תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
nvidia 6800GT שאני לא מצליח להתקין את הדרייבר המקורי כי יש לי 64 ביט תודה לעל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
אני לא בטוח אם התקנתי דרייברים ללוח אם כמו שצריך... איך אני יכול לבדוק?? התקנתי את הדברים שהיו בדיסק (לא בדיסקט, כי לא ידעתי איך להתקין אותם ואם צרים בכלל) התקנתי nVidia Chipset Drivers וזהו... עכשיו נכנסתי לאתר של dfi וראיתי שאני יכול להוריד את הדרייברים הבאים: RAID Driver ו-NVIDIA System Driver איזה מהם אני צריך להוריד ולהתקין?? והאם אני צריך לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מהתחלה או שזה לא חשוב?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קראתי פעם שיש כמה גרסאות דרייברים של NVIDIA שגורמות לכל מיני בעיות איטיות במשחקים. אני מתקין עכשיו את XP מחדש, אז רציתי לבדוק, יש גרסה ספציפית שמומלץ להתקין אותה או שפשוט להוריד את הגרסה הכי אחרונה מהאתר של NVIDIA?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שמתי את הכרטיס הישן שלי במחשב כי אני צריך VIVO וגם חשבתי לבצע איזה בדיקת 3DMARK אז איזה דרייבר הוא הכי מומלץ?? כדי שאני יקל תוצאה גבוה כמה שיותר ובלי איכות בכלל
-
^^ צריך להתקין דריברים ל XP או בכללדרייברים כלשהם למעבד? ואני צריך להתקין את הדרייבר IDE SataIDE Driver??
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב מחבר ועתה ברצוני לפרמט אותו, אין לי את הדיסק או החוברת של המחשב כך שעלי להכין בעצמי דיסק עם כל הדרייברים ללוח אם, לצ'יפסט וכו'. כיצד ניתן לדעת אלו דרייברים יש להוריד למחשב? הורדתי את תוכנת SIW אבל הייתי רוצה לקבל איכשהו תמצית של כל הדרייברים הנחוצים תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהכרטיס 9800GT שלי נהרס לחלוטין כתוצאה מהדרייברים גרסה 275 החדשים של NVIDIA, הידועים ביכולתם המדהימה להרוס טוטאלית כרטיסים מסדרות 8000/9000, קיבלתי עם האחריות כרטיס GTS 250 חדש, ורציתי לדעת מה הדרייברים הכי מומלצים להתקין כרגע? אני יודע שמלבד היכולות ההרסניות של גרסאות 275, היו לו גם ביצועים מזעזעים.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש.. ואני לא יודע איזה דרייברים צריך להוריד? ולמה? (לכרטיס מסך? לעכבר? למה?)
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אתם יכולים לתת לי קישורים למדריכים או משהו כזה? לפי מה שהבנתי בנושא אחר כאן בפורום אפשר לעשות את עם VirtualDub, אבל איך? תודה.
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב דיסק בווייב באיכות שמע מקיסמלית כשאני ממיר אותו מ mp3 ל wave מה להגדיר ב frequency ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.schooly.co.il/MySchool/index.asp?url_t=benzvi&pagename= אני רואה את העמוד הראשי אבל אני לא יכול ללחוץ על אף אחד מהקישורים בתפריט הימני.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
איזה וירוס קיים שמאתחל את המחדב כאילו שאתה לוחץ על כפתור Reset במחשב?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום. עד היום השתמשתי ב LH Codecs Pack 3.0. יש חבילה יותר טובה? יש לציין שאני מעדיף חבילה כמה שיותר פשוטה, בלי להתעסק עם הגדרות ושתעמיס כמה שפחות על המערכת. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים איזה חבילת אבטחה היא הכי טובה למחשב? קספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 או 7? AVIRA? NOD? בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה רבה....התקנתי כל חבילה שראיתי אבל כלום לא עבד :s05:
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איזה חבילת מקודדים יותר טובה? klmcodec102 או Cole2k.Media.-.Codec.Pack.V6.0.5 הklmcodec102 לקוחה מפה http://www.maddog.us/forum/forum_posts.asp?TID=652&PN=1
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אם אפשר גם לצרף לינק להורדה אני מאד אודה. נ.ב. ההתקנה היא של ווינדוס חדש אז אם צריך עוד סוג של קודקים בנוסף בבקשה תוסיפו גם אותו
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא קודקים לווינדוס 98 למישהו יש נסיון או ידע בנושא?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לא מצליח למצוא חבילה לווינדוס 98 ?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי חומת אש של mcafee .זאת אומרת התקנתי את מקפי ומחקתי הכל והשארתי רק את החומת האש שלה. עכשיו האן zone alarm יותר טובה ממקפי מבחינת חומת האש? {אגב אנטי וירוס שלי זה nod32 }
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה חומת אש להשאיר פעילה ? של AVG Internet Security 2011 או של וינדוס XP . מאחר שיש התנגשות ששתי חומות אש פעילות, ביטלתי את חומת האש של הוינדוס וכרגע חומת האש של AVG פעילה. האם הבחירה שלי נכונה או עלי לשנות ?. אשמח לתגובות...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
במשך תקופה ארוכה השתמשתי בפיירפוקס כי כולם אומרים שהוא הדפדפן הכי טוב שיש. אבל אני ממשיך להיתקל בו באיטיות, בקריסות ובעומס מאוד גדול על המחשב. אז הפסקתי להשתמש בו ועברתי למקסטון, אבל קראתי לאחרונה שיש בו פירצת אבטחה שכבר חודש לא תקונה, אז החלטתי לחזור לפיירפוקס מחדש (למרות שמקסטון היה מאוד נוח ויעיל :-\). לפי מה שהבנתי אני יכול לבצע כל מיני טוויקים לפיירפוקס, כדי לשפר את מהירות עליית האתרים בו, להוריד את העומס שהוא גורם על המחשב וכו'. לא מצאתי מדריך דומה לבנתיים, אז יש סיכוי שמישהו מביא לי קישור לאחד, או אפילו רושם את השלבים בעצמו? תודה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-