עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. צריך המלצה לתוכנה חינמית להפוך מ WORD ל PDF,אם אין חינמית אז המלצה לתוכנה אחרת

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by nadav_coh,

גם כשאני לוחץ על האפשרות "לא", זה לא נותן לי להתחבר יותר אל המסנג'ר הישן. מסנג'ר 8 או 8.5. זה לוחץ עליי לעדכן ל-9. לצערי עידכנתי, אבל יש דרך להתחבר למסנג'ר 8/8.5 מבלי לעדכן לגרסא החדשה? אני ממש לא אוהב אותה, היא מכוערת ומגעילה ומעצבנת. אני שונא אותה שחבל על הזמן! פתחתי נושא לפני 3-4 ימים, ואף אחד לא ענה לי ואני לא יודע אם מותר להקפיץ נושאים שעברו כמה ימים, אז פתחתי נושא חדש. אשמח אם תענו לי שאדע מה לעשות ואדע איפה אני עומד. כי אני ממש מוטרד מהמסנג'ר החדש!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. ספרו איזו תוכנה מהנ"ל אתם הכי אוהבים, הכי לא אוהבים (מאלה שהשתמשתם בהם), מה היתרונות והחיסרונות שלהם? אני אישית משתמש כרגע רק ב-MSN ואני מאוד מרוצה ממנו לאומת זאת ICQ זאת תוכנה גרועה לדעתי, היא מאוד לא יציבה (כשמדובר במחשבים לא הכי חדשים) ונתקלתי איתה בהרבה בעיות של אי נוחות ובאגים :-X

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Cynicoren,

שלום, משמום מה, הכרום לא עובד אצלי מהבוקר. האקספלורר בסדר, הפיירפוקס גם. מה ניתן לעשות ? אני מקבל הודעת Error 105 (net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED): Unable to resolve the server's DNS address תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. חג שמח אנשים... טוב אז גם אני נשברתי והחלפתי את הXP ב7... די מרוצה עד עכשיו, רץ יותר מהר מאשר הג'נטו שלי עם KDE משום מה... :-X די התלהבתי מהתמיכה המצויינת בתוכנות שרצות על 32...אני זוכר שבלינוקס בהתחלה זה היה הסיוט הכי גדול. הבעיה שלי עכשיו זה שאני מחפש JRE שעובד על 64 ולא מוצא את הקובץ המיוחל. מצרף בזאת דף הסבר http://www.java.com/en/download/faq/java_win64bit.xml משום מה אין שום זכר לקובץ הנ"ל : jre-6u18-windows-x64-p.exe אפילו גוגל כבר לא עוזר בזה...מעדיף להימנע מהורדה דרך ראפידשר ואימיול כי בכל זאת התוכנה ניתנת בחינם. אם מישהו מוצא קישור להורדה אני אשמח. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני מחפש תוכנת גיבוי שכוללת גיבוי ומחיקה של גיבוייים ישנים באופן סדיר, זאת אומרת שברגע שמתבצע גיבוי, הגיבוי האחרון שבוצע נמחק והגיבוי החדש דורס אותו. ניסתי ACRONIS, FULLBACKUP, מה לא ושום דבר לא תומך בפונקציה הזו. אשמח מאד לעזרה מכם! תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני שכחתי איזה סיסמא של משהו במחשב שלי והיא רשומה בכוכביות(****). פעם הכרתי תוכנה שניתן לראות מה רשום מתחת לכוכביות האלה. אני אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי למצוא את השם שלה או אפילו קישור. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by menahem2009,

מישהו יכול להביא לי מדריך מפורט ל 3dmark תודה ומה זה אומר התוצאות האלה [attachment deleted by admin]

9. נתחיל שהכול התחיל שאני מדליק את המחשב אז כל התוכנות שיש לי במחשב עולות האיסיקיו המסנגר סקיפי תוכנות ועודדד מלאא תוכנות שונות אני רציתי ששהם לא יעלו אז ניסיתי ללכת ל- start->>run->>msconfig אבל הוא מציג לי את השגיעה הזו:: http://www.homieworld.net/uploader/direct/uploads/0d04eec933.bmp מה עושים ??? ****עוד משהו - שאני מדליק את המחשב אז נפתחים לי 4 חלונות כאלה :: http://www.homieworld.net/uploader/direct/uploads/0d04eec933.bmp במכה איך אני מבטל שהם לא יעלו ?????? חשבתי שזה משהו שמפריע למחשב לעלות אז חיפשתי את הקובץ שרשום שם מצאתי אותו ומחקתי אותו אבל זה לא עוזר!!! :-[ ----------- בעיה 2:: שאני מדליק את המחשב יש לי את החלון הזה :: התוכנות לא עולו…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by dd7,

אני צריך עזרה או יעוץ לבניית חדר בשביל קטלוג למיטות משו בסגנון הזה : בתמונה הראשונה אני הורדתי את האובייקטים מהאנטרנט וסדרתי אותם בחדר חוץ מהמיטה שצולמה. מה שאני רוצה זה לעשות איזה חדר מודל.. ועליו מלביש תפאורה תמונות שידות וכו'.. תודה. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Vidati,

http://vi9ati.deviantart.com/art/End-Of-the-Day-89609331 עידכון: http://vi9ati.deviantart.com/art/End-Of-the-Day-FINAL-89718918

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by free fraek,

כל כמה זמן היה מופיע לי דף אינטרנט עם תוכן לא רצוי.. אני חושב שהצלחתי להסיר אותו עם Ad-Aware אבל עכשיו אין לי אפשריות להגדיר את המערכת! נעלם לי הREGEDIT, אפשרויות תקיה, ועוד כמה דברים.. אין לי מושג מה אני עושה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by alex_2007,

אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך כי יש לי משחקים שעובדים עם בגים בגראפיקה תעזרו לי בקשה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Jviega,

שאני צופה בסרטים בנייד שלי שהוא מחובר למסך טלוויזיה\מסך מחשב (ואני חושב שזה קורה גם שהוא לא מחובר לכלום) יש קירטועים קטנים ומעצבנים כאלה כמו לאגים כל כמה זמן, ואני לא מבין למה זה. זה הנייד- http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שאני צופה בסרט אני סוגר את כל התוכנות והדפדפנים, אין לי איזהשהם קודקים מותקנים במחשב והתכונה שאני משתמש בא היא media player classic- home cinema. מה גורם לקרטועים האלה?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. בבקשה תביאו לי לינק ל דרייברים הכי חדשים של וודו 3 3000 \ או כל וודו 3 אחר ל ווינדוס 98

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אהלן כולם, אני מחפש תוכנת צריבה לסרטי HD של מצלמת וידאו... ניסיתי להשתמש בנרו 7 שבאה לי עם המצלמה אך ללא הצלחה - היא דורשת להוריד תוספים בתשלום שכבר אינם קיימים... יש לי תוכנת להעברת פורמט הקובץ אבל כל פעם הנרו מציג לי שחסר קידוד כזה או אחר בשביל לצרוב... את התוכנה שבאה עם המצלמה לא ניסיתי אבל חזרנו מחול עם 5 מצלמות שונות עם פורמטים שונים אז אי אפשר לצרוב את כולם בעזרת התוכנה שבאה עם המצלמה... לפני שניסיתי לצרוב עם הנרו העברתי את כל הסרטים לפורמט AVI שהוא הכי פשוט ממה שאני יודע אבל עדיין הנרו עושה בעיות אחד הפורמטים במצלמה הוא .MP4 אחד הוא AVI עם FFDSHOW ושלושת השאר עובדים בסדר... אשמח להצעות תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לחברי הפורום יש לי בעיה כשאני מנסה לפתוח סרט באתר אינטרנט שעובד על windows media player הנגן שבמחשב שלי (media player 12) שמובנה בwindows 7 לא מצליח להפעיל את הסרט בדקתי שהחומת אש של האנטי וירוס לא חוסמת את הנגן ניסיתי לעדכן codecs ואפילו מחקתי את האנטי וירוס לשלול שזו הסיבה ושום דבר לא עוזר יש לי עוד מחשב נייד שבו גם windows 7 והסרטים שם עובדים בלי בעיה ובדקתי גם במחשב של אחי וגם שם עובדים אשמח לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. בזמן האחרון הבעיה של האינטרנט אקספלורר נתקל בבעיה ועליו להסיגר מופיעה הרבה פעמםי וזה משגע אותי!! מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Chura,

שלום מאחר וליונטוורק ירד אשמח אם מישהו ישלח לי לאימייל את הגירסא האחרונה 3.1 אני חושב chura@zahav.net.il תודה מראש, חן.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by HFDO5,

מישהו יודע אם זה אפשרי להתקין את הנורטון 2003 על גרסא קודמת ולא יהיו בעיות עם זה? יש לי את הנורטון עם השנה הגבלה וזה הולך להיגמר אז אני רוצה להתקין את ה 2003 ואני לא יודע אם צריך להסיר קודם או ישר להתקין עליו.. עזרה? :

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by yotamoo,

האם מישהו פה יודע מה ההבדל בין נורטון אנטי וירוס 2002 שקונים בחנות ב-250 לבין זו שמורידים מהאינטרנט?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=321cd7a2-6a57-4c57-a8bd-dbf62eda9671&DisplayLang=en זאת ההתקנה, שוקלת 6MB וכרגע נמצאת בשלבי BETA, בהחלט צעד משמעותי לשיפור חסינות ה WINDOWS מכל הבאגים של INTERNET EXPLORER ו OUTLOOK EXPRESS:) יש פה REVIEW שלה: http://microsoft.blognewschannel.com/index.php/archives/2005/01/06/microsoft-anitspyware-first-impression/

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by GoBo,

חברה מישהו תעזרו לי בבקשה אני נואש אני לא יודע כבר מה לעשות כל פעם שאני נכנס לאינטרנט הוא מעלה לי הודעה כזאת שיש בא או שלח דוח שגיאות או אל תשלח אני מעלה תמונה של השגיאה כדי שזה יעזור לכם תעזרו לי בקשההההההההההההההההההההה בבקשה תעזרו לי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by rotman,

norton anti virus 2007 או המקאפי החינמי של AOL? אשמח לקבל תגובות.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by EFFY3,

שלום לכולם כבר הצגתי את הבעיה שלי בפורום אבל לא הצלחתי לתקן אותה ואז צץ משהו רמז... אז ככה: אני מוריד הרבה חומר משרת בארה"ב כולל סרטים סדרות תוכנות ועוד.. לפני כשבוע לאחר שהורדתי תרגומים לסרטים מאתר ללה טורק ועוד כמה צירפתי אותם כל אחד לתיקייה של הסרט שלו ואז כשניסיתי לפתוח, למחוק, לשנות שם ועוד לא הצלחתי וכל הזמן היתה הודעת שגיאה לוודא אם הדיסק אינו מלא או שהקובץ אינו בשימוש ע"י אחר כרגע גם אי אפשר למחוק את הקבצים האלו , ניסית בSAFE MODE ניסיתי להוריד שירותים ב MSCONFIG ניסיתי וניסיתי ולשווא אפילו ניסיתי שחזור מערכת וכלום נדא הערה: לפני הוספת התרגום ראיתי את הסרטים בבקשה עזרה לבעיה הקשה ואולי מאתגרת מודה מראש לכולם אפי

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים