תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
היי, הנני מחפש לרכוש תוכנה להתקנה מקומית ( לא לעבוד ישירות דרך ה-Web ), אשר מאפשרת לשלוח פקס דרך האימייל. אשמח אם למישהו יש המלצה ואו התנסות בנושא. תודה. יוסי.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מציאים באתר catchit.co.il את תוכנת McAfee Internet Security 2010 בגרסת רישיון ל-3 משתמשים במחיר של 50 שח (ועוד 30 משלוח). המחיר הכי זול שראיתי למשהו דומה הוא פי 2 - http://www.antivirus.co.il/mcafee/mcafee-internet-security-2010-3users.html מישהו יודע אם כדאי לקנות את זה? ואיך הביצועים שלך McAfee? (אני משתמש היום בגרסה חינמית של avira)
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
היי הורדתי מהאתר מאקו כתבה בעזרת התוכנה Orbit . סיומת הקובץ הייתה wmv בגודל של 17.7MB ואי אפשר היה להעביר אחורה וקדימה בסרטון. המרתי אותו בערזת התוכנה X video converter לקובץ בעל סיומת avi והכל עובד בסדר גמור. הבעיה היחידה היא שהקובץ avi הוא בגודל של 2.17GB . איך אני מסדר פה את העיניינים למשהו יותר ריאלי ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שאיתה אני יכול להוריד סרטון מאתר mako . יש כתבה שאני רוצה להוריד למחשב אבל אני לא יודע איזה תוכנה יכולה לעשות את זה תודה
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני צריך להתקין מחדש את התונת JD 1. איזה קבצים אני צריך להעתיק כדי שהקישורים לקבצים בתוכנה שעדיין יורדים ימשיכו לרדת- פעם כבר עשיתי את זה יש 2 קבצים מקודדים שאני צריך להעתיק אני לא זוכר איזה ? 2. האם יש איזו שיטה להעתיק את כל ה-CONFIG של התוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX470 עם דרייבר הכי מעודכן 258.96 אם אני לא טועה וNET FRAMEWORK של מייקרוסופט גירסא 4 והורדתי את התוכנה nhancer 2.5.9 ל32 ביט. התקנתי את התוכנה ואז הפעלתי אותה ואז מופיע לי כיתוב Nhancer 2.5.9 ואז אחרי כמה שניות הכיתוב נסגר אבל התוכנה לא עולה. ניסיתי להפעיל בתור מנהל וניסיתי הכל. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום אני עובד על מסמך Word מסויים ואני רוצה להעביר למסך word טבלה שנמצאת במצגת powerpoint ולערוך אותה בword האפשרות היחידה היא להוסיף אובייקט שקופית , בתוכנה בפועל זה נותן לי לערוך את הטבלה , ובהצגה לפני הדפסה זה מוצג היטב בעת הדפסה הטבלה עצמה יוצאת עם ריבועים וסימנים במקום טקסט מה ניתן לעשות בנידון? תודה מראש על הזמן
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלחתי לדפוס גרפיקה של פרוספקט להדפסה, הם התקשרו אליי וביקשו שאני יעשה נגטיב לטקסט, מה זה אומר ואיך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מוריד המון חומר מהאינטרנט סרטים,תוכנות, EBOOK וכו' האם יש תוכנה שאפשר לשמור את שמות הקבצים+תאור במה מדובר כמו אלפון כזה ?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה התקנתי במחשב וינדוס 7 אולטימייט חוקי בעברית יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק X530 יש לי לוח אם של אסוס P5Q משמע כרטיס קול של ריילטק HD . הוינדוס 7 מתקין דרייברים לבד והוא התקין לי את הרמקולים בצורה טובה אך קיימת בעייה שאין לי מושג מה מקורה כשאני שומע שירים בתוכנה של וינאמפ או מדיה פלייר או יוטיוב אני שומע תשירים באיכות מעולה דרך חמשת הרמקולים והסאב. אך כשאני שומע רדיו דרך סרגל הכלים או ישירות מהאתר של הרדיו דרך וינאמפ או מדיה פלייר או הנגן של הסרגל כלים צד ימין של הרמקולים לא עובד יש תחנות שרק 2 הרמקולים האמצעים עובדים ויש תחנות שרק הרמקול המרכזי עובד משהו מוזר ניסיתי הכל .. קודם