עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by freee,

שלום, יש לי את התוכנת צריבה נרו 7. אני רוצה לצרוב שירים על דיסק של 4.7 גיגה לאוטו. איך זה אפשרי?אפשרי שם רק על דיסק של 700 מ"ב. אם אפשר עם תמונות הסברה אני אודה מאוד. תודה לעזורים!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. פשוט חלק קטן נטען, ואז כשזה מסיים להציג את החלק שנטען זה נתקע.. אם אני מעביר טיפה קדימה אז רק זה ממשיך לטעון.. אני עדיין לא בטוח אם הבעיה זה רק בCHROME או בכל הדפדנים..אני אבדוק עריכה: כנראה רק בCHROME..איך פותרים?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by minnymoony,

שלום, יש תוכנה שקוראים לה "ntvdm.exe" שתופסת 99% מה-cpu במחשב שלי. עקב זאת המחשב עובת בצורה איטית ביותר וזה משגע. אם מישהוא יודע איך לפתור את הבעיה אודה לו מאד. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Yakim Peled,

יש לי כרום גירסה 20 עם WIN7 64 ביט ואין לה בדיקת איות כמו שיש ל-FF. חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי שום אופציה כזו. איפה היא מסתתרת?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by mikk,

שלום לכולם, אני משתשמש היום ביהו (YAHOO) ובתוכנה אינקרדימייל, לפני כמה ימים השרת של יהו שלח לי לאימייל שמה 24 לחודש שימוש ב pop3 יעלה כסף, אז אני מחפש איפה ניתן לפתח חשבון אימייל התומך ב pop3 לא תשלום, תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. חבר שלי (טוב נו, האח של החברה אם אתם מתעקשים) התקין במחשב MSN Messenger 6.1. תוך כדי ההתקנה הוא בלי כוונה עשה Next מיותר (מי לא?), כשבדיוק שאלו באיזו שפה הוא רוצה את האתר Hotmail כברירת מחדל (או משהו כזה...). כנראה שזה היה בזמן ההרשמה של החשבון למשתמש חדש (יש את זה בהתקנה הראשונית). אז זה סימן שהוא בחר בשפה הסינית (בדיעבד). התוכנה עצמה עולה באופן תקין בעברית וה-Log in מתחבר בהצלחה. אבל כשהוא לוחץ על "הודעות חדשות" (אימיילים חדשים ב-Hotmail) זה מיד לוקח אותו לאתר Hotmail בסינית!!! כמובן שניסינו לחפש בתפריט של התוכנה את ההגדרה הזאת (אין כלום), כמו גם באתר הוטמייל הסינית (אי אפשר להבין כלום - לא למחוק ובטח לא לקרוא). הסרה והתקנה מחדש של התוכנה - לא עזרו !! איך משנ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני כרגע בחיפושים אחר נטבוק 10" הזול ביותר שניתן למצוא עבור אחותי. היא מעדיפה לעבוד עם אופיס 2003 שהיא רגילה אליו וקשה לה להתרגל לאופיס 2007. הרוב הכולל של הנטבוקים הזולים שראיתי ברשת מגיע עם Windows 7. לפי חיפוש שערכתי באינטרנט לא צריכה להיות בעיה להתקין אופיס 2003 על Windows 7 אבל אני רוצה להיות בטוחה. במקרה הכי גרוע היא תצטרך להתרגל לאופיס 2007, אבל אם יש אפשרות שהיא תוכל לעבוד עם גרסת 2003 במחשב עם Windows 7, זה כמובן עדיף כי קשה לה ללמוד תוכנות חדשות. האם מישהו בפורום ניסה להתקין Office 2003 על Windows 7 ויודע להגיד אם זה עובד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. הצילו!! יש לי עבודה חשובה להגיש ואני לא יכול לשמור! תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by overload,

מה ההבדל בין התוכנות emule ל edonky? מה עדיף להתקין?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by pssheba,

שלום, בתקווה שאני מפורום הנכון ברצוני לשאול בנוגע לפרמייר פרו: בחלון sequence (premiere pro) קיימים פקדים בצבע כחול v1, v2, v3 או a1, a2... למסלול וידאו או אודיו.אינני מבין: 1. מדוע לכל מסלול קיימים 2 פקדים כאלה? אם תפקיד הפקדים לחסום או לפתוח גישה למסלול, לא מספיק פקד אחד?2. כאשר הפקד השמאלי מורה v1 והימני v2 מה זה אומר?רצ"ב תמונה להמחשה.תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שידרגתי את עצמי לוינדוס 7 64 ביט ומשום מה אני לא מצליח להתקין את מסנג'ר אחרי ההתקנה הוא רושם לי שההתקנה נכשלה זאת בעיה נפוצה או שהיא רק אצלי?? ומה אפשר לעשות עם זה יש תחליפים?? תודה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. האם יש אופציה בתוכנת דוא"ל כלשהי, לבטל אצל הנמען דוא"ל ששלחתי לו בטעות? (אני חושב שזה אפשרי באאוטלוק ובתנאי שהנמען עדיין לא פתח את הדוא"ל. אבל לא יודע האם אני צודק וגם לא יודע איך)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by computer_freak,

שלום אתמול פתחתי ברב טמטומי קובץ שהוא כנראה סוג של וירוס הקובץ הגיע דרך המסנג'ר כביכול ממישהו שאני מכיר בתור כרטיס ברכה של יום האהבה הורדתי אותו ופתחתי הקובץ לא נפתח אבל הוירוס נטען... מאותו רגע זה שולח לאנשים שיש לי ברשימה את אותם הודעות וכשאני עושה בגוגל חיפוש עם מילים מסויימות כמו וירוס או אנטיוירוס או נכנס לתוכנה של האנטיוירוס התוכנה או האתר נסגרים ניסיתי לעשות סריקה בנוד32 AVG ספייבוט ואדאוור במצב בטוח כולם לא פתרו את הבעיה מישהו יודע מה לעשות חוץ מפירמוט?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. לאחר הורדה של קובץ מסויים, הוא השאיר מגה אחד שהוא לא הוריד והוא כבר כמה שעות לא ממשיך להוריד אותו אלא רק מעלה לרשת. מה הסיבה? זה נראה לי כמו טריק של התוכנה כדי שאני אשתף את הקובץ בכוח, אך האם יש דרך לסיים את ההורדה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. לדוגמא יש לי ווידיאו ברזלוציה 720X480, והוא דחוס לH.264. נגיד יש לי 60 דקות של ווידיאו והוא עובד ב 25 פריימים לשניה. מה הגודל שלו יהיה? ומה יהיה גודלו אחרי שאני ימיר אותו נגיד, לאיזה שהוא פורמט שהוא LOOSLESS (אני יודע שזה עושה רק יותר גרוע) אבל צריך לעבוד על FINALCUT על פורמט לא דחוס.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. מדובר במחשב חדש של חבר, שהותקנו עליו Windows 7 (ברוסית, אם זה משנה) וכן office 2007. הבחור משתמש בתיבת הדואר של ספקית האינטרנט באמצעות אאוטלוק ואינו מסתדר עם מחשבים יותר מדי, כך שהוא מעדיף להשאר עם מה שהוא מכיר גם אם זו לא השיטה האופטימאלית. הבעיה היא כזו: לאחר התקנת אופיס, ניסיתי להשתמש באשף ההגדרה כדי להגדיר את תיבת הדואר בתוכנה. אני לא מבין מה בדיוק קרה, אבל אחרי אותו נסיון ברגע שאני פותח את אאוטלוק קופצת ישר הודעת שגיאה בנוגע לקובץ VBscript.dll שאינו מופיע כביכול ברגיסטרי, ומציעה להוסיף אותו ידנית בעזרת regsvr32.exe או להתקין מחדש את ה"תוכנה". בהעיה היא שההוספה הידנית מתבצעת בהצלחה אבל לא עוזרת בשיט, ואילו התקנה מחדש של האאוטלוק ואף של האופיס כולו גם היא לא עוזרת, כך …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני משתמש ב-TLN eMule Booster v8-v0.49b איזו גרסא של TLN eMule Booster מומלצת? או גרסא אחרת שיש לכם ואתם ממליצים עליה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי, אתמול היה לי עדכון של גוגל כרום לגירסה: 20.0.1132.47 ומאז אני מרגיש שהדפדפן פשוט איטי באופן לא רגיל. כל התפריטים זזים לאט, פשוט לא זורם כמו שהיה עד הגירסה שלפניו (19). מה אפשר לעשות לגבי זה? מחקתי והתקנתי מחדש את הדפדפן אך הבעיה לא נפתרה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by huber,

יש ברשותי RADEON 8500 LE של הרשקולס (וזו לא טעות כתיב) עם המחשב הבא: PIII 800MHZ לוח אם CUSL2-C 256MB זיכרון 133MHZ מערכת הפעלה XP PRO כאשר אני מנסה להריץ את הבדיקה הסטנדרטית בכדי לקבוע מה כוחו של המתוק הנ"ל במיספרים, הוא נעצר באמצע ונותן לי את ה ERROR LOG שמצורף... מישהו?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by לרה,

היי לכולם, לאחר בעיות עם המחשב כפי שרשמתי קודם לכן, החלטתי לפרמט אותו. הפירמוט עבר בשלום, התקנתי XP ועדכנתי אותו מהאתר של מיקרוסופט. הורדתי את התוכנה וינראר בגרסתה העברית והפלא ופלא במקום עברית אני רואה עיגולים עם נקודות (ג'יבריש). התקנתי בשפות עברית וכתיבה מימין לשמאל, ובחרתי בכל מקום שהיה עברית אך זה לא עזר. הורדתי 2500 פונטים נוספים עבריים בתקווה שזה יעזור והתקנתי אותם אך עדיין יש לי עיגולים ונקודות. יש לי עוד תקיות שכתובות בעברית ברורה ודווקא התוכנה הזו וכל מה שקשור אליה בג'יבריש. בבקשה עצה דרושה... :s05:

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by TELEVOX,

שלום לכולם. ברשותי מחשב עם win7 ultimate , התקנתי virtual pc ולאחר מכן את ה XP mode כעת , בתוך ה XPmode התקנתי תוכנה ע"י ה installer שלה וכן היא פועלת בתוך ה XPM וגם נוספו קישורים בתפריט ה start להפעלה ישירות מתוך win7 . כעת אני מעוניין להעביר תוכנה לתוך ה XPM אך התוכנה במצב portable - משמע, אין לה התקנה והיא לא מעודכנת ב registry \ add remove programs, וכך אני נאלץ להפעיל את המכונה ,ורק אז להפעיל את התוכנה - דבר שמסרבל את העבודה ולמעשה אני כבר יכול להשתמש ב vmware לשם כך . האם ניתן לגרום ל xpm "לדעת" שיש תוכנה שאמורה להשתלב בתפריט ההתחל של win7 המארח ? תודה לעונים .. SOLVED ! ותודה ל ran0 מפורום IT בתפוז. GIGN1987 simply copy the app where you want in xp mode…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. כלומר לשדר למישהו את מה שאני רואה במחשב הבנתי שאפשר לעשות את זה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש לי מחשב פנטיום 3 500 MHZ עם וודו 5 ניסיתי להתקין עליו לאחרונה כמה משחקים וגיליתי שיש לי בעיה שדריבר מעודכן יכול לתקן. הווינדוס של המחשב הזה ''כמעט'' קרס חסרים מלא קבצי DLL אין אינטרנט או אפשרות לצפות בסרטים בעזרת DIVX ודרך לוח הבקרה ראיתי שהמחשב לא מזהה את הדריבר של הכרטיס מסך ומצאתי אותו ראיתי שכל המידע שם ריק מה שכנראה גורם למשחקים לא לרוץ על DIRECT3D ורק על SOFTWARE אז השאלה היא אם אני יעדכן את הדריבר זה לא יכול כאילו להרוס יותר ומשחקים לא יפעלו בכלל? אני מנסה להמנע מפירמוט אבל זה די חשוב לי שיהיה את התמיכה הזאת.מה לעשות??

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. ניסיתי להגדיל את התצוגה ע"י CTRL + אבל כל פעם שפתחתי עמוד חדש ראיתי שוב בקטן (יש לי מסך 22) באקספלורר זה נשמר לכל העמודים שנפתחים מאותו רגע ואילך. איך אפשר שזה יישאר קבוע בפיירפוקס?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני ממש מתחנן שלא תספימו את הת'רד הזה.... באמת! פשוט אל! אם כך, מה התוכנת אנטי וירוס-פיירוול הכי טובה היום? אני יודע אנשים רבים משתמשים ב-ESET אבל אני רוצה לשמוע חוות דעת שניה על התוכנה.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.