עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני שכחתי איזה סיסמא של משהו במחשב שלי והיא רשומה בכוכביות(****). פעם הכרתי תוכנה שניתן לראות מה רשום מתחת לכוכביות האלה. אני אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי למצוא את השם שלה או אפילו קישור. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Falcon4g3,

שלום יש לי במחשב איזה 4 תיקיות ראשיות של שירים בכוננים שונים רציתי לדעת אם קיימת תוכנה, או שיטה/דרך בה אוכל למצוא שיר במהירות על פי הקלדת שמו תוכנת קיטלוג מה שנקרא תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by blackcoma,

אני משתמש ב - Flashget להורדה מהירה של קבצים. זה ממש נוח, יש את החלון הקטן שאפשר לגרור אליו קבצים וגם יש לו קישור ב - Toolbar של Internet Explorer. בסריקת Spyware של Microsoft Antispyware הוא מוצא את כל הקבצים שקשורים לתוכנה וטוען שהם Spyware מאוד מסוכן. אפילו אם זה לא כל כך מסוכן כמו שהם טוענים, אני עדיין מעוניין להחליף את זה למשהו יותר " נקי ". יש תוכנות ל"זירוז" הורדה טובות עם האופציות האלו ( חלון קטן , קישור ב - toolbar ) ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ophir555,

בזמן האחרון יש לי השתלטות עוינת על הגלישה בצורת "משחק" שקופץ או הודעות על אנטי וירוס או ספיי שאני צריך להתקין. יש ברשותי זוןאלרם ונוד 32 וסיסי קלינר אך הם לא מצליחים להסיר את המפגע. דוגמא לדף משחק http://www.bitefight.co.il/?kid=a-00250-14450-0811-a070716a איך אפשר להפטר מהנגע תודה[br]פורסם בתאריך: 2.01.2009 בשעה 13:29:38 בהמשך לקודם אל תנסו להריץ את המשחק שלא תפגעו אם אכן מדובר בוירוסתודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום אתמול הכנתי לבן דוד שלי שני דיסקים של שירים, חלקם בעברית.... ניכנסתי לתוכנת העטיפות של הנרו (אגב נרו 5), והעברית הופיעה לי שם הפוך... ניסיתי הכל... וכלום לא עבד... שיניתי שם את הפונט מ western ל hebrew וגם זה לא עזר... אני נואש... דחוףףף תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by RX7,

שלום יש לי בעיה כבר הרבה זמן. הבעיה היא בהצגת סרטונים בYOUTUBE (ככל הנראה בעיית פלאש?) ניסתי כל מיני שיטות שהביאו לסידור הבעיה (התקנת מקודדים, הסרה מלאה והתקנה של פלאש פלייר, איפוס הדפדפן וכיו"ב..) כשאני מאפס את הדפדפן הבעיה מסתדרת לזמן מה ואז עוד הפעם חוזרת ואינני יכול לראות סרטונים ביוטיוב, מופיע לי פשוט ריבוע לבן איפה שאמור להופיע הסרטון) אני רוצה לסדר את הבעיה אחת ולתמיד! אשמח אם מישהו יעזור לי.. יש לי דפדפן EXPLORER 7 ווינדוס XP עברית תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by achiya1,

עוד בעיית דפדפן מבית היוצר שלי.. במחשב השני שלי כשאני מדאבלקלק את האייקון של האקספלורר הוא נפתח לשניה וסוגר את עצמו אחרי חצי שניה ריסטרט לא עזר וחוץ מזה אין לי שום רעיון .. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by rotman,

norton anti virus 2007 או המקאפי החינמי של AOL? אשמח לקבל תגובות.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. תביא הצעות לשיפור... הנה הסיום:

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Guyn,

אני מחפש תוכנה שמאפשרת לקחת 2 קבצי אודיו ולאחד אותם לאחד כך שיתנגנו בו זמנית. לדוגמא, קובץ של שיר + הקלטת ניגון בגיטרה, שיתנגנו במקביל קקובץ אחד.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by devek,

יש איזה כתבה איפשהו באינטרנט עם רשימה של דפדפנים עם האפשרויות,יתרונות וחסרונות של כל אחד שאני יוכל לבחור לי איזה אחד שמתאים לדרישות שלי?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Arile,

שלום, אני צריך תוכנה לעיוות תמונות. שאפשר יהיה לעשות משהו מצחיק או להראות כאילו משהו מוגזם. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לחברי הפורום יש לי בעיה כשאני מנסה לפתוח סרט באתר אינטרנט שעובד על windows media player הנגן שבמחשב שלי (media player 12) שמובנה בwindows 7 לא מצליח להפעיל את הסרט בדקתי שהחומת אש של האנטי וירוס לא חוסמת את הנגן ניסיתי לעדכן codecs ואפילו מחקתי את האנטי וירוס לשלול שזו הסיבה ושום דבר לא עוזר יש לי עוד מחשב נייד שבו גם windows 7 והסרטים שם עובדים בלי בעיה ובדקתי גם במחשב של אחי וגם שם עובדים אשמח לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. השאלה בכותרת... הנה תמונה: תודה מראש לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. לא מזמן התקנתי תוכנה בשם ADOBE אילוסטראטור גירסה 12 אחרי זה מחקתי אותו כנרא לא בצורה הנכונה ועכשיו שאני מנסה להתקין אותו עוד הפעם המחשב אומר לי שכבר יש לי אילוסטרטור 12 במחשב ולא נותן להתקין אבל באצם אין לי אותו על המחשב מה אפשר לעשות חברה? זה קורה לי עם עוד תוכנה אחת שכרגע אני לא זוכר את שמה לפי מה שהבנתי זה שהוא נישאר ברגיסטרי של הווינדואוס ובגלל זה אני צריך למחוק אותו משם ואז הוא יתן לי להתקין אותו איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by alex_2007,

אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך כי יש לי משחקים שעובדים עם בגים בגראפיקה תעזרו לי בקשה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by THE_COMMANDER,

כאשר אני מוריד משחק למשל של 3 דיסקים כיצד אני פותח את הקבצים של כל דיסק?? (זה לא iso) ???

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. כשאתם קונים מחשב, מהן תוכנות החובה שלכם עליו? (כדוגמת winrar, אנטיוירוס וכו).

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לפני כ... אני מניח, למעלה מחצי שנה, קניתי מחדש חדש, שנצבר בו הרבה זמן למען האמת, ואני מעוניין לפרמט אותו עכשיו. בפעם הקודמת (כשקניתי את המחשב) זו הייתה הפעם הראשונה שהתקנתי מערכת הפעלה לבד, דרייברים, ובעצם הכל מהתחלה. אני רוצה לפרמט את המחשב מהתחלה ועד הסוף - ששום זכר לא יישאר ממה שיש עליו עכשיו. אז, לפי מה שהבנתי כל מה שאני צריך לעשות על מנת למחוק הכל ולהתקין את המערכת מהתחלה זה פשוט להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה, ותוך כדי שאני מוחק מחיצות ומתחיל את ההתקנה (כשכוויכול המערכת הקיימת מותקנת), ה-HDD יפורמט והמערכת תותקן מהתחלה. תקנו אותי אם אני טועה, או שאני בכלל צריך קודם לפרמט את ה-HDD בצורה אחרת (ואם כן, איך?) ורק אח"כ להתקין את ה-Windows מהתחלה. לאחר מכן, הב…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ntl,

???

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Sting,

אני מנסה להכניס כמה סרטונים לפלאפון החדש שלי (Motorola v3x) ומשום מה יש בעיה בהמרת לקובץ שהפלאפון הזה קורא ( rm/rv) רק המרות מAVI מצליחות ולאחר שלא מצאתי תוכנת קידוד נורמלי לAvi רציתי לשאול האם יש לכם המלצות כל שהם ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. (ניסיתי לתמצת את כל הנושא בכותרת, הצליח לי? ;D) ICQ 2002a Build #3728. כשאתם מפעילים את החיפוש ב-ICQ Whitepages, ובוחרים שיציג רק משתמשים מחוברים (סימון ב-V של online users only), האם בתוצאות שמתקבלות הפרח שליד שם המשתמש בצבע לבן ? זה מוזר לא? : פעם האחרונה שהפעלתי את האופציה הזו (לפני כמה חודשים), מי שהיה און ליין היה בצבע ירוק, עכשיו כולם לבנים ??? , ככה שאני לא יודע אם באמת הם און-ליין (עושה רושם שהם לא, כי הרשימה מנופחת מדי...). איך זה אצלכם? גם כן רק לבן (בבדיקת משתמשים מוחברים) או שהבעיה רק אצלי ? עריכה: ביצעתי חיפוש על עצמי במצב און-ליין , זה מראה אייקון של פרח לבן !! למה ראבק, למה !??!?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by idanmal,

מה אתם אומרים על השיפוץ הזה??? לפני .... http://img90.imageshack.us/img90/8032/dscf3488tx4.jpg אחרי... http://img85.imageshack.us/img85/2753/12332ht3.jpg החלקתי לה את העור,העלמתי לה נקודות חן ופצעים,הגדלתי לה את החזה,ולא כל כך קשור שיניתי לה צבע לעיינים.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by pitter,

בוקר טוב, מחפש תוכנת צריבה למחשב נייד שמריץ windows 7 home premium 64bit. צריך לתמוך בהעתקה של דיסקים, צריבת DVD, צריבת דיסקי מוזיקה והכי חשוב - קליל וידידותי למשתמש. יש הצעות? פיטר

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. צריך המלצה לתוכנה חינמית להפוך מ WORD ל PDF,אם אין חינמית אז המלצה לתוכנה אחרת

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים