תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש ב FFDSHOW ונכנסתי בהגדרות וסימנתי SUBTILES והורדתי קובץ כתוביות וערכתי את השם שלו כדי שיהיה זהה מלבד הסיומת, ב VLC זה עובד ב WMC12 זה לא
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכם, במחשב הנוסף שיש בבית הוא משמש לעבודות מחקר ויש בו שימוש רב מאוד של גוגל ואקספלורר 8. לאחרונה החלה בעיה מוזרה בו שבגוגל לא ניתן כלל ללחוץ על הלינקים, אלא רק לכתוב בשורת החיפוש. ניסיתי לאתר וירוסים ותקלות עם האנטי וירוס (אנטי וירוס נורטון 2009) Windows Defender ובSpybot וכולם איתרו כל מני דברים ומחקו אותם. הבעיה לצערי עדיין נמשכת אז ניסיתי לעשות שחזור מערכת ללפני שהתקלה התחילה ומשום מה השחזור מערכת נכשל, אז עשיתי לזמן יותר ישן, שוב נכשל ולזמן עוד יותר ישן ושוב נכשל. הבעיה עדיין נמשכת, האנטי וירוסים לא מוצאים דבר והמחשב לא מוכן לעשות שחזור מערכת! מישהו יכול להגיד לי מה לעשות בבקשה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה צצה בעיה במחשב שלי, אני לא מצליח לשמוע סאונד מהאינטרנט, כל סאונד. במחשב עצמו אפשר לשמוע, כלומר שירים שיש על המחשב הוא מנגן, מדיה פלייר מנגן אבל מהאינטרנט לא יוצא קול. מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי תוכנה קטנה שיכולה לעזור למורידי סדרות (רק סדרות , לא סרטים). אתאר בקצרה ע"י דוגמה: הורדת סדרה שלמה ואת כל קבצי התרגום שלה, אתה מציין לתוכנה היכן התקייה שנמצאים בה כל הקבצים. התוכנה תתאים בין קובץ המדיה (כרגע עובד רק עם AVI) לקובץ התרגום (SUB או SRT) כלומר שם קובץ התרגום יהיה כשם קובץ המדיה ובנוסף יש מספר אופציות לסידור מחדש: 1) להשאיר בתקיה הנוכחית - כלומר רק התאמה של שם הפרק לתרגום המתאים. 2) להכניס כל עונה לתקייה נפרדת - כלומר כל הקבצים והתרגומים יוכנסו לתיקייה של העונה למשל (למשל כל עונה 3 תוכנס לתיקייה S03). 3) להכניס כל פרק לתקייה נפרדת - כלומר כל פרק והתרגום שלו יוכנסו לתיקייה משלו (למשל פרק 4 יכנס לתקייה E04). 4) כל עונה ופרק יכנסו לתיקייה - כלומר…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לעריכת תמונות שניתן לשתול תמונות בתוך עצמים אחרים ולעצב אותם...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני מסדר את זה - שכאשר אני אלחץ על - נקה - זה יחזור לחפש הכל. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עכשיו דיסק 40ג'יגה שעליו מותקן XP ואני קונה עכשיו דיסק 250 שעליו אני רוצה לשים את האת אותו הXP שנמצא על ה40ג'יגה ושיעבוד בידיוק כאילו זה ה40ג'יגה.. אם זה משנה ההארדיסק הראשון הוא : WD 400BB 7200RPM 2mb IDE והחדש הוא : WD 2500KS 250GB 16mb SATAII
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
עד היום האימיול תיפקד יוצא מהכלל. קניתי מחשב נייד והדבר הראשון שהורדתי זה אימיול והנה להפתעתי הוא לא מצליח להוסיף שרתים (אני מנסה להוסיף שרתים מכיון שהאימיול ריק משרתים לגמרי). זה קשור לכך שמערכת ההפעלה שלי היא ויסטה ולא אקס םי כמו שהיה לי? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לאחרונה התקנתי את Tor ו-Tor button ( תוסף ל-FF של התוכנה TOR) ומאז הלחצן האמצעי בעכבר לא עושה לי שום פעולה ב-FF אין לי מושג איך לבדוק את זה עוד במקומות אחרים אבל איך אני בודק או מחזירים את הלחצן האמצעי לפעולה? הפתרון: הסרת התוכנה (עדיף עם Your uninsteller 2008 ) וריסט של המחשב המצב יחזור לקדמותו אחרי כמה שניות
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. הוצאתי מהמחסן מחשב משנת 2007 ששימש לגיימינג בעבר הרחוק, פירמטתי אותו וכעת ברצוני להוריד לו דרייברים ללוח אם וכו', האם יש תוכנה שמזהה איזה רכיבים יש במחשב או שפשוט צריך לפרק ולקוות שכתוב שם?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, התקנתי לחבר שלי את הדרייבר בשביל הלוח אם שלו(Gigabyte G31). עכשיו הוא מספר לי שכל הזמן קופץ לו החלון של הדרייבר(הלוח בקרה של הסאונד) ואומר שהוכנס מיקרופון\אוזניות אל שקע המחשב ושאני צריך לאשר זאת. הבעיה שלא הוכנס שום דבר לשום שקע והדבר הזה קופץ מלא פעמים וזה משגע! באמצע משחק זה קופץ. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תביא הצעות לשיפור... הנה הסיום:
