תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
- 

ואם זה חסום-האם יש משהו דומה או שמקל על העברת קבצים למייל? - 

- 2 תגובות
- 844 צפיות

- 

- 

- 

משהו כמו ASUS probe השתמשתי בזה שהיה לי ASUS עכשיו יש לי ABIT IC7 יש איזה שהיא תוכנה כזאת לABIT? - 

- 1 תגובה
- 544 צפיות

- 

- 

אתמול פירמטתי את המחשב, והWindows Movie Maker שהותקן במחשב שלי הפך לאנגלית, איך אני הופך אותו לעברית? - 

- 5 תגובות
- 11.2k צפיות

- 

- 

חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה. יש לי קובץ וידאו באיכות טובה ואני רוצה לכווץ את הנפח שלו הכי שאפשר ושזה לא יוריד באיכות של הסרט. איזה קידוד או תוכנה אתם ממליצים? תודה. - 

- 3 תגובות
- 951 צפיות

- 

- 

שלום כולם ... אני צריך עזרה ממש עזרה ממש דחוף ! בבקשה אם אפשר תוכנה שחוסמת כניסה ל צ"ט במיוחד של נענע ! אני לא רוצה שמישהו יכול לכנס לצ'ט בבקשה ?[ תודה מראש תודה רבה - 

- 1 תגובה
- 956 צפיות

- 

- 

שלום לכולם שמעתי שיש גרסה משופרת של Emule בשם Emule Cow מישהו יודע על מה אני מדבר? למישהו יש לינק? - 

- 0 תגובות
- 965 צפיות

- 

- 

אני לא מצליח לכתוב בעברית! שאני מנסה למשל לכתוב את המשפט "ילד מכוער הלך לגן" - זה מה שיוצא: ? ?גט ? ? מה לעשות?? תודה. - 

- 2 תגובות
- 522 צפיות

- 

- 

- 

אני משתמש במחשב ניד עם אינטרנט אלחוטי של פלאפון ונורטון אינטרנט סקוריטי. ניסיתי לבטל את הפירוול של נורטון ועדיין הפורט חסום. איך אפשר לפתוח אותו ולאפשר גישה? - 

- 9 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

קנתי דיסק למוזיקה ואני מעוניין להעביר את השירים לנגן שלי MP3 הבעיה שהוא מעביר לי את זה ללא שמות השירים אלה track 1 track 2......... - 

- 2 תגובות
- 465 צפיות

- 

- 

לא רוצה להתעסק עם פיירוואלים תוכנתיים, הם מכניסים אותי להמון דברים שאני לא צריך, לא אכפת לי מפורטים, לא אכפת לי מגישה של תוכנות/קבצים/וואטאבר. כל מה שאני צריך זאת תוכנה חזקה שתעשה סלקציה חד-משמעית שלאותו המחשב (מחשב עם וינדוס 7 ותיקיות שיתוף) יוכלו לגשת אך ורק כתובות האיי.פי שאני אבחר. ניסיתי לשחק עם קומודו פיירוואל ועם הפיירוואל של הוינדוס, אבל לא משנה איך הגדרתי אותם, הם אנסו אותי לעשות הרשאות תוכנה/קבצים ואיכשהו זה דרס את ההרשאות איי.פי שהגדרתי שם. בגלל זה אני מנסה לשמור את זה כמה שיותר פשוט, תוכנה שתעשה אך ורק את מה שאני צריך, לא יותר ולא פחות. קיים דבר כזה? - 

- 0 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלומות ? יש לי בעיה...אני לא רואה שום מלל או תמונה או תוכן באף מייל שאני מקבל.. בימעתי בדיקה של וירוסים וspy ...וכלום. תומנה : ??? ניסיתי להגדיר חשבון מחדש וגם פרופיל משהוא יודע על הבעיה ? - 

- 1 תגובה
- 657 צפיות

- 

- 

יש לי מפרט לגמריי לא רע: לוח ASUS P5W DH, מעבד Intel® Core2 Duo 6600 2.4GHZ זכרון: 3GB בזמן האחרון המחשב עובד איטי, הזכרון שלו נמצא בין 50-60% מבלי ששום תוכנה עובדת פרט לאקספלורר - 

- 2 תגובות
- 673 צפיות

- 

- 

במקום ווינאמפ וFOOTBAR המכוער מצאתי תוכנה חדשה רוסית מחליפה לווינאמפ... אתם יכוליםפ להוריד ולהתרשם... אני אישית מעדיף אותה AIMP2 http://soft.oszone.net/files_soft/aimp/aimp_2.11.zip - 

- 6 תגובות
- 836 צפיות

- 

- 

אני מחפש תוכנה שמקבצת קבצי וידאו מ 700 מגע ל 150(בערך) - 

- 2 תגובות
- 733 צפיות

- 

- 

היי. אם אני מריץ מכונה אחת, הכל עובד. אם אני מתחיל לרוץ עם 2 מכונות במקביל, כל התוכנה של vmWare נתקעת. גם לאחר שאני מכבה את המכונה השניה וממשיך לעבוד עם הראשונה, ממשיך להתקע כל כמה שניות (כל פעולה שאני עושה) עד שאני סוגר ופותח מחדש את vmWare, וכך זה חוזר עד שאני מאתחל את המשחב. לאחר אתחול המחשב, אני יכול בכיף לעבוד עם מכונה אחת, עד שאני מריץ 2 מכונות במקביל ואז אותו הסיפור מתחיל שוב. 2 המכונות מריצות Windows 7 ועם הגדרות ברירת המחדל (מעבד אחד, 2 RAM וכו). מפרט המחשב שלי: i7-6820HQ @ 2.7 GHz 32 GB RAM Windows 10 Enterprise מעודכן. חשוב לציין שלא היו לי בעיות כאלה (ממש במקרים נדירים נתקע) כשהשתמשתי בגרסה vmWare WorkStati… - 

- 0 תגובות
- 969 צפיות
- 1 follower

- 

- 

יש לי רק צייר במחשב,וגם בזה אני נוראי,אם מישהו יוכל להחליק לי את הציור הבא עם פוטושופ או משהו,אני אעריך מאוד מאוד. [attachment deleted by admin] - 

- 4 תגובות
- 785 צפיות

- 

- 

היי אז ככה יש לי משחק אחד שלא תומך במסכים עם יחס של 16:9 או 16:10 (הוא תומך רק ב 4:3) אז עד עכשיו שיחקתי כשהמסך נראה ככה שיש לי ריבועים שחורים בצדדים תמונה להמחשה : http://www.fastup.co.il/images/53487543.png לבן - החלק שהמשחק רץ בו שחור - פשוט נשאר ככה כל המשחק היום באתי לחבר שלי וראיתי את אותו משחק עובד לו ברזולוציה הטבעית של המסך שלו שזה 1920x1200 וזה לא 4:3 שאלתי אותו מה הוא עשה כדי שזה לא יראה כמו אצלי והוא הראה לי את זה : http://www.fastup.co.il/images/91348938.png (זה שלו) אבל כשאני נכנס לשם יש לי את זה : http://www.fastup.co.il/images/99411541.jpg ואין לי אפשרויות כמו אצלו יש לנו אותו כרטיסי מסך (gts 250) ולשנינו כרטיסי המסך מעודכנים יש דרך אחרת לפתור את … - 

- 7 תגובות
- 2k צפיות

- 

- 

- 

שלום. יש לי בעיה בהפעלת המשחקים AGE OF EMPIRES 3 וFIFA 2006. כשאני מסיים להתקין פיפא 2006 ואז מנסה להיכנס למשחק זה מראה לי ישר חלון כזה בו כתוב: FIFA 2006 has encountered a problem and needs to close. we are soory for the incovenience. ואז שואלים אותי גם אם אני רוצה לדווח על הבעיה לMICROSOFT או לא. עכשיו אותו דבר זה עושה לי ב-AGE OF EMPIRES 3 רק בשלב מסויים של המשחק(בדר"כ דיי מוקדם). זה מתחיל כשהSOUND נעלם במשחק, ואז זה יוצא לי מהמשחק ופשוט עושה לי את אותה בעיה. רציתי לדעת מה בדיוק גורם לבעיה ואיך אני יכול לתקן אותה. - 

- 4 תגובות
- 553 צפיות

- 

- 

שלום חיפשתי ברשת ובפורום תוכנה להקלטת אודיו. אף תוכנה לא עבדה במחשב (ניסיתי איזה 4 תוכנות!) אני מניח שזה קשור לזה שיש לי WIN7 אשמח להמלצות לתוכנת הקלטת וידאו שמתאימה לוינדוס 7. תודה תודה אסף - 

- 5 תגובות
- 3k צפיות

- 

- 

אני מחובר לאייסיקיו שלי אבל לא זוכר את הסיסמא איפה הסיסמא נמצאת במחשב? או שיש תוכנה כלשהי שמראה לי אותה.. תודה - 

- 25 תגובות
- 2.6k צפיות

- 

- 

אני משתמש כבר שנים רבות ב-PerfectDisk כתוכנת האיחוי העיקרית שלי (כיום גרסה 12.5). הסיבה שאני מעדיף את PerfectDisk על פני האיחוי המובנה של מערכת ההפעלה חלונות (התחלתי להשתמש בתוכנה מאז חלונות XP) הן: 1. הצגת מפה מפורטת של הדיסק בדומה לאיך שהציג מאחה הדיסק של חלונות 98 ומטה. 2. איחוי מושלם שלא משאיר רווחים בין הקבצים והתיקיות בדיסק, ומאחה את כל הפיצולים (האיחוי של חלונות XP בזמנו היה משאיר מספר רב של קבצים לא מאוחים, והוא לא היה מאחד את כולם ברצף). לאחרונה שמעתי מדיון בקשר ל-Diskeeper, שרבים ממליצים להשתמש באיחוי המובנה של Windows 7 על פני תוכנות איחוי צד שלישי. אז האם מומלץ גם לי להפסיק את השימוש ב-PerfectDisk ולעבור לאיחוי המובנה של חלונות 7? 
- 

שלום.. המחשב של אבא שלי החליט שלא מתחשק לו לנגן קבצי WAV , המדיה פלייר כותב "מוריד קבצי Codec" , ואז מעלה שגיאה שהוא לא מצליח לנגן את הקובץ. מה אני עושה? מאיפה אני מוריד CODEC לWAV? תודה מראש לעונים, אמיר. - 

- 0 תגובות
- 532 צפיות

-