עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום. התקנתי לפני כמה ימים WINDOWS 7 32BIT ויש לי בעיה שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב זה שוכח לי את כל הסיסמאות, אם זה אתרים ופורומים באקספלורר, תוכנות (STEAM) וכו'. מישהו יכול לכוון אותי מה אני צריך לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  2. בלי להרשם וכול השטויות האלו,רק רוצה תוכנה פשוטה עם ממשק נוח,שתראה לי את הנתונים של כ.מסך שלי,ובעיקר את הטמפרטורה שלו. אשמח לקבל תגובות.

3. Started by White Shepherd,

שלום, הורדתי קובץ ISO של דביאן, ואני מחפש כבר כמה שעות דרך לצרוב אותו לUSB ולא מוצא שום דבר שימושי. מערכת ההפעלה שאני מריץ כרגע היא WinXP ואני רוצה לערב כמה שפחות תוכנות חיצוניות, ככה שאם יש דרך לצרוב את זה רק עם WinXP זה יהיה אידיאלי. אני צריך גם לפרמט אותו ושיהיה bootable כמובן. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by jackhammer,

שלום לכולם למישהו יש IE8 נייד? אני מחפש בגוגל כבר כמה שעות וכל מה שאני מוצא זה גרסא אחת ברוסית והשאר שהם באנגלית מלאות בוירוסים ושטויות למישהו יש לינק להורדה נורמלית? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום אני יודע שיש דרך לגבות מחשב כמו שהוא לIMAGE FILE ואז לעשות לו RESTORE לאותו מצב בדיוק ע"י תוכנות כמו GHOST. רציתי לדעת אם יש דרך לעשות IMAGE למחשב כלשהו ולעשות RESTORE למחשבים אחרים עם אותו IMAGE שהם יהיה בדיוק אותון מחשב שממנו יצרתי את הIMAGE גם אם למחשבים יש נתונים שונים ומחיצות שונות. יש דבר כזה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by meniadin,

שלום, יש לי premiere cs4, הבעיה שהוא לא פותח טוב קבצי avi. אחרי שאני מכניס את את הסרטון ל timeline האודיו עובד כמו שצריך אבל הפריימים של הסרטון מתחלפים ממש לאט, ככה שבסרטון של 15 שניות רואים בקושי 3-4 פריימים, כשכל פריים מתחלף אחרי 5 שניות. בדקתי כמה סרטונים ממקורות שונים ובכולם אותה בעיה, ככה שהסרטון לא פגום. הורדתי K lite codec pack אבל זה לא עזר. יש לציין שנגני מדיה אחרים (mv2player) פותחים את הקובץ בלי בעיה. זה ממש דחוף, אז אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה בבקשה שיענה מהר. תודה!

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by ggg123,

יש לי מספר קבצי MP4 שצולמו במצלמה. אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה שתאפשר לחבר את כל קבצי ה MP4 ולהמיר אותם לקובץ AVI, כמובן בלי ירידה באיכות.

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. שלום לכולם. אצלי באירגון אנחנו משתמשים ב-OUTLOOK 2007 שמחובר לשרת EXCHANGE 2007. לא מזמן הותקן המחשב של אותו המשתמש מחדש, עקב בעיות רבות שלא קשורות ל-OUTLOOK. לאחר ההתקנה חלק מהמיילים שהם באנגלית נטו השורות פתאום החליטו שהם ניצמדות לצד ימין במקום לשמאל, ולפי טענתו של המשתמש לפני ההתקנה מחדש של המחשב זה היה תקין. חפרתי בהגדרות ניסיתי כל מני שינויים שהיו ניראים לי הגיוניים ושום דבר לא עזר. כעקרון אנחנו מתקינים אצלנו את OFFICE 2007 ENT SP2 בשפה העברית ולאחר מכן מתקינים חבלית שפה באנגלית, נכון אני יודע שזה נישמע קצת עקום, אבל זאת האופציה היחידה שמתאפשרת לי. אני ישמח אם משהו שמכיר את הבעיה ופתר אותה יוכל לשתף את הפורום בזה. תודה והמשך יום נעים, צחי.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, בימים האחרונים התקנתי את הגרסה החינמית של התוכנה avast וביצעתי איתה סריקת וירוסים והתוכנה לא מצאה שום דבר. לאחר שהוספתי סריקה ב PUP(לא יודע מזה) פתאום התוכנה מצאה 5 וירוסים(מצורפת תמונה). מחקתי את הוירוסים ולאחר בחינה נוספת של הקבצים שנמצאו ולאחר שהמחשב הפך להיות איטי יותר (אולי בגלל התוכנה?), אני דואג שאולי מחקתי קבצי מערכת חשובים. השאלה שלי היא האם מחקתי קבצים חשובים או וירוסים? ואם מחקתי קבצי מערכת, מה כדאי לעשות כדי לתקן את הבעיה? מצטער על ההסבר הקצר והלא מפורט אך אין באפשרותי לפרט יותר כרגע. תודה *המחשב הוא מחשב גיימרים (4 ליבות וכו') והוינדוס הוא ויסטה 64 ביט

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  10. Started by ROBE,

שלום לכולם יש לי את התוכנה בגרסה החדשה עבדתי איתה במשך שבועיים והיא זיהתה וגם מחקה מזיקים ,כרגע אני מצליח לעדכן את התוכנה ולבצע סריקה מלאה אך כשהתוכנה מוצאת מזיק ואני מנסה להיכנס ללשונית הסגר בכדי למחוק את המזיק התוכנה קופאת ואני מקבל את ההודעה הנ"ל .חשבתי שאים אמחוק את התוכנה והתקין שוב זה יעזור אך לצערי הבעיה חוזרת על עצמה . ברצוני לבקש עזרתכם היות ומבחינתי התוכנה טובה וחיונית למחשב ,בנוסף לכך במידה ואין אפשרות לתקן את הבעיה אשמח לקבל עצתכם לגבי תוכנה חלופית . תודה לעוזרים ושיהיה לכולנו סוף שבוע נעים רובי

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by zohar678,

כל פעם שאני מנסה להסיר את האקספלורר אני מקבל את החלון המצורף חיפשתי את הקובץ במחשב ולא מצאתי אותו מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by gonecrazy,

ההורים שלי תפסו על המחשב שלהם וירוס, כשהם מנסים להכנס לאתרים מסויימים כמו גוגל הרוסי/ COM, פייסבוק ואתרים נוספים, מופיע העמוד שהוספתי בתמונה המצורפת. הבעיה היא גם ב IE וגם בפיירפוקס. ניסיתי להריץ AVIRA, אבל הוא לא פתר את הבעיה. יש רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  13. אני עובר ממחשב פנטיום 3 לפנטיום 4 . ורוצה להעביר את רכיבי התקשורת שיאפשרו לי להשתמש בתשתית הוט ובספק אקספון שיש לי על המחשב הישן .החיבור הוא של 2.5 מגה עם מודם טומפסון TCM425 ,האם יש דרך להעביר את מה שחסר כדי שאוכל להשתמש בתקשורת במחשב החדש?

14. Started by DAVIDKI19,

יש לי ווינדוס 7 ואני רוצה לשלוט במחשב של אמא שלי שנמצא רחוק לה יש ווינדוס XP מה אני יכול לעשות???? עם איזו תוכנה? אני צריך תוכנה הכי קלה שיש בלי יותר מדי סיבוכים

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. מחר אני מפרמט את המחשב ומתקין ווינדוס 7 חדש. עשיתי גיבויי לכל התוכן שלי אבל יש לי המון מועדפים בכרום של גוגל ואני לא רוצה לאבד אותם. האם יש אפשרות לשמור אותם בצורה כלשהי ואז להשתמש בהם מחדש בדפדפן חדש? תודה מראש, נדב.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by g1zey,

שלום, ניסיתי (ברוב טיפשותי) לשנות את כמות הנפח בין הכוננים השונים בעזרת partition magic. לאחר הפעלת התוכנה המחשב עשה ריסט וזיהה רק את כונן C (עליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה) אך לא את כונני D ו-E. כעת, לאחר פירמוט אני נשארתי עם כונן C בלבד בנפח של 30G מתוך ה500 ש"אמורים" להיות לי. מבדיקה בBIOS נראה כי הוא מזהה את הארד דיסק ושנפחו 500G אך במחשב אני עדיין רואה רק את כונן C. ייתכן שהPartition Magic שינתה כל מיני הגדרות בכוננים ? יש דרך להציג אותם? תודה רבה לעוזרים , וסופ"ש נעים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מוריד מדיי פעם קבצים מהאתר הזה וזה פשוט ישר פותח את המדיה פלייר וזה ממש לא מה שאני רוצה. אני רוצה שזה יציג הודעה אם לפתוח או לשמור ואז כמובן ללחוץ לשמור. איך אני משנה את זה ? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by ehud101,

