עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by LiranUdi,

לפעמים כשאני צופה בסרטים בWMP המחשב פשוט נתקע.. אני רואה את השעון של הWMP עדיין רץ, והסרט נתקע ושומעים את הסרט תקוע כזה.. אין לי מושג למה זה קורה ואי אפשר לעשות כלום חוץ מלכבות ולהדליק את המחשב שוב. יש פתרון? =\ ועוד משהו אני לא יודע אם זה קשור לפה בידיוק. לפני כמה שעות המחשב פשוט נתקע [סתם נתקע] שום תוכנה לא פעלה חוץ מהדפדפן אבל לא נראה לי שהדפדפן קשור. כשהמחשב נתקע העכבר לא זז שום מקש לא פעל ואז היה צליל כזה "ביפ" 1, אין לי מושג אם זה מהדיסק הקשיח או הלוח אם.. אשמח לקבל עזרה גם לגבי זה.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  2. Started by thealon,

כיצד אני יכול לשמוע ac3 במדיה פלייר . מותקנים אצלי במחשב מקודדים לac3 אך עדיין לא עובד. יש לציין שב BSplayer עובד מצויין.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by oba3k,

WMP11 שוחרר אתמול לXP (לפחות זו הפעם הראשונה שאני ראיתי), הורדתי, ואני חייב להגיד שזה מוצר מדהים. קודם כל מיקרוסופט קלעו בול עם הלוק & פיל, מראה שחור עם הרבה ברק והשתקפויות. לכל אלבום יש את העטיפה שלו, ואם התוכנה לא מוצאת לבד אז אפשר להדביק בקלות. הסינכרון עם נגני הMP3 השתפר רבות, עכשיו יש גם אוטו פלייליסט וגם DRAG &DROP. האיכות סאונד ללא ספק השתפרה והיא משמועתית עדיפה על ווינאמפ וITUNES. קל מאד גם למצוא שיר/להקה שאתה רוצה ויש תמיכה מלאה בעברית. אני חייב להגיד שמי שמחפש ITUNES לנגן שהוא לא IPOD - בהחלט צריך לבדוק את WMP11.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  4. הכוונה היא, בהפעלת מוזיקה או סרטים, לוקח לו המון זמן עד שהוא מתחיל לנגן. תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  5. Started by Javier{7}Saviola,

שלום לכולם, אני משתמש במדיה פלייר 12. התהליך המצויין בכותרת פשוט אונס את הCPU שמגיע ל25%!! [מעבד Q8300]. אשמח לעזרתכם, מצטער אם הכותרת לא עונה לחוקי הפורום וכו'.. תודה רבה מראש, אני ממש צריך את העזרה בנושא הזה.

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by IlanF,

:s05: מה זה הקודק הזה שחסר? מאיפה אני יכול להשיג אותו? :s05:

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  7. יש לי EASY X VIDEO CONVERTOR....... אבל לוקח כמעט אותו הזמן לעשות קונברט מקובץ של WMV ל AVI או MPG יש תוכנה שעושה את זה הרבה יותר מהר ? זה סיוט ... (צריך להמיר 17 קליפים של 45 דקות ב WMV ל AVI) !! תודה.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by edoson,

יש לי סרט ישן נושן בפורמט WMV, ואני רוצה לצרוב עליו כתוביות שהכנתי, אבל וירטואל דאב לא יכולה לעשות את העבודה... גם גרסא 1.3 לא עובדת, יש אפשרוות אחרת? אם אין ברירה אפילו להמיר את הקובץ ל-AVI ללא כתוביות, יש אפשרות?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by FriXus,

האם יש איזושהיא תוכנה שיכולה להפוך קבצי WMV לפומט אחר כמו AVI-DIVX, MOV?

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  10. היי. אם אני מריץ מכונה אחת, הכל עובד. אם אני מתחיל לרוץ עם 2 מכונות במקביל, כל התוכנה של vmWare נתקעת. גם לאחר שאני מכבה את המכונה השניה וממשיך לעבוד עם הראשונה, ממשיך להתקע כל כמה שניות (כל פעולה שאני עושה) עד שאני סוגר ופותח מחדש את vmWare, וכך זה חוזר עד שאני מאתחל את המשחב. לאחר אתחול המחשב, אני יכול בכיף לעבוד עם מכונה אחת, עד שאני מריץ 2 מכונות במקביל ואז אותו הסיפור מתחיל שוב. 2 המכונות מריצות Windows 7 ועם הגדרות ברירת המחדל (מעבד אחד, 2 RAM וכו). מפרט המחשב שלי: i7-6820HQ @ 2.7 GHz 32 GB RAM Windows 10 Enterprise מעודכן. חשוב לציין שלא היו לי בעיות כאלה (ממש במקרים נדירים נתקע) כשהשתמשתי בגרסה vmWare WorkStati…

11. Started by Arik44,

שלום , מחשב P4 עם מערכת הפעלה XP . מותקן אופיס 2000 . הבעיה היא עם הוורד , התוכנה עולה ואחרי כמה שניות מתנתקת ללא הודעת תקלה . ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש - ללא הצלחה . ניסיתי להתקין את אופיס XP - אותה תקלה בדיוק , גם שם הוורד עולה ואחרי זמן קצר נעלם . מבקש עזרה ממי שיודע מה עליי לעשות בנושא . תודה .

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  12. OFIICE 2003 ....מדפסת חדשה לגמרי ....הקובץ הוא 2 דפים , הבעיה שהמדפסת מוציאה רק את הדף הראשון מודפס והדף השני יוצא לבן למה זה ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. בעיקר שאלתי לגבי Word - האם יש הבדל בין הגרסאות השונות של Office 07 (למשל - גירסת סטודנט-לא מסחרי, ויש גרסאות יקרות יותר, ועם מפרט אחר...). כלומר - האם זה אותו Word בכל הגירסאות, או שיש הבדל מסוים? תודה!

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  14. Started by שריה 24,

1. כשאני משתמש בפונקציית המספור זה עושה לי בעיות... במיוחד במסמך ארוך. אני לפעמים פותח את קובץ המסמך מחדש, ורואה שהעימוד של פסקת המספור השתנה. האם אפשר למנוע שיבוש כזה? האם אפשר לקבע את העימוד?? 2. יש פונקציית "התחל מחדש א-ב" כמתחילים עוד מספור באותו מסמך. האם אפשר לקבוע בברירת מחדל, שיתחיל תמיד מחדש את המספור? זה יוצר בעייה שאם אני משנה משהו בפסקה כל המספורים מתחברים למספר גדול... אפשר לצאת מזה? אשמח לקבל טיפים איך לעבוד עם המספור יותר טוב... משום מה, נראה לי שיש באגים במספור הזה של WORD... האם אני צודק? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by User_Name,

אוי לא!!! אני צריך לעשות עבודה גדולה בהיסטוריה, ואיבדתי את האריזה של Microsoft word 2000 !!! אני לא יכול להתקין את זה ללא ה CD KEY, אם יש לכם Word 2000 שקיבלתם עם המחשב, בבקשה תרשמו את הCD KEY אודה לכם אם תוציאו אותי מהבוץ :'(

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  16. Started by godisme171,

סימנתי טקסט מאיזה אתר אבל שאני מעתיק אותו לWORD אז הוא הופך לי אותו משיהו יודע איך להפוך אותו ??? ???

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by e-r-a-n,

טוב.. הוורד שלי מתחיל לעשות דברים מוזרים, לפרש במילים אני לא ממש יכול אבל תמונה, תסביר הכל: התוכן של מה שהיה כתוב נמחק ידנית אבל הבעיה עצמה מסומנת עם חצים .. מישהו יודע איך לבטל את זה? ניסיתי אפילו להסיר את כל הוורד והאופיס ולהתקין מחדש אך לא עוזר..

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  18. Started by Talie,

בשל טעות טיפשית ומצערת נמחקו לי התוכנות: word 2002, outlook2002 and power point המחשב שייך לאחי היקר לי מכל והוא נהרג 3 שבועות לפני שהוא קנה אותו. מאז לא מצאנו את הדיסקים לקנות זה כל כך יקר, יש איזושהי דרך שאני יכולה להוריד את התוכנות האלה? please זה יעזור לי מאוד !!! אני לא יכולה בלי. תודה רבה, טלי.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by elad000,

כשאני מנסה לפתוח את ה WORD, הוא נתקע בשלב הפתיחה (כשרואים מסך קטן עם כיתוב WORD). אחרי שאני סוגר את התוכנית בעזרת מנהל המשימות, ופותח שוב, אפשר לפתוח ב- SAFE MODE. גם אז, כשאני מנסה לפתוח מסמך הוא נתקע בשלב סריקת הווירוסים. מדובר במחשב נייד עם XP, ו OFFICE 2003. אני משתמש בתוכנת האבטחה של CA, במידה וזה קשור.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by galedri,

אני רוצה בבקשה לדעת איך אני עושה ציר זמן ב-word. תודה רבה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  21. Started by Goadzilla,

hi i put a picture as backround in a word document i see the backound in the computer an in the document but when im print it the document come out with the body text and without the backround how can i print the document with the bacround thx in advanced

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  22. שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בבעיה עם WORD 2003. פתיחת התוכנה (גם פתיחה רגילה שלא עבור מסמך מסוים), סגירת התוכנה ושמירת מסמכים איטיים להחריד. התופעה מתרחשת רק ביוזר בו אני משתמש לרוב, כאשר באדמיניסטרייטור היא עולה תוך שניה. גם האקסל אגב, בשני המשתמשים עולה תוך שניה, ולא סובל מהבעיה. ניסיתי התקנת תיקון, וניסיתי תיקון מתוך התוכנה, והורדתי mathtype שהיה על הוורד והאט אותו תמיד בשניה נוספת, כלום לא עוזר. חשבתי אולי יש דרך לאפס הגדרות ליוזר, אבל אין לי ממש מושג אם יש דבר כזה\יהיה רלוונטי. נמנעתי בינתיים מלהעיף את התוכנה ולהתקין מחדש. אולי למישהו יש רעיון? תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dingo,

יש לי WORD 2003 ולוקח לו לעלות בערך דקה וכל שאר תוכנות האופיס עולות תוך שנייה ניסיתי להתקין עוד הפעם את האופיס אבל זה לא עזר אשמח לאפשרויות

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by tdknight,

שלום, נתקלתי בבעיה מטופשת בוורד ואין לי מושג איך לפתור אותה אני עובד על התיק עבודה שלי ושיחקתי שם קצת עם אפשרויות בתוכן העניינים, לחצתי על "הוסף אינדקס" ופתאום הוא דחף לי מלא סימנים מוזרים למסמך ולמעלה כתב [מצב תאימות] (לא בטוח אם זה הופיע קודם או לא) כמו כן זה לא משנה איזה מסמך אני פותח מעכשיו, הוא דוחף בכל אחד את הסימנים האלה... איך יוצאים מזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים