עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש תוכנה פשוטה שתעשה את זה, כמובן צריכה לעבוד ב-WIN XP תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אז משהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Symbore,

השתשמתי שנים בזה של ג'ימייל אך הבעיה שהוא די מבוגבג ולפעמים עושה בעיות אז חשבתי לעצמי שאולי יש פתרון אחר? שתי הדרישות היחידות שלי הן שישקול מעט ולא יכביד על הזכרון/ אינטרנט. יש לי כמה תיבות דואר אצל ספקים שונים אז אם הוא יוכל לבדוק של כמה ספקים זה יהיה אחלה אך זה בכלל לא מחיייב והעיקר שיבדוק לי ג'ימייל בהצלחה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. השאלה בכותרת... אני היום משתמש ב: Panda Free Antivirus + Panda Security ToolBar + GridinSoft Anti-Malware *ראיתי שבעבר פורסם פוסט כזה ב2014,ואני עכשיו פותח שנית ב2016 אני רוצה להיות יותר רלוונטי להיום. בגדול אני מאוד מרוצה מהשילוב שלהם,השאלה אם אתם ממליצים על שילובים אחרים? כי תמיד אנטיוירוס חינמי דורש לנו ברב המקרים עזרה נוספת עם תוכנת הגנה נוספת מהצד.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by i-kramba,

1. אחרי מחיקת תיקייה שנקראת :Dc54 עם התוכנה unlocker כל פעם שאני מנסה למחוק קבצים מסל המחזור אני מקבל את השגיאה בתמונה . Uploaded with ImageShack.us 2.אחרי שימוש ב-combofix יש לי צללית ירוקה מתחת לאייקונים .כבר ניסיתי ללכת לביצועים במאפייני המערכת ולהוריד את הוי וזה לא עזר . Uploaded with ImageShack.us

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by lipa,

אני משתמש בתוכנה MV2-PLAYERS התקנתי את ערכת המקודדים של קאזה לייט אני רואה את הסרט אבל לא את הכתוביות (לא משנה באיזה סרט) תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by borg,

מה ההבדל בין MPEG-1 ל-MPEG-2? אני מעוניין בנתונים טכניים יבשים, ובהסבר לגבי ההבדלים באיכות התמונה של שני הפורמטים הנ"ל. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by roll,

אני מחפש תוכנה כמה שיותר פשוטה שפשוט תגביה לי את השמע של השיר אבל לא תהרוס את האיכות שלו.. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש אפשרות או תוכנית שאפשר איתה לה וסיף את כל או חלק מהקישורים בדף כלשהו, בבת אחת, למועדפים?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. מחפש תוכנה פשוטה שבא אוכל לערוך קבצי וידיאו ומוזיקה למצגת. רצוי חינמית או תוכנה בתשלום עם תקופת ניסיון.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. לחבר שלי יש בעיה מוזרה כשהוא צרב דיסק נתונים מהמחשב הנייח מאפשרות הצריבה המובנית בחלונות 8 וגם בעזרת CDBurnerXP(בגרסה האחרונה) הדיסק לא עבד לו ברכב. וככה התוכן באחת התיקיות נראה(דרך המחשב הנייח עם חלונות 8) *נצרב בעזרת המחשב הנייח עם אפשרות הצריבה המובנית בחלונות 8 וגם באמצעות CDBurnerXP(בגרסה האחרונה) התוצאה זהה וככה התיקייה נראת לאחר שנצרבה בעזרת המחשב הנייד שלו עם אפשרות הצריבה המובנית של חלונות 7 ואז הדיסק כן עבד. *התמונה מתוך המחשב הנייח עם חלונות 8 *האפשרות של הצגת קבצים מוסתרים הייתה פעילה ב2 התמונות ושוב התמונות נלקחו מהמחשב הנייח עם חלונות 8(שיהיה מובן) . בבקשה לא לשאול אותי שאלה כמו "למה הוא לא צורב כדיסק מוזיקה?" . אם משהו אחר לא מובן תשאלו. תודה מר…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by 2130TOMER,

שלום יש לי סרט שאני רוצה לחתוך קטע ממנו איך אני עושה את זה בדיוק ? לא מצאתי תוכנה שעושה את זה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by topgun,

שלום יש לי אאוטלוק אקספרס (XP PRO), והגדרתי לו את החשבון דואל שאנחנו מקבלים מהספקית (נזק בינלאומי :-\). הצלחתי להקבל דואר איזה פעם פעמיים, אבל ביומיים האחרונים האאוטלוק לא מצליח משום מה להתחבר לשרת של הספקית. ניסיתי לבדוק דואר דרך השירות שלהם ברשת, ושם אני מצליח להיכנס לחשבון ולבדוק דואר. ניסיתי להחליף את השם של החשבון (באאוטלוק), למחוק אותו ולעשות חשבון חדש, להגדיר חשבון נוסף, וכולם נותנים לי את אותה בעיה (תמונה מצורפת). איך אני יכול לסדר את זה? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by idani1983,

משום מה מוגדרת לי כתובת DNS 85.255.113.202 ואני לא מצליח להסיר אותה. גם כשאני מגידר לו לקבל את כתובת ה DNS באופן אוטמטי ואז מאשר את הבחירה, כשאני חוזר לבדוק את זה הכתובת חוזרת. בדקתי עם SPYBOT והוא מצא 88 בעיות שתוקנו אבל הבעיה עדין עומדת בעינה. לפני הבדיקה עם הSPYBOT לא יכלתי לפתוח את ה explorer ובכול פעם שניסתי המחשב קפא. מה לעשות?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by KoDkOd,

הבעיה הזאת ממש ממש מטרידה אותי,קאזה לא מוצאת לי כלום ! והבעיה אצלי ספציפית כי אצל אנשים אחרים הוא מוצא,ניסית להורידאת התוכנהו לתהקין מחדש לא עזר עדכנית לא עזר מה עוד אפשר לעשות ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by NM,

אני רוצה להזמין טבלט(לוח גרפי) מחו"ל ואני מעוניין לדעת אם לוקחים מיסים מאיזה מחיר מסוים ובעצם כמה לוקחים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by 1_Nike_1,

אני יודע שזאת שאלה דיי newbit, אבל האמת שאף פעם לא ניסיתי ולכן אני לא יודע. אז איך עושים את זה? לצורך העניין אני רוצה לדעת גם לגבי CD ולא רק לגבי DVD. ואם צריך גם תרגום אז עוד מידע לגבי זה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. פשוט לא רוצה להשמיע כלום... סרטים שפעם פעלו אצלי עם קול כבר לא משמיעים כלום, ואפילו MP3 הוא לא מצליח לנגן (פעם כאמור הוא כן עשה את זה). לא עשיתי שום דבר חריג ואין לי מושג למה הוא הפסיק לפעול, נסיתי להתקין את התוכנה עוד פעם וזה עדיין לא עוזר... מישהו יודע מה לעשות ? אם היה אפשר לעשות UNINSTALL לגמריי זה אולי היה עוזר אבל אין דרך...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by arik100,

אהלן אני מחפש תוכנה חליפית לLOGMEIN לא תוכנות שחיבור מבוסס הזדהות IP (לא רוצה לעקוב אחרי המספר IP) אלא ע"פ חשבון - כמו בLOGMEIN אשמח לכמה חלופות תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by אישי555,

ובבקשה אל תציעו ללחוץ על print screen כי זה עושה עם פחות איכות

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מעוניין לדעת באמצעות אילו תוכנות ניתן לצפות בקבצי mkv.* ? תודה, אלכס.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. החלטתי לפתוח טראד ולספר על בעיה שהרבה אנשים נתקלים בה והפיתרון אינו ברור כלל. חוויתי על בשרי את הבעיה פעמיים. לצערי אני טיפוס עצלן, והפיתרון העילג שמצאתי היה לכתוב ב notepad ולהדביק לאקספלורר טקסט בעברית. פשוט כשניסיתי לכתוב עברית, יצא ג'יבריש. המצב נמשך כך חודש חודשיים עד שפשוט נשבר לי, אז החלטתי לחקור את העניין. חיפשתי תשובה בפורום של hwzone ולא מצאתי פיתרון לבעייתי. לאחר מספר ימים נואשים של ניסיונות שונים ומשונים ( כמובן שחרשתי על Control panel==> Regional and language options ), בחור טוב בשם MooMoo הציע לי להסיר את סרגל Google tool bar . הפלא ופלא, אחרי הדלקה מחדש הבעיה נפתרה. זהו הרגע המיוחל שהרגשתי את תוצאות מאמצי. אך לצערי לא ידעתי באותו זמן שהבעיה נפתרה אך לא …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by aquas,

היי עברתי ל-2 לפני כמה ימים ויש בעיה קטנה שלא הייתה ב-1.5 למשל:כותבים בחלון האתר: "אופיס דיפו",ב-1.5 זה ישר הולך לאתר אבל ב-2 לא משנה מה אני יכתוב זה לא ילך לאתר,משום מה יש בעיה לפיירפוקס לזהות את המילים קופצת הודעת שגיעה כמו בתמונה,ופיירפוקס מופנה לאתר הזה-http://www.xn--4dbcghrer8gi.com/ שאלתי כמה אנשים שיש להם את הגירסה 2 ואצלם זה בסדר ועובד כרגיל אני מצליח לגלוש כרגיל,חוץ מהבעיה הזאת תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

24. Started by shimon23,

אין את סורק הדיסק ב win xp? רציתי להריץ אותו ולא מצאתי אותו, וגם חיפשתי scandisk ולא היו תוצאות.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. הינני מעונין לסרוק תמונות ישנות כך שהסריקה תשמש כ"פילם" ונוכל להדפיס תמונות טובות כל טיפ בענין יעזור חשבתי על: DPI, רזולוציה , סוג קובץ (BMP'JPG וכד), יחסיות (1:1 1:2 2:1 ) - כלומר נדרשת הכוונה בפרמטרים אלו בינתיים נתתי לברירת המחדל לעבוד לפיה הסריקה היא 1:1 ב200 ושומר בJPG , אח"כ סרקתי גם 300 ו600 במחשב אינני רואה הבדל למעט העובדה שבהתאם לDPI גודל ההדפסה המומלץ הולך וגדל (כבר ב200 הגודל המומלץ להדפסה הוא גדול מגודל התמונה בפועל?) אך אני בהחלט חושש שפורמט זה שהוא פורמט מכווץ יביא בהדפסה תמונות גרועות מאשר אשמור אולי בBMP (ואז כל תמונה היא קובץ ענק) כמו כן לא מצאתי בתוכנת הסריקה (HP) אפשרות לקבוע את הרזולוציה עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים