תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום לכולם, אני מחפש תוכנה אשר מאפשרת להגדיר למשתמשים בווינדוס XP האם הם יוכלו להעביר או למחוק קבצים (קבצי אקסל במדויק) לדוגמא המשתמש admin יוכל ויאסור על user להעביר ולמחוק קבצים ספציפים ! העניין די חשוב לי ואני אשמח לכל עזרה,תודה רבה לכולכם.. תבורכו על הידע
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה Codec ים צריכים להיות במחשב בכדי לראות את כל הפורמטים שקיימים בסרטים? למשל: יש לי סרט בפורמט XVid - ואני לא מצליח לראות אותו!!! איזה Codec חסר לי ???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני רוצה להעלות לחשבון ה-gmail שלי קבצים גדולים.. (באיזור ה-100 מגה), כיצד ניתן לעשות את זה? פשוט החשבון ממש נתקע.. ואם אי אפשר כזה גודל של קובץ, אז איזה גודל כן אפשר לעלות? תודה רבה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-מענה לטלפון דרך מודם קווי- שלום כולם, אני רוצה לענות לטלפון קווי שלי דרך המחשב, ז"א לבצע שיחות עם אוזניות ומקרופון, משהו מכיר תוכנה שכזו? מה שמצעתי עד עכשיו בגוגל זה תוכנה שמזהה מי מתקשר אלי. אשמח לתשובה משה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סבתא שלי עובדת מהבית, והיא מחזיקה קלסרים על גבי קלסרים של לקוחות שהיא עובדת או עבדה מולם. היא שאלה אותי אם יש תוכנה לארגן את כל הלקוחות כך שכשמתקשרים אליה היא יכולה בלחיצת כפתור להעלות את המידע על הלקוח הספציפי...מישהו מכיר משהו כזה שהוא לא בסדר גודל של התוכנות שמשמשות לחברות ענק וכד'?
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ללמוד תלת מימד רק אני ללא ממש יודע איך ואם כדי לי... יש לי ניסיון לא כזה קטן בפוטושופ (סתכלו למטה) אני יודע HTML ואני לומד עכשיו C#. אם אני אנסה ללמוד תוך כמה זמן אני אעשה עבודה פשוטה ? אם אני אשאל פה יענו לי ? איזה תוכנה הכי טובה למתחיל ? יש בזה סקריפט ? אם יש, חייבים להישתמש בו ? זה כיף ? תוך כמה זמן אני אעשה עבודה יפה באנימציה ? (כמו של pure gold ) תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,w איך אני רואה סרטים בפורמט 4:3 במקום 16:9 ב windows media player? אני רוצה לראות את הסרט על כל המסך וכרגע יש לי פס שחור למעלה ולמטה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, אני מקווה שאני במקום הנכון בכלל... אודה לכם אם תעזרו לי בסוגיה המשונה הזו....... משום מה המסך שלי כבר לא נכבה כעבור 10 דקות המתנה, ושמתי לב שבכל כמה דקות - אם אני צופה במשהו לדיגמא, העכבר "כביכול" זז. אני אומרת כביכול, כי הוא לא באמת זז, וזה בהפרשם קבועים של 5 דקות (אשכרה מדדתי). בקיצור, אני לא מצליחה לישון כמו בנאדם בגלל השטות הזו, כי המסך לא נכבה, וזה חירפן אותי כבר!!! לפני שתשאלו - לא, לא הורדתי איזו תוכנה מטורפת חדשה לאחרונה, וגם בדקתי כבר את ההגדרות של הסקרין סייבר וכיבוי המסך עדיין קבוע על 10 דקות. יש לי עכבר אלחוטי פצצתי, והחלפתי לו כבר את הבטריות, ועדיין זה נשאר כך. ויש לי כבר כריות מתחת לעיניים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחובר לADSL יש לי חייגן GlobeSpan Dial-UP PPP, איך ניתן להגדיר אותו שיתחבר אוטומטית לאינטרנט עם עליית מערכת ההפעלה? הכוונה שלי היא לא להכניס אותו לתיקיית STURTUP ולהתחבר, הכוונה שלי שיעשה את זה בשקט, בלי שאני אראה את זה, כמו בכבלים, שזה מחובר אוטומטית... האם אפשר לעשות דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אז ככה כמו שהכותרת אומרת יש לי קובץ ISO של 8GB, איך אני צורב אותו על שני דיסקים רגילים של 4? שם של תוכנה שעוזרת יהיה נחמד... כמו כן הצורב שלי תומך DUAL LAYER האם אני יכול להשתמש בנרו רגיל כדי לצרוב דיסק כזה, וכמה הם עולים בערך? תודה רבה נ.ב. אם אני כבר פה - איך אני פותח חשבון מסנג'ר בלי להשתמש בדוא"ל של הוטמייל? תודה מראש בכל מקרה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, חבר סיפר לי שאפשר לגרום לווינאמפ לעשות "העברה" בין שיר לשיר. זה נכון? איך עושים את זה? איזה גירסה צריך? תודה. יונתן
