עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אם חשבתם שאי אפשר להוציא את כל המיץ מהבקבוק(נוד32) אז טעיתם! יש מדריך מצויין שמסביר איך להגדיר את NOD32 להגדרות מקסימליות(אקסטרה אקסטרה). קישור למדריך: http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509 גם אם אתם לא משהו באנגלית יש שם תמונות ממש ברורות מה לעשות!!! פשוט מי שעשה גאון! ;D הערה:המדריך הוא לבעליי הגירסאות החדשות של נוד32 - v2.50 ! אם כי אפשר להישתמש בו גם בגירסאות ישנות. מומלץ לשדרג!! אפילו יש שם פורום רק על נוד32!!! אפשר להגיד שפתחו שלוש נושאים בפורום הגדול הזה על NOD32 שהוא באמת בלי ספק האנטי וירוס הכי טוב!!!!!! קישור לפורומים של נוד32: http://www.wilderssecurity.com/forumdisplay.php?f=15 אפשר לילמוד הרבה לא רק מהפורומים של נוד בכלל מי כל הפורום…

2. Started by i_love_u,

שלום יש לי ווינדוס אקס פי , יש רק משהו אחד שממש מפריע לי , כאשר אני רוצה להחליף לכתוב באנגלית אני צריך ללחוץ על הALT השמאלי וSHIFT וכאשר אני רוצה להלחיף לעברית אני צריך ללחוץ על הALT הימני וSHIFT זה די מעצבן אותי , אני ממש רגיל לעשות את זה רק על ידי הALT הימני מישהו יודע איך משנים את זה?

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  3. שלום אנשים יקרים, אנא עזרו לי, אני כבר שנים שבוי בידי ספק האינטרנט וע"י כך גם בידי התשתית כיוון שאני לא רוצה לאבד את הודעות הדואר שבתיבה של המנוי. מדובר בכ-1000 הודעות בערך. אני זקוק לשם של תוכנה שיכולה לגבות את כל תיבת הדואר דרך POP3. לא משנה אם זו תוכנה שמיועדת לגיבוי או קליינט דואר (כמו אאוטלוק). אני יודע שיש אינספור תוכנות כאלה וניסיתי לא מעט, אבל יש מילכוד! אני חייב תוכנה שיכולה לשמור מקומית את התמונות שמוטבעות בהודעות, זאת אומרת, להוריד אותן מהאינטרנט ולשמור אותן עם הגיבוי במחשב שלי לצפייה אופליין. בין התוכנות שניסיתי אפשר למנות את Eudora, את ThunderBurd ואת MailStore Server. שאלתי בפורומים באנגלית ואף אחד לא ידע, אולי יש פה איזה גאון שיוכל להציל אותי?

4. לא ידעתי איפה לרשום את זה.... ושמעתי שגם אפשר להדליק תמחשב דרך לחיצה על העכבר... איך עושים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by eglon1,

http://ati.amd.com/support/driver.html סוף סוףף !! אתם מוזמנים להוריד !

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  6. אני רוצה סינכרון מהסרטים ביין כל המידע ה"אופיסי " שזורם ביין הנייד לנייח שלי זו התצורה שאני עובד כיום : אופיס 2003 יומן פגישות > אופיס/אוטלוק 2003 + נוקייה דוא"ל > אוטלוק אקספרס מחשבים : מישרדי נייח > כל המידע הקריטי נמצא רק עליו מישרדי נייד ( אופיס 2000) > שמשמש בעיקר לפרזנטציות! ( ואינו מסונכרן) פעם אחת ולתמיד > אני רוצה לעשות כאן סדר אני רוצה שהפגישות שלי והדואר יהיו מסונכרנים ביין המחשבים אני רוצה שתקייה אחת של מידע חשוב > גם כן תהייה זהה ומסונכרנת ביין שני המחשבים אף פעם לא עשיתי את זה > מי עוזר לי ? >>> ממש צ'ק ליסט לאיך כדאי לעבוד? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  7. אני יודע שיש תוכנות שבעזרתם עורכים קבצי mp3 אבל אני מחפש תוכנה שעושה את זה לבד, לפי שם הקובץ ממלאת את האמן, שם השיר ,אלבום ומוסיפה תמונה. יש דבר כזה ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי כולם. 1. כאשר עברתי ל- 7 בטעות פירמטתי (דרך שלב ההתקנה) דיסק (בעל מחיצה אחת) שלא התכוונתי לפרמט. כדי להוסיף חטא על פשע, היות ולא חשבתי על אפשרות שחזור, גם כתבתי עליו מעט (מאוד) דברים. כעת אני תוהה אם בכל אופן יש איזו אפשרות לשחזר ממנו את המיידע (או לפחות את חלקו). בינתיים הפסקתי לכתוב עליו כלל ואני ממתינה בתקווה לעזרתכם. 2. בנוסף, הייתי שמחה אם תוכלו לעזור לי לשחזר תקיה מדיסק (שני) אשר נמחקה כאשר הועברה לדיסק שלישי (שגם פורמט). כאן העדפה היא לשחזר את התקיה מהדיסק המקורי ולא מהדיסק שפורמט היות ועל הפירמוט נכתבה מערכת ההפעה החדשה דבר שאני מעריכה שעשוי לעשות צרות. בתקווה שבעזרתכם אוכל להציל לפחות חלק מהמידע שאבד. תודה מראש למתייחסים ולעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Spootnik,

