תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליחה להתקין את מצלמת האינטרנט שלי כל פעם שאני מתקינה מופיעה לי אם אני עושה המשך למרות זאת הוא מסיים לי את ההתקנה אבל כשאני ניכנסת למצלמה זה כותב לי THIS IMAGE CANNOT BE PREVIEWED PORPELY המצלמה של חברת XCOM
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגודל של הדף כברירת מחדל הוא 100% וזה קטן לי מדי אז אני משנה ל150 הבעיה כי שכל פעם שאני יוצא מהדף השינוי לא נשמר..מישו יודע איך מבצעים שמירה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש תוכנה פשוטה שבא אוכל לערוך קבצי וידיאו ומוזיקה למצגת. רצוי חינמית או תוכנה בתשלום עם תקופת ניסיון.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... אני היום משתמש ב: Panda Free Antivirus + Panda Security ToolBar + GridinSoft Anti-Malware *ראיתי שבעבר פורסם פוסט כזה ב2014,ואני עכשיו פותח שנית ב2016 אני רוצה להיות יותר רלוונטי להיום. בגדול אני מאוד מרוצה מהשילוב שלהם,השאלה אם אתם ממליצים על שילובים אחרים? כי תמיד אנטיוירוס חינמי דורש לנו ברב המקרים עזרה נוספת עם תוכנת הגנה נוספת מהצד.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לפתח תמונה מסרט משפחתי. הסרט ב AVI אם אני לא טועה. אני צריך המלצות על תכנה בשביל זה כי אני לא מכיר... אם יש חינמית זה יותר טוב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש תוכנת צריבה טובה כגון NERO6 או 7?? איזה מבינהם יותר טובה כי שמעתי שבנרו 7 היא ממש כבדה/מכבידה על המחשב ולא מסתנכרנת טוב עם צורבי די וי די למינהם... יש לי צורב די וי די LG4167B והוא מעולה ואני מחפש מאיפה להוריד תוכנת צריבה טובה..! המלצות בבקשה...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה זמן רב אני משתמש בדיסק ה-ERD כדי, בין היתר, לאפס סיסמאות אדמין בסביבת מחשבים שמוגבלים באמצעים מסיבות אבטחת מידע. בשנים האחרונות התוכנה כבר אינה מתקפדת כמו שצריך מכייון שאינה תוככנה במקור לתמוך בכונני SATA. האם ישנו כיום כלי אשר ניתן לצרוב על דיסק (לא USB), אשר עושה boot עם מערכת דמוי-וינדאוס (ולא מפעילה את המע' עצמה ב-safe mode או כל מצב עבודה מוניפולטיבי אחר) ונותנת לי כלים לתפעל תקלות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלטתי לפתוח טראד ולספר על בעיה שהרבה אנשים נתקלים בה והפיתרון אינו ברור כלל. חוויתי על בשרי את הבעיה פעמיים. לצערי אני טיפוס עצלן, והפיתרון העילג שמצאתי היה לכתוב ב notepad ולהדביק לאקספלורר טקסט בעברית. פשוט כשניסיתי לכתוב עברית, יצא ג'יבריש. המצב נמשך כך חודש חודשיים עד שפשוט נשבר לי, אז החלטתי לחקור את העניין. חיפשתי תשובה בפורום של hwzone ולא מצאתי פיתרון לבעייתי. לאחר מספר ימים נואשים של ניסיונות שונים ומשונים ( כמובן שחרשתי על Control panel==> Regional and language options ), בחור טוב בשם MooMoo הציע לי להסיר את סרגל Google tool bar . הפלא ופלא, אחרי הדלקה מחדש הבעיה נפתרה. זהו הרגע המיוחל שהרגשתי את תוצאות מאמצי. אך לצערי לא ידעתי באותו זמן שהבעיה נפתרה אך לא …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי עברתי ל-2 לפני כמה ימים ויש בעיה קטנה שלא הייתה ב-1.5 למשל:כותבים בחלון האתר: "אופיס דיפו",ב-1.5 זה ישר הולך לאתר אבל ב-2 לא משנה מה אני יכתוב זה לא ילך לאתר,משום מה יש בעיה לפיירפוקס לזהות את המילים קופצת הודעת שגיעה כמו בתמונה,ופיירפוקס מופנה לאתר הזה-http://www.xn--4dbcghrer8gi.com/ שאלתי כמה אנשים שיש להם את הגירסה 2 ואצלם זה בסדר ועובד כרגיל אני מצליח לגלוש כרגיל,חוץ מהבעיה הזאת תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שיהיה חזק, אמין, קל, וקל להגדיר ושלא יחסום כל מני תוכנות ושטויות, תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין את סורק הדיסק ב win xp? רציתי להריץ אותו ולא מצאתי אותו, וגם חיפשתי scandisk ולא היו תוצאות.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חייב לדעת איך צורבים בתוכנה של דמון טולס (אם בכלל אפשר לצרוב בה) כי אני מוריד קבצי דיסק משחקים ותוכנות וןאני רוצה לצרוב אותם בדמון טולס במקום להדמות אותם כיאילו לפתוח אותם ע"י כונן וירטואלי
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה מוזרה כשהוא צרב דיסק נתונים מהמחשב הנייח מאפשרות הצריבה המובנית בחלונות 8 וגם בעזרת CDBurnerXP(בגרסה האחרונה) הדיסק לא עבד לו ברכב. וככה התוכן באחת התיקיות נראה(דרך המחשב הנייח עם חלונות 8) *נצרב בעזרת המחשב הנייח עם אפשרות הצריבה המובנית בחלונות 8 וגם באמצעות CDBurnerXP(בגרסה האחרונה) התוצאה זהה וככה התיקייה נראת לאחר שנצרבה בעזרת המחשב הנייד שלו עם אפשרות הצריבה המובנית של חלונות 7 ואז הדיסק כן עבד. *התמונה מתוך המחשב הנייח עם חלונות 8 *האפשרות של הצגת קבצים מוסתרים הייתה פעילה ב2 התמונות ושוב התמונות נלקחו מהמחשב הנייח עם חלונות 8(שיהיה מובן) . בבקשה לא לשאול אותי שאלה כמו "למה הוא לא צורב כדיסק מוזיקה?" . אם משהו אחר לא מובן תשאלו. תודה מר…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה מוגדרת לי כתובת DNS 85.255.113.202 ואני לא מצליח להסיר אותה. גם כשאני מגידר לו לקבל את כתובת ה DNS באופן אוטמטי ואז מאשר את הבחירה, כשאני חוזר לבדוק את זה הכתובת חוזרת. בדקתי עם SPYBOT והוא מצא 88 בעיות שתוקנו אבל הבעיה עדין עומדת בעינה. לפני הבדיקה עם הSPYBOT לא יכלתי לפתוח את ה explorer ובכול פעם שניסתי המחשב קפא. מה לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שיש הרבה שרוצים הזמנה ושמעתי שכולם מתים על זה. מה הייתם מוכנים לתת בשביל לקבל הזמנה לJOOST? נ.ב. אין לי הזמנות אולי יהיו מחר.
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה הזאת ממש ממש מטרידה אותי,קאזה לא מוצאת לי כלום ! והבעיה אצלי ספציפית כי אצל אנשים אחרים הוא מוצא,ניסית להורידאת התוכנהו לתהקין מחדש לא עזר עדכנית לא עזר מה עוד אפשר לעשות ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תמיד במנהל ההתקנים פועלים לי הישומים: wfxsvc.exe ועוד משהו, לא זוכר. אני מוריד אותם ממנהל ההתקנים אבל הם חוזרים. האם אלו מרגלים, ואם כן - איך אני נפטר מהם לתמיד? יש לי גם תוכנה בת 84MB שמופיעה ב"הוספה והסרה" ושמה: NETWORK PLAY SYSTEM PATCHING עם סימן של "וי" ירוק. האם זו תוכנת ריגול??
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אים אני ישתמש בתוכנה הזאת להעלות את הקצב ריענון במקום דרך הגדרות הרגילות ששם אי אפשר זה יכול לגרום נזק למסך?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בעיה שצצה לאחרונה: כשאני גולש עם מס' חלונות IE6 פתוחים, אני לוחץ על קישור, בזמן שהדף עולה (לוקח זמן עם 56K), אני עובר לחלון אחר, אבל אחרי שניה או שתיים - החלון (הממוזער-פסיבי) שטוען את הדף ההוא - קופץ לי לפנים ! מאיפה הוא בא?! זה קורה כל הזמן, ולא משנה אם יש 2 חלונות פעילים או 10. יש פתרון או שנמשיך לסבול?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בווינדוס אני לא מצליח לעדכן דרך האתר של WINDOWS UPDATE כל פעם שאני מנסה לעדכן אז הוא רושם שהוידוא חוקיות נכשל (צירפתי תמונה של הEROR) מה אני עושה כדי לתקן את זה? תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קובץ קול בפורמט mp4 ניתן לנגן בנגן DVD במכונית. איזה פורמט קובץ קול נדרש כדי שנגן DVD ישמיע יוכל להשמיע אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כידוע daemon tools לא עובד על Windows 7 מישו מכיר תוכנה חינמית ונוחה שעובדת על 7?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
יצא לי להתקין את ה-BETA החדשה שיצאה לאופיס 2007. וואי, איזה ממשק מוזר...ייקח לי זמן להתרגל לזה. Word 2007 PowerPoint 2007 Excel 2007
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עשיתי בדיקת אוןליין של וירוסים ומצא לי 6 וירוסים איך אני מוריד אותם? זה פתח לי חלון כזה מה אני עושה איתו? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-