שלום, לאחרונה ניסיתי להכנס לצ'אט של תפוז אך הבעיה חוזרת בעוד צ'אטים אני מקבל את ההודעות הבאות: exception ocuured! couldnt create directory "c:\program files\i2i internet solutions\i2i chat- platinum edition'tapuz" even though it does not exist (error 5) לוחץ אישור ומקבל את ההודעה הבאה: couldnt copy "c:\users\admin\appdata\local\temp\low\chat.dll to (הספריה שרשומה מעלה) from the following reason: 3 לוחץ אישור ומקבל את ההודעה הבאה: gettempfilename failed with error 267 parameters (מה שרשום בהודעה הראשונה) אשמח מאד לעזרה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני חושב שמה שאני הולך לבקש קצת מסובך אבל בטוח שיש פתרון לזה , יש לי 6 מקומות בהם מותקן מצלמות במעגל סגור עם חיבור איטנטרנט וגישה מרחוק לכל אחד מהמערכות דרך LOGMEIN או טים ווייור . אני רוצה לשים מחשב אחד בתוך חדר בקרה שיוכל להציג לי את כל התמונות מכל המחשבים וברגע שאחד מהמחשבים יש בו אזהרה ( קול או משהו שמגדירים ב DVR ) יציג אותו על המסך כאילו שיש תרחיש או משהו כזה . אחרת אצטרך לשים 6 מחשבים שכל אחד יהיה מחובר לכל אחת מהמערכות ובנוסף מישהו עם 12 עיניים . אם הבהרתי את עצמי טוב מקווה שמישהו יעזור אם לא אני אנסה להסביר יותר.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by nir_sela9,

לפני כמה ימים התחילו להופיע לי מסכים כחולים עם השגיאה 0x00000116 כאשר אני מנסה להפעיל משחק מחשב כלשהו ולפני זה לא הייתה לי את הבעייה הזאת. חפשתי בגוגל וראיתי שזה משהו עם הדרייבר של הכרטיס מסך כנראה. מחקתי והתקנתי שוב אבל לא עזר כלום. תודה לעוזרים הינה המערכת: מערכת הפעלה: windows 7 64bit שני כרטיסי מסך מערךati hd3870x2 crossfire זיכרון: 4gb 1066mhz kingston מעבד: intel qx6850 3ghz

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by meshie,

אני מתלבט אם לנסות את Win7 או להמשיך עם XP, למי שמשתמש ב-7, אין לכם בעיה למצוא תמיכה ב-7 לכל מיני תוכנות או דרייברים?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  22. אני רוצה לפרמט את המחשב ולא מוצא את הסיריאלים של ה xp והנורטון בעיקר וקיימות מספר תוכנות נוספות עם סיריאלים חוקים (מחשב נייד מהעבודה) מחפש תוכנה טובה למציאת הסיריאלים במחשב תודה מראש !!!

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  23. Started by PC BOX,

בחלונות XP היה לי מסך בחירה ואפשרות לחפש תמונה, וידאו, או מסמך בחלונות 7 זה נעלם מהחיפוש המובנה מישהו מכיר תוכנת חיפוש זהה לזאת שהיה בXP עבור חלונות 7 ? או דרך להפעיל אופציות דומות בחיפוש המובנה של חלונות 7 ?

24. Started by chase106,

היי, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לבצע שיחות דרך המחשב לכל מקום דרך קו הטלפון בבית, זאת אומרת שהמחשב יחובר לקו טלפון של בזק ובעצם המחשב עצמו ישמש בתור המכשיר טלפון (רמקולים ומיקרופון). האם יש כזאת תוכנה? והאם יש תוכנה שתהפוך את המחשב שלי לדיבורית BT? זאת אומרת שאם אני בבית במקום לשים אוזניה, פשוט לחבר דונגל BT למחשב, והמחשב יהיה על תקן אוזניה.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by Pure-Gold,

SoapSeller ואני כתבנו תוכנה קטנה שמאפשרת להגדיל חלונות כדי שימלאו חללים פנויים בשולחן העבודה. התוכנה מיועדת למי שיש מסך יחסית גדול עם רזולוציה גבוהה. קישור לתוכנה ניתן לראות שם גם סרטון קצר על תוכנה מקבילה ל Linux שממחישה איך התוכנה שלנו עובדת. תהנו.

• 2 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים