תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
http://www.zonelabs.com/store/content/home.jsp גרסא חינמית: http://download.zonelabs.com/bin/free/1012_zl/zlsSetup_60_631_002.exe מישהו ניסה ? יש רשמים ? פחות עמוס מ 5 מבחינת משאבים ? עושה בעיות עם P2P וכו'?
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן AVANT בגלל שיש לו אופציה לתכנת כתובות של אתרים לקיצורים למשל תיכנתתי את HWZONE.CO.IL לHW כך שכל פעם שאני אקליד HW זה יכנס אוטומאטית. האם יש דבר דומה בפירפוקס שיהיה נוח? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שהרבה זמן לא הייתי פה.! אני צריך תוכנה לחתוך שירים יענו לעסות צילצולים לפלאפון.!! תודה לעוזרים.!
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כפי שאני רואה את זה יש ארבעה דרכים לסרוק את המחשב. 1.הרגילה 2.דרך האינטרנט 3.במצב בטוח 4.מחשב אחר / דיסק איתחול הראשונה היא לא הכי טובה השניה זהה לראשונה בשניהם המערכת והחיבור עובדים בצורה מלאה, כך שקשה לאתר את המזיקים הפעילים. השלישית עדיפה על פני שני הראשונות מבחינתי, הרביעית היא הטובה ביותר. להוציא את הדיסק הקשיח בו מותקנת מערכת ההפעלה ולחברו למחשב אחר בו מותקן אנטי וירוס מעודכן, כך כל המזיקים הפוטנציאלים נמצאים במצב רדום ולא פעיל. האם יש דרך נוספת שלא חשבתי עליה? (הוספתי לאפשרות הרביעית) כן, מטרתי לפתוח דיון בנושא.
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אם שמתם לב שיש לכם הרבה COOKIES ב FIREFOX/MOZILLA מאתרים שבכלל אף פעם לא ביקרתם בהם, זה כנראה בגלל אופציה חדשה שנוספה ל GOOGLE לאחרונה, שכאשר אתם מחפשים משהו, הוא מתחיל ישר בלי שביקשתם להוריד את ה 10 עמודים הראשונים בתוצאות (כביכול בשביל לתת לכם אפשרות גלישה מהירה יותר), בפועל, אתם מקבלים גם הרבה COOKIES ושטויות.... אני ביטלתי את האופציה הזו כך: מעצבן קצת... עכשיו אני מבין מאיפה כל ה COOKIES האלו... http://www.google.com/intl/en/help/features.html#prefetch http://www.mozilla.org/projects/netlib/Link_Prefetching_FAQ.html
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה וכשלחצתי על לחצן הצריבה הוא היה פשוט בצבע אפור וכותב שאין זיהוי של צורב...המוזר הוא שבמחשב שלי ובכלל שכל פעם שאני משתמש בצורב הוא פועל מצוין ומזוהה במחשב...[lite on dvd] HELP ME PLZZZ
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
בעקבות זה שתוספי מירנדה לא מעודכנים, ובשביל לפתוח צא'ט, אני צריך להוריד תוסף ייעודי, אשר לא מעודכן כבר הרבה שנים, ובעקבות זה שאומרים ש-Pidgin היא תוכנה מצויינת למסרים מידיים, ומירנדה היא לא תוכנה טובה, הורדתי את Pidgin. אבל, אינני יכול לשנות את כיוון הטקסט בחלון ההודעות ב-Pidgin, גם לא ע"י Alt + Shift. וכמו כן, אין אפשרות בתפריטים לבצע זאת. איך אני פותר את הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ( AMD 64 3000 S939 ) ויש דברים שאני לא מצליח להפעיל ב- Windows. ניסיתי לפרמט כמה פעמים אבל שום דבר לא עוזר. אולי חסר משהו ששכחתי להתקין ? הדברים שלא עובדים (שגיליתי בינתיים) : - התוכנה PC Suite של NOKIA עובדת אבל אופציה אחת מראה שגיאה - האופציה של העברת מוזיקה - המשחק Need For Speed Underground 2 מראה שגיאה. זה קורה כל פעם שאני מנסה גם אחרי שפירמטתי כמה פעמים. הבעיה לא בתוכנות כי הן פעלו במחשבים אחרים. נכנסתי ל- Device Manager ואין שם שום סימן קריאה או סימן שאלה או כל סימן אחר שיעלה חשדות. למישהו יש מושג במה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול רציתי לראות סרט וכשאני פותח אותו את הסרט אז הכול סבבה עובד טוב אבל ברגע שאני שם את התרגום לסרט ויש אותיות באנגלית אז כיאלו יש כזה קול אנושי שמתרגם לי את המילים באנגלית למי שלא מבין הנה הסבר קצר יענו יש כאלה תוכנות שאתה נותן להם קןבץ txt באנגלית ובוחר סוג של קול וזה מתרגם לך את המילים אז זה ממש תירגם לי מילים שהיו בתרגום בשפה האנגלית זה היה ממש מוזר ומצחיק ואם מישהו מכיר את התופעה שיסביר איך לבטלה
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי סדר שסידרתי באייטונז עם עיטפות ממש סדר כמו שאני אוהב ... ועשיתי זו ידנית זה לקח לי עבודה אני רוצה לפרמט את המחשב. יש דרך ? לשמור את כל הסדר הזה אני מגבה את השירים אבל יש דרך ? לשמור את כל הסדר באייטונז . תודה
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
הכונן הקשיח בנייד שלי (שוב) עושה בעיות (נתקע לשניה + רעש וחוזר חלילה, לפעמים במשך שעות) אז לפני שאני מתקשר ל-Dell והטכנאי שלהם מגיע להחליף את הכונן, הייתי רוצה לגבות את כל המידע שיש לי עליו. אני רוצה ליצור קובץ image יחיד של הכונן כולו, לשמור אותו בצד (על כונן חיצוני) ואחרי שיותקן הכונן החדש, אני רוצה לפרוס את ה-Image ושהמחשב שלי יהיה בדיוק כמו שהוא היום. אני יודע שבזמנו Norton Ghost הייתה תוכנה מומלצת, אבל האם זה נכון גם היום? או שיש תוכנות נוחות/מהירות יותר שיכולות לעשות את אותה עבודה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי יוטרנט חשבתי שזה כמו אימיול וזה ממש מסובך . איך מורידים תוכנה שם ? שמתי לב שכל האתרים של יוטרנט זה בתשלום
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
האם קיימת כזו תוכנה שנותנת לשנות רזולוציה רק עם סיסמא?
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום רב, אני חושב שיש לי בעיה של זליגת זיכרון במשחק FS 2004 בגלל שאחרי 20 דקות רצופות של משחק ה- TASK MANAGER מראה ניצול של 1.8 ג'יגה של זיכרון (דבר שמעולם לא נתקלתי בו). האם ישנה איזושהיא תוכנה אשר מראה לי איזה קבצים שואבים כ"כ הרבה זכרון ??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני פותח קבצי PDF בחלון של האקספלורר וכשאני סוגר את החלון אז משום מה הadobe reader לא נסגר ב task manager -processes מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היום פירמטתי את המחשב שלי ואחרי זה התקנתי את הפיירפוקס ומאז אני פשוט לא מצליח להפעיל אותו. ניסיתי להסיר, להתקין מחדש, ניסיתי את מצב בטוח. וכלום. פשוט לא עובד. האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני רוצה לשמור את כל מה שאני רואה במצלמה של חבר איך ניתן לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אהלן. יש לי spybot- S&D ויש לו את ה TeaTimer.exe שהוא קבוע תופס לי 88,696k זיכרון, שזה המון. זה אמור להיות ככה? תודה..
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש את דרייבר לבקר ה-SATA של לוח אם מדגם P5GV-MX של אסוס (מבוסס על צ'יפסט 915GV של אינטל) ופשוט לא מוצא. הדרייבר נדרש לצורך התקנת מערכת הפעלה (F6 Driver). באתר של אסוס אין זכר לדרייבר הזה וגם חיפושים ארוכים בגוגל העלו חרס. אודה לכל עזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה שיטת דחיסה היא משתמשת full copy או data only ומה ההבדל ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היום התקנתי Kaspersky Antivirus Personal Pro אז אחריי שעשיתי הפעלה מחדש יש לי בעיה ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט! אוליי זה משהו בהגדרות של האנטי וירוס או לא יודע אחריי זה מחקתי אותו ואז האינטרנט עבד. אחר כך התקנתי Kaspersky Antivirus Personal ואז זה חזר עוד פעם ונאלצתי לימחוק גם אותו! אז מי שיודע תעזרו לי!!!! אני עכשיו מישתמש בNOD32 המצויין אבל הוא משעמם אותי אז החלתטי לעזוב אותו ולהישתמש בkaspersky . גם יש לי בעיה בZoneAlarm Pro אחריי ההתקנה אני עושה הפעלה מחדש ואז אני מנסה להיתחבר לאינטרנט ופשוט באמצע הוא עושה הפעלה מחדש בחיים שלי לא ניתקלתי בתופעה הזאתי!!!! אחר כך כמובן מחקתי אותו והכל חזר לעבוד כרגיל. כרגע אני משתמש בSygate Personal Firewall Pro המצויין אבל ג…
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי קספרסקיי בגרסא 5.0.372 ובמסך הראשי בלשונית של PROTECTION יש איזה משהו שאומר שהוא סורק קבצים (הדבר הרביעי ברשימה לא הסריקה הרגילה של המחשב) אבל זה אף פעם לא גומר!!! הוא מגיע לי לפעמים עד 5 ומשהו מליון!!!! אין לי כל כך הרבה קבצים במחשב!!! מה זה עושה בדיוק ואיך מבטלים את זה כי אני חושב שזה מאט לי את המחשב
-
- 11 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום , אני מנסה להתקין את דסק ההתקנה של מכשיר הפלאפון שלי אך בכל פעם שאני מנסה להתקין עולה שגיאה 6005 Setup has experienced an error. Please do the following: - Close any running programs - Empty your temporary folder - Check your Internet connection (Internet based setup) Then try to run your setup again. Error code: -6005 בחיפוש באינטרנט מצאתי שזו בעיה די מוכרת אך לא ממש הצלחתי להבין איך לפתור אותה. אשמח לעזרה בעניין. בברכה, עידן.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את המדפסת : Epson Stylus cx5900 dx6000 המדפסת הגיעה עם דרייברים ותוכנות מאוד שימושיות... Epson Creativity Suite הבעייה היא שזרקתי את הדיסק והשארתי קובץ IMAGE בהארד דיסק... עשיתי לאחרונה פורמט וגיליתי שהקובץ IMAGE נדפק משום מה ואין לי איך להתקין את כל החבילה. את הדרייברים כמובן הורדתי מעודכנים מהאתר של EPSON אבל את החבילה אני לא מוצא בשום מקום... :s05: יש לי בקשה ענקית... אם למישהו יש את אותה המדפסת בבקשה אם הוא יכול להעתיק את הIMAGE שלו ולהעלות אותה... ובמקרה הכי נוח אולי מישהו יודע איך אני יכול להוריד את החבילה... ו... אם אני יתקשר לחברה בישראל, או ילך לחנות, או מרכז תמיכה האם אני יוכל לקבל את הדיסק?!?.... תודה רבה לכל העוזרים... הנ…
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האם המרת קבצי bin ל iso פוגמת בו? כי שמעתי שאם ממירים קובצ bin שיש בו audio וdata אז קבצי ה audio הולכים.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-