תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
- 

תמיד לאחר שאני מפרמט ומתקין את הווידוס מחדש (XP), ה Status Bar ב IE תמיד מופיע ולאחר זמן מה הוא כבר לא מופיע וכל פעם אני צריך ללחוץ VIEW --> Status Bar בכדי שהוא יופיע. האם יש דרך לגרום לו להופיע כברירת מחדל? תודה! - 

- 2 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

אז ככה בלוטות' יש תכשיר (פלא) תומך יש עכשיו אני רוצה תוכנה לפלא (סידרה 40) שאני יכול להשתמש בפלא כמו שלט למחשב (כאילו דרך הבלוטות') תודה עידו - 

- 1 תגובה
- 669 צפיות

- 

- 

שלום .. אני רוצה תוכנת סריקה טובה שאפשר לשנות דברים למשל בתמונה או במסמך אחרי שסורקים .. ומה היא תוכנת הסריקה הכי ממומלצת ?? תודהה - 

- 8 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום, קניתי LCD חדשה וחיברתי אליה את המחשב. הבעיה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מגדיר רזולוציה אוטומטית. לפעמים זו הרזולוציה הנכונה (משהו עם אורך 720 נדמה לי) ורואים בה טוב וחד.. ולפעמים משהו עם 900 באורך ורואים מטושטש.. עכשיו הבעיה היא כשאני נכנס להגדרות לשנות רזולוציה, כאשר אני במצב המטושטש , הרזולוציה הטובה לא מופיעה לי פשוט.. אין אפשרות לבחור בה רעיונות למישהו ??? - 

- 12 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

יש COMPUMAP אבל היא ישנה. יש למישהו המלצה לתוכנה אחרת? - 

- 0 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

יש קובץ מצורף עם הבעיה [attachment deleted by admin] - 

- 2 תגובות
- 498 צפיות

- 

- 

יש לי בעיות לנגן סרטים באמצעות mv2player ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה הדבר לא עזרניסיתי להתקין גרסה יותר ישנה וגם ההתקנה לא מתחילה. ניסיתי במקום את הנגן bsplayer גם הוא נתקע. התקיעה היא אותו הדבר יש מסך כחול והמחשב כולו משתתק. אפילו שלפני שבוע התוכנה עבדה פיקס וראיתי סרטים בכיף. ניסיתי להקין את הקודקים מחדש לא עזר אפילו התקנתי ffdshowוזה לא עזר. הנגן היחיד שעובד לי הוא media player classic שבא עם אוסף הקודקים והוא לא משהו חוץ מזה שאני לא מסוגל לפתוח איתו כתביות. תודה מראש על העזרה - 

- 5 תגובות
- 568 צפיות

- 

- 

אני לא מצליח להגדיר אותו כמו שצריך ימיול כל הזמן רושם לי low id או firewalled איך אני מסדר את זה? - 

- 3 תגובות
- 527 צפיות

- 

- 

אהלן אני מחפש תוכנה שקוראת את הקבצים של QUICKTIME ויכול לפרוש אותם לכל הסך או לפחות לשים פסים שחורים למטה ולמעלה מה שבעצם המדיה פלייר עושה. כי אם אני רואה סרט בQUICKTIME ופורש אותו אל הטלוויזיה זה ממש לא כייף לראות את הDESKTOP שלי ברקע של הסרט(למרות שהוא יפה ) תודה. - 

- 2 תגובות
- 619 צפיות

- 

- 

שלום. אני לפני פרמוט מחשב ורוצה לגבות את הפיירפוקס, גם ססמאות וגם מועדפים וכל אלו. אשמח לדעת מה ההמלצה שלכם לגיבוי הכי טוב. דרך הפיירפוקס עצמו או דרך תוסף כלשהו מומלץ? תודה - 

- 2 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

מישהו יכול להגיד לי למה אני אף פעם לא מצליח להתחבר לשרת זה? אני יודע שהוא עמוס אבל כל החברים שלי משתמשים בו ומתחברים תוך שנייה ואפילו אני הגדרתי לאימיול שיתחבר רק אליו, השארתי את המחשב שעה ולא התחבר! עזרה בבקשה? - 

- 7 תגובות
- 670 צפיות

- 

- 

צריך המלצה לתוכנה ל DOK שתבקש סיסמה לפני הכניסה ל DATA - 

- 5 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

של חברת Tenebril Incorporated. האם היא תוכנה איכותית או סתם תוכנה? - 

- 0 תגובות
- 499 צפיות

- 

- 

שלום אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה, ואחרי שהתקנתי את התוכנה בגירסה 7.5 ,אני ניתקל אחרי ההתקנה בשגיאה במערכת הפעלה ,שניקראת קום סורגאט...משהו כזה, ושמערכת הפעלה אומרת שזה הפסיק לפעול. לא ידעתי איפה להכניס את ההודעה אז הכנסתי פה מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה. - 

- 2 תגובות
- 492 צפיות

- 

- 

שלום, לא מזמן התחלתי להשתמש ב- VMWare Workstation 8 ע"מ להפעיל יישומים (תוכנות בעיקר וגם משחקים) על Windows XP. ההוסט שלי הוא Windows 7 Home Premium 64 bit, והתקנתי בתוכו, בעזרת התוכנה, Windows XP Pro שבא מעודכן ל- SP3. הבעיה היא שמשום מה הגסט (Guest) צורך המון זיכרון, ועובד לאט (אולי בגלל שצורך המון זיכרון). הקצתי לגסט 512 מ"ב RAM. אפילו בפעולה פשוטה יחסית, כמו התקנת עדכונים של Windows Update רמת צריכת הזיכרון נעה בין 70-100%. התקנתי את VMWare Tools, וזה לא פותר את הבעיה. לא נראה לי שהמחשב שלי חלש כדי להפעיל את שתי המערכות ביחד. המפרט (נייד): Toshiba Satellite A500-1DN Intel Core2Duo T6600 4GB RAM DDR2 HD 320 GB, 5400 RPM nVidia GeForce G230M אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי … - 

- 3 תגובות
- 874 צפיות

- 

- 

מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה dvd טובה שתומכת באפשרות של tv out דרך הכרטיס מסך? - 

- 1 תגובה
- 1.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם התקנתי את התוכנה של nvidia ntune ואני מקבל תמיד הודעת שגיאה שיש בעיה לעלות את הקובץ baseline.npe מישהו יודע מה הבעיה ואיך מתקנים אותה? - 

- 0 תגובות
- 572 צפיות

- 

- 

היי אנשים במחשב עליו מותקנת XP home ומותקנים הרכיבים: הציפ: intel pentium 4 530j 300MHZ, לוח האם: ntel avalon d915gav (כן המחשב ההוא של החבר) נתקלתי בבעיה רצינית עם הכוננים האופטיים. ועוד שתי בעיות של עם כרטיסי PCI (כתבתי בת'רד נוסף http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=459674.new היות ונראה לי שלא קשור) 1. כרגע, משום מה כל דיסק DVD ריק שאני מכינה אל שניהם מופיע כדיסק מלא ולכן בצורב לא ניתן לצרוב עליו. ניסתי שתי חבילות שונות של דיסקים ריקים. אחת של אופיס דיפו והשנייה של ורביטיים. ניסיתי גם לצרוב בכמה תוכנות אולם גם באלו שבתחילה אפשרן לי לצרוב, תמיד בשלב כלשהו הצריבה נכשלה. 2. מידי פעם אחד האופטיים (או שניהם) פתאום אינו מסוגל לקרא דיסקים מלאים (DVD ו-CD) והדבר היח… - 

- 0 תגובות
- 878 צפיות

- 

- 

- 

שלום לכולם התקנתי אתמול את המסנגר החדש 8.689 לאן לעזאזל נעלמו לי כל האנשי קשר שלי שפוט אין שם אף אחד מה עושים? - 

- 10 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

אני מחפש תוכנה למוצר הזה http://allgames.co.il/product.cfm?pid=2252&cat=9&sub_cat=58 ואני לא יודע איפה לחפש(לא קניתי מהחנות הזות וקיבלתי בלי התוכנה) בעיקרון אני צריך שהרטט יעבוד כי כל הכפתורים כבר עובדים בתודה STONE - 

- 0 תגובות
- 517 צפיות

- 

- 

אהלן, התקנתי ווינדוס 7, ואני משתמש באקספלורר, יש לי בעיה מעצבנת, כל פעם שאני לוחץ על לינק בדפדפן, יש שמע של תוף באס או משהו. איך מבטלים את זה? - 

- 3 תגובות
- 838 צפיות

- 

- 

אני נכנסתי עכשיו לאיי סי קיו שלי וכל רשימת החברים נעלמה לי מה אני צריך לעשות??? תודה מראש לירון - 

- 10 תגובות
- 858 צפיות

- 

- 

אפשר לראות על כל קובץ את העמוד מקור שממנו מורידים את הקישור.. משום מה כשאני מקליק עליו זה מנסה לפתוח אותו במדיה פלייר במקום בדפדפן כלשהו.. גם יש את הקידומת של הפרוטוקול http:// וזה עדיין עושה זאת. - 

- 0 תגובות
- 716 צפיות

- 

- 

היי , יש לי בעיה מוזרה , המסנגר לא מצליח להתחבר. ניסיתי להתקין מחדש , לא עזר הורדתי את כל תוכנות הפיירוול וכל תוכנה ש יכולה להשפיע , ועדיין הוא אומר שהוא לא מצליח להכניס אותי. בצעד נואש , עשיתי אתחול מלא למחשב , התקנתי מחדש מערכת הפעלה , דרייבר של לוח אם + כרטיס מסך , וזהו. ואז התקנתי את המסנגר ושוב לא עובד. (הפייוול של Nvidia שמובנה על הלוח , לא הותקן כלל) כשאני מקיש לו סיסמא שגוייה בכוונה ,הוא אומר שהסיסמא לא נכונה , זאת אומרת שהוא כן מנסה להתחבר. אבל כשאני מקיש סיסמא נכונה , כרגיל , לא מתחבר. (התאריך של המחשב מעודכן , הבנתי שאם התאריך לא מעדוכן , אז הוא לא מתחבר...) מה שמוזר , שממחשב אחר , בעבודה , אני כן מצליח להתחבר. יש למישהו מושג? מה זה יכול להיות? המסנגר עבד כל הז… - 

- 7 תגובות
- 837 צפיות

-