תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מופיעים לי יותר מדי IEXPLORE.EXE במנהל משימות מדי פעם קובץ לי בועה כזאת על שולחן העבודה של משהו עם RECOVER כאילו זה מנסה לשחזר עמוד כלשהו או משהו כזה... אבל זה לא מבצע כלום... מישהו יודע מה הפתרון לבעיה? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכנסתי ל http://www.zigzag2000.co.il אחכ לחצי על משהו מהתפריט מימין.. ואז פתאום אני רואה- Forbidden You were denied access because: Access denied by access control list. ככה זה הראה לי גם לגבי שאר הדברים בתפריט ואף דברים באמצע העמוד! מה זה?? למה אסור לי להכנס??
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב . חסר לי הקובץ הנ"ל אשמח עם למישהוא יש או יודע מהיכן להוריד . ניסיתי להוריד אך ללא הצלחה . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אין אפשרות לגרור ולזרוק קבצים ב-gmail לשם צירוף קבצים למייל, ב-firefox v26 , שום סוג קובץ לא מצליח. עובד ב-chrome. ניסיתי להפעיל את פיירפוקס ללא כל התוספים ועדיין לא עובד, מופיע סימן 'אין כניסה'. עריכה: flash player מותקן, ניסיתי RESET לא עובד, ניסיתי SAFE MODE לא עובד, ניסיתי לשנות ערכים ב-about config לא עובד! מישהו מכיר פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , לפני שבוע בערך קניתי מחשב חדש, יש לי כרטיס מסך: Sapphire X1950 Pro 512MB עכשיו אני מנסה להישתמש ב Catalyst Control Center אבל כל פעם שאני נכנס מופיע לי שגיאה וזה סוגר לי את התוכנה התקנתי מחדש את זה אבל עדיין זה לא מסתדר... הינה תמונה שמראה את כל הפרטים על הCatalyst Control Center + הודעת השגיאה , אשמח מאוד לעזרה תודה רבה על העזרה!!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הבוקר ניסתי להפעיל רגיל את המחשב, ובשלב של הפוסט אני מקבל הודעה: bmuzt is compressed ניסתי לגגל את זה, אבל החיפוש לא הניב תוצאות. אפשר לקבל עצות לתיקון? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, לפני מס' שבועות הורדתי קובץ שהיה אמור להיות קובץ TXT אבל בעצם היה .SCR עם איקון של Notepad שהריץ משהו על המחשב. כמובן שברקע פעלה תוכנת MSE של גילתה דבר אודות הקובץ. מאז ישנה איטיות מסויימת בהרצת תוכניות. ערכתי סריקות ולא נמצא דבר. היום הרצתי את תוכנת ה HIJACK ורציתי לדעת אולי אתם רואים משהו שאני לא. תודה רבה ויום טוב. Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 09:12:50, on 16/11/2010 Platform: Unknown Windows (WinNT 6.01.3504) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16671) Boot mode: Normal Running processes: C:\Windows\system32\taskhost.exe C:\Windows\system32\Dwm.exe C:\Windows\Explorer.EXE C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RtHDVCpl.exe …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום. אני רוצה לחתוך תמונה מסויימת שיש לי במחשב לגודל של תמונת פספורט. אין לי פוטושופ. יש איזה תוכנה חינמית או אולי בעזרת הצייר אפשר? אבל אני לא יודע איך.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכוולכם, אני חדש פה, www.Point-P.net זה התיק עבודות תגיבו
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום נמאס לי מכל ההורדות שאחרי שבועיים המפתחות והסיריאלים נחסמים אני רוצה המלצה לאנטיוירוס ממש טוב כי אם אני משקיע כסף אני רוצה שיהיה תמורה איזה אנטוירוס הכיטוב היום בושק? יוצא לי הרבה להיתקל בקבצים מפוקפקים ואני כמעט כל חודשיים מפרמט את המחשב.. אני עכשיו עם AVG וMALWAREBYTES ושניהם לא מוצאים וירוסים אבל המחשב איטי ברמות !! בפתיחת קבצים / תיקיות / הורדות / אינטרנט הכל.. תודה ד"א רציתי לשאול אם אפשר להוריד מדיה סנטר לXP כתוסף ולא כמערכת הפעלה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קובץ wmv ,אני מחפש תוכנה שממירה את הקובץ הזה ל Xvid\Divx...מישהו מכיר???? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתחתי חשבון SKYPE אבל לא הבנתי תכלס מה קורה פה בנוגע לתעריפים... אני הולך להתקשר דרך WIFI מפלאפון, לארץ לפאלפונים ומחשבים. למחשב זה חינם? או שזה גם יורד לי מהדקות? מישהו יכול לשפוך קצת אור אני מאוד מבולבל
-
יש לי את המסנגר החדש ואני לא מצליח להוסיף בו אנשים (כתובת אימייל שלהם) .איפה אני צריך לרשום את המייל שלהם כדי להוסיף אותם (בדיוק כמו בגרסאות הישנות .... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ח'ברה. יש לי שלט של XBOX דגם PL-3601 של חברת PELICAN. ואני מעוניין להפעיל אותו במחשב. אך הווינדוס XP מבקש דרייבר בשביל זה. מישהו יכול למצוא לי דרייבר בבקשה כי אני לא מוצא. תודה על העזרה .
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה ספריות אחראיות על המשתמשים ב icq? למשל אם רוצים לפרמט את ה Hd איזה ספריות לגבות שאחרי שזה אני יפתח אותם, ויהיה לי את כל המשתמשים?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, בשעה טובה הצלחתי סוף סוף להתקין את AD-AWARE 2008 לאחר שכבר נאלצתי פעמיים לעשות RECOVERY מוחלט למחשב! כעת אשמח מאוד ,אם מישהו יוכל לתת לינק למדריך (רצוי בעברית) שמסביר במפורט כיצד לקנפג את התוכנה, בצורה שתגן על המחשב בצורה האופטימלית. במידה ולא קיים מדריך כזה, אז אולי רק תגידו איך לסדר את הפונקציות החשובות ביותר בתוכנה... לגבי ספייבוט, הומלץ לי על תוכנה זו כתוספת ל- AD-AWARE , אלא מה, לפי מה שאני רואה באתר היצרן, התוכנה אינה מתאימה למשתמשי ויסטה: http://www.safer-networking.org/he/spybotsd/index.html לכן, השאלה האם זה כך באמת, או שאולי קיימת גרסה אחרת, שבכל זאת מתאימה? תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מצליח לראות את הטמפרטורות במשחק WOT , אבל אם אני רוצה לראות את זה שאני גולש באינטרנט אני לא מצליח לא בכרום ולא באופרה , מישהו יודע מה צריך לעשות כדי לראות את זה גם שאני עובד באינטרנט ? או שזה רק למשחקים ? כי ראיתי רשימה של תוכנות זה אמור לעבוד על כל תוכנה , ברשימה יש לי אופרה כרום אבל זה לא עובד
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הספייבוט ו-HijackThis אומרים שיש בעייה עם הקובץ הזה. (נוד32 וADWARE לא מתריעים) אבל אף אחד לא מצליח להפטר ממנו גם לא במצב בטוח!! מה לעשות? שורה 020 בלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:47:33, on 02/03/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: D:\WINDOWS\System32\smss.exe D:\WINDOWS\system32\winlogon.exe D:\WINDOWS\system32\services.exe D:\WINDOWS\system32\lsass.exe D:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe D:\WINDOWS\Explorer.EXE D:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe D:\Program Files\Eset\nod32kui.exe D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe D:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שמסתירה קבצים ותיקיות FOLDER LOCK 5.7.0. הכל היה טוב ויפה עד שהתקנתי אנטי וירוס BITDEFENDER 2008 הרצתי סריקה מלאה של כל המחשב, ובסוף התברר ששאנטי וירוס שינה את השם לכל התיקיות המוסתרות שלי וכתב עליהם - Rootkit-Hidden Items , ועכשיו אין לי שום אפשרות לגשת לתיקיות ולקבצים הללו. אך הם קיימים כאשר אני עושה מאפיינים אני רואה שנשאר הנפח של הקבצים המוסתרים רק שהם בלתי נראים. וגם התוכנה FOLDER LOCK לא פותחת אותם. מה עליי לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש ב- easy CD creator 5 בשמות הקבצים במקום עברית הוא צורב לי קווים: ___ ____.mp3 יש לזה פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא רואה עברית במירק ורציתי לדעת עם מישהוא יכול להגיד לי איך אני עושה שיהיה אפשר לראות עברית במירק.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש תוכנה אולי שלומדים איתה כתב עיוור ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי את שני התוכנות PREMIERE PRO 2 AFTER EFFECTS CS3 איך אני יכול להכין בהן פתיח לסרט? וגם איך שומרים נגיד את הסרט בפרמיר? איזה קודקים? אפשר מדריך צעד אחר צעד לשמירת סרט? כי כל פעם שאני שומר בפרמיר הוא יוצא מקורטע, למה זה? רק בMPEG 2 זה יוצר בסדר. ובקשר לפתיח: אני רוצה שיהיה כמו בVIVA LA BAM למי שמכיר אני לא יכין בדיוק אבל משהו בסגנון.. http://youtube.com/watch?v=DwAYB_X0oQY תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-