עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Thant,

שלום, ברשותי sony vegas 9 64bit על גבי חלונות 7 64bit. ברצוני לשמור סרטים בצורה מכווצת יותר ממה שהcodecs שבאים עם התוכנה מאפשרים. חשבתי אולי על xvid או משהו בסגנון. ניסיתי להתקין גרסא ניסיונית של ffdshow ב64bit אך זה לא עבד לי. מישהו מכיר חבילת codecs טובה ב64bit או פתרון אחר לבעיה? או במקביל המלצה על תוכנה (רצוי חינמית) שאפשר להמיר ולכווץ איתה סרטוני WMV או MP4 שאני יוצר בתוכנה בלי לאבד מאיכות הסרטון? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by MiGHTyDuCK,

טיקסטור כדור שלום. מידלתי כדור במקס ואני לא מצליח ו(לא באמת יודע) איך לטקסטר אותו זה המודל של הכדור שלי ואחת מהטקסטורות האלו אני רוצה להוסיף http://www.suurland.com/tut_ball/ball.jpg http://www.3dkingdom.org/modules/My_eGallery/gallery/models/soccerball.jpg איך אני עושה את זה ? חותך בפוטושופ ומעביר ? או דרך יותר נכונה ? כי אני באמת מתייאש. תודה רבה ארז [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. התקנתי לנסיון תוכנת נרו לייט גירסה 9.09 וכשני פותח את לוח הבקרה בהוספה והסרה אני רואה מספר תיקיות של התוכנה ואין לי אפשרות להסירם.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by StorM FighteR,

אני צקיך שם של תוכנה [אם יש כזאת] שיכולה להסוות את האיי פי של המחשב שלי תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by BUNNY,

חרב שהכנתי לפי מודל אמיתי שנקרא "sword of darkness" יש אותה בכול חנות של דברים יפים לחדר

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. השאלה בכותרת... אני היום משתמש ב: Panda Free Antivirus + Panda Security ToolBar + GridinSoft Anti-Malware *ראיתי שבעבר פורסם פוסט כזה ב2014,ואני עכשיו פותח שנית ב2016 אני רוצה להיות יותר רלוונטי להיום. בגדול אני מאוד מרוצה מהשילוב שלהם,השאלה אם אתם ממליצים על שילובים אחרים? כי תמיד אנטיוירוס חינמי דורש לנו ברב המקרים עזרה נוספת עם תוכנת הגנה נוספת מהצד.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by yaron266,

רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שמאפשרת לי לקבוע זמן מסויים לכיבוי המחשב כמו מעין טיימר.לדוגמא אם אני לא נמצא בבית והשארתי את המחשב דלוק ואני רוצה לכוון את את המחשב ע"י התוכנה שיכבה בעוד לדוגמא-12 שעות.האם קיימת תוכנה כזו???

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. בשעתיים האחרונות, הפעלתי את איסיקיו בערך 30 פעם... כל פעם הוא מתרסק לי... ונותן שתי הודעות (בצורה רנדומלית אני מקבל אחת מהשתיים) בהתחלה הייתי עם 2002B ואחרי זה התקנתי את 2003A (חשבתי שזה יעזור) וזה רק הוסיף עוד תקלות... התוכנה מתרסקת לי כל הזמן... ניסיתי כבר להתקין מחדש, למחוק מחיקה מלאה ואז להתקין, ריסטרט, הפעלה של התוכנה סתם ככה... אם למישהו יש רעיונות, תודה רבה נדב עריכת המודר: שני הת'רדים אוחדו.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by nadav.sagi,

כנראה ש-LAVALYS פשטו את הרגל או משהו. המפתח המקורי של AIDA32 שחרר את AIDA64 על שם חברה חדשה. http://www.aida64.com

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. לחבר שלי יש בעיה מוזרה כשהוא צרב דיסק נתונים מהמחשב הנייח מאפשרות הצריבה המובנית בחלונות 8 וגם בעזרת CDBurnerXP(בגרסה האחרונה) הדיסק לא עבד לו ברכב. וככה התוכן באחת התיקיות נראה(דרך המחשב הנייח עם חלונות 8) *נצרב בעזרת המחשב הנייח עם אפשרות הצריבה המובנית בחלונות 8 וגם באמצעות CDBurnerXP(בגרסה האחרונה) התוצאה זהה וככה התיקייה נראת לאחר שנצרבה בעזרת המחשב הנייד שלו עם אפשרות הצריבה המובנית של חלונות 7 ואז הדיסק כן עבד. *התמונה מתוך המחשב הנייח עם חלונות 8 *האפשרות של הצגת קבצים מוסתרים הייתה פעילה ב2 התמונות ושוב התמונות נלקחו מהמחשב הנייח עם חלונות 8(שיהיה מובן) . בבקשה לא לשאול אותי שאלה כמו "למה הוא לא צורב כדיסק מוזיקה?" . אם משהו אחר לא מובן תשאלו. תודה מר…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום חברים, אני מעצב גרפי ופנו אליי מהחברה שבה אני עובד בבקשה לעצב את שער העיתון ברוח החג. אשמח לקבל רעיון מאנשים יצירתיים, שם החברה לא משנה כיוון שלא צריך להיות זיקה לחברה. אשמח לקבל רעיונות, בסיום העבודה אני אפרסם את שער העיתון לקבל תגובות... תודה רבה חברים. מחכה לרעיונות. חג פורים שמח

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by e-r-a-n,

לאחרונה התקנתי את culmusmiktex0.2.1 כדי לסדר בעיה שהייתה לי לייצא לקובץ PDF. אני לא בטוח אם זה מאז, אבל יש לי בעיה במעבר בין שפות. עד כה, החלפת שפה רגילה (שיפט-אלט) היה נותן לי לכתוב באנגלית, ואילו הייתי רוצה ישור משמאל לימין אז F11, בעברית - F12. כעת, פריסת המקלדת בווינדוס צריכה להיות באנגלית כדי שהמקלדת תכתוב בעברית, מאחר ואם לא המקלדת קצת..עקומה - במקום , אני מקבל ת וכד'. מעבר לכך, אין אנגלית בשום אופן. אשמח לשמוע מה ניתן לעשות כדי לסדר את המצב כמו קודם, משחקים קלים פה ושם בתפריטים לא הניבו הרבה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by gshhar,

???

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. בעיה מטרידה יש לי קבוצה מסויימת של קבצי gp5, אני אוהב אותם מסודרים בתיקיות משום מה שהעברתי אותם ללפטופ ראיתי שזה לא נפתח (העברה פשוטה, באמצעות DOK, קבצים שהיו במחשב אחד, ורציתי להעביר ללפטופ החדש) מדובר בקבצים ששלחו לי פעם במייל, אלה לא קבצים שאפשר להוריד מאיזה אתר באנטרנט, רק חלק מהם אני יכול למצוא במייל וראיתי שכשהורדתי אותם במייל דווקא יכולתי לפתוח אותם, ואני רוצה גישה לכל מה שהיה לי עד כה (במחשב הקודם) אבל לא די בזה, גם אחרי שהורדתי קובץ GP5 שהיה במייל, והעברתי אותו אחרי זה לתקייה (גם אם זו תקייה שפתחתי בתוך תקיית ההורדות) זה לא פתח את הקובץ!! זה מרגיז וחסר כל הגיון! גם אם היה לי אפשרות להוריד את כל הקבצים שהיו לי מהמייל, עדיין אם הייתי מסדר אותם בתיקיות, הם היו מסרבי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ניר.,

שלום רב, אני לא מצליח להתחבר לרשת קדמליה באימיול (0.50C) וכן לא מציג את רשימת אנשי הקשר .. מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה ? דחוףף .. תודה על העזרה לעונים ..

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by B@By-KiLLeR,

אחרי שכל פעם אני עושה : Delete Cookies, Delete Files & Clear History ואני פותח את האינטרנט אקספלורר ואני לוחץ s אז בשורת הכתובת רשום לי http://sex4free.co.il :saint: זה האתר היחידי שנשאר אחרי שאני מוחק בעצם את כל הדברים שעשיתי....איך אני מוחק גם אותו ? ??? בתודה מראש, B@By-KiLLeR

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אם יצאה הגרסה כבר מהיכן ניתן להוריד את מורפיוס 2???

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by lipa,

אני משתמש בתוכנה MV2-PLAYERS התקנתי את ערכת המקודדים של קאזה לייט אני רואה את הסרט אבל לא את הכתוביות (לא משנה באיזה סרט) תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום רב: כאשר אני לוחץ alt + shift באקסל כדי להחליף שפה, תכופות במקום להחליף שפה, הוא מתחיל להשתולל לי עם הממשק כאילו לחצתי רק על Alt בלי Shift. בדקתי האם הבעייה קורית גם בוורד ואכן זה כך. הבעייה לא קורית עם תוכנות אחרות שאינן של מיקרוסופט אופיס. מה הגורם לבעייה הזאת?

20. Started by LazyBoy,

מידי פעם צץ בפורום דיון בנוגע ללוגו שגולש כזה או אחר עיצב והוא מבקש עליו חוות דעת. חלקם טובים יותר, חלקם טובים פחות ויש גם כאלה שהם פשוט רעים. אבל רובם ככולם מפספסים את הכוח הגלום בלוגו - שהוא מסוגל להעביר מסר. עלה לי הרעיון לשתף אתכם בכמה דברים שהבחנתי בהם במהלך השנים בתקווה שזה יעזור למעצבים שמסתובבים פה. אז הנה שלוש דוגמאות ללוגואים שבטח נתקלתם בהם מספר רב של פעמים בעבר. קחו רגע והתבוננו בהם כמו שצריך. מה אתם רואים? התשובות להלן: 1. לחץ יש משמעות כפולה. הוא לא רק מסמל חיוך, הוא שולח מסר שיש באמזון הכל - מA ועד Z. 2. אם הופכים את הלוגו מתקבלת צורה של לב, אבל המסר האמיתי מתחבא בין הK לI... רואים? 3. כשאתם חושבים על FEDEX לרוב אתם חושבים על מהירות או משלוח …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום יש לי בעיה די רצינית . אני לא מצליח להתקין שום דבר במחשב חוץ מהדרייברים שהתקנתי, כל מה שהורדתי כגון ICQ MSN WINRAR כותב לי שגיאה בחילוץ משהו כזה. אני לא יודע מה לעשות ! תעזרו לי בבקשה .

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אהלן, אני ממש מחפש בנרות תוכנה שאני יוכל להריץ איתה תוכניות באסמבלר.. על אתר בגוגל בסופו של דבר מוביל לאתר של emu8086.com ומשם ההורדה היא רק ל16 יום (ניסיתי לשנות את השעון/הסרה התקנה וזה לא עזר) אשמח לתוכנה שאני יוכל להריץ איץה תוכניות באסמלי.. (מקווה שמקובל לבקש כאלה בקשות בפורום, אם לא אז סליחה, אנא תמחקו.)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by dids22,

טוב הורדתי את הגרסה החדש(1.0.6) ויש לי בעיה להיכנס לאתר http://www.91fm.co.il/ גם בגרסה הקודמת זה לא עבד(1.0.5) אבל באקספלורר זה עובד משהו יודע אולי איך לסדר את זה?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. למישהו ידוע על דבר כזה? לי לא נראה בכלל שיש דבר כזה, כי זה משהו חיצוני, אבל חבר שלי אומר שיש, יש תוכנה כזאת? אם יש אז תנו שם. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by rreiss,

אני לא יודע עד כמה הנושא קשור לפה, אבל לא ראיתי מקום טוב יותר לפרסם אותו וכן רציתי להעלות את הנושא. לפני זמן יחסית ארוך כל קבצי המוסיקה שברשותי נדבקו בסוג של וירוס (MP3 וWMA), מה הוירוס עושה? אז ככה: בתוך הקובץ נמצא נתיב של אתר (בהמשך אני אגע באלו שנתקלתי), הנתיב הזה כביכול נתיב של מקודד (codec) הנמצא ברשת ועל הנגן להוריד אותו בכדי לנגן את הקובץ, בפועל זהו אתר זדוני. אז מה קורה בפועל? הקובץ מופעל בנגן המוסיקה אחרי כמה שניות שהוא מתנגן נפתח הדפדפן בכתובת האתר הזדוני שהושתל בקובץ כביכול כמקודד, קובץ המוסיקה מפסיק להתנגן. אז נשאלת השאלה אם הוירוס הזה חוץ מלעצבן יכול להזיק..? כן! באותו אתר שאליו הופנת נמצאים לעיתים קרובות קישורים שמוצגים כמקודדים נדרשים, או סתם דברים שאותם תו…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.