תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום יש ברשותי STEAM (הורדתי הכי אחרון מן האתר שלהם ויש לי USER שם) כמו כן אני מריץ חלונות 7 בגרסת PRO ו 64 ביט. אני מתקין את ה STEAM ההתקנה עוברת בסדר, ואז כשהוא עולה ומנסה לעשות UPDATE הוא נותן הודעת שגיאה לגבי STEAM.exe יש למישהו מושג לגבי הדבר הזה ואיך גורמים לו לפעול?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר למחשב נייד: Toshiba Satellite A215-S4697 למערכת הפעלה XP SP3 הורדתי חבילת דרייברים והוא לא מתקין את הWifi, את הרשת והכ. מסך... ניסיתי כבר באתר של טושיבה וגם באתרים ידועים יותר ולא מצאתי משהו עובד.. אם מישהו יכול להפנות אותי או להדריך זה ממש יציל אותי.. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני- אחרי- בבקשה תנו לי תגובות בונות בלבד נערך ב Adobe After Effects CS5 ו-Sony Vegas Pro 9.0 ואם אפשר בבקשה, שמישהו יביא לי סאונד יותר טוב לנשק, כי מה שמצאתי הוא לא הכי איכותי וטוב.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וערב טוב לאחרונה גלשתי באתר של ג'יגבייט וראיתי עדכונים ללוח אם שלי הורדתי אותם אבל איך אני מעדכן אותם? אני מבצע UNINSTALL לישנים ואז מתקין את החדשים או פשוט מתקין על הישנים? הורדתי גם BIOS חדש איך אני מתקין אותו? יש לי לןח אם של ג'יגבייט GA965PDS3 REV3.3 תודה רבה ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מקווה שזה בסדר שאני מפרסם את זה כאן, פשוט זה היה ניראה לי המקום הנכון ביותר... אז ככה, לאחרונה עידכנתי את האינטרנט ל 12MB ולפי דעתי כתוצאה מזה נחסמו לי כל הפורטים. כשאני נכנס ל can you see me לא משנה איזה פורט שאני לוחץ הוא כותב באדום שהוא חסום. עכשיו אין לי ראוטר אני מחובר ישירות למודם ומפאת כך זה חייב להיות פיירוול או ספק האינטרנט. אז התחלתי את המחשב כאשר ביטלתי ב msconfig את כל תוכנות שפועלות ברקע וגם את השירותים ועדיין הייתה אותה הבעיה. בנוסף התקשרתי לבזק (אני בתשתית של הוט והספק הוא בזק) והם אמרו לי שאין לי שום חבילה שחוסמת גלישה או אבטחה כלשהיא ואף הם התקינו לי חייגן ואמרו שזה עלול לעזור אבל זה לא עזר. עכשיו מה לעשות? איך אני פותר את הבעיה של הפורטים הללו??? תוד…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא רואה תמונות מסוימות באתרים או דפים מסוימים באתרים מסוימים. ניסיתי הכל: לשחק עם ההגדרות של האינטרנט EXPLORER ,להתקין מחדש את ie6 שום דבר לא עוזר. וזה ממש מעצבן אי אפשר להכנס לחלק מצ'אטים לבלוגים לראות סרטונים באיטרנט. צירפתי כמה דוגמאות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה חינמית להקלטת המסך לדוגמא לצורך הכנת מדריך בוידאו חשוב שהתוכנה לא תגביל אותי בזמן הקלטה. תודה מראש אליאור
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הורדתי התקנה של תוכנה מאתר כלשהו, אני רוצה להתקין אך חושש שאולי יש בזה תוכנת כופר מאחר וכבר סבלתי מזה בעבר אם כי לא דרך התקנת תוכנה. האם יש דרך לוודא זאת לפני ההתקנה? האם בכלל אפשר לחטוף את הדבר הזה דרך התקנת תוכנה? אגב, מדובר בתוכנה לסריקת סיסמאות עבור קובצי PDF.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי NOD32 על XP והוא מודיע: Operating memory - a variant of Win32/Olmasco.O trojan - unable to clean הרצתי במצב בטוח ולא עזר מה ניתן לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה הנה מה שקיבלתי: זאת קצת יותר ברורה: כמו שרואים בתמונה אין לי סקטורים פגומים אבל יש לי הרבה warning קבצים שאים לא מטפלים הם יכולים לעשות בלגן בשלב יותר מאוחר, עים התוכנה MHDD אני מפחד לתקן עים הפקודה erase delay כי יכולים להימחק מהמחשב קבצים חשובים, הרצתי את התוכנה HDD Regenerator היא לא מצאה כלום איזה מין תוכנה זאת?? בקיצור אני רוצה תוכנה שתהיה מסוגלת לתקן את השגיאות בלי שאני יראה פתאום שנימחקו קבצים וכדומה, תודה עמית[br]פורסם בתאריך: 25.10.2010 בשעה 14:07:51 http://www.up2me.co.il/v.php?file=33374870.jpg
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בס"ד אני צריך דרייבר למדפסת HP 5510 ALL IN ONE, כי אין לי את הדיסק התקנה יותר. מערכת ההפעלה שלי הינה WIN 7. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, גיליתי כי קיימת אפשרות מאוד נחמדה אשר מאפשרת להגדיר חשבון GMAIL בOutlooK. הכול הלך בסדר ופעלתי בדיוק לפי המדריכים והצלחתי לקבל את כל הדואר, אלה שלשלוח דואר אלקטרוני זה לא נותן ומוציא שגיאה מסויימת. מהות ההודעה: אירעה שגיאה לא מוכרת. נושא '****', חשבון:POP.GMAIL.COM'. שרת: SMTP.GMAIL.COM' פרוטוקול SMTP, יציאה: 465 מאובטח (SSL): כן, מספר שגיאה: 0x800CCC0B אודה אם תוכלו לעזור בפיתרון בעיה זו.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
- לכרטיס אין דרייבר מצורף - לא כתוב על הכרטיס השם של היצרן שלו מה שכתוב עליו זה RH1394-A006 ומתחת כתוב בקטן 94V-O ובנוסף הוינדוס מזהה אותו כ 1394 Net Adapter ומוסיף 'סימן קריאה' לידו במנהל ההתקנים הוא נמצא תחת קטגוריית מתאמי רשת ונותן שגיאה: "אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10)" ואם זה עוזר אז הוא נקנה מאתר www.e-buy.co.il לפני כחודש ב 55 שקלים (אולי למישהו יש את הדרייבר שלו). (ניסיתי ליצור קשר עם האתר אבל אני חוזר רק שושים והם לא עונים למיילים שלי). [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בעבר הורדתי תוכנה של windows live - sync שהסינכרנה בין שלושה מחשבים שנמצאים במספר בתים. התוכנה הוציא גירסה למערכות הפעלה windows7 ו- MAC בלבד. והגירסה החדשה לא עובדת יותר בשאר המחשבים שברשותי. כל שאר המחשבים שלי עם windows - XP ואני רוצה להשאיר את זה ככה. והמחשב הראשי שאצלי בבית עם windows 7 . האם קיים תוכנה דומה לזה? בלי הגבלה לעברות מידע או להגבלה של מספר מחשבים?. וחינם!. מקווה שתוכלו לעזור לי זאב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כיצד ניתן להמיר את קבצי המוזיקה MPA ל קבצי WAV , ובאיזו תוכנה אפשר מלכתחילה להעתיק מתקליטור את השירים בפורמט בו אני מעונין?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
למישהו יש תוכנה שהיא עמו הסייר של וינדוס (בסיגנון שלו אבל לא הוא)?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין אופיס ומשום מה הוא לא נותן לי לשמור על הHARD DISK אלא רק על הCD מה עלי לעשות?לא נותן לי לעבור לכונן C ועוד משהו קטן ה CPU שלי על 100% בגלל IEXPLORE.EXE מה זה יכול להיות איך אני מוריד את העומס הזה מ CPU?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא אופיס ולא אקרובט\אדוב רידר (ולא הרידר של FOXIT)
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשעתיים האחרונות, הפעלתי את איסיקיו בערך 30 פעם... כל פעם הוא מתרסק לי... ונותן שתי הודעות (בצורה רנדומלית אני מקבל אחת מהשתיים) בהתחלה הייתי עם 2002B ואחרי זה התקנתי את 2003A (חשבתי שזה יעזור) וזה רק הוסיף עוד תקלות... התוכנה מתרסקת לי כל הזמן... ניסיתי כבר להתקין מחדש, למחוק מחיקה מלאה ואז להתקין, ריסטרט, הפעלה של התוכנה סתם ככה... אם למישהו יש רעיונות, תודה רבה נדב עריכת המודר: שני הת'רדים אוחדו.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני יכול לחסום אתר מסוים שפשוט יראה שגיאה כאשר יקלידו את שמו במחשב שלי ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. כמו שהכותרת מציינת אני מחשב תוכנה שיודעת לפעול באופן עצמאי ללא מערכת הפעלה. תוכנה שבודקת תקינות חומרה על ידי מאמץ המחשב, אם אפשר תוכנה אחת שמכילה בתוכה את כל הבדיקות אבל אם לא אז גם כמה תוכנות נפרדות יעשו את העבודה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו עדכני / רלונטי. כמו כן, אני לא מבקש שתחפשו בגוגל ותראו לי מה אתם מוצאים אלא תוכנה שאיתה יש לכם ניסיון ואתם יודעים שהיא תקינה ועושה את העבודה כמו שצריך בלי פשלות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם קידוד של סרטים. לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (WIN XP PRO). התקנתי גם את הגרסה האחרונה של NIMO, שעד לפני שפירמטתי את המחשב קידדה לי מצויין את כל סוגי הקבצים ויכולתי לצפות בכולם. עכשיו יש לי מספר קבצים שאני פשוט לא יכול לראות (ויכולתי לראות לפני הפרמוט). כשניסיתי לבדוק ב - GSPOT מה הבעיה הופיע לי שהמקודדים הדרושים נמצאים על המחשב ולא צריכה להיות בעיה אבל כשנכנסתי ובדקתי לעומק ראיתי את ההודעה הבאה: DirectShow is apparently able to play the file as well' though it has selected a different codec: the ffdshow mpeg-4 video decoder, whose primary 4cc (xvid) does not match the file's 4cc (mp43). This because the codec claims to be able…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה דיי newbit, אבל האמת שאף פעם לא ניסיתי ולכן אני לא יודע. אז איך עושים את זה? לצורך העניין אני רוצה לדעת גם לגבי CD ולא רק לגבי DVD. ואם צריך גם תרגום אז עוד מידע לגבי זה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-