תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, מישהו יודע אם אני אוכל להמיר את 2 מחיצות שלי במחשב מFAT32 לNTFS ללא אובדן מידע ? פרמוט לא בא בחשבון וכמו-כן גיבוי מאחר שמדובר במחיצות מאוד גדולות, בסביבות ה100 גיגה לאחת.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה החלטתי לעבור מ-Avast לאנטי וירוס של מיקרוסופט (MSE), גם בגלל ש-Avast מציע להתקין תוכנות צד שלישי בעת התקנה או עדכון, גם בגלל כבדותו, וגם מתוך הנחה שהדבר יקצר את משך זמן טעינת מערכת ההפעלה (מה שלא קרה במקרה האחרון, שכן Soluto מדווח שמשך זמן האתחול האחרון הוא 3:03 דקות כאשר ל-MSE לקח 101 שניות להטען (יותר מל-Avast). בקיצור, כצפוי החלטתי להפעיל גם את Windows Defender, כהשלמה לאנטי וירוס של מיקרוסופט, אלא שבהתחלה הוא הופעל בסדר גמור, אבל עכשיו הוא מציג לי כל פעם את החלון הבא: ולחיצה על "לחץ כאן כדי להפעיל אותה", לא עושה שום דבר, ו-Windows Defender לא נטען בכלל. ניסיתי להפעיל ב-Services את Windows Defender, ולאחר כמה שניות, הוא רשם לי את ההודעה הבאה: מה הסיבה ל…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי חשבון EXCHANGE - ללא PST . הכל מנוהל על השרת. אני מעוניין ליצור סיסמא בעת הכניסה לחשבון. קיימת איזה אופציה בעת כניסה להגדרות חשבון>אבטחה>סיסמא אבל היא לא ניתנת לשינוי (צבועה באפור) למישהו יש רעיונות או למה זה מסומן באפור? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה "sopcast" למי שלא מכיר, תוכנה שבאמצעותה אפשר לראות שידורים של משחקי ספורט וכו'... בכל מקרה, כשאני מנסה לראות שידור זה רושם לי את השגיאה "cannot access sopcast service" השידור עובד מאה אחוז, ניסיתי עם הרבה שידורים ככה שזאת לא יכולה להיות הבעיה, בנוסף מחקתי והתקנתי מחדש וזה לא עזר. הבעיה היא דיי נפוצה וחיפשתי בפורומים אחרים בעולם אבל לא הצלחתי למצוא פתרון, מי שיעזור לי אני יודה לו
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום פירמתטי את כונן (ssd 256 gb) בזמן ההתקנת ווינדוס 10 כולל עדכונים. הורדתי דרייברים ( קול , כרטיס רשת ...) והתקנתי את תוכנת העריכה וההקלטה סונאר . בקיצור יש לי מעל 100 GB פנויים. תוכנת סונאר עובדת תקין פרט להקלטה, כשאני מקליט התוכנה קורסת ושולחת לי הודעה שהדיסק מלא ( כשיש לי מעל 100 GB פנויים.) לפני הפירמוט סונאר עבדה והכל היה בסדר.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קבלתי 2 CD's עם הסרט "שר הטבעות" כ"א 730 בערך מגה. אני רוצה להפוך אותו ל VCD כך שאוכל לראותו ב DVD הביתי. היות וצריבת VCD מנפחת את הקובץ, אני חושב לחבר את שני הקבצים ולחלק אותם לגודל שיכנס ל CD בפורמט VCD שאלתי היא: א. כיצד ניתן לחבר את שני הקבצים לקובץ אחד גדול? ב: מהו הגודל המקסימלי של קובץ DVIX שבהמרה ל VCD יכנס ל CD בן 650 מגה ?? ג: באיזו תוכנה עדיף לחלק את הקובץ הגדול ??? ד: אם למישהו יש פתרון יותר טוב אני פתוח להצעות. ה: האם יש איזה אתר העוזר בנושא ??? ו: תודה מראש לכל העונים
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
100 התוכנות החינמיות הטובות ביותר http://www.pcworld.com/article/id,130045-page,1-c,software/article.html התוכנות החינמיות הזוכות במקום הראשון הן : אנטי וירוס - avast ניקוי רוגלות - Ad-Aware SE Personal אימייל : gmail שיתוף קבצים : AllPeers מסרים מיידים : מסנג'ר ניהול\חיפוש קבצים - Google Desktop וידאו - vlcplayer תמונות - Google Picasa נגן מוסיקה - winamp עריכת אודיו - Audacity ניקוי רג'יסטרי - Winner: TweakNow RegCleaner Standard זיהוי חומרה - Belarc Advisor שירות מקוון גיבוי - Mozy אופיס שירות מקוון - zoho מסכימים עם הדירוג שלהם ? ( רק תוכנות חינמיות...)
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות Image למחשב כדי לעשות גיבוי ואני לא יודע מה התוכנה המובילה כיום בתחום. אשמח אם תמליצו לי על תוכנה פשוטה שעושה את העבודה בצורה טובה. לא חייב שתיהיה חינמית. תציעו לי גם חינמיות וגם כאלו שבתשלום. האם Norton Ghost היא עדיין הכי טובה או שמשהו השתנה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ממש מעולה, הכי אהבתי את זה שבלחיצה כפולה על שולחן העבודה היא נפתחת וזוכרת את הספריה האחרונה שהיית בה ויש עוד מלא אופציות גאוניות שמה,
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי סרט ותרגום אשר אני מנסה לצרוב ל- DVD באמצעות התוכנה AVI2DVD. הכל עובד מצוין, אלא שהכתוביות יוצאות לי הפוך. ניסיתי לשחק עם הגדרות התוכנה ללא הצלחה וחשבתי שאולי קובץ הכתוביות פגום. האם מישהו נתקל בתופעה כזו? האם יש למישהו פתרון עבורי? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה, אני יודע שהנושא כבר נטחן אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית... כל הטרדים סוטים לכיוונים אחרים ואני באמת מחפש תשובה חד משמעית יש לי סרט XVID במחשב וקובץ של התרגום בנפרד אני רוצה לראות את זה ב DVD בסלון כולל התרגום! איך אני הופך אותו ל SVCD בצורה הטובה ביותר כולל התרגום? האם אני יכול לצרף כמה תרגומים ולבחור את התרגום הרצוי כמו בסרט DVD מקורי? הכוונה לא לאחד את התרגום עם הסרט ולהשאיר אותו כקובץ רגיל ולשים כמה כאלה בכמה שפות שונות. בבקשה תנו לי תוכנה לא אכפת לי כמה היא עולה וגם אם יש אז תוכנה בחינם שאני אוכל לבדוק גם אותה. ועוד שאלה... נגיד והסרט של ה XVID הוא דיסק אחד 1. הבנתי ש SVCD יתפוס 2 דיסקים נכון? 2. יפה אם ככה אני יכול לצרוב SVCD על דיסק של DVD ואז אני אצטרך רק דיסק …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המחשבים שלי ברשת דבוקים בנימדה!!!!! יותר מ500 קבצים, והנורטון לא מצליח לתקן אף אחד מהם, ואפילו לא למחוק את כולם!!!!! וזה מחשבים שהשימוש בהם רב, והם מלאים במידע, כך שפורמט..... (((( Bahhhhh אני יגבה הכל ויפרמט מחדש כפי הנראה..... איזשהם עיצות לפני שנגזר דיני?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לא אחת נתקלתי בכרטיסי זיכרון פגומים שגורמים ל-RESTARTים למחשב וכד'... ישנם ברשותי מספר כרטיסי זיכרון אותם ברצוני לבדוק. רציתי לדעת איך אני יכול לעשות זאת? האם קיימת תוכנה שאני מריץ והיא פשוט עוברת על כל כרטיס הזיכרון ובודקת בו שגיאות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 7800gt ... ושאני מנסה להוריד את הדרייברים לכרטיס מסך מהאתר של nvidia הוא רושם לי שאין לי את הכרטיס מסך!@#? מה לעשות דחוף כי זה תוקע לי את המשחקים http://img161.imageshack.us/my.php?image=7800gt6xu.jpg
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אמור לקנות מערכת הפעלה למחשב גיבוי שמתקשר עם כל רשת המחשבים בחנות ספציפית. איפה אפשר לקנות את המערכות האלה? מה ההבדל בינהם? r2 & hyper-v האם יש איזה דרך זולה יותר מאשר לקנות אותם בקופסא(retail), אולי דרך האינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את בבילון 6 והאפליקציה עובדת אבל אין אפשרות להקליק על מילה עם קליק ימיני + ctrl, כלום לא קורה. צריך להכניס את המילה לתוכנה ידנית. מישהו נתקל בזה?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כמה תיקיות בכונן החיצוני שאני לא מצליח למחוק. ניסיתי דרך TUNEUP 2007 ודרך CCLEANER ולא הצליחו למחוק. המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מקדלת MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD הורדתי את התוכנה שלה מהאתר של מיקרוסופט והתקנתי.. אבל יש לי כמה בעיות..באמצ המקדלת למעלה יש HOT KEYS של ניגון מדיות, הבעיה היא שכאני נגיד שומע וינאמפ אז הכפתורים האלה לא משפיעים חוץ מהכפתור "MEDIA" עצמו שמפעיל את הוינאמפ אה וגם הכפתור "PAUSE\PLAY" מפעיל את הוינאמפ כשהוא כבוי אך כשהוא דלוק הכפתור לא עושה כלום. בעיה נוספת שנתקלתי בה היא כשאני לוחץ F12 הוא מבצע את הפעולה של הכפתור "MUTE" ויש כבר כפתור בשביל זה אז אני לא צריך את זה ולא יודע איך להעיף את זה. אה והכפתורים לוויסות הווליום מווסתים אותו מהמערכת עצמה ואני מעדיף שזה יעשה את זה מתוך התוכנה המנגנת (WINAMP, MEDIA PLAYER או כל אחת אחרת) מישהו יכול לעזור לי? למישהו יש ניס…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי כמה תמונות במחשב, שאני רוצה לערוך אותם שיהיו במידות של עטיפת DVD ולשמור אותם, ואז לפתוח במחשב של חבר שיש לו מדפסת ליזר צבעונית ופשוט ישר להדפיס ושיתאים למידות של העטיפה. איך עושים את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה זה בדיוק RapidShare? זאת תוכנה שנותנת להוריד דברים מהאתר? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
פעם בכמה ימים פתאום כשאני עובד על INTERNET EXPLORER או MOZILA FIRFOX נפתך לי חלון בשם WINSOWS SECURE KIT 2012 והוא טוען שיש איזה טעות במערכת מצורפת תמונת מסך מס1 לחצתי על אישור וזה מעלה איזה סריקה מצורפת תמונה מס 2 ומיד מופיע קובץ EXE להורדה כמובן שלא הורדתי אותו הכל תקין אצלי בהגנות של המערכת הכל מעודכן מה זה ? יש דרך למנוע מדברים כאלה לקפוץ? תודה לכל העוזרים ושבוע טוב ! לפני איזה שתי דקות הופיע לי המסך הזה פעם ראשונה זה נראה כמו האקאר תמונה מסך 3 [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי קובץ שאמור להיות פופולרי מאוד.. עד כאן הכל מעולה ירד במקס רוחב פס שלי.. אבל אני חייב לשתף כדי לישמור על יחס נורמלי (שעומד עכשיו על 1GB/10MB) למורת שסימתי את ההורדה ליפני שעתיים ושוב אני מזכיר שזה קובץ פופולרי. למה ? כי מי שמוריד ממני לא עובר את ה 0.5KB/S למרות שההגבלה היא ל18KB/S. אני חושב שמשהו אולי לא מוגדר נכון.. יש רעיונות ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דיסקט אתחול של התוכנה NORTON GHOST10 אבל היא לא מותקנת לי על המחשב. והבנתי גם שאפשר ליצור גיבוי- קובץ IMAGE ,גם בלי להתקין את התוכנה, אלא ישר מהBOOT. אז עשיתי BOOT מהדיסקט ונכנסתי ל- local>partition>to image. ככה צריך נכון? קיצר אחרי זה הוא נותן מסך ששואל איזה מחיצה אני רוצה לגבות, וסימנתי את מחיצה C (יש לי שתי מחיצות C ו-D ועל C מותקן הוינדוס). אבל אחרי זה כשהוא שואל איפה אני רוצה לשמור את קובץ הIMAGE, ואני צריך לשמור אותו על D מן הסתם - הוא לא מראה לי בכלל את כונן D. מישהו מכיר את התוכנה ואולי יודע מה הבעיה? ועוד שאלה: מה זה מחיצה שהיא Primary ומה זה Logical? פריימרי זה המחיצה שבה מותקן הוינדוס כאילו? תודה לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-