תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
- 

מדובר על חלונות מישהו? - 

- 4 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

הורדתי משחק מקובץ עם סיומת UHA ואני לא מוצא את התוכנה שתומכת אותו :'( כדוגמת ה WINZIP או WINRAR הנפוצים יותר . מישהו יודע היכן ניתן להשיג או למצוא את התוכנה הזאת ? תודה . - 

- 9 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

norton anti virus 2007 או המקאפי החינמי של AOL? אשמח לקבל תגובות. - 

- 16 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

איך אני עושה את זה? אני רוצה שהפח זבל יהיה הכי למטה אחריו ה DRAFTS ואחרי האינבוקס ה סייטס+אקטיבטק ... ניסיתי להזיז זה לא נותן .. לא זוכר איך עשיתי את זה ב ME - 

- 2 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

אבקש לעזור לי בהסרה של מה לא בסדר Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 16:33:40, on 22/08/2010 Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP3 (6.00.2900.5512) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\a-squared Free\a2service.exe C:\Program… - 

- 1 תגובה
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום, יש לי רשימת ערוצי מוסיקה להשמעה, לכל ערוץ יש את שם השיר.אם אקליק עליו הוא מתנגן. ברצוני להעביר את רשימת שמות השירים למסמך word או exel כדי שאוכל להדפיסה. איך עושים זאת ? - 

- 5 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום, ראיתי את הקישור הזה ברשת וממש מעניין אותי לדעת באיזה תוכנות הם השתמשו ליצירת הסרטון http://www.youtube.com/HybridMizrahi?utm_source=youtube&utm_medium=banner&utm_campaign=hybrid_lead&utm_content=masthead אשמח לתשובתכם, תודה ושבת שלום - 

- 2 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

דוד שלי מחול ביקש שאני יסדר לו כמה דברים במחשב. בדומה לרדמין רק חינמי, והיה מאובטח. - 

- 3 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

באתרים כמו ספורט 5 yes walla nana אי אפשר והתקין פלאש והכל וזה לא נותן מה לעשות אם פה לא מתאים תעבירו לאן שמתאים - 

- 6 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום. לצערי ובטפשותי הורדתי את הקובץ המדובר על הוירוס מהפייסבוק והתקנתי אותו, רציתי לדעת מה לעשות? האם יש משהו שמסיר את זה... - 

- 10 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום אני רוצה ללמוד ב- VFS בונקובר, קנדה. זה לתקופה של שנה והעלות היא 53K$ נראה לכם שיש אפשרות להשיג מילגה איכשהוא? תודה. - 

- 0 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

לא מצליח להיכנס למסנג'ר (מסנג'ר9) איך שהוא מנסה להיכנס לא עובר 2 שניות והוא רושם הכניסה ניכשלה מכיוון שהשירות אינו זמין כעת ובצד רשום קוד שגיאה 8e5e05f6 מה הבעיה????????? - 

- 6 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום רב, לפני מספר ימים הורדתי את אימיול גרסה 0.50A ולאחר פתיחת הפורטים אני מתחבר לתוכנה כאשר לשרתים זה מתחבר בלי בעיות אבל לרשת הקדמליה הוא לא מצליח להתחבר וכן גם לא מציג את רשימת אנשי הקשר..מישהו יודע מה הבעיה? מאיפה אני יכול להשיג את רשימת אנשי הקשר וגיצד אני מתקין / מסתדר אותה בתוכנה ? - 

- 1 תגובה
- 1.5k צפיות

- 

- 

בעיה שיש לחבר שלי והוא ביקש עזרה, המחשב נדלק (WINDOWS) כרגיל ועדיין לא מראה את השולחן עבודה, וזה אומר שיש VIRUS ונותן לך או ללחוץ ENTER או לחכות (יש ספירה לאחור) גם כשהוא לחץ פעם אחת וגם כשהוא חיכה זה פשוט עשה לו מסך שחור עם העכבר (שיכול לזוז) וזה לא משתנה לא משנה מה הוא לוחץ וגם אם הוא מדליק ומכבה... יש פתרון? מקווה שזה המקום לשאלה הזאת תודה. - 

- 1 תגובה
- 1.5k צפיות

- 

- 

אהלן! יש לי בעיה. קניתי לא מזמן מצלמה חדשה (12MP) וכל תמונה שאני מצלם שוקלת כ4 מגה. עכשיו בתוכנת צפיית תמונות של ווינדוס, וגם בזאת של פיקאסה, כל תמונה שאני רוצה לראות אני צריך לחכות כמה שניות על שהיא "תטען". יש תוכנה שטוענת מראש את התמונות הבאות כל הזמן וככה אני לא צריך לחכות בכלל? או משהו בסגנון שאני לא צריך לחכות כל כך הרבה לכל תמונה? תודה! - 

- 3 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

אולי זה בגלל הפיירוול של האינטרנט סיקיוריטי? הודעת שגיעה. - 

- 3 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום אני משתמש במקודד ffdshow כדי לצפות בקובצי וידאו. מקודד זה מכיל גם מקודדים לקול וכרגע גיליתי שאני יכול להשתמש במקודדי הקול שלו כדי להפוך קול מפורמט של מספר ערוצים מסוים לאחר: למשל 2.1 ל5.1. לכן כיוונתי את מקודד הffdshow לקודד את הקול בקובצי וידאו ולהפוך אותו ל5.1. הפעלתי במדיה פלייר קובץ וידאו שמכיל קול בפורמט 2.1 וגיליתי שבאמת שומעים ב5.1 דרך מקודד הffdshow, אך שמתי לב שקולות שאמורים להישמע רק ברמקול center נשמעים גם בfront. מפה הסקתי שהמקודד שעד עכשיו שימש אותי לשמיעת הקול עובד גם הוא במקביל ולכן הקול הושמע באותו זמן גם בפורמט 2.1 וגם בפורמט 5.1. לכן רציתי לשאול כיצד אני יכול למנוע מהמקודד הישן לעבוד בזמן שהffdshow מקודד את הקול? קובץ הוידאו שהפעלתי השתמש בפורמט mp3… - 

- 11 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

יש איזה כתבה איפשהו באינטרנט עם רשימה של דפדפנים עם האפשרויות,יתרונות וחסרונות של כל אחד שאני יוכל לבחור לי איזה אחד שמתאים לדרישות שלי? - 

- 18 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

יש לי אופיס 2007 שקיבלתי עם הלפטופ. רציתי לעשות הפעלה לתקופת ניסיון וקיבלתי הודעה שזה כבר לא תקף, אבל אני יכול להוריד גירסת ניסיון לאופיס 2010. כשבאתי למחוק את האופיס, קיבלתי את ההודעה הבאה כמובן שאין לי את הדיסק (בא מותקן עם הלפטופ). אותה הודעה אני מקבל גם שאני מתשמש בתוכנה revouninstaller איך אני יכול להסיר את האופיס? - 

- 6 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

ספרו איזו תוכנה מהנ"ל אתם הכי אוהבים, הכי לא אוהבים (מאלה שהשתמשתם בהם), מה היתרונות והחיסרונות שלהם? אני אישית משתמש כרגע רק ב-MSN ואני מאוד מרוצה ממנו לאומת זאת ICQ זאת תוכנה גרועה לדעתי, היא מאוד לא יציבה (כשמדובר במחשבים לא הכי חדשים) ונתקלתי איתה בהרבה בעיות של אי נוחות ובאגים :-X - 

- 17 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

ככה... תקף את חבר שלי וירוס תולעת שניקרא w32.welchia.b.worm הבעיה איתו היא שכשאני מנסה לימחוק אותו ישר מהכפתור Delete אי אפשר לימחוק אותו כי כנריאה הוא מפעיל את עצמו עם הפעלת הווינדווס... סרקתי את כל כונן C עם נורטון אנטי וירוס מעודכן אבל הנורטון לא מצא כלום, ניסיתי להיכנס למצב בטוח וגם אז לא הצלחתי לימחוק אותו. עוד דבר, הוירוס נוצר בתיקיה \C:\WINDOWS\system32\config\systemprofile\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5 8202GFR4 ובתוך התיקיה הזאת הוא יצר קובץ בשם WKSPATCH[1].exe וכל פעם שהנורטון מתריע שהוא מוצא וירוס מהסוג הזה, נוצר עוד קובץ כזה או דומה באותה תיקיה. פעם אחת הצלחתי לימחוק אותו בזה שמחקתי את כל התיקיה אבל אחרי שעשיתי ריסטארט הנורטון פיתאום התריע… - 

- 11 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

איך אני מוריד בדפדפן FF את ההגבלה על ההורדות ? - 

- 25 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום לכולם רצתי לשאול יש כאן אנשים שיכולים לבנות לי גרפיקה לכרטיס ביקור?.. אני ישמח מאוד... עם יש מישהו שמוכן לקחת את זה על עצמו שישלח לי פרטית ואני ידבר איתו.. תודה רבה לכולם רום ... - 

- 11 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

משום מה מוגדרת לי כתובת DNS 85.255.113.202 ואני לא מצליח להסיר אותה. גם כשאני מגידר לו לקבל את כתובת ה DNS באופן אוטמטי ואז מאשר את הבחירה, כשאני חוזר לבדוק את זה הכתובת חוזרת. בדקתי עם SPYBOT והוא מצא 88 בעיות שתוקנו אבל הבעיה עדין עומדת בעינה. לפני הבדיקה עם הSPYBOT לא יכלתי לפתוח את ה explorer ובכול פעם שניסתי המחשב קפא. מה לעשות? - 

- 15 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

אהלן, התקנתי אתמול ווינדוס 7 (64BIT) ועליו גם דפדפן פיירפוקס וכרום. שני הדפדפנים משתמשים במלא תהליכים באופן לא מוסבר. ברגע שאני נכנס לאחד מהם, אני מסתכל ב-TASK MANAGER ורואה מלא תהליכים פתוחים שמשתמשים בכמות פסיכית של זכרון. הבעיה מוכרת? יש פתרון ? תודה רבה. - 

- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower

-