תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
- 

שלום כולם, כנראה שהתקנתי עדכון אבטחה יותר מדי כי לא שיניתי שם הגדרה בWINXP או בIE (גירסה 7) אבל כמעט כל אתר שאני נכנס אליו שדורש כניסה של משתמש - GMAIL,WALLA,הבנק,האוניברסיטה כתוב כך: "שגיאת אישור: הניווט נחסם" כתוב שישנה בעיה באישור האבטחה של האתר, והIE הנחמד ממליץ לי לסגור את הדף או להמשיך (אבל זה לא מומלץ) כנראה שאותו "אפקט" השפיע לי גם על הGNOTIFIER כי הוא כותב לי - The server's certificate is invalid. נכנסתי להגדרות הIE והחזרתי אותן לברירת מחדל, ונאדה. לא עוזר. מישהו יודע איך לתקן זאת? תודה רבה - 

- 0 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

מישהו ראה\שמע על האתר? לאחר שנכנסים לאתר הוא מנסה לגרום לך להוריד קובץ SETUP, נראה לי שזהו וירוס בטעות עשו את זה על המחשב שלי ואני מנסה להבין איך להוריד אותו. מישהו יודע משהו? - 

- 3 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

יצא לי להתקין את ה-BETA החדשה שיצאה לאופיס 2007. וואי, איזה ממשק מוזר...ייקח לי זמן להתרגל לזה. Word 2007 PowerPoint 2007 Excel 2007 - 

- 21 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני רוצה לשנות את הסיומת של קובץ FLAC לFLA (כי מסיבה כלשהי זה אמור לפתור את הבעיה שהנגן שלי מסרב לנגן את הקבצים האלה) איך למען אללה, מוחמד וצ'יזס קראייסט אני עושה את זה בWIN 7? תודה לעוזרים! - 

- 4 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד תוכנה מצליחה להפוך קובץ mp3 ל- wav? כיצד היא הופכת קובץ של 4mb לקובץ של 40mb? איך היא יודעת להשלים את האינפורמציה שחסרה בקובץ mp3? מה קורה בתהליך ההפוך אני מבין. תודה - 

- 2 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

למה ה IE כזה זבל ????????? מגירסה לגירסה הוא מידרדר מרגע לדודלי,מה ניסגר? ההתקנה שלו שעות,החוויה איתו מזעזעת,הוא איטי,מבקש לעשות ריסטרטים למה זה ? - 

- 5 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

אני מחפש תוכנה שפעם השתמשתי בה, באמצעותה אפשר לקחת שתי תמונות זהות (שני צילומים שונים אבל זהים) ולשלב ביניהן - כלומר לקחת לדוגמה פנים של מישהו מתמונה א' ולהעביר לתמונה ב'. יש לי הרבה עבודה עם התוכנה הזאת, אז אשמח מאוד אם תביאו לי את שמה או מקור הורדה. תודה רבה. - 

- 2 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

אני שכחתי איזה סיסמא של משהו במחשב שלי והיא רשומה בכוכביות(****). פעם הכרתי תוכנה שניתן לראות מה רשום מתחת לכוכביות האלה. אני אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי למצוא את השם שלה או אפילו קישור. תודה לעוזרים. - 

- 1 תגובה
- 1.5k צפיות

- 

- 

היי, לא ידעתי כל כך להגדיר מה אני רוצה לעשות, אז צירפתי קובץ תמונה, בעיקרון חשובים לי שני דברים שלא הצלחתי לעשות בטבלה: 1. בקריטריונים של הטבלה בקצה הטבלה לעשות מעין אלכסון ובו להכניס שני פרמטרים, אחד עבור השורות אחד עבור העמודות 2. עבור הקריטריונים האחרים של השורות והעמודות, להוריד את המסגרת לגמרי, שהפרמטרים יהיו מחוץ לטבלה אם מישהו יודע גם איך לעשות את מספר אחד באקסל הייתי שמח לדעת גם. לא ע"י עיצוב והוספת מסגרת של אלכסון ואז לשחק עם הרווחים, זה מעיק... תודה...(מצורף הקובץ תמונה לא לשכוח להסתכל) [attachment deleted by admin] - 

- 0 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

האם יש איזו שיטה בפוטושופ לקחת קווים מתמונות אמיתיות כדי להשאיר רק את הקווים החשובים כדי לחרוט אותם על בפרספקס? - 

- 10 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

נראה אתכם.... משיגים דוס(dos).. אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד ידה למי שישיג לי... - 

- 3 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום לחבר שלי יש WIN XP עם OFFICE XP או OFFICE 2003 על המחשב. בתוך ה office יש לו outlook express ובתוכו כל מיני תיקיות של מיילים וכד'. עכשיו הוא רוצה לעבור ל WIN7 עם office 2013 ולגבות הכל ולייבא לאופיס החדש. איך עושים את זה ? והאם לא תהיה בעיית תאימות ? תודה רבה - 

- 1 תגובה
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, התקנתי לאחרונה WINDOWS 7. את הווינדוס התקנתי אתמול על הארד דיסק חדש לגמרי (CAVIER BLACK 1T) וכשהתקנתי אותו שמתי עליו מיד אנטיוירוס ופיירוול - AVAST FREE וקומדו. היום רציתי להעביר את הנתונים מהארד דיסק הישן שלי (שלא הייתה איתו שום בעיה ושעליו היה מותקן XP) אל המחשב החדש. עשיתי את זה בלי בעיה - הכל עבד ועבר בסדר. לאחר מכן, עשיתי ריסטרט וניתקתי את הארד דיסק הישן. כאשר הפעלתי עכשיו את המחשב הוא לא פותח לי תוכניות וכותב לי בהודעה שאין לי רשאות/PERMISSION להפעיל את התוכניות הללו שעבדו מצויין קודם לכן, גם כאשר הארד דיסק השני היה מחובר. תוכניות כמו האנטיוירוס, הפיירוול ואפילו החיבור לאינטרנט אינם נותנים לי גישה, למעשה אני איני רואה אותם בשורת המשימות בכלל. זה דיי דחוף… - 

- 6 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

אז אני מתאר לעצמי שהרבה מכירים פה את הבעיה כי דיברו עליה פה פעם.... שאני מנסה לכבות את המחשב, המחשב לא מתכבה, הוא מגיע למצב שהוא שומר את הביצועים/הגדרות, ואז המחשב לא מתכבה וצריך לכבות אותו ידנית. אני יודע שהבעיה קשורה למודם-ALE 130, ואני יודע שיש איזה דרייבר/מדריך או איך שלא נקרא לזה, שמתקן את זה, פעם דיברו על זה פה. בבקשה עזרה, זה דחוף - 

- 10 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

יש לי לקוחה שטוענת שמישהו פרץ לה לאימייל (תיבת דואר כמו Hotmail). יש לה מחשב נייד והיא משתמשת בו בבית ובעבודה, ובשני המקומות הרשת האלחוטית לא מוצפנת. בבית אמרתי לה שרצוי שהיא תצפין את הרשת האלחוטית, אבל בעבודה אי-אפשר להצפין כי זה לא תלוי בה. בנוסף לכך, אותו אדם שפרץ לה לתיבת דואר שלח לה אימייל שמוכיח שהוא קרא אימיילים שלה. אם זה אפשרי, אני צריך הסבר על איך אפשר להתחקות על אותו אדם לפי הכתובת אימייל בה הוא השתמש. אשמח לקבל תגובות מאנשים שמבינים בנושא. - 

- 13 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום לכם, יש לי התקן לא מזוהה במנהל התקנים. ואין לי שפץ של מושג מה זה. זה אכן מחשב חדש, עם לוח של ASUS של הצ'יפסט H67. מצורף תמונה.. מה אפשר לעשות? העדכונים לא מזהה אותו.. [attachment deleted by admin] - 

- 4 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום.. יש לי בעיה במדיה פליר שהוא לא מזהה שום קובץ שאני מכניס לו..סרטים\שירים.. צירפתי תמונה.. http://img323.imageshack.us/my.php?image=untitled8ea.jpg וזה מאז שהקנתי לו את הגירסה ההעשירית.. אם תוכלו לעזור לי אני אשמח.. תודה. - 

- 20 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום, תוכלו לתת לי בקשה לינק לדרייברים הכי חדשים של וודו לווינדוס 98 ו אקס פי והאם כדי להתקין ווינדוס אקס פי אצל במחשב ? תיאור המחשב : Pentium 2 400 mghz 192 ram voodoo 3 motorola modem crearive vibra 128 ... - 

- 5 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

השתמשתי עד עכשיו בוינאמפ 3 שמכיל את הפונקציה הזו... הלוואי ולא היו בו כלכך הרבה באגים שמונעים את זה..! למה לעזאזל אין יותר את זה בדגמים החדשים של וינאמם שמשתחררים לרשת... :'( או שאולי זה מתחבא ואני לא מוצא? מישהו יעזור לי להוציא את בר'לה החוצה? - 

- 3 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

זה השם המלא: VIA AC'97 Enhanced Audio Controller - 

- 1 תגובה
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום הורדתי דבר מה והוא הגיעה מפוצל למספר חלקים החלקים ממוספרים 001 002 003 וכן הלאה אבל זה לא קבצי RAR ואני לא יודע כיצד לחבר אותם אודה לכם אם תעזרו לי -------------------------------------------------------------------------------- - 

- 5 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

פעם כשהייתי מוסיף כמה שירים בבת אחת (בגירסא 2.62), כולם היו נפתחים עם תוית ה id 3 ישר בלי שזה יקח זמן, אבל עכשיו עם גירסא חדשה יותר(2.77) לכל שיר לוקח זמן עד שמוצמדת לו התוית ואם אני מוסיף מאות שירים זה לוקח מלא זמן ואני צריך לרדת עם הגלגלת עד שיעברו כל השירים, יש דרך לפתור את הבעיה הזאת? או מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את גירסא 2.62? - 

- 5 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום הרבה תוכנות אנטיוירוס נותנות אפשרות להוריד מהאתר שלהן ISO של CD שהוא Bootable, שמאפשר לבצע סריקה של המחשב מחוץ ל-Windows. היתרון בזה, הוא שלוירוסים יותר קשה להסתתר, בניגוד למצב בו מריצים את הסריקה כש-windows רץ, ואז לפעמים הם עושים hide ל-process או לקבצים שלהם. אני מעוניין לסרוק את המחשב כך, בעזרת NOD32.. לפחות פעם בחצי שנה או משהו כזה. יש לי על המחשב מותקן את ESET SmartSecurity 4, ואני רוצה לדעת איך אני מוריד מהאתר שלהם ISO כזה? תודה card - 

- 2 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

חברה מישהו תעזרו לי בבקשה אני נואש אני לא יודע כבר מה לעשות כל פעם שאני נכנס לאינטרנט הוא מעלה לי הודעה כזאת שיש בא או שלח דוח שגיאות או אל תשלח אני מעלה תמונה של השגיאה כדי שזה יעזור לכם תעזרו לי בקשההההההההההההההההההההה בבקשה תעזרו לי - 

- 7 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום לכולם. הוצאתי מהמחסן מחשב משנת 2007 ששימש לגיימינג בעבר הרחוק, פירמטתי אותו וכעת ברצוני להוריד לו דרייברים ללוח אם וכו', האם יש תוכנה שמזהה איזה רכיבים יש במחשב או שפשוט צריך לפרק ולקוות שכתוב שם? - 

- 2 תגובות
- 1.5k צפיות

-