תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
http://www.ngohq.com/files.php?go=giveme&dwn_id=20 נסו ותהנו מהבדל עצום בעוצמת שמע, במיוחד בבאס (צלילים נמוכים). תודות לקבוצת NGO
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס טלויזיה הנ"ל. למרות שבחרתי בהגדרות הקידוד האופטימליות (MPEG2-12Mbps), לוידאו המוקלט נוסף רעש. גם בתצוגה לפני ביצוע ההקלטה הרעש קיים. נראה שהבעיה היא לא בכבל (חיבור ישיר לטלויזיה שלא דרך המחשב מפיק איכות טובה מאוד עם אותו הכבל). איך מתגברים על הבעיה? נ.ב. ההודעה היא די בתחום חפיפה בין פורום תכנה לפורום תצוגה וגרפיקה (כתלות במקור הבעיה). בברכה, ilil
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח בבית ספר מסמך של וורד אז אני צריך לשנות את השם של הקובץ לאנגלית. איך אפשר לפתוח למרות שהשם של הקובץ בעברית?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אופיס 2003 או אופיס 2007 מאפשרים אולי הפיכות קובץ ל PDF או רק תוכנה חיצונית?
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אהלן יש לי אופיס 2007 על המחשב אבל לפעמים אני צריך לעבוד אם אופיס 2003 מה שקורה זה שאני פותח קובץ word של גירסת 2007 הוא נפתח אבל אז אי אפשר לפתוח אותו יותר על גרסת 2003 האם יש פיתרון לזה ששני הגירסאות יעבדו ביחד (לא בו זמנית ) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על קיצור הדרך של אנשי קשר אני רואה את כל רשימות התפוצה למינהם כולל יכולת לשלוח דוא"ל לנמענים מתוך רשימות התפוצה. אבל כאשר אני נכנס למייל חדש ולוחץ על "אל" בשביל לבחור נמען מספר הכתובות אני מקבל רק רשימה ענקית של אנשי קשר ללא רשימות התפוצה. זה קרה לי לאחר שגיביתי את קובץ הPST לצורך פירמוט והדבקתי אותו מחדש במיקומו בפרופיל שלי . מה אני מפספס כאן? אשמח לעזרה דחופה!
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
[glow=green,2,300]אופיס 2007 [/glow][glow=red,2,300](offic 2007)[/glow] סתם בא לי להראות לכם איך הוא נראה... התקנתי אותו היום וממה שהספקתי להבין מהשימוש הקצר בו, האופיס הזה ממש נוח וממש מהיר וחוץ מזה הוא גם מעוצב יפה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי התקנתי היום אופיס 2007 (כן חוקי- מבטיח), האם יש אפשרות להפוך את התפריטים בעברית לאנגלית? זה מחרפן אותי שכל התפריטים הפוכים לי. תודה
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
התקנתי את האופיס (2007) על VISTA בעברית ושם התצוגה של הממשק של האופיס הייתה בעברית. כאשר התקנתי (אותה התקנה) על VISTA באנגלית, התצוגה של האופיס הייתה באנגלית. רציתי לשאול איך אפשר לשנות את השפה של התצוגה באופיס?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי את אופיס 2007 באנגלית ואת ההרחבה שלו לעברית עם כל החבילות שרות שלהם למרות הכל אני לא מצליח להפוך את הTAMPLATES שלו שילכו מימין לשמאל (עברית) וגם כך לשאר התוספות שלו למשל האופציה להוסיף טבלאת תוכן אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין אופיס 2007 ל-2010? האם זה משנה גרסת ה-32 הסיביות או ה-64 סיביות?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 שאלות לגבי אופיס 2010, חשבתי שתוכלו לעזור לי. 1. אני אמור לקבל ממש בקרוב אופיס 2010 בגרסה המקצועית ממקום העבודה (באופן חוקי כמובן), אך הגרסה היחידה שהם מספקים היא בעברית. איך אני משנה את התפריטים השונים לאנגלית ? האם ניתן אולי להוריד מאתר מייקרוסופט גרסה באנגלית ורק להשתמש בקוד של הגרסה העברית ? 2. קראתי שמייקרוסופט ממליצים להתקין אופיס 2010 בגרסת 32 ביט, אלא אם צריך לעבד קבצי אקסל בגודל מעל 2 ג'יגה. נשמע לי תמוה. האם עצם העובדה שהאופיס הוא 64 ביט, לא אומר שכבר ניצול הזיכרון של המחשב כולו טוב יותר, כי בגרסת 32 ביט המחשב ישתמש רק בחלק מזיכרון ה - RAM שלו ? האם התוכנות השונות לא יעבדו מהר יותר בגרסת 64 ? אני מבין שעבור קבצים גדולים חייבים 64 ביט, אבל האם זה לא…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן וחג שמח נתבקשתי להתקין אופיס 2010 למישהו עם לפטופ core i5 עם 4 גיגה זיכרון. רציתי לשאול איזה גירסא כדאי להתקין? מה המשמעות של 32 ביט ו 64 ביט? במה ההבדל בין הגירסאות בא לידי ביטוי? בכלל, אם מישהו יכול לתת לי הסבר מה זה 32 ביט ו 64 ביט וההבדלים בינהם, אשמח, כי לא ברור לי בכלל הנושא הזה... בנוסף עוד שאלה. יש לי תקליטור התקנה עם וינדאוס 7 (התקליטור לא אורגינל של מיקרוסופט). יוצא לי להתקין אותו הרבה על מחשבים שאני משמיש לחברים, רק מה, הגירסא של ההתקנה כל כך ישנה שאפילו אין SP1 מובנה. אחרי ההתקנה יש כל כך הרבה עדכונים שצריך לעשות שזה לוקח כמה שעות טובות. בעבר שמעתי על תוכנה צד שלישי בשם nLite שמאפשרת לצרף להתקנה של מערכת ההפעלה עדכונים שמורידים מראש, ובעצם ליצור תקליטור …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי צריך את עזרתכם הדחופה אופיס 2010- המייל לא עובד . הוא מקבל ושלוח מיילים אך כמעט בכל פעולה - מחיקת מייל, העברה לתקייות ועוד הוא קופא ויש להפעילו מחדש המייל פשוט לא מתפקד. שאני מוחק מייל למשל האפיס לא מגיב וקופא ואני צריך לסגור ולהפעילו מחדש. כמעט בכל פעולה זה קורה יתר הדברים באופיס עובדים בסדר מחשב חזק עם מערכת הפעלה . W7 ULTIMAT
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי אופיס 2010. את הקבצים שנוצרו ע"י אופיס 2007 אני מצליח לפתוח ולקרוא לעומת זאת את הקבצים שנוצרו ע"י אופיס 2003 אני מצליח לפתוח אבל קורא ג'יבריש. עשיתי ניסיון ולקחתי קובץ אחד שנוצר ע"י אופיס 2003 ושמרתי אותו מחדש אבל בתיבת בחירה התחתונה בחרתי שמור כסוג docx ואז כן הצלחתי לפתוח ולקרוא את הקובץ הזה. מכיוון שיש לי הרבה קבצים שנוצרו ע"י אופיס 2003 זה לא מעשי לשבת ולשנות אותם אחד אחד. האם יש קובץ תאימות לדבר הזה או שהבעיה אצלי בתוכנת וורד שהתקנתי? אני יודע שכאשר יש תוכנה חדשה היא תמיד תומכת בגירסאות קודמות שלה ולכן ההיגיון שלי אומר שאופיס 2010 אמור לתמוך בקבצי אופיס 2003 כשם שהוא תומך בקבצי אופיס 2007 וכאשר מדברים על תאימות אז מדברים על תאימות מהכיוון השני כלומר לפתוח קבצי…
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי WINDOWS 8.1 והתקנתי אופיס 2013 החדש שקניתי מקורי, יש לי בעיה כשאני בא לשלוח מייל חדש, קופצת הודעה שאומרת "התקנת הפעולות המותאמות אישית לא הצליחה". לא מצליח להבין את הסיבה לשגיאה הזו, ובגוגל לא מצאתי תשובה בנושא. אשמח אם למישהו בפורום יש פתרון לשגיאה זו.
-
- 4 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני אחרי פרמוט המחשב ושאני בא להתקין הוא רשום https://gyazo.com/2c...eaaac2f58b79b6e הווינדוס שלי הום 10 מקורי לחלוטין קיבלתי אותו אם המחשב מוזר שאני לא מצליח להתקין אופיס בעברית הורדתי אותו מיפה Microsoft Office 2016 Professional Plus - Hebrew מי יודע מה אפשר לעשות ? אין לי אופיס במחשב הוא אחרי פרמוט microsoft office pro plus 2016 encountered an error during setup זה השגיאה סידרתי לבד לנעול
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, במחשב שלי מותקן אופיס 2016. שידרגתי את הווינדוס מ- 7 ל - 10 ומאז האופיס לא מציג לי תמונות במסמכים. הסרתי את האופיס והתקנתי מחדש וזה לא עזר. מישהו יכול לסייע? תודה מיכל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
איך אני שומר קובץ OFFICE XP שיוכלו לראות אותן בגרסה קודמת של אופיס בפריסה נכונה!
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני פותח כל אחת מתוכניות האופיס (וורד, אקסל וכדומה וגם את NOTEPAD) היא נפתחת מיידית תוך שנייה ומוכנה לעבודה. כאשר התוכנה סגורה ואני מנסה לפתוח מסמך אופיס כלשהו (כלומר להקליק עליו פעמיים), אז לוקח למסמך (כל מסמך) כדקה להיפתח: חצי דקה עד שהוורד או האקסל נפתחים {בחצי הדקה הראשונה הזו, כאשר בודקים את TASK MANAGER, אזי אין כל זכר לך שיש ניסיון כלל ברקע לפתוח תוכנה - לא במשאבי המעבד ולא ב PROCESS, אלא רק אחרי חצי דרה התוכנה נפתחת בזריזות כאילו רק הרגע בעצם ניסיתי להפעיל אותה} ועוד חצי דקה למסמך עצמו להיטען. ניסיתי לשחזר את המערכת מספר ימים אחורה והתופעה נעלמה, אך התופעה שוב חוזרת. לצערי לא הצלחתי למצוא את גורם החזרה, זה לא RESTART, זה לא WINDOWS UPDATE. יש לי WIN …
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2003 עם תמיכה בעברית (הכוונה היא שיש מילון) אבל בגלל אחותי הקטנה אני רוצה גם תפריטים בעברית, זה אפשרי? או שצריך "לקנות" משהו בשביל שזה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קראתי באיזשהו אתר שמיקרוסופט עובדים על גירסה חדשה למצור התוכנה אופיס שלהם. למיטב זיכרוני דובר שם על יציאה של גירסאות ראשוניות לגירסה 11 של התוכנה בתחילת 2003. האמת שאופיס XP הישן כבר נמאס עלי ואני מחפש ריגושים.. יש למישהו פרטים על הנושא הזה ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, התקינו לי מחשב חדש עבודה, עם וינדוז 7 ואופיס 2010. יש לי בעיה שממש ממש מציקה לי. שאני פותח מייל חדש, שדה ה"TO" מיושר לימין. אני יכול בקלות להצמידו לשמאל אבל זה מציק! גם שאני עושה "REPLYO" למייל, הטקסט החדש מיושר לימין בDEFAULT אגב, הטקסט עצמו הוא באנגלית, אבל מיושר לימין. ניסיתי לחפש בכל מקום במערכת. 1. Region and Language - הכל על אנגלית (עם מקלדת עברית בנוסף כמובן) 2. Office 2010 Language Settings - הכל על אנגלית בתור DEFAULT הדרך היחידה שעוד חצי עזרה: בהגדרות "העדפות שפה של Microsoft Office 2010" תחת כלי אופיס מחקתי את העברית מלמעלה. מעכשיו המיילים מיושרים לשמאל, הTO גם לשמאל והכל בסדר. הבעיה, שעכשיו אני לא יכול ליישר לימין אפילו אם אני רוצה! אני יכול לכתוב עברית…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום חברים, אודה לעזרתכם . כל אחד מיישומי האופיס שלי נתקע באופן קבוע כאשר אני מנסה לשמור קובץ בשם או בכלל... בנוסף, קיימת בעייה זהה גם כאשר אני מנסה לצרף קובץ כשאני שולח מייל. הדפדפן פשוט נתקע וקורס. גם בכרום גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. אני משתמש ב WINDOWS 8 ו office 2013 . למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-