תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
- 

אני רוצה שבמקום הצירה מוחלטת כשאני לוחץ על כפתור הPAUSE, יהיה פשוט עמעום לשיר עד שלא ישמעו אותו כבר. יש אפשרות כזו? או פלאגין כזה? - 

- 0 תגובות
- 778 צפיות

- 

- 

יש לי בעיה במחשב שכאשר אני פותח את הדפדפן אינטרנט המחשב נתקע ל5 דקות ואחרי זה נכבה פירמטתי תמחשב והבעיה הזאתי נשארה איך אני יכול לתקן את הבעיה הזאת ? - 

- 2 תגובות
- 659 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב- אינטל pd915 2.8 4m dualcore לוח אם MSI RC410M2-l X300 כרטיס מסך Geforce 7300GS 256M אשר רץ על Vista Home Premium 32 Bit. כאשר התקנתי את המחשב Battlefield 2 על המחשב עם הגדרות תצוגה של Medium על 1024X768 המשחק זז זוועה ולא ניתן לשחק בו. האם זה בגלל שהמפרט חלש, או בעיה ב Vista או משהו כזה? תודה מראש, אסף - 

- 7 תגובות
- 585 צפיות

- 

- 

איך אני מבטל את החלון הקטן שFF מודיע לי שהוא הוריד למחשב קובץ תמונה/וידאו ? - 

- 3 תגובות
- 540 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, גרסת Hiren's שניסיתי: (ניסיתי גם את 15.1 וגם את 9.5) הבעיה: אף תוכנה בHiren's BootCD לא פועלת (חוץ מmemtest) בDos mode תחת השגיאה הבאה: !! Problem with Drivers.7z !! זהו מחשב חדש, עוד לא הותקנה עליו אפילו מערכת הפעלה. פרטים שעשויים לעזור: Core i7 3770k לוח: MSI Z77A-g43 ממה שמצאתי בגוגל ייתכן שמקור הבעיה נמצאת באחת ההגדרות בביוס, למשל לבחור כאן: http://reboot.pro/16216/ ישנה בעיה דומה עם core i5 ולבסוף הפתרון לבעיה אצלו היה: I find what the problem is i have the z68 Pro3 asrock MBO and i5 2500k. And the 2500K have HD3000 and use a memory. First options what was i disable is C1E and IGD. And than has been Work. After that it was very easy to find the problem אצ… - 

- 0 תגובות
- 889 צפיות

- 

- 

היא צריכה להיות ידידותית ופשוטה. כל הדרישות מהתוכנה הן: חיתוך והוצאת קטעים לא רלווניטים מהקובץ, ולאחר מכן חיבור מחדש בהתאם לצורך. בעצם אני צריך שתהייה לה עוד פונקציה שהיא ניגון במהירות משתנה כמו למשל *1.2, *1.6 או לחלופיל *0.85. אבל יתכן שזאת כבר תוכנה אחרת? - 

- 3 תגובות
- 2k צפיות

- 

- 

שלום לכולם אני יודע שזו שאלה קצת טיפשית, אבל בכל זאת... יש לי אנטוירוס קספרסקי, איך אני יודע מה הגירסא שלו, ומאיזה שנה(2005, 2004) ומה הגירסא,(לא השנה) הכי מתקדמת שלו? - 

- 2 תגובות
- 732 צפיות

- 

- 

קיבלתי טופס בPDF ואני צריך למלות אותו.. יש איזהשהם עורכים לקבצים האילה? תודה מראש! - 

- 1 תגובה
- 1.1k צפיות

- 

- 

יש דרך לעשות forward קבוע ואוטומטי מאתרי אי-מייל כמו walla ו hotmail לכתובת האי-מייל שלי באאוט-לוק? פשוט נמאס לי לעבוד דרכם - עושים לי כל מיני בעיות, עד שהם מעלים קבצים וכיו"ב. - 

- 0 תגובות
- 591 צפיות

- 

- 

כל סרט שאני רואה במחשב עם הwinamp/mediaplayer אני לא מצילח לראות אותו על כל המסך אלא בכל צד מהסרט יש רווח של 3-4 ס"צ שרואים שחור וככה אני מפסיד כמעט מסך... מה אפשר לעשות שאני יראה את הסרטים על כל המסך? - 

- 0 תגובות
- 524 צפיות

- 

- 

אני מחבר את המערכת למחשב ....ולא יודע אין לי אפשרות במערכת לשליטה על הבאס להוריד או לעלות....יש איזה תוכנה שאני יכול לשלוט דרכה על הבאס??? - 

- 8 תגובות
- 2.5k צפיות

- 

- 

הסורק שלי (canonscan Lide 30) בא עם דרייבר וחבילת תוכנה , כמו כל סורק. קניתי אותו בעיקר לסריקת תמונות. יש בדרייבר שלו, מנגון זיהוי והפרדה אוטומטי, מה שאומר בתיאוריה, שאם אני אשים 4 תמונות בריווח נכון אחת מהשניה, ומגבולות שטח הסריקה אזי הסורק יזהה 4 תמונות, יסרוק אותן, יעשה התאמת צבעים לכל אחת בנפרד, ויחתוך אותן (CROP) ל4 תמונות, הכל אוטומטית. נכון שזה נהדר ? נכון שזה חוסך זמן ? בטח ! בתיאוריה... במציאות זה מאוד מתסכל, הזיהוי עובד בתנאים אידאליים בלבד (של ריווח וכו') לוקח המון זמן (יחסית !) לסדר את התמונות כמו שצריך. לפעמים -(פעם ב- 50 סריקות ?) משהו משתבש ב CROP והוא חותך תמונות כמו רוצח סדרתי, וצריך לסרוק שוב. מה שגם לא תמיד ה CROP שלו באמת מדוייק ברמה סבירה. ויש תמונות … - 

- 1 תגובה
- 2.2k צפיות

- 

- 

אוקי אני משתמש בתוכנה over net אני לא אוהב את האימול הוא מציק ,עכשיו לבעיה מראש אני מודה לכם על העזרה. הבעיה היא שמתי איזה 16 הורדות דברים שאני צריך וכנראה לא היה לי מספיק מקום אז הוא קיצר לי קמתי משנה אני קולט 7 הורדות במקום 16 שלפני שהלכתי לישון הוא הוריד אותם אבל פתאום הם נעלמו לגמרי מהתוכנה אני רואה אותם בהtemp אבל לא בתוכנה אז באמת לא היה מקום בדקתי אבל עכשיו אך אני מחזיר את ההורדות האלה לתוכנה . - 

- 4 תגובות
- 608 צפיות

- 

- 

אני מחפש תוכנה להוצאת של כתוביות בעברית ויצירת קובץ .srt מתוך DVD או מתוך קבצי idx, sub. ניסיתי מספר תוכנות כמו subrip אבל הקובץ שנוצר מכיל מחרוזות עברית הפוכות, וכאשר אני צורב אותו הכיתוביות הפוכות. אשמח אם למישהו יש ניסיון עם חילוץ כתוביות בעברית ויכול לתת לי כיוון לפתרון (אולי אפילו תוכנה שמתקנת אוטומטית את קבצי srt לאחר יצירתם). תודה - 

- 2 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

שלום אני משתמש באופיס XP. ב outlook express כאשר שולחים לי תמונות אני רואה תצוגה מקדימה של התמונה בגוף ההודעה למטה... אבל ב outlook של ה- office אני רק רואה את הקבצים המצורפים ואני צריך ללחוץ על כל אחד כדי לראות אותם. יש אפשרות לעשות גם כאן תצוגה מקדימה של כל הקבצים? בטוח מישהו יודע.............. תודה!!! ;D ;D ;D ;D - 

- 0 תגובות
- 598 צפיות

- 

- 

אז ככה, משום מה הסרטונים שהוצגו במדיה פלייר הפסיקו לעבוד לי.. הסרטונים של YNET או WALLA לדוגמא... זה פשוט כותב buffering או טוען, ואז פתאום נפסק, ואם אני לוחץ PLAY זה חוזר חלילה.. למישהו יש רעיון? תודה מראש - 

- 2 תגובות
- 642 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני עובד כרגע עם ויסטה 64 אני עובד המון עם קבצי IMAGE למיניהם- ISO NRG וכ' עד עכשיו הייתי עובד עם XP ועם CLONE ,הCLONE VIRTUAL DRIVE לא תומכת ב 64 ביט . ה DEOMON TOOL מזופתת ,משום מה היא לא יודעת לפתוח כאלה קבצים בדאבל קליק וכדי לפתוח קובץ צריך להגיע עד אליו מהתוכנה . כמו כן לפי מה שהבנתי גם ה ALCOHOL 120% גם לא יודעת לפתוח קבצים כאלה ישירותץ העניין הוא בבחינתי בהול ואם אני לא אמצא פתרון אאלץ לחזור אחורה - 

- 3 תגובות
- 911 צפיות

- 

- 

מה אני עושה במקרה כזה? יש לי את המדפסת המשולבת הנ"ל... ובאתר הרשמי של CANON אין עדיין דרייברים לWINDOWS 7. לנסות אולי להתקין את הדרייבר מהדיסק שבא עם המדפסת? - 

- 1 תגובה
- 1.7k צפיות

- 

- 

- 

איך אני מחליף את הSERIAL של WINDOES XP ? חייב לפרמט או להתקין ווינדווס מחדש? - 

- 5 תגובות
- 796 צפיות

- 

- 

היי חברה! מה שלומכם? תקשיבו רגע יש לי בעיה מעצבנת אני לא מצליח להפעיל חלק מהאתרים בעברית לאחרונה. אתרים כמו רוטר וכל מיני... סגרתי את האנטי-וירוס (קספרסקי) ואת הפיירוול (זון אלארם פרו), ובכל זאת זה לא עוזר. אני משתמש באקספלורר 6. תעלו רעיונות ואני אבדוק אותם. תודה! - 

- 3 תגובות
- 547 צפיות

- 

- 

עוד עבודה ישנה מאוד, הפעם בפלאש... [attachment deleted by admin] - 

- 4 תגובות
- 798 צפיות

- 

- 

אני רוצה להעביר את תכולת הHDD שעליו נמצאת מערכת ההפעלה לאחד אחר. מה הדרך הכי קלה לעשות את זה? ואם אפשר אז עם ממשק נוח ובלי להתעסק עם הדוס. ואם אני רוצה להפוך את כל תכולת הHDD שיש לי עכשיו לISO, כדי שיהיה לי גיבוי, איך עושים את זה? תודה :] - 

- 9 תגובות
- 807 צפיות

- 

- 

רציתי את קספרסקי, אבל הוא לא תומך בהחלפת משתמשים ב-XP (ברגע שמחליפים משתמש אז הוא לא פעיל אצל המשתמש השני). האם NOD32 תומך בהחלפת משתמשים? (אני מאד מקווה שכן אחרת המצב קשה...) אם לא - מה האופציות? NORTON זה לא אופציה מבחינתי (=זבל). תודה. - 

- 4 תגובות
- 612 צפיות

- 

- 

אז ככה שידרגתי אתמול לווינדוס 7 אבל הוא מישהו מה הוא לא פירמט לי תדיסק קשיח של C (איפה שהייתה המערכת הפעלה) אז נוצר מצב שיש לי שם 40 גי'גה פנוי מתוך 160 ,וכל התוכנות משחקים שמותקנים שם הוא לא נותן לי למחוק אותם. השאלה איך למחוק אותם ? (הם לא מופיעים בהוספה והסרה והבנתי שלא טוב למחוק תוכנות ומשחקים ישר כאילו SHIFT + DELETE )? תודה - 

- 2 תגובות
- 623 צפיות

-