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום אני עובד על ויסטה עם תוכנות WMP ו BS PLAYER בנוסף עם חבילת קודקים CCCP רוב הקבצים עובדים מצויין אבל חלק פשוט לא מוכן להתנגן איך שאני מפעיל את הקובץ הוא פשוט נשאר בפריים הראשון ולא מתנגן אני יככול להעביר קדימה ולראות תמונה אבל היא עדיין לא זזה אשמח לשמוע אם יש פתרון לזה תודה
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט את המחשב. אבל רוב האתרים שדורשים סיסמאות, נשמרו לי בדפדפן אוטומטי, הכוונה שאני נכנס נגיד לפורופ שדורש שם משתמש וסיסמא, כבר מסומן לי ואני רק צריך ללחות OK. יש דרך לגבות את הסיסמאות האלה מאיזה תקייה של הFIREFOX ולהעתיק אותה חזרה לאחר הפרמוטו? \\ תודה
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
נגי אני מוריד משהו ... מכבה תמחשב באמצע מדליק אותו ואז שההורדה תמשיך מאיפשהי עצרה... הייתה לי תוכנה כזאת אבל אני לא זוכר תשם משהו יודע אולי?
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני סטודנט וברשותי Word 2010 ואני מנסה ליצור ללא הצלחה שדות חובה בקובץ, למשל: ת.ז.- ________ < הכוונה שמי שפותח את הקובץ יהיה חייב להזין ערכים בשורה הנ"ל אחרת הוא לא יוכל לסגור או לשמור את המסמך. ובהתאמה ליצור תיבות סימון לבחירה בקובץ, למשל: מצבך המשפחתי: [] גרוש [] רווק [] נשוי כוונה שמי שפותח את הקובץ יהיה חייב לסמן תיבה אחת או שתיים, אחרת הוא לא יוכל לסגור או לשמור את המסמך. זה בשביל עבודה שאני מכין, אם נצרך תשלום אני מוכן לשלם. בתודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה בכותרת ולמה הוא כל כך גדול??? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אנשים. נכנסתי היום ל FF ב"private browsing".....רק הקשתי www, וכבר ראיתי שמתחת לשורת הכתובת מתמלאות לי הרבה שורות.... זה אמור להיות ככה?....מחקתי את ההסטוריה של הדפדפן, וגם השתמשתי ב CCleaner (בהגדרות הדיפולטיות שלו) וזה לא עזר. החלטתי לבדוק עם כרום (דפדפן שאני לא משתמש בו בד"כ). נכנסתי בגלישה רגילה, נכנסתי לכמה אתרים, נכנסתי שוב, הפעם ב "private browsing" ותראו מה קורה רק כאשר אני מקיש hw...... ולתומי חשבתי ש "גלישה בסתר" (כך קוראים לזה בכרום) לא שומרת כלום. איך מוחקים באמת הסטוריית גלישה?....
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם פורום תוכנה, הצתברו בזמן האחרון כמה שאלות שלי עליכם, אז אני ישאל את כולם בדיון אחד: 1. אני מעוניין להתחיל ללמוד פוטושופ, קצת לימדתי את עצמי וקצת חבר אבל זה לא עזר. מישהו יכול להמליץ לי על הספר מתחילים הכי מומלץ לפוטושופ, הבנתי שיש כמה ספרים בעברית, רציתי לדעת איזה מהם הכי טוב. הכסף זה לא מגבלה אני רוצה טוב לא זול. 2. יש לי כרטיס לכידת וידיאו פשוט של ASUS שקניתי בKSP, אני רוצה תוכנה שתיהיה גם ללכידת הוידיאו, גם לעירכתו. התחלתי להשתמש בStudio 9 איך התוכנה? כדאי לי לקנות אחרת? מה התוכנה הכי פשוטה וידידותית? או שפשוט להישאר איתה כי היא טובה? יצא בכלל סטודיו 10 כבר? 3. תוכלו להמליץ לי על תוכנה הכי טובה לצריבת DVD. האם NERO היא טובה, אם כן איזה גירסה של נרו. אני לא מחפ…
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
זה בא בTAR ובתוכו זה קובץ img. איך לצרוב את זה, ואיך אפשר אם רוצים להוסיף לדיסק כתוביות?
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הבעיה התחילה לפני יומיים ולא התקנתי ומדבר חריג !! מה אני יכול לעשות ? התופעה קוראת רק באייסיקיו .
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
האם יש תוכנות חינם ליצירת משחקים פשוטים? כמו למשלAdventure Game Studio
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם *לפני שאני מתחיל - יכול להיות שהאשכול הזה מתאים לפורום וינדוס או אפילו לחומרה, אז אם זה לא שייך מצטער, בבקשה תעבירו אותי. לפני כמה ימים, ניסית להפעיל סרט, ומה שקורה זה שכל חצי שניה קופץ מסך ירוק או שיבושים קשים בתמונה, לדוגמא: [ אחרי זה ניסיתי להפעיל כמה משחקים, לא כבדים במיוחד ויש שיבושים קשים מאוד בתמונה. אז עדכנתי דרייברים וזה לא עזר, אז פשוט מחקתי את כל הדרייברים (עשיתי Uninstall דרך מנהל ההתקנים) ואת כל הקודקים, עשיתי ריסטרט והמחשב עבד לאט בצורה מחרידה, אבל ראו בסדר. עדכנתי דרייבר וזה לא פתר את הבעיה אז התקנתי מקודדים וזה גם לא פתר את הבעיה. ניסיתי להחליף את היציאות והכבלים למסך וזה לא עזר. ניסיתי גם להפעיל דרך הכרטיס מסך המשולב בלוח האם אבל לא הצלח…
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הי, ניסיתי כבר כמה תוכנות להקלטת מסך (גיימינג) והיו כאלה שעבדו טוב וכאלה שעבדו פחות טוב. עד לפני שנה היה לי כרטיס AMD וההקלטה עם Radeon gaming evolve הייתה מעולה, עכשיו אני כרטיס עם nVidia וההקלטה עם Geforce Experience גם מעולה - רק שהתכנה לא עולה יותר (מתקבלת שגיאה). ניסיתי עם OBS Studio אבל יש לאג נוראי בהקלטה למרות שלא רואים את זה בזמן המשחק. הפעם ניסיתי עם MSI Afterburner, היו במשחק לאגים קטנים וכמעט בלתי מורגשים, אבל וידאו של 25 דקות שוקל 85 ג'יגה והוידאו קופא לכמה שניות ארוכות. המלצות לתכנה שתעבוד כמו שצריך וגודל הוידאו לא יהיה מזעזע? או אם אתם יודעים לפתור את הבעיות של שלושת התכנות האחרונות?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתם מכירים את הקטעים ברשת עם תוכנות שנדבקות למערכת ואינכם יודעים איך להיפטר מהם? אז זה מה שקרה לי כשניסיתי להוריד קראק קטן ולא חשוב במיוחד. נדבקה למערכת תוכנה קטנה שמשגעת אותי. פתאום אני מקבל על שולחן העבודה את התוכנה הזאת, תוכנת חיפוש. שימו לב שהיא הפכה את הרקע בכיתוב מתחת לאייקונים לשחור!! בנוסף, בכל פעם שאני לא מצליח להעלות דף ברשת אני מועבר ישירות לדף הזה.. 1.איך מתפטרים מהתוכנה העלוקתית הזאת (החיפוש, והדף שלהם ברשת)?! 2.חיפשתי ולא מצאתי מהיכן להסיר אותה. 3.יוחזר הרקע השקוף במקום השחור! תודה נ.ב. מאז הגלישה קצת בעייתית, מתוך 10 טעינות עמוד/כניסה לאתר 3 פעמים (בערך) אני מגיע לעמוד הנ"ל. לפעמים אני פשוט לא יכול להיכנס בכלל ורק איתחול מאפשר לי להמשיך לג…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-