עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by LRa,

על מי אתם ממליצים ולמה? (רק מי שהשתממש בשניהם אינטנסיבית בבקשה).

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום חברים, אני מחפש תוכנה לניגון סרטי בלו ריי עם כתוביות בעברית במחשב. תודה מראש לעוזרים. חג שמח, ושנה טובה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by סטלן-בסטל,

מה קורה אנשים יקרים תקשיבו אני חייב לעשות wipe למחשב שלי בזריזות ממה שהבנתי פה מהודעות קודמות שקראתי בנושא זה שהוייפ הזה ממש רציני הוא משנה כל מיני דברים בhd לפרמט אני יודע אבל הוייפ הזה נראה רציני ואני מפחד יש מצב שתביאו לי בבקשה את התוכנה שעושה את זה או שעדיף לפי הדגם של הhd להוריד תוכנה כזאת של החברה שלו (משו שהבנתי מהודעות שקראתי פה) בכל מקרה אשמח למדריך וללינק לתוכנה. עוד בעיה קטנה אחרי שאני עושה וייפ למחשב אני מתקין הכל כמו אחרי פירמוט?.. או שממש אין כלום על המחשב?...מה השלב הבא אחרי הוייפ איך מתקינים ויינדווס? סליחה על הבורות ותודה על העזרה...אתם מצילים אותי.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. תודה, אופיר

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by marinazl,

רכשתי מחשב חדש (מעבד אינטל core i5 2400 3.2GHz, s1155, 6MB, GPU core, Tray ולוח אם של ASUS P8P67 S1155 ), הגדלתי את התשתית ל 12Mb ואיכות וידאו בסקייפ עדיין גרועה (בשיחות לחו"ל). מה ניתן לעשות בנידון? האם מצלמת HD איכותית תפתור את הבעייה? קראתי שיש תוכנה בשם:Force Skype HQ/HD Webcam Video אבקש לחוות דעתכם המקצועית תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. ה Deamon Tools יצר לי כונן דיסקים\דיודי וירטואלי והוא לא התבטל אחרי הסרה של התוכנה גם אחרי הסרה מ Device Manager הוא חוזר. מה אני עושה??

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by moskitos,

אני יודע שהנרו טובה מאוד אבל מה עם ה-סי די קריאטור 5? ומה עוד יש?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by jambo222,

שלום בזמן הודה מהאינטרנט עם או בלי טורנט. יש לי 2 אפשריות: 1 . להגדיל את מהירות הרשת. 2. לקנות מחשב חזק יותר. בקיצור אני רוצה לדעת מה חשוב יותר ? העצמה של הרשת או העצמה של המחשב ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by mikk,

שלום לכולם, אני משתשמש היום ביהו (YAHOO) ובתוכנה אינקרדימייל, לפני כמה ימים השרת של יהו שלח לי לאימייל שמה 24 לחודש שימוש ב pop3 יעלה כסף, אז אני מחפש איפה ניתן לפתח חשבון אימייל התומך ב pop3 לא תשלום, תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. כל אלה שרוצים לתבוע את משתמשי תוכנות השיתוף אז איך הם יעשו\עושים את זה? כאלו הדבר היחיד שמזהה את המשתמש הוא האי פי אז מאיפה הם יקבלו את האי פי של מיי שמשתמש בתוכנות שיתוף הקבצים? כאלו בתוכנות שיתוץ הקבצים מראים את האי פי של מי שאתה מוריד או מעלה ממנו? ד"א לכל מי ששם ללב פתחתי את אותו הדיון בפורום של האינטרנט אבל אף אחד לא ענה לי אז כתבתי את זה גם כאן יש אולי מנהל שיכול למחוק\לנעול תהודעה הקודמת שלי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=122827.0

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by prager,

כשאני מריץ קדימה או אחורה סרט, לפעמים ניתקע לי ה-BS player.. הסרט נתקע אבל הקול לא.. (לפעמים הוא גם ניתקע בלי שאני עושה כלום) אני לוחץ על Stop והסרט מתחיל שוב מההתחלה.. אבל אז כשאני מנסה לחזור שוב לנקודה שהייתי זה לפעמים נתקע שוב..ואז אני צריך ללחוץ שוב ושוב על Stop עד שזה לא ניתקע.. הורדתי את המקודד Media Player Classic אבל הסרט ב-Bsplayer ממשיך להיתקע פתאום..

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Norm4nde,

שלום לכולם יש לי 7800gt ... ושאני מנסה להוריד את הדרייברים לכרטיס מסך מהאתר של nvidia הוא רושם לי שאין לי את הכרטיס מסך!@#? מה לעשות דחוף כי זה תוקע לי את המשחקים http://img161.imageshack.us/my.php?image=7800gt6xu.jpg

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. צריך המלצה לתוכנה חינמית שמסוגלת לנטר שימוש ברשת לפי תוכנות/תהליכים שרצים במחשב. יהיה נחמד עם אפשר יהיה להגביל את השימוש ברשת לכל תוכנה/תהליך אבל זה פחות קריטי לי כרגע. פעם הייתי משתמש ב NETLIMITER אבל היא כבר מזמן לא חינמית. מצאתי תוכנה בשם netbalancer שבגרסה החינמית לא מאפשר שליטה על השימוש שעושה כל תוכנה ברשת. אולי במקרה משהו פה מכיר תוכנה כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום רב, לפני מספר ימים הורדתי את אימיול גרסה 0.50A ולאחר פתיחת הפורטים אני מתחבר לתוכנה כאשר לשרתים זה מתחבר בלי בעיות אבל לרשת הקדמליה הוא לא מצליח להתחבר וכן גם לא מציג את רשימת אנשי הקשר..מישהו יודע מה הבעיה? מאיפה אני יכול להשיג את רשימת אנשי הקשר וגיצד אני מתקין / מסתדר אותה בתוכנה ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by falukky,

אני מחפש תוסף לכרום שיאפשר לי להגדיר את היוזר ואת הסיסמא באתרים מסויימים (או לשמור קוקיס) ואז אם אני לא מחובר לאתרים האלו אני יוכל להתחבר אוטומטי לכולם בבת אחת מבלי להכניס יוזר וסיסימא לכל אתר בנפרד. יש דבר כזה ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Jviega,

שאני צופה בסרטים בנייד שלי שהוא מחובר למסך טלוויזיה\מסך מחשב (ואני חושב שזה קורה גם שהוא לא מחובר לכלום) יש קירטועים קטנים ומעצבנים כאלה כמו לאגים כל כמה זמן, ואני לא מבין למה זה. זה הנייד- http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שאני צופה בסרט אני סוגר את כל התוכנות והדפדפנים, אין לי איזהשהם קודקים מותקנים במחשב והתכונה שאני משתמש בא היא media player classic- home cinema. מה גורם לקרטועים האלה?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. תקשיבו הרזולוציה הטבעית של המסך זה 1920X1200..שברזולציה הזאת רואים הכי חד..עכשיו אתה נכנס לדף אינטרנט, למשל YNET, והדף אינטרנט נימצא בחצי עמוד באמצע, ובשני הצדדים יש שטח לבן ריק..חוץ מבאתר של GAMER,שהוא מתוח על כל שטח המסך, בכל האתרים זה ככה.. כאילו תחשבו על זה שאתם עושים רקע לשולחן עבודה, ואתם יכולים לעשות אותו מתוח או במרכז..אם אתם שמים במרכז אז יש שטחים ריקים, ואם זה מתוח זה על כל המסך...אני רוצה לשנות את ההגדרה בדף אינטרנט, שהדף יהיה מתוח ולא במרכז..(בתקווה שיש כזאת הגדרה )

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אהלן כולם, אני מחפש תוכנת צריבה לסרטי HD של מצלמת וידאו... ניסיתי להשתמש בנרו 7 שבאה לי עם המצלמה אך ללא הצלחה - היא דורשת להוריד תוספים בתשלום שכבר אינם קיימים... יש לי תוכנת להעברת פורמט הקובץ אבל כל פעם הנרו מציג לי שחסר קידוד כזה או אחר בשביל לצרוב... את התוכנה שבאה עם המצלמה לא ניסיתי אבל חזרנו מחול עם 5 מצלמות שונות עם פורמטים שונים אז אי אפשר לצרוב את כולם בעזרת התוכנה שבאה עם המצלמה... לפני שניסיתי לצרוב עם הנרו העברתי את כל הסרטים לפורמט AVI שהוא הכי פשוט ממה שאני יודע אבל עדיין הנרו עושה בעיות אחד הפורמטים במצלמה הוא .MP4 אחד הוא AVI עם FFDSHOW ושלושת השאר עובדים בסדר... אשמח להצעות תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. * אפשר למחוק, טעיתי בפורום... יש אפשרות לשחזר מידע מהארד דיסק שעבר Quick Format ל-NTFS (בהתקנה של XP)? קודם לכן הוא היה FAT32. לצערי פירמטתי את ההארד הלא נכון...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by tomer_et,

שלום לכולם. משהו יכול להסביר לי בפשטות איך משתמשים בתוכנה הזאת? אני רוצה לצור GHOST לדיסק שלי, אבל שאני מפעיל את התוכנה אני רואה שם רק אפשרות ליצור BOOT DISK. בבקשה, מישהו יכול להסביר לי איך אפשר ליצור GHOST?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by gshhar,

???

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by huber,

יש ברשותי RADEON 8500 LE של הרשקולס (וזו לא טעות כתיב) עם המחשב הבא: PIII 800MHZ לוח אם CUSL2-C 256MB זיכרון 133MHZ מערכת הפעלה XP PRO כאשר אני מנסה להריץ את הבדיקה הסטנדרטית בכדי לקבוע מה כוחו של המתוק הנ"ל במיספרים, הוא נעצר באמצע ונותן לי את ה ERROR LOG שמצורף... מישהו?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. תמיד השתמשתי בתוכנה הזאת כדי לחתוך חלקים מקבצי וידאו.... לאחרונה פירמטתי את המחשב, ומאז אני לא מצליח לטעון שום קובץ ל-VirtualDub... השגיאה שאני מקבל: VirtualDub Error Couldn't locate decompressor for format 'XVID' (unknown) VirtualDub requires a Video for Windows (VFW) compatible codec to decompress video. DirectShow codecs, such at those used by Windows Media Player, are not suitable. מה שמוזר זה, שהמדייה פלייר מצליחה לפתוח את כל הקבצים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by shimon1,

שלום התחדשתי באיפוד טאצ'.. קיימת אופציה להמיר קבצי וידאו שיתנגנו על האיפוד באמצעות הitunes? אם כן, איך עושים את זה? תודה שמעון

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היי חברים ברצוני לדעת אילו מערכת הפעלה ותוכנת אופיס כדאי לקנות למשתמש הביתי מה הבדלים בין 64 ל32 bit במערכות ההפעלה? ומה ההבדלים בין OEM לRETAIL בתוכנות אופיס?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים