עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by TNT,

מה ההבדל בין הקובץ IMAGE שאני יוצר עם נרו לבין הקובץ ISO שאני יוצר עם WINISO? יש הבדל ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Pure-Gold,

שלום רב, כתבתי כמה תוכנות לציבור הגולשים פה ומקווה שתפיקו את המירב מהתוכנות האלו. Pure Mouse Meter: תוכנה המנטרת את פעילות העכבר שלכם: מהירות מקסימלית ונוכחית ( ס"מ / שניה ), מיקום נוכחי וכמו כן כמות לחיצות העכבר ( כל אחד מהלחצנים ). קישור: http://www.oferporat.com/pureserver/PMM.zip Program Killer: תוכנה המסוגלת להפעיל ולכבות תוכנות בתזמון אישי. אתה בוחר את השעה בא אתה רוצה שהתוכנה תרוץ או תתכבה. התוכנה זמינה במדור ההורדות של האתר. קישור: http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=275 Favorites Manager: תוכנה המארגנת את המועדפים שלכם. ניתן לשנות את שם הקישור ותוכנו וכמו כן התוכנה מסוגלת לעבור על כל רשימת המועדפים שלכם ולבדוק את תקינותם. התוכנה זמינה…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by iyc,

יש לי את התוכנה EASY BOOT ואני לא מצליח להגדיר את הבוט אני מצליח לעצב אותו אבל הלינקים לא עובדים מישהו יכול אולי לעזור לי איך מגדירים אני מנסה להכניס בדיסק אחד את XP בעברית ובאנגלית אם למישהו יש שם של תוכנה אחרת עם הסבר איך לעשות את זה אני אודה לו.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. זה מאוד יעזור לי עם כל המאמרים שאני צריך לתרגם. ??? שמעתי שיש תוכנה שמתרגמת דפים ברשת מאנגלית לעברית! מהיכן אפשר להוריד : את הפלא

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני מעוניין ליצור גישה למספר משתמשים שונים ב-OUTLOOK. מוגדרות לי שני תיבות מייל, ואני רוצה שכל אחד שיפתח את ה-outlook יקבל את המייל שלו. כרגע אין לי שמות משתמשים שונים בכניסה לווינדוס, ואני גם מעדיף שזה ישאר ככה. האם זה אפשרי? או שאני חייב להגדיר שמות משתמש שונים בכניסה לווינדוס ואז יהיה אפשר איכשהו להגדיר גם ב-OUTLOOK?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. צהריים טובים. יש לי קובץ בפורמט MKV עם 5.1 ערוצי סאונד שאני מעוניין לצרוב ל DVD כדי לראות אותו במערכת קולנוע ביתית ולכן אני מעוניין לשמור על הסראונד. יש לי DVD ישן שלא קורא DIVX וכאלה (אבל הוא כן קורא צרובים). אשמח לקבל הכוונה בנושא או המלצה לתוכנה מסויימת שתעזור לי בזה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by iyehuda,

תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. מאיפה שאני לא מחפש זה לא מוריד.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ntl,

???

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אשמח לקבל עזרה כיצד ניתן ליצור במחשב עיתון היתולי המשלב תמונות וכתבות.אינני מיומנת במיוחד ולכן אשמח למשהו פשוט לתפעול. תודה

11. Started by asherkastro,

אנשים יקרים מישהו יכול לעזור במפתחות פעילים חדשים לקספרסקי 2009 ??? כי זה נהייה כמו מלחמה שלהם נגדנו כל שבוע חוסמים הכל ... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אז השיטה הנ"ל היא שיטה בדוקה ומאושרת על ידי , ועל ידי אנשים רבים וטובים: 1) נכנסים ל control panel במצב קלאסי. 2) נכנסים ל Administrative Tools. 3) נכנסים ל Services. 4) בוחרים מתוך הרשימה את NVIDIA Driver Helper Service, ו.. נכנסים אליו. 5) לוחצים על Stop , ואז מאשרים ב OK. זהו. 6*) מדווחים על התוצאות.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by jepe,

שלום. אני רוצה לחתוך תמונה מסויימת שיש לי במחשב לגודל של תמונת פספורט. אין לי פוטושופ. יש איזה תוכנה חינמית או אולי בעזרת הצייר אפשר? אבל אני לא יודע איך.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. (ניסיון אישי בבקשה, לא "שמעתי ראיתי") עברתי לפני מספר חודשים מ-NOD32 2.7 (פלוס Sygate Personal Firewall) ל-Kaspersky Internet Security 7.0, ואני מוכרח להודות שבאופן כללי אני דיי מאוכזב. הפיירוול מאוד לא ידידותי, הוא יותר מזכיר לי את הפיירוול של ה-XP עם שתי הגדרות "פועל / לא פועל" מאשר את ה-Sygate ז"ל שהיה לי לפני כן. הוא לא מאפשר לי לראות את תעבורת הרשת שלי, וגם כשאני מנסה להשתמש ב-Netlimiter אז משום מה ה-process שלו מוצג שם בתור משהו בעל תעבורה (כי הוא כביכול סורק הכל) ולכן אם בפועל אני מוריד למשל ב-150KB/s, ה-netlimiter מציג סה"כ 300KB/s (כי יש 150 של התוכנות האמיתיות, ועוד 150 דימיוניים של ה-KIS). בנוסף לזה, יש איתו איזושהיא בעיה מאוד הזוייה, מדיי פעם הוא פשוט חונק…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by GamePad,

יש לי קובץ BIN ואת ה CUE שלו אבל כשאני מנסה לפתוח אותו עם הדמון טולז או אלכוהול או נרו אני מקבל הודעת שגיאה שהקיו שיט לא תקין זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי, השאלה היא האם הבעיה בתוכנה או שהאימג' פגום, יש קבצים שהדמון לא מצליח לפתוח ורק עם האלכוהול אפשר לצרוב ואז להפעיל, במקרה הזה גם זה לא עובד. פתרונים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by shimon23,

יש לי את הדריברים הנ"ל ואני רואה עברית כמו בתמונה. היה פעם רשום אפשהו איך לסדר את זה אבל לא קראתי אז איך?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מופיעים לי יותר מדי IEXPLORE.EXE במנהל משימות מדי פעם קובץ לי בועה כזאת על שולחן העבודה של משהו עם RECOVER כאילו זה מנסה לשחזר עמוד כלשהו או משהו כזה... אבל זה לא מבצע כלום... מישהו יודע מה הפתרון לבעיה? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. נמחק לי חלק של קובץ שהיה בהורדה באי מיול בתקיית ה temp קראו לו 002נקודה part נקודה met (כתבתי ככה כי הוא כותב הפוך אם אני עושה נקודות...) ועכשיו ההורדה הפסיקה והיא בכלל לא מופיעה בהורדות.... אבל אני יודע שזה לא הקובץ העיקרי שנמחק כי עדיין יש שם קובץ שנקרא 002 נקודה part והוא שוקל 1.64 ג'יגה שזה היה הגודל שהוא הספיק להוריד ליפני שהוא הפסיק ואחד שקוראים לו 002 נקודה part נקודה met נקודה bak בבקשה המצב ניראה גרוע אני מקווה שמישהו יעזור לי... תודה...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by bermangroup,

איך אני חוסם גישה לתיקייה מסוימת בשרת? זאת אומרת, כשאני נכנס לתת תיקייה על השרת דרך שורת הכתובת זה יכתוב לי: You don't have permission to access ________ on this server.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ben060,

שלום יש לי בעיה עם ה DAEMON TOOLS לאחר שאני מתקין את התוכנה הוא לא מצליח לפתוח כונן וירטואלי . הוא כותב לי את ההודעה הבאה Virtual SCSI driver not detected ניסיתי במנהל התקנים לעדכן את החומרה ולא הלך. הנה תמונה אולי יעזור במשהו כל עצה תתקבל בשמחה תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. חבר שלי אמר לי שהביטורנט שלו לא פעול ושאל איזה פורטים צריך לפתוח לראוטר בשביל הביטורנט? לי אין מושג ,אם משהו יודע שיעזור בבקשה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לרוב- אנשים מסבכים את כל העניין עם הכתוביות בסרטים.. אז רציתי לדעת איך אני יכול להוסיף כתוביות לסרט שהוא מופיע בלי כתוביות זאת אומרת:יש לי כמה סרטים שהם בלי כתוביות ורציתי לדעת איך (!) אני יכול להוסיף להם כתוביות ומאיפה להוריד כתוביות לסרטים שברשותי?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אהלן יש לי חשבון EXCHANGE - ללא PST . הכל מנוהל על השרת. אני מעוניין ליצור סיסמא בעת הכניסה לחשבון. קיימת איזה אופציה בעת כניסה להגדרות חשבון>אבטחה>סיסמא אבל היא לא ניתנת לשינוי (צבועה באפור) למישהו יש רעיונות או למה זה מסומן באפור? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש לי את המסנגר החדש ואני לא מצליח להוסיף בו אנשים (כתובת אימייל שלהם) .איפה אני צריך לרשום את המייל שלהם כדי להוסיף אותם (בדיוק כמו בגרסאות הישנות .... תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.