תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, התקנתי לאחרונה WINDOWS 7. את הווינדוס התקנתי אתמול על הארד דיסק חדש לגמרי (CAVIER BLACK 1T) וכשהתקנתי אותו שמתי עליו מיד אנטיוירוס ופיירוול - AVAST FREE וקומדו. היום רציתי להעביר את הנתונים מהארד דיסק הישן שלי (שלא הייתה איתו שום בעיה ושעליו היה מותקן XP) אל המחשב החדש. עשיתי את זה בלי בעיה - הכל עבד ועבר בסדר. לאחר מכן, עשיתי ריסטרט וניתקתי את הארד דיסק הישן. כאשר הפעלתי עכשיו את המחשב הוא לא פותח לי תוכניות וכותב לי בהודעה שאין לי רשאות/PERMISSION להפעיל את התוכניות הללו שעבדו מצויין קודם לכן, גם כאשר הארד דיסק השני היה מחובר. תוכניות כמו האנטיוירוס, הפיירוול ואפילו החיבור לאינטרנט אינם נותנים לי גישה, למעשה אני איני רואה אותם בשורת המשימות בכלל. זה דיי דחוף…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! יש לי בינתיים מקלדת ישנה של מיקרוסופט ואני לא מוצא ת'דריבר שלה נראה לי שהדגם שלה הוא microsoft kwd-840 והיא נראת כך: http://www.itsvet.com/img/obj/comp_comp_keyboard/000/000/000/201/bigimg.jpg או http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.itsvet.com/img/obj/comp_comp_keyboard/000/000/000/201/bigimg.jpg&imgrefurl=http://www.itsvet.com/proizvod/chicony-kwd-840/comp_comp_keyboard/45/201&h=200&w=200&sz=7&hl=iw&start=1&um=1&tbnid=KGpPl6bLtMp0_M:&tbnh=104&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dmicrosoft%2Bkwd-840%26um%3D1%26hl%3Diw%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:he:official%26sa%3DG אשמח אם תימצאו לי ת'דריבר שלה!!! …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עוד בעיית דפדפן מבית היוצר שלי.. במחשב השני שלי כשאני מדאבלקלק את האייקון של האקספלורר הוא נפתח לשניה וסוגר את עצמו אחרי חצי שניה ריסטרט לא עזר וחוץ מזה אין לי שום רעיון .. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הורדתי דבר מה והוא הגיעה מפוצל למספר חלקים החלקים ממוספרים 001 002 003 וכן הלאה אבל זה לא קבצי RAR ואני לא יודע כיצד לחבר אותם אודה לכם אם תעזרו לי --------------------------------------------------------------------------------
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לא ידעתי כל כך להגדיר מה אני רוצה לעשות, אז צירפתי קובץ תמונה, בעיקרון חשובים לי שני דברים שלא הצלחתי לעשות בטבלה: 1. בקריטריונים של הטבלה בקצה הטבלה לעשות מעין אלכסון ובו להכניס שני פרמטרים, אחד עבור השורות אחד עבור העמודות 2. עבור הקריטריונים האחרים של השורות והעמודות, להוריד את המסגרת לגמרי, שהפרמטרים יהיו מחוץ לטבלה אם מישהו יודע גם איך לעשות את מספר אחד באקסל הייתי שמח לדעת גם. לא ע"י עיצוב והוספת מסגרת של אלכסון ואז לשחק עם הרווחים, זה מעיק... תודה...(מצורף הקובץ תמונה לא לשכוח להסתכל) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מעונין בתוכנה שמוכנה ומיועדת לבניית מערכת פורום באינטרנט. אני לא הולך לפתוח שום פורום מתחרה אלה סתם בשביל חברי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה חינמית לניהול מחיצות שתומכת בחלונות 7 64 BIT. האם אפשר לקבל קישור לאחת כזאת? תודה מראש איציק.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מישהו אולי יכול להסביר לי יותר טוב מה זה בעצם חתימה דיגיטלית. והאם אני יכול "לחתום" על מסמך WORD בשביל להוכיח שהוא אותנטי ולא מזוייף?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3389362,00.html הכרה במציאות סוף סוף?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד תוכנה מצליחה להפוך קובץ mp3 ל- wav? כיצד היא הופכת קובץ של 4mb לקובץ של 40mb? איך היא יודעת להשלים את האינפורמציה שחסרה בקובץ mp3? מה קורה בתהליך ההפוך אני מבין. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון האקספלורר התחיל לעשות בעיות במחשב הנייד.. (win vista). בזמן גלישה הוא מציג את ההודעה הבאה : Windows Explorer Has Stopped Working בנוסף לזה שמתי לב שבמנהל המשימות ה explorer.exe משתמש כמעט במלוא הcpu בין 80-100% חשוב לציין שבמחשב אין ספייוורים או וירוסים כי עשיתי בדיקה עם מס' תוכנות ולא נמצא דבר. מישהו יכול לעזור?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פעם כשהייתי מוסיף כמה שירים בבת אחת (בגירסא 2.62), כולם היו נפתחים עם תוית ה id 3 ישר בלי שזה יקח זמן, אבל עכשיו עם גירסא חדשה יותר(2.77) לכל שיר לוקח זמן עד שמוצמדת לו התוית ואם אני מוסיף מאות שירים זה לוקח מלא זמן ואני צריך לרדת עם הגלגלת עד שיעברו כל השירים, יש דרך לפתור את הבעיה הזאת? או מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את גירסא 2.62?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
