תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לפני 8 חודשים יצרתי מסמך ושמרתי אותו תחת סיסמא. היום, מצאתי אותו שוב וניסיתי להזכר בסיסמא, אך ללא הועיל. הם ישנה דרך להכנס למסמך בכל אופן? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אף על פי שהורדתי את אופן אופיס 3.3.0 (הגרסה הנוכחית) בעברית (האתר הבינלאומי הציע לי להוריד את התוכנה בעברית) לפני הרבה זמן, כבר אז נוכחתי לשים לב שה-Writer אמנם יכול לקרוא קבצי doc של וורד 2003 ו-docx של וורד 2007 ומעלה של מיקרוסופט אופיס, אך הוא לא מציג אותם נכון כמו וורד 2003 ומעלה, והוא איננו יכול לשמור אותם בפורמטים אלו אלא, רק ב-doc של וורד XP העתיק וגרסאות קודמות. כנ"ל לגבי ה-Calc (יכול לקרוא קבצי xls של אקסל 2003 וכן xslx של אקסל 2007 ומעלה אך מציג אותם לא נכון כמו אקסל 2003 ומעלה, ואיננו יכול לשמור אותם בפורמטים אלו, אלא רק ב-xls של אקסל XP העתיק וגרסאות קודמות). האם אני צריך לחכות עד שתצא גרסה חדשה של אופן אופיס שתומכת בפורמטים אלו בשביל להתחיל להשתמש בתוכנה כתחל…
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
לאחר שאמרו לי פה שאופן אופיס, תואם עם מיקרוסופט אופיס. הלכתי לאתרים של אופן אופיס העברי (יש שני אתרים) והורדתי מאחד מהם את התוכנה ואז התברר לי שהיא לא מעודכנת. אף אחד מהאתרים שגלשתי איננו מעודכן. האתר http://www.openoffice.org.il מציג את גרסה 3.1.1 של התוכנה ואילו האתר http://he.openoffice.org מציג את גרסה 3.0.0, כאשר הגרסה הנוכחית של התוכנה היא 3.3.0. האם הורדה התוכנה מהאתר המקורי באנגלית, תוריד לי את הגרסה הנוכחית של התוכנה בעברית?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום. יש לי SYGATE ורציתי לדעת למה לא צרךי להגדיר אותו כמעט אני יודע מה התפקיד של פירוול ואת העיקרון של איך הוא עובד רציתי גם לדעת האם יש פירוולים שלא צריך להגדיר אותם והם יודעים איזה פורטים ולחסום ואיזה לא רוב הפיירולים שאני מכיר כמו זום אלרם וTINY מבקשים רשות לגבי כל תוכנה שזה די מעצבן להגדיר אותם למישהו יש פיתרון אחר ? (אני מתקין די הרבה פיירולים אז זה יקל מאוד)
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום עקב בלאגן עם האופיס שלי, עברתי לאופן אופיס, יש לי עבודה לעשות, ואני צריך הכניס ערכים שהם 0.00XX, הבעיה שהוא מראה לי בתא רק שתי ספרות, איך אני גורם לכך שהוא יראה לי יותר משתי ספרות? (עדיף כמה שיותר ושלא יעגל לי). נ.ב אם מישהו יודע איך אני מוסיף קו מגמה אני אשמח..
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחבר לאתר בסגנון של הנ"ל אני צריך להכניס סיסמא ושם משתמש כל פעם מחדש. זה קורה כמובן כל פעם שאני מנתק את האינטרנט ואני מחזיר,ואני מניח שזה קורה בגלל שה-IP שלי משתנה (יש לי ראוטר) אם כך הדבר,למה באתרים אחרים זה לא משתנה? כמו SuperTorrents או דומיו?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היה לי ,לפני הפירמוט סרגל כלים ב-WINDOWS שאפשר לי לשמור אתרים ולדלג בינהם.אלו היו חלוניות כאלה שהייתי מדלג מאתר לאתר . בדומה למה שיש ב-FIREFOX. מכירים?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה חוברת עבודה בתוך קובץ XLSX שוקלת מלבד להעביר חוברת חוברת לקובץ חדש ולראות גודל קובץ האם קיימת אופציה כזו תודה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, יש אופציה מרגיזה באקסל שאם לוחצים דאבל קליק על התחתית של תא הוא לוקח לתחתית הטבלה, הצרה שכשיש גיליון ארוך וזה קורה בטעות זה ממש מתסכל .. יש דרך לבטל את זה ?!? שמעתי כבר על לערוך ב F2 אבל היתרון בעכבר שזה מכניס אותך לעריכה בנקודה שאתה רוצה ולא בסוף התא.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב DATA לתקליטור DVD-RW כ-MULTISESSION וכל עוד התקליטור נקרא בכונן הצורב אין בעיה לקרוא את כל מה שנצרב בשלבים השונים. הבעיה היא שאופציית ה-Finalize DVD שבנרו 6.6 (לא הדמו) לא מאופשרת משום מה (באפור) כמו גם ה-Write Method. מישהו יכול לומר מדוע ומה ניתן לעשות? ד"א, אני מניח שגם אם אוכל לעשות Finalize ל-DVD-RW עדיין אוכל למחוק את כל מה שעליו בדומה ל-CD-RW, נכון? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, בכל פעם שאני עושה חיפוש בשורת חיפוש באינטרנט הוא מוביל אותי לחיפוש של BABYLON מחקתי אותו והעפתי מה שקשור אליו ועדיין, מוביל לחיפוש שלו, אפילו עשיתי ב SEARCH OPTIONS שיהיה רק גוגל, ועדיין הבאבילון הזה קופץ. איך אני מעיף את זה? גם מחיקה של כל הבאבילון מהמחשב לא עזרה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
התקנתי אתמול אופרה, ןחש לי בעיות עם אתרים כמו טורק שהתפריטים נמצאים באמצע המסך או בYNET שאני מגלגל ופתאום מופיע מלבן לבן ומעצבן איך אני מסדר את זה? :'( [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני מתשמש בנורטון אנטי וירוס 2002 מעדכן אותו פעם בשבוע ככה הוא מצא לי וירוס במחשב והרבה לי הודעה על כך לוירוס קוראים backdoor .trojan עכשיו מה לעשות ?! הוא כותב לי שהוא לא יכל לתקן את הקובץ .. הוא רק כותב לי שהוא מצא וירוס על המחשב
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי עבד עם עשרות (!) תוכנות נגד ספייוואר וקבצי ריגול למיניהם, אבל עדיין לא הגעתי לתוצאות מי יודע מה. אם מישהו פה מכיר תוכנה טובה (עדיף חינמית) אשמח להמלצות. שמעתי שלמיקרוסופט יש תוכנות מעולות. אני לא רוצה משהו פשוט כמו עשרות התוכנות שמפוזרות ברשת, אני צריך משהו מקצועי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכם אני משתמש באנטי וירוס אוירה גרסגא חינמית הבעיה החלב לפני כמה ימים שהוא פשוט מסרב לעדכן היום הורדתי קובץ עידכונים מוכן מהאינטרנט שאמור להתעדכן ללא קשר לרשת וגם פה הוא אומר שגיאה קצת פרטים מחשב WINDOWS XP SP3 תוכנות אבטחה נוספות מותקנות Malwarebytes' Anti-Malware .Spybot .COMODO Firewall. זה נראה ליכל הפרטים הרלווינטים אני יצרגם את הדוח לאחר ה"עידכונים"
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד ניתן לבטל את הגבלת מספר התווים שניתן לכתוב ב Label בתוכנת הצריבה Nero Burning Rome? אני רוצה להכניס שמות ארוכים לדיסקים שאני צורב והתוכנה אינה מאפשרת לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אולימפוס 765UZ פוטושופ LEVELS TOOL קרופ מקורי. ^^גודל דסקטופ
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על השיפוץ הזה??? לפני .... http://img90.imageshack.us/img90/8032/dscf3488tx4.jpg אחרי... http://img85.imageshack.us/img85/2753/12332ht3.jpg החלקתי לה את העור,העלמתי לה נקודות חן ופצעים,הגדלתי לה את החזה,ולא כל כך קשור שיניתי לה צבע לעיינים.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא ידעתי בדיוק איפה לכתוב את זה, אז אם יש פורום יותר מתאים אפשר להעביר מצאתי איזה טפט לשולחן העבודה בשני אתרים שונים - http://fc03.deviantart.com/fs9/i/2006/143/2/c/Picasso_Glass_by_dimage.jpg http://interfacelift.com/wallpaper/downloads/00792_picassoglass_1920x1200.jpg זו בדיוק אותה תמונה ואותה רזולוציה. מה שאני לא מבין, זה למה באתר אחד הגודל של הקובץ הוא 531.87KB ובשני 675.44KB? איך זה הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
וזה קרה מאז שנטשתי את ADSL ןעברתי לכבלים. ויש לי NOD32 וגם STAGTE PRO שתמיד עובדים, אבל תמיד אני מותקף ואז המחשב מושבת ואני צריך לנקות אותו במצב בטוח. צירפתי את החלק של לוג הרלוונטי של NOD32 של המזיקים הללו. מה ניתן לעשות?? [attachment deleted by admin]
-
- 44 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אותיות בדפדפן גוגל לא ברורות ומרוחות למה זה קורה ? איך פותרים איך מודיעים לגוגל ?
-
- 10 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מזה זמן רב שאני לא יכול להשתמש ב sun java אלא רק ב java vm של מיקרוסופט.הסיבה היא שדרך sun java אני רואה הכל מטושטש באתרים רבים,ורק עם java vm של מיקרוסופט התמונה ברורה. הבעיה מופיעה באתרים רבים,ומאלצת אותי להשתמש בדפדפנים מבוססי IE. עדכנתי את ה sun java לגירסה האחרונה וזה לא עוזר. הנה 4 תמונות מאתר לדוגמא.שתיים עם sun java ושתיים עם java vm. אותיות: עם java vm הכל ברור: ועם sun java הכל מטושטש....: מספרים עם java vm: ועם sun java בקושי אפשר לקרוא את המספרים: עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת?....
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני משתמש זמן רב ב NOD32 וכבר מזה כמה חודשים שיש לי בעיות עם אותם וירוסים שחודרים לי למחשב והאנטיוירוס מוחק אותם יש לי וינדוס 7 וחומת האש פעילה. האנטיוירוס מוחק את אותם וירוסים/טרויאנים אך הם חוזרים שוב ושוב. לא הותקנה שום תוכנה חדשה או משהו כזה. אני גולש רק בפייסבוק ובאתרים בטוחים ולא פותח פופאפים וכו' צירפתי תמונה של הקבצים שהאנטיוירוס מגלה. מה זה יכול להיות? ניסיתי לסרוק את המחשב ב SPYBOT ותוכנות דומות וגם לעיתים דחופות אני מבצע סריקה מלאה של המחשב עם ה NOD ועדיין כל כמה ימים קופצות לי מלא התרעות על אותם הוירוסים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפעמים זה קורה ולפעמים זה לא קורה, ביציאה אלימה ממשחק זה תמיד יקרה, ואז שום משחק רציני לא מופעל. במשחק רציני אני מתכוון למשחקים תלת מימדיים, כאלו שדורשים עיבוד מיוחד. כל מיני FREEWARE פועלים בלי בעיה. אין לי מושג מה מקור הבעיה. זה קורה לי כבר הרבה זמן. ד"א, SPORE עלה. אתם יכולים רק לדמיין את הפנים המאוכזבות שלי אחרי ששורה של משחקים לא פועלים, ביניהם PURE, CRYSYSWH, COD4, WORMS ARMA.
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה עושים? עדיין לא הוציאו איזה תוספת. ynet הוציאו בזמנו, וניסיתי להתקין אותו, אבל הוא לא הצליח להתקין. יש למישהו פיתרון אולי? חוץ מלשנות מנוע לIE? תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-