תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
עד כה היו לי כמה אנשים ספציפים שמהם הייתי מקבל כל יום הודעה במסנג'ר עם קישור לאתר כלשהו, הם אמרו שהם לא שלחו לי את ההודעה הזו וזה נשלח אוטומטית. היום אני מקבל את אותם הודעות כבר מהמון אנשים ברשימה שלי גם כאלה שלא מחוברים למסנג'ר, כל פעם קישור לאתר אחר... עשיתי סריקה אצלי נגד וירוסים ונגד תוכנות ריגול ולא מצאתי כלום. מה אפשר לעשות נגד זה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
hello i don"t know whay but i can"t write in hebrew ?! i tray anything caps lock restart my keyborld but its just not working... i se the hebrew on my languagebar but its no write in hebrew
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למקודדים בשביל סרטים,שיעבוד טוב גם עם HD וגם סרטים רגילים.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום נמאס לי מכל ההורדות שאחרי שבועיים המפתחות והסיריאלים נחסמים אני רוצה המלצה לאנטיוירוס ממש טוב כי אם אני משקיע כסף אני רוצה שיהיה תמורה איזה אנטוירוס הכיטוב היום בושק? יוצא לי הרבה להיתקל בקבצים מפוקפקים ואני כמעט כל חודשיים מפרמט את המחשב.. אני עכשיו עם AVG וMALWAREBYTES ושניהם לא מוצאים וירוסים אבל המחשב איטי ברמות !! בפתיחת קבצים / תיקיות / הורדות / אינטרנט הכל.. תודה ד"א רציתי לשאול אם אפשר להוריד מדיה סנטר לXP כתוסף ולא כמערכת הפעלה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני משתמש בויסטה 64ביט, מחובר אלחוטית לראוטר 3COM דגם 3CRWER100-75, ספקית נטויז'ן. אני לא מצליח להוריד ב-יוטורנט בכלל, גם אחרי שהגדרתי פורט בראוטר ופעלתי לפי המדריך ב-PortForward.com.. אני מצרף תמונה של המצב נכון לעכשיו. מישהו יכול לעזור לי? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
^^^ תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אישית מנסה להתחבר מ2 בצהריים אבל זה לא מצליח. הגרסה שלי היא 2003b (pro)
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי להכין רקע של ה-DJ האהוב עליי - Skazi. בעיקרון אין פה עבודה מקצועית, מה שכן יש פה אלו צבעים יפים(לדעתי כמובן), ושילוב מוצלח של התמונות כל זה יוצר רקע חביב לשולחן עבודה http://img13.imageshack.us/my.php?image=151314971508149315121505151114.png
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי כמה הרצאות אונליין שאני אמור לעבור ..ואני מנסה להכפיל את המהירות צפייה בהרצאה. קיימת תוכנה כלשהי שיכולה לעשות את זה מבלי להוריד את הוידאו למחשב? כי ניסיתי להוריד את הווידאו למחשב, הבעיה שהוא נשמר לי ב2 קבצי FLV נפרדים, אחד של המרצה מדבר, והשני של המצגת..ככה שזה לא כל כך עוזר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום פתחתי את "מציג האירועים" של הווינדוס (ויסטה) וראיתי את השגיאה הזאת: שם יומן רישום: System מקור: Microsoft-Windows-Kernel-Processor-Power תאריך: 08/09/2009 20:16:06 מזהה אירוע: 6 קטגוריית משימה:ללא רמה: שגיאה מילות מפתח: משתמש: SYSTEM מחשב: ronen-PC תיאור: תכונות מסוימות של ניהול צריכת חשמל במצב ביצועים של המעבד הפכו ללא זמינות עקב בעיית קושחה ידועה. פנה אל יצרן המחשב לקבלת קושחה מעודכנת. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום איך מפעילים את הפונקציה של ייבוא וייצוא ב outlook 2007
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי פוטושופ cs2 שעד היום עבד מצויין. אין לי מושג למה, אבל הסמן לא מגיב ונשאר כל הזמן בתור יד (H)...אני לא יכולה להזיז לחתוך וכו' לדוגמה: אני לוחצת על כלי ה"קרופ" והסמן עדיין נשאר כ"כף יד" וכך עם כל הכלים. למישהו זה קרה? אני חייבת לסיים עבודה למחר אז ממש אשמח לעזרה, כל רעיון....
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
זה לא בגלל אינטרנט זהב !!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתחיל להימאס לי לשאול שאלות - מרוב הבעיות שבאות לי. והזוכה הפעם: יש לי סורק של genius עם חיבור lpt 1 וכשאני מחבר את הסורק ומתקין את התוכנה, המחשב לא מזהה את הסורק. הוא אומר שאו שהסורק לא מחובר לחשמל(והוא מחובר) או שהכבל Lpt לא מחובר או לא מופעל(והוא מחובר), אז מה לעשות מה זה האופציה של מופעל?(ממתי צריך להפעיל כבל lpt)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הקובץ IMAGE שאני יוצר עם נרו לבין הקובץ ISO שאני יוצר עם WINISO? יש הבדל ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרום כמו שאפשר לראות ואתמול פתאום יוטיוב החליט שלא בא שבוא פשוט לא עובד לי יותר על כרום כל פעם שנכנסתי לסירטון פשוט היה מסך שחור במקומו בלי קול או תמונה ניסיתי בפיירפוקס וזה הסכים לעבוד עם שהיום זה החליט לא לעבוד גם בפייר פוקס (בדיוק אותה תופעה של מסך שחור בלי קול ותמונה) וגם באקספלורר זה לא עובד אין לי מושג מה לבדוק או לעשות ואני אשמח לרעיונות
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום .. אני רוצה תוכנת סריקה טובה שאפשר לשנות דברים למשל בתמונה או במסמך אחרי שסורקים .. ומה היא תוכנת הסריקה הכי ממומלצת ?? תודהה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משום מה בזמן האחרון התחילו לצוץ אצלי יותר מידי פרסומות קופצות (אומנם הם נפתחות בTAB נפרד אז זה פחות מפריע אבל עדיין...) הן מגיעות מהאתרים איאל.סיאו.www.YESNO איאל.סיאו.WWW.KENOLO למרות שהוספתי את שניהם לפילטרים של ABP זה לא כ"כ עוזר, אשמח לקצת עזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
תודה מראש ...
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב איזה 4 תיקיות ראשיות של שירים בכוננים שונים רציתי לדעת אם קיימת תוכנה, או שיטה/דרך בה אוכל למצוא שיר במהירות על פי הקלדת שמו תוכנת קיטלוג מה שנקרא תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ממדל LIGHTSABER והגעתי לשלב הסופי כמעט ,חסר לי רק להכין את האור של החרב למישהו יש מושג איך אני עושה את זה שזה יצא יפה כזה לדוגמא כמו שאתם רואים לאור של החרב יש מין הילה כזאת כך שלא מספיק ליצור צילינדר ולשים לו חומר זוהר כזה אז מישהו יכול לתת לי רעין מה לעשות? דרך אגב אני עובד ב3DMAX
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא משנה אם היא חינמית או לא... שאם אני אדבר היא תקליט בוורד... תודה לעוזרים מראש
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה אפשר להוריד directx 11 ? עברתי על כל הרשת ואני לא מבין למה אין לזה הורדה מיידית באתר מיקרוסופט? הכל זה גרסאות ישנות יותר. איפה אני מוריד :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי bsplayer 2.57 ווינדוס 7 שאני שם סרט HD 720P או 1080P עם תרגום לא מובנה ויש תקיעות בסרט כאילו הסרט חוזר אחורה וקדימה. בVLC זה עובד מצוין תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ACTION שנותן לבדוק את מהירות פוטושופ על המחשב שלך. CS5 או CS6. http://www.gavtrain.com/?p=1509 (מבושה אני לא מפרסם את התוצאה שלי... רק נגיד שהיה לי זמן לראות רבע משחק כדורסל כולל פסקי זמן...)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-