INCD לא מוכנה להתקין עצמה בחלונות XP, מקסימום ב- בחלונות 2000 !! מי שנתקל בבעיה זהה ומצא פתרון, אשמח להיעזר בו. תודה אה כן, עוד דבר ב-NERO הטקסט בחלון (רק) של הכוננים מופיע כג'יבריש!! מה יהיה?! ל-XP יש מחלת ילדות? היא לא אמורה להיות מערכת מושלמת?! אם זה יעזור, אז הכל מוגדר ב-XP לעברית.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום! יש לי סרטון בגודל 7 MB רציתי לדעת באיזו תוכנה אפשר להמיר קובץ wmv לקובץ avi? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מנסה להריץ מכונה וירטואלית זה נותן לי את השגיאות הבאות ולא הצלחתי להבין מה הבעיה מצורף תמונות ולאחר מכן הוא נותן את השגיאה הזו כמובן שביטלתי את הארגז חול של ווינדוס וכן את ההיפר V אך אולי צריך לבטל עוד משהו אני מצרף גם תמונה של תכונות ווינדוס תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
השתמשתי עד עכשיו בוינאמפ 3 שמכיל את הפונקציה הזו... הלוואי ולא היו בו כלכך הרבה באגים שמונעים את זה..! למה לעזאזל אין יותר את זה בדגמים החדשים של וינאמם שמשתחררים לרשת... :'( או שאולי זה מתחבא ואני לא מוצא? מישהו יעזור לי להוציא את בר'לה החוצה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשביל לראות קובץ GIF שהועלה אני צריך כל הזמן בצורה מסורבל קודם לבצע שמירה במערכת שלי ואז לפתוח אותו לעומת זאת עם שאר קבצים כמו JPEG אין לי את הבעיה ואני יכול לפתוח ולעיין בהם ישירות מלינק ההעלאה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה עם קבצי ה GIF ? ***הבעיה התחילה מאז שעברתי למערכת הפעלה חדשה W7
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה השם המלא: VIA AC'97 Enhanced Audio Controller
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הfire fox כל הזמן מודיע על שגיאה ונסגר ממש כל 20-30 דקות של שימוש גרסה 1.0.7 וגם הIE אבל לעיתים יותר רחוקות בערך כל שעה גרסה 6.0.2900.2180 מה הבעיה??
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יצאה כבר הגירסה המלאה של התוכנה הזאת? אם היא עדיין לא יצאה, מתיי היא אמורה לצאת?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה לעיוות תמונות. שאפשר יהיה לעשות משהו מצחיק או להראות כאילו משהו מוגזם. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל פעם שאני מכניס קבצים לוינרר כדי שהוא יכווץ.. הוא פשוט לא מכווץ! הווינרר באותו משקל כמו הקבצים אצמם! אם אני ועשה כווץ ושלח באימייל אז אני רואה בסוגריים את המשקל-וזה באמת מכווץ להרבה פחות MB.. אבל אני לא רוצה לשלוח באימייל אני רוצה לכווץ ושזה יהיה לי על המחשב! איך עושים את זה? ניסתי כבר את כל האפשרויות בוינר..
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם, כנראה שהתקנתי עדכון אבטחה יותר מדי כי לא שיניתי שם הגדרה בWINXP או בIE (גירסה 7) אבל כמעט כל אתר שאני נכנס אליו שדורש כניסה של משתמש - GMAIL,WALLA,הבנק,האוניברסיטה כתוב כך: "שגיאת אישור: הניווט נחסם" כתוב שישנה בעיה באישור האבטחה של האתר, והIE הנחמד ממליץ לי לסגור את הדף או להמשיך (אבל זה לא מומלץ) כנראה שאותו "אפקט" השפיע לי גם על הGNOTIFIER כי הוא כותב לי - The server's certificate is invalid. נכנסתי להגדרות הIE והחזרתי אותן לברירת מחדל, ונאדה. לא עוזר. מישהו יודע איך לתקן זאת? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר ימים הורדתי את אימיול גרסה 0.50A ולאחר פתיחת הפורטים אני מתחבר לתוכנה כאשר לשרתים זה מתחבר בלי בעיות אבל לרשת הקדמליה הוא לא מצליח להתחבר וכן גם לא מציג את רשימת אנשי הקשר..מישהו יודע מה הבעיה? מאיפה אני יכול להשיג את רשימת אנשי הקשר וגיצד אני מתקין / מסתדר אותה בתוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-