עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ar6_n,

תגובות בבקשה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היי אני מחפש תוכנה שכל תפקידה הוא שבהקלקה עליה ייפתח תפריט התחל (המטרה: הטמעת פונקציה באחד מלחצני העכבר לפתיחת התוכנה כך שלבסוף ייצא שאוכל לפתוח את ווינדוס דרך הקלקה על העכבר). תפריט התחל - הכוונה לתפריט שמופיע כאשר מקליקים על מקש Windows שבמקלדת. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. נתחיל שהכול התחיל שאני מדליק את המחשב אז כל התוכנות שיש לי במחשב עולות האיסיקיו המסנגר סקיפי תוכנות ועודדד מלאא תוכנות שונות אני רציתי ששהם לא יעלו אז ניסיתי ללכת ל- start->>run->>msconfig אבל הוא מציג לי את השגיעה הזו:: http://www.homieworld.net/uploader/direct/uploads/0d04eec933.bmp מה עושים ??? ****עוד משהו - שאני מדליק את המחשב אז נפתחים לי 4 חלונות כאלה :: http://www.homieworld.net/uploader/direct/uploads/0d04eec933.bmp במכה איך אני מבטל שהם לא יעלו ?????? חשבתי שזה משהו שמפריע למחשב לעלות אז חיפשתי את הקובץ שרשום שם מצאתי אותו ומחקתי אותו אבל זה לא עוזר!!! :-[ ----------- בעיה 2:: שאני מדליק את המחשב יש לי את החלון הזה :: התוכנות לא עולו…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by nadav_coh,

גם כשאני לוחץ על האפשרות "לא", זה לא נותן לי להתחבר יותר אל המסנג'ר הישן. מסנג'ר 8 או 8.5. זה לוחץ עליי לעדכן ל-9. לצערי עידכנתי, אבל יש דרך להתחבר למסנג'ר 8/8.5 מבלי לעדכן לגרסא החדשה? אני ממש לא אוהב אותה, היא מכוערת ומגעילה ומעצבנת. אני שונא אותה שחבל על הזמן! פתחתי נושא לפני 3-4 ימים, ואף אחד לא ענה לי ואני לא יודע אם מותר להקפיץ נושאים שעברו כמה ימים, אז פתחתי נושא חדש. אשמח אם תענו לי שאדע מה לעשות ואדע איפה אני עומד. כי אני ממש מוטרד מהמסנג'ר החדש!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by DiSc@MaN,

אנשים!!!!!!!! אני חייב עזרה התקנתי נירו 5.5.5.1 ואחרי הריבוט נעלמו כל הסידי-רומים (דיוידי, צורב וסידי ורטואלי (DAEMON Tools)) זהו... גם אחרי שהסרתי את הנירו הסידי-רומים לא חוזרים תעזרו לי בבקשה תודה מראש, DiSc@MaN.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by limi1,

לבת דודה שלי יש את "norton antivirus corporate edition" ושאני רוצה להסיר אותו הוא רוצה סיסמא. יש לי חלון קטן שרשום בוא כך: parent servere: ואת הנתון הזה יש לי password: שאותו אני צריך לגלות איך אני מסיר את זה או יותר נכון איך אני יכול לדעת מה הסיסמא

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ^DaGoN^,

אז אני מתאר לעצמי שהרבה מכירים פה את הבעיה כי דיברו עליה פה פעם.... שאני מנסה לכבות את המחשב, המחשב לא מתכבה, הוא מגיע למצב שהוא שומר את הביצועים/הגדרות, ואז המחשב לא מתכבה וצריך לכבות אותו ידנית. אני יודע שהבעיה קשורה למודם-ALE 130, ואני יודע שיש איזה דרייבר/מדריך או איך שלא נקרא לזה, שמתקן את זה, פעם דיברו על זה פה. בבקשה עזרה, זה דחוף

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by iveco,

חיפשתי FIREWALL חינמי ונכנסתי לאתר של ZoneAlarm וראיתי שיש להם גם חבילה של אנטי וירוס + חומת אש חינמית רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה / התוכנה איך היא ? שווה להוריד ? וגם קראתי ש ZoneAlarm זה בעצם Kaspersky אותו מנוע סריקה וירוסים , אם למישהו יש ניסיון עם התוכנה הזאת אני אשמח לדעת , ראיתי ב YouTube שעשו לו 2013 REVIEW קצת ישן והוא לא ממש קיבל מחמאות , אנחנו כרגע ב 2016 ולא מצאתי REVIEW עדכני . דווקא ה COMODO שממליצים עליו מקבל ציונים נמוכים ב AV TEST כמו NOD32 בינוני מינוס כזה , ואם אתם לא ממליצים על ZoneAlarm AntiVirus + FireWall אז מה כן ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by riddick00,

עקב עובר קלוק לכרטיס מסך שהגזמתי לא מעט ושמרתי את האוברקלוק ל START UP של הווינדוס עכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא מוציא לי שגעה FATAL ERROR שהמערכת לא יכולה לעלות. הכרטיס לא נשרף. אין לי BUCK UP לווינדוס וכשניסיתי לעשות REPAIR מהדיסק הוא לא עזר בכלום. הוא לא נכנס לשום מצב של הווינדוס גם לא ל SAFE MODE וגם לא לפעם האחרונה שהוא עבד. האם אפשר לעשות עם זה משהו? יש תוכנות שיכולות להחזיר למצב הקודם של המערכת?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. המצלמה בסקייפ לא עובדת לי,אבל שאני עושה טסט למצלמה זה מראה שהכל תקין,מה הפתרון?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Sting,

אני מנסה להכניס כמה סרטונים לפלאפון החדש שלי (Motorola v3x) ומשום מה יש בעיה בהמרת לקובץ שהפלאפון הזה קורא ( rm/rv) רק המרות מAVI מצליחות ולאחר שלא מצאתי תוכנת קידוד נורמלי לAvi רציתי לשאול האם יש לכם המלצות כל שהם ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מחפש תוכנה להוספת כתוביות לסרט לצמיתות.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Zeev86,

היי אני מחפש תוכנה שתעשה לי את העבודה של daemon. יש המלצות? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. מממ שלום, מישהו כאן בבקשה יוכל לעזור לי? למחשב שלי יש בעיות בהרצת ג'אווה וכ"נ, וזה ממש מוזר. לפני שהתקנתי FireFox הבעיות הופיעו בצורה פחותה יותר. אז אוקי הנה הבעיה: לעיתים שאני נכנס למקומות שבו צריך להשתמש בJAVA SCRIPT אני לא מצליח להריצם. לעיתים אני מבטל את הפיירוול וזה עובד ולפעמים זה לא משנה ממש. למחשב שלי יש שלושה פיירוולס (זה מטומטם אני יודע :\ אבל אני לא בטוח שאני יכול לסמוך על אף אחד מהם: NIS, הפיירוול המובנה של XP והפיירוול של 2WIRE שזה נתב של האינטרנאט(יש לי רשת אלחוטית)). מחקתי את כל תוכנות העזר של ג'אווה מהמחשב והתקנתי שוב וזה לא עזר. ניסיתי בפיירוול NIS לשנות וזה לא עזר (הכי מינימום), ניסיתי לעדכן לא יודע מה ניסיתי כבר. ביטלתי את כל הפיירוולס שיש לי במחשב וזה…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by pes7,

הורדתי משחק ירד לי מלא קבצים כאלה מה עושים כדאי להתקין תמשחק? כתוב לי שהקבצים מסוג flt והורדתי מתוכנה µTorrent

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. בבקשה תביאו לי לינק ל דרייברים הכי חדשים של וודו 3 3000 \ או כל וודו 3 אחר ל ווינדוס 98

