בקשר למה שמחקתי בלבן אני רוצה לשמור על שמו של חבר שלי. אבל זאת כתובת פעילה ואפשר לשלוח אליה. וזה קורה לי לא רק לכתובת הזאת. מה עושים ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני משתמש בדפדפן פיירפוקס בגירסא האחרונה שלו ויש לי בעיה באתר ספורט 5. יש כתבות שאני נכנס אליהן וזה פשוט לא מראה לי אותן על כל המסך וזה מזיז אותן לצד שמאל ואני רואה רק חצי כתבה בקושי. מה הבעיה? ניסיתי התקנה מחדש של הדפדפן ולא עזר.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by motorishta,

צהריים טובים. אני מנסה לפתוח קובץ באמצעות winrar ועולה לי השגיאה הבאה: מבקש את עזרתכם בפתרון הבעיה. תודה רבה ושבוע טוב.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. לפני שפניתי לכאן קראתי כבר את כל ההצעות לפתרון הבעיה. שום דבר לצערי לא עבד. זה התחיל לקרות אחרי ששיניתי ססמא בגוגל, אבל הסיסמה עובדת כשאני נכנס לגוגל ואותה ססמה לא עובדת כשאני מכניס אותה באאוטלוק. ניסיתי להכניס להגדרו האאוטלוק את סיסמת המייקרוסופט שלי, גם לא עבד. בנוסף כשאני מסמן בגימייל Enable POP ועושה שמור שינויים, הוא לא שומר את זה. ספק האינטרנט טוען שלא נותן תמיכה לחיבור האאוטלוק עם גימייל. אני כבר אובד עצות. בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by The UnKnown,

אני רוצה להתקין פיירוול טוב כי זה של הXP די מגביל מפריע להעברת קבצים באיי סי, מפריע לאימיול לפעול וכו'... אני רוצה פיירוול טוב שיאפשר לתוכנות לפעול אבל עם זאת להגן על המחשב כמו שצריך! מישהו יכול להמליץ על משהו טוב, מניסיון אישי אפילו יכול להיות יותר טוב. המון תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. [poll] [opt] תמיד [/opt] [opt] לפעמים [/opt] [opt] אף-פעם [/opt] [/poll] בשביל מה כבר צריך את זה? מימה שאני יודע אף פעם לא נכנסו לי למחשב, ומי שיכנס יחטוף

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Jook,

שלום, לאחרונה מצאתי מצלמת רשת ישנה בבית שנמצא לה שימוש. הבעיה היחידה שעומדת בפני היא שכבר אין לי את דיסק הדריבר של המצלמה. המצלמה היא מצלמת WEBCAM פשוטה ביותר עם חיבור USB, המצלמה היא של חברת Quantum וחוץ מזה לא ידוע לי כלום עלייה. עד שלא אמצא דריבר מתאים אי אפשר להתקין את המצלמה, אודה מאוד לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. איך אפשר להוריד את אותם קיטעי וידיאו שמופיעים באתר ynet ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by deluxe,

קיבלתי למייל הודעה שנראית כאילו נשלחה ממישהו מרשימת אנשי הקשר שלי, אך ברור שלא הוא שלח וכמובן שזה דואר זבל כלשהו. בטעות מתוך הרגל לחצתי למטה על UNSUBSCRIBE ושמתי לב בדיעבד שהלינק מכיל את השם וכתובת המייל שלי כמו שהוזן בג'ימייל. לא ראיתי אף חלון קופץ שמנסה להתקין לי משהו על המחשב וגם לפי מה שבדקתי אין תוסף לדפדפן או תוכנה חדשה ולא רצונית על המחשב. אני אף פעם לא מתייחס למיילים כאלו אלא מוחק מיד. מס' קישורים על אותו דואר זבל ספציפי http://botcrawl.com/how-to-remove-the-infoaxe-virus/ http://geeksofgotham.com/2012/01/23/flipora-flip-infoaxe-spam/ בלינק השני כתוב לא ללחוץ על אף אחד מהלינקים. אבל אם כבר לחצתי, לא להכניס אף פרט שמבקשים... השאלה שלי היא מה קורה אם לחצתי בטעות על…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Ghosthunter,

שלום, ברצוני להמיר את כל קבצי הBMP שבתיקייה מסויימת, לקבצי GIF או JPG. האם יש תוכנה שתעשה זאת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ^GunX^,

אהלן..., חיפשתי בגוגל לגבי הנושא הזה ולא מצאתי תשובה ..בתקווה שמישהו כאן מתעסק עם אקסל... יש לי 2 גליונות באקסל שמתוכם אני צריך להוציא רק את הערכים שמופיעים גם בגליון 1 וגם בגליון 2... או להגדיר לו שרק אם 5 מהמספרים חופפים ... אז שיסמן לי את התא שבו נוצרת חפיפה.... ניסיתי ע"י הפונקציה COUNT IF אבל זה לא עובד כמו שצריך. עזרה תתקבל בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. תוכנה בסגנון של radmin (Remote Administrator) רק משום מה ,כשאני מנסה להתקין הפעם על המחשב האנטי ווירוס מוחק את הקובץ עקב זיהוי ווירוס. איזה עוד תוכנות קיימת בסגנון? עדיף לנוחות לשימוש וקלות מבחינת דרישות מערכת. תודה,בר

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. המחשב עובד מהר וטוב אני משחק במשחקים והם עובדים מצויין אבל כשאני מתחבר לאיטרנט עם הנתב ומפעיל אחר כך או את האמיול או את היוטרנט אז אחרי כמה זמן שאני קם מהמחשב הוא נתקע ואין אפשרות לעשות כלום רק ריסט RESET המחשב שלי חדש לפני חודש קניתי מIVORY והמפרט: 2.88 GHZ 2.88 GHZ PENTIOM ® D 2 GIGA RAM GEFORCE 9400 ופירמטתי כבר פעם שניה =\ תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by TNT,

מישהו יכול להגיד לי או להביא לי גם לינק לתוכנה טובה שעושה CAPTURE מוידאו? עם תמיכה בהרבה פורמטים. אני מתכוון לעשות וידאו אין, ולהקליט מהוידאו למחשב. בבקשה!!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני מחפש מקודד שיכול להמיר קבצי MOV לקבצי AVI או MPG תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by zombie,

כשאני מנסה לעשות מאוונט אימג' בדימון טולס הוא עושה לי(לכל קובץ)שהקובץ לא תואם או משו כזה....מה לעשות? זה די דחוף תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ben007,

שלום לכולם הפיירפוקס שלי השתגע, והפונטים של התוכנה ( לא של תוכן דף אינטרנט ) התכווצו צירפתי תמונה להמחשה. איך אני מחזיר לגודל המקורי? ( חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי ) תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום, יש לי כרטיס לכידת וידאו די ישן אבל שימושי. אני משתמש בו בעיקר לסקייפ עם מצלמה מיוחדת. הגרסאות היותר חדשות של סקייפ לא עובדות טוב עם הדרייבר הישן ורציתי לנסות דרייבר מעודכן יותר. מצאתי אותו ברשת אבל באף מקום אין לינק להורדה ותמיד דוחפים שם כל מיני תוכנות "עזר"... הדרייבר המתאים נמצא באתר הבא: http://www.driverfiles.net/Video-Adapters/Brooktree/BT848KPF/download/page,sh,22417,366,5,.html אבל אני לא מצליח להוריד אותו או למצוא לו קישור. חיפשתי דרייברים אחרים שתומכים בצ'יפ שלי אבל לא מצאתי מתאימים שעבדו טוב. הצי'פ הוא של brooktree 848KPF - היום חברת conexant, אבל אין באתר לשהם כי דרייבר ישן מדי... אשמח אם מישהו פה יעזור לי להוריד אותו ולשלוח לי לינק או את הקובץ עצמו מהאת…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.