תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה לעשות מאוונט אימג' בדימון טולס הוא עושה לי(לכל קובץ)שהקובץ לא תואם או משו כזה....מה לעשות? זה די דחוף תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הרבה קבצי FLV (קבצי וידיאו מסוג FLESH שהורדתי ברובם מ-youtube ) וגם הרבה קבצי וידיאו מסוג MJPEG (motion jpeg ) שצילמתי עם המצלמה הדיגיטלית שלי (fuji fd31 ). אני צריך לסדר אותם ולתת להם שמות ולדחוס לפורמט mpeg4אוניברסלי מסוג xvid \ divx שלא לוקח הרבה מקום ושניתן לניגון באמצעות media player . אני זקוק לתוכנה אחת שמאפשרת לי לבחור תיקייה שלמה שמכילה עשרות קבצי FLV שכאלו ולהפוך אותם לקבציי avi mpeg4 .(או לחילופין לסמן אותם באמצעות העכבר בחלון בחירה ואז לבחור בקליק ימני על העכבר על הפקודה של ההמרה ) אחרי ההמרה אני זקוק לתוכנה שנייה שמאפשרת לי לראות את קטעי הוידיאו אחד אחרי השני ברצף ולתת להם שם תוך כדי או מיד אחרי סיום הקרנתם או לחילופין למחוק אותם מהדיסק הקשיח ו…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, חברה שלי רוצה לתרגם טקסט ענקי בעל 300 עמודי PDF, עם איזו תוכנה אני אוכל לבצע זאת בקלות? יש חינמית שכזו? הבבילון מתרגם לי רק איזה חצי מסך בקושי עמוד.... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני פותח קובץ של תרגילים מתמטיים, אני מקבל ריבועים ריקים בין המספרים. אני מנסה ללחוץ על זה והוא נותן לי אפשרות לשמור את המשוואה, או לנסות לשנות אותה, שזה לא עוזר. הבנתי שהבעיה היא באופיס 2013. רציתי לדעת אם אמורים לשלוח עדכון לתקן את הבעיה בתצוגה או שזה משהו שאפשר לפתור על ידי שינויים מסויימים שעליי לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכוולכם, אני חדש פה, www.Point-P.net זה התיק עבודות תגיבו
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקבל הודעה כזו: תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כותב עכשיו מFF. הIE7 נדפק היום לפני כמה שעות. הוא לא זז ואי אפשר לצאת ממנו (אני לוחץ על ה-X ולא קורה כלום ואני צריך לסגור אותו דרך ה TASK MANAGER ) עשיתי סריקה של ספיי ווירוסים. התקנתי מחדש את הIE7. ואין לי עוד רעיונות... למשוה יש מושג מה קרה\ איך מסדרים? תודה לעונים!!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבוע התקנתי סקייפ וראיתי אפשרות להתקשר אל טלפונים ופלאפונים זה חינם? אם לא למה זה לא מודיע לי שזה עולה כסף או מבקש ממני חשבון בנק או אשראי או משהו תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כאשר אני לוחץ את מספר 0 בעבודה עם אקסל 2003הוא נעלם תמיד, איך אני מקבע אותו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי אמול את ה Trial, אבל הוא לא רוצה להעדכן לי... הוא כותב שהוא מעודכן אבל תאריך החתימות הוא 30 ל9 2009... זה תקלה זמנית ? והתקנתי פעמיים כבר וזה נשאר...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן פיירפוקס בגירסא האחרונה שלו ויש לי בעיה באתר ספורט 5. יש כתבות שאני נכנס אליהן וזה פשוט לא מראה לי אותן על כל המסך וזה מזיז אותן לצד שמאל ואני רואה רק חצי כתבה בקושי. מה הבעיה? ניסיתי התקנה מחדש של הדפדפן ולא עזר.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=1431;start=0#lastPost לא ידעתי בדיוק איפה לשים את זה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, מכירים תוכנה שיודעת לומר לי איזה דם של ספק כח יש לי במחשב? או לפחות כמה WAT הוא מספק? יש לי תחנה שעל הספק שלה אין שום אינידיקציה לוואט שהוא מספק ולא למתח במסילות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
סוף סוף נראה שהפיתוח הרשמי של ה BITTORRENT מתחיל להראות יותר כמו תוכנות P2P מלאה, ולא רק תוכנה להורדת תכנים ספציפיים... בגרסא האחרונה של AZAREUS כבר היה לנו DECENTRALIZED P2P, ככה שאם יש TORRENT וה TRACKER שלו לא עובד, עדיין יהיה אפשר להוריד אותו מאנשים אחרים. http://azureus.sourceforge.net/whatsnew2300.php עכשיו הפיתוח הרשמי (דבר שיגרור בעתיד כנראה את כל ה CLIENTS), מוסיף ב BETA החדש אפשרות דומה ל AZAREUS של שיתוף קבצים בלי TRACKER, בדומה לפרוקוטול של KADEMILA (שה EMULE תומך בו), http://www.bittorrent.com/trackerless.html כמו כן, המפתח הולך להוסיף אופציה של חיפוש בכל הרשת השיתופית החדשה לתכנים מכל הסוגים.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3089373,00.html משמע, כל …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שעשיתי חיפוש עם התוכנה קאספירסקי(KASPERSKY) אז ראיתי PACKES FILES : 20 זה אומר שייש לי ווירוסים? איך אני מוחק אותם עם התוכנה אזות? פעם שהייתה לי התוכנה ANTIVIRUS 2003 אז שהתוכנה מצאה לי ווירוסים אז זה הייה קל לימחוק איך אני מוחק עם התוכנה אזות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[poll] [opt] תמיד [/opt] [opt] לפעמים [/opt] [opt] אף-פעם [/opt] [/poll] בשביל מה כבר צריך את זה? מימה שאני יודע אף פעם לא נכנסו לי למחשב, ומי שיכנס יחטוף
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קצת כבדה והרבה פעמים שומעים קיטועים תודה
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לתוכנת עריכת וידאו שתוכל לעשות אפקטים כמו זום על אובייקטים, טשטוש אובייקטים וכו... שתהיה קלה להפעלה. חינמית או בתשלום. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום אנשים לאחרונה (ככל הנראה מאז שהתקנתי Greasemonkey, אבל אני לא בטוח) פיירפוקס מתחיל להיתקע לי בצורה מטורפת בשלב מסויים Firefox Ultimate Optimzer (יש לי גרסה 1.1, לא הצלחתי למצוא גרסה יותר חדשה) מוריד את הRAM אבל לא מפריע לFF להיתקע לאחר מספר דקות, הדבר היחיד שעוזר זה TERMINATE ולפתוח מחדש... יש פתרון? (חוץ מלמחוק Greasemonkey) יש לי גרסה 3.0.5 של פיירפוקס וגרסה 0.8.2 של גריז מונקי אגב, שאלה למנהלים - פתחתי לפני שנה בערך אשכול דומה, רק שאז הבעייה לא הייתה עם גריז מונקי, היה עדיף אם הייתי מקפיץ את האשכול הישן? P:
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הICQ, הפעלתי משתמש חדש, ואז חזרתי לישן כשגיליתי שהוא לא אבד לגמרי... בכל מקרה, לשניהם כל כמה זמן יש בעיה שזה מנתק אותי ורושם your icq is being used on another computer.... ואז אני צריך לעשות את התהליך הבא: להחליף סיסמה תוך הזנת הסיסמה החדשה שמחליפה את הישנה, מה שמפריע לי להיכנס בקיצר אני צריך כל פעם לבקש אותה באימייל ואני מתחרפן פה אנשים .... חבר שלי עקב עם תוכנה כלשהי אחרי הIP וטוען שגילה חלק מהIP - התחלה של האזור והספק...אבל מעבר לזה אין כלום אני חושד שאני יודע מי זה אבל מה אני יכול לעשות?! לעשות חשבון חדש כנראה לא יעזור, הוא כנראה השתיל משהו במחשב שעוקב אחרי זה... מה אתם מציעים לעשות? :-\ יש רעיון איך אני יכול להיות בטוח שזה פורץ בכלל??? יש מצב שזו בעי…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. נתקלתי בבעיה מעצבנת שלא נותנת לי נחת. יש לי בבית ראוטר D-LINK DSL 6740U של בזק במהירות 20 Mb/s (ספק+תשתית בלי גיימר) לפני חודשיים נתקלתי במהירויות אטיות של עד 15Mb/s גג והסתבר שזה היה שירות SAFE של בזק שלכאורה "בודק" אתרים לפני כניסה אליהם. כמובן שאת השירות ביטלתי והמהירות חזרה (down 20Mb/s, ping 10-16, up 1.2Mb/s). אני אישית משתמש בלפטופ שלי (DELL XPS L702X) עם WIFI. בזמן האחרון שמתי לב שאני מתקשה להיכנס לרוב משחקי רב משתתפים(MULTIPLAYER) כמו באטלפילד 2, ופורטל 2. יש לי עוד מספר משחקים שאין לי שום בעיה להיכנס אליהם... (אם תצטרכו פרטים תשאלו). כל המשחקים חוקיים ונקנו בSTEAM פרט לבאטלפילד שיש לי דיסק שלו. מה שקורה (דוגמה מבאלפילד): אני נכנס למשחק, עושה LOGIN…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלומות לכולם (ובעיקר למקצוענים), טוב, בקצרה, קצת התייאשתי אחרי כמה ימים של חיפושים/קדיחות באינטרנט אחרי "מדריך" טוב לביצוע מה שכתוב בכותרת ולסיכום...יש א-י-נ-ס-ו-ף דפים שעוסקים בנושא...א-ב-ל, שומדבר לא קנה אותי...הכל של עילגים/פיסחים/פסיכים שרק מקשקשים שטויות...ומקווים שתסמוך עליהם, תוריד/תתקין 1,2,3, ומקסימום, תצעק עליהם דרך המסך שהם דפקו לך ת'טבלט... הדבר היחיד שהבנתי זה שכדי (אולי) להשלים ת'משימה, אני צריך קודם כל להפוך להיות "root-user" על הטבלט...וזה רק הוביל אותי לעוד "דפים/הנחיות חשודות". השורה החתונה...למישהו כאן יש ניסיון/המלצות/ידע כללי בנושא? כל טיפ יתקבל בברכה...אם הוא יהיה משכנע...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש איטיות במערכת, פרמוט לא תרם יותר מדי, אז אני חושד בכונן הקשיח. מתוך כמה בדיקות שהיו לי עם HD TUNE הבדיקה הפסיקה באמצע בגלל שגיאת קריאה. אני רוצה לבדוק בעזרת התוכנה'>http://www.samsung.com/global/business/hdd/support/downloads/support_in_es.html"]תוכנה של סמסונג, אבל דיסק FLOPPY לא רלוונטי במיוחד. השאלה שלי היא איך אני משתמש בתוכנה הזאת בעזרת דיסק או איך להשתמש בעזרת DOK.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני יכול לגרום למחשב לא להתנתק מהאינטרנט אחרי בערך שעתים ? יש לי yes wow 512 kbps ואני מוריד דברים ואחרי שאני הולך לבית ספר וכשאני חוזר הוא מנותק ! יש לי win xp home edition
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-