עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tora,

בס"ד Windows 8.1 עם כל העידכונים מחשב נייד Icore3 כשאני פותח את ההתקנה הוא נותן לי שגיאה שיש בעיה עם חבילת ההתקנה שצריך DLL בשביל להשלים את ההתקנה <למעשה היא כלל לא התחילה> מותקן אצלי .net 2/3/3.5/4.5. זה עובד בכלל עם חלונות 8? הצלחתי להתקין את זה על חלונות 7 אם מישהו לא מכיר דרך לפתור את זה אולי מכירים תוכנה דומה שיכולה להראות לי מה ההספק שהמחשב משתמש בו כל רגע? תודה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by omri_ro,

לאחרונה התחילו להפתח לי טאבים חדשים בעת גלישה באתר טורק לאחר שלוחצים על אחד הלינקים. בכל האתרים האחרים בהם אני גולש לא קופצים פרסומות וניג'סים אחרים. תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  3. היי יש לי ( או יותר נכון היה לי ) דיסק של 160GB שהיו בו 2 מחיצות של 20 ו 140 GB המחיצה של 20GB היתה ריקה ובמחיצה של 140 היו קבצים ( תמונות, סרטים, מסמכים וכו' ) השתמשתי ב- PowerQuest PartitionMagic גרסה 8 כדי לאחד ביניהם כלומר להעביר את ה 20GB כספריה במחיצה של 140GB, ואז באמצע התהליך קיבלתי שגיאה - משהו כמו גרסאות שונות בכל אחת מהמחיצות והתוצאה היא (רחמנא ליצלן) שכרגע אין לי גישה לאף אחד משתי המחיצות ויש הודעה שהדיסק לא מפורמט !!! אולי יש איזו תכנה בעזרתה אני אוכל לשחזר את הקבצצים ? ( אני פניתי לחברות שחזור מידע ושם אמרו לי שזה יכול לעלות בין 500 ל 1500 שקל ) אז איך אפשר לבד ? כל עזרה תתקבל בברכה...

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  4. Started by m-o-r,

nero וב Office ובעוד כמה תוכנות יש גירסת Enterprise מה ההבדל בנה לבין הגירסה הרגילה והאם היא יותר טובה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  5. Started by sbtgn1,

אני לא יודע בדיוק מתי התחיל הספור הזה אבל זה קצת מתחיל להמאס לא ממש משנה באיזה משחק אי משחק אחרי פרק זמן מסויים (לפעמים 10 דקות לפעמים 2 שעתיים)אני עף ממנו עם איזשהו ERROR בהתחלה חשבתי שזה קשור ל OC אז ביטלתי אותו וחזרתי ל DEFAULT זה לא עזר אחכ חשבתי שזה אולי קשור לזה שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מבלי להסיר את הישן לפני, אז ביצעתי הסרה ניקוי רג'סטרי והתקנה מחדש וגם זה לא עזר אני לא ממש בטוח עוד איפה יכולה להיות הבעיה אשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by Joli,

UMAX astra 4600 לווינדוס 7/XP תודה רבה

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  7. Hi everybody?(נראה אם זה מצלצל מוכר למישהו ) יש לי שאלה. לאחרונה הורדתי ממקום מסוים 2 קבצי BIN ואיתם כמובן את הCUE המתאימים,עכשיו כאשר אני מנסה לפתוח אותם בDAEMON TOOLS אני מקבל הודעה של "Unable to mount image:Cue sheet:line 1 -file not accesible". עד כמה שדוע לי הCUE הזה הוא חלק של הBIN הזה,אז אני מניח שאולי התפקשש אצלו איזה משהו בכתובת,איפה אני יכול לערוך את זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  8. אפילו סרטון של חצי דקה בfraps לוקח 140 מגה!!! וגם זה לא מצלם את כול המסך אלה רק 80% ממנו בערך איך אפשר להוריד את משקל הקובץ? (גם אם זה להפוך את הקובץ לפורמט אחר,או לקודד אותו בdivx? ואם כן אז איך מקודדים?) ואיך אפשר לעשות ככה שfraps יצלם את כל המסך? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by HellBoY,

שלום.. שמתי לב בזמן האחרון שלמחשב שלי לוקח הרבה זמן(מה שלא היה לפנני כמה ימים) להגיב להפעלת תוכניות. כשנכנסתי ל task manager ראיתי משו לא הגיוני:ICQ לוקח 98 אחוז מהשימוש במעבד. כשסגרתי את הICQ המחשב עבד רגיל. אבל איך זה הגיוני שתוכנה כמו ICQ לוקחת כל כך הרבה אחוזים ? זה וירוס? בעיה בחומרה? איך אפשר לתקן את זה? תודה רבה לעוזרים. (המפרט שלי בחתימה)

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  10. שאתה פותח חלון הודעה של משתמש שנמצא על away ..הוא קורא את ההודעה אוטמט האם אפשר לבטל את זה ? שיהיה כמו איסקיו פרו .. אני אוהב את הגירסא 5 רק את הדבר הזה לא .

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  11. המידע היה בהרדיסק שלי לפני שנה בערך ומאז פירמטתי פעם אחת... (פירמוט פשוט של הדוס לא פירמוט גריסה) יש מצב שאני מחזיר אותו ? ואם כן ע"י איזה תוכנה ?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לצפות במה שמלמת האינטרנט שלו ''רואה'' , דרך העבודה. כלומר להתחבר אל המצלמה מרחוק ולהשתמש בה בתור מצלמת מעקב. האם יש איזשהי תוכנה שמבצעת את הפעולה הזאת? תודה מראש לעונים ומצטער על הניסוח המוזר, אמיר.

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  13. Started by Wingedbull,

פלאגין, שמפאשר לי להגדיר מתי אני רוצה ששיר שבא אחרי השיר הנוכחי, בכמה שניות אחרי\לפני, מן כניסה כזאת במיזוג בין הטראקים. מקווה שהבנתם, בעבר היה לי וזה היה נחמד לשלב את זה בין שיר לשיר שרצים זה אחר זה.

14. האם אפשרי לארגן את כל השירים מלמעלה למטה מהתאריך הכי עדכני להכי ישן? ככה אוכל לסדר את הרשימה לפי השירים הכי חדשים למעלה והכי ישנים למטה... תודה אנשים יקרים![br]פורסם בתאריך: 14.06.2010 בשעה 17:12:44 מישהו ? בבקשה זה נורא דחוף

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  15. Started by deso,

אני מקווה שאני במקום הנכון.. תקלה מוזרה מאוד במשחק מחשב ישן משנות ה-90 אני מתקין אותו והכל נורמלי,אחרי זה אני מפעיל אותו,סרטון הפתיחה פועל... פתאום כשזה עובר לMENU,זה סוגר את המשחק והולך ישר לשולחן העבודה... מה הבעיה של המשחק???זה קרה ליותר ממחשב אחד.. יכול להיות שזה משהו בדיסק? תודה

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by jackok111,

יש לי תיבת טקסט בפלאש AS3. אני רוצה שאיך שהפריים עולה - שהפוקוס יהיה על תיבת הטקסט והסמן יהבהב (כאילו לחצתי על התיבת טקסט עם העכבר - רק בלי ללחוץ...). ניסיתי מספר דברים שלא עבדו לי: txtBox.setFocus() stage.focus = txtBox תודה.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  17. המצלמה הדיגיטלית שלי מצלמת בפורמט AVI, קטע וידיאו של 3 וחצי דקות שוקל 400 מגה בערך. אני צריך תוכנה שתמיר לפורמט וידיאו שתופס פחות נפח, ומאפשר שיתוף בפייסבוק/יוטיוב. עדיפות לתוכנה חינמית.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  18. אני צריך תוכנה שתראה לי איזה קודאקים מותקנים לי במחשב, אם יש כזו. תודה

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by Os.Master,

אני יודע שיש עוד כמה תוכנות שקרואות PDF תנו לי אחת מהן... שתהיה פשוטה להפעלה ולא מסורבת אני לא יוצר קוצבי PDF אלה רק קורא אותם.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  20. Started by pokibatz1212,

היי הפוטושופ מבקש ממני לעשות את הדבר הבא Turn off Enable OpenGL Drawing כיצד אני עושה זאת בויסטה 64 ביט? תודה רבה איתי.

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by davidcohen,

שלום!!! יש לי מחשב חדש והתקנתי WINDOWS XP של 64 ביט. ועכשיו אני רוצה להתקין OFFICE חדש . איזה OFFICE הכי טוב להתקין ל WINDOWS הזה?, אני מעדיף כמה שיותר חדש ומקצועי תענו מהר, תודה

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  22. שלום. המחשב שלי די ישן ולפעמים בסרטי פעולה בHD הוא מקרטע, ניסית בWMP ויש דיליי בכתוביות והוידיאו לפעמים, הBSPLAYER לא מעלה לי את כל הקבצים, והVLC גם נתקע לפעמים. יש עוד תוכנה מומלצת? תודה

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  23. Started by taotao,

הורדתי את גירסת הפרו מהאימיול עכשיו הי לא נותנת לי לראות תצואות אוןליין כאילו באינטרנט תהשוואות? עכשיו קראתי שצריך ליכנס לרגיסטרי ולמחוק את הKEY להפעיל מחדש משהו לא הבנתי ממש מישהו יש הוראות קצת יותר ספציפיות לגבי זה?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by wow,

תודה.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  25. Started by oDot,

שלום ! יש לי בעיה - לאחרונה שדרגתי לפלאש CS3 וכשאני עושה אקספורט לסרטון שלי אז הפונט בעברית מתהפך (כתבתי אותו במהופך כדי שזה יראה כמו שצריך) ובמקום הפונט ששמתי זה הופך לARIAL. מה עליי לעשות? תודה. נ.ב - בעיה נוספת שנוצרה היא שמוזיקה הפכה ללא מסונכרנת עם האנימציה.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.