תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שכשמנסים לפתוח לפעמים סרטונים קטנים[בעיקר פורנו] יחסית בסיומת MPG או WMV אז הBSPLAYER עושה שגיאה ואומר "can't open" או משהו כזה.. תעזרו בבקשה כי חבר שלי משגע אותי. תודה מראש, אושר
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן פיירפוקס בגירסא האחרונה שלו ויש לי בעיה באתר ספורט 5. יש כתבות שאני נכנס אליהן וזה פשוט לא מראה לי אותן על כל המסך וזה מזיז אותן לצד שמאל ואני רואה רק חצי כתבה בקושי. מה הבעיה? ניסיתי התקנה מחדש של הדפדפן ולא עזר.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מופיעים לי יותר מדי IEXPLORE.EXE במנהל משימות מדי פעם קובץ לי בועה כזאת על שולחן העבודה של משהו עם RECOVER כאילו זה מנסה לשחזר עמוד כלשהו או משהו כזה... אבל זה לא מבצע כלום... מישהו יודע מה הפתרון לבעיה? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון... יש לי בבית מחשב נייח ונייד... שניהם מחוברים ברשת אלחוטית. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה כלשהי שתאפשר לי להשתמש במחשב הנייד כמקלדת ועכבר אלחוטיים לנייח. כלומר שאני אוכל בעצם להשתלט על המחשב הנייח דרך הנייד. אני יודע שיש את התוכנה remote desktop connection שמגיעה עם הוינדוס אבל מה שהיא עושה זה מעבירה הכל לנייד... גם את המסך... אני רוצה להמשיך לראות דרך המסך של הנייח ורק להשתמש בנייד כמקלדת ועכבר... מקווה שאני מובן, תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למקודדים בשביל סרטים,שיעבוד טוב גם עם HD וגם סרטים רגילים.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הנה כמה רקעים שעשיתי היום... תגיבו, תעירו, במידה ויש צורך- ערכו... פעם ראישונה אני עושה רקעים :xyxthumbs:
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היות וגם אני חוויתי בעיות במהירות הורדה חשבתי לנסות גם להסיר את התוכנה UTORRENT מהמחשב ואח"כ להתקין מחדש. (מתי שכבר מיואשים מנסים הכל) בכל אופן שמרתי את PATH של כל ההורדות הקודמות,אני רואה את התיקיות ואת מה שהן מכילות. אך הם לא מופיעים אחרי שהתקנתי את התוכנה שוב.... ז"א אי אפשר להמשיך מאותה נקודה?למחוק ולהתחיל להוריד מחדש?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אממ ראיתי את אורגנית 3000 אבל זה פסנתר כנף וזה צליל לא טוב... מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח הודעות לאנשים שונים, ומקבל הודעה שלא ניתן להעביר את ההודעה לכל הנמענים. ניסיתי ריסטרט לתוכנה, וניסיתי גם להתקין אותה מחדש. לא עובד. מה עוד אפשר לעשות? למחוק שרידים שלה מהרג'יסטרי?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה תודה רבה קודם כל שנכנסתם לעזור. רציתי לשאול האם יש איזה שיטה כלשהי לרמות את הפלאש נגיד אם קיימת תחרות של תוצאה הכי טובה נגיד יש רשימה של 15 אנשים עם התוצאה ההכי טובה קיימת אפשרות לעקוף את זה ולרמות עם תוכנות כלשהם? הנה האתר שאני רוצה לרמות בו http://www.bissli.co.il/dak אשמח מאוד אם תוכל ללמד אותי כיצד אני מרמה באתר הזה כאילו להתחיל עם יותר נקודות וכו' כאילו במקום להתחיל עם 0 נקודות להתחיל עם 123456 נקודות למשל קיימת אפשרות למה ראיתי שיש שם כאלה שרימו בטוח אשמח מאוד אם אוכל ללמוד את השיטה בבקשה? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרי אין איזה חוק נגד קזה זו תוכנת שיתוף חוקית אני לא מבין מה הבעיה מישהוא להסביר לי
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני יכול לערוך הקלטה שהקטלתי בפלא' דרך תוכנת Nokia Multimedia Player?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צירפתי תמונה. ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה מחדש אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מישהו כאן יודע למה אני לא מצליח להיכנס חשבון שלי בתוכנה שליטה מרחוק TeamViewer וגם אתר TeamViewer כניסה חשבון שלי ? האם זה בעיה בשרת האתר חברה TeamViewer תקלה שלהם ? תודה! בתמונה אני מקבל הודעות :
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
לא מצאתי משהו כזה... movie maker לא מזהה את המצלמה ( תוכנות אחרות כן) מצלמת gpt ישנה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקבל הודעה כזו: תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למי שלא מכיר foxit reader מהווה תחליף מצויין מהיר , קל משאבים עד מאוד , במקום adobe acrobat reader לא דורש התקנה, זה רק קובץ EXE אחד בודד. נפתח בשניות, מתמשק גם עם הדפדפן שלכם. המלצה חמה - להסיר את acrobat להוריד את ה EXE של FOXIT, לשים אותו בתוך התיקיה PROGRMA FILES בתוך תיקיה משל עצמו, או ככה סתם בחוץ, ולהפעיל אותו פעם אחת מכאן והלאה, הוא מותקן ועובד חוסך שעות (במצטבר ) של המתנה לפתיחת קבצי PDF וזה חינמי !
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש זון אלארמ וראוטר אז אין מצב הדפי אינטרנט זזים למעלה למטה ואותו דבר במשחקים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ביום בהיר אחד בלי שום הודעה מוקדמת הפסיקו כל הנגנים במחשב לעבוד (מדיה פלייר, VLC, BSPLAYER) עד היום הכל עבד בלי בעיה ולפתע בכל הנגנים שומעים את הקול אבל לא רואים תמונה הכל שחור. שתי הערות: א. עד היום כל הסרטים עבדו לפחות באחד מן הנגנים ולא היתה שום בעיה. אני לא עשיתי שום שינוי ולא התקנתי שום דבר חדש. המחשב הזה אפילו לא היה מחובר לאינטרנט כבר הרבה זמן. ב. סרטי DVD קמויים ולא צרובים כן רואים היטב. למישהו יש פתרון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי כרטיס מסך 9800 gtx הבנתי שהוא תומך ב-hd הורדתי סרט באיכות hd האם אני צריך תוכנה כדי לצפות ב- hd אני חיברתי את המתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך זה מתאם מהחיבור הרגיל של המסך לחיבור של הכרטיס מסך hdmi יש לי עוד מתאם שכתוב עליו hdmi אני חושב שהוא מתאם מהכרטיס מסך לטלוויזה יש לו גם חיבור כמו של usb בקיצור מה אני עושה כדי לראות hd במחשב שלי יש לי מסך 20 אינץ דק
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי להכין רקע של ה-DJ האהוב עליי - Skazi. בעיקרון אין פה עבודה מקצועית, מה שכן יש פה אלו צבעים יפים(לדעתי כמובן), ושילוב מוצלח של התמונות כל זה יוצר רקע חביב לשולחן עבודה http://img13.imageshack.us/my.php?image=151314971508149315121505151114.png
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ה IE7 שלי לא מראה פלאשים (swf) ... אין לי מושג למה... אני צריך להתקין משהו בנוסף? אם כן , אני אשמח לקבל לינק
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[poll] [opt] תמיד [/opt] [opt] לפעמים [/opt] [opt] אף-פעם [/opt] [/poll] בשביל מה כבר צריך את זה? מימה שאני יודע אף פעם לא נכנסו לי למחשב, ומי שיכנס יחטוף
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-