עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Yaniv_Uzan,

חברה, אני יודע שהנושא כבר נטחן אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית... כל הטרדים סוטים לכיוונים אחרים ואני באמת מחפש תשובה חד משמעית יש לי סרט XVID במחשב וקובץ של התרגום בנפרד אני רוצה לראות את זה ב DVD בסלון כולל התרגום! איך אני הופך אותו ל SVCD בצורה הטובה ביותר כולל התרגום? האם אני יכול לצרף כמה תרגומים ולבחור את התרגום הרצוי כמו בסרט DVD מקורי? הכוונה לא לאחד את התרגום עם הסרט ולהשאיר אותו כקובץ רגיל ולשים כמה כאלה בכמה שפות שונות. בבקשה תנו לי תוכנה לא אכפת לי כמה היא עולה וגם אם יש אז תוכנה בחינם שאני אוכל לבדוק גם אותה. ועוד שאלה... נגיד והסרט של ה XVID הוא דיסק אחד 1. הבנתי ש SVCD יתפוס 2 דיסקים נכון? 2. יפה אם ככה אני יכול לצרוב SVCD על דיסק של DVD ואז אני אצטרך רק דיסק …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by za-david,

מכירים אתרים של צ'טים למשחקים?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אהלן יש לי חשבון EXCHANGE - ללא PST . הכל מנוהל על השרת. אני מעוניין ליצור סיסמא בעת הכניסה לחשבון. קיימת איזה אופציה בעת כניסה להגדרות חשבון>אבטחה>סיסמא אבל היא לא ניתנת לשינוי (צבועה באפור) למישהו יש רעיונות או למה זה מסומן באפור? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ophir555,

בזמן האחרון יש לי השתלטות עוינת על הגלישה בצורת "משחק" שקופץ או הודעות על אנטי וירוס או ספיי שאני צריך להתקין. יש ברשותי זוןאלרם ונוד 32 וסיסי קלינר אך הם לא מצליחים להסיר את המפגע. דוגמא לדף משחק http://www.bitefight.co.il/?kid=a-00250-14450-0811-a070716a איך אפשר להפטר מהנגע תודה[br]פורסם בתאריך: 2.01.2009 בשעה 13:29:38 בהמשך לקודם אל תנסו להריץ את המשחק שלא תפגעו אם אכן מדובר בוירוסתודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Cynicoren,

שלום, התקנתי ווינדוז 7 במקום ה XP. איך אני מזהה את הרכיבים שיש לי במחשב, ואילו דרייברים עלי להתקין ? לגבי כרטיס המסך הסתדרתי, האם ישנם עוד דרייברים (למשל ללוח האם) ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by adidoron,

שלום רב, האם משהו יכול בבקשה להמליץ על תוכנה חופשית (חינם) לשליחה וקבלה של פקסים דרך מודם המחשב ? בברכה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by benkapon,

שבוע שעבר הורדתי את העדכון sp1 של ה xp וכמה ימים אחרי התקנתי נורטון אינטרנט סקיוריטי. ומאז אני לא יכל לשלוח קבצים במסנגר למרות שאין לי פיירוואל (גם לא המובנה של ה xp) וגם אחרי שאני עושה disable לנורטון עדיין אני לא מצליח!!!!. ההודעה אומרת שהחיבור חסום!. נ.ב - למרות זאת אני כן מצליח לשלוח קבצים במסנגר למחשב שמחובר איתי ברשת פנימית (אני מחובר לאינטרנט והוא אליי). אני דואג לעדכן את המחשב באתר של מיקרוסופט וכרטיסי הרשת עבדו ועובדים כראוי. עזרה ( ;

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום! אני מחפש תוכנה פשוטה (אבל, ממש פשוטה) לציור תוכנית בנייה של בית. אני מעוניין שהתוכנה תהיה מאוד פשוטה לשימוש, ומיועדת לחובבים שלא מבינים בטרמינולוגיה של בניין, ולא מיועדת למהנדסים מקצועיים. התוכנה צריכה לאפשר לי לצייר שרטוט של בית, שכולל שלד חיצוני, קירות חוץ ופנים, קביעת גודל של קירות, דלתות, חלונות וחדרים, ולכלול ממשק משתמש נוח ופשוט להבנה ודוגמאות. בעיקרון, אני רוצה שהתוכנה תאפשר לי תוך זמן מאוד קצר להדפיס תוכנית דו-מימדית של הבית, וגם תמונות תלת-מימדיות צבעוניות (אם אפשר). אשמח לקבל עזרה בנושא, וכן גם עזרה מקצועית מאנשים שמבינים בתחום. תודה מראש, EDT

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by DeadByDawn,

יש לי קובץ wmv ,אני מחפש תוכנה שממירה את הקובץ הזה ל Xvid\Divx...מישהו מכיר???? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by aquas,

היי לא יודע למה אבל פתאום התחיל לעשות בעיות(שלא היו קודם) הבעיה לא תמיד , אלא בעיה שקוראת לפעמים ברגע שמכניסים תרגום אז הסרט זז לאט(ונראה לי שזה קשור למעבד) כי ברגע שזה קורה המעבד על 100% זה קצת מוזר כי אף פעם לא קרה לי לפני . אני לא יודע למה ניסיתי לחפש משהו באינטרנט , אבל לא מצאתי משהו מיוחד מה שמוזר זה , שהבעיה לא קיימת בנגנים כמו vlc/gom player , רק ששם יש לי בעיה שהתרגומים הפוכים מקווה לפתור בעזרתכם את הבעיה תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by MDK,

אני כרגע מוריד את זה מwinamp.com וזה full. השאלה אם זה תומך בכל הדברים הקודמים ואם זה פועל בלי באגים...מישהו שהתנסה יכול לענות לי בבקשה? :

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Bori4ka,

שלום חברים, אני מחפש תוכנה שתמנע מאנשים להתקין דברים/תוכנות/משחקים וכל דבר אחר במחשב... או שכן שתתן להתקין דברים אבל עם הריסט של המחשב הכל ימחק ויחזור למצב ההתחלתי קיימת תוכנה כזאת? אני יודע שבבתי ספר יש דבר כזה ... תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by srulikg,

יש לי ווינדוס 10 ואני רוצה תוכנת הגנה יותר טובה מזאת הבנויה בווינדוס. אפשר לקבל המלצה על תוכנת הגנה חינמית?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. צהריים טובים. יש לי קובץ בפורמט MKV עם 5.1 ערוצי סאונד שאני מעוניין לצרוב ל DVD כדי לראות אותו במערכת קולנוע ביתית ולכן אני מעוניין לשמור על הסראונד. יש לי DVD ישן שלא קורא DIVX וכאלה (אבל הוא כן קורא צרובים). אשמח לקבל הכוונה בנושא או המלצה לתוכנה מסויימת שתעזור לי בזה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. פעם בכמה ימים פתאום כשאני עובד על INTERNET EXPLORER או MOZILA FIRFOX נפתך לי חלון בשם WINSOWS SECURE KIT 2012 והוא טוען שיש איזה טעות במערכת מצורפת תמונת מסך מס1 לחצתי על אישור וזה מעלה איזה סריקה מצורפת תמונה מס 2 ומיד מופיע קובץ EXE להורדה כמובן שלא הורדתי אותו הכל תקין אצלי בהגנות של המערכת הכל מעודכן מה זה ? יש דרך למנוע מדברים כאלה לקפוץ? תודה לכל העוזרים ושבוע טוב ! לפני איזה שתי דקות הופיע לי המסך הזה פעם ראשונה זה נראה כמו האקאר תמונה מסך 3 [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by megahertz88,

היי, לאחרונה עברתי להשתמש ביוטורנט, שהיא מאוד נחמדה קלה ו(לפעמים)אפילו מהירה. הבעייה היא כזאת: בזמן שיש לפחות טורנט אחד פעיל (כלומר מוריד או אפילו seeding אחרי שסיימתי להוריד), הדפדפן מתחיל לקרטע. הכוונה היא, דפים מתחילים לעלות, ואז מפסיקים כאילו מישהו לחץ על Stop. אם אני לוחץ על הכתובת ואנטר כמה פעמים הדף מועיל בטובו לעלות, אבל מספר הפעמים משתנה (יכול להיות 1, יכול להיות 7 ויכול לא לעלות בכלל). גם כשהדפים עולים, זה לא כמו שצריך, כלומר חסרות תמונות, לינקים לא מגיבים לעיתים, ולפעמים הדף סתם נראה מוזר (בלי רקע פתאום וכו'). זה קורה עם כל סוגי הדפים, לינקים, כתובות וכו'. גם האאוטלוק לא מצליח להתחבר לשרת (ומודיע על תקלה) כשהתוכנה פעילה. כדאי לציין שזה קורה בכל דפדפן שיש לי על …