כל הגדרתי בוינדוס בתצורת רמקולים שיש לי 5.1 ואז עשיתי משהו שניקרא SPEAKER FI…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כאשר חיברתי לראשונה היום את הדל 23', הכל נראה מצויין, בבהירות וניגודיות טובה, אך לאחר שעברתי למצב CLONE עם עוד מסך 1080P ( 42 אינץ') הבהירות עלתה לרמה גבוהה מאוד(בשני המסכים), והכל נראה ממש לבן.. לאחר התקנה מחדש של הדרייבר אני לא מצליח להגיע לאותה תצוגה שהייתי בה בברירת מחדל, ולא משנה כמה שאני משחק עם הגאמה והבהירות דרך "לוח הבקרה של NVIDIA" אני לא מגיע לתוצאה טובה.. יש לציין שבמסך מראש העברתי את הבהירות ל-0 הצעות?? תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ערב צח, snap links לא עובדת בגרסה 3.6.8 אני מחפש תוסף אחר בעזרתו אוכל לסמן מספר לינקים ולהוריד את כולם במכה אחת תודה לעוזרים ולעוזרות - אוהב אתכם הרבה
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתזהה מתי מחברים למחשב הרדדיסק חיצוני ותבצע אוטומטית גיבוי לתיקיות מסויימות. יש צורך שהגיבוי ישמר במתכונת המקורית כלומר שמבנה התיקיות ישאר בדיוק אותו דבר בגיבוי ויהיה ניתן לגשת לחומר. כ"כ על התוכנה לזהות את הקבצים החדשים שנוספו ולגבות רק אותם. אשמח להמלצות.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש דריוורים, המחשב לאחר התקנת XO PRO בעברית. לוח האם הוא : IPILB-BL אני זקוק לכל מה שתמצאו, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה אמינה לגיבוי שלם של הארד דיסקים כולל מערכת ההפעלה למקרה של בעיה מסוימת שאוכל להעלות את הגיבוי מהארד דיסק חיצוני סוג של תוכנה שעושה Clone העתק של ספריות וקבצים. תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שיודעת להפוך מסמך באנגלית בפורמט תמונה, מהסורק למסמך טקסט קריא בוורד או PDF. תודה.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום. יש ליבעיה עם כ. טלוויה - LEADTEK WINFAST TV2000 XP התקנתי את הדרייבר, התוכנה מזהה הכל טוב ויפה, אני מגיע לתוכנה והוא לא נותן לי לשנות את ה- INPUT SOURCE. אני לוחץ ... ולא קורה כלום. מישהו יכול להושיט לי יד?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כשאני מעביר סרטים לאייפוד אז לא שומעים כלום כמעט בסרטים.. רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה שאני אוכל להגביר בה את הווליום בסרטים לפני שאני ממיר אותם לאייפוד.
-
- 1 תגובה
- 5.4k צפיות
-
-
פורסם שפיאר פוקס יצרו את הדפדן הנ"ל עד סוף 2010 ? משהו יודע
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מופיע סימן קריאה צהוב כמתואר בתמונה. ניסיתי קליק ימני עדכון דרייבר, ניסיתי פותר בעיות של win 7. מה עושים ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות לגלות קבצים כפולים אשר יש לי במחשב? לדוגמה שמרתי את אותם התמונות של הילדים בשתי כוננים שונים, ואני רוצה להעביר לתקיה אחת. האם יש תוכנה שתדי לומר לי איזה קובץ זהה ואיזה לא? תודה מראש גיל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, ברגע שאני מתחבר לפייסבוק דרך פיירפוקס, אז הוא הפייסבוק נדפק, הוא לא שולח הודעות(ככה אומרים לי), הוא מנתק אותי כל הזמן, הוא תוקע את הדפדפן. מה זה יכול ליהיות? אני כרגע עם IE. אריאל
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
רוצה לקנות אינטרנט סקיורטי מה הכי ממולץ עכשיו?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לתוכנת זכוכית מגדלת, בדומה למה שיש בוינדוס 7. הבעיה היא שבוינדוס 7 היא קצת איטית ולא ממש נוחה, האם יש לכם המלצה לתוכנה דומה טובה יותר? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-