תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אם יצאה הגרסה כבר מהיכן ניתן להוריד את מורפיוס 2???
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע עד כמה הנושא קשור לפה, אבל לא ראיתי מקום טוב יותר לפרסם אותו וכן רציתי להעלות את הנושא. לפני זמן יחסית ארוך כל קבצי המוסיקה שברשותי נדבקו בסוג של וירוס (MP3 וWMA), מה הוירוס עושה? אז ככה: בתוך הקובץ נמצא נתיב של אתר (בהמשך אני אגע באלו שנתקלתי), הנתיב הזה כביכול נתיב של מקודד (codec) הנמצא ברשת ועל הנגן להוריד אותו בכדי לנגן את הקובץ, בפועל זהו אתר זדוני. אז מה קורה בפועל? הקובץ מופעל בנגן המוסיקה אחרי כמה שניות שהוא מתנגן נפתח הדפדפן בכתובת האתר הזדוני שהושתל בקובץ כביכול כמקודד, קובץ המוסיקה מפסיק להתנגן. אז נשאלת השאלה אם הוירוס הזה חוץ מלעצבן יכול להזיק..? כן! באותו אתר שאליו הופנת נמצאים לעיתים קרובות קישורים שמוצגים כמקודדים נדרשים, או סתם דברים שאותם תו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם, לאחר בעיות עם המחשב כפי שרשמתי קודם לכן, החלטתי לפרמט אותו. הפירמוט עבר בשלום, התקנתי XP ועדכנתי אותו מהאתר של מיקרוסופט. הורדתי את התוכנה וינראר בגרסתה העברית והפלא ופלא במקום עברית אני רואה עיגולים עם נקודות (ג'יבריש). התקנתי בשפות עברית וכתיבה מימין לשמאל, ובחרתי בכל מקום שהיה עברית אך זה לא עזר. הורדתי 2500 פונטים נוספים עבריים בתקווה שזה יעזור והתקנתי אותם אך עדיין יש לי עיגולים ונקודות. יש לי עוד תקיות שכתובות בעברית ברורה ודווקא התוכנה הזו וכל מה שקשור אליה בג'יבריש. בבקשה עצה דרושה... :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים ברצוני לדעת אילו מערכת הפעלה ותוכנת אופיס כדאי לקנות למשתמש הביתי מה הבדלים בין 64 ל32 bit במערכות ההפעלה? ומה ההבדלים בין OEM לRETAIL בתוכנות אופיס?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שכל פעם אני עושה : Delete Cookies, Delete Files & Clear History ואני פותח את האינטרנט אקספלורר ואני לוחץ s אז בשורת הכתובת רשום לי http://sex4free.co.il :saint: זה האתר היחידי שנשאר אחרי שאני מוחק בעצם את כל הדברים שעשיתי....איך אני מוחק גם אותו ? ??? בתודה מראש, B@By-KiLLeR
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
*אני חושב שבטעות פירסמתי את זה בפורום הלא נכון? (אוליי עדיף בפורום WINDOWS? אם כן אז מנהל כלשהו -בבקשה תעביר) ואני מתכוון ספציפית לסיבובים האלה ב-LOGIN SCREEN של WINDOWS 8, שזה מסתובב עד שמגיעים לדסקטופ..? בהתחלה זה היה עושה לי איזה סיבוב סיבוב וחצי, ועכשיו זה עושה לי 5 (אגב זה מוכר לי מפעמים קודמות, מן הסתם, שמתקינים ווינדוז ותוכנות אחרי פירמוט, לאו דווקא ב-SSD, אבל פה ספציפית זה מבאס אותי, ואני רוצה לדעת למה) וזה לא משנה שהורדתי את התוכנות STARTUP מה-TASK MANAGER, הזמן (כמות הסיבובים) הזה לא משתנה.. למרות ששמתי לב שהוא מתחיל להריץ את התוכנות של הסטארטאפ רק לאחר שאנחנו כבר בדסקטופ, ככה שלא הופתעתי שזה לא שינה את המצב, אבל מצד שני, אני לא מבין מה כן השפיע על כמות הסיב…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את culmusmiktex0.2.1 כדי לסדר בעיה שהייתה לי לייצא לקובץ PDF. אני לא בטוח אם זה מאז, אבל יש לי בעיה במעבר בין שפות. עד כה, החלפת שפה רגילה (שיפט-אלט) היה נותן לי לכתוב באנגלית, ואילו הייתי רוצה ישור משמאל לימין אז F11, בעברית - F12. כעת, פריסת המקלדת בווינדוס צריכה להיות באנגלית כדי שהמקלדת תכתוב בעברית, מאחר ואם לא המקלדת קצת..עקומה - במקום , אני מקבל ת וכד'. מעבר לכך, אין אנגלית בשום אופן. אשמח לשמוע מה ניתן לעשות כדי לסדר את המצב כמו קודם, משחקים קלים פה ושם בתפריטים לא הניבו הרבה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכותרת די מסבירה את הבעיה בצורה המיטבית. התקנתי מחדש את ה-FLASH עידכנתי את כל ה-PLUG-INS וכן איתחלתי את המחשב וכלום לא עזר. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שכל הזמן שואלים שאלות בנוסח הזה, והתשובה המתקבלת היא שלא קיים הבדל בין תוכנות שיתוף הקבצים השונות, ומה שמשנה זה הפופולריות של הטורנט שאתה מוריד, כמה Seeders קיימים לטורנט ואולי גם באיזו שעה אתה מנסה להוריד. אני מתייחס להורדה של טורנט ספיציפי שניסיתי להוריד באמצעות שני קליינטים שונים של ביטורנט. בהתחלה, הורדתי את הטורנט באמצעות הקליינט הרשמי של הביטורנט, אבל ההורדה היתה בקצב של 10KB/s-12KB/s בלבד (קצב יציב פחות או יותר, 24 שעות ביממה). לצורך השוואה, הורדתי באמצעות הקליינט הרשמי של הביטורנט טורנטים אחרים במהירויות סבירות של 50KB/s-100KB/s, אבל הטורנט המסויים הזה (וטורנטים נוספים שאני מעוניין להוריד) מאפשר לי להוריד במהירות שלא גבוהה מהמהירות שבה אני מעלה, ומכיוון ש…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כותרת. מעוניין למחוק תוכנה כיאילו שהיא בכלל לא נחתה אצלי במחשב, שלא יישארו ראיות תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בתוכנה Malwarebytes Anti-Malware בהתחלה עליתי לחלונות XP ב"מצב בטוח" התוכנה Malwarebytes Anti-Malware סורקת קבצים סיום דוח הסריקה.והוא היה תקין. עשיתי כמה פעמיים פעם אחד בשבוע עושה עידכונים. אחרי שעבר חודש עשיתי עידכון תוכנה ויצא גירסה חדשה . והתקנתי תוכנה גירסה חדשה. בסיום גם עידכונים. ועשיתי הפעלה מחדש עליתי ב"מצב בטוח" ועשיתי סריקה.בתוכנה Malwarebytes Anti-Malware בזמן סריקה אחרי חצי שעה משהו כזה.פתאום ניעצר ויש הודעה שגיאה. אני לא מבין למה יש הודעה שגיאה הזאת. איך פותרים הבעיה הזו? אחרי שיהיה תשובה פיתרון לתקלה. אני אבדוק שוב סריקה ב"מצב בטוח" תוכנה הזה. האם הוא תקין. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיתי להגדיל את התצוגה ע"י CTRL + אבל כל פעם שפתחתי עמוד חדש ראיתי שוב בקטן (יש לי מסך 22) באקספלורר זה נשמר לכל העמודים שנפתחים מאותו רגע ואילך. איך אפשר שזה יישאר קבוע בפיירפוקס?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין את סורק הדיסק ב win xp? רציתי להריץ אותו ולא מצאתי אותו, וגם חיפשתי scandisk ולא היו תוצאות.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי את הproduct id אבל האם זה מה שאני צריך בשביל רישום מחדש? אני מעוניין לפרמט ולהתקין מחדש את המחשב ולהשמש בעותק חוקי של WIN XP HE רק שאיבדתי את הקוד.. (נשבע לכם) ידוע לי שהוא מוסתר בצורה כלשהי ברגיסטרי ולכן אי אפשר לראות אותו... עזרו לי!!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חרב שהכנתי לפי מודל אמיתי שנקרא "sword of darkness" יש אותה בכול חנות של דברים יפים לחדר
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש כזה דבר? אני מדבר על משהו שכל הזמן אוכל לראותו על הדסק-טופ. בווינדס 7 היה מין פלאגין כזה נחמד.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה לי אנטיוירוס Norton AntiVirus 2005 ולפני יומיים הוא רושם לי שנגמרה התקופה של האנטיוירוס , ניסיתי לעשות Activation אבל אז נתקע לי החלון של ה- Activation מחקתי את האנטיוירוס והפעלתי את המחשב מחדש , ניסיתי להתקין אותו מחדש ואז שוב קרה אותה בעיה , אחרי ההתקנה הוא פותח לי את החלון של ה- Activation ושוב נתקע מחקתי את האנטיוירוס הזה , הפעלתי את המחשב מחדש ואז ניסיתי להתקין Norton AntiVirus 2006 , ושוב אותה בעיה עלתה , מה אני יכול לעשות ?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב מיני נייד מסוג +MSI WIND U100 מותקנת בו מערכת ההפעלה XP. אני סטודנט וזה מחשב שמיועד רק ללימודים כלומר לכתוב בוורד וקצת אינטרנט מהמכללה... באופן כללי הוא פועל טוב, יש רק בעיה אחת וגם היא רק לעתים רחוקות (מה שמקשה עליי להבין מה הגורם לכך). כשהווינדוס עולה, מופיע הרקע של שולחן העבודה - אבל שום דבר חוץ מזה לא מופיע. לא האייקונים על הדסקטופ, לא הפס למטה של ההתחל START, כלום. והסמן של העכבר לא "טוען/חושב"... הוא רגיל. כשאני עושה CTRL ALT DEL אני יכול לפתוח את הטסק מנג'ר או לנסות לעשות ריסטרט, אבל כשאני לוחץ על כיבוי וריסטרט משם זה לא ממש מפעיל את זה, זה נשאר ככה במצב הסטטי הזה. העניין הוא כזה - זה קורה אפשר להגיד אחת ל 10 הפעלות של המחשב. וגם זה לא מדויק... כל…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הבנתי שאפשר לסנכרן הנתונים באוטלוק באמצעות תוכנות צד שלישי. אודה על המלצה לתוכנה כזו, טובה, שתאפשר סינכרון בין 3 מחשבים. בתודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי (טוב נו, האח של החברה אם אתם מתעקשים) התקין במחשב MSN Messenger 6.1. תוך כדי ההתקנה הוא בלי כוונה עשה Next מיותר (מי לא?), כשבדיוק שאלו באיזו שפה הוא רוצה את האתר Hotmail כברירת מחדל (או משהו כזה...). כנראה שזה היה בזמן ההרשמה של החשבון למשתמש חדש (יש את זה בהתקנה הראשונית). אז זה סימן שהוא בחר בשפה הסינית (בדיעבד). התוכנה עצמה עולה באופן תקין בעברית וה-Log in מתחבר בהצלחה. אבל כשהוא לוחץ על "הודעות חדשות" (אימיילים חדשים ב-Hotmail) זה מיד לוקח אותו לאתר Hotmail בסינית!!! כמובן שניסינו לחפש בתפריט של התוכנה את ההגדרה הזאת (אין כלום), כמו גם באתר הוטמייל הסינית (אי אפשר להבין כלום - לא למחוק ובטח לא לקרוא). הסרה והתקנה מחדש של התוכנה - לא עזרו !! איך משנ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ויציאו דרייברים לסורקים שלהם לXP???? זה הדבר היחיד שמונע ממני לעבור אליה כמע' הפעלה עיקרית, כרגע מותקנות אצלי 98 וXP... אוף.....
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. התקנתי מורפיוס על איכספי ועכשיו אחרי כל פעם שאני עושה ריסט אני צריך להתקין מחדש את התוכה אחרת כאשר אני מדליק אותה היא קורסת 2. כל הרשימה של האיסיקיו שלי כתובה בפונט פיצי איך אני מגדל את הפונט?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה מומלצת לניהול סיסמאות. גם בתשלום במידת הצורך. אני מעדיף משהו בפורמט של טוקן, כלומר תוכנה שיושבת על DOK ומכניסה את הסיסמה לאחר חיבור ה-DOK למחשב. משהו מכיר תוכנות מומלצות בסגנון?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הצילו!! יש לי עבודה חשובה להגיש ואני לא יכול לשמור! תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הורדתי התקנה של תוכנה מאתר כלשהו, אני רוצה להתקין אך חושש שאולי יש בזה תוכנת כופר מאחר וכבר סבלתי מזה בעבר אם כי לא דרך התקנת תוכנה. האם יש דרך לוודא זאת לפני ההתקנה? האם בכלל אפשר לחטוף את הדבר הזה דרך התקנת תוכנה? אגב, מדובר בתוכנה לסריקת סיסמאות עבור קובצי PDF.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-