צריך עזרה אני מקווה שזה המקום הנכון אם כן תודה מראש תגידו לי מה אני צריך לעשות. רק למבינים בבקשה לא לנחש זה קורה ברגע שאני מפעיל סרט jearhead שהורדתי [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by 3emi,

בזמן האחרון המחשב שלי מגיע לשימוש זכרון מקסימלי מתוך 16 גיגה שמותקנים עד לנקודה שהמחשב נתקע וסוגר את עצמו ועולה מחדש ונותן הודעה האם להתחיל וינדוס כרגיל אין שום תוכנה שפתוחה ברקע שרואים שקשורה לעניין הזכרון פשוט לא מתנדף ונצבר לאורך זמן אני כמעט משוכנע שמדובר בכרום אני עובד איתו 99 אחוז מהזמן וגם משאיר את הדפדפן פתוח אפילו במידה ואני סוגר אותו הזכרון לא מתפנה חייב להתחיל את המחשב מחדש אין לי וירוסים מישהו קיבל בעיה כזאת בשבוע האחרון? אולי קשור לגרסא של כרום שרצה כרגע?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. התקנתי תוכנה והיא קודדה אותו מחדש, פשוט ממש רוצה ל"חצות" אותו ל 2 בלי קידודים וכל השטיות

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by SharP,

http://img.hexus.net/msi845pro2/wcpuid.jpg מאיפה ניתן להוריד את המוניטור הזה?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. מישהו יודע מהיכן ניטתן להשיג פוטושופ בעברית?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אז ככה יש לי הארד דיסק שהוא מפוצל לשתי כוננים הכונן הראשי © יש עליו 2 גיגה ורק עליו אפשר להתקין וינדוס ככה שאין מספיק מקום אחר כך ונשאר לי מאוד מאט מקום ווינדוס קופץ כל פעם ואומר שאין מספיק מקום בכונן השני יש לי 11 גיגה אז השאלה שלי בעצם היא איך "תורמים" מקום לכונן השני?. זה באמת חשוב תודהמראש לעזורים

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by adirbooking,

אהלן חברים, פעם הייתה לי התקלה אך היא נפתרה למעט זמן וחזרה שוב. מערכת ההפעלה במחשב היא XP [התקלה הייתה גם בווינדוס 7]. המקורות - יוזנט וטורנטים. כאשר אני מוריד תכנים בודק אותם עם התוכנה PAR2, רואה שהכל תקין, אין בלוקים ולא חסרים קבצים או שחלקם פגומים אני מנסה לחלץ אותם וה-Winrar כותב לי שגיאה כזו "the archive is either in unknown format or damaged" ולא נותן לי לחלץ את הקבצים. העברתי באמצעות DOK את הקבצים למחשב אחר והפלא ופלא - הם נפתחו. משמע - הקבצים תקינים. ניסיתי להתקין 5-6 סוגי גרסאות של Winrar חלקם פרוצים, חלקם לא. אף אחד לא עזר. אשמח לקבל את עצתכם המלומדת בסיוע לפתרון הבעיה תודה, אדיר.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by meir3420,

שלום חברים אני צריך עזרה בואו נגיד שאני מבין קצת במחשבים אז דברו בשפה גבוהה... התקנתי ויסטה 32 ביט התקנתי גם את מדיה פלייר 11 שלו אני לא משתמש בו אני משתמש בתוכנה BSPLAYER החינמית הניתנת להורדה באתר שלהם.. כשאני בא לעשות פתיחה באמצעות על הקובץ ולבחור את התוכנה BSPLAYER הוא לא נותן לי הוא הותן רק את מדיה פלייר ואת מדיה פלייר קלאסיק.. בגדול לא נראה לי שיש וירוסים במחשב אני משתמש בנוד 32 והרצתי בדיקה.. אולי איזה משהו ברג'סטרי אבל אני לא בטוח מה הסיבה בגינה הוא נותן לי לפתוח באמצעות קובץ AVI פשוט בכל תוכנה שבקש קרי מדיה פלייר או ווינאמפ אפילו אבל כשאני מכוון אותו לBSPLAYER או לא נותן לי?????????. אגב ניסיתי בכל הווראיציות האפשריות כולל קריאת AVI על ידי BSPLAYER מתו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום אפשר לעשות בGMAIL שאם אני שולח הודעה למייל של WALLA אז מקבל ההודעה יצטרך לשלוח לי אישור על כך שהוא ראה את ההודעה כמו שאפשר לעשות בOUTLOOK EXPRESS "בקש אישור קריאה"? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. המפתח של הקספרסקי איטרנט סקיוריטי עומד להיגמר לי... אני ישמח להמלצה לתוכנת אנטיוירוס חינמית וטובה לא חייב שיהיה בה פיירוואל(נשתמש בשל הוינדוס)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Sweet_Tooth,

מהירות ההורדה היא מאוד נמוכה משהו כמו 2KB מה לעשות? אני בטוח שזה לא מהשרתים עצמם כי שמעתי שיש אנשים שמורדים ב 10 או 20 לפחות

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by i.k,

הבעיה בתיגומים לסרטים אני רוצה להפוך תיגום מאנגלית לעיברית אם איזו תוכנה אפשר לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  21. שלום. באמצע שהדיסק און קי העביר קבצים מהמחשב אליו אז נתקע המחשב ושהוצאתי את הדיסק און קי היה רשום אבדו כל הנתונים , עכשיו שאני מכניס את הדיסק און קי למחשב ולוחץ על כניסה לדיסק און קי זה רושם לי הודעה הבא: פרמט את הדיסק און קי כן / לא . זה פשוט לא נכנס אבדו כל הנתונים עכשיו זה מה שמראה לי תמונה אודות דיסק און קי ומערכת קבצים :raw אני חשבתי שיש רק את המערכות האלה : fat32 ntfc לא מצאתי תוכנה שיודעת לעשות raw אם אני צודק. תמונה: אם לא רואים את התמונה לינק :http://img295.imageshack.us/img295/8161/rawsystemzb0.png תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 9.2k צפיות
  22. Started by ROTFL,

שלום אנשים. מסיבה שאינה מובנת לי, האאולוק מסרב לעבוד (ראה תמונה מצורפת). אתמול אחרי שהמחשב קפא נאלצתי לבצע ריסטרט וכשהווינדוס עלה מחדש האאוטלוק הציג את הודעת השגיאה הזו. הרצתי SCANDISK ולא נמצאו שגיאות, ניסיתי להפעיל את האאוטלוק במצב בטוח וגם את הווינדוס במצב בטוח וללא הועיל. יש למישהו רעיון מה עושים? עידכון - גם כשאני מנסה להיכנס ידנית לסיפריה לא ניתן ומתקבלת ההודעה הבאה:

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  23. אממ... נראה לי שהכותרת מסכמת פחות או יותר... אני רוצה לקנות אנטי וירוס. את האמת, לא משנה לי המחיר, כי יש לי חבר שיכול לארגן לי את העסק בכמעט חינם. לא משנה, בקיצור אני צריך את האנטי וירוס הכי טוב שמוכר לכם, ובמיוחד לצורך הגנה מדברים שיכולים להידבק אליך באינטרנט. יש לי פנטיום 4 ו WINDOWS 98. זהו, קצר ולעניין. היו שלום AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  24. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מחפש תוכנה שתתרגם מאנגלית לעיברית. שמעתי שיש משהו כזה לגוגל,נכון?

• 7 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.