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך עזרה או יעוץ לבניית חדר בשביל קטלוג למיטות משו בסגנון הזה : בתמונה הראשונה אני הורדתי את האובייקטים מהאנטרנט וסדרתי אותם בחדר חוץ מהמיטה שצולמה. מה שאני רוצה זה לעשות איזה חדר מודל.. ועליו מלביש תפאורה תמונות שידות וכו'.. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, תמיד שאני עושה דיסקים ורוצה להדפיס להם עטיפה, אני מודד עם סרגל את המקום לנייר בעטיפה וזה תמיד יוצא לא מדוייק.. אני עובד בפוטושופ, ולא בא לי להדקין כל מיני תוכנות מיותרות לעשות עטיפות, אם מישהוא יודע איך מתאימים גודל של תמונה לגודל המדוייק של עטיפת cd בפוטופ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכם פורום יקר אני מקווה שתוכלו לעזור לי בקטע הזה קיצר אני מקבל הודעות בסגנון הזה the virus backdoor seasty family אין לי מושג מה זה אומר ידוע לי שזה וירוס ויש איכשהו דרך להסיר אותו מישהו יכול לעזור לי איך מה ? להסביר לי מה לעשות בבקשה אני מאוד יודה לו תודה מראש ..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הורדתי גוסט 2003 והכנתי איתה קובץ של וינדוס עם תוכנות נילוות, מה שקורה שיוצא שיש לי דיסק אתחול של התוכנה ועוד דיסק עם הקובץ גוסט מה שמצריך בשביל התקנת קובץ הגוסט שיצרתי 2 כונני דיסקים, ניסיתי לשים את הקובץ במחיצה שונה מC אבל הוא לא נותן לפרמט בטענה שאי אפשר "לשאוב" את המידע אם הוא נמצא באותו דיסק קשיח. איך אני משלב את התוכנה עם הקובץ שיצרתי? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהמשך לפוסט הזה בפורום כרטיסי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=401611.0 אני שואל בעצם אם שווה להשקיע בקוואדרו במידה ואני כן צריך PREVIEW מהיר בעבודה בתלת? ובכלל מי שיש לו ניסיון בהחלטה כזאת. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי FIREWALL חינמי ונכנסתי לאתר של ZoneAlarm וראיתי שיש להם גם חבילה של אנטי וירוס + חומת אש חינמית רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה / התוכנה איך היא ? שווה להוריד ? וגם קראתי ש ZoneAlarm זה בעצם Kaspersky אותו מנוע סריקה וירוסים , אם למישהו יש ניסיון עם התוכנה הזאת אני אשמח לדעת , ראיתי ב YouTube שעשו לו 2013 REVIEW קצת ישן והוא לא ממש קיבל מחמאות , אנחנו כרגע ב 2016 ולא מצאתי REVIEW עדכני . דווקא ה COMODO שממליצים עליו מקבל ציונים נמוכים ב AV TEST כמו NOD32 בינוני מינוס כזה , ואם אתם לא ממליצים על ZoneAlarm AntiVirus + FireWall אז מה כן ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי התקן לא מזוהה במנהל התקנים. ואין לי שפץ של מושג מה זה. זה אכן מחשב חדש, עם לוח של ASUS של הצ'יפסט H67. מצורף תמונה.. מה אפשר לעשות? העדכונים לא מזהה אותו.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשימת ערוצי מוסיקה להשמעה, לכל ערוץ יש את שם השיר.אם אקליק עליו הוא מתנגן. ברצוני להעביר את רשימת שמות השירים למסמך word או exel כדי שאוכל להדפיסה. איך עושים זאת ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי פורמט לפני מספר ימים והתקנתי מחדש UTORRENT את הגירסא הכי חדשה ועכשיו יש לי סימן של X אדום מצד ימין למטה ומהירות הורדה נוראית. איך אני מסדר את זה? זה אמור להיות בV ירוק.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי תמונה עם אנשים ומאחוריהם יש נוף, האם אפשר להעיף (סליחה על המילה) את האנשים ושישאר רק הנוף ? (וזאת כמובן מבלי להרוס את הנוף היפה של התמונה) תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש COMPUMAP אבל היא ישנה. יש למישהו המלצה לתוכנה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-