עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Titan777,

שלום, התקנתי לחבר שלי את הדרייבר בשביל הלוח אם שלו(Gigabyte G31). עכשיו הוא מספר לי שכל הזמן קופץ לו החלון של הדרייבר(הלוח בקרה של הסאונד) ואומר שהוכנס מיקרופון\אוזניות אל שקע המחשב ושאני צריך לאשר זאת. הבעיה שלא הוכנס שום דבר לשום שקע והדבר הזה קופץ מלא פעמים וזה משגע! באמצע משחק זה קופץ. מה עושים?

2. Started by 3d7,

יש לי לקוחה שטוענת שמישהו פרץ לה לאימייל (תיבת דואר כמו Hotmail). יש לה מחשב נייד והיא משתמשת בו בבית ובעבודה, ובשני המקומות הרשת האלחוטית לא מוצפנת. בבית אמרתי לה שרצוי שהיא תצפין את הרשת האלחוטית, אבל בעבודה אי-אפשר להצפין כי זה לא תלוי בה. בנוסף לכך, אותו אדם שפרץ לה לתיבת דואר שלח לה אימייל שמוכיח שהוא קרא אימיילים שלה. אם זה אפשרי, אני צריך הסבר על איך אפשר להתחקות על אותו אדם לפי הכתובת אימייל בה הוא השתמש. אשמח לקבל תגובות מאנשים שמבינים בנושא.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by PolishMan,

שלום לכולם, ברשותי הארד דיסק שמחולק להרבה מחיצות. יש לי 2 מחיצות UNALLOCATED והייתי רוצה ל"מזגן" למחיצה אחת UNALLOCATED. האם הדבר אפשרי? ואם כן, הכיצד? מצ"ב SCREENSHOOT של חלוקת הכונן הקשיח מ-partitions magic [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by parker8,

עכשיו האם אני יכול להתחבר דרך מחשב אחר שאין לו את התוכנה? זאת אומרים להקליד את האייפי שלי איפשהו ואז הוא ייתן לי להקיש את ה-USERNAME והסיסמה כדי שאני אוכל להתחבר למחשב.... האם זה אפשרי או שרק אפשר להתחבר אם יש לך את התוכנה במחשב שממנו אתה מחתחבר? תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by alex542,

ראיתי קישור הורדה שנתנו בנושא בfxp: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=13735767 אך כיוון שמותקן אצלי כבר לפני הנגן אז לא הורדתי השאלה שלי איך מאפשרים הזרמה של ערוצים דרך האינטרנט דרך הנגן הזה?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by HD,

בווינ 98 אנגלית... אני רוצה לשדרג את האקספלורר לגרסא הכי חדשה..

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by WarNet,

היי,מישהו מכיר תוסף כזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by omri_ro,

הגדרתי לכל סוגי הקבצים שהם תמונות(BMP,JPG,PNG וכו') שיפתחו עם הIVIEW ועדיין הם נפתחים עם הWINDOWS PICTURE AND FAX VIEWER הדרעק הזה! איך אני מנטרל אותו???

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by wow,

מישהו בבקשה יכול להביא לי מדריך איך לסנכרן כתוביות בעזרת התוכנה Time Adjuster ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לפני כ... אני מניח, למעלה מחצי שנה, קניתי מחדש חדש, שנצבר בו הרבה זמן למען האמת, ואני מעוניין לפרמט אותו עכשיו. בפעם הקודמת (כשקניתי את המחשב) זו הייתה הפעם הראשונה שהתקנתי מערכת הפעלה לבד, דרייברים, ובעצם הכל מהתחלה. אני רוצה לפרמט את המחשב מהתחלה ועד הסוף - ששום זכר לא יישאר ממה שיש עליו עכשיו. אז, לפי מה שהבנתי כל מה שאני צריך לעשות על מנת למחוק הכל ולהתקין את המערכת מהתחלה זה פשוט להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה, ותוך כדי שאני מוחק מחיצות ומתחיל את ההתקנה (כשכוויכול המערכת הקיימת מותקנת), ה-HDD יפורמט והמערכת תותקן מהתחלה. תקנו אותי אם אני טועה, או שאני בכלל צריך קודם לפרמט את ה-HDD בצורה אחרת (ואם כן, איך?) ורק אח"כ להתקין את ה-Windows מהתחלה. לאחר מכן, הב…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. תביא הצעות לשיפור... הנה הסיום:

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by orengore,

שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון בכל אופן, שאלה, כאשר אני רואה במחשב סרטים של FULL HD, יש לפעמים מן "שלג" כזה אבל לא כמו של טלוויזיה, אלא ממש עדין לפעמים יש לי את זה במשחקי מחשב. יש למישהו מושג למה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Haflo,

יש איפה שהוא ברשת חבילה של Codecs שמכילה בפנים את רוב ה Codecs המצויים? נמאס לי להוריד סרטים וכל פעם לקבל הודעה שאין לי את ה Codec המתאים....

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. גרסא 4. הם שינו את האתר שלהם של המפתחים, והקישור להורדה שם ריק: http://developer.sonyericsson.com/cws/devworld/technology/more/bluetooth חיפשתי בגוגל, אבל כל המקומות שמצאתי להורדה מפנים לאתר של SONY ERICSSON. HELP!!!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Oranl,

אהלן חבר'ה אני מפנה שאלה למקצוענים ואני מקווה שאני בפורום הנכון. ראיתי את הקליפ הזה וחבר טוב שלי מתחתן. הייתי רוצה לעשות קליפ כזה אבל אין לי ניסיון בעריכה בשיט. הייתי שמח לקבל פה הכוונה וייעוץ מחבר'ה שמבינים, איך לעזאזל עושים כזה דבר?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. ה Deamon Tools יצר לי כונן דיסקים\דיודי וירטואלי והוא לא התבטל אחרי הסרה של התוכנה גם אחרי הסרה מ Device Manager הוא חוזר. מה אני עושה??

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. יש לבת זוגתי מחשב נייד ויש לה רק כונן C והיא רוצה עוד כונן האם קיים דבר כזה? לפתוח עוד כונן או תוכנה? משהו שאפשר לעשות בנידון

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. ה - movie maker נופל מידי פעם , כשעושים ייבוא סרט לוקח לו המון זמן עד שהוא מביא ואחרי שמחברים 2-3 קטעים הוא "מתרסק". התקנתי אחר באנגלית אבל זה לא עזר, אני חושב שזאת התנגשות תוכנה. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה? והיכן ניתן להוריד movie maker בעברית? אני לא מצליח לעשות update באתר של מיקרוסופט ומה שהצלחתי למצוא ברשת זה רק באנגלית. ודבר נוסף - לפעמים גם הפוטו שופ נופל - לא יודע אם יש קשר ביניהם

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by LRa,

על מי אתם ממליצים ולמה? (רק מי שהשתממש בשניהם אינטנסיבית בבקשה).

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by פיני1805,

שלום אנשים מישהו יכול לשלוח לי לינק בבקשה להורדת התוכנה החינמית של קומפיילר לשפת C של BORLOAND. תודה מראש

21. (ניסיתי לתמצת את כל הנושא בכותרת, הצליח לי? ;D) ICQ 2002a Build #3728. כשאתם מפעילים את החיפוש ב-ICQ Whitepages, ובוחרים שיציג רק משתמשים מחוברים (סימון ב-V של online users only), האם בתוצאות שמתקבלות הפרח שליד שם המשתמש בצבע לבן ? זה מוזר לא? : פעם האחרונה שהפעלתי את האופציה הזו (לפני כמה חודשים), מי שהיה און ליין היה בצבע ירוק, עכשיו כולם לבנים ??? , ככה שאני לא יודע אם באמת הם און-ליין (עושה רושם שהם לא, כי הרשימה מנופחת מדי...). איך זה אצלכם? גם כן רק לבן (בבדיקת משתמשים מוחברים) או שהבעיה רק אצלי ? עריכה: ביצעתי חיפוש על עצמי במצב און-ליין , זה מראה אייקון של פרח לבן !! למה ראבק, למה !??!?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Arile,

שלום, אני צריך תוכנה לעיוות תמונות. שאפשר יהיה לעשות משהו מצחיק או להראות כאילו משהו מוגזם. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by new1,

שלום רב התקנתי אופיס במחשב חדש. האקספי במחשב הוא באנגלית עם תמיכה בעברית. כשאני פותח את הוורד, התפריט מופיע לי באנגלית. כיצד אפשר לשנות שהתפריט יופיע בעברית? אני לא מוצא את האופציה הזאת. עליי לציין שניתן להדפיס מסמך בעברית, פשוט התפריט הוא באנגלית וזה מקשה מאוד על העבודה אודה על עזרתכם המיידית תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני אוסף דפי מפרט לפרוייקט חשמל שלי לבית ספר.בכל מקרה אני מוריד דפי מפרט מאצר של חברה צרפתית לציוד למתח גבוה שנקרא merlin gerin כל דפי ה pdf שלהם נמצאים בתיקייה אחת אבל אני לא יודע איך מורידים את כולה בבת אחת ואם אני ינסה קובץ קובץ יקש לי שנים מישהוא מכיר איזו תוכנה או משהוא ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.