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by סטלן-בסטל,

מה קורה אנשים יקרים תקשיבו אני חייב לעשות wipe למחשב שלי בזריזות ממה שהבנתי פה מהודעות קודמות שקראתי בנושא זה שהוייפ הזה ממש רציני הוא משנה כל מיני דברים בhd לפרמט אני יודע אבל הוייפ הזה נראה רציני ואני מפחד יש מצב שתביאו לי בבקשה את התוכנה שעושה את זה או שעדיף לפי הדגם של הhd להוריד תוכנה כזאת של החברה שלו (משו שהבנתי מהודעות שקראתי פה) בכל מקרה אשמח למדריך וללינק לתוכנה. עוד בעיה קטנה אחרי שאני עושה וייפ למחשב אני מתקין הכל כמו אחרי פירמוט?.. או שממש אין כלום על המחשב?...מה השלב הבא אחרי הוייפ איך מתקינים ויינדווס? סליחה על הבורות ותודה על העזרה...אתם מצילים אותי.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by shanibh,

היי, לא ידעתי כל כך להגדיר מה אני רוצה לעשות, אז צירפתי קובץ תמונה, בעיקרון חשובים לי שני דברים שלא הצלחתי לעשות בטבלה: 1. בקריטריונים של הטבלה בקצה הטבלה לעשות מעין אלכסון ובו להכניס שני פרמטרים, אחד עבור השורות אחד עבור העמודות 2. עבור הקריטריונים האחרים של השורות והעמודות, להוריד את המסגרת לגמרי, שהפרמטרים יהיו מחוץ לטבלה אם מישהו יודע גם איך לעשות את מספר אחד באקסל הייתי שמח לדעת גם. לא ע"י עיצוב והוספת מסגרת של אלכסון ואז לשחק עם הרווחים, זה מעיק... תודה...(מצורף הקובץ תמונה לא לשכוח להסתכל) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. לא ידעתי איפה לרשום את זה.... ושמעתי שגם אפשר להדליק תמחשב דרך לחיצה על העכבר... איך עושים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by onn_the_vy,

נראה אתכם.... משיגים דוס(dos).. אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד ידה למי שישיג לי...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לחבר שלי יש WIN XP עם OFFICE XP או OFFICE 2003 על המחשב. בתוך ה office יש לו outlook express ובתוכו כל מיני תיקיות של מיילים וכד'. עכשיו הוא רוצה לעבור ל WIN7 עם office 2013 ולגבות הכל ולייבא לאופיס החדש. איך עושים את זה ? והאם לא תהיה בעיית תאימות ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by avihwz,

יש לי תוכנה שפיתחתי לפני שנים, עבדה יפה עד לאחרונה ופתאום העברית נעלמה ורק ג'יבריש. ניסיתי שנית את הפתרוןבאתר http://yizhar.mvps.org/ וגם פתרונות אחרים שמצאתי ברשת, אבל לצערי אין עברית. אני מעוניין להפעיל את התוכנה ואשמח לפתרון חינמי.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by IG,

שלום לכולם, אני רוצה לשנות את הסיומת של קובץ FLAC לFLA (כי מסיבה כלשהי זה אמור לפתור את הבעיה שהנגן שלי מסרב לנגן את הקבצים האלה) איך למען אללה, מוחמד וצ'יזס קראייסט אני עושה את זה בWIN 7? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Dr Hardware,

יש אפשרות לשים כאילו הMSN HM שלי יהיה באווטלוק בדיוק כמו שכאילו היה שם חשבון רגיל של ספקית? שאני אקבל לשם מיילים והכל...? אם כן, בבקשה תנו את בדיוק מה לעשות כי ניסיתי ולא הבנתי כלום... ניסיתי כמה פעמים לקרוא והכל.. תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. יש לי תוכנה (NERO 5) אבל היא על 32 ביט. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.