תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התקנתי Windows 7 מחדש, והפעלתי את ה-First time wizard של Internet Explorer 8. עכשיו כל פעם שאני צופה באתר אינטרנט ולוחץ על הטקסט, אני רואה סמן מהבהב (כאילו אני בתיבת טקסט שמאפשרת כתיבה). זה ממש מעצבן (ולפעמים גולל את הדף למטה למיקום של הסמן, אם לחצתי על הרקע)! מישהו נתקל בתופעה? איך אפשר לפתור? תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 5.03.2010 בשעה 11:24:47 OK מצאתי את הפתרון לבעיה...מתברר שב-IE יש מצב שנקרא Caret Browsing ואפשר להפעיל/להפסיק אותו ע"י לחיצה על F7 (או דרך תפריט View). זה מצב שמאפשר לגלול / לסמן טקסט בעזרת המקלדת (בדיוק כמו ב-Word / Notepad). פיצ'ר מעצבן! עריכה: כמו כן הייתי צריך לבטל את "Enable caret browsing for new windows and tabs" תחת tools -> inter…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה לבעלי מדיה סנטר שלא משתמשים בתוכנה של ווינדוס. איזה תוכנת HTPC בשוק הכי טובה ומתממשקת יפה גם לשירותי וידאו חינמים ברשת?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כלומר, כל העתקה רגילה של דיסק שיש בו שריטה מבטלת את כל העתקה, אני מחפש תוכנה שיודעת להמשיך בהעתקה ולדלג על החלק השרוט. כלומר אם יש לי סרט על הדיסק הוא יעתיק אותו וידלג על השנייה-שתים של השריטה, וככה תהיה איזושהיא קפיצה בסרט אבל לפחות יהיה אפשרי להעתיק אותו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להריץ הרצאות באינטרנט במהירויות גבוהות יותר מהקצב הרגיל. השתמשתי בתוכנה ENOUNCE MY SPEED שעושה את העבודה אבל לא חינמית.. מישהו מכיר תוכנה חינמית בסגנון? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. נשרט לי הדיסק הזה: למישהו יש מושג מאיפה אפשר להשיג כזה או את התוכן שלו? יש בו דרייברים לכרטיס רשת וקול ועוד כל מיני
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לצלם סרט במחשב. אם אתם נותנים תוכנה אז גם הסבר איך להשתמש בה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי מחשב לתיקון ואני צריך לפרמט אותו, מסוג IBM יש לי את הדגם ואת הסריאל נמבר שלו ואני לא יודע איפה למצוא לו דרייברים, אשמח אם תעזרו לי! S/N lkzb3yn MT-M 8090-11u תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצפיין תמונות של WINDOWS כולל כמה באגים שאני לא יכול לחיות איתם. יש המלצה לאחד קליל ומהיר ללא באגים? משהו בסגנון ACDSEE של פעם.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך התוכנה הזאת ? כדאי להשתמש בה ? לא עושה בעיות ? עדיפה על ccleaner ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
till now i have d\l over 200 quality mvies from thos programs. since the break appart of thos two, i cant find any new movies. my qustion is, which program (other then edonkey) is good for me if im searching for divx movies and games?
-
נכנסתי ל http://www.zigzag2000.co.il אחכ לחצי על משהו מהתפריט מימין.. ואז פתאום אני רואה- Forbidden You were denied access because: Access denied by access control list. ככה זה הראה לי גם לגבי שאר הדברים בתפריט ואף דברים באמצע העמוד! מה זה?? למה אסור לי להכנס??
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אח שלי (החרמן) לחץ YES כשקפץ לו חלון של ההתקנה המעצבנת הזאת של הסקס וזה התקין לו במחשב איזה משהו (כנראה) ובנוסף, זה עשה את דף הבית לדף של איזה אתר סקס וכעת, כל פעם שהוא מגדיר את דף הבית מחדש - דף הבית של אתר הסקס חוזר, לאחר הפעלה מחדש של המחשב. רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי לעזור לו... תודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזאת: אני משתמש כיום גם עם אלכוהול 120% וגם עם דיימון טולס העניין הוא שיש לי גם צורב רגיל וגם צורב DVD הקטע הוא שתמיד יש לי כונן נוסף גם כאשר אני מבטל את דיימון וגם את אלכוהול גם לאחר הסרת התוכנות נשאר לי כונן וירטואלי גם לאחר שנכנסתי לאלכוהול וסימנתי 0 דרייבס מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנה לבדיקת תקינות קבצי אופיס, אני לא מעוניין לתקן אותם אלא לאתר למחוק קבצים פגומים. תוכנות בסגנון לבדיקת תמונות יש את Bad Peggy או לקבצי PDF יש את Recursive finder of corrupted PDF files גם ל-MP3 יש, אך משום מה אני לא מצליח