עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אנשים, אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל אולי תוכלו בכל זאת לעזור לי.. חבר שלי עובד כעורך סרטים. התוכנות שהוא עובד איתן הן After effects וEdius 4. הוא מתכנן לקנות מחשב עריכה חדש(כנראה Core2Duo 6600 אלא אם יש לכם הצעה אחרת..). והוא ימשיך כרגע לעבוד עם כרטיסה עריכה שיש לו עכשיו - DVSTORM-RT. הבעיה היא איזה כרטיס מסך לקנות? האם בשביל After effects יש טעם לקנות כרטיס מקצועי כמו Quadro או Fire GL? או האם כרטיס שמיועד למשחקים (כמו 8800GTS) יעשה את העבודה ? אני חיפשתי באינטרנט מידע על כרטיסי מסך שונים שיכולים להתאים אך בשום מקום שמצאתי אין השוואה בין כרטיסים שונים ביחס לAfter effects.. השאיפה שלי היא שזמן הרינדור בAfter effects יהיה נמוך ככל האפשר(וכמובן שלמחיר יש ג…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. רוכש מחשב לעבודה עם פוטושופ ומעוניין בהמלצה לכרטיס במינ' הוצאה כספית לעבודה איתו האם גם כרטיס OB יספיק ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by roeibar77,

4. פרמטתי את המחשב ואני צריך שיהיה לי את האופציה ב PAD איפה שמזיזים את העכבר לאפשרות לזום IN ו OUT בדפדפן האיטנרנט, יש גם אופציה שהייתי מזיז את האצבעות ב PAD והדף היה עולה למעלה ולמטה. הורדתי את הדריבר Toshiba System Driver ואת Toshiba Function Key וזה עדין לא מצליח. יש למישהו רעיון מה עוד יכול להיות הדריבר שיהיה קשור לזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  5. איזה מבין הדריברים הבאים אני צריך להוריד כדי שהכרטיס SD של המצלמה יעבוד לי במחשב

6. אוקיי אז יש לי סרט באיכות גבוהה ואני רוצה לחתוך חלק ... ואני רוצה לשמר את האיכות בחלק הזה... ניסיתי בתוכנה הזאתי את הקודק של DIVX אבל זה מוריד את האיכות... יש ריבועים וכל מיני שטויות... איזה קודק מבין כל הקודקים כאן ייתן את האיכות הכי טובה? חוץ מFULL FRAME ....(הראשון) או שאולי אתה מכירים דרך אחרת שאני יכול לחתוך חלק מסרט ולשמר את האיכות שלו כמו המקור? תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  7. יש לי maxtor 80 GB sata ABIT AN7 guru יש באתר של אביט את הדריברים אבל יש שם כל מיני איזה מהם אני אמור להוריד?? קישור לדריברים באתר: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AN7&fMTYPE=Socket%20A&pPRODINFO=Driver תודה רבה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by malcolmx9,

אני יכול לעשות חיפוש, אבל כל הזמנים יוצאים מודים חדשים של אימיול, אז זה לא יהיה אקטואלי. איזה מוד של אימיול הוא הכי מומלץ? מנסיון שלכם, באיזה מורידים במהירות נורמלית. תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. איזה מהם יותר מהיר יותר איכותי עם יותר פ'צרים?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  10. Started by stone cold,

לא התקנתי תדריברים של הלוח אם וביגלל זה הביצועים שלי במישחקים היו הרבה פחות טובים מהביצועים שהם אמורים היו להיות יש אבדל מאוד מאוד משמעותי בביצועים כרגע לביצועים שהיו מיקודם אני חשבתי שמתקינים WIN ותדריברים הרגילים-לכרטיס מסך וכו+DX9C זה מספיק אבל לפחות בלוח שלי זה פשוט לא נכון (מיפרט בצד הלוח מבוסס nForce2)

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  11. השאלה מתייחסת גם לממשק המשתמש של התוכנות שאיתן אתם עובדים וגם לזה של מערכת ההפעלה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

הכוונה לתוכנה שאני אוכל להכניס לה URL להורדה, היא תוריד כמה שיותר מהר (עד כמה שזכור לי בין תוכנה לתוכנה יש גם שינוי בקצב הורדה), ושאני כמובן אוכל לעשות לה הקפאה והמשך מאוחר יותר. לפני כמה שנים השתמשתי ב DAP, אבל אני לא סגור על זה שהיא עדיין הכי טובה תודה.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. פלאשגט נמצא כad aware ואני רוצה משו טוב אחר..getright? download accelarator? תודה :-*

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום ברשותי cubieboard http://cubieboard.org/ ורציתי לישאול איזה מערכת הפעלה עדיפה לי?... אני מעוניין ליצור תיקייה משותפת עם המחשב הנייח שלי ע"י הWIFI בבית ולראות סרטים בעיקר (מולטימדיה) פייסבוק יוטיוב... המערכת ההפעלה המקורית שמגיעה עם זה היא אנדרואיד 4.2 אבל היא קצת מעיקה מכיוון שהיא ללא ספק מתאימה לסמארטפונים/טאבס.. מה אתם אומרים יש אפשרות לשים XP??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by geno77,

שלום רכשתי מחשב חדש השבוע מעבד q9550 זיכרון 4gb corsair ddr3 1333 וכרטיס מסך gtx 275 אין צורך לפרט על שאר הרכיבים, מחשב לגיימרים.. השאלה שלי היא איזה מערכת הפעלה כדי להתקין ? חשבתי על ויסטה 64, האם זה כדאי?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  16. יש מעבד QUAD 4GB זכרון האם עדיף ויסטה 64 או XP 64 תודה

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  17. אני מתחיל קצת להרחיב מהפוטושופ עכשיו ואני כבר יודע פחות או יותר פלאש וגם אילוסטייטור כבר התחלתי בכל מקרה שמתי לב למשו מעוד מעצבן שאדובי עשו אתם לא חושבים שהיה יותר קל אם הם היו עושים בין כל התוכנות את אותן פונקציות סתם כמה דוגמאות בפוטושופ CS5 (או כל גירסה אחרת..) יש כזה חלון של היסטוריה לוחצים על windows ואז פותחים את History מה שבפלאש אין הם סתם היו חייבים לסבך את זה להשים את זה באיזה קטגוריה שמה בווינדוס וגם זה נראה ממש שונה או כל מיני דברים לדוגמה הקטע הזה ששמתי לב שכל ה-TOOLS שאם לדוגמה רוצים לעשות ריבוע בפלאש זה מה זה מסובך ואי אפשר לעשות עם זה כל מיני דברים גם לדוגמה אם רוצים לעצב טקסט בפלאש זה ממש שונה מהפוטושופ זה לא נראה לכם מפגר כזה? כאילו שתתאים בין כל התוכנו…

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. איזה מקודד בדיוק אני צריך? כי יש לי סרט SVCD ומשום מה הוא לא עובד לי איזה מקודד בדיוק אני צריך להתקין? מאיפה אפשר להוריד אותו? תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני רוצה להוסיף כתוביות לסרט בפורמט XVID - וגם להשאיר אותו כזה (לא להפוך אותו ל-VCD או משהו בסגנון). עם איזה מקודד הייתם ממליצים לי להשתמש (ועם אילו הגדרות) בשלב ה-COMPRESSION ב-VIRTUALDUB? כשאני נכנס לשם יש לי כמה אפשרויות כמו DIVX 5.1.1 CODEC ו-XVID וכו'... בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by gshhar,

שמתי גם לב שרוב הסרטים מקודדים ב-XVID,מה ההבדלים בניהם ?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  21. אני לא יודע אם כדאי לי להתקין חבלית מקדדים זה לא תמיד הולך טוב. איזה מקודדים אני צריך? AC3 FFDSHOW מה עוד? ואני אשמח ללניקים תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם קיבלתי היום מחשב חדש,עם כ.מסך GEFORCE 8800 רציתי לשאול איזה חבילת מקודדים את ממליצים להוריד?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  23. איזה מקודדים יותר טובים Cole2k Media או K-Lite Codec Pack ? זה מה שמכיל Cole2k Media בגירסה הכי חדשה ● DivX 6.8 Pro Video Codec. ● DivX Web Player 1.3 browser plugin. ● XviD 1.1.3 Video (Encoder) Codec - Koepi's 28/06/07 Build ● ffdshow Video Codec 20080215 Revision 1860 by xxl. ● CoreAVC 0.0.0.4 ● x264 h.264/AVC CLI (Encoder) Codec Revision 736. ● Microsoft - Windows Media 9 Video Codec 9.0.1.369. ● On2 Technologies VP7 Video (Decoder) Codec 7.0.8. ● On2 Technologies VP6 Video Codec 6.4.2. ● Flash Video Splitter 1.0.0.1. ● Huffyuv Lossless Video Codec 2.2.0.1. ● Ligos Indeo XP Video Codec 5.2820.15.58. ● Intel Indeo Video Codec 4.51.16.2. ● Intel Indeo Video Codec 3.24.1…

• 0 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים