תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני זוכר שעוד מישהו דיווח על הבעיה הזאת... איך היא נפתרה? אני מצליח להתחבר וגם לדבר עם אנשים אבל אני רואה את כולם בתור אוףליין.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מנסה להריץ מכונה וירטואלית זה נותן לי את השגיאות הבאות ולא הצלחתי להבין מה הבעיה מצורף תמונות ולאחר מכן הוא נותן את השגיאה הזו כמובן שביטלתי את הארגז חול של ווינדוס וכן את ההיפר V אך אולי צריך לבטל עוד משהו אני מצרף גם תמונה של תכונות ווינדוס תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היום פתחתי את "מציג האירועים" של הווינדוס (ויסטה) וראיתי את השגיאה הזאת: שם יומן רישום: System מקור: Microsoft-Windows-Kernel-Processor-Power תאריך: 08/09/2009 20:16:06 מזהה אירוע: 6 קטגוריית משימה:ללא רמה: שגיאה מילות מפתח: משתמש: SYSTEM מחשב: ronen-PC תיאור: תכונות מסוימות של ניהול צריכת חשמל במצב ביצועים של המעבד הפכו ללא זמינות עקב בעיית קושחה ידועה. פנה אל יצרן המחשב לקבלת קושחה מעודכנת. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להכניס כמה סרטונים לפלאפון החדש שלי (Motorola v3x) ומשום מה יש בעיה בהמרת לקובץ שהפלאפון הזה קורא ( rm/rv) רק המרות מAVI מצליחות ולאחר שלא מצאתי תוכנת קידוד נורמלי לAvi רציתי לשאול האם יש לכם המלצות כל שהם ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מפנה שאלה למקצוענים ואני מקווה שאני בפורום הנכון. ראיתי את הקליפ הזה וחבר טוב שלי מתחתן. הייתי רוצה לעשות קליפ כזה אבל אין לי ניסיון בעריכה בשיט. הייתי שמח לקבל פה הכוונה וייעוץ מחבר'ה שמבינים, איך לעזאזל עושים כזה דבר?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לבת דודה שלי יש את "norton antivirus corporate edition" ושאני רוצה להסיר אותו הוא רוצה סיסמא. יש לי חלון קטן שרשום בוא כך: parent servere: ואת הנתון הזה יש לי password: שאותו אני צריך לגלות איך אני מסיר את זה או יותר נכון איך אני יכול לדעת מה הסיסמא
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי במחשב השני IE7 , איך אני מבטל את הפילטר הזה ? נניח ואני רוצה להיכנס לחשבון בנק והפילטר הזה לא מאפשר לי. איך מבטלים אותו לגמרי?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מוריד עשיו איזה 5 קבצים ובממוצע יש להם 650 מקורות הקיצר כל הלילה המחשב היה דלוק וזה רק הוריד לי על מהירות 12 ועוד ראיתי שאנשים מורידים מאימיול על 150 אני יסתפק גם ב 80 אז משהו יכול לעזור לי
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה כיצד ניתן ליצור במחשב עיתון היתולי המשלב תמונות וכתבות.אינני מיומנת במיוחד ולכן אשמח למשהו פשוט לתפעול. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ה Deamon Tools יצר לי כונן דיסקים\דיודי וירטואלי והוא לא התבטל אחרי הסרה של התוכנה גם אחרי הסרה מ Device Manager הוא חוזר. מה אני עושה??
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא בטוח אם זה מתאים לתקלות תוכנה או חומרה. ניסיתי פה. אשמח לעזרה עם מחשב נייד שמריץ ויסטה ופעם ביומיים-שלושה נותן מסך כחול או פשוט נתקע ומתרסק. המחשב עדיין באחריות. אתחיל ואגיד שאני חושב (לא בטוח ולכן פונה אליכם) שהבעיה התחילה בערך בזמן שטכנאי של DELL החליף לנו זכרון RAM שנדפק. אני לא משוכנע לחלוטין שזה מאז ולכן הייתי שמח לשמוע מכם. המחשב עוד באחריות, פשוט ב DELL אמרו לי קודם כל להריץ את הכלי בדיקות של DELL (שלא מצא תקלה). קיוויתי שתוכלו לעזור לי ולהגיד לי משהו מוחשי יותר שאוכל להגיד לDELL (או שאולי זה בכלל לא הזכרון אלא משהו שאני יכול לפתור) בדיקה של קבצי ה DMP מעלה כל פעם משהו אחר. צירפתי העתק שלהם בקובץ TXT, יש בתוכו כמה קבצי DMP. תודה מראש על כל עזרה שתוכ…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק מקורי של אופיס 2007 ואני רוצה להתקין אותו על נטבוק ללא כונן CDROM. האם אני יכול פשוט להעתיק את הקבצים ל-DOK או ליצור קובץ אימג' ולהתקין רגיל? או שיש שיטה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן שלא יצא לי לעשות משהו הנה כמה תמונות:
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בלי שאני אצטרך בכלל ללכת לולמחוק את ההיסטוריה כל פעם. אני יודע שיש להם אופציה לבטל את ה ACTIVITY אבל לא ראיתי אופציה לביטול שימור ההיסטורית גלישה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
עוד בעיית דפדפן מבית היוצר שלי.. במחשב השני שלי כשאני מדאבלקלק את האייקון של האקספלורר הוא נפתח לשניה וסוגר את עצמו אחרי חצי שניה ריסטרט לא עזר וחוץ מזה אין לי שום רעיון .. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתעשה לי את העבודה של daemon. יש המלצות? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? אני רוצה שהפח זבל יהיה הכי למטה אחריו ה DRAFTS ואחרי האינבוקס ה סייטס+אקטיבטק ... ניסיתי להזיז זה לא נותן .. לא זוכר איך עשיתי את זה ב ME
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
INCD לא מוכנה להתקין עצמה בחלונות XP, מקסימום ב- בחלונות 2000 !! מי שנתקל בבעיה זהה ומצא פתרון, אשמח להיעזר בו. תודה אה כן, עוד דבר ב-NERO הטקסט בחלון (רק) של הכוננים מופיע כג'יבריש!! מה יהיה?! ל-XP יש מחלת ילדות? היא לא אמורה להיות מערכת מושלמת?! אם זה יעזור, אז הכל מוגדר ב-XP לעברית.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה חינמית לניהול מחיצות שתומכת בחלונות 7 64 BIT. האם אפשר לקבל קישור לאחת כזאת? תודה מראש איציק.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עקב עובר קלוק לכרטיס מסך שהגזמתי לא מעט ושמרתי את האוברקלוק ל START UP של הווינדוס עכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא מוציא לי שגעה FATAL ERROR שהמערכת לא יכולה לעלות. הכרטיס לא נשרף. אין לי BUCK UP לווינדוס וכשניסיתי לעשות REPAIR מהדיסק הוא לא עזר בכלום. הוא לא נכנס לשום מצב של הווינדוס גם לא ל SAFE MODE וגם לא לפעם האחרונה שהוא עבד. האם אפשר לעשות עם זה משהו? יש תוכנות שיכולות להחזיר למצב הקודם של המערכת?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה ה IE כזה זבל ????????? מגירסה לגירסה הוא מידרדר מרגע לדודלי,מה ניסגר? ההתקנה שלו שעות,החוויה איתו מזעזעת,הוא איטי,מבקש לעשות ריסטרטים למה זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יצאה כבר הגירסה המלאה של התוכנה הזאת? אם היא עדיין לא יצאה, מתיי היא אמורה לצאת?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הורדתי דבר מה והוא הגיעה מפוצל למספר חלקים החלקים ממוספרים 001 002 003 וכן הלאה אבל זה לא קבצי RAR ואני לא יודע כיצד לחבר אותם אודה לכם אם תעזרו לי --------------------------------------------------------------------------------
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לא ידעתי כל כך להגדיר מה אני רוצה לעשות, אז צירפתי קובץ תמונה, בעיקרון חשובים לי שני דברים שלא הצלחתי לעשות בטבלה: 1. בקריטריונים של הטבלה בקצה הטבלה לעשות מעין אלכסון ובו להכניס שני פרמטרים, אחד עבור השורות אחד עבור העמודות 2. עבור הקריטריונים האחרים של השורות והעמודות, להוריד את המסגרת לגמרי, שהפרמטרים יהיו מחוץ לטבלה אם מישהו יודע גם איך לעשות את מספר אחד באקסל הייתי שמח לדעת גם. לא ע"י עיצוב והוספת מסגרת של אלכסון ואז לשחק עם הרווחים, זה מעיק... תודה...(מצורף הקובץ תמונה לא לשכוח להסתכל) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המצלמה בסקייפ לא עובדת לי,אבל שאני עושה טסט למצלמה זה מראה שהכל תקין,מה הפתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-