עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לגלישה והורדת קבצים, איזה אנטיוירוס חינמי הכי מומלץ ?

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by BedBoy,

מבין שלושת האנטיוירוסים האלה (הכי טובים שמצאתי) איזה הוא הכי טוב מבינהם? Panda 2005 McAfee Kaspersky תודה לעוזרים! (זה חשוב)

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by Delapro,

יש לי את אנטיוירוס נורטון. החלטי לערוך סקר ולראות במה אנשים משתמשים ולראות מה הכי כדאי. אם למישהו יש מה להוסיף אז בבקשה

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  4. הבנתי שלנורטון יש בעיות עם זה, כלומר לSP2 יש בעיות עם הנורטון ... אולי הגרסא החדשה שיצאה לאחר SP2 עובדת ? ( מה הגרסא ? ) אולי אנטי וירוס אחר ?

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by jeyjey,

קספרסקי או נורטון? ובכלל על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים? תודה

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  6. אני מחפש אנטיוירוס חינמי לויסטה בשביל ידידה, על XP אני בדרך כלל מתקין את ה AOL AVS אבל לפי מה שהבנתי הוא ממש לא תומך בויסטה אז אני אשמח להצעות...

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  7. בכל פעם שיש מילה לא מובנת אני צריך לעבור לאתר אחר (בד"כ גוגל או מורפיקס) ולהדביק את המילה המבוקשת. יש אפשרות לתוכנה שיושבת באופן קבוע על שורת המשימות ולהדביק לשם את המילה? או כל פתרון אחר העיקר שלא יצריך להחליף עמוד אינטרנט

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. או תוכנת ביטורנט שבה כבר יש חיפוש טוב (כמו אי מיול וקאאזה) ? תודה.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  9. האתר נקרא ABOUT BLANK וכל פעם שאני משנה אותו הוא חוזר. יש לי אנטי וירוס NOD32 ו-AD AWARE שלא עזרו כאמור. מה עוד,יש לי איזה תוכנה שמתקינה את עצמה כל פעם שאני מסיר אותה כל פעם מחדש ונקראת SPYWAREQUAKE או משהו כזה שאומרת לי שיש לי SPYWARE או משהו כזה. ניסיתי למחוק ידנית במצב SAFE MODE את מה שהתוכנה הנ"ל הראתה לי אבל גם זה לא עזר. מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by רקיע,

איזה אתר פרוקסי מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הבנתי שכשמחפשים קבצים להורדה בפרד, עדיף לעשות את זה דרך אתרי חיפוש. איזה אתרי חיפוש טובים יש לכך? מחיפושים ברשת הגעתי לאתרים לא באנגלית או לא ברורים בכלל...

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by wow,

??

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  13. יש לי פנטיום 4 2.4 - בן 3 שנים בערך 2 ג'יגה זיכרון וכל השיט .... אני קונה מחשב חדש בקרוב - אני רוצה לעשות בדיקת בנץ שתיתן לי מספר אחד או שניים שאוכל להשוות עם אותה בדיקה במחשב החדש בגדול .. זה בשביל להרגיש שהיה שווה את הכסף ;D

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הביטורנט שלי מסריח בקושי מוריד (הוא מוריד רק תוכנות לא מישחקים).. אז תמליצו לי על אחד כי ניסיתי איזה 10!!! עם זה לא חוקי תישלחו לי בפרטי! תודה..

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by compman112,

איזה BT אתם משתמשים, ולמה?

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by dids22,

הקיצר היום גלשתי קצת ופתאום אני רואה שהעכבר שלי זז אחר כך ראיתי שהאנטי ווירוס נסגר!!!! ואז כבר הייתי בטוח שמשהו פרץ לי מה אפשר לעשות הלכתי ל cmd וכתבתי שם netstat n והיו שם כמה איפי איך אני יכול לדעת מה ההיה של הפורץ??? ועוד דבר יש לי גם פייר וואל של kasper sky ואחר כך שהסתכלתי הוא היה על "לא מגן" כנראה שהפורץ ביטל אותו איך זה יכול להיות??? ואם הוא עשה את זה אז מה פייר וואל שוווה? וגם איך האנטי ווירוס שאמרו פה שהוא בין הכי טובים(הקספר סקי ) לא עשה כלוםםםםם!!!!????????????????

• 37 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by ratzabi,

איזה גירסא של התוכנה Ad-Aware יותר חדשה: *Ad-Aware 6.0 או *Ad-Aware'SE 1.5 ??? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  18. מחפש איזו גירסא של itunes מגיעה עם quicktime 7.1.0 ? חייב את הגירסא הזו של הquick time לעבודה שקטה עם אוויד בבקשה עזרה תודה.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  19. איזה גירסה התוכנה הזאת של Corel Paint Shop Pro Photo X2 גירסה 10 או גירסה אחרת?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  20. Started by gshhar,

ראיתי שיש 3 גירסאות: 1 Enterprise 2 Personal 3 Network מה ההבדלים בניהם?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by bneli,

לא יודע עם שמתם לב אבל הגירסאות האחרונות של firefox מרגישים לי ממש איטיות ועגלות ורציתי לדעת ממכם איזה גירסה של הזמן האחרון הייתה הכי מוצלחת? 4? 4.2? 5? 6? 7? ואם אני יכול לחזור אליה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Cyron,

אני מעוניין להתקין מחדש אי מיול מאחר והישן פשוט הפסיק לעבוד כמו שצריך. רציתי לדעת נכון לעכשיו מהי הגיסרה הכי מהירה\פופולרית ברשת ? תודה

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  23. אני יודע שישנם תוכנות מהירות יותר מהאימיול אבל אותי דווקא מעניין לדעת איזו גירסה של אימיול נחשבת להכי מהירה ולא פחות חשוב גם יציבה ? אודה לתגובותכם .

• 20 תגובות
    • 10k צפיות
  24. Started by gshhar,

הורדתי את הגירסה של האימיול 0.30C (ושמרתי גם את התיקיה CONFIG בשביל לשמור על הקרדיט) אבל אני שם לב שהיא פחות מהירה מהגרסה שבאתר LIONETWORK שמבוססת על הגירסה 0.29. למה זה? ובכלל איזה גירסה נחשבת לטובה ביותר.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. על איזה גירסה הייתם ממליצים לי ללכת כי אני כבר מבולבל. כל אתר מוציא גירסה משלו וטוען שהיא הכי הכי. יש למישהו נסיון ממש טוב עם איזה גירסה מסויימת? או אולי הייתם ממליצים לי על תוכנה אחרת מהירה יותר,יש לי ביטורנט אבל אני מתכוון לשירזה,אוברנט או אימיול.

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים