תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת האם יש תוכנה טובה לניגון של קבצי 2160P יש לי מחשב חזק אבל קבצי דוגמא שהורדתי מנגנים בצורה מאוד מקרטעת. מפרט I7-920 12GB RAM 5870 האם זו בעיה של מפרט לדעתכם? עד ניסיתי VLC , MEDIA PLAYER, QUICK TIME אף אחת לא עמדה בעבודה...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
טיקסטור כדור שלום. מידלתי כדור במקס ואני לא מצליח ו(לא באמת יודע) איך לטקסטר אותו זה המודל של הכדור שלי ואחת מהטקסטורות האלו אני רוצה להוסיף http://www.suurland.com/tut_ball/ball.jpg http://www.3dkingdom.org/modules/My_eGallery/gallery/models/soccerball.jpg איך אני עושה את זה ? חותך בפוטושופ ומעביר ? או דרך יותר נכונה ? כי אני באמת מתייאש. תודה רבה ארז [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנה לניגון סרטי בלו ריי עם כתוביות בעברית במחשב. תודה מראש לעוזרים. חג שמח, ושנה טובה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום הנכון או אולי פורום רשת. בכל מקרה, אני מחפש תוכנה שדרכה אני אוכל לעשות סטרימינג למוזיקה ממחשב אחד לאחר. אני אסביר - יש לי שני מחשבים, מחשב נייד ומחשב נייח. המחשב הנייח מחובר למערכת סטריאו. מה שאני רוצה לעשות הוא להפעיל מוזיקה במחשב הנייד שתושמע במערכת הסטריאו שמחוברת למחשב הנייח. אני יודע שאפשר פשוט לעשות שיתוף ואז לגשת למוזיקה שנמצאת על הנייד דרך הנייח אבל כל הראיון הוא להוציא את השימוש במחשב הנייח מכל הפרוצדורה. כלומר שאני אוכל לשדר את המוזיקה בלי בכלל לגשת למחשב הנייח. מקווה שאני ברור, אשמח לעזרה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי sony vegas 9 64bit על גבי חלונות 7 64bit. ברצוני לשמור סרטים בצורה מכווצת יותר ממה שהcodecs שבאים עם התוכנה מאפשרים. חשבתי אולי על xvid או משהו בסגנון. ניסיתי להתקין גרסא ניסיונית של ffdshow ב64bit אך זה לא עבד לי. מישהו מכיר חבילת codecs טובה ב64bit או פתרון אחר לבעיה? או במקביל המלצה על תוכנה (רצוי חינמית) שאפשר להמיר ולכווץ איתה סרטוני WMV או MP4 שאני יוצר בתוכנה בלי לאבד מאיכות הסרטון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי נכנס לי וירוס רציני למחשב שהרס לי את המקלדת וגם את הבוט שהייתי לוחץ A למשל היה יוצא AE4 > בנוסף הוירוס הוריד לי את התוכנות שרצות בהפעלה כמו ESET הרצתי COMBOFIX היא פתרה את רוב הבעיות חוץ מזה שאני לא רואה את ESET ועוד הרבה תוכנות ב MSCONFIG גם שאני מתקין תוכנה חדשה אני לא רואה אותה ב msconfig >stratup יש לי וינדוס 7 לידע כללי תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש אתרי חדשות נגיד כמו YNET CALCALIST וכו' שיש בעמודים סרטונים והם פשוט טוענים אותם אוטומטית זה פשוט מציק מישהו יודע איך מפסיקים את זה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את culmusmiktex0.2.1 כדי לסדר בעיה שהייתה לי לייצא לקובץ PDF. אני לא בטוח אם זה מאז, אבל יש לי בעיה במעבר בין שפות. עד כה, החלפת שפה רגילה (שיפט-אלט) היה נותן לי לכתוב באנגלית, ואילו הייתי רוצה ישור משמאל לימין אז F11, בעברית - F12. כעת, פריסת המקלדת בווינדוס צריכה להיות באנגלית כדי שהמקלדת תכתוב בעברית, מאחר ואם לא המקלדת קצת..עקומה - במקום , אני מקבל ת וכד'. מעבר לכך, אין אנגלית בשום אופן. אשמח לשמוע מה ניתן לעשות כדי לסדר את המצב כמו קודם, משחקים קלים פה ושם בתפריטים לא הניבו הרבה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה מאיפה אפשר להוריד את התוכנה Adobe Photoshop תודה ביי
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תחושה לא טובה בעניין. מלבד לסרוק ע"י אנטי וירוס. מבקש עזרה אם אפשר לדעת אם פרצו ואיך לסדר את זה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין visual studio .Net והוא לא מוכן להמשיך בגלל שהוא רוצה SP2 יש דרך להתקין אותו בלי הSP המסריח הזה?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא עובד עם IE אלה עם FF אבל אמא שלי צריכה אותו.... ובתאות לפני כמה זמן התקנתי את הסרגל הקלים של יהוו! עכשיו אתם לא קולטים מה גילתי! יש סרגל TAB! והוא מובנה עם הסרגל כלים של יהאו! איך מיקרוסופט או כל חברה אחרת לא עשתה אתזה עדין? ? איך? למרות שאני לא צריך את היהאו עצמו אני עדין נשאר איתו ולא מחפש תוסף TAB רגיל [אם יש בכלל] כי אני חושב שזה מגיעה להם!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה מוזרה כשהוא צרב דיסק נתונים מהמחשב הנייח מאפשרות הצריבה המובנית בחלונות 8 וגם בעזרת CDBurnerXP(בגרסה האחרונה) הדיסק לא עבד לו ברכב. וככה התוכן באחת התיקיות נראה(דרך המחשב הנייח עם חלונות 8) *נצרב בעזרת המחשב הנייח עם אפשרות הצריבה המובנית בחלונות 8 וגם באמצעות CDBurnerXP(בגרסה האחרונה) התוצאה זהה וככה התיקייה נראת לאחר שנצרבה בעזרת המחשב הנייד שלו עם אפשרות הצריבה המובנית של חלונות 7 ואז הדיסק כן עבד. *התמונה מתוך המחשב הנייח עם חלונות 8 *האפשרות של הצגת קבצים מוסתרים הייתה פעילה ב2 התמונות ושוב התמונות נלקחו מהמחשב הנייח עם חלונות 8(שיהיה מובן) . בבקשה לא לשאול אותי שאלה כמו "למה הוא לא צורב כדיסק מוזיקה?" . אם משהו אחר לא מובן תשאלו. תודה מר…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יוצר בסרט שאני עורך כתוביות (כמו שיש בסרטים שאנשים מדברים ומה שהם אומרים כתוב למטה) וגם איך סוגרים קובץ פרויקט כקובץ וידאו בתוכנה ? בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט avi ועקב מגבלת מקום ב DOK אני צריך לפצל אותו לשניים. מחפש תוכנה מהירה שתעשה זאת - אפילו עם היא כרוכה בתשלום. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
ויציאו דרייברים לסורקים שלהם לXP???? זה הדבר היחיד שמונע ממני לעבור אליה כמע' הפעלה עיקרית, כרגע מותקנות אצלי 98 וXP... אוף.....
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם יצאה הגרסה כבר מהיכן ניתן להוריד את מורפיוס 2???
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עשיתי בדיקת אוןליין של וירוסים ומצא לי 6 וירוסים איך אני מוריד אותם? זה פתח לי חלון כזה מה אני עושה איתו? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת ויחידה עם הדפדפן הנ"ל, IE9 . הכל מצויין פרט לדבר אחד - חלונות קופצים. כל הזמן פרסומות קופצות ואני לא יודע איך אני חוסם הכל.. ניסיתי דרך התוכנה לחסום חלונות קופצים ובאפשרויות ההבטחה אבל אז הוא חוסם לי קישורים שאני פותח בעצמי ע"י לחיצה על לינקים או הורדות שאני רוצה להוריד.. בפיירפוקס לא היה לי את זה. מה אפשר לעשות בנידון? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני משתמש בדפדפן אקספלורר.... רציתי לדעת איך אני יכול למחוק את ההסיטוריה של כל האתרים שביקרתי בהם.... (כל פעם מופיע לי רשימה כזאתי בשורת החיפוש) רציתי לדעת אם יש עוד רדך כלשהי חוץ מ: "כלים- אפשרויות אינטרנט- ומחיקת היסטוריה..( כמו שבתמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא ממש חזק במחשבים. ברצוני להוריד את נגן VLC, ובשני נסיונותיי האחרונים, הורדתי ווירוסים למחשב. אני צריך עזרה בלמצוא אתר מהימן להורדת הגירסא המלאה\פרוצה של הנגן. תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-