למצוא אחת כזאת לקבצי אופיס (word, excel) מי שמכיר, אשמח לעזרה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים ערכתי קצת את ההודעה ... אז ככה אין לי עבר כצייר זה משהו שאני רוצה לעשות כתחביב ועכשיו אני מאוד אוהב לצייר אבל אני לא אוהב את כל הלכלוך שעיפרון משאיר וכו ואני נמשך ללוח WACOM יותר שהכל נקי וממוחשב אז חשבתי לקנות INTOUS4 M אבל ראיתי באינטרנט אנשים שמציירים דברים מטורפים בעזרת INTOUS4 S ואני שובר את הראש שלי איזה גודל לבחור כבר שבוע זה משגע אותי האם אתם יכולים לשפוך לי קצת אור על הנושא תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני משתמשת בwindows live mail כבר כמה שנים ופעם ראשונה שנתקלתי בתקלה שאני לא מצליחה לסדר... התקלה היא כזאת, שאני מנסה לעשות reply למייל ולהתחיל לכתוב הוא לא נותן לי לכתוב, הוא מהבהב ולא שם את הסמן כמו שצריך כדי שיהיה אפשר להתחיל לכתוב. הבנתי שרק כאשר אני עושה ctrl+a ומוחקת כביכול את מה שיש במייל הקודם הוא נותן לי לכתוב... אבל כל המטרה היא לראות את כל ההתכתבויות שהיו... כמו כן, בחלון של התצוגה המקדימה של המיילים הוא לא מראה ברוב המיילים תצוגה מסוימת של המייל. פשוט מסך לבן ריק כאילו המייל ריק. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי טוב כדי שתוכלו לעזור לי כי זה משגע אותי!!! ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקינה מחדש אבל זה לא עוזר - הסרתי אותה ואז גם מחקתי את התיקיות שיש…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש איטיות במערכת, פרמוט לא תרם יותר מדי, אז אני חושד בכונן הקשיח. מתוך כמה בדיקות שהיו לי עם HD TUNE הבדיקה הפסיקה באמצע בגלל שגיאת קריאה. אני רוצה לבדוק בעזרת התוכנה'>http://www.samsung.com/global/business/hdd/support/downloads/support_in_es.html"]תוכנה של סמסונג, אבל דיסק FLOPPY לא רלוונטי במיוחד. השאלה שלי היא איך אני משתמש בתוכנה הזאת בעזרת דיסק או איך להשתמש בעזרת DOK.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בווינ 98 אנגלית... אני רוצה לשדרג את האקספלורר לגרסא הכי חדשה..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רואה סרט ופתאום התרגום נעלם לטעון את התרגום מחדש לא עוזר..אני צריך לצאת מהתוכנה ולחזור לאותה נקודה שבה התרגום נעלם כדי להמשיך לראות את הסרט וזה קורה די הרבה פעמים בהרבה סרטים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול מחשב חדש. אחרי שהתקנתי הכול מסתבר שאני לא יכול לשמוע מוזיקה (Itunes,WMP) ובכלל לא שומע קול גם באינטרנט. לעומת זאת כאשר אני עושה בדיקת סאונד בתוכנה אני יכול לשמוע דרך הרמקולים. לוח האם שלי הוא Asus P5GC-MX התקנתי כל מיני קודקים ודירקטX וזה גם לא עזר אשמח לעזרה תודה
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ציור פשוט ומהיר של ילד קטן, כחלק מבכרת יום הולדת שעשיתי בפוטושופ לאחותי. החלטתי לשחק עוד קצת עם הוואקום החדש.. סתם הרגשתי צורך לחלוק אתכם היה לי קצת קשה עם הפנים שלו, והיה לי זמן מוגבל (שלוש וחצי שעות) אז לא יכלתי להשקיע מספיק כדי לתפוס מבט ילדותי משכנע. הוא גם בכוונה מצויר לא בפרופורציות ריאליסטיות, כדי שייראה ציורי. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסקט אתחול של התוכנה NORTON GHOST10 אבל היא לא מותקנת לי על המחשב. והבנתי גם שאפשר ליצור גיבוי- קובץ IMAGE ,גם בלי להתקין את התוכנה, אלא ישר מהBOOT. אז עשיתי BOOT מהדיסקט ונכנסתי ל- local>partition>to image. ככה צריך נכון? קיצר אחרי זה הוא נותן מסך ששואל איזה מחיצה אני רוצה לגבות, וסימנתי את מחיצה C (יש לי שתי מחיצות C ו-D ועל C מותקן הוינדוס). אבל אחרי זה כשהוא שואל איפה אני רוצה לשמור את קובץ הIMAGE, ואני צריך לשמור אותו על D מן הסתם - הוא לא מראה לי בכלל את כונן D. מישהו מכיר את התוכנה ואולי יודע מה הבעיה? ועוד שאלה: מה זה מחיצה שהיא Primary ומה זה Logical? פריימרי זה המחיצה שבה מותקן הוינדוס כאילו? תודה לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם למישהו יש תוכנה מסוימת או משהו שיוכל לעזור לי בבקשה! ובבקשה אל תנעלו את ההודעה! ואני לא יקפיץ את ההודעה! אז בבקשה תעזרו לי!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמאפשרת לי לשנות את הקול במיקרופון בתוכנות כמו SKYPE וכו'.... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-