עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש אפשרות או תוכנית שאפשר איתה לה וסיף את כל או חלק מהקישורים בדף כלשהו, בבת אחת, למועדפים?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היי!, אני מחפש שמות של תוכנות מיקצועיות לעריכת מוזיקה, אני חושב שאני מכיר Qbase ככה כותבים את זה? יש עוד? תודה!!!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by aseran,

מישהו בבקשה יכול להמליץ על נגן סרטים למחשב? עם הBSPLAYER הסתבכתי הוא לא נותן לי AC3 ואני רואה רק תמונה שחורה לעומת זאת ה MV2 PLAYER סבבה אבל מלא באגים, קורס כל שנייה נתקע פשוט מעצבן, יש לי ויסטה אז משהו שיתאים לה תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by F430,

היה לי את הנוד 32 גירסה 4... מה עכשיו הכי מומלץ וטוב?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. השאלה בכותרת... אני היום משתמש ב: Panda Free Antivirus + Panda Security ToolBar + GridinSoft Anti-Malware *ראיתי שבעבר פורסם פוסט כזה ב2014,ואני עכשיו פותח שנית ב2016 אני רוצה להיות יותר רלוונטי להיום. בגדול אני מאוד מרוצה מהשילוב שלהם,השאלה אם אתם ממליצים על שילובים אחרים? כי תמיד אנטיוירוס חינמי דורש לנו ברב המקרים עזרה נוספת עם תוכנת הגנה נוספת מהצד.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש לי על המחשב Media Player Classic - Home Cinema AC3Filter CoreAVC Professional Edition ו Haali Media Splitter שבא ביחד עם ה CoreAVC.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by StorM FighteR,

אני צקיך שם של תוכנה [אם יש כזאת] שיכולה להסוות את האיי פי של המחשב שלי תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לאורך כעשר שנים השתמשתי במעבד התמלילים דגש השומר מסמכים בסיומת *.dgs מדובר בהמון מסמכים ואני מחפש דרך קלה להמיר אותם לפורמט וורד או *.rtf תוך שמירה על העיצוב שלהם. מתוך תוכנת הדגש קיימת אפשרות לשמור בפורמטים אלה אבל הדבר לא מעשי כי הוא מחייב פתיחה ושמירה מחדש של כל קובץ בנפרד אוודה על רעיונותיכם.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש לי אינטרנט של 2.5 ואני מת להוריד משחקים מכל השרתים האלה. איזה תוכנה להוריד? יש לי תוכנת INTERNET DOWNLOAD MANAGER אבל היא מזייפת יש קבצים שלא סוגרים שם את ה-60 קיי כשרוחב הפס אמור להגיע לכמעט 350 קיי בשניה. איזה תוכנה כדאית ואיך אני מוריד משחק שמחולק ל-30 חלקים ברפידשייר למשל ? (כי ברוב האתרים כמו רפיד יש הגבלה ) כמוכן איך להוריד מאתר VIP שגם שם אנשים מעלים קבצים להורדה של משחקים. תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by aquas,

היי עברתי ל-2 לפני כמה ימים ויש בעיה קטנה שלא הייתה ב-1.5 למשל:כותבים בחלון האתר: "אופיס דיפו",ב-1.5 זה ישר הולך לאתר אבל ב-2 לא משנה מה אני יכתוב זה לא ילך לאתר,משום מה יש בעיה לפיירפוקס לזהות את המילים קופצת הודעת שגיעה כמו בתמונה,ופיירפוקס מופנה לאתר הזה-http://www.xn--4dbcghrer8gi.com/ שאלתי כמה אנשים שיש להם את הגירסה 2 ואצלם זה בסדר ועובד כרגיל אני מצליח לגלוש כרגיל,חוץ מהבעיה הזאת תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

11. Started by 1nstall,

היי יש לי PHOTOSHOP 8.0 ואני משתמש בפונטים שבאים איתו (פונטים ממש פשוטים) אז מאיפה אני יכול להוריד פפונטים חדשים? ואם מי שהוא יודע איפה יש מדריך לפוטושופ (בעיברית)? תודה לכל העוזרים Install

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. תמיד במנהל ההתקנים פועלים לי הישומים: wfxsvc.exe ועוד משהו, לא זוכר. אני מוריד אותם ממנהל ההתקנים אבל הם חוזרים. האם אלו מרגלים, ואם כן - איך אני נפטר מהם לתמיד? יש לי גם תוכנה בת 84MB שמופיעה ב"הוספה והסרה" ושמה: NETWORK PLAY SYSTEM PATCHING עם סימן של "וי" ירוק. האם זו תוכנת ריגול??

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by reptile,

אים אני ישתמש בתוכנה הזאת להעלות את הקצב ריענון במקום דרך הגדרות הרגילות ששם אי אפשר זה יכול לגרום נזק למסך?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Motion Typography או Kinetic Typography זהו ז'אנר אומנותי מוכר למדי בענף התקשורת החזותית וה motion graphics, שתפקידו לשלב אנימציה עם טקסט כדי ליצור או להעביר לצופה רעיון או רגש מסויים. (לרוב תמצאו בפרסומות, תשדירי שירות, פתיחים, כתוביות וטריילרים) לטכניקה הזו קיימת וריאציה מעניינת שצוברת פופולאריות ברחבי האינטרנט. וריאציה זו מבוססת על פס קול לקוח מסצינה מוכרת כלשהי מהקולנוע/הטלויזיה, או מבוססת על רצועה מוסיקלית כלשהי עם lyrics, כשהיא מעבירה את אותה הסצינה/שיר ע"י טקסט מונפש בשימוש אותו פס הקול ובשילוב אלמנטים נוספים של motion graphics כדי ליצור אנימציה מעניינת יותר. כמה דוגמאות מאוד מעניינות: "האביר האפל" - סצינת העיפרון הנעלם: "מועדון קרב" - סצינת הכוויה הכימית …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by idansh,

I am searching a driver for LCD Samsung SyncMaster 730B and cannot find it, does a standart windows LCD driver will be enough ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני מחפש תוכנה מומלצת לניהול סיסמאות. גם בתשלום במידת הצורך. אני מעדיף משהו בפורמט של טוקן, כלומר תוכנה שיושבת על DOK ומכניסה את הסיסמה לאחר חיבור ה-DOK למחשב. משהו מכיר תוכנות מומלצות בסגנון?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by nim901,

שיהיה חזק, אמין, קל, וקל להגדיר ושלא יחסום כל מני תוכנות ושטויות, תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני צריך המלצה לעכבר חוטי, נוח ומדויק לעבודה ממושכת ,לשימוש כללי ולתוכנות עיצוב גרפי .במחיר של עד 140 ש"ח . כף יד ~קטנה .... שיהיה כפתור נוח לשינוי רזולוצייה מהיר. איך אלו: ??? Saitek Cyborg V.3 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7212 Gigabyte Laser Gaming Mouse (GM-M6880) 1600DPI http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=11463 Gigabyte Gaming Dual Lens (M6800) 1600DPI http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=8070 תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Lioriii,

אני רוצה לחלק את ההרד דיסק שלי ל-2 מחיצות של NTFS עם איזו תוכנה אתם ממליצים להשתמש??עם FDISK או עם PARTITION MAGIC 7???? וכיצד אני עושה זאת???

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. בעסק שלנו אנחנו משתמשים בתוכנת הנהלת חשבונות חישובית זהב של חברת אוטוסופט. יש לה לא מעט חסרונות לדעתי וגם באגים. לעיתים כאשר אנחנו רוצים לבצע פעולות אז מתקבלת הודעת שגיאה זו או אחרת. הגרסה מעודכנת ללפני שנתיים בערך. טלפנתי אליהם ואמרתי להם שיש לי חשש כאילו הם בכוונה גורמים לתקלות בתוכנה על מנת שלקוחות שקנו את התוכנה יהיו צריכים להירשם לשירות השנתי שלהם שעולה ללקוחות שלא מחדשים קבוע 1700 שקל ומשהו כולל מע"מ. הם אמרו שהחברה שלהם לא תעשה דבר כזה. רציתי לשאול אם באמת יכולה להיות סבירות גבוהה שהם בכוונה גורמים לתקלות בתוכנה? רציתי גם לשאול לאור השנה החדשה (נוח להחליף תוכנה בתחילת שנה) אם יש לכם המלצות לתוכנות הנהלת חשבונות אחרות? משהו לא יקר. וסתם לצורך דוגמא. על מנת לקבל עדכ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה בהתקנה של התוכנה. כשאני בה להתקין מופיעה לי הודעה של : connection to server faild איך אני מתקן את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. בעיה שצצה לאחרונה: כשאני גולש עם מס' חלונות IE6 פתוחים, אני לוחץ על קישור, בזמן שהדף עולה (לוקח זמן עם 56K), אני עובר לחלון אחר, אבל אחרי שניה או שתיים - החלון (הממוזער-פסיבי) שטוען את הדף ההוא - קופץ לי לפנים ! מאיפה הוא בא?! זה קורה כל הזמן, ולא משנה אם יש 2 חלונות פעילים או 10. יש פתרון או שנמשיך לסבול?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Zadu,

שלום, קיבלתי הרבה פעמים היום BSOD באמצע Dragon Age: Origins. ניתחתי את קובץ הDUMP והיה רשום Probally Caused By - nv4_disp.dll. השאלה אם הדבר היחידי לעשות במצב כזה זה הסרה של הדרייבר והתקנתו מחדש (כמו שנכתב במדריך) ? הנה תמונה של ניתוח הדאמפ : תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by omri_ro,

ויציאו דרייברים לסורקים שלהם לXP???? זה הדבר היחיד שמונע ממני לעבור אליה כמע' הפעלה עיקרית, כרגע מותקנות אצלי 98 וXP... אוף.....

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים