תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מחפש תוכנה טובה להסתרת תיקיות, אחת כזאת שאם היא נדפקת עדיין יש אופציה לשחזר את התיקיות (אם יש כזה דבר בכלל..) יש לי לאפטופ ואני מעוניין לשמור חלק מהדברים לעצמי במידה ויקרה לו משהו (טפו טפו טפו!) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי דירקט איקס 9 והתקנתי אותן.... אבל אחר כך שהסתכלתי בקונטרול פנל בתוכנות שיש לי על המחשב אין שמה את הדירקט איקס... זה אומר שהתוכנה לא הותקנה כראוי????????
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת האם מישהו מכיר תוכנה טובה שיכולה לבדוק את תקינות ההארד דיסק. לפעמים קורה במחשב נייד שיש קפיצות או זעזועים קלים, ורציתי לדעת אם יש תוכנה טובה שיכולה לאתר תקלות (במידה וקיימות) ולמנוע שליחת המחשב לתיקון מיותר.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר ימים הורדתי את אימיול גרסה 0.50A ולאחר פתיחת הפורטים אני מתחבר לתוכנה כאשר לשרתים זה מתחבר בלי בעיות אבל לרשת הקדמליה הוא לא מצליח להתחבר וכן גם לא מציג את רשימת אנשי הקשר..מישהו יודע מה הבעיה? מאיפה אני יכול להשיג את רשימת אנשי הקשר וגיצד אני מתקין / מסתדר אותה בתוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
עכשיו סיימתי אותי 20 דקות לקח לי \: דיי הרבה זמן אבל לא נגעתי בפוטושופ שנה וחצי ככה ש... איך יצא? (:
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אתמול הכנתי לבן דוד שלי שני דיסקים של שירים, חלקם בעברית.... ניכנסתי לתוכנת העטיפות של הנרו (אגב נרו 5), והעברית הופיעה לי שם הפוך... ניסיתי הכל... וכלום לא עבד... שיניתי שם את הפונט מ western ל hebrew וגם זה לא עזר... אני נואש... דחוףףף תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מנסה להריץ מכונה וירטואלית זה נותן לי את השגיאות הבאות ולא הצלחתי להבין מה הבעיה מצורף תמונות ולאחר מכן הוא נותן את השגיאה הזו כמובן שביטלתי את הארגז חול של ווינדוס וכן את ההיפר V אך אולי צריך לבטל עוד משהו אני מצרף גם תמונה של תכונות ווינדוס תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בבקשה תביאו לי לינק ל דרייברים הכי חדשים של וודו 3 3000 \ או כל וודו 3 אחר ל ווינדוס 98
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
על מי אתם ממליצים ולמה? (רק מי שהשתממש בשניהם אינטנסיבית בבקשה).
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני שכחתי איזה סיסמא של משהו במחשב שלי והיא רשומה בכוכביות(****). פעם הכרתי תוכנה שניתן לראות מה רשום מתחת לכוכביות האלה. אני אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי למצוא את השם שלה או אפילו קישור. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לדוגמא יש לי ווידיאו ברזלוציה 720X480, והוא דחוס לH.264. נגיד יש לי 60 דקות של ווידיאו והוא עובד ב 25 פריימים לשניה. מה הגודל שלו יהיה? ומה יהיה גודלו אחרי שאני ימיר אותו נגיד, לאיזה שהוא פורמט שהוא LOOSLESS (אני יודע שזה עושה רק יותר גרוע) אבל צריך לעבוד על FINALCUT על פורמט לא דחוס.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נתחיל שהכול התחיל שאני מדליק את המחשב אז כל התוכנות שיש לי במחשב עולות האיסיקיו המסנגר סקיפי תוכנות ועודדד מלאא תוכנות שונות אני רציתי ששהם לא יעלו אז ניסיתי ללכת ל- start->>run->>msconfig אבל הוא מציג לי את השגיעה הזו:: http://www.homieworld.net/uploader/direct/uploads/0d04eec933.bmp מה עושים ??? ****עוד משהו - שאני מדליק את המחשב אז נפתחים לי 4 חלונות כאלה :: http://www.homieworld.net/uploader/direct/uploads/0d04eec933.bmp במכה איך אני מבטל שהם לא יעלו ?????? חשבתי שזה משהו שמפריע למחשב לעלות אז חיפשתי את הקובץ שרשום שם מצאתי אותו ומחקתי אותו אבל זה לא עוזר!!! :-[ ----------- בעיה 2:: שאני מדליק את המחשב יש לי את החלון הזה :: התוכנות לא עולו…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר קבצי ISO שאני רוצה לאחד לקובץ ISO אחד... מישהו מכיר איזה תוכנה שיכולה לעשות את זה?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שכל הזמן שואלים שאלות בנוסח הזה, והתשובה המתקבלת היא שלא קיים הבדל בין תוכנות שיתוף הקבצים השונות, ומה שמשנה זה הפופולריות של הטורנט שאתה מוריד, כמה Seeders קיימים לטורנט ואולי גם באיזו שעה אתה מנסה להוריד. אני מתייחס להורדה של טורנט ספיציפי שניסיתי להוריד באמצעות שני קליינטים שונים של ביטורנט. בהתחלה, הורדתי את הטורנט באמצעות הקליינט הרשמי של הביטורנט, אבל ההורדה היתה בקצב של 10KB/s-12KB/s בלבד (קצב יציב פחות או יותר, 24 שעות ביממה). לצורך השוואה, הורדתי באמצעות הקליינט הרשמי של הביטורנט טורנטים אחרים במהירויות סבירות של 50KB/s-100KB/s, אבל הטורנט המסויים הזה (וטורנטים נוספים שאני מעוניין להוריד) מאפשר לי להוריד במהירות שלא גבוהה מהמהירות שבה אני מעלה, ומכיוון ש…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כאשר אני מוריד משחק למשל של 3 דיסקים כיצד אני פותח את הקבצים של כל דיסק?? (זה לא iso) ???
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה אנשים יקרים תקשיבו אני חייב לעשות wipe למחשב שלי בזריזות ממה שהבנתי פה מהודעות קודמות שקראתי בנושא זה שהוייפ הזה ממש רציני הוא משנה כל מיני דברים בhd לפרמט אני יודע אבל הוייפ הזה נראה רציני ואני מפחד יש מצב שתביאו לי בבקשה את התוכנה שעושה את זה או שעדיף לפי הדגם של הhd להוריד תוכנה כזאת של החברה שלו (משו שהבנתי מהודעות שקראתי פה) בכל מקרה אשמח למדריך וללינק לתוכנה. עוד בעיה קטנה אחרי שאני עושה וייפ למחשב אני מתקין הכל כמו אחרי פירמוט?.. או שממש אין כלום על המחשב?...מה השלב הבא אחרי הוייפ איך מתקינים ויינדווס? סליחה על הבורות ותודה על העזרה...אתם מצילים אותי.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, שם האתר: GMAIL דפדפן: Chrome מערכת הפעלה: Windows 11 יש לי בעיה לאחרונה ב - GMAIL כאשר אני פותח מייל אני רואה מייל חלקי וחסר, רק מילים וחסרות התמונות ומופיע רק הסמליל של התמונה שהייתה אמורה להיות. זה קורה רנדומלי מכל מיני מיילים שקיבלתי וכל מיני חברות ולא רק במישהו ספציפי ששולח לי מייל. ניסיתי לבטל את כל התוספים שיש לי בכרום וזה לא עזר. האם יכול להיות העובדה שיש 32,000 מיילים בסה"כ ב-GMAIL מאז שפתחתי חשבון משפיע על טעינת התמונות? מה עוד יכול להיות הבעיה ומה הפתרון? תמונה מצורפת ממייל רנדומלי שהגיע אלי ממכבי תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקשיבו הרזולוציה הטבעית של המסך זה 1920X1200..שברזולציה הזאת רואים הכי חד..עכשיו אתה נכנס לדף אינטרנט, למשל YNET, והדף אינטרנט נימצא בחצי עמוד באמצע, ובשני הצדדים יש שטח לבן ריק..חוץ מבאתר של GAMER,שהוא מתוח על כל שטח המסך, בכל האתרים זה ככה.. כאילו תחשבו על זה שאתם עושים רקע לשולחן עבודה, ואתם יכולים לעשות אותו מתוח או במרכז..אם אתם שמים במרכז אז יש שטחים ריקים, ואם זה מתוח זה על כל המסך...אני רוצה לשנות את ההגדרה בדף אינטרנט, שהדף יהיה מתוח ולא במרכז..(בתקווה שיש כזאת הגדרה )
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כשאני נכנס לאתר מסוים ואני מנסה להעלות לשם קובץ ,מתקבלת לי הודעת שגיאה שצילום מסך שלה מצורף. יש לציין שהדבר קורה הן במחשב שולחני והן בנייד בביתי. כאשר נכנסתי לאותו אתר במחשב אחר בבית אחר ,כן הייתה לי האפשרות להעלות את הקובץ ולא נתקלתי בהודעה הנ"ל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עוד בעיית דפדפן מבית היוצר שלי.. במחשב השני שלי כשאני מדאבלקלק את האייקון של האקספלורר הוא נפתח לשניה וסוגר את עצמו אחרי חצי שניה ריסטרט לא עזר וחוץ מזה אין לי שום רעיון .. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה לעיוות תמונות. שאפשר יהיה לעשות משהו מצחיק או להראות כאילו משהו מוגזם. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=games&action=display&num=1007657280&start=0]משחקים[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בווינ 98 אנגלית... אני רוצה לשדרג את האקספלורר לגרסא הכי חדשה..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שאתם בטח מכירים את כל התוכנות המעאפנות כמו קזאה שמתקינות תוכנות חיצוניות, הפעם הותקנה אצלי תוכנה מעצבנת ביותר. כל פעם שאני נכנס לאתר, והוא לא קיים, אז במקום לפתוח את הדף הרגיל של dnserror.htm הוא נפתח לשניה ואז נכנס לאתר www.lop.com. ניסית לשנות את הקובץ עצמו אבל זה לא עבד... לא מצאתי שום איזכור של התוענה במחשב, וחישפתי המון... זה משגע ת'שכל, ומה עוד שהתוכנה הזאת טורחת כל פעם שאני מפעיל את האקספלורר לקבוע את האתר שלה כדף בית.... בעיה מציקה ביותר... אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד... ותודה רבה מראש לכל העוסקים במלאכה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תביא הצעות לשיפור... הנה הסיום:
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-