תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התקנתי לא מזמן את המסנג'ר לייב גרסת 2011 על הלפטופ ומשום מה כשהתכבת עם צד שני, אז אמרו לי שאני מופיע כאילו אני מחובר דרך סלולרי,ולא יכלו כתוצאה מכך לשלוח לי הודעות ארוכות, היו צריכים לפרק אותן ולשלוח בנגלות,אי אפשר לשלוח קבצים, או קריצות (אבל בלי קריצות אני אחיה..) מישהו יודע מה זה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי HD חדש, התקנתי עליו מערכת הפעלה והגדרתי אותו, כך שיופעל ככונן הראשי. את כל תכולת הכונן הישן העתקתי לתיקיה בכונן החדש וניתקתי את הכונן הישן מהמחשב. התקנתי את כל התוכנות הרצויות וכשהגעתי לתוכנת office נזכרתי שיש מיילים ששמרתי בתיקייה inbox בכונן הישן. מבקש לדעת האם יש קובץ שבו outlook מאחסן את המיילים (את inbox) ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני הכל חשוב לי שתדעו סרקתי את הרשת ולא מצאתי מדריך בעברית ל-norton ghost 15 לנושא: לא מזמן עברתי ל-norton ghost 15 ואני לא מוצא את עצמי אפשר בבקשה מדריך מפורט איך אני עושה דיסק BOOT ואיזה driver לסמן/לא לסמן ומה אומר כל אחד, מצטער שאני בור בנושא פשוט זה נושא חדש לי ואני חייב ללמוד אותו כמה שיותר מהר. המון המון תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מצלמת וידאו של סוני מדגם : handycam DCR-HC27 MiniDV כשאני מנסה לחבר אותה בחיבור firewire יש סאונד של חיבור חומרה חדשה, אך מעבר לכך שום דבר. כמו כן שאני מנסה לדגום קטעי וידאו דרך תוכנת עריכה היא לא מזהה את המצלמה. אני בטוח שיש קשר בין הדברים, אני די בטוח שמעבר לסאונד המחשב לא מצליח לקבל נתונים מהמצלמה. ד"א אני משתמש בWINDOWS 7 מקווה ששאלתי בפורום הנכון. מחכה לתשובות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי DVD מקליט +R ברגע שסיימתי להקליט וסגרתי את הDVD אני לא מצליח לקרוא את החומר הקיים במדיה בשום מקום חוץ מDVD שונים (כלומר לא מחשבים וכוננים חיצוניים כאלה ואחרים). מבחשב הכונן קורא את זה שטח פנוי 0 קיבלוביט שטח בשימוש 0 קילוביט. חייב למצא פתון שאוכל להיכנס למדיה ולמשוך את החומר הקיים (כזכור הוא קיים כי אני רואה במכשיר DVD פשוט) האם תוכלו לעזור לי בבקשה ? תודה! שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
לפני מס' חודשים ה- Media monkey נדפקה ומאז אני לא מצליח להתקין אותה מחדש. העליתי את הודעת השגיאה. מידע נוסף: - כונן E לא מופיע, ולא קיים במחשב. (אין לי מושג, למה ההתקנה מפנה אותי לשם) - אין לי שום תיקייה של Media monkey תחת Users (אני חושב שמחקתי אותה כנסיון לפתור את הבעיה) - אם אני עושה Ignore ההתקנה מסתיימת, והתוכנה מסרבת לרוץ. מה ניסיתי לעשות עד עכשיו? - הסרה מלאה של התוכנה, כולל הסרה של תיקיית התוכנה. - חיפוש והסרה של מפתחות ברג'יסטרי. - ניסיתי לחפש בפורום התמיכה של Media monkey אך לא מצאתי תשובה לבעיה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני משתגע מהוורד הזה אני כותב באנגלית אחרי כמה דקות/שניות שוב יש עברית ושוב לשנות לאנגלית כך זה ממשיך למשהו יש הסבר לזה? עוד שאלה אם כבר אם אני ב CAPSLOCK ורוצה לעשות סימן כזה : יוצא לי סימן כזה: ף ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , האם יש דרך (תוכנה מסויימת או דרך ויינדוז) ליצור רשימה (בוורד או נוטפאד) של קבצים בתיקיה מסויימת ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה פירמטתי את המחשב וכמובן שכל הדרייברים של הכרטיס רשת,קול וכרטיס מסך נמחקו. אני לא מצליח לשחזר את הדרייבר לכרטיס רשת ועקב כך לא מצליח להתחבר לאינטרנט. אין לי מושג מה לעשות כדי לסדר את זה. כל עזרה תתקבל בברכה. זה ווינדוס XP בעברית עם ראוטר ADSL D-LINK. המחשב הוא פנטיום 3.4 GHZ. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
קניתי DELL Inspiron n3010 לפני כשבוע, היום ניסיתי להתקין משחק וקיבלתי את ההודעה הבאה: הורדתי (מאתר חיצוני) את הגירסה הכי חדשה שמצאתי של ווינדוס אינסטולר, וזה לא עזר. הורדתי שוב את העדכון האחרון מהאתר של מייקרוסופט. זה מתחיל להתקין את העדכון במשך שתי שניות ואז אני מקבל את ההודעה הבאה: "אין די מקום אחסון זמין לעיבוד פקודה זו." ומיד אחריה - "התקנת לא הושלמה". אשמח לעזרה בשני הבעיות. גיא עריכה: בנייח זה מתקין מצויין
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי תאופיס הזה וזה היה אמור להיות עם מפתח תקין והכל תקין אבל מסתבר שלא והיום בבוקר כשפתחתי תוורד זאת ההודעה שזה נתן לי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מעיף את המסומן בתמונה ? כבר שיחקתי עם כל ההגדרות ושום דבר לא הולך. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לערוך טקסט בעזרת dreamweaver cs3 me הבעיה היא שאני מדביק את הטקסט בעברית אני מקבל אותו כתוב הפוך מה עושים בdreamweaver שיראה טקסט כמו שצריך??
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להפוך תוכנה שמותקנת במחשב לקובץ הפעלה. האם יש תוכנה שעושה את הפעולה הזו ? האם למישהו יש רעיון כיצד ניתן לבצע בדרך אחרת ? תודה, דניאל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אני כותב מאמרים לאתרים בדפי וורד רגילים. אני מחפש תוכנה (עורך) שאני יכול להדביק שם טקסט שכתבתי בוורד ושם לתת לטקסט אלמנטים עיצוביים (גודל, צבע, כותרות, ירידות שורה ושאר ירקות). אני רוצה לקבל מהתוכנה את קטע הקוד הHTML שלו עם כל האלמנטים העיצוביים כדי למקם את זה במערכת לניהול תוכן של האתר. הרי ברור שדרך וורד אפשר לעשות הכל אבל לא להדביק את זה רגיל אלא דרך מסנן תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי שיש דרך להכין קובץ אימיג' של מערכת ההפעלה ולפרוס אותו אחכ במחשבים בעלי חומרה שונה הכוונה היא עם תוכנה acronis universal restore אשר אמורה לאפשר פריסה של קובץ TIB למחשבים בעלי חומרה שונה. כמו כן יש את symantec restore anywhere ניסיתי להכין אימיג' עם acronis true image home 2010 ואחכ לשחזר אותו למחשב עם חומרה שונה באמצעות acronis backup and restore 10 שאמור להכין את היוניברסל ריסטור זה לא הצליח והוינדוס לא עולה, נותן ישר מסך כחול. אשמח לדעת אם מישהו מכיר פה את הנושא גם אם באמצעות תוכנות אחרות, זה יכול להיות מאוד שימושי עבורי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי מטלב וכאשר אני מנסה להריץ שולח את ההודעה בלינק: http://www.2shared.com/photo/M_4U7tR-/error.html ניסיתי להתקין JRE(Java Runtime Environment) וJAVA גרסה (1.6.0_23-ea) (העדכנית ביותר) ועדיין לא עוזר מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לצפות בסרט ותרגום בנפרד ישנה בעיה למרות שתם זמנם של הכתוביות הם ממשיכות להופיע עד שיש צורך בהופעת כתוביות אחרות הסבר : אם הכתובית "שלום" צריכה להופיע בזמן 00:03:333 ולהיעלם בזמן 00:05:333 והכתובית הבאה אחריה צריכה להתחיל ב 00:06:333 אז במקום שהכתובית "שלום" בזמן 00:05:333 היא נעלמת רק כאשר הכתובית הבאה צריכה להופיע 00:06:333 הדבר קורה רק כאשר אני ממקם את הכתוביות מתחת לסרט יש לציין שהמחשב חדש , ובמחשב הקודם לא הייתה ועדיין אין את הבעיה הזו (win xp) האם מישהו נתקל בבעיה כזו ? מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בתודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש בפיירפוקס ויש לי את התוכנה Adblock plus פעילה על הדפדפן, אבל שום דבר הוא לא חוסם לי. התחרפנתי מכל הפרסומות השטותיות האלה. מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי יש ברשותי את כל הערכה של cs2 למק ולאחרונה שידרגתי את המחשב שלי למקבוק פרו, ורציתי לדעת אם כדאי לעדכן את הפוטושופ והאילוסטרטור לגרסה העדכנית? האם זה יעבוד מהר יותר על המחשב החדש? האם יש יותר באגים בגירסאות החדשות של cs5 ה64 ביט? מה השוני בין הגירסאות בעצם? תודה, מחכה לתשובתכם המחכימה... ג'וליה
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין ליצור משתמש חדש במחשב שבו יהיו הרשאות לפתוח תוכנה שתהיה על שולחן עבודה, להדפיס מתוכה דוחות, להדליק ולכבות את המחשב. Windows XP Pro איך ניתן? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח עם firefox 3.6 וגם עם 4 beta את עמודי החדשות שבאתר, אני נתקל בהודעת השגיאה: The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression (מצ"ב גם בקובץ). מדוע זה קורה? ניסיתי להתקין מחדש את FF אך נתקלתי באותה תוצאה, וכאמור זה קורה גם בגירסא 4. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, (לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את זה, אז במידה וזה לא מתאים לפורום אשמח אם תעבירו לפורום המתאים). לחברה שלי יש מסך מחשב שהוא גם טלויזיה (מחובר לממיר של הוט) - דגם SAMSUNG P2370MS, הבעיה היא שכשאנחנו מדברים בSKYPE והיא מעבירה את המסך לINPUT של הוט, הרמקולים של המחשב משתקקים, אבל לעומת זאת אני יכול לשמוע אותה מדברת גם כשINPUT על הוט ולא על המחשב. כמובן שהיא משתמשת ברמקולים חיצוניים ולא ברמקול של המסך, והרמקולים מחוברים למחשב עצמו ולא למסך, אז מה שקורה כנראה זה שהמסך מעביר מידע למחשב שהוא לא מחובר ומשתיק, אבל אם הוא משתיק, איך אני עדיין יכול לשמוע אותה מדברת במיקרופון? המטרה היא שהיא תוכל לראות טלויזיה ולדבר איתי בסקייפ (ושישמעו אותי לשם שינוי). כרטיס מסך ATI X200 O…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יוצר בסרט שאני עורך כתוביות (כמו שיש בסרטים שאנשים מדברים ומה שהם אומרים כתוב למטה) וגם איך סוגרים קובץ פרויקט כקובץ וידאו בתוכנה ? בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מבקש את עזרתכם בשחזור עבודתי. שמרתי בטעות קובץ וורד שלי באותו שם על קובץ אחר, אני מנסה לשחזר את הגרסה הקודמת של הקובץ שעליו נשמר בטעות הקובץ החדש. תקוותי היא שמישהו מהמומחים פה בטכנולוגיות מידע יוכל לסייע לי. בתודה אוהד סטודנט נואש בחיפוש אחר הסכומים שלו
-
- 2 תגובות
- 16.2k צפיות
-