תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
לא יודע מה קרה לביטורטנט שלי במחשב הישן הייתי מגיע למהירות של 100 קילובייט ועכשיו במחשב החדש אני בקושי מגיע ל10 קילו בייט חשוב לציין שכרגע אני עובד עם ווינדוס XP SP2 ואז היה גירסה של SP1A והFIREWALL של הווינדוס כבוי למישהו יש רעיון מה הבעיה??
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני מוריד בדפדפן FF את ההגבלה על ההורדות ?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת גיבוי שכוללת גיבוי ומחיקה של גיבוייים ישנים באופן סדיר, זאת אומרת שברגע שמתבצע גיבוי, הגיבוי האחרון שבוצע נמחק והגיבוי החדש דורס אותו. ניסתי ACRONIS, FULLBACKUP, מה לא ושום דבר לא תומך בפונקציה הזו. אשמח מאד לעזרה מכם! תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני מתקין מסן, ושם כבר כתובת שיש לי ומנסה להכנס אליה. שכחתי את הסיסמא ואני עושה שחזור סיסמא, זה מבקש ממני את האימל של המסנגר אני נותן לו את xxx@walla.com וזה אומר לי שהוראות לגבי השחזור סיסמא ישלחו אליי לאמל, ולא נשלח כלום כבר שבוע כמה פעמים שאני לא מנסה. גם פתחתי דף בתמיכה של windows live , והם לא עוזרים בכלל ולא הגיבו. יש משהו שניתן לעשות? איך אני משחזר את הסיסמא..? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך עזרה או יעוץ לבניית חדר בשביל קטלוג למיטות משו בסגנון הזה : בתמונה הראשונה אני הורדתי את האובייקטים מהאנטרנט וסדרתי אותם בחדר חוץ מהמיטה שצולמה. מה שאני רוצה זה לעשות איזה חדר מודל.. ועליו מלביש תפאורה תמונות שידות וכו'.. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום..... אני מחפש תוכנה טובה בשביל איחוי הדיסק הקשיח, יעני דיפרגמנטציה... ואם אתם יכולים לרשום לי גם שם של תוכנה טובה למציאת סוסים טרוייאנים זה יהיה עוד יותר טוב... תודה מראש לכולם... דרך אגב שמעתי על התוכנות - Disk Keeper בשביל איחוי הדיסק תגידו לי אם היא טובה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום האם למישהו יש המלצה לתוכנה חינמית הממירה קבצי CDA ל-MP3 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי את פוטושופ 2017 בגרסת ניסיון, ובהפעלה הוא מציג לי את המסך הזה- ואחרי שאני לוחץ sing in הוא מחליף למסך הזה- נשאר איתו הרבה זמן (כמה שעות), ובסוף נסגר בלי שום הודעה. אם תוכלו לעזור אשמח מאוד...
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה חינמית או לא שיכולה להעביר את המוזיקה כמו שהיא מהאייפוד למחשב, תוך שמירה על המבנה שקיים במכשיר. מישהו מכיר משהו מומלץ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לרשום את זה.... ושמעתי שגם אפשר להדליק תמחשב דרך לחיצה על העכבר... איך עושים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שיהיה כמה ערוצי ספורט טובים מארה"ב כמו NBA TV, ABC ועוד.... כדי שאוכל לראות NBA. יש תוכנה טובה כזאת? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מישהו פה יודע מה ההבדל בין נורטון אנטי וירוס 2002 שקונים בחנות ב-250 לבין זו שמורידים מהאינטרנט?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאני צופה בסרטים בנייד שלי שהוא מחובר למסך טלוויזיה\מסך מחשב (ואני חושב שזה קורה גם שהוא לא מחובר לכלום) יש קירטועים קטנים ומעצבנים כאלה כמו לאגים כל כמה זמן, ואני לא מבין למה זה. זה הנייד- http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שאני צופה בסרט אני סוגר את כל התוכנות והדפדפנים, אין לי איזהשהם קודקים מותקנים במחשב והתכונה שאני משתמש בא היא media player classic- home cinema. מה גורם לקרטועים האלה?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כבר הרבה זמן. הבעיה היא בהצגת סרטונים בYOUTUBE (ככל הנראה בעיית פלאש?) ניסתי כל מיני שיטות שהביאו לסידור הבעיה (התקנת מקודדים, הסרה מלאה והתקנה של פלאש פלייר, איפוס הדפדפן וכיו"ב..) כשאני מאפס את הדפדפן הבעיה מסתדרת לזמן מה ואז עוד הפעם חוזרת ואינני יכול לראות סרטונים ביוטיוב, מופיע לי פשוט ריבוע לבן איפה שאמור להופיע הסרטון) אני רוצה לסדר את הבעיה אחת ולתמיד! אשמח אם מישהו יעזור לי.. יש לי דפדפן EXPLORER 7 ווינדוס XP עברית תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שאתם בטח מכירים את כל התוכנות המעאפנות כמו קזאה שמתקינות תוכנות חיצוניות, הפעם הותקנה אצלי תוכנה מעצבנת ביותר. כל פעם שאני נכנס לאתר, והוא לא קיים, אז במקום לפתוח את הדף הרגיל של dnserror.htm הוא נפתח לשניה ואז נכנס לאתר www.lop.com. ניסית לשנות את הקובץ עצמו אבל זה לא עבד... לא מצאתי שום איזכור של התוענה במחשב, וחישפתי המון... זה משגע ת'שכל, ומה עוד שהתוכנה הזאת טורחת כל פעם שאני מפעיל את האקספלורר לקבוע את האתר שלה כדף בית.... בעיה מציקה ביותר... אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד... ותודה רבה מראש לכל העוסקים במלאכה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש תוכנה טובה להסתרת תיקיות, אחת כזאת שאם היא נדפקת עדיין יש אופציה לשחזר את התיקיות (אם יש כזה דבר בכלל..) יש לי לאפטופ ואני מעוניין לשמור חלק מהדברים לעצמי במידה ויקרה לו משהו (טפו טפו טפו!) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנשים!!!!!!!! אני חייב עזרה התקנתי נירו 5.5.5.1 ואחרי הריבוט נעלמו כל הסידי-רומים (דיוידי, צורב וסידי ורטואלי (DAEMON Tools)) זהו... גם אחרי שהסרתי את הנירו הסידי-רומים לא חוזרים תעזרו לי בבקשה תודה מראש, DiSc@MaN.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עדיין לא מופיע באתר הרשמי אבל מופיע פה (וגם ניתן להורדה): http://fileforum.betanews.com/detail/Mozilla_Firefox_for_Windows/1032985422/1 אפשר גם לעשות check for updates וזה מוריד. מה השינויים? לא יודע. תהנו.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצה לתוכנה חינמית להפוך מ WORD ל PDF,אם אין חינמית אז המלצה לתוכנה אחרת
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש אפשרות לשים כאילו הMSN HM שלי יהיה באווטלוק בדיוק כמו שכאילו היה שם חשבון רגיל של ספקית? שאני אקבל לשם מיילים והכל...? אם כן, בבקשה תנו את בדיוק מה לעשות כי ניסיתי ולא הבנתי כלום... ניסיתי כמה פעמים לקרוא והכל.. תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך מפורט ל 3dmark תודה ומה זה אומר התוצאות האלה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חברה מישהו תעזרו לי בבקשה אני נואש אני לא יודע כבר מה לעשות כל פעם שאני נכנס לאינטרנט הוא מעלה לי הודעה כזאת שיש בא או שלח דוח שגיאות או אל תשלח אני מעלה תמונה של השגיאה כדי שזה יעזור לכם תעזרו לי בקשההההההההההההההההההההה בבקשה תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
norton anti virus 2007 או המקאפי החינמי של AOL? אשמח לקבל תגובות.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים מישהו יכול לשלוח לי לינק בבקשה להורדת התוכנה החינמית של קומפיילר לשפת C של BORLOAND. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-