תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי אתמול Q6600 G0 p35-ds3l 2GB ddr2 800 והוא מוציא כזאת תוצאה,למה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לוינדוס 7 וכרגיל התקנתי את כל הדרייברים של המחשב ורק את הדרייבר של ה Lan הוא לא נתן לי להתקין ככה זה מראה לי: וגם אחרי זה ניסיתי לעדכן את הכרטיס רשת דרך המנהל התקנים וזה מה שהוא מראה לי: הדגם של הלוח אם שלי: יכול להיות שהדרייבר לא מתאים לוינדוס 7? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שאני רוצה למחוק את הדריבר שלי דרך ההוספה או הסרה תוכניות הוא נותן לי 3 אופציות איך למחוק איזה מהם לבחור
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא בטוח שזה הפורום לשאלה הזו אבל נראה לי שכן... אז ככה בעבודה נתקלתי בתופעה מוזרה שבזמן שאני עובד על תוכנה מסויימת כגון הנהלת חשבונות אינטגרל או אקסל ככה סתם לפתע בעת לחיצה על מקש ENTER במקום לעבור לשורה הבאה הוא פותח לי חלון של אקספלורר... ושוב ושוב כל לחיצה של ENTER גורמת לפתיחה של עוד חלון.איתחלתי את המחשב חזרתי לאחור בשחזור מערכת בדקתי וירוסים אבל דבר לא נתגלה ו/או לא עזר שאר התוכנות עובדות כרגיל וניתן לגלוש באינטרנט כרגיל.אין סימן לתוכנת ריגול או משהו דומה ודף הבית לא השתנה.מה גורם לאקספלורר להפתח? אני משתמש ב- WIN XP PRO HEBREW OFFICE 2003 NOD32 ANTI VIRUS WINFAX INTEGRAL - הנהלת חשבונות EXPLORER 6 אנא עזרתכם מה זה יכול להיות?????..זה מ…
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
איך אני רואה סרט DIVX או XVID בDVD ? גם בכזה שקורא DIVX וגם בכזה שלא ? מה עושים עם התרגומים ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני מגדיר בהגדרות לפי המדריך פה : http://www.ddlil.com/forum/showthread.php?s=56c88bf04aae3b1e7a4825fe14cef30e&t=2533 והוא לא מצליח להתחבר מחדש.. מה לא הגדרתי נכון ? החיבור הוא ע"י ראוטר בIP אני רושם את הIP של הנתב user : מה שקיבלתי מהספק שלי (צריך עם ה@ וההמשך ?) pass:כנ"ל
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
לאחר שחזרתי להשתמש באנטי וירוס של Avira AntiVir Personal במחשב של אבא שלי (אוואסט זלל 100% מהמעבד ונעל תכופות את המחשב למרות שהמעבד הוא DualCore Intel Core i3-540, 3066 MHz), הוא התחיל להציג כל כמה דקות פופ אפים שמציעים לי להתקין את רכיב ה-WebGuard בחינם, אשר הינו מנגנון הגנה שקיים מובנה בגרסאות בתשלום של Avira Antivir, ושכיביכול בגרסה החינמית הרכיב נמצא על טולבר חיצוני. לאחר שהתקנתי את הרכיב, מבדיקה מדוקדקת עלה, כי ה-WebGuard כלל לא היה קשור לסרגל הכלים שהותקן בדפדפנים, וכי הוא הותקן לתוך האנטי וירוס כמו בגרסה בתשלום (הגדרותיו נמצאות במסך ההגדרות של האנטי וירוס), וכי הטולבר שהותקן לא היה אחר מאשר Ask Toolbar (הטולבר התגלה כסרגל חיפוש נקי, וכל קשר בינו לבין ה-WebGuard היה…
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת צריבה קלה ביותר שצורבת AUDIO MP3 , DATA IMAGES , אפשרויות מתקדמות וכו' לא כל כך מעניין אותי , אבל אם יש ברוך הבא הדבר הכי חשוב זה שהיא תהיה אמינה וקלה NERO פשוט הפכה כבדה מדיי... תודה מראש אה, ,והמלצות בבקשה לתוכנת צריבה חינמית+לא חינמית
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי שלום לכולם תראו הבעיה שלי היא כזאת שיש לי שני אחים כבדיי שמעיה ולשניהם יש מחשב חדש בשביל לתקשר אחד עם השני וכמובן איתי ועם כל המשפחה הקטע הוא שאני כל פעם צריך להסביר להם לנהל את המחשב מחדש אז אני הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות מוצעות היום בשוק שמשתלבות טוב עם האקס פי פרופשיונל ...חשוב גם שיהיו קלות לתפעול כמב שאפשר
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
מנסה להתקין תוכנה וזאת ההודעת שגיאה שמתקבלת...... (אציין שהקובץ עובד נהדר במחשבים אחרים ואפילו הורדתי כמה פעמים כדי לוודא) מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בגרסא היותר ישנה, הוא סתם היה מכבה לי את הסאונד לשניה מדי פעם אחרי חיבור אוזניות בפאנל הקדמי, כאילו שהכנסתי והוצאתי אוזניות. עכשיו עדכנתי ל2.08 והוא בכלל לא מעביר את הסאונד לאוזניות כשאני מחבר אותן. אני צריך להעביר ידנית, ואז הוא עובד 10-20 שניות ופתאום האוזניות נעלמות ממסך הPlayback devices. מה עושים? (הלוח הוא MSI P7N)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב- outlook express. כשאני מקבל אימייל ממישהו מכתב למטה רואים הודעה וגם רואים תמונות. אני לא רוצה ללחוץ על מכתב פעם אחת ולמטה רואים הודעה מצורפת תמונה. אני רוצה לראות רק מכתב אימיילים מוכנים.ובלי לראות תוכן הודעה למטה.ואח"כ אסמן מכתב אחד קליק פעמיים בעכבר שמאל וליפתוח חלון נוסף שבו רואים תוכן ההודעה...אתה מבינים? איך מבטלים תוכן הודעה למטה? אני רק רוצה לקבל מכתבים ובלי לראות למטה תוכן ההודעה רק שאפתח מכתב וראה חלון נוסף תוכן ההודעה. אני פשוט לא בקטע ההודעה הזאת שרואים למטה. בגלל ההודעות יש פירסומות פישינג וריגול. -מיכאל
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
תמיד השתמשתי בתוכנה הזו ועכשיו כשהתקנתי את XP+SP2 אני לא מצליח להפעיל אותה הורדתי את הגירסא האחרונה 4.37 וזה לא עוזר ישנה שגיא DRIVER IS NOT LOADED. מישהו יודע על הבעיה? או שאולי התוכנה פשוט לא עובדת ב SP2?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לאחר שראיתי שהעבירו נושא כזה לפורום תוכנה פתחתי את הדיון שלי פה אז ככה יש לי וידאו LG EC-490W ולאחרונה קניתי כבל להמרת סרטים מוידאו או כל מקלט דיגיטלי לפי מה שאמרו באתר שקניתי ממנו הכבל מתחבר ל usb במחשב בצד שני יש לו חיבור צהוב\לבן\אדום\s-video מישהו יכול לעזור לי בבקשה איך לחבר את הכבל הזה ? איך לגרום לזה לעבוד ? ניסיתי כבר כמה וכמה פעמים
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום! יש לי Easy CD Creator 5 Basic ואומרים שזה התוכנת צריבה הכי טובה בעולם, ויש כאלה אומרים ש Nero התוכנה הכי טובה בעולם. ויש כאלה שאומרים ש...... בקיצור הבנתם אותי... אני מחפש תוכנה טובה אז מי שמכיר שיגיד לי עליה בבקשה
-
בבקשה, יש לי מקלט אינפרא-אדום שמחובר למחשב ואני רוצה לשלוט עליו דרך המחשב כף-יד...ולשם כך אני צריך תוכנה שאני אוכל לערוך איתה שלטים כמו שאני רוצה...ולא שלטים בנויים... בבקשה תעזרו לי כי אני כבר נואש..
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
היי, כמו שיש את Google Translate שעושה עבודה מצויינת בתרגום בכל שפה אני מחפש משהו דומה לווינדוס שאני אוכל לסמן נגיד משפט באנגלית ואז יקפוץ לי חלון עם התרגום של המשפט כמו שהתוסף של גוגל טרנסלייט לדפדנים עושה כאשר מסמנים מילה או משפט הוא ישר מקפיץ חלון עם תרגום יש תוכנה כזאת לווינדוס או שצריך לחיות עם הקטע של לעשות העתק הדבק מהמחשב ל Google Translate? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
טמפ ממוצעת של המערכת כולה ומו כן אני מענין לדעת לבדוק טמפ בחלקים מסוימים כמו מעבד כרטיס מסך וכו'
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
כשאני מכניס לו קובץ לתוך ה-Virtual CD-ROM אני לא רואה שום שינוי במצב הזיכרון הפנימי או במצב ההארדיסק (אין שינוי בכמה שטח פנוי...) אז איך זה עושה את זה בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתתרגם מאנגלית לעיברית. שמעתי שיש משהו כזה לגוגל,נכון?
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני צריך משהוא שיינגן WAV או MP3 (עדיף שניהם) ומשהוא שייתן לי להחליף פונטים לא מקיבצי תמונה אלא מפורמט TTF רצויי לציין שאני משתמש ב טורבו++ C העתיק של בורלנד (עדיף שהפונקציות יהיו כתובות ב C++) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-