עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן יש לי חשבון EXCHANGE - ללא PST . הכל מנוהל על השרת. אני מעוניין ליצור סיסמא בעת הכניסה לחשבון. קיימת איזה אופציה בעת כניסה להגדרות חשבון>אבטחה>סיסמא אבל היא לא ניתנת לשינוי (צבועה באפור) למישהו יש רעיונות או למה זה מסומן באפור? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. יש לי אנטי וירוס NOD32.. מה עוד כדאי לי להוריד? שישמור לי על המחשב מפני רוגלות וכל זה..

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Yaniv_Uzan,

חברה, אני יודע שהנושא כבר נטחן אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית... כל הטרדים סוטים לכיוונים אחרים ואני באמת מחפש תשובה חד משמעית יש לי סרט XVID במחשב וקובץ של התרגום בנפרד אני רוצה לראות את זה ב DVD בסלון כולל התרגום! איך אני הופך אותו ל SVCD בצורה הטובה ביותר כולל התרגום? האם אני יכול לצרף כמה תרגומים ולבחור את התרגום הרצוי כמו בסרט DVD מקורי? הכוונה לא לאחד את התרגום עם הסרט ולהשאיר אותו כקובץ רגיל ולשים כמה כאלה בכמה שפות שונות. בבקשה תנו לי תוכנה לא אכפת לי כמה היא עולה וגם אם יש אז תוכנה בחינם שאני אוכל לבדוק גם אותה. ועוד שאלה... נגיד והסרט של ה XVID הוא דיסק אחד 1. הבנתי ש SVCD יתפוס 2 דיסקים נכון? 2. יפה אם ככה אני יכול לצרוב SVCD על דיסק של DVD ואז אני אצטרך רק דיסק …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by satlan1,

היי, יש לי כמה הרצאות אונליין שאני אמור לעבור ..ואני מנסה להכפיל את המהירות צפייה בהרצאה. קיימת תוכנה כלשהי שיכולה לעשות את זה מבלי להוריד את הוידאו למחשב? כי ניסיתי להוריד את הווידאו למחשב, הבעיה שהוא נשמר לי ב2 קבצי FLV נפרדים, אחד של המרצה מדבר, והשני של המצגת..ככה שזה לא כל כך עוזר. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by badmama,

צהריים טובים! מישהו יודע כיצד אפשר לעשות אפקט רנטגן (XRAY) על אובייקט בפוטושופ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היי יש לי ISO של WINDOWS XP , וHIRENES BOOT CD ISO וISO של לינוקס UBUNTU , אני רוצה לעשות איזהשהו משהו שאני מפעיל את זה וברגע שהBOOTLOADER עולה זה יראה לי מסך של בחירה מה אני רוצה, ושהוא ידע להריץ את ההתקנה שבחרתי דרך דיסק USB איך עושים את זה? ראיתי כל מיני תוכנות כמו MAGICISO אבל הם טובים רק ל CD ולא ל USB DISK ON KEY מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ben007,

שלום לכולם הפיירפוקס שלי השתגע, והפונטים של התוכנה ( לא של תוכן דף אינטרנט ) התכווצו צירפתי תמונה להמחשה. איך אני מחזיר לגודל המקורי? ( חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי ) תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by rank1986,

קניתי מחשב חדש והתקנתי לו windows 7 64 עכשיו גם שאני מפעיל את המחשב מחדש ואחרי שהווינדוס עלה ושום תוכנה לא רצה ההארד לא מפסיק לעבוד הוא תמיד עושה את הרעש כאילו הוא מעתיק משהו. הוא לא על idle והנורה האדומה של הHDD תמיד פעילה מהבהבת זה מצב נורמלי זה אמור להיות ככה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by shimon23,

מתחיל להימאס לי לשאול שאלות - מרוב הבעיות שבאות לי. והזוכה הפעם: יש לי סורק של genius עם חיבור lpt 1 וכשאני מחבר את הסורק ומתקין את התוכנה, המחשב לא מזהה את הסורק. הוא אומר שאו שהסורק לא מחובר לחשמל(והוא מחובר) או שהכבל Lpt לא מחובר או לא מופעל(והוא מחובר), אז מה לעשות מה זה האופציה של מופעל?(ממתי צריך להפעיל כבל lpt)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. חיפשתי בגוגל הכל ישן

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, התקנתי מע' הפעלה מחדש, אין דרייבר לכ.קול ו-כ.מסך לפי איידה32, הלוח הוא P4M800-8237R-6A7L6PRAC-00 בחיפוש באינטרנט זה לא מעלה תוצאות מועילות, מיותר לציין שחיפשתי על הלוח עצמו במשך דקות ארוכות אזכור כלשהו לדגם ו/או יצרן, ופשוט לא כתוב כלום לוח 775 בן 3-4-5 שנים (לא ידוע בדיוק) תודה!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by mgm,

שלום, יש לי תמונה עם אנשים ומאחוריהם יש נוף, האם אפשר להעיף (סליחה על המילה) את האנשים ושישאר רק הנוף ? (וזאת כמובן מבלי להרוס את הנוף היפה של התמונה) תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אולי חלקכם כבר יודעים אבל הגירסא החדשה ל Forceware של Nvidia ממש זוועה לי אישית זה גרם ל Restart חוזר בזמן משחק. הגירסא ממש לא יציבה וגורמת הרבה בעיות תתרחקו ממנה עד ש Nvidia תשחרר משהו יותר נורמלי

14. Started by elad-k1,

איך אני מסתיר שלא יראו לי את ip?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by IDAN AMRAM,

אני לא יודע איך זה קרה... אני לא יודע למה.... יצא לי להפעיל משחק כלשהו ופתאום אני שומע שיש לקולות הד מעצבן כזה.... אני יוצא מהמשחק, מרסט תמחשב, פותח סרט ואני עדיין שומע את ההד המעצבן הזה... מישהו יודע איך לבטל את זה? תודה לעוזרים *עריכה* בגלל תקלה שהייתה לי במחשב, הת'רד הזה נפתח פעמיים.. סליחה...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי יש לי כרטיס FLYVIDEO וביצעתי איתו לכידה של קלטת החתונה של אחי, השתמשתי לצורך הלכידה בתוכנה WINDOWS MOVIE MAKER התוכנה אומנם ביצעה את הלכידה, ואפשר לומר שזה גם בוצע בצורה איכותית מאוד. אך אליה וקוץ בה, הלכידה בוצעה בפורמט של WMV. ואני רוצה לערוך את זה. VIRTUAL DUB לא יודע להתמודד עם הפורמט הזה. אני צריך לחתוך כמה קטעים, ובסוף להמיר את הקובץ או ל XVID/DIVX. יתכן ובעתיד אני ארצה להמיר את זה לפורמט של DVD. אך כרגע זה לא רלוונטי כי אין לי צורב DVD. את ההמרה ל XVID ו DIVX אני יודע איך להעות. יש את התוכנה OSS VIDEO CONVERTOR, אך התוכנה מפסיקה לבצע את ההמרה ב 20 דקות האחרונות של הסרט, וזה מאוד מרגיז כי זה קרה פעמיים. מישהו מכיר תוכנת עריכה אחרת היודעת להתמודד עם קבצי וידאו ב…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. איך שולחים הודעות ממחשב שולחני עם ווינדוס 7 לוואטסאפ ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם. אצלי באירגון אנחנו משתמשים ב-OUTLOOK 2007 שמחובר לשרת EXCHANGE 2007. לא מזמן הותקן המחשב של אותו המשתמש מחדש, עקב בעיות רבות שלא קשורות ל-OUTLOOK. לאחר ההתקנה חלק מהמיילים שהם באנגלית נטו השורות פתאום החליטו שהם ניצמדות לצד ימין במקום לשמאל, ולפי טענתו של המשתמש לפני ההתקנה מחדש של המחשב זה היה תקין. חפרתי בהגדרות ניסיתי כל מני שינויים שהיו ניראים לי הגיוניים ושום דבר לא עזר. כעקרון אנחנו מתקינים אצלנו את OFFICE 2007 ENT SP2 בשפה העברית ולאחר מכן מתקינים חבלית שפה באנגלית, נכון אני יודע שזה נישמע קצת עקום, אבל זאת האופציה היחידה שמתאפשרת לי. אני ישמח אם משהו שמכיר את הבעיה ופתר אותה יוכל לשתף את הפורום בזה. תודה והמשך יום נעים, צחי.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. כמו שרשום בכותרת,אני נכנס לפייס,מקיש שם משתמש וסיסמא זה עושה לי תדבר הבא. מה עושים נגד זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. מאיפה שאני לא מחפש זה לא מוריד.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום! אני מחפש תוכנה פשוטה (אבל, ממש פשוטה) לציור תוכנית בנייה של בית. אני מעוניין שהתוכנה תהיה מאוד פשוטה לשימוש, ומיועדת לחובבים שלא מבינים בטרמינולוגיה של בניין, ולא מיועדת למהנדסים מקצועיים. התוכנה צריכה לאפשר לי לצייר שרטוט של בית, שכולל שלד חיצוני, קירות חוץ ופנים, קביעת גודל של קירות, דלתות, חלונות וחדרים, ולכלול ממשק משתמש נוח ופשוט להבנה ודוגמאות. בעיקרון, אני רוצה שהתוכנה תאפשר לי תוך זמן מאוד קצר להדפיס תוכנית דו-מימדית של הבית, וגם תמונות תלת-מימדיות צבעוניות (אם אפשר). אשמח לקבל עזרה בנושא, וכן גם עזרה מקצועית מאנשים שמבינים בתחום. תודה מראש, EDT

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by moses_23,

שלום! אני לא מצליח לשמור אתרים במועדפים. כשאני לוחץ על CTRL+D הוא מציג לי את האתר ואיפה לשמור במועדפים. אני לוחץ OK אבל שום דבר לא קורה. אני צריך להוסיף את האתרים ידנית עם Orginaze Bookmakrs וגם אם אני הולך לתפריט למעלה לוחץ על BOOKMARKS ואז BOOKMARK THIS PAGE לא קורה כלום... הבעיה נמשכת עוד מגרסא 1.5 מחקתי והתקנתי את הפיירפוקס אין ספור פעמים... תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לרוב- אנשים מסבכים את כל העניין עם הכתוביות בסרטים.. אז רציתי לדעת איך אני יכול להוסיף כתוביות לסרט שהוא מופיע בלי כתוביות זאת אומרת:יש לי כמה סרטים שהם בלי כתוביות ורציתי לדעת איך (!) אני יכול להוסיף להם כתוביות ומאיפה להוריד כתוביות לסרטים שברשותי?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום רב, יש לי כמה שאלות בנושא פלטפורמת הגיבויים של Ahsay אם יש מישהו שמבין בתוכנות שלהם כמו OBM ABS וכאלה.. אשמח לקצת מידע. תודה מראש לעוזרים.. (במידה ואני לא בפורום הנכון, אם אפשר להעביר לשם את הדיון, אני אשמח).

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by deso,

מה זה בדיוק RapidShare? זאת תוכנה שנותנת להוריד דברים מהאתר? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים