עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. למה בכל הדפדפנים חוץ מ IE צריך להתקין פלאגים? וגם אחרי שאני מתקין הוא מבקש שוב?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. בבקשה תגידו לי את השם ועם אפשר גם לינק

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. עברתי דירה לפני יומיים ורק היום סידרתי את האינטרנט (בקושי רב מאוד), כשהמודם (כבלים) מחובר למחשב בכבל רשת. הגדרתי אותו דרך: Network Connections--> Network Tasks--> Set up a home or... בסופו של דבר זה הסתדר ולעת עתה האינטרנט פועל. הפעלתי את ה- ICQ פעם אחת והכל הלך בסדר. יצאתי ממנו, ולאחר זמן מה ניסיתי להיכנס עוד פעם. אבל הוא כתב לי את ההודעה הבאה: "ICQ Lite failed to initialize". עשתי ריסט וזה לא עזר. מה לעשות? תודה לעוזרים מראש. הביעה עם האיי סי קיו הסתדרה. יש בעיה אחרת בהמשך העמוד (כמובן =/)..

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by kong5,

הרצתי סריקה במחשב בעזרת תוכנת antispyware ומצאתי קובץ בשם Backdoor.IE PS שמעתי לא מעט על השם בקדור. זה נמצא ברגיסטרי. גם לאחר פירמוט כונן c והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה הקובץ לא נמחק. מה עליי לעשות בכדיי להפתר מהמזיק? תודה! עריכה: עוד קצת מידע: בvendor רשום: Pswin.Pooya [ps-ware.net] שימו לב זה אתר ערבי.

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  5. שלום, אני מחפש תוכנה כמו ששמים בד"כ במחשבים באינטרנט קפה. כל הפעלה של המחשב התוכנה משחזרת את המחשב למצב 0. כמו GHOST אבל זה עובד אוטומטי כל הפעלה של המחשב ולא לוקח חצי שעה עד שמשחזר. יש הצעות? תודה

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  6. איך אני פותח פורטים בראוטר שלי בשביל שהתוכנה DC++ (למשל "סבבה DC") תעבוד לי ? תודה מראש. נ.ב יש לי ראוטר של edimax י ניסיתי לעקוב אחר המדריך של האתר שלהם ופעלתי אחרי כל הפעולות אבל צריך איזו תוכנה שתפעל שהם לא מביאים אותה בכלל .. אין לי מושג אם מישהו יכול לעזור לי תודה.. http://www.sababadc.6x.to/

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by x-boy_24,

שלום אני משתמש בתוכנה איטונס ובזמן האחרון אני לא יכול לשמוע טוב מוזיקה יש רעשים ואני רוצה תוכנה וחשוב שיהיה בא אקוליזר בשביל להוריד את הבסים אז אם מישהו מכיר תוכנות אני ישמח לשמוע הכול חוץ מוינדוס מדיה פלייר ווינאמפ תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by yacovmateo,

שיטטתי בגוגל אבל לא באמת מצאתי משהו מתאים,וגם באתר של softpedia אני לא מצליח להוריד משמה תדרייבר הנ'ל. אני צריך דרייבר לאודיו ודרייבר לכרטיס רשת. תודה

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  9. האיי סי קיו שלי לא עובד הוא מגיע לקטע הזה של מתחבר... וזהו נתקע התוכנה לא מגיבה... מה עושים?

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by Nurit2005,

לא ממזמן בניתי אתר לעצמי שבדרך כלל היה הפרויקט שלי לבניית אתרים. רציתי לדעת מה חוות דעתכם. כל חוות דעת מתקבלת בברכה http://nuritzurwebsite.100webspace.net/indax.html תודה נורית

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. איזה תוכנה טובה לשיתוף קבצים אתם מכירים(חוץ מהקאזה כבר אמרתי?!)? עם מבחר גדול.

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by Guy950,

היי לכם, במחשב הנוסף שיש בבית הוא משמש לעבודות מחקר ויש בו שימוש רב מאוד של גוגל ואקספלורר 8. לאחרונה החלה בעיה מוזרה בו שבגוגל לא ניתן כלל ללחוץ על הלינקים, אלא רק לכתוב בשורת החיפוש. ניסיתי לאתר וירוסים ותקלות עם האנטי וירוס (אנטי וירוס נורטון 2009) Windows Defender ובSpybot וכולם איתרו כל מני דברים ומחקו אותם. הבעיה לצערי עדיין נמשכת אז ניסיתי לעשות שחזור מערכת ללפני שהתקלה התחילה ומשום מה השחזור מערכת נכשל, אז עשיתי לזמן יותר ישן, שוב נכשל ולזמן עוד יותר ישן ושוב נכשל. הבעיה עדיין נמשכת, האנטי וירוסים לא מוצאים דבר והמחשב לא מוכן לעשות שחזור מערכת! מישהו יכול להגיד לי מה לעשות בבקשה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by IG,

בוקר טוב. לפני כשבועיים ניתקתי את הפלופי מהכבל מידע והחשמל- הוא לא הייה בשימוש כבר לפחות שנתיים אז לא הייה טעם להשאיר אותו (במיוחד עם המוד שלי והספק המעפן...) מאז, כל פעם כשאני מכבה את המחשב קופצת לי הודעת שגיעה שהווינדוס לא מצליח לסגור או לזהות את הפלופי (או משהו כזה...) אני הסרתי אותו ממנהל ההתקנים אבל עדיין הוא מזהה ומתקין את עצמו אוטומטית (למרות שהוא לא מחובר!) הגעתי למסקנה שאם זה לא חיבור בטלפאטייה שהתפתח בין הכונן והלוח אם שלי (ומרוב שהם זקנים, מבחינת אבולוציייה זה, זה אפשרות ריאלית), זה צריכה להיות בעייה בתוכנה כלשהי... תעזרו בבקשה מזל"ט לאדי על השביתה ושנת הלימודים החדשה (אחרונה, לא?)

• 8 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by stone cold,

אחי מנסה לעבוד אם פוטושופ אבל לא רואים את התמונה רק שהוא מזיז את החלון רואים אבל שהוא מפסיק היא נעלמת מה צריך לעשות כדי לפתור את זה ?

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by nnfyrbsnss,

שלום, אני משתמש בנגן Songbird וכל השירים, מכל הלהקות, בכל האלבומים מושמעים כראוי כמו שצריך מההתחלה ועד הסוף, מלבד AC/DC. ברגע שאני מנגן שיר של AC/DC ההתחלה מנוגנת כמו שצריך ולאחר חצי דקה בערך שומעים רעש ממש מוזר, הרעש משתנה משיר לשיר, והנגן ממשיך כרגיל כאילו הכל מנוגן כמו שצריך, וברגע שאני מנסה להריץ אחורה לקטע שכן שמעו, לפני ה30 שניות, גם בו יש רעש מוזר, רק אחרי שאני מנגן את השיר מההתחלה שומעים שוב 30 שניות וזהו. יש לציין שהקבצים בסדר גמור. זאת הבעיה הכי הזויה שהיתה לי, המחשב שלי פשוט לא אוהב את המוזיקה של AC/DC...

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by tamz,

שלום לכולם, הערב קניתי מחשב נייד של HASSE שכולל גם כרטיס רשת אלחוטי, אין לי מושג איך לגרום לו לעבוד ולחפש רשתות, על המחשב מותקנת תוכנת REALTEK וכשאני מנסה להפעיל אתה מופיע לי חלון שבו כתוב THIS DEVICE MAY BE REMOVED OR DISABLED - ניסיתי להכנס להגדרות ולחיבורי הרשת שלי ומה שמופיע שם זה רק אופתיית החיבור בכבל רשת (לא מופיעה האופציה לחיבור אלחוטי), מישהו מכם אולי יכול לעזור לי ? (אם בכלל הסברתי את עצמי מספיק טוב...) תודה לכל המשיבים

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by benma,

איזו תוכנה (בתלות ברשת ההורדות) מהירה יותר: EMULE או UTORRENT? תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  18. או שהוא ככה נקרא תמיד 0אקספרס) אבל העצוב שלו אחר !! ולא נוח לי ככה... בגירסא 2003 זה לא היה ככה ואדז פתום נהיה ככה וב2004 זה רק ככה . איך אני משנה ?

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  19. המדריך על אחריות המשתמשים בלבד! איתי:"שלום גל" גל:"שלום לך ידידי" איתי:"יוו, גל, המחשב שלי איטי רצח!!!" גל:"אל תדאג", כרגע אני מכין מדריך לניקוי המחשב." איתי:"ומה זה יעשה למחשב שלי?" גל:"המחשב יהיה נקי ממרגלים שמקפיצים פרסומות בדפדפן, "שנלווים לכל תוכניות הזיכרון שפועלות ברקע", "שלוקחות זיכרון", "וגונבות מידע". "כמו כן המחשב יהיה נקי מקבצים זמניים,עוגיות,היסטוריה,בעיות ברישום וכו'" איתי:"תודה גל", "עוד כמה זמן המדריך יהיה מוכן?" גל:"לך למטה מטומטם!", כבר סיימתי להכין אותו!" מוכן? יאללה בוא נתחיל ... אז נכון שיש תוכנות שמפריעות לכם ברקע(מרגלים)?, נכון שהם נדחפים,מעצבנים ועלוקות! יש לכך פיתרון. זוכרים במדריך הקודם שהשתמשתי בתוכנה microsoft antispyware? ב…

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. שלום לכולם. אין לי מושג איך זה הגיע לי למחשב אבל כרגע זה המצב: איזה ספיי אחד אפשר לומר השתלט לי על האנטרנט אקספלורר, על כול אתר שני שאני מנסה לעלות, עולה לי במקום איזה אתר מזורגג אחד שהוא כביכול אתר של אנטי ספי שטוען שיש לי ספי במחשב ואני צריך ליקנות את התוכנה כדי לטפל בבעיה. אני אפילו לא מצליח לעלות את YNET הרצתי :Norton Internet Security, Ad-Aware SE Persona וקספר סקיי אנטי וירוס. לפני זה עידכנתי את כולם כמובן וגם הרצתי אותם בSAFE-MODE. מחקתי גם את כול הקוקיס שלי ואת כול מה שבתיקיית TEMPORARY INTERNET FILES. כול זה לא עזר לי. יש לכם פיתרונות להציע לי חוץ מלפרמט את המחשב? תודה מראש לכולם. :-\

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by eranratzon,

שלום למומחים אני מנסה להוריד סרטים דרך האימיול. לאחרונה כל סרט שאני מנסה להוריד- מופיעים *רק* סרטונים של כ 5MB בשם של הסרט אותו אני רושם- למשל "החברים של שלומי" כשאני מוריד את הסרט ומנסה לפתוח את הקובץ (avi ) נפתח הדפדפן על אתר כלשהו עם הודעה שהמדיה פלייר שלי לא יכול לנגן את הסרט וצריך להוריד את הנגן המופיע שם . מה קורה כאן?? גירסת האימיול היא 0.49b תודה ערן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by -AKEL-,

שלום לכל מי שקורא את ההודעה שלי והבעיה היא כזאת: אין לי מושג איך... או למה זה עושה את זה... הוא פיתאום לא רוצה לפתוח שום תיקיה או... שנגיד אני לוחץ על Start הוא פותח לי משם רק שלוש דברים והדברים מגיבים אחרי שנגיד אני סוגר איזה תיקיה אבל אחרי כמה זמן זה חוזר שוב עד לזה שאני עושה ריסט וכרגיל אחרי כמה זמן זה חוזר שוב... וזה לא רק זה... יש עוד כל מני תופעות מוזרות כמו שתיארתי... * עשיתי סריקת ווירוסים עם האנטי ווירוס Symantec Norton Antivirus Corporate v10.1.0.238 וזה לא זיהה כלום... * זה לא נראה לי הגירסא של הווינדווס מסיבה שתמיד הייתי משתמש בה ופיתאום זה הופיעה.. בבקשה משהו יכול להגיד לי מה זה התופע הזאתי??? אולי זה חוסר בזיכרון??? (למרות שיש 1GB) או שזה יכול להיות Internet…

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by limi1,

צילמתי את החינה של אחותי במצלמה וידאו ביתית של סוני. במחשב שלי יש כרטיס TV של פינקל ואני לוחד את הסרט ע"י התוכנה WINDVR ששומרת לי את הסרט בגודל של 3:4 ובפורמט של mpeg ואני צריך לערוך את הסרט (אני צריך תוכנה שעושה עריכה יסודית כמו להוריד את הקול ברקע ולהשים מוזיקה או משהו אחר). ואם התוכנת עריכה לא ניתן לערוך איתה בפורמט mpeg אז בבקשה תיתנו לי גם לינק של תוכנת המרה שתמיר לי את הקובץ הקיים לקובץ שהתוכנה דורשת. תודה מראש לירון.

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by Access Denied,

אני מניח שזה המקום הכי טוב לשאלה הזו - בנושא של וירטואליזציה, אם יש לי שרת עם מערכת הפעלה שהיא Hypervisor level 1, האם ניתן על אותו שרת לייצר מכונה וירטואלית עם מערכת הפעלה (לדוגמה windows) ולעבוד עליה, או שנדרש client מרוחק שיריץ את המכונה הוירטואלית?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אהלן כולם, אני מחפש תוכנת צריבה לסרטי HD של מצלמת וידאו... ניסיתי להשתמש בנרו 7 שבאה לי עם המצלמה אך ללא הצלחה - היא דורשת להוריד תוספים בתשלום שכבר אינם קיימים... יש לי תוכנת להעברת פורמט הקובץ אבל כל פעם הנרו מציג לי שחסר קידוד כזה או אחר בשביל לצרוב... את התוכנה שבאה עם המצלמה לא ניסיתי אבל חזרנו מחול עם 5 מצלמות שונות עם פורמטים שונים אז אי אפשר לצרוב את כולם בעזרת התוכנה שבאה עם המצלמה... לפני שניסיתי לצרוב עם הנרו העברתי את כל הסרטים לפורמט AVI שהוא הכי פשוט ממה שאני יודע אבל עדיין הנרו עושה בעיות אחד הפורמטים במצלמה הוא .MP4 אחד הוא AVI עם FFDSHOW ושלושת השאר עובדים בסדר... אשמח להצעות תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.