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. כותרת. כמו כן, הורדתי את הדרייבר החדש מהאתר שלהם, תואם ל64BIT - VISTA. אין להם דרייבר לWINDOWS 7. -התקנתי את הדרייבר, אך כאני מנסה להפעיל את התוכנה, זה מתחיל לחפש את הקיצור דרך. ואם אני נכנס לתוך התיקייה של התוכנה, זה פשוט לא נדלק, עושה רושם שהוא אומר לי ''עזוב אותי אחי''... -אשמח לקבל עזרה, זה דיי דחוף לי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי, יש לי בעיה נורא מציקה, המקשים שמוגדרים אצלי בכל המשחקים מופיעים באותיות מוזרות ולא מוכרות, אני לא יכול לשנות אותן לאותיות באנגלית, רציתי לדעת ממה זה נובע, והאם אפשר לתקן את זה? אי אפשר לשחק בצורה כזאת, אני לא מכיר את האותיות שמופיעות ואני לא יכול גם לשנות אותן לאותיות באנגלית. בהתחלה חשבתי שזה בעיה במשחק, אבל עכשיו התקנתי FARCRY2 וגם במשחק הזה האותיות המוזרות הופיעו. הינה תמונה שתבינו על מה אני מדבר: אני אשמח לקבל עזרה לבעיה המציקה הזאת, תודה רבה.

19. Started by kol209,

איזה תוכנת אופיס הכי טובה? אופיס XP 2004 ? אופיס XP 2003? Microsoft אופיס 2003? Microsoft אופיס 2004? הוא שייש תוכנה אחרת?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ag43,

אני מחפש תוכנה שתאפשר ל2 מחשבים לשתף את הוידאו והאודיו שלהם אחד עם השני ברשת מקומית. בעצם מדובר על שיחת וידאו. ניסתי עם סקייפ אבל הDELAY גבוה מדי. יש תוכנה המאפשרת לשני מחשבים מריצי WINDOWS לעשות שיחה כזו על גבי רשת הWIFI המקומית?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. עדכני כרגע את סקייפ לגרסה 5.10.0.114, וכרגע היא מציגה פרסומות בעמוד הבית שלה גם כאשר אינני מבקש זאת. האם יש אנשים אחרים שנתקלו בתופעה המעצבנת הזו? האם יש כבר תוכנות חילופיות של VoIP לסקייפ, שמסוגלות להשתמש בפרוטוקול התקשורת של סקייפ כדי להתקשר אל משתמשי סקייפ ואשר יכולות להשתמש בחשבון של סקייפ, כדי לקיים שיחות?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by h_yoav,

איזה קודק צריך בשביל להפעיל אותו? ואיזה תוכנה גם מפעילה mkv? ומעבד T7100 1 גיגה זכרון וכרטיס מסך של אינטל X3100 יכולים להפעיל סרט HD?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Zeos100,

יצא Kazaa Lite 2.0.0 מישום מה יש לינק להורדה רק בכתובת הבאה : www.kazaalite.nl ישנם עידכונים רבים כמו סורק וירוסים מובנה ועוד פרטים באתר קאזה הרשמי. צפו לעוד דברים ואם יש בעיה אשמח לעזור ... מישהו ניסה/ בדק ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אז השיטה הנ"ל היא שיטה בדוקה ומאושרת על ידי , ועל ידי אנשים רבים וטובים: 1) נכנסים ל control panel במצב קלאסי. 2) נכנסים ל Administrative Tools. 3) נכנסים ל Services. 4) בוחרים מתוך הרשימה את NVIDIA Driver Helper Service, ו.. נכנסים אליו. 5) לוחצים על Stop , ואז מאשרים ב OK. זהו. 6*) מדווחים על התוצאות.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.