עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by pak82,

התקנתי מחדש את המחשב שלי עם windows 7 (לאחר פירמוט) וכעת כשאני מנסה להתקין את נרו גירסה 9.4.26.0 אני נתקל במצב שאו שלא מותקן לי כלום או שבמקרה הכי טוב הוא מתקין את control center 4. * ניסיתי להתקין עם כמה גירסאות (כולן בגדלים של בין 200MB - 300MB) * ניסיתי כבר לסגור את האנטי וירוס והad-aware בזמן ההתקנה וכלום לא עזר מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by i7,

שלום ושנה טובה, אדלג על השלבים שהתרחשו עם המחשב, ואגיע לעניין הרלוונטי כרגע: 1) ITUNES נפתח כשכל שמות קבצי המוזיקה עליו (כ-30,000!), אך הם מסומנים עם סימן קריאה. 2)הקובץ שהיה קיים בכונן C שאליו שמות השירים מתייחסים איננו (נמחק). 3)קבצי השירים המקוריים נמצאים כולם בכונן נפרד. מבינה שאוכל להסיר ITUNES, להתקין מחדש ולהעביר את כל הקבצים מחדש לספריה; אך מאחר וזה מספר עצום של קבצים ומאחר ושמות הקבצים עדיין קיימים בתוכנה - נראה לי בזבוז מטורף של זמן ואנרגיה. ודאי יש פיתרון פשוט יותר. האם מישהו יוכל לעוץ לי? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני משתמש בChrome בנייד שלי כדי לחסוך במשאבי מערכת אבל מאז שעשיתי פירמוט והתקנתי אותו מחדש (דרך האתר של גוגל) הוא פשוט קורס כל כמה דקות. עוד בעיה מוזרה איתו זה שהוא מוריד אוטמטית קבצי PHP קטנים בלי לשאול אותי ושומר אותם בתיקיית ההורדות. יש פתרונות ל2 הבעיות שלי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by adirss,

יש לי מחשב עם מערכת הפעלה win xp שהותקנה לפני כחודש השבוע המסך הפסיק להגיב לי למרות שהמחשב נדלק ההחלפתי ספק וחשבתי שהבעיה נפתרה אבל משום מה נוצרה בעיה חדשה שהמחשב מתחיל בטעינת המערכת הפעלה הוא מגיע לקו הזה שרץ ונתקע ולא מגיב יותר בדקתי את הזיכרון והוא תקין בדקתי ספק תקין החלפתי דיסק קשיח וניסיתי להתקין מחדש את המערכת הפעלה ובזמן זיהוי הדיסק הקשיח לפני הפרמוט הוא נתקע שם אשמח לקבל עצות או פתרום לבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by peacebringer7,

התקנתי לאחרונה את הוינדוז 7 64 ביט אבל גם אחרי שהתקנתי דרייבר של כרטיס קול של רילטק מהאתר של הלוח אם עדיין אינני שומע כלום.מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לטפל בה?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  6. Started by Wolf90,

בוקר טוב וגח שמח לכולם, לפני חודשיים התקלקל לי הכרטיס מסך כך שהייתי צריך להחליף לכרטיס מסך אחר. הכרטיס מסך שהיה לי Geforce 8800 והחלפתי ל HD 5770 ושכחתי למחוק את הדרייברים של הכרטיס הקודם. ועכשיו כשאני מנסה למחוק אותם תמיד מופיעה לי הודעת: ניסיתי למחוק גם דרך Safe Mode אבל גם לא הלך... איך אני מוחק אותם? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  7. שלום לכולם! כל פעם שאני מפעיל את הגוגל כרום דף הבית הופך ל-http://www.datecity.co.il/?site=mc3 - שזה אתר הכרויות לא קשור למציאות. בהגדרות דף הבית מופיע לי גוגל! ועדיין זה האתר הראשון שעולה כשאני מפעיל את הגוגל כרום! ניסיתי למחוק קוקיס ולאפס את כל ההגדרות (למחוק היסטוריה והכל...) אפילו התקנתי את הכרום מחדש, סרקתי את המחשב לוירוסים דרך AVG ו- ADVANSE SYSTEM CARE. כלום לא עוזר!!!! מה עושים?! אף פעם לא נכנסתי לאתר הזה...ראיתי את זה כבאנר אבל לא יותר. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. יש לי מכשיר של נוקיה (3120 ו 6100). אני רוצה להעביר קבצים מהנוקיה למחשב, אבל השליחה תמיד נכשלת כשהיה ווינדוס XP הכל היה בסדר, מאז שהתקנתי את ווינדוס 7 זה התחיל לעשות בעיות אני מסמן את כל התמונות שאני רוצה להעביר, ומנסה לעשות העברה דרך בלוטות'. זה יעביר תמונה או שתיים, ואז יגיד שהשליחה נכשלה אני חושב שזה בגלל הממשק בלוטות' הדפוק של ווינדוס 7 יש איזו תוכנה חלופית?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. שלום. כל מי שאני מכיר משתמש ב SKYPE. אבל אני מחפש תוכנה יותר איכותית שאני יכול לבחור את האיכות של הווידאו בשיחה. או לפחות שאני יכול לעשות שיחה באיכות יותר גבוהה מ SKYPE

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  10. Started by Schaap,

היי יש לי מחשב די ישן, עם כרטיס מסך (מובנה) SIS650. המסך - סמסונג SM-206BW 22inch. מ"ה XP-SP3. רזולוציה של 1680X1050 קיימת במאפיינים של שולחן העבודה, אבל משום מה המחשב מסרב לקבל אותה וחוזר לרזולוציה רגילה (1024...) איך אני מכריחה אותו לקבל את הרזולוציה הזו? אשמח לעזרה.. אני כבר די מיואשת

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by qwerty1987,

נמאס מה-NERO שמתנפחת ללא פרופורציה כל גרסא חדשה. מחפש אלטרנטיבה ל-Win 7 64bit. אם יש חינמית שלא נחותה מאחרות - מה טוב.

12. Started by shimmi1982,

היי אני מחפש אתר עם אימג'ים "ישנים" בסגנון "הכוח העובד" או "התגייס לצבא" עם סגנון האיור הייחודי שלהם הבעיה היא שאני לא יודע איך לנסח את הסגנון כדי להריץ חיפוש האם מישהו יודע על מה אני מדבר? החיפוש הוא להשראה לכן לא חייב מאגר להורדה או משהו כזה תודה

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by Kalen,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3948962,00.html http://www.google.com/chrome/intl/en/landing_chrome.html?hl=en פרט לשיפור ביצועים, התוספת הבולטת לדעתי, היא האפשרות לסנכרן גם extensions בין מחשבים שונים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by udi80,

This is the message I keep getting every time I try to install Nero 10. I have a 64 bit Windows 7 יש תומנה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by gt2,

שלום, יש לי עט גרפי של חברת TRUST דגם TB4200(מוכר גם כTB-1200 V2) בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת: כשהייתי עם ווינדוס XP וגרסה ישנה יותר של פוטושופ אני חושב זה היה CS3 הכל היה עובד יופי אבל עכשיו שאני עם ווינדוס 7 ופוטושופ CS5 העט לא מגיב לי לרגישות ניסיתי לשנות את כל ההגדרות ועדיין זה לא עוזר ואפילו יותר מוזר זה באילוסטרייטור העט מפסיק לעבוד כשהחלון של אילוסטרייטור פעיל וברגע שאני לוחץ על חלון אחר או אפילו על הלחצן של הווינדוס שפותח את ההתחל הואט חוזר להגיב אבל מסרב לזוז כשהחלון של האילוסטרייטור פעיל... דרך אגב אין דרייברים לווינדוס 7 64 ביט אז השתמשתי בדרייבר של ויסטה 64 ביט... מה עושים כדי לטפל בבעיות האלה? עדכון: עכשיו איכשהו האילוסטרייטור עובדת אבל אין תגובה לרגישות של ה…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by naoriko,

יש לי בעיה עם האימיול לא משנה איזה אימיול אני מתקין או איפה אני מתקין אותו אני לא יכול להוריד קבצים יותר מ-2 ג'יגה שאני לוחץ על קובץ גדול יותר פשוט לא קורה כלום למה זה קורה? תודה לעוזרים! וחג שמח לכולם!!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by em28,

מיד עם שחרור הגרסה הרשמית של של כרום 6, החלו בגוגל לפתח את הגירסה הבאה: כרום 7. אמש שוחררה להורדה גירסת בטא לכרום 7, להורדה: http://www.filehippo.com/download_google_chrome/ המתחרים מצמצמים את פערי המהירות ? גוגל פותחת אותם שוב ! אחרי ש-FF4 ו-IE9 הצליחו לעמוד כשווים בקרב המהירות מול גרסת כרום6 , גוגל פותחת חזית מהירות חדשה : ההאצה הגרפית. עפ"י מבחנים שנועדו לבדוק את מהירות הדפדפנים ברינדור תקן המולטימדיה החדש HTML5, משיגה גירסת הבטא של כרום 7 ציון של 231 נק' מ-300 אפשריות. לשם השוואה: FF4 מגיע לציון של 199, פיירפוקס 3.6.9 מגיע ל-139, IE9 מגיע ל-85 נקודות, ו-IE8 ל-27 נקודות תמימות. מוזילה מעתיקה את מיקום הטאבים ? גוגל מעבירה את הטאבים לצד ! לאחר הביקורת הרבה שספ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. יש תוכנות מקסימות כמו של MOZY אבל הן מגבות רק לשירותים המקוונים של החברה, ויש לי שרת FTP שאני יכול להעמיס עליו בלי בעיה. רציתי לדעת אם יש תוכנת גיבוי פשוטה ואלגנטית שמסוגלת לטפל במשימה. בזמנו עבדתי עם Genie Backup Manager, אבל לא עדכנו אותה הרבה זמן והיא קצת מקרטעת על חלונות 7.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  19. Started by ralf7253,

נתחיל מזה שאני כמעט בטוח שזה בעיית תוכנה כי ניסיתי להחליף את העכבר הנוכחי(עכבר אופטי סטנדרטי של מיקרוסופט) לעכבר אופטי פשוט של לוגיטק, אבל העכבר החדש פשוט לא עובד, ווינדוס מנסה להתקין לו דרייברים מהאינטרנט ומסיים בהודעת שגיאה. הבעיה מתחילה מזה שהעכבר(של מיקרוסופט) כל הזמן מתנתק ומתחבר שוב או פשוט לא מגיב, ניסיתי להחליף בין החיבורים הקדמיים או האחוריים(מתחבר דרך USB) וזה לא עזר,ניסיתי להחליף עכבר (כמו שרשמתי מקודם) וזה לא עבד. זקוק לעצות! יש רעיונות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  20. Started by emailaya,

שלום, לכבוד השנה החדשה, יצאה גירסת בטא חדשה של תוכנת הדואר eMailaya. הגירסה הזו שונה לאור העובדה שנוספו לה כלים רבים אשר מיועדים גם לקהל הפרטי וגם לקהל העסקי. את רשימת הכלים החדשים ניתן למצא http://www.emailaya.com/?p=73/Changelog. לאור זאת, החלטנו לתת לכם, המשתמשים, את האפשרות להשתמש בה על מנת לקבל מכם פידבק על התוכנה עצמה וגם על הכלים החדשים אשר באים לכסות מגוון רחב של צרכים. המעוניינים להשתתף או למי שיש שאלות או בעיות, אתם מוזמנים לשלוח אליינו מייל לכתובת support@emailaya.com תודה רבה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  21. שלום אני צריך תוכנה שתאפשר למספר מחשבים לצפות בשולחן העבודה שלי כלומר אם על שולחן העבודה שלי יש מסמך מסויים אני רוצה שמחשבים שהזמנתי יוכלו לצפות במסמך כשהו פתוח על המחשב שלי סוג של תוכנה לשליטה מרחוק אך אני רוצה רק את יכולת הצפיה בלי שהאנשים שאזמין יוכלו לשנות ולפעול במחשב שלי אשמח אם תמצאו לי תוכנה שכזאת

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by Armageddon1,

יש לי HD5850 . הדריברים הם catalyst10.8 ויש שם הגדרות של וידאו . מה לדעתכם צריך לשנות שם , אם עכשיו זה מוגדר כברירת מחדל ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום חברים, אני מחפש תוכנה לניגון סרטי בלו ריי עם כתוביות בעברית במחשב. תודה מראש לעוזרים. חג שמח, ושנה טובה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יש לי את NOD32 ויש לי בעיה שהתוכנה מוחקת לי קובץ חשוב כל הזמן. כל פעם שאני רוצה לפתוח את התוכנה אז אני צריך לעשות כיבוי לאנטיוירוס ואז אני יכול להפעיל את התוכנה בלי שה NOD32 ימחוק לי את הקובץ. איך אני יכול להגדיר ל NOD32 שלא ימחוק את הקובץ הזה גם אם זה ווירוס ?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  25. שלום לכולם, מידי פעם אני פותח דיון על העיצוב של האתר שלי כאשר אני משנה אותו. לאחרונה שיפרתי את העיצוב של האתר והוספתי כמה Sections שונים אשמח לחוות דעת כנה ואמיתית: http://byshynet.com/ בנוסף אשמח לקבל חוות דעת על העיצוב של התוכנות הבאות: http://byshynet.com/software.php?id=34 http://byshynet.com/software.php?id=33 http://byshynet.com/software.php?id=35 (לא חייבים להוריד אלא רק להסתכל על התמונות, אך אשמח אם מישהו יבדוק אותן באופן מקיף יותר) אשמח לחוות דעת כנות לחלוטין, אחרי הכול תמיד יש מקום לשפר ואני לא ממש מעצב אלא יותר מתכנת. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים