עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. תוכלו לעזור לי להקים שרת ftp ? עם התוכנה הזאת: http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=6310 רשמתי את ה-ip שלי וזה לא מתחבר אולי בגלל מודם או ראוטר ? (אין לי פיירוול).

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  2. שלום, אני חדש פה. לפני ארבעה ימים שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי מ2.5 מגה ל5 מגה. מאז, (אם אני זוכר נכון) האינטרנט התחיל להתנתק פה ושם.. לא כל כך הבנתי מה זה ולמה יכול להיות מעומס של מהירות? שזה מוריד על 500+ קבוע או משהו בסגנון..? (קראתי את חוקי הפורום אני יודע שאסור לדבר על הורדות וכו' אבל אני רק שואל האם זה ייתכן מזה) ? צירפתי פה תמונה של השגיאה הזאת. מה שקורה שיש את השגיאה הזאת , למעשה זה כזה תשלח אל תשלח , אבל בגלל שביטלתי בהגדרות שלא יראה ויעשה לי את התשלח אל תשלח ויראה רק קירטיות . שזה קורה, ואז אני עושה סגור או מראה פרטים אחרים לגבי זה, ואחרי זה עושה סגור , פתאום הווידוס כזה משתגע, ההתחל וכל הסרגל למטה הופך להיות ווינדוס 98 כזה, אפור ואין , האינטרנט לגמרי…

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by e-d-a,

יש לי קאזה שהייתה מורידה לי במהירויות מטורפות (לא יגיד איזה כי אז יבקשו הוחכות ואין לי), בכל מקרה עכשיו היא לא מתחברת (תמיד הייתי עם פיירוול של סיגייט) הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא החלפת מערכת הקבצים מfat32 לntfs, אבל לא נראה לי שזה הגיוני, אה וגם ניסיתי עוד כמה סוגים של קאזה ואף אחת לא מתחברת, אני לא רוצה לשים את הגרסא ++ כי היא לא מורידה אצלי מהר. בכל מקרה כל מי שיש לו איזה רעיון זה יעזור בטירוף.

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by ALÞHA,

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/all.html

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  5. Started by max_cool,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הגירסה הכי חדשה וטובה של התוכנה הזאת והאם יש תוכנה יותר טובה ?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Idan-h,

נכון כשלוחצים על לינק בפיירפוקס, אז הא נפתח בחלון חדש. יש דרך לקבוע לו שזה יפתח בלשונית חדשה? ניסיתי באפשרויות ולא הצלחתי. תודה

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  7. יש לי מחשב חדש ובו צורב Optiarc AD-7170A.ראיתי במאפיינים שלו שמנהל ההתקנים הוא מ 2001 ?! הבנתי שמומלץ לעשות עדכון קושחה (frimware) לצורב.לא הצלחתי דרך עדכון מנהל ההתקנים. מצאתי אתרים עם עדכונים לצורב אבל אני לא מצליח לפתוח אותם,הקובץ הוא קובץ bin.בד"כ קבצים כאלה הם קבצי צריבה לא ? אם מישהו יעזור לי אני אשמח תודה נ.ב ניסיתי למצוא את העדכון באתר של nec,אבל מצאתי רק תאור כללי של הצורב ושל אחרים אבל לא עדכון קושחה

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by igal_nazar,

יש לי כרטיס קול במחשב אבל אין לי דרייבר בשבילו ולכן אין לי קול במחשב... מה עלי לעשות?

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by SMAZ,

אני לא לא בטוח אם זה מתאים לפה אם לא אז תעבירו בזמן האחרון ביוטוב לכול לינק אם סרטון כותב לי שאו שג'אווה סקריפט סגור או שיש גרסה ישנה של פלאש אבל בלינק שכתוב אחרי שיש לי גרסת פלאש ישנה כתוב שבשני המחשבים שלי שיש את הגרסה הכי חדשה ואין את הסרטון פלוס רואים את האתר כאילו שינו כמה דברים ולא כמו האתר רגיל אלה הכול מבולגן האם יש פתרון לזה? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  10. אני משתמש קבוע בקאזה. בכל פעם שיוצאת גרסה חדשה, אני מוריד אותה. בכל הגרסאות הקודמות ל-2.5.1 הייתי יכול לבחור את הספרייה בה התוכנה תשמור את הקבצים שאני מוריד. בגרסה 2.5.1 אין את האפשרות הזאת (עד כמה שאני יודע). במקום בחירת הספרייה, יש אפשרות LOCATE, ואפשרות זו מעבירה אותי אוטמטית לספרייה אליה התוכנה שומרת את הקבצים. הכוונה היא לספריית MY SHARED FOLDER, שהיא ספריית ברירת המחדל בכל קאזה. אני בכל זאת מעוניין בשינוי מיקום הספרייה ובשינוי שמה. יכול להיות שפיספסתי את האופצייה? יכול להיות שהיא לא קיימת? אנא עיזרו לי. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  11. Started by razoli,

שלום ניסיתי להפעיל איזה שהוא משחק והשתמשתי באיזשהי תוכנה(לא זוכר את שמה) וזה לא עבדת לאחר שהפעלתי מחדש את המחשב הדימון טולס אומר לי שהוא לא יכון ליצור כונן מדומה ניסיתי גם את ה אלכוהול וגם הוא לא עבד... אותה שגיאה.... מי שהוא יודע איך לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by KoM,

ישנם עמודים שכשאני עושה להם ריפרש אני לא רואה את גרסאת הדף החדש, ורק לאחר טעינת הדף כולו מחדש על קונטרול ו-F5 הגרסא החדשבה עולה, מה יכול לגרום לזה ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. צהריים טובים לכולם. התפרסמו היום,במספר אתרים גלובאלים מידע האומר שנתגלה באג בסריקת הווירוסים של AVG. מה שבעצם קורה,הוא שהאנטי וירוס מזהה קובץ שחיוני למערכת ההפעלה כווירוס ונותן למשתמשים למחוק אותו,מה שבעצם כל משתמש תמים יעשה במקרה שכזה. הקובץ המדובר הוא - user32.dll. שימו לב: מחיקת הקובץ תגרום לקריסת המערכת. מידע נוסף: http://hothardware.com/News/Oops-AVG-Virus-Scanner-Crashes-Computers http://www.bit-tech.net/news/2008/11/12/avgi-bug-leaves-windows-unbootable/1 http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=22808&catid=3 שימו לב לקבצים הנגועים בסריקתכם ההבאה.

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by mic,

אני שם סיסמא ושם ועושה SIGN IN אוטומטי וזה נכנס ושאני מתחיל מחדש את המחשב זה לא עובד... ושאני מדליק כמובן זה לא נכנס אוטומטי.. למישהו יש רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by llime,

אחרי ניסיון לא מוצלח עם נורטון גוסט 2003 הוינדוס לא עלה לי ונאלצתי לפרמט את המחשב.אך כשהכנסתי את דיסק הוינדוס המחיצות בדיסק הקשיח (120GB) השתנו: -לפני,היו לי שלוש מחיצות:C,עם נפח של כ- 30GB שבה ישבה מערכת ההפעלה (windows xp),מפורמטת ב FAT32. D,עם נפח של כ- 10GB ששימשה לאכסון גיבויים של נורטון גירסה 6.(שעובדת רק על FAT32). E,עם נפח של כ- 73GB ששימשה כ"מחסן".מפורמטת ב NTFS. עכשיו כשבאתי להתקין,ראיתי שמחיצות D ו E לא השתנו (לא באות ולא בגודל),אבל כונן C הפך לגודל של 8MB שאינו ניתן לפירמוט,ונוספה לי מחיצה F בגודל יותר קטן ממה שהיתה C קודם,ועליה התקנתי את הוינדוס מחוסר ברירה.אח"כ ראיתי שנוספה גם מחיצה I שהשלימה את החוסר (מצורפת תמונה). אני יכול לעבו…

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by Sven,

יש לי לוח Gigabyte 965P DS4 אני מנסה להתקין את הדרייבר ואז הוא מוציא לי בעיה: מה זה אומר? ומה אני יכול לעשות עם זה? תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by aviramgo,

יש לי עכשיו חלון לבן על המחשב של אינטרנט ואני לא יכול לצאת ממנו ניסיתי בכל דרך אפשרית וגם ניסיתי לכבות אותו ולהדליק אני לחוץ מאוד בקשר לזה כי זה מחשב חדש ומערכת ההפעלה שלי היא ויסטה. אשמח לתשובה שאני יוכל לצאת מהחלון הזה. נ.ב:גם לא רואים את שורת הכתובת וכו'...

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  18. צריך תוכנה ליתקשר מהמחשב חינם אבל שיהיה משהו קל שאני יוכל ליתקשר גם לפלפון.

19. Started by slim_shady,

אני יודע שיש נושא שלם על זה אבל אני לא בטוח לאן להשים, אז עכשיו כשהורדתי והתקנתי את התוסף הזה ועשיתי ריסט למחשב הוא עושה לי "שלח-אל תשלח" ואני לא יודע ממש מה הבעיה, עוד משהו הוא פתח לי איזה חלון כזה שצריך לרשום אימייל ומשהו אבל אני לא רואה איך זה יכול לפתור את הבעיה, בקיצור, אם עוד מישהו נתקל בזה או שיודע לטפל בזה אני אני אשמח לשמוע.

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  20. היי לכולם , הורדתי לפני כמה ימים ווינדוס XP עם SP3 מובנה עם כל העידכונים האחרונים שיצאו עד עכשיו , בקיצר הורדתי את הווינדוס ושזה סיים להוריד קיבלתי קובץ זיפ אחד גדול מכווץ שחייבים לפתוח אותו לתוך תיקייה , אז פרסתי את הקבצים ויצאה לי תיקייה שבתוכה יש 14 תיקיות משנה ועוד כמה קבצים בודדים , עכשיו השאלה שלי זה איך עם כל תוכנת צריבה שהיא אני צורב את הווינדוס שיהיה דיסק BOOTABLE ושאני יוכל להעלות את הדיסק ישר אחרי האיתחול , שאלתי כמה חברים שלי וכולם אמרו לי שאין להם מושג איך צורבים את התיקיות ככה , חשבתי תאמת שאמור להיות לי קובץ אחד של אימג - ISO ואז זאת לא הייתה בעיה כי הייתי צורב רגיל בתור קובץ אימג אבל לצערי אין לי אפילו קובץ אחד כזה , בבקשה אנשים אני כבר ממש נואש ואין לי מו…

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by alice in chains,

היי אני מחפש תוכנה טובה שממירה פורמט רחב16:9 לפורמט הרגיל 4:3 מכירים ?

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  22. אני עדכנתי לפני חודש בערך את הגרסא של Windows update ל- v5 הניסיונית... כעת אני רוצה לחזור לגרסא המקורית. מה אני צריך לעשות?

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  23. שלום! הורדתי מהMULE קובץ RAR מסוים בעל משקל של מספר מאות מגה. הקובץ אמור להכיל בתוכו שירי MP3. כאשר אני לוחץ עליו לפתיחה,הוא מציג לי הודעת ERROR שבה נכתב שהארכיב שלי הוא או בפורמט לא ידוע או ניזוק. האם יש לי אפשרות כלשהי להוציא מידע מהארכיב הזה? לפחות את מה שלא ניזוק. תודה רבה! נ.ב סתם למען הסר הסר ספק,אין שום דבר לא חוקי בהודעה הזאת. :

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by F430,

היה לי את הנוד 32 גירסה 4... מה עכשיו הכי מומלץ וטוב?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by The Dom,

התקנתי את סטים וCSS בכונן C ומסתבר שאין מספיק מקום לעוד משחקים. אני זוכר שראיתי בSUPPORT באתר שלהם- אבל אני לא מוצא את